A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Paris
A Noel nekem is nagyon régóta és nagyon tetszik :wink:
Vendég

Nekem meg a Noa, mióta Téged "ismerlek"!

Hát...lehet még Noád mellé Noeled is :lol:
Vendég

Rebe
Ezek mai fotók :wink:

Száva
Kép

Noa
Kép
Vendég

Paris
Remélem,lesz is :wink: :wink:
Vendég

Hát én megzabálom Őket két kis pufigyönyörűség!!!
Vendég

Hehe csajok!
Odabújtamaz előbb Pasihoz, ő megölelt és elkezdte ütögetni a hátam. Meg is kérdeztemtőle, miért akar megböfiztetni? :lol:
vovanda

Eszti hogy bírod, hogy nem egész nap csak puszilgatod őket??? :lol:
Vendég

Paris
Úgy,hogy egész nap puszilgatom őket :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Mennem kell dolgozni :evil: további szép napot Mindenkinek!
Vendég

Szöcske!
EZ A KÉT GYEREK EGY GYEREK,NE CSALJ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vovanda!
Sok gyerekes apukánál ez már ártalom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is kényszeresen egész nap puszilgatom őket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fizikai fájdalmat érzek ha nem tehetem.Ez normális?
Vendég

Szöcske!
Ikrek után még egy gyerek?Bár erre mondják,bátor ember a templomban is fingik! :oops: :oops: :roll: :lol: :lol:
Nekem nagyon frissek a fogzási,nemalvási gondok,
no meg innentől mindennap már csak ajándék :wink: :lol:
Vendég

Benszi
Tőlem jöhet akár 2 gyerek is :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

na sziasztok, végre kapok lehetőséget magyarázkodni:-)

külön kassza: így legalább meg tudom lepni néha vandát :-) én meg azt nem tudom elképzelni, hogy "anyukám, adjál már egy 500-ast, hogy vehessek neked egy szál rózsát" :lol:
vagy "apukám, láttam egy cuki garfieldos pizsit, ami tök jól állna neked, adjál pénzt, hogy megvehessem neked" :lol:
vagy akár csak közölni, hogy arra veszek ki pénzt...vagy hogy???

éjszakai kelés: vanda pontosan tudta, mire számíthat...ő látta azt, hogy a nagylányommal is ugyanezt csináltam, sőt, még ígyebbül...vele ugyanis éjfélig MINDIG én voltam ébren, addig tartott az én "műszakom", és utána is minden etetésnél ébren voltam, pedig ő egyedüli gyerek és az anyja sosem fejt éjjel....
majdnem ott tartok, hogy az ikrekkel kevesebbet vagyok ébren...

és cica: imádom, amikor árulkodsz.....de szeretlek:-)
1szálpasi

Csajok!
Virágot szökőévente kapok. Pasi szerint fantáziátlan.Ha vkit érdekel a 29. szülinapom története, annak megírom priviben. Megér egy misét.
Ja, és virág helyett szebbnél szebb verseket kapok. Ő írja... :oops: Meg somlóit.
vovanda

sziasztok ismét, végre jót sétáltunk :) csajok aludtak, most meg...szóval megyünk enni, csak beköszöntem. süt a napocska, de fúj a szél, eső végre nincs, hihi nem ezt mondták tegnap az időjósok :lol: és találkoztunk ikrekkel, fiúkákkal, 5 hónaposak, hát azt hittem mi dagik vagyunk...7500g és 8400g (ők nem mi :P )...és csak 10dekával születtek többel...mentem, szirénák bekapcsoltak :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Vanda!
Mélt ide benedekffysz@gmail.com

Pasi!
Én nem kérek aputól,hanem elveszem :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és nem szól soha,hogy mennyit költök :oops: :lol: :lol:

Banika!
Hát beszarás,.Makiknak homlokára kéretik kiírni,ki-kicsoda,mert nemtom,annyira egyformák :lol: :lol:

Szöcske!
Te egy ősanya vagy :lol:
Vendég

Nekm jöhet Vanda
mailben is jó
Vendég

Dórim kakált pelusba,majd hozzám.
Elém állt,nyögött kettőt és rámutatott a pelusára! :lol:
Büszke vagyok rá :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Páriska,
Párizs mint vezetéknév? De szép!!! Sose hallottam még.

Szandra,
aha értem, nem tudtam, mert nem vagyok egy nagy macskás (sem kutyás)

Zsuzska,
kíváncsian várom a beszámolód! Azt amúgy mi is tervezzük a nővéremmel.

Lehet, hülyének fogtok nézni, de marha kíváncsi vagyok a Puskásról készült doksi filmre. Az az Almási Tamás rendezte, aki a Sejtjeinket, és azoknak is nagyon tetszik és sokat ad, akiket amúgy egyáltalán nem érdekel a foci, puskás, meg az aranycsapat. Állítólag egy nagyon önzetlen ember volt.

Eszti,
én is csak nézetm,ki az a szöcske, aztán Banikán jót nevettem, hogy meg merte kédezni :lol: Tényleg, miért vetted le a fotókat? Ezt én sem értem, ne legyél szerény, itt senki nem az, és nem is nagyon tud érvényesülni, ha az!!! Nagyon édesek a lányaid!

Vanda,
jó az avatarképed!

Tonti,
én is gondolkodtam már a pszichomókuson, amikor nem akart összejönni a gyerek, és egy idegbeteg őrült lettem, aki nem bír más gyerekére ránézni. De mindig túl normálisnak éreztem magam ahhoz, hogy megtegyem, pedig tudom, hogy a pszichomókus csak egy társ, aki meghallgat, és megmutatja a lehetséges utakat. Na, én végül magamtól megtaláltam, lehiggadtam, és akkor sikerült, amire annyira vágytam.

Fiú/lány: én mindig lányokat akartam, három lánynevem volt mindig. Aztán most meg szerelmes vagyok a fiamba, és állandóan csókolgatom én is őt. A kislányt is imádom, de egész máshogy, mint a kisfiút.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.12 14:37-kor.

KépKép
lili73

Kamilla,
Andi, Zsuzsi, Petra, Barbara, Dori, Anett, Anita, Eszter, Judit, Mariann, Alexandra, Beáta, Ridi, Szilvi, Bogi, Móni, Vanda, Sanyi, Melcsi, Sára, kihagytam valakit? Na melyik vagy?

KépKép
lili73

cica: még mindig imádom, amikor árulkodsz....

benszi: szerencsés az a pasi, aki talál egy olyan nőt, aki elkölti, amit keres.....és szerencsés az a nő, aki talál ilyen pasit :lol:
1szálpasi

Halihó Nyanyákok! :lol:

Benszi!
Hú, ez nagy dolog,ám!Van már bilitek,mert lassan kelleni fog! :wink:
Lakásprojekt folyamatban:Miklóska gyűjti a lóvét rá! :roll:

Eszti!
Copfosokat imádom!
Én is egész nap puszilgatom az enyémeket!Néha már látom,hogy unják! :oops: Pelenkázásnál meg pláne!Azok a pici talpacskák!Imádom őket!Rendesen erőt kell vegyek magamon,hogy visszahúzzam a harisnyájukat! :oops: :oops: Babalábfetisizta vagyok valószínűleg! :lol: :lol:

Melcsi!
Írtam mailt,mert nem jók a képek a vonalzóhoz!

Szeretnék mindenkit kérni,hogy most már ne írjatok a cirkusszal kapcsolatban semmit!Majd én megpróbálom ezt Dórival megbeszélni,ha hagyja.Férfiak nélkül,nyilvánosság nélkül és indulatok nélkül.Csak még várok kicsit,hogy csituljon a dolog... :wink:

Itt a hévizi tábla: 1236865491.72.htm

binyek

Pasi!
Szerintem is :lol: :lol: :lol:
Az uram úgy van vele,ő megteremti mi élvezzük.Ő a kenyérkereső én meg a htb,de ugyanúgy vasal,mosogat ,takarít és ablakot pucol velem együtt :lol: :lol: :lol:

Vanda!
Nem jött át az árulkodós méled :wink:
Vendég

Viszont,ha már Hévíznél tartunk,akkor vázolnám,hogy mit kell még megbeszélnünk:
1. ki mit szeretne enni?
2. együtt együnk vagy oldja meg mindenki?(mivel azért lesz ott kb. 40 felnőtt és ugyanannyi gyerek!nem kicsi mennyiségű kaját kell prezentálni! :shock: )
3. ki mit tud hozni a közös kajára(ha lesz)
4. írjunk egy listát,hogy mit kell hozni(pl:gyereklepedő,tányér,stb.)ez olyan segítőlista lenne,hogy hátha valaki valamire nem is gondol,de ha belepillant a listába,akkor beugrik,hogy mi maradt majdnem itthon
5. mik legyenek a programok?
6. menjünk-e fürdőbe Kehidára?

Nagyjából ennnyi.....nem kevés! :roll: :roll: :roll: Mennyi táblázat lesz,te jó ég! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Binyek
Azt nem lehet,hogy a Dóri féle logó(nekem tényleg tetszik),csak az ismerősöd annyit módosítana rajta,hogy látható legyen a felirat?
Gondolom ez Dórinak sem gond,hisz ő is azt szeretné szerinetm hogy tényleg jól nézzen ki.
Na akkor én is eldugulok

Benszi
Gratula!
Én is szeretnék még ygereket,de a két gyereküléssel pillanatnyilag fulla hátsóülésünk :lol: :lol: :lol:

Bogi
Jó hogy hazajöttök.Én nem bírnám a költözősdit :oops: Mármint idegen országba.Beszari vagyok hozzá.
Vendég

Lányok,
nem tudja valaki véletlenül, hogy hány gramm egy haskötő? A postaköltség miatt kérdezem. Nem tudok mit mondani a vevőnek, mert nagyjából fogsincs.

KépKép
lili73

Ez a segítőlista szuper,mert nekem fogalmam sincs mi van az apartmanban.Pl mikro?

Kajával kapcsolatban szó volt a halászléről,paprikáskrumpliról,grillről(ha jól emlékszem)
Na meg pasi 3 napig süti a palacsintát
Vendég

Kép Csibész Lili

Kép Játszunk kutyusosat (Jázmin)
Vendég

Lili
Passz.Nincs a szomszédban egy digimérleg?
Vendég

Anny
Megzabálom őket(is :lol: )
Annyira gyorsan megy az idő :cry: Mindjárt a higanykák is 1 évesek
Vendég

It leszakadt az ég,most meg süt a nap de tiszta fekete felhős az ég :shock: :shock: :shock:
Jól itthon ragadtunk a fene egye meg.
Vendég

benszi: előbb-utóbb odaér....sokat kell pötyögni:-)
1szálpasi

Lili! sztem 365 Ft ajánlva!
majd holnap mesélek, én is a nővéremmel megyek .

Dél óta alszanak ezek a Békák, már jó lenne ha kelnének :)

Anny! cukik!!!

sztem Hévízen iszonyat lenne összehozni egy közös kajálást!mi lesz ha rossz idő lesz? vagy hogy lenne ez az egész???

zsuzska80
Szombathely

szuperek a kepek!!!!!!!!!

szanda! cukki az uj allairasod

mariann! szoritok holnap neked, utana meg majd tudok irigykedni, igaz mar most is mert nagyon csini vagy igy is

pasi! nekem kuldhetet priviben mert nem tudom el olvasni

kamilla! pedig az usziv videon nagyon jol nezel ki, nem ertem mi bajod :roll: :roll:

vanda! de szupi, akkor meg lesz a gep :D :D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

BinyekAnya
örülök, hogy visszatért a szervezkedős lendületed! :lol: :lol:

Csajok, minden csöpögés és leszbihajlam nélkül, de szeretlek Benneteket. Alig várom mindíg, hogy lássam miket írtatok. (Valszeg ezért is tart itt a szakdolim, ahol SEHOL!)
PusziNektek :cry: :cry: :lol: :lol:

Tünde??

Petra
Kép
petricsek

Ja, és képezljétek, gyalog jöttünk haza a játszótérről! (Na jó, volt segítség barátnőm személyében :wink: ) kb. 200 méter, de 1 óráig tartott, mert annyi a látnivaló 72 centis magaságból :D
Vendég

mi lóg Jázmin szájából?? :shock: :lol:

Petra
Kép
petricsek

anny, eddig mi is sétáltunk kilómétereket a babakocsival, most meg örülök ha a játszóig kijutunk, mert ez a pár méter is tényleg akkora öröm nekik. :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: Kérlek szépen volt egy fényképtartó, amin ilyen plüss-szerű huzat volt, ami valami boci-malac keveréket formázott. A drágám legyilkolta szegényt, és ízekre szedte :lol: Kis kannibál! :D
Vendég

Binyek!
Megírod a táblázatokat?És ami eszedbe jut írd bele,tedd nyilvánosságra és ha valakinek eszébe jut valami átküldi priviben :lol: :lol: Vagy ez túl sok kérés ennyi táblázatot neked vezetni?Bevallom én T betűs vagyok az ilyenekhez!De te ügyi vagy! :lol:

Banika!
Köszi.Azt írtam,hogy homlokukra cetlit,de azt nem,hogy gyönyörűek!
Nekem van plussz ülésem:)))))))))))

Anny!
Csodaszépek!

Csajok!
Kötelező a szombati grillparti.Mindenki hoz 3-4szelet husit a többit meg valószínű mindenki megoldja,mert a csöppöknek elég eltérő a napirendjük.
Vendég

Ez nekem szimpi.A szombati kaját oldjuk meg közösen(ha van rá hely,mód,lehetőség)
A többit mindenki maga.

A Kehidával elmegy egy nap.Igazából szombat a közös,vasárnap meg délelőtt úgyis útra kell kelni nem?Aki szeretne uszizni,annak a vasárnap?
Vagy szervezzünk egy 10 napos közös nyaralást
de akkor vigyünk pszichomókust is :lol: :lol:

Rákszűrés
Binyek nődokit nem szerveznél?Ennyi simlis nőnek?
Én s evoltam még,várom Jucit :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Nekem van plussz ülésem:)))))))))))

Ezt hogy értetted?
Vendég

10 napos kirucc se rossz, de most olvastam, hogy a Jolie-Pitt klán világkörüli útra indul.... nos? 8)

Petra
Kép
petricsek

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:24-kor.
davandi

Én már Kamillának tudom a nevét :) de majd ő elárulja :) muszáj lesz neki úgy nézem :)

zsuzska80
Szombathely

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára davandi 2010.07.04 10:24-kor.
davandi

Én is tudom
:lol:
Vendég

Én szívesen megírom a hévízi listát,ti meg kiegészítitek,Binyek meg megszerkeszti :wink: :wink: :wink: Ok :?:

Szerintem mindenképp legyen szombaton közös kaja,és én pl. szívesen sétálnék is egyet a városban,sosem voltam még Hévízen.

Bocsi,már nem tudom,ki kérdezte,de apa bizti fog fotózni :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: