Esztora! Pedig a Borik mindig jófejek
Manó! Köszönjük a pasi dicséretet, sztem is jó pasi.
Úgy szerettem bele, hogy a szimnpadon állt, én meg néztem, hogy Húúú, ki ez a csávó! Ez 7 éve volt a szigeten, 2,5 évre rá összejöttünk, mostmeg gyereket szülök neki
És akkor a túlhordás. Ugyebár 38 hét a gyerek bent töltött ideje (átlagosan). Főnit egy szombat délelőtt csináltuk, és 38. héttel később, vasárnap este indult el. A pontos fogantatást ugyi nem ismerjük, de lehet, hogy pont vasárnap este értek fel a skacok is
Kata! Én nem masszírozok cicit. Főni legtöbbször másfél óránként kér, akkor együtt nyomkodjuk.
Nemtom, mennyit eszik és hány kiló, mert nincs mérlegem. Sztem olyan 3,8 kg körül lehet most, de lehet, hogy már 4? Nemtom. Azt sem tom, mi az ideális.
Engem csak az igény szerinti szoptatás fáraszt. Néha csak 20 percet pihen, és utána annyit eszik, mintha 3 órája nem evett volna (és ezt akár 6 órán keresztül is tudja nyomni). Még éjjel is tud ilyet. Nem sír, csak nyekereg. Meg nagyon anyás (milyen lenne, még csak azt ismeri), nehéz, hogy nem tudom lerakni hosszú órákon keresztül. De én nem takarítok, így tudok főzni, délután aludni, és egyszer lemenni. Kinek, mi a fontos
De mindenki azt mondja, 6 hét után beáll.
Egon hogy eszik? És a háztartást szard le! Első a Béb, második TE, harmadik a Férjed, és csak utána jön a háztartás!!!!
Öltöztetés. Mi meg feltűrjük a ruha ujját, belenyúlunk, megkeressük a mancsot az összes ujjacskával, ökölbe fogjuk, és belehúzzuk az ujjába.
Kb a 3. öltöztetés már rutinból ment mindkettőnknek!
Lynia. Nem naturland, hanem parma produkt fürdetőt adtak a gyogyitárban. Annak sem volt több a használati utasítása. De ezen ne parázz, eleinte nem olyan koszos a gyerek, hogy számítana a tisztítószer. Mire kell a tisztító hatás, addigra kitapasztalod, hogy a szétkenés, hígítás, másik szer a Neked nyerő.
Rácsvédővel haladtál? Szomszéd néni látni akar? Ki nem sz.rja le?
És nagyon csini vagy!!!