Sziasztok!
Rengeteget írtatok, nem győzöm követni:(
Először is köszönjük az aggódást, most már jól van Barnus!
Nagyon nehéz vasárnapunk volt, egész nap lázas volt, semmi nem volt jó neki, csak én kellettem és egész nap hurcolni kellett a kis drágámat. Estére szerencsére rendeződtünk, nem semmi nap volt!
Szerencsére mivel betöltötte a 6 hónapot, így csak 2 oltást kap + az emlékeztetőt, remélem nem lesz minden alkalommal ilyen nehéz neki!
Apró, miért vinnéd már túlzásba a hozzátáplálást, szerintem ezen kár aggódni, én mindig annyit adok Barnusnak, amennyit kér és utána még szopizik is mindig, egyelőre a tejmennyiségem sem változott.
Védőnéni tegnap volt nálunk és azt mondta, hogy most már el kell kezdeni hozzátáplálni őket, mert a tejcsi önmagában nem fedezi a szükségletüket, tízóraira vagy uzsira gyümölcsöt adjak neki, 2-3 hét elteltével pedig ebédre is kapjon zöldséget. Ettől nem fog leszokni a szopizásról hamarabb, szerinte ez butaság. 2 gyerkőce van, ő is így csinálta és másfél - 2 évig szoptatta őket. Szóval én hiszek neki, de a legfontosabb, hogy nem kell semmin aggódni, csak lazán;) ha meg nem kér a gyerkőc szilárd kajcsit, akkor célszerű pár nap szünetet tartani, utána újból próbálkozni;)
Barbikám, mi újság Imivel, remélem már ő is jobban van?!
Csenge, Nektek is jobbulást, szegény Zsombira és Rád is rátok jár a rúd mostanában:(
Pöttöm, szerintem ne aggódj ennyire (bár ez az én véleményem: de aki keres, az könnyen talál mindig vmit) nem akarlak ezzel megbántani, csak Neked is jobb lenne, ha kicsit megpróbálnál lazítani, Nonóval pedig minden rendben lesz, biztosra veszem, jól fejlett, erős kissrác;)
nagyon ügyesek a gyerkőcök, szépen ülnek;)
Levike videóját még nem sikerült megnéznem, mert korlátozta a köcsög UPC a netünket, de hamarosan pótolom;)
na most megyek, nem tudom még mit szerettem volna, nézzétek el nekem, ha nem reagáltam sok mindenre