Sziasztok!
Mamacsibe megválaszolta a kérdést, és igen, nekem is Bora mei tai-om van PavliKatától, nagyon jó. Párom is abban hordja Katababát. Gyönyörűen varrt, szép dekoranyagokból lehet választani és tök kényelmes.
Nemlajos, nem semmi az a kaki.

Nálunk ugyanezt mutatta be tegnap Katalány...
Kukli, jó lakberendezést! Tök izgi
Alkohol: én már írtam erről azt hiszem, néha-néha elcsábulok egy fél deci borra, és a Gösser citromos verziója nagyon eltalált egy light sör így nyárra (talán Moncsi írta még, h bejön neki...)
Csibb, a Rákóczi úti turit már nekem is többen ajánlották, de még nem jutottam el oda. Én a Fővám téren találtam egy jó kis turkálót (munkahellyel szemben) és most Csepelen is nyílt egy angol turi. Tényleg töredék árért lehet nagyon szép dolgokhoz jutni, bár nekem ebben a témában a teszvesz is bejön
És melyik mei tai-ra esett a választásos?
Ma nagyon érdekes dolog történt, ha hinnék valami sorsszerűben, akkor ez megerősítené a semmi sem történik véletlenül nézetet. Már meséltem talán Samu bölcsis barátjáról, Marciról, akivel tavaly szeptember óta elválaszthatatlanok. Marci tavaly ősszel kezdte el a bölcsit, épp akkor, amikor az előző haver, Zalán elhagyta a csoportot, ugyanis elköltöztek a kerületből (ő Samuval együtt kezdett még 2007-ben és ők is nagyon jól elvoltak egymással, csak persze tök más a kétévesek "barátsága", mint a hároméveseké). Ha még tudjátok követni: Marci (a jelenlegi kedvenc barát) szüleivel jóban lettünk a közös játszóterezések alkalmával, és megbeszéltünk egy balatoni talit is. Ma délután átmentünk hozzájuk a déli partra, strandoltunk, és Samu + Marci elég hamar odacsapódott egy kiscsávóhoz, akivel közösen homokváraztak. Ismerős volt a kiscsávó, de nem tudtam hova tenni, csak mikor megláttam az anyukáját, akkor esett le, hogy ez bizony Zalán, akit már egy éve nem láttam. Nem semmi, egy balatoni strandon ugyanabban az időben egy ilyen konstellációban összefutni: elmegyünk egy bölcsis baráthoz és találunk ugyanott egy rég nem látott másik bölcsis havert is. Nem tudom, hogy Samu megismerte-e Zalánt, szerintem nem nagyon emlékszik rá, de nagyon jót játszottak és "külső" behatás nélkül találtak egymásra

Így leírva nem valami extra sztori, de a hatása alá kerültem. Tök jót dumáltunk Zalán anyukájával, szerinte egy ilyen nem lehet véletlen.
És most megyek szundizni.
É