A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na, te is csinálsz azért dolgokat, nincs hiba. Én még sütöm a süti második adagját (több lett, mint 12 adag). A Gy. jót röhögött a magos tökfőzeléken. :twisted: De azt mondta, finom lett. :D Sajnálom, hogy rajtam mindig csak röhögni lehet, ámuldozni sose.
Ráadásul az is kiderült, hogy marhára nem örül neki, hogy járni fogok a Sólyom tanfolyamára. Eddig nem mondott semmit, biztos úgy volt vele, hogy úgysem megyek. Sebaj. Majd hozzászokik.

KépKép
benó

Most írtam be annyit, hogy ez talán az egy tizede.

Kép
flóra 11

Ti nem vagytok úgy vele, hogy ha valamit most kell csinálnom, ahhoz pont nincs kedvem, mindig az utána következőhöz van? Én ezt a főiskolán vettem észre magamon. Sose akartam azt tanulni, amiből a vizsga volt, hanem az utána következőhöz volt (valamennyi) kedvem. Érdekes dolgok ezek. :roll: Ez Flóra gépeléséről jutott eszembe.

KépKép
benó

Haj, haj. Kitartás. :roll:

KépKép
benó

A maradék tésztát egy kicsi szilikonos kuglófformába tettem, most az sül.

Tök gáz, hogy ilyen jó időben itt bent döglünk.

Kitaláltam, hogy csinálok egy pp-os bemutatót az esküvőnkről és a legény-lánybúcsúnkról az 1. évfordulóig. Sietnem kell (4-én házasodtunk).

KépKép
benó

Benó,ezzel az ökör munkával most így vagyok. Én egyetemista időmben így voltam a tanulással. Mindig volt valami pótcselekvés,csak ne kelljen tanulni. Persze aztán mindig meg kellett mindent csinálni és tanulni is. Pedig szerettem tanulni,de vizsgákra az mindig sok volt egyszerre. :?

Kép
flóra 11

Ja, én is pont így voltam vele. De ettől nem vagyunk rossz emberek. :D

Szilzivel mi lehet? Nem akartam neki írni, hogy ne zavarjam. Írjak neki szerinted mégis?

KépKép
benó

Még mindig vasalok, munkásruhát, ingeket, stb....

Kép

Kép[/
tancsu

Jó lehet.... :?
:D

KépKép
benó

Közben vissza is olvastam...
Nyugi Benó, nekem sincs mindenhez kedvem...
Pl szerinted most mér vasalok?????????????
Hát mer nincs kedvem port törölni...na de ezt nem kell mindenkinek tudnia,...:)
Látod, ennyire vagyok csak én is tökéletes... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen, ez gáz, de mi a fenét csináljak? így is alig csinálok valamit a háztartásban, a F. lehet, hogy ez a baja. Nem tudom. De azt mondtam,hogy már nem érdekel. Most gépelnem kell,mert keresem a pénzt veleés kész. Azért a háztartást is ellátom, csak talán az a baja,hogy nem festem most tovább a dolgokat. Majd a festés is meglesz. Én mindent győzök, de mindent a maga idejében. Ez a gépírás is gyorsabb lenne,ha nem kellene olvasgatnomés nem lenne ilyen nehezen olvasható az írása.

Kép
flóra 11

A por meg megvár, nem fog elillanni, itt lesz az csütörtökön is, hamarabb tuti nem lesz rá időm... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Én általában eszem, ha nincs kedvem máshoz. :lol: :lol: :lol: :lol: Az egy kicsit hizlaló pótcselekvés.

Mennék, szörnyen mennék valahová, nagyon jó lesz nekem az a tanfolyam, már alig várom, hogy dobolhassak. :D :D :D :D :D :D :D Nekem most ehhez van kedvem. Van egy rendezvény most csütörtökön is Pesten, de oda a Gy.-val együtt lenne jó elmenni, mert 9-ig tart, hogy jövök haza stb. (megölnek, felnégyelnek stb.), meg különben is, a Sólyom hány éves???????? - kérdezhetné a Gy.

KépKép
benó

Meglesz majd minden, ne aggódj. Szerintem a Flóriánnak nem lehet baja a te háztartásvezetésed, ugyan, ugyan! :shock: A festés meg tényleg megvár (a porral együtt, Tancsu :lol: ), szerintem ez nem idegesítheti. Biztos, hogy nem.

KépKép
benó

Tancsu, te maga vagy a tökély. Egy ősanya veszett el benned. A fészekrakó hajlamoddal,a takarosságoddal tökéletes feleség és anya vagy. Ne degradáld le magadat. :wink:

Kép
flóra 11

Egyetértek a Flórával. Nincs veled semmi baj. A Flórával sincs. Velem van, de engem meg nem érdekel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, mit szóltok, szerintetek írjak a Szilzinek, vagy felhívjam, vagy mi legyen vele?

KépKép
benó

Szerintem veled sincs baj. Azzal van baj, aki nem dolgozik. Aki dolgozik,az hibát is követ el és kész.

Szilvit szerintem hagyd. Ha tud,majd jelentkezik.

Kép
flóra 11

Sztem irj neki és ha nem zavarod akkoör úgyis reagál rá..:)

Jelentem utolsó adag ágynemü a mosógépben Gergőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még van 4 ingem vasalni....aztán jövök
:D

Kép

Kép[/
tancsu

Megnyitottam egymás mellett a babanetet és a Word-öt is, ahol a munkát írom. így most tudok egy mondatot ide írni, egyet meg oda. Majdcsak haladok,nem?
A baj csak ott van, hogy oda tényleg csak egyet írok, míg ide nyolcat is. :lol:

Kép
flóra 11

Rendben, aztán majd valami más témát is feldobhatunk a háziasszonyi teendőkön kívül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szerintem szörnyűek vagyunk mi ma. :lol: :lol: :lol:
Én meg bütykölöm a képeket. Majd elküldöm nektek is, ha kész lesz, oksa? :D

KépKép
benó

Tancsu,látod,igazad van. Egy sms nem zavar senkit.

Nekem egy ing tisztességes kivasalása 15 perc. Már sokszor lemértem. Ha nagyon igyekszem sikerül valamivel rövidebb idő alatt. Tehát ez még egy óra Tancsu. Vagy milyen inget vasalsz?

Kép
flóra 11

Nem látszik a vonalzóm. Hová lett? :shock:

Kép
flóra 11

Tök jó lett az a bukta, majd egyszer ti is próbáljátok ki. :D

KépKép
benó

A Szilzi visszaírt, hogy dolgozik, azért nem tud jönni, nagyon sokan vannak (ez utóbbit nem írta, ezt én gondolom). De egyébként mindern oké.
Végül is ma csak befeküdt az Attila. :D

Megvan a vonalzód, Flóra, lehet, hogy csak bénázik a géped.

KépKép
benó

Eddig 2 ing megvan...
16 perc kettöre nem rossz ugye???

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra számításai szerint nem. :D :D :D :D
Szerintem igen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen, előkerült a vonalzóm.

Szegény Szilzi!

Tancsu, hajrá! Akkor már csak negyed óra. Majd egyszer elárulod, hogyan csinálod ezt ilyen gyorsan. :D

Kép
flóra 11

Már hogyne, Benó. Sőt az én számításai szerint ez nagyszerű, nekem dupla ennyi ideig tart. Én nem tudok ilyen gyorsan vasalni. :(

Kép
flóra 11

Bocsi, hülyeséget írtam az előbb. Na, mindegy. Tök ügyes a Tancsu, az a lényeg! :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na,a Peti befejezte a szomszédék gépét,hívom a csajt.

Kép
flóra 11

Ja, na, megértettem a saját hülyeségemet. :D

Tehát:
Flóra számításai szerint nem rossz teljesítmény a 16 perc/2 ing, szerintem igen, mert még ezt is sokallom.
De lényeg az, hogy beszéld rá a férjedet, hogy hordjon pólót! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Szerintem is jobb a póló,de legalább a pamut ing. Azokat vasalni is könnyebb és gyorsabb. Én a 15 percet egy normál hosszóujjú ingre értettem,olyan ünneplősre. Azért kérdeztem,hogy milyen ing, mert ezek a hétköznapi félig pólós indeg vasalása gyorsabb.

Na, de hagyjuk már ezt a vasalós témát. Utálok vasalni, még írni is rossz róla. :evil:

Kép
flóra 11

Ingek kész, bevállfázva, vissztéve a védőfóliába....
Sztem 1 évig tuti nem lesz rajta megint...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ezek az ünneplős rendes ingek, amik a lagzin és az ünnepségen voltak rajta...
Ő sem hord ilyet hétköznap, csak sima pólót...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Közben hivott a sógornőm, hogy éppen az állatkertbe tartanak, tudok e szólni hogy ingyen menjenek be...???

Elintéztem nekik telefonon, hogy beengedjék őket, de azért nem vettem volna rossz néven,ha feljönnek értem és engem is kivisznek....
Talán kimozdulnék ebből a szar bezártságból egy kicsit... :cry:

Hivtam a párom, neki is ez a véleménye, hogy igazán elvihettek volna engem is...

Kép

Kép[/
tancsu

Amint ideje lesz Szilzinek, tuti be fog jelentkezni egy kicsit...
Holnap ha jól emlékszem, akkor A.-val lesz bent a kórházban....

Kép

Kép[/
tancsu

Egyedül maradtam???????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, az lett volna a legkevesebb, hogy elvigyenek. Miért nem mondtad,hohy oksa,álljatok meg értem, beviszlek benneteket ingyen.
Tanulj ebből. Legközelebb nincs telefon.

Kép
flóra 11

Dehogy maradsz egyedül Tancsu drága! Én itt vagyok, gépelem a hülye meséke, mondákat. Állandóan frissítgetem ezt az oldalt is. írok ide,oda,közben filmet is nézek. Azt várom,mikor keveredek bele. Egyszercsak nektek írom majd a meséket. :lol:

Kép
flóra 11

Helyes. :D

Annyira bénán nézek ki ezeken a képeken, rengeteget nem teszek bele, mert iszonyatosan látszik az abroncs. :evil:

KépKép
benó

Már az állatkert előtt voltak, az meg a város ellenkező végén van kint az erdőben...
Az utolsó pillanatban szóltak csak!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na lássuk azokat a képeket!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Most bánatomban tortát ebédelek!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Én is itt vagyok, ugyanúgy bent rohadok.
Már nem tudnak visszamenni érted? Hívd fel őket gyorsan. Nem tudhatták, hogy akarsz menni.

KépKép
benó

Képek, Benó!!!! :lol:

Kép
flóra 11

Jó tortaevést! :cry: :D De ne szomorkodj, légy szí'. :cry:
Ó, hát ez még nekem kb. 2 nap, mire ezt megcsinálom, de ígérem küldöm akkor nektek is. Jó? Addig is küldhetnék valamit, mi? Csak a Gy. így is nagyon mérges rám a vírusok miatt. Oké, valamit azért majd küldök, valamiről, jó?

KépKép
benó

Hát már tuti nem jönnek érem vissza..:(

Könyörögni meg nem fogok...

De lassan megszokom, csak akkor hiv,ha valamiben segiteni kell...amúgy le vagyok....:(

Kép

Kép[/
tancsu

Megettem 3 szeletet és teletömtem magam borzalmasan édes marcipánnal....

Undorom lesz lassan!!!!!!!!!!! :P

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem nem lenne undorom Tancsu. :D Nincs az a tortamennyiség,amit ne tudnék elfogyasztani. Sajna imádom a sütiket. Meg is enném,de nekem igazán nem szabad már híznom. :(

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: