A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nemlajos, nálatok is ez megy???? De én megnéztem és simán tudok belőle fejni, miután ő nem hajlandó enni belőle. Fene sem érti. Meg a tejes a szája is...

előbb elfelejtettem a lényeget: Maja baba, Lívi baba, Léna baba és minden baba (nem jut eszembe ki tett fel még képet :oops: ) csudaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, Maja apu.... :evil: :evil: :evil: Borocska hátha lenyugtat!

Mi ma megint leléptünk egy másfél órára, elmentünk kettesben vacsizni. Anyósék meg sétáltak Szonjával. Jóvót!!!!! 8) :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

jah cigi téma: ilyenkor régen elszívtam egy cigit, hátradőltem, és nem éreztem magam idegbetegnek, de persze most nem fogok, én már inkább szétdurranok, nem kell az a nikotin! még ha nem szoptatnék akkor se...

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos
arról az oldalról rendeltem, amit Mamacsibe rakott fel.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bea
Majaapu... :? akkor bulizik???

tegnap nálunk csak az altatás ment simán, utána éjjel megint 3-szor volt kelés... és rendesen bekajál mindhárom alkalommal... :shock: hát, hízunk is rendesen... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tehuti, igen, nálunk is... :(
Egyébként napok óta nyűgösebb Döme a szokottnál, rendeltem Osanitot, talán Mamacsibe vagy más homeós elmondja, hogy hogy kell ezt pontosan beadni és mikor.
Ma alig aludt összesen másfél órát napközben, és este is alig tudtam elaltatni, folyton felsírt, igazándiból most tettem le, pedig már hetek óta 9-kor a saját helyén aludt :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb hát én is ezt kérdeztem tőle, csak kicsit csúnyábban..., persze Ő nem, az se érdekel...(bár eddig nem volt ilyen) de előtte jusson már eszébe, hogy napok óta nem tudunk egyeztetni, és nem miattam! Hát jól érzi magát, úgy látszik tojik rá, de ha megemlíteném neki, azt mondaná, mint mindig ez az én hibám, én küldtem el őt, csak azt nem érti, hogy azért maradt itt még valaki, aki hozzá is tartozik....fasza, most meg beleöntöttem a bort a Notebook billentyűzetébe :twisted: :twisted:

Bea, Maja

Kép
bea1978

tehuti: dettó Nico... ugyanezt csinálja.. de csak nappal.. éjszaka normálisan eszik. nappal sztem csak el vannak foglalva a világ dolgaival, minden annyira új és érdekes, és ha 5 percig nem néznek oda már eltűnik, elveszik, szóval muszájból teszik, na.

Nemlajos: szaros kéééééééép :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Bea: na neeeeeeeeeee.. berugtál? :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

dehogyis, még csak bele se kortyoltam, mert ráborítottam a billentyűzetre :x ... még működik :?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: hajszárító!!! gyorsan!!!

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Mamacsibe megválaszolta a kérdést, és igen, nekem is Bora mei tai-om van PavliKatától, nagyon jó. Párom is abban hordja Katababát. Gyönyörűen varrt, szép dekoranyagokból lehet választani és tök kényelmes.

Nemlajos, nem semmi az a kaki. :D Nálunk ugyanezt mutatta be tegnap Katalány...

Kukli, jó lakberendezést! Tök izgi :)

Alkohol: én már írtam erről azt hiszem, néha-néha elcsábulok egy fél deci borra, és a Gösser citromos verziója nagyon eltalált egy light sör így nyárra (talán Moncsi írta még, h bejön neki...)

Csibb, a Rákóczi úti turit már nekem is többen ajánlották, de még nem jutottam el oda. Én a Fővám téren találtam egy jó kis turkálót (munkahellyel szemben) és most Csepelen is nyílt egy angol turi. Tényleg töredék árért lehet nagyon szép dolgokhoz jutni, bár nekem ebben a témában a teszvesz is bejön :)
És melyik mei tai-ra esett a választásos?

Ma nagyon érdekes dolog történt, ha hinnék valami sorsszerűben, akkor ez megerősítené a semmi sem történik véletlenül nézetet. Már meséltem talán Samu bölcsis barátjáról, Marciról, akivel tavaly szeptember óta elválaszthatatlanok. Marci tavaly ősszel kezdte el a bölcsit, épp akkor, amikor az előző haver, Zalán elhagyta a csoportot, ugyanis elköltöztek a kerületből (ő Samuval együtt kezdett még 2007-ben és ők is nagyon jól elvoltak egymással, csak persze tök más a kétévesek "barátsága", mint a hároméveseké). Ha még tudjátok követni: Marci (a jelenlegi kedvenc barát) szüleivel jóban lettünk a közös játszóterezések alkalmával, és megbeszéltünk egy balatoni talit is. Ma délután átmentünk hozzájuk a déli partra, strandoltunk, és Samu + Marci elég hamar odacsapódott egy kiscsávóhoz, akivel közösen homokváraztak. Ismerős volt a kiscsávó, de nem tudtam hova tenni, csak mikor megláttam az anyukáját, akkor esett le, hogy ez bizony Zalán, akit már egy éve nem láttam. Nem semmi, egy balatoni strandon ugyanabban az időben egy ilyen konstellációban összefutni: elmegyünk egy bölcsis baráthoz és találunk ugyanott egy rég nem látott másik bölcsis havert is. Nem tudom, hogy Samu megismerte-e Zalánt, szerintem nem nagyon emlékszik rá, de nagyon jót játszottak és "külső" behatás nélkül találtak egymásra :) Így leírva nem valami extra sztori, de a hatása alá kerültem. Tök jót dumáltunk Zalán anyukájával, szerinte egy ilyen nem lehet véletlen.
És most megyek szundizni.
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

köszi, ez eszembe se jutott, most fújom 3 perce, csak kitöröltem, meg oldalra döntöttem, hogy kifollyon+ popsitörlő...jajjj, még ez is... :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé, ez tényleg nagyon érdekes történet, szerintem is előfordulhat, hogy sorszerű volt, lehet karmikus találkozás... :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

erpé :D
Én végig tudtam követni, és át is éltem! (mármint ahogy mesélted, nem igazándiból!)
Ha velem történt volna ugyanez, még most is ott állnék hülyén, hogy most akkor honnan is ismerem a csajt, és most kell-e csodálkoznom, hogy itt van :D
Ugyanis én sose tudom, hogy ha egy régi, nevétsetudom ismerős szembe jön, hogy most Pestről, Miskolcról, Békésről, Szolnokról, vagy honnan ismerem :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na jól van, látom, a mai éjszakai buli elmarad :)
Búcsúzóul megmutatom, milyen matricát vettem a rossmannban (nem akartam az sk-val Döme érettségiéig várni...)
Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos ezek a matricák nagyon szépek, ilyeneket is lehet venni a Rossmannban :shock: Kár hogy ritkán járok oda.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

képzeljétek, már mehetek is a mei tai-ért, mert pont volt készen olyan, amit választottam! :D szóval este már képet is tudok róla mutatni!

Erpé
egyébként a retro zöld színű kapucnisat választottam barna pántokkal. 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos
akkor most már hirtelen felszálló ágban vagy??? mert kreatívkodsz megint!!! :wink:
nagyon jók!

na rohanok túrni, aztán ki Fanniért meg a Mei tai-ért! este jövök!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, igen, jól látod :wink:
Ugye a probléma megoldásának első lépése, hogy ismerd fel a problémát, én észrevettem, hogy lefelé tartok, ezért tegnap erőszakkal szakítottam magam el a nettől (TÉNYLEG képes vagyok egész nap itt ülni, és nézni, hogy melyik fórumra ki reagált!!! :shock: ), nem telt bele fél óra, máris lendült a jobb agyféltekém, és már nyúltam is a festékhez, ragasztóhoz (a bokorra külön büszke vagyok! :D), varrógéphez.

Hja, és az éjszaka közepén azt is kitaláltam, hogy mi akarok lenni!
Csak még a pontos nevét nem tudom, ha Ti igen, és esetleg tippetek is van, hogy merre induljak el, segítsetek.
Szóval grafikus, de olyan, ki számítógéppel (is) dolgozik, aki pl. falmatricákat tervez, meg egyéb dekorációkat, dizájnokat, esetleg arculatokat... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

dizájner??? dekoratőr???
na futok!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb, aztán ne feledd el a fotót!!! :D
(bakker, az én mt-omra már május óta várok, de még augusztusban se lesz kész...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Szóval akkor ezzel a "macerás" szpoival nem vagyok egyedül. :?

Aki már ad almát, mivel reszeli le???? Mert vmi üvegreszelőről olvastam. Én simán lereszeltem volna a fémen. :oops: :roll:

Nemlajos, micsoda célok?! Tök jó!!! Én sajna nem vagyok kreatív.

Bea, én egyszer kakaóval öntöttem le a billenytűzetet. Nekem kuka lett belőle. Voltak billentyűk, amik behaltak.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Nemlajos!
Ügyi vagy!!!Ezek a matricák mindig kaphatók,vagy valami aktuális akció?Simán ráragasztható a falra???

Lányok,olyankor mi van, ha a lányom FOLYAMATOSAN enne??? :shock: Tegnap du.pl fél2, 2, 3, 5, fél 7,majd fürdés után utolsó.nála cici vigaszra nem működik,ő kizárólag kajálásra használja,viszont ha nem kell neki,nem éhes,bele se lehetne erőszakolni, tegnap viszont folyamatosan üvöltött érte, evett is mindig,viszont folyamatosan jött is vissza a fölösleg :? akkor meg minek eszik?Lehet,hogy mégis babavízzel kéne próbálkozni,mert ugye a sima forralttól fájt a hasa.

bocsi,hogy ritkán vagyok :oops: :(

Kép
Kép
zazzy

Csibb kiváncsi vagyok a mei-tai-ra amit veszel :roll:
Nekem megjött úgy 1-2 hete, de egyenlőre nem jött be nekem :? Lehet hogy csak nagy még nekünk, de valahogy nem tudom olyan jól beletenni Nimródot mint a kendőbe, annyira fészkelődik.
Hétvégén egy ismerősöm kölcsönadja az Ergo-ját, lehet hogy mégis csatos hordozóra váltok.
Meg az a baj hogy a kendőt és a mei-tai-t nem tudom olyan gyorsan felvenni, nekem azt hiszem inkább az kellene. :roll:
Kendősök és mei-tai-osok nektek hogy megy? Melyik jött be jobban?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Az előbb nem tudtam befejezni,mert ordítás volt.
Szóval tej van bőven(jön is vissza,ahogy írtam, pedig ált.tök ügyesen büfizi, csak levegő jön),nem az a gond,hogy éhen akar halni, de akkor nem tudom mi.reggel is felkelt 5kor :shock: (a 6 órával már kezdtem kiegyezni,erre újabban 5)odavettem magam mellé, hálóingen keresztül támadt :lol: pedig fél 4kor evett, adtam neki, de nem is kellett csak 3 korty, rájött,hogy nem éhes,csak a szeme kívánta :lol: de hogy tegnap du.mi volt??? :roll: Most fél 9kor evett,és most sem bírtam kihúzni még a 2 órát sem,azt próbáltam, de üvöltött,úgyhogy 10.15,most alszik.Hogy minket a gyerekorvos hogy le fog cseszni :? Azt hiszem,azt meg sem mondom, hogy én már annak örülö, ha 2 óránként eszik,és nem sűrűbben...

Kép
Kép
zazzy

sziasztok, csak egy oldalt olvastam végig.
homeós szert én úgy adom Lénának, hogy pici, pár csepp vizben egy műanyag pohárban feloldom és megitatom vele. ugye félórás szüneteket kaja előtt-után ki kell várni.
már próbáltam úgy is, hogy a kis bogyeszt beleapplikálom a szájába, de kiköpi hamar, szóval ez nem jön be.
Csibb meitairól kérünk majd akciós képet! :)
Vica, szerintem a csatosat se lehet hamarabb felvenni mint a kötős meitait. de nekem is volt ergom is, azt is szerettem, egy bajom volt vele, hogy télen (tavalyelőtt) a sok ruha miatt a bodyrésze csak Linda háta közepét tartotta. mondjuk ilyen szempontból nem tudom a meitai milyen lesz télen. hordozós kabátra gyúrok...
Zazzy, Léna is egyfolytában szopik pár napja. én nem tudom mi van. mert egy éjjelt átaludt (véletlen alighanem), akkor ok hogy nappal pótol. de tegnap és ma éjjel is már 2 körül cicire ugrott....
Erpé, igen véletlenek nincsenek :D

Bea, laptop kikapcs és kiszárit!

Kép
Kép
mamacsibe

a mt-nek a body részét vissza lehet hajtani, ha nagy, de gondolom, ezt úgyis tudjátok :roll:

tehuti: a fém reszelőből az almasav kioldja a mindenfélét, amit a baba így megesz. Üvegreszelő!!!
Apropó megesz: napok óta találtunk a gyereken karmolásnyomokat, fején, oldalán, kezén, mondom bakker, ennél rövidebb körmöt már nem tudok csinálni.
Erre most mit találok a járókában? Egy tűzőgépkapocsra hasonlító, de annál vékonyabb, és nem egyenlő vastagságú, Z alakú fémszálat, tűhegyes végekkel!!! :shock: :shock: :shock:
Fogalmam nincs, melyik játékából eshetett ki ilyen, de ha megtudom, perlek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

És műanyag reszelő is jó?????
Huuuuuu, miket találsz a járókában?! Azta a mindenit! Még jó, h nem nyelte le bakker! :shock: :shock: :shock:

Olyan osanitot én is hozatok az osztrák ismerősökkel. Már leadtam a rendelést.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos, visszahajtottam, de inkább szélességre nagy még, a seggénél :?
Nemlajos ez durva, amit találtál a járókában.
Múltkor Nimród is elkezd sírni, egyre keservesebben, rohanok oda és látom hogy az újonnan vásárolt csörgős játékon a cimke olyan volt hogy rá tudta csavarni szépen a kis ujjára, és már teljesen elszorította neki ahogy játszadozott vele :evil: Alig tudtuk levenni róla.

Mamacsibe én is gondolkozok egy hordozós kabáton, van is kabátom amit át lehetne alakítani. :)

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

zazzy, Döme is naponta 8-szor eszik úgy, hogy az éjszakát meg végigalussza... számolj :wink:
Nincs ilyenkor megint fejlődési ugrás?

Mamacsibe
: hordozós kabát nekem is jó volna, de nem lesz, szerintem...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!
Lara is ált.8-9,de tegnap ez így 11 volt :shock: Fejlődési ugrás?Lehet,de hova már?????9-12 hós ruhákat veszünk :shock:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Gyors leszek, és nem tudok mindenre reagálni, mert az éjszaka alig aludtam. fél 1-4 ig ingajáratban wc-re jártam vmi hasmenés :oops: :oops: :oops: Bocsi, remélem nem ebéd közben olvastok.. 4körül elaludtam, 1/4 5 kor keltett a Gergő, hogy pisilnie kell.... Utána sem aludtam rendesen. Remélem rendbe jövök, mert holnap szeretnénk elkezdeni a (bővítésről már írtam, szopol stb) falazást. Szombaton is csinálják, lesz mit csinálnom nekem is.

Nemlajos: nagyon szupi a dekoráció, és örülök, hogy jobban vagy!! Nem semmi miket találsz a kiságyba :shock: :shock: :shock: Mondjuk nálunk is van Krisztián mindkét bokájánál karcolások, de hogy mitől, nem jöttünk még rá! :roll: :roll: Jó ki adagot adott ki magából Döme :lol: :lol: :lol:

Tehuti: nálunk is ez megy a cicizéssel. Pedig tejcsi van bőven.....

banokla

Sziasztok!

Nemlajos: Honny babakocsi. Esernyő-babakocsi, könnyű, sportülés tulajdonképpen, csak meg lehet dönteni teljesen.
Nagyon ügyes vagy

Lili is sokat eszik mostanában és a reggelit rendszeresen ki is bukja :( nem tudom miért.
Ma elvittem megméretni :) 6700g és 64 cm :)

nem is tudom mit akartam írni, kicsit kivagyok. Az eddig jól alvó lányom kétszer is kelt éjjel :(
Igazi zombi vagyok.
Most alszik, szóval gyorsan ebédelek, aztán szunyok én is :)

Kép

Kép
gabka77

ja igen, azt akartam írni, hogy mi is szenvedünk a szopival és már kezdtem azt hinni, hogy nincs elég tejem, ezért mentünk méricskélődni.
kiderült hogy 500 g-ot hízott 1 hónap alatt, annak ellenére, hogy a reggelit kiköpködi.
gabka77

Tegnap délután benézek a gyerekre, hogy fent van e már és ez a látvány fogadott: Kép
Kép
Kép
Nem sírt, csak így 'nézelődött'! :shock: :shock:

banokla

Ilda nem semmi, bakker mik vannak! Régi topicomban egy csajszinak a cumi latex része maradt a gyerek szájában. Nem is a rosszabbik fajtából. Beszélt a gyártókkal, kiderült a cuminak van lejárati ideje, és meg kell nézni a csomin. Sosem jutna eszembe, hogy lejárt cumit vehetek. Szval ő ezért nem tudott perelni. A matricák tök jók. Erősen elgondolkoztam, hogy elindulok a rossman-ban de aztán lelőttem magam. Nagyon belelendültem ebbe a tervezgetésbe, asszem későbbre is kell hagyni vmi melót. A gyerekszoba amúgy kész, majd meglátom a falak hogy maradnak. De lesz napocska lámpa, és éjjel világító csillagok. Lesz Kata ágya előtt kislány szőnyeg, Botiénál fiú. Na nem untatok. Majdcsak lesz kép.
Tehuti micsoda romantika dőzsi. Vajon kinél lesz nemsoká 2. baba? :D:D:D
Hordozód kabát. Megnéztem neten, Mik vannak. Hihetetlen! Lassan ez egy hordozós topic lesz.
Mamamiról jut eszembe, horgolások elkészültek? Gyöngyi, Erpé?
Katkáék annyira hiányoznak, hogy Katus ma szilvát kóstolt, így is rájuk gondolva. Bejött neki.
Bea kiszáradt a gép? Anno egy szervizt „vezettem”. Hidd el rengeteg ilyen para van. Amúgy a kv, kóla, és a bor tud egyedül nagyobb kért okozni. Szval igyál mást a gép előtt.
Kata is 2 óránként eszik. Sztem 6 hós növekedési ugrás közepette vagyunk. Ma együtt is aludtunk emiatt. Vmi cukorfalat ahogy durmol.
Rákóczi úti turit én is ismerem, igaz nekem nem jött be. Ennek ellenére Kata legtöbb ruhája onnan van, mert akivel cseréltünk, oda jár rendszeresen. Nekem nagy mákom van az új turival szemben. Kilóra venni next-eket, jó móka.
Erpé, a sors. :)
Tehuti nekünk műanyag almareszelőnk van. De én spec mindent lemixelek.
Csibb várjuk a képeket.
Zazzy nehogy már parázz a dokitól. Ha nagyon úgy érzed ne mond el neki. Engem nem visz rá a lélek a főzizésre, amit mondtak. Sztem Kata amúgy is most talán hízott kicsit (este megmérem), gyümit kap, aztán ennyi.
osanitot? Ez mi? Bocsi de lemaradtam vhol.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, valami homeós cucc (és lehet ro-ból leugatni, hogy az se tudom, mi, csak adom a kölöknek...), fogfájásra, nyugtat :roll:
Annyira várom már a fotókat a lakásotokról!
Melyik lett végül? (híres vagyok a memóriámról... :roll: )

bakker, banokla, azt hittem, így alszik :D :D :D
Hihetetlen! :lol: :lol: :lol:

gabka, ne dicsérj, ebben nekem semmi munkám nem volt (kivéve a bokrot), inkább adjatok kreatívok ötletet, mivel lehet alapozni a hungarocellt?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Iszonyat dées Krisztián! Micsoda kukucskaművész! :):):)
Gabka nem lehet, hogy a felesleg jön vissza? Megértelek, mi 2x keltünk eddig, most 3-4x- és engem is megvisel. Nem gondoltam volna. :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Az Istenhegyi kilinikával szemben van majdnem a lakás. Ma viszek gépet. Már ki van ürítve. :):):)
Mi sztem viburcolt (ez nagyon bejött Botinál) és dologélt fogunk próbálgatni.
Pont azon agyaltam egyik szopi közben, hogy mekkorák a srácok, és még sehol egy fog (persze Mátéét kivéve). Jó sokáig tartogatja mindenki. Máshol azért be becsúszik már egy ilyenkor. Kiváncsi vagyok ki kezdi. Igaz minél később annál jobb. Katának még csak nem is igazán dudorodik az ínye. Sztem tudja, komolyan átgondolom a tejkérdést ha ki meri engedni a kis tüskéit. :lol: 8)
kuklika
Budapest VIII. kerület

.. van aki beszélő gyereket :wink: :lol: , van aki álló gyereket :) , van aki fogas gyereket nem szoptatna. :oops: :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hát, én nehezített pályán mozgok (sokakkal), mert első gyerek, aztán nem tudom, mit is kéne látni.
Pl mondják, hogy fehéredik majd az ínye. Gondoltam, fent, ahol a fog majd áttörik.
Erre mutatja pár napja a Zuram, hogy nézd, milyen fehér, és hát nem az íny tetején, hanem az oldalán, kívül (ahová be tudod nyomni a nyelved az ajkad és az állkapcsod közé) egy folt.
Na, erre nem gondoltam, azóta se tudom, hogy ez az-e.
Meg mondták, hogy megduzzad majd. De én nem látom. Azt hittem, piros lesz, erre kiderül, fehér... Ehh! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Ráérek :oops: :

Kukkkucs
Kép
Boti: Tudtad, hogy ma elmegyünk az új lakásba?
Kata: Ne mááár! Komolyan? De jóóó!
Kép
és akinek bátyja van nem tudja elég korán kezdeni:
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Majd meglátod, megérzed. 8)
Amúgy láttad a neked feltett tejcis képet? Mikor nem voltál készült. Asszem 2 lappal ezelőtt pont laptető. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemis... 348.oldal
kuklika
Budapest VIII. kerület

láttam :D
Azt egyből kiszúrtam :)
Ezek a képek is szuperek! (imádom a tematikát, ezért kellett bokrot is csinálnom a két szimpla macifejhez :wink: )

Jaj, Döme kakilni készül... meneküljek? :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

A bokrokat mivel ragasztottad fel? Majd megkapod a gyerekszobánk falát, ha ennyire belejössz. :wink:
Hajrá Döme! :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

kétoldali ragasztóval, ami szerintem egy rút találmány, alig bírtam leszedni magamról a mócsingokat.
De most kipróbálom az öntapadós A4-es lapot, hátha :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka, Szonja is marha sokat bukik mostanában. Bár pár napja nem (kopp-kopp-kopp). Szinte egész nap savanyú tej szagom van. :roll: :lol: Ő most csak 300-at hízott egy hónap alatt. Védőnő szerint okés így. Akkor jó. :lol:

Kukli, igen, kérünk új lakásról képeket!!!!! Katának ezek a kék szemek?! Hááát, fog vekük hódítani. Szonjának is van olyan szivecskés bodyja. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Márciusban született az első kisbabám, és már a várandóság alatt olvastalak bennetek. Ti nem is tudjátok, de rengeteget problémám megoldásában segítettek. Most azért írok, hátha én is segíthetek nektek. Egy-két hete Dorka, a lányom is sokkal sűrűbben eszik. Éjszaka is. :twisted: 2-3 óránként felkel enni. Már nagyon kivagyok. Tegnap elpanaszkodtam a védőnőmnek. Ő azt mondta, valószínűleg nem elég már neki a tejem. Nem a mennyiséggel van a gond. Van elég. Csak a benne lévő kalória nem elég már neki. Dorka elég nagy baba, 6800g. És mostanában jóval többet is mozog. Ugyhogy tegnap el is kezdtünk gyümölcsöt enni.
A védőnőm szerint ha ez sem lesz elég, adhatok még neki lefekvés előtt gyümölcsel kevert tejpépet is.

Nem okoskodásnak szántam( látam többeteknek hasonló a problémája). De az az igazság nekem az eszembe se jutott, hogy ez lehet a gond, amíg a védőnőm nem mondta.

Remélem segítettem.

Szép napot mindenkinek :)
ada-

Sziasztok!

Lizi 600-at hízott alig egy hó alatt és 1.5 cm-t nőtt. 7560 és 71,5 cm, ma 5 hós. Megkaptuk a szurit, sírt kicsit és éhségsztrájkolt reggel óta most eszik először, álmában. Szóval ezért nem akarok még hozzátápit, mert ilyen jól fejlődik... rosszul teszem????

Mindenki csudiszép :oops:

nemlajos: mit csinálnak a macik a bokorban? :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: