A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Megjöttünk a Balatonról, hoztam nektek képeket, ezekből ki is derül, miért vagyunk máris itthon... :cry:

Kép Kép

Mellesleg nálunk 30 fok van, és hétágra süt a nap! :shock:
Vendég

15os naptej az semmi. 60as mellett is le lehet egni a mai hulye nap miatt:( sot mar igazabol napozni sem igen szabad!
Igaz en ha muszaly lenne se tudnek most, mert azonnal megpusztulok, igaz mostansag nincs igazan nap, csak fulledt dog meleg, es a felhuk fatyolan at szetegeti az embert a nap :twisted:
durva hogy egy ilyen teljesen termeszetes dologtol mint a nap, ma mar jobb odzkodni, kulonben nagyon hamar baj lehet
Vendég

MAria: huh!
Ismeros kepek, lattam mar par hasonlot Balcsin...

Itt az eso elallt, de kb az eg olyan szinu, mint a kepeken, es ugy dorog, hogy reszket a haz fala:)
Vendég

jajj, a nap oromhiret meg nem is meseltem: sikerult ugy krumplit foznom hogy nem egett el! Ilyen azt hiszem az elmult 3 honapban nem volt:)
Vendég

tovabbi jo hir: ferjem felrakta a polcot es a kislampat, viszont a baldahint nem tudta:(
A plafon olyan vastag hogy a furo nem viszi, csak tagul a luk, de nem lesz melyebb:( nem tudom gogy lesz igy fenn a baldahin. Pedig olyan mesesen alomszep lenne- es az is lesz! majd megoldjuk valahogy!
meg ki kell majd gondolnom milyen diszt rakjak ra, mert ugye mi is a sima feheret vettuk nem a gyerekosztalyon kaphatot.
De olyan szep!
Mondtam is barcsak nekem lehetett volna ilyenem.
de rem praktikus egy darba, tegnap pl menyesszonyi ruhat rogtonoztem belole magamnak :lol:
Ha veletlen a kiloimmal aj lesz az eskuvokor, csak magamradobom valami feher poloval alatta es kesz is.
HA nagyon extrem akarok lenni, akkor meg csak szexi fehernemut veszek ala:) :lol:
Vendég

Timi!
A vasalást nem hiszem, hogy más megcsinálja helyettem, mert anyuék 60, anyósék 15 km-re laknak.

Kriszti!

Az unokahugi beszólása haláli!!!
20150601134430

sziasztok

huuu csajok micsoda babaesöööööö

Képimg][/url]
Kép
ronix

itt nagyon meleg van

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok Kismamik!

Dokinál minden rendben volt! CTG: Reaktív, Méhszáj:2100, Vizelet:Negatív, Vérnyomi 110/80, Átlagos magzatvíz, Placenta ép. Flowmetriával az áramlási viszonyok jók!

Méretek:BPD:94mm, FL:69mm, AC:353mm
Súly: 3436-3623gramm között!

Szabi is nagy fiú lesz! :D
Doki szerint nem szülök a kiírt időpont előtt! Bár jobb lenne mert 14-én utazik el! Majd meglátjuk!

Véda! Nagyon csini a pocakod! :D

Viki! Nagyon szupi és ari dolgokat vetettek! :D Ügyik vagytok!

Timi!A babaszobátok nagyon szupi lett! :D

Marcsi! Sajnálom, hogy elromlott az idő és emiatt hamar haza kellett jönöttök!

Azt hiszem ma este nem kell altatni mert hulla vagyok! Már csak egy kiadós zuhanyra vágyom!

Vigyázzatok Magatokra és a babucikra!
Amint tudok jelentkezek!
Puszi Mindenkinek!
Vendég

Babu!
Szabi szép Legényke lesz! Elhiszem, hogy nem kell majd ringatni a mai nap után!!! Dem ost már nyugodj meg, mert végre átköltöztetek!
20150601134430

Véda, nagyon szép a pocid!!! :lol:
Viki tök jó cuccokat vettetek! Nekem legjobban a kis vakondos nacik tetszenek! :lol:
Timi nagyon szép a szoba!!!!
Marcsi, sajnálom hogy így elromlott az idő! :(
Babu szép méretei vannak Szabinak! :shock: :lol:

Nálunk minden kitakarítva, ágynemű lecserélve, két adag ruha kimosva. Kipurcantam! Még jó, hogy főzni nem kellett!!!

Kép
sziszka82

sziasztok!

Ma kaptok tőlem mégegy képet, megmutatom, milyen helyes kisfiú volt nálunk a napokban!
(Én viszont nagyon dagi vagyok...) :oops:

Kép

A zuhi már ide is ideért, még áram sem volt... :?

Babu!
Szép nagy baba lesz Szabi! Örülök, hogy minden oké!
Vendég

itt nem volt zuhé

semmi pedig ugy vártam :( :( :( :( :( :(

nagyon melegem van

csajok valami öltlet náthára??????????????
iszonyuan el van dugulva az orrom már egy hete tiszat takony vagyok

ötlet???????????
segitsetek

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!
Annyira nagy gond nincs ám a gyerekekkel,nézzétek csak milyen jól szórakoztunk délután:
Kép

Kép

Kép

75 centi mély,és több mint 3 méter étmérőjű,mai szerzeményben. :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jut eszembe-pocak képhez még gondolatban tegyetek hozzá,mert nem tudom miért,de nyújtja a képet a kamera.

Kép
Kép
Kép
kike

Mária:nem semmi az a felhő a balcsin :?
Nagyon édes a Baba :D

Kép
Kép
Kép
kike

maria!
nagyon csini kisficakod volt vendégként.

babu!
nah hát ti se panaszkodhattok méretügyileg. habár ha jól látom van 3 mm bpd különbség, de én még csak 32. hetes vagyok. mi lesz ha én is 38 leszek?!?!

kike!
gonoszság volt ez a kép. majd meg pusztulok a melegtől. ott meg az a jó kis pancsizó!!! ebbe legalább én is bele mertem volna menni. strandra nem akarok menni mert nem birom viz nélkül!!!!

jövő héten megyünk a velencei tóhoz. nah ott se fogok belemenni a vízbe :twisted: :twisted: :twisted: pedig olyan jó lenne!!!!

Kép

Kép
timi1982

Timi:de miért nem méssz bele a vízbe?

Kép
Kép
Kép
kike

nagyon hajlamos vagyok a fertőzésre. aztán igy nem kockáztatok. majd belelógatom a lábam. de mást nem merek... pedig mindenem a viz. halak a csillagjegyem is. és tényleg vizmániás vagyok. 24 órából 26-ot képes vagyok vizben tölteni :D

Kép

Kép
timi1982

Ó,értem,sajnálom :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Végre újra itthon! Jól elfáradtam a nagy semmittevésben! 8) Szuper volt a kerti party, sütöttünk husit, sokat dumcsiztunk, nevettünk meg minden. A lábaim 3x akkorára dagadtak, mint amit valamelyik nap mutattam. :shock: És már a vádlim is! Lenézek és valaki más lábait látom :cry: ... elképesztően néz ki, és már a vádlim is... Asszem hamarosan megyek szülni... vagy inkább csak remélem?!?! :?

Nóri baromira fel van pörögve megint. Szerintem ha megfelelő méretűre nyílik a méhszájam, ki is fog ugrani belőlem! Álom édes álom! :twisted:

Kriszta írta:
[quote]W írta:era! Jelentem, a verés nem sikerült, mert az a 16éves kiscsaj már nem lakik ott a faluban!
Hát ezt nem csodálom, gondolom nem te lettél volna az első jelentkező... :roll: Azért köszi hogy gondoltál rám! :wink:

Babu! Ezek jó méretek! Nórinak majd' 1 centivel nagyobb a feje :? :lol: Hát igen, tényleg nem úgy néz ki hogy indulsz szülni... sebaj, abból nem lehet baj ha megvárod a dokidat! :wink:

Kike - szuper lehetett a pancsi! :D

Marcsi - édes kispasid volt tegnap! :wink: Ne hülyéskedj már, egyáltalán nem vagy dagadt! Csinimami vagy!!!!! :D :D
Fúh, és azok a színek a képen! :shock: Szép látvány lehetett! A párom uncsitesójáék is ez elől a "felhőcske" elől indultak el motorral vissza Pestre... a felhő volt a gyorsabb... rommá áztak... :twisted:

Véda - irtó édes gömbpocakod van! :D :D

Viki - tényleg szuper cuccokat vettetek! Kell mondanom h a zsiráfos a kedvencem? :lol: :lol:

Timi - nagyon jó lett a babaszoba! Nekünk is puha pelenkázó lapunk van a pel.komódra. Szerintem fölösleges keményet venni rá, de persze ízlés dolga is.
Vendég

én még a tengertől is enyhe fertőzéssel jöttem haza. pedig ott is mindig a mániám volt hogy fürcsi után az volt az első hogy intimlemosóval fertőtlenítettem magam.
gondolhatod akkor strandon...

mondjuk eddig megusztam enyébb lefolyásúval. már bocs hogy leirom, de ilyen büdikés, turókás folyással. tisztítófolyásnak nevezik állítólag.
meg használtam lemosókat, meg külön törcsit, meg tiszta vizet, meg valami tablettát kellett vizbe áztatni és abban ülőfürdőt venni.
szóval ilyen durva kupozásig nem jutottam el, de nem merek kockáztatni, főleg most.

Kép

Kép
timi1982

wera!

nah ha már igy mondjátok... vagyis irjátok többen is, hogy elég ez a puha, akkor majd szétnézek. ez mégiscsak olcsóbb lenne egy ezressel. nálunk a kemény amit kinéztem akicós már vagy 1 hónapja :D akciósan csak 3000-3500 ft körül van. meg anya be is igérte hogy megveszi :D
de ha azt mondjátok elég ez a puhább, akkor ilyet kérek tőle. nem verem szegényt ktg-ekbe. már igy is annyi mindent vásárolt.
hiába mondom hogy állítsa már le magát... most rajta van ami nálam elmult... vásárlási láz :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Marcsi!
Helyes kis legény!
Te nem dagi vagy, hanem lüke! Tetszik a felsőd és csini is vagy!

Kike!

Te is csak pocira gyúrsz, ahogy látom!

Wera!

Vhogy sejtettem a zsiráfosot... :D Örülök, hogy jól sikerült a parti, a lábidat sajnálom! Vizes ruha?

Timi!
A puha pellapból is vagy több méret, ami a pelenkázólaphoz való. Én a kisebbet vettem, de a barátnőmnek a nagyobb van, és az is baromi jól néz ki.
20150601134430

Sziasztok! Mi felénk is nagyon meleg volt a hétvégén, és majd beledöglök hogy nem tudok strandra menni, pedig nekem is mindenem a víz! :twisted:
Tegnap óta nekem is annyira dagad a lábam, hogy nem ismerek rá. Normális ez? hisz még csak a 33 hétbe vagyok!
Mi lesz később???

Kép
linda24

Linda -ez a köcsög lábdagadás normálisnak mondható amíg nem társul hozzá 140 fölötti vérnyomi + fehérje a vizeletben. Sajna a hideg vizes borogatáson kívül nem nagyon lehet vele mit kezdeni... :? Bár most ajánlottak nekem vmi gesztenyés alapú hűsítő zselét. Rémlik hogy volt nekem olyan régebben, holnap lehet hogy utána nézek vmelyik drogériában, mert ez már valami katasztrófa. És persze a meleg még gerjeszti, amennyire csak lehet :evil:

Viki - igen, vizesruházom... de katasztrófa... :(

Jóéjt mindenkinek! Reggel nst-re megyek... egyedül :cry: majd jelentkezem.

Cuppa
Vendég

Magdi: itt a link. http://www.simonmed.hu/termek.php?alkat_azon=26&oldal=0

Timi: nagyon szupi a szoba és főleg a lámpa!!!

Viki: tök jó cuccokat vettetek, nagyon édik a ruhák. Olyan Lackósak!!! :wink: :lol:

Képzeljétek nekem egész jól leapadt a lában csak a viszketés maradt. A hasamon olyan a bőr mintha a filmekben használt műhasam lenne. Nagyon el van vékonyodva rajta a bőr és már szinte teljesen érzéketlen. Csak a kezemmel érzem, hogy hozzáértem. Nem tudom mi lesz még 3 hétig.

Na elteszem magam holnapra!

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Remélem mindenki jobban aludt mint én.

Belenéztem a tükörbe és valaki más nézett vissza rám ma reggel! :shock: Tiszta puffadt lett a fejem... :cry: :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Wera!

Az avonnak is van hűsítő zseléje, bár nem tudom ,hogy jó-e rá.

Tita!
Sztem is Lackósak! Van olyan kis pulcsija amihez hasonló pólója van a férjemnek. Majd együtt fognak divatolni :D

Wera!
Nálam is visszanyalt a fagyi.... A sok cseri evés tegnap este megbosszulta magát, nem gőyztem pipilni járni.

Andi, Sziszka!

2 in 1?
20150601134430

Jó reggelt!

Wera, készülj fel, ha megváltozott az arcod mész szülni!
Legalábbis nagyanyáink szerint. :D

Kép
Kép
patr

Pattikám!
Ez vmi népi bölcsesség?
20150601134430

Mi ez a pangás AranyAnyáim????
20150601134430

Viki! Igen! :lol:
Már volt szó róla, hogy szülés előtt állítólag megvastagszik az ember orra, szája. Az anyám szerint legalábbis. De Kata írt rá valami tudományos magyarázatot is. Valami növekedési hormon volt a dologban, hogy más részed már nem tud nőni.

Kép
Kép
patr

Kidőltek a pingvinek a hőségtől!

Kép
Kép
patr

Vagy mindenki strandol....

Kép
20150601134430

Wera!

Én is úgy hallottam, hogy az utolsó napokban megváltozik az arc, ugyhogy futkoshat a hideg a hátadon 1-2 nap és lesz Nóri babánk! :D :D :D

Patr
! Te jól vagy? Hová mászkáltatok a hétvégén?

Kép
andkata

Viki! :lol: :lol: :lol:

Kata, köszi és tök jól vagyok szerencsére. Csak félve merem leírni, hogy nem vizesedem, nem fáj semmim. Pedig szerintem én vagyok a korelnök. :oops:
Elviszem Zsuzskát suliba, utána jövök és mesélek, elég mozgalmas hétvégénk volt, és az esküvő is alakul.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Csajok lehet versengeni ki megy legközelebb. Úgy látom, már sokan készülődnek.
Nekem is leapadt a lábam és a papucs is lötyög rajta amit mit múlt héten bővebbre kellett engednem. A hasam viszont nagyon nehéz és sokat keményedik. Ez a rohadt viszketés sem akar elmúlni.

Ma utánnanézek a pedikűrösnek és megpróbálok mindent beszerezni ami még lemaradt a csomagomhoz. Sajna összerakni nem tudom, mert nincs hova tenni a táskát. Nem akarom 100 x összerakni, mert Olivér állanóan kipakolná.

Ami: hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Wera! Én is hallottam ezt az arcelváltozós dolgot! Nekem már ennyi idősen mint te, két napos volt Rolkó!

Timi! Szép lett a szoba! Nem tudom írtam-e már!?

Viki! Nagyon édesek a cuccok! Nekünk merev pelenkázónk van. De szerintem tökéletes a másik is.

Mi szerencsére jól vagyunk. Én még nem vizesedek, nem fáj semmim, a gyomorsavam is alakult az elmúlt napokban hála a Rennienek.

Ma nem kell főznöm. holnap sem, mert nem lesz időm. Kedden reggel kezdem a védőnőnél, 1-re szülőszoba bemutató, 15:30-ra megyek NST-re, UH-ra és dokihoz. Szóval nem fogok unatkozni.

Andi? Mi zujs?

Kép
szly27

köszi a linket! Na igen lábdagadás.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Wera!!!! Csak nem?????????,, Épp tegnap írtam az "eltorzult" arcról :shock:
magdolnam

halálos ez az úszógumis pingvin :lol: :lol: :lol:
magdolnam

Jó reggelt mindenkinek!

Hát ma nem leszek túl sokat, mert Apa itthon maradt. A fizum is megjött, úgyhogy... :twisted: :lol:
Kell vennem egy papucsot, mert ami most van, az szétbarmolja a lábam, 10 perc után már nem lehet benne menni.

Tegnap este a cseresznye felét odaadtuk rokonoknak, de így is maradt 8kg! :shock: 8)

Este nálunk is esett egy tényleg kicsi eső, de csak annyit ért hogy jó illat maradt utánna, és talán még fülledtebb idő lett! :roll:

Wera! Mostmár Te is egyszámjegyes vagy! :D Nórika mikor jön kifelé?

És többiek? Andi? Sziszka?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Wera! Láthatnám a puffadt fejedet??????????
Ha már tegnap nem mentél ma is jó lesz nem????
Drukk az nst-hez,kíváncsi vagyok mit mondanak!
Sajnálom,hogy egyedül kell menned,holnap én is megyek 8-ra+dr-hez,de az még nem annyira lényeg mert 10 perc kocsival,oda még csak átmegyek,de csütörtökön (ha még belefér) a kórházban lesz uh!!!!
Na azt már nem szívesen vállalom be egyedül!
Minimum fél óra kocsival,ha dugó van 1-1 1/2 és az enyémben nincs klíma!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap is Apáéval mentünk,mert mondtam,hogy nem bírom ki az enyémbe!
Az övét viszont nem szeretem elvinni,öregebb mint az enyém és én nem bízom benne annyira!!!!
Szóval már előre félek!
Sogornőmet még megpróbálom megkörnyékezni,de őt sem akarom mindig csesztetni! :roll:
A lábam tegnap nekem is extra méreteket öltött,most is pufi,de még elmegy,estére szuper lesz megint gondolom!!!!
Lassan elmegyek a boltba meg a gyógyszertárba aztán asszem zuhany és ma már nem nagyon teszem ki a lábam!!! :wink:

Kike! Jó kis du.-i programotok volt!
Legszívesebben én is beugranék a medibe!!!
De hol van az még................... :roll:

Timi! Nagyon jó lett a szoba!

Titi! pihenj sokat és azért lassan szerintem legyen kész az a csomag! :wink:

Kép

Kép
ibm

Szép jó reggelt Minden Pingvinnek!

Én kivételesen mondhatni, nagyon jól aludtam! 8)
Ma megyek ctg-re, még jó h múlthéten mondtam, h nekem nem dagad a lábam, mostmár jelentem beálltam a sorba én is!

Viki, tök jó dolgokat vásároltatok! Nagyon tetszenek!

Timi, Bencének szuper szobája van! Nagyon pöpec! 8)

Titi, ma nem jösz ctg-re?

Andi, csak nem mintha emlegetted volna a hétfőt!?

Ami, hogy aludtál és Áron?
bencuri

Hű csajok, de nem fog semmi.... Pedig vasalnom kellene, meg szortírozni.....
20150601134430

Lányok, épületasztalost nem tud valaki? Betonlépcsőre kéne faburkolat meg zsalugáter az ablakokra.

potyka

Pihenj Viki, megvár a vasalnivaló! :wink:
bencuri

Sajna, nem Potyka!
bencuri

Bencuri Viki!
Reggel óta pihenek... :D :D :D :D :D :D :D
20150601134430

Megjöttem a suliból. Tényleg, az egyik kolléganőm tegnap szült, 4 kg-os kislányt! Nem tudom a részleteket, csak hogy császár lett a vége.

Potyka, olyat, akit ajánlani is mernék sajnos nem tudok.

Hétvége: kicsit mozgalmas volt, szombaton a párom kollégáival voltunk kerti bulin, a változatosság kedvéért bográcsoztunk. Jó idő volt, mint mindenhol :lol: , ping-pongoztam, dartsoztam, még lőttem is! Nagyon jól bírtam a gyűrődést. Este meg itthon (Pátyon) voltak pincenapi rendezvények, még oda is felmentünk.
Vasárnap pedig Szabolcs testvéréék jöttek hozzánk, nekik is van három gyerekük, (ugyanolyan felállásban mint nekünk :D ), képzelhetitek a hat gyereket, egyszerre a cseresznyefán!
Azt meg már úgyis kitaláltátok, hogy.........bográcsoztunk! :lol: :roll:

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: