A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

[quote="davandi"]M írta:davandiaryska: ügyes legyél holnap, mennek a drukkok és remélem valaki majd tájékoztat minket mizujs van veled

Például FanniSzandra :wink:
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:25-kor.
davandi

De jó nektek! Akik tudják.
Tündit kihagytam a listából, bocsi. Régen nem jelentkezett be.

Banika,
nincs mérleg,
Zsuzska,
köszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.12 15:49-kor.

KépKép
lili73

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:26-kor.
davandi

[quote="lili73"]D írta:lili73e jó nektek!

ezt mire írtad?
Vendég

Szerintem saját magától is értesítene bennünket
Vendég

hogy tudjátok Kamilla nevét :lol:

KépKép
lili73

[quote="banika"] írta:banika
[quote="lili73"]D írta:lili73e jó nektek!

ezt mire írtad?

Hogy mi tudjuk a nevét :)

zsuzska80
Szombathely

mosatában jókat röhögök itt :lol:

KépKép
lili73

Jól elbeszélünk egymás mellett
Vendég

petricsek! no problem, a fontos az hogy erdekelt a dolog :D :D

GERGOKNEK BOLDOG NEVNAPOT!!!

vanda! szerintem jol meg oldotatok a kulon kaszat, en nem tudnam igy csinalni mert a kozoshos szoktam :wink:

paris! nagyontetszik a fiu nev, en is akartam NOELT+NIKOLT, de apa le szavazta

eszti! nagyon edik a copfikal?

vanda! bufi ugyben, meddig kel a torpeket bufiztetni, remelem nem 30 evig, de komolyan tudni szeretnem, nekem johet a szulinapi sztorid :D :D :D

anny! gyonyoruek :D :D

ptricsek! mintha olvastad volna gondolataimat, csak gondoltam hogy nem irom ide, meg vegul lezbinek hittek
:lol: :lol: :lol:

na en is kuldok sok puszt mindenkinek, kicsinek, nagynak meg pasinak is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

csajok! a grillparti estefele lenne, vagy egesz nap kozos kaja? ja meg mindig nem tom ha sikerul menni, de en anyira karom :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Kamilla
Ne légy undi!Mondd meg szépen a neved Lilinek!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:26-kor.
davandi

ÉN???????????????
Miért?
Vendég

..
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:28-kor.
davandi

haho!

Gyerekszerelem.... en is nagyon a fiaimba, pedig lanyokat kepzeltem el magamnak, aztan meglepodtem a 20.heten....... de nem cserelnem oket semmiert!!!!!!!!!! Majd lehet, lanyok is lesznek :wink: :wink:
Binyek!!! Babatalp!!!! Megzabalom!!!! Meg a tokajukat :lol:

Heviz: mi szerintem akkor szombaton megyunk le. Egynaposak! Moni, Sara, ki van meg?! Ti melyik nap mentek?????

Anny eeeedesek a lanyok!!! Babakocsit talaltal mar? Ha nem, es erdekelne eladom neked szivesen a peg peregot (amirol beszeltunk) jutanyosan, ugyis hazavisszuk.....

dragonfly

na valaki arulja mar el kamilla nevet, mert en nem ertek semmit... igaz egy ideje 50% allat mukodik a kis agyam :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

demoniq13

Bani,
köszi, hogy közbenjársz az érdekemben!
Túl sokat lógtam itt, mennem kell.

KépKép
lili73

Este összeírom a dolgokat,mert a program már nagyjából körvonalazódik elöttem...
Most megyek,mert itt lóg rajtam 2 extra nyűgös kismajom :roll:

binyek

Bogi,
na még gyorsan. Nekem mindegy, melyik nap. Akkor hát szombat.

Móni,
ne izgulj, én is 50%alatt vagyok, már azon parázom, hogy mindent újra kell tanulnom, ha megyek vissza dolgozni, oda a jó kis rutinos gyorsaság és frissesség, ami az évek során kialakult.

KépKép
lili73

emailek holnap, összes kölköm megkergült.
vovanda

Banika, en mar rutinos koltozkodo vagyok :lol: :lol: :lol: 7 ev alatt 7x koltoztunk eddig, az utolsonal 7honapos nagypocis voltam :shock: :wink:

MOni, remelem nektek is sikerul jonni!

Tonti, neeeem, a zuram angol, de elt 5 evet Mo-n mielott engem megismert, ugyhogy sok baratja van Pesten es kornyeken... Nyaron hozzank tuti eljohetsz! ;) de szerintem akkorra is osszehozunk egy talcsit!
En mar a pesti ikerklubb szerevzesen torom a fejem.......

dragonfly

Bogi
Én is kb 7x költöztem 7 év alatt.Nme a költözéssel van gondom,hanem azzal hogy idegen országban éljek
Vendég

ok, szombat randi! :wink: Moni, gyertek ti is szombaton!

Sara, te mikor akarsz visszamenni dolgozni? 2 evig van otthon a gyes?

dragonfly

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:28-kor.
davandi

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:29-kor.
davandi

Banika, JAAAAAAAAAAAAAAAA! :roll:
En szeretek............. uj elmenyek, ingerek, baratok! Izgalmas nagyon! Most izgi hazamenni is, 8 eve nem voltam otthon 1 hetnel tobbet..... de alig varom, hogy hova megyunk utana tovabb........
Persze hianyzik a csalad meg a baratok, de az csak elso par honapban nehezebb, es karpotolja a rengeteg latnivalo, felfedeznivalo.....

dragonfly

mi szeretnenk meg utazgatni amig picik a bubak, aztan ha iskolaba kerulnek megallapodni, akkor mar nekik is kell az allandosag jobban, meg a baratok.....

dragonfly

Nálatok ez családi vonás,ez a felfedezni vágyás :lol:
Gyerekkorodban is költöztetek?
Vendég

dragon! hova gyulyek szombaton es melyk szombaton? mar irtam hogy 50% allat vagyok, ha esetleg pestre? kicsit mesze van :wink:

nalunk a koltozkodes nem enyire egyszeru mert lakas hitelunk van, ha csak szimpla alberlett lenne bizti konyeb lenne...

Kép

demoniq13

Csajok megetetve, Laúr már alszik, Tamit Apa fárasztja a játszón. :lol:
Binyek: küldtem emilt, de én szeretnélek hívni, mégiscsak az én vonalzóm...és köszi a segítséget, DRÁGA VAGY :lol:
Lili: mérek Neked, van itt egy haskötő, kölcsönbe kaptam, de mondanom se kell, hogy nem tudtam összekapcsolni... :oops: 110g

Lányok, olyan jó, hogy Mindenki ennyire Hévízlázbanég :) Ha nyáron is szerveztek, mi is szívesen csatlakoznánk, persze csak ha hívtok :)

Dragon: szabad kérdezni, merrefelé laktok Angliában?
Anny: jányok cukimukik nagyon :D

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Petricsek: köszi kengurus reagálást, az a háti csővázas nekem nem jön be...ha van még vkinek tapasztalata kenguru ügyben megköszönöm
Benszi: Dóri nagyon ügyi!

Mai sztorink: két néni jön szembe kutyusokkal 'Micsoda mercedesük van ezeknek a gyerekeknek!' :lol: :lol:
Na az azért nem, de egy trabantról lehet szó :lol: :lol:

babusok
Budapest

van még1 sztori: Laúr elaludt fekve, Tami hason mellette, egyszercsak hallom, hogy cuppog, hát a Laurka kezét nyammogta, aki eközben békésen szuszókált :lol: kicsit sikerült is felvenni a telefonommal :)

babusok
Budapest

mármint háton fekve :oops: :oops:

babusok
Budapest

Dragonfly: Írtam privit :wink:
Vendég

Gergőnek boldog névnapot!

Megyek aludni Márkó-cicámhoz! Jó éjt! Apa már ágyban :wink:
Maryskáról hozom majd a híreket :D
Maryska szívem, végy búcsút a pocakodtól :wink: és ne izgulj, jó kezekben leszel 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Visszaolvasok,oszt jövök.

Banika
Milyen sokat nyúltak higanykák :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Vagyok,de látom egyedül :( Úgyhogy megyek is.

Ja,voltunk bicózni.leteszteltük az utánfutót és jelentem,király.Csajok élvezték.Nem fotóztunk,majd hétvégén,akkor rakok képeket is.
Vendég

Melcsi!
Hévízre miért nem jöttök???Tudunk szállást intézni!Vagy csak 1 napra?

Tényleg azt kéne megbeszélni,hogy szombaton jöjjenek az 1 naposok! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Eszti!
Tök jó,hogy jó az utifuti,mert mi is rendeltünk egyet(vagyis apám).nem féltek a csajok benne?Nem ugrál,rugózik nagyon?

Most megyek World-ben megírom a hévizi litániát,nehogy eltünjön,aztán hozom! :wink:

binyek

én itt vagyok Sotske

szanet

Binyek
Csajok nem úgy tűntek,mint akik félnek :lol: :lol: :lol: Noának be nem állt a szája,Száva meg azt sem tudta,merre kapja a fejét.Kicsit rugózik,de ez még simán belefér.
Vendég

képzeljétek lányok, úgy néz ki apának most összejön ez a németországi munkahely. :) :lol: :lol: :lol: úgy örülök.

és mi is azon törjük a fejünket, ha minden rendben lesz,megyek én is a lányokkal utána.engem nem zavar, hogy a lányok még kicsik. a családom is ki van akadva, mikor ilyeneket beszélek.úgyhogy most nem is mondom nekik, csak ha már biztos.
csak sajnos el kell akkor kezdenem németet tanulni.és hát 10 évet tanultam suliban, de mára más nem tudok szinte semmit :oops: :cry: sossem volt a szívem csücske.de hát ha csak így lehetünk együtt a férjememl, akkor muszáj lesz.
majd küldjetek sok pozitív energiát, hogy menjen ez a német :roll:

szanet

Babusok, del-nyugaton, Bath mellett lakunk.
Nekunk babybjorn van, nagyon bejott, sokat hasznaljuk. Nemcsak nekem mas ikers baratnomnek is....
egymas kezen nyammogas nalunk is van :lol: EDES!

dragonfly

Itt az alkotás. Emésszétek!
1236886903.2545.htm

binyek

Lili, igen ez a vezetéknevünk. Azért vagyok mrsparis, férjem Párizs Roland, én meg Párizs Eszter - én is imádom, ezért nem lettem - né!

Anny, olyan csodaszépek a lányok, mindig megállapítom, hogy a szemük sem áll jól :lol:

Móni, nekem a Nikol nem tetszik, mert van egy ismerősöm, akit így hívnak és nagyon gáz csaj...pedig a név amúgy jó!

Azt hiszem más nem szólt hozzám... :wink:
Vendég

Ja, külföld témához: mi is készülünk kifelé, csak előbb megszülöm a gyereket :lol: már régóta meg kellett volna tennünk, de mindig halogattuk. Most meg bejött a válság és máshol is nehéz, de majdnem mindenhol jobb, mint itt sajnos...most már itt van az OK ami miatt nincs maradásunk: a gyerekünk nem fog ilyen körülmények között felnőni, mint mi. Szerintem 2010 első felében már itt sem vagyunk. Szerintem sem fogja vissza az embert egy kisbaba, addig kell menni, amíg kicsi, ahogy dragonfly mondta, aztán sulis korban megállapodni, mi is így tervezzük...nagyon remélem, hogy összejön!
Vendég

Binyek

jó kis program :wink: szerintem pénteken is lehetne csinálni vmi kajcsit.amit irtál.pl egy paprikás krumplit

elképzeltem, ahogy az a rengeteg babakocsis ikres szülő végigvonul Hévizen :lol: :shock: :lol: :shock:

szanet

Anny, nemtudok vissza privizni, de ok, tartom!!!!! Semmi baj :wink: Szolj, ha kell :wink:

Es, KERDES, hogyan kell a valasz privit elkuldeni?????????? Sehol nem talalok egy elkuld gombot sem.... ennnyire gaz lennek???? Meg 50% sem vagyok..... csak 10...... :roll: :roll:

Binyek, jo 5let, szombaton jojjenek az egynaposak!

Moni :lol: :lol: :lol: hat hevizre gyujjel szombaton :wink: :wink:

Szanett hajra!!!!! Pozitiv energiak a nemettanulashoz! Kint majd nagyon hamar belejossz! Hol van Apa Nemeto-n belul? Sok magyar van kint, amugy, nekem is sok ismerosom, jo kis magyar kozossegek, segitik egymast :wink: Ja, es ha tudsz, nezz nemet tv-t, az segit abban, hogy visszajojjon.....

Parizska, nekem is nagyon tetszik a neved :wink: Noel nagyon szep nev!!!! Nekunk lanyneveink Maja es Nina voltak, de a Mia is nagyon tetszett Szerintem a Parizs vezeteknevhez valami hosszabb keresztnev illene... vagy dupla.....

dragonfly

szanet! de szupi lesz ha apa kozelebb lesz es ha ti is mentek az meg kiraly lesz :D

dragon! es sok cuccotokat hogy viszitek haza, vagyis csak gondolom hogy sok a cucc, nekem egnek alna a hajam, de nekunk meg 3 szoba butorunk is van, tehat nem hiszem hogy megoldhato lenne :roll: :roll: :roll: es kerdeztem hogy hova kel menyek???

Kép

demoniq13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: