A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

csatlakoznék az előttem szólóhoz...

semmit nem tudtam csinálni délelőtt. dani ma még csak zabált és bömbölt. pedig kikába akartunk menni délután (pasi itthon lesz) de ennek lőttek. ha hazajön, átveszi a törpéket én meg melózhatok. :twisted:
vovanda

nőgyógyász:
én is csak a 6 hetes kontrolon voltam még :oops:
most akartam menni a héten rákszűrésre stb, erre megjött :evil:
majd jöv héten elmegyek.

Gergőnek boldog névnapot!

Vanda

kérdezhetek vmit? ha külön kasszán vagytok, ok, h felezitek a rezsit, meg a mindennapi szükségleteket. de hogy oldjátok meg a többit? pl ki vesz ruhát a gyerekeknek?vagy játékot.ki tankol a kocsiba?most, hogy kevesebb pénzt kapsz akkor most hogy van? szval akkor ez így ne igazságos,hiszen nem tehetsz róla, h gyeden kell lenned?
nem kell válaszolni, ha nem akarsz.nem az anyagi dlgaitokat akarom firtatni, csak soha nem értettem, hogy lehet külön kasszán háztartásban élni :oops: :roll: csak kíváncsi vagyok :lol:

szanet

ja vannak új rucik.csini kislány nyári ruhák is :wink:

szanet

Szanet!
Nem forintra-fillérre felezünk, csak nagyjából. Én fizetem a rezsit, Pasi törleszti és tartja fenn az autót. A nem közös törpöknek alapból a szülő vásárol, de szoktunk egymás gyerekének is. A napi bevásárlásokat alapból én intézem, a nagyokat Pasi. És (jaj, üssetek agyon :oops: ) abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem kapok kevesebb pénzt, mint korábban. Most még tgyás-on vagyok, plusz én 3 törp után kapom a csp-t is. Gyedet is a maximumot fogom kapni. Szóval lehetne sokkal rosszabb is a helyzet. A volt férjemmel teljes egészében közös kasszánk volt (neki ez baromi jó volt, tekintve hogy kétszer annyit kerestem) és mindenről mindig elszámoltatott, amit baromira utáltam. Úgyhogy ezt köszönöm, többet nem kérem. Sőt ha lakást veszünk (a mostani önkormányzati, ha enyhül a válság, szeretnénk megvenni) még vagyonjogi szerződést is kötünk. Nagyon romantikátlan, de hasznos találmány.
vovanda

Csajok!
Én is szeretnék szép fényképes vonalzót a csemetéimről. Megcsinálná nekem vki? Ha igen, küldök képet.
Köszi.
vovanda

Sziasztok!

húú ennyit írni!! de én mostanában elfoglalt vagyok!! legyetek erre is tekintettel :)

Képzeljétek ki volt itt?? Igen a VÉDŐNŐ!! hát elég furi egy nő. jah tegnap az uram átment iratni fürdetőkrémet és megkérdezte hogy ugyan ki a védőnő... ma meg itt is volt... de nem kell hogy sűrűn jöjjön :)

Én sem vitázok :) nekem tök mindegy melyik logó lesz....

szanett! Köszi Gergelyem nevében is :)

A bőröndöt amit eddig barikádozásra használtam ki tudják dönteni...vége a jó világomnak... na mindjárt mennek aludni :)

jah rákszűrés!! basszus nekem azt mondta a dokim hogy tavaly nyárra hogy akkor megcsinálja...azóta sem voltam!!
Tényleg el kéne menni!!!

zsuzska80
Szombathely

Vanda!! milyen a taposó????? nekem meg tönkrement....
mennyit taposol??:):)

zsuzska80
Szombathely

Szanett! voltál a postás már?? :)

Lili! ma megyek moziba "Nem kellesz eléggé" majd holnap beszámolok.
De már ki is néztem a következő áldozatot :) " Marlyn és én" :)

zsuzska80
Szombathely

Hello! Most jottem meg, elkuldott az uram hogy vegyek magamnak ruhakat erre nem az egeszet az Annara koltottem?! :roll: :lol: Ki fog nyirni! :roll: Oyan szep kis lanyruhacskak vannak! :wink:

Vanda: nekem is kicsit furcsa ez a kulon kassza de ugy megertem ha az elozo hazassagod rossz tapasztalatai miatt csinaljatok igy!
Mi is kotunk majd hazassagi szerzodest, de minden az en nevemen lesz, lakas, kocsi, penz hogy az ex. nehogy belenyulkaljon valamibe. :lol: :oops: :roll: :wink: :D
Tok jo a profilkeped!!! :wink:

Olyan almos vagyok, ma mar 3 kavet ittam, nem tudom mi van velem pedig tegnap 10-tol reggel 6-ig aludtam egyfolytaban megis le akarok esni a szekrol es meg a fulem is be volt dugulva reggel. :?

Zsuzska: nagyon boldog nevnapot Gergonek!!! Neked meg jo mozizast!

KépKép
KépKép
tontica

Annyit írtok állandóan!

Logó!
Nekem azért tetszi Dóri logója,mert oyan bohókás a pálcika lábaival a két emberke és ez jellemző a brigádra is.Valljuk be néha kicsit elmeháborodottak vagyunk a szó jó értelmében és ez a vidám csapat tükrözi Dóri által rajzolt emberkét!
Csak ennyit akartam!

Zsuzska!
Boldog névnapot Gergelyednek!

Szöcske,Amonré,Rebe!

Lanyané!
Drukk holnapra és ha felgyógyulsz nyomunk egy Patakit :lol: Jó,hogy jobban van anyósod!

Dragon!
Jó,hogy hazaköltöztök és jöttök Hévízre!

Szöcske!
A te urad fog lent fotózni?A fogzástól nálunk is van étvágytalanság!

Binyek!
Most akkor hol lesz a wellnes?mikor lesz a házvétel?

Banika!
CSöndben vagy! :roll: :roll: :roll:

Szandra!
Grat a forgáshoz! :lol:

Lili!
Nekem is kéne már lukászhoz mennem! :roll: :lol:

Kamilla!
De jó nektek,hogy végig aludták az éjszakát!

Vovanda!
Hajrá mosogatógép!Az én pasim is szuper,mert mai napig kel velem éjjel :wink:

Tonti!
Bejelentkeztél már a pszihomókushoz?

Bogár!
Mi volt a szemészeten?

Képzeljétek!Balunak már 4x-re bújik vissza a rágó foga!Fakkom kivan már.Dóri is már két hete vergődik a szemfogakkal! :evil: :evil: :evil:
Ma apa szülinapját és Zoltán napot ünnepelnek benn az uramék,így este jön át anyu segíteni.Jófej voltam,mert csináltam az uraméknak egy hatalmas adag tiramisut és meglepire beviszem nekik. :lol:
Vendég

Zsuzska!
Taposó király, csak kevesebbet tudok lépegetni, mint szeretnék. Meg hát iszonyatosan leamortizálódtak az izmaim a terhesség alatt. Gatyába kell rázni magam.

Tonti!
Én baromira élvezem, hogy nem kérik számon, mire költök, mennyi a telefonszámlám (sok szokott lenni :oops: ) és egyebek. :lol:
vovanda

Kamilla, Jaj nem is írtam, hogy gratula a menéshez, nagyon ügyesek! :wink:

Amonré, Nagyon cukik! Legközelebb ne kicsinyítsd le ennyire, hogy még többet lássunk belőlük! :wink:

Eszti, Szépek nagyon! Tegyél még! :D

Maryska, Gondoltam leírom én is mit gondolok. Elolvastam az írásod, és totál megfogalmaztad a véleményemet, így inkább nem ismételnélek. Szívemből szóltál! :wink:

Tonti, Hogy vagy?

Zsuzska, Gergőnek boldog névnapot! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Benszi: mi az hogy visszabujik a foga?
Nem jelentkeztem be pszihomokushoz. :oops: Be kellene szerinted? :roll: Apanak tudod nem tetszik es most emiatt is veszekedjek Vele? Ugyis olyan puskaporos a hangulat! Nem tudom mit csinaljak.

Vanda: en is elveznem! :roll: :oops: :D

Rebe: koszi, egyszer igy egyszer ugy. Egyik nap jol vagyok masik nap bogok. :roll:

Megyek a kicsikert!

KépKép
KépKép
tontica

Köszi Csajok Gergő bék nevében is :)

Tonti!! milyen rucikat vettél??????Mutiiiiiiiiiiii :)

zsuzska80
Szombathely

vanda!
küldtem privit.Megkaptad? :roll:

binyek

Binyek!
Megkaptam, nagyon drága vagy. Küldöm.
vovanda

Tonti!
Nem kell szólni apának,akkor menj,amikor a kicsik bölcsiben vannak!Így nem lesz veszekedés!A hangulatingadozásaid elég árulkodóak! :roll: !x előbújt a foga,majd 4x megint ráhúzodott az ínye és eltűnt a kibújó csücsök! :evil:
Vendég

Tonti!
Nem írom le, ami először eszembe jutott a párod hozzáállásával kapcsolatban.
Menj pszichodokihoz, jót fog tenni, ha kibeszéled magad.
vovanda

TONTI, Ha úgy érzed szükséged van rá, akkor tényleg menj, amikor bölcsiben vannak a kicsik.
BENSZI, Ez a ráhúzódós íny nem semmi. :shock:
Tényleg BANIKA merre vagy :?:

Mi mindjárt ebédelünk, aztán irány ki, olyan szép idő van! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Párizska
Ne beszéld be ezt a lányos dolgot szerintem előre.Én is nagyon meg voltam bolondulva,hogy legalább az egyikük lány legyen,aztán tessék.Félreértés ne essék,imádom őket és el nem cserélném egyiket sem 100 lányra sem,de akkor ott a 18 hetes uh-on picit csalódott voltam. :oops: :oops: :oops: :oops:
Aztán átprogramozódott az agyam.

Maryska
Drukk.(én beszarnék az biztos)

Benszi
Hogy tud visszamenni egy fog? :shock:
Hogy va ez az alvás nálatok?Hányszor alszanak?Mindig tápszerrel?

Tonti
Énis seggbe billentenélek amiért magadnak nem vettél semmit

Vanda
Én sme vagyok külön kasszás.De mi kb ugyanannyit hoztunk a kapcsolatunkba,amíg van lóvé addig közösen költjük.Ha nincs,akkor meg :roll: :roll: :roll: :lol:

Amonré
Nagyon cukik a makik

Nekem mindenki gyereke a kedvencem,mindegykért együtt izgultunk :lol:

Rebe
Nem égették még meg magukat?

aki mégegyszer apró betűt mer írni,annak kitekerem a nyakát :evil:
Vendég

hogyan kell a betűméretet változtatni?nekem soha nem megy
Vendég

Hova tűntem volna?
Van két higany kölköm,akik reggel 7-től nem voltak hajlandóak aludni. :evil: :evil: :evil:
Vendég

Juci
Én még soha nem sütöttem sütőzacsiban,de ma teszteltem a csirkecomboknál.
Isten volt aki ezt kitalálta
Vendég

Banika!
Annyira bedagad az íny,hogy belebújik a foga megint és mivel lyen picik a nyálkahártya könnyebben gyógyul,így megint kezdődik minden előlről!
Alvás 1x napközben!12körül és tápszerrel sajna,mivel a tejet nem isszák abszolúte.A vízzel vagy teával még nem próbálkoztam.Azt a napot nem élném túl,ha nem aludnának el és csak nyomnák a hisztit.Akkor én is hisztiznék és azt meg ők nem élnék túl!Ahhoz túl fáradt vagyok,hogy végig asszisztáljam!Ilyenkor kb.másfél órát alszanak.este meg 8-fél9-kor van alvás!Ja és éjjel 1-2 -től nálunk nyomják 7-ig!
Vendég

ezért jöjjek,hogy mindenki meglépjen?
Vendég

A sütőzacsi a legkirályabb cuccok egyike! :lol:
Vendég

Én már nem is vagyok jó neked :shock: :shock: :shock:
Vendég

Vanda
Pénz megérkezett,köszi
Az uram mondja,hogy vmi nem stimmel.Jött pénz a számlájára,de csomagot nem adtam hogy postázza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam neki,hogy ezt már el küldted aranyom :lol: :lol:

Ja!Enyém pasi is kel éjjel.Ő a Bercus gazdája :lol:
Vendég

Jó vagy,de nem voltál.Aztán láttam hogy írtál :lol:
Vendég

Banika, megpróbálom nem bebeszélni magamnak :oops: de amennyire én bebeszélem magamnak a lányt, annyira beszéli be pont a férjem a fiút úgyhogy fifty-fifty :lol:
Vendég

Na azért ám :lol: :wink:

Jajjj!!!!!!!!
Az előbb írtam,hogy Szöcske,Amonré,Rebe!de nem írtam semmit hozzá! :oops: :oops: :roll: :roll: Most írok!

Gyönyörűek a gyerkőceitek!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Ezek is alszanak már több mint 1 órája
Csak így most borult a sétatervem,mivel alvás előtt ettek.Ha felébrednek,majd kicsit később kelünk útra,hogy előtte megint ehessenek :lol: :lol: :lol: :lol:
Ők elalszanak teával,biodiesel-lel is :lol: :lol: :lol: Ha ők is úgy akarják.Ma 3x futottunk neki.
Vendég

És lássatok csodát, csak fiúnevünk van tutibombabiztos!!! :lol:
Vendég

Ki az a Szöcske?
Vendég

Párizs!
Bármi lesz úgysem fogsz csalódni és nagy szerelemben fogsz élni a kicsivel úgyis :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem lánynév volt egy spirálfüzetnyi,fiú meg ez a kettő :oops: :oops: :oops:

Ha egy fiú-egy lány lettek volna,akkor Anna,Panna és Marci,Berci lett volna a nevük :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is vagyok
Vendég

Na nekem nincs sérnám 3x nekifutni,eleget játszottuk ezt a két alvásnál!Miért nem sétáltok és utána kaja?Akkora étvágyuk lesz mint állat!Kisétált valamelyik kölköm
Vendég

És én vagyok Szöcske
Vendég

Ki a szöcske?Hát Sotske :lol: :lol: :lol:
Vendég

Közhely hogy mindegy fiú vagy lány csak egészséges legyen,de tényleg így van :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszönjük a képdicsiket mindenkinek!

Tonti
Én is majd lefordulok a székről,mint akit fejbe vertek :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Paris
És mik a fiúnevek,ha nem titok?
Vendég

kicsi minim felébredt
Vendég

Én lánnyal bajban vagyok, mert amit szeretnék, az csak anyukámnak, meg apósomnak tetszik :shock: rajtam kívül
Vendég

Nem titok, ha fiúcska lesz, Párizs Roland Noel lesz. Apukája Roland és nekem ennél szebb férfinév nincs!!! szerelmes szmájli

Lánynak én Párizs Hanna Eszter-t szeretnék, de a férjem hadakozik a Hannával :evil:
Vendég

Binyi!
Dobjál egy mailcímet lécci. Pasi folyton kitöröl mindent az e-mailjéből, címlistát meg nem tudok nézni, a freemailnek csak a régi verziója működik már megint. :twisted:
vovanda

Párizska!
Szép nevek!

Nálunk a Norbert volt tarsolyban,de lánynév nem.
Vendég

Köszi Benszi :)
Vendég

Enyém kölkök is felkeltek másfél óra alvás után :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: