A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Újabb hírekkel jövök!! Hívott a szülésznőm,a dokim azt akarja,hogy ma szüljek,úgyhogy most meg kellett innom 2 dl sárgabarack levet 2 evőkanál ricinus olajjal,ez elvileg beindítja a fájásokat,2 óra múlva beszélek vele megint,ha ez sem,akkor felváltva kell elkezdenem szedni a 2 féle homeo-s bogyót. Szóval lányok,nagyon-nagyon drukkoljatok nekem légyszi!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Szegénykééém :( ! Ez már tényleg röhej, de mondjam, hogy ismerős....? :roll: Siklós doki ilyen: ameddig lehet húzza a dolgot, mert megrögzötten híve a "természetességnek". Ilyen fejet vágtam a műtőasztalon ( :? ), mikor hallom, hogy mondja a doki, hogy "hát, ekkora babát tényleg nem tudott volna megszülni". Köszi :evil: !
Ugyanakkor tényleg nagyon nagy szaktekintély, és ha ő még hazaenged, akkor nyugodt szívvel haza is mehetsz :wink: ! Hidd el, hogy tutira nem kockáztatná sem a babád életét, sem a saját szakmai hírnevét.
Nálam is úgy volt végülis, hogy beindult a szülés, és kicsit féltem is, hogy azt mondja, próbáljuk meg, mert akkor már tudtuk, hogy milyen nagy. De megvizsgált, és mondta, hogy hiába nyílik gyönyörűen a méhszáj, buksi sehol, így műtét... Szóval ő tényleg akkor indít, vagy császároz, ha indokolt :wink:. És bevallom, utólag örülök, hogy eddig "húzta", mert így akkor jött világra a kisfiam, amikor ő akart, és vajúdhattam is, ami neki is nekem is előnyömre vált :D ! Persze, nem árt a délutáni vizsgálat, de ne izgulj, nem lesz semmi baj!!!

Ha fejlemény van, írj, várom :wink: !

Néhány kép Mazsoláról:
Szopiba ájulva:
Kép
Kicsi csomag
Kép
Kép

Nem szívbajos - avagy a kis Buddha pancsizik :lol: :
Kép

És a született Gondolkodó, aki még fürdés közben is filozofál :lol: :
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ma megvolt a főpróbánk, milyen is három gyerekkel itthon. Csak egy délelőtt erejéig apa elment. Nagyon izgultam, hogy hamar hazaérjen és addig Dani ne ébredjen fel. :lol: Majdnem összejött, már tudtam, hogy csak percek kérdése és itthon lesz, a gyerekek meg játszótér menetkészek voltak, amikor elkezdett dünnyögni.

Sillia,
Teranita Daniját szeretném kisajátítani. Ugyanis most is itt alszik a kiságyban. :lol:

Boo,
Lehet, hogy belemagyarázom, de nekem Műzli tényleg sértettnek tűnik. :roll:

Az nem baj, ha apa csinál mindent. Az ilyen "anyáknál" én azon szoktam drukkolni, hogy legyen annyira elege, hogy kilép a képből, mert akkor lesz valaki, aki átveszi a helyét. Sokkal jobb lenne mindenkinek. Ha valaki meg szoptat, akkor a gyerek kakája még csak nem is büdös.

Nyuszi,
A doki nem mondhatja meg neked, hogy mit csinálj, ő felveti az alternatívákat, de neked kell döntened. :wink: Itt nincs olyan, hogy "legjobb megoldás". Ha nem tudsz dönteni, akkor megkérdezed, hogy mi az előnye/hátránya a dolgoknak.

Ha maradsz:
Kórház, kényelmetlen, fertőzési forrás. Ha beindul, igencsak sokáig elszórakozhatsz odabent, nagyobb az orvosi beavatkozás kockázata.
Ha hazamész:
3 cm-nél nem valószínű, de viszonylag gyorsan is történhetnek a dolgok. Ha messze laksz, macerás bejárni a vizsgálatokra.

Te tudod, hogy melyik neked a legjobb, nem a doki. Natinál nekem is hasonló választásom volt, fel is lettem volna háborodva, ha nekem valaki megmondja, hogy mit csináljak. Hazamentem.

007,
Egy digi képkeret árát ránézésre én kb be tudom lőni. :wink: Szerettem volna venni én is ajándékba, úgyhogy jól megnéztem őket. A 20-30e-nél kezdődik neked nem a több 10e kategória? :lol:

"szigorú angol nyelvtan szerint a kétféle írásmód ... "
Ha már off ... :lol: :lol: :lol:
A nyelvtannak nincs köze a helyesíráshoz. :mrgreen: Az a szemantikához tartozik, az angol - pláne nem a brit angolban - az meg a nyelvtanhoz hasonlóan nincs szabályozva, teljesen a megszokásra épül.
Whisk(e)yt ittam már Skóciában és Irországban is. Nekem nincs különbség. :lol: Sőt, még a kommersztól sem tudom megkülönböztetni - elnyomja a kóla az ízét. 8) Azt hiszem, ez nálam szintén járműkategória, ahol tudatlanságom végtelen.

Klarka,
EGYBEN? :shock: :shock: :shock: Nem letettünk, csak pont arról beszéltünk - én vetettem fel, bocsi -, hogy 43. hetet nem engednek. De úgy látszik, mégis. :shock: A Sotén, ahol szültem, már a terminus betöltése utáni napon is kezdenek csúnyán nézni.

Tímea,
Egy hónap? :x :x :x Nekem az az öt nap is elkeserítően hosszú volt. Miért kellett olyan sokáig bent dekkolni?

Pagika,
"2 emelet, lift nélkül"
Azért arra kíváncsi vagyok, ez hogy oldható meg 3 gyerekkel. :roll: Vagy 1,5 évig kell őket cipelni a lépcsőn.
Régen volt pár önkormányzat, ahol a többes ikresekhez küldtek segítőket. Nálatok van ilyen? Heti 1x a védőnőnek ki kell jönnie. Én megpróbálnám úgy szervezni, hogy azon a napon ő vigyen le legalább egy gyereket. :roll: Igy meg csak 4 napot kell megoldani valahogy. :lol:
Kendőbe vagy kenguruba téve egy gyerek, kézben második...még mindig maradt egy... :roll: Hordozót ne is próbáld, nagyon nehéz.

Marietta,
Most olvastam a Mother&Baby magazinban egy amerikai egyetem kutatását. Azoknak a gyerekeknek, akiket sokat tartottak kézben, kimutathatóan nagyobb az agyuk, mint azon társaiknak, akiket inkább letettek. Fogd fel úgy, hogy az agyát fejleszted. 8)

A másik dolog viszont az, hogy ne szoktasd hozzá olyasmihez, amit nem tudsz egy 10-15 kilós gyerekkel órákon keresztül csinálni. Vagy két évig. Nem kell járkálni, elég, ha leülsz az ágy szélére és rugózol, az kb ugyan az. A büfinél is elég pár perc séta, onnan önkímélő üzemmód! Az alvási rutint jól gondold át, mielőtt megszokjátok. Szép dolog karban ringatni és közben altatót énekelni, de egyiket sem tudod alvás közben csinálni. :wink: Igy meg előbb-utóbb terhes lesz...na jó, nagyon is hamar.
A ragaszkodás csúcsa még nagyon messze van. Kb 3 hónaposan rájön, hogy te más személy vagy, aki eltávolodhat. Amikor meg már tud helyet is változtatni, iszonyú erőfeszítések árán halálra váltan megpróbál követni. Azok majd szép időszakok lesznek. :lol:

Kép KépKép
lorca

Dodi! Mazsola nagyon édes és okos baba! Gratula hozzá!

Nyuszi! Megy a drukk ezerrel!!! Jaj! Én úgy lennék a helyedben! Szívesen mennék szülni újból!
Biztos minden rendben lesz, és végre babázhatsz! Éld meg minden pillanatát az egésznek! Pótolhatatlan élmény lesz! ...én a 2 ujjnyi tágulásért több, mint 16 órát vajúdtam! Ugyhogy te már ennyivel előbbre vagy! Írd meg, hogy hat a koktél!

Nálunk minden oké! Enyhült az idő a lakásban, így Jázmin is nyugodtabb. Nemrég aludt el! Mindjárt rakok képet is!

Boo!
Jó kis éjszakátok lehetett! Már most készültök a éjjeli ébredésekre? Remélhetőleg az etetés egyszerűbben megy majd, és nem kell közbe ruhákat szedegetni.
Vendég

Pelus tiszta, pocak tele, fél órás szórakoztatás után bekapcsoltam Jázminnak ezt a zenét és sikeresen elaludt. Loreena McKennit-et hallgatott a pocakban is. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=m54SmVsQ ... re=related

Íme a hatás:

Kép

Kép
Vendég

Ó az egész elszállt amit írtam....

f.nikici

Bond: uvmi ch 5 bogyót szedek, most kalmert akarok majd beszerezni.

Ancsurti, timi: hatalmas nagy gratula a picurokhoz, sokísok tejcsit és boldogságot kívánok én is Nektek!!

nyuszi: kitartás!!! azért nem semmi ami Veled történik...drukkolok!!!

klarka Te sem vagy semmi :shock: :shock: Neked is drukkkk :D :D :D

f.nikici

boo! :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Így jár, aki pórul. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az se lett volna rossz megoldás, ha összecsomóztok jópár lepedőt, takarót és Apa á lá Tarzan leereszkedik rajta.
(Tényleg! És a frizurád hogy tartotta magát? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

Anyukát illetően: szerintem pedig Apa a hülye. Egyrészt mert elvette, másrészt pedig, hogy hagyja ezt az egészet. A nő "legfeljebb" korlátolt, de a pasinak kéne otthagyni a pics@ba és vinni a gyereket is. (Vele ráadásul még jókat is csajozhatna... :wink: )

nyuszi81! :)

Szerintem neked már bent, a kicsinek meg kint a helye. :lol: :lol: Úgyhogy, hajrá a helycserés támadásért!!!!!!!!!!!!! :wink:

kicsidodi! :)

Milyen Mazsola????????????????? Mikorra leszünk mi ekkorák...? :roll: :roll:

lorca! :)

"Teranita Daniját szeretném kisajátítani. Ugyanis most is itt alszik a kiságyban."
Neválogassáörüjjéhogyjutott! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Ha valaki meg szoptat, akkor a gyerek kakája még csak nem is büdös."
Előre is bocs ( :oops: ), mert utálom, ha kevéssé gusztusos dolgokat kajáz hasonlítanak ( :evil: :evil: :evil: :evil: ), de ezt csak annyiban cáfolnám meg, hogy Hugi pelusából popcorn szagot vélek érezni alkotás után. :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

" 20-30e-nél kezdődik neked nem a több 10e kategória?"
Nem, de csak kevesebb, mint 50-60... :roll: :roll: :? :? :? (Persze lehet, hogy a vége annyi lesz a gyerekek fogalmamsincsmilyen ajándékai miatt. :? :? :? )

A kétféle írásmód csak arra jó, hogy megkülönböztessék magukat a másiktól mondván: én (nem) skót vagyok, vazzeg! :twisted: :twisted: :twisted: Amúgy gyakorlatilag ugyanúgy készül minkettő és ízre szinte lehtetlen megkülönböztetni, hogy melyik melyik.

Amerikai kutatásokról inkább semmit vagy egy szót se... :evil: :evil: :evil: :x :x :x

"ne szoktasd hozzá olyasmihez, amit nem tudsz egy 10-15 kilós gyerekkel órákon keresztül csinálni."
És amikor a pasik az istennek sem akarják megérteni, ami miatt már órák óta lebegteteted a hangszálaidat? :?

"A büfinél is elég pár perc séta, onnan önkímélő üzemmód!"
Értsd: Apukám légy szíves csináld te tovább, nekem ki kell pihennem magam holnapra, hogy legyen elég tejem.

" Szép dolog karban ringatni és közben altatót énekelni, de egyiket sem tudod alvás közben csinálni."
Szintén Apával elvégeztetendő, altató CD használatával.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

norka81! :)

:P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Csajok!
Az nagyon gyenge kifogás, ha azt mondom Apának, hogy azért nem tudtam takarítani, mert elaludtam a nyakam és a tönkölypárnán kellett kezelni...? :roll: :roll: :roll: (Amúgy jobb lett, most már csak a "szárnyam" fáj. De ahhoz még többet kéne rajta aludnom...izé...kezelnem... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Bond: szerintem elég gyenge kifogás :lol: :lol: :lol:

Íme néhány kép ami lemaradt, az utolsó 3 kép mai:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

f.nikici

Az első kettő kép meg ugyan az lett :twisted: , szóval a javítás:D

Kép [/img]

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Múltkor volt valami műsor a tv-ben egy nehéz sorsú családról. Szöveg és kép egyaránt a következő: "...lecsót főz vacsorára..."
Apa felhördült: és még ezek mondják, hogy nehéz sorúak!? Ilyen árak mellett???? :shock: :shock: :shock: :shock: (1 kezemen megtudnám számolni, hogy mi hányszor vettünk paradicsomot és paprikát idén. :( :( :( :x :x :x )
(Mielőtt valaki félre értené: nem arról van szó, hogy filléres gondjaink lennének. Hanem, hogy hogyan fordulhat elő, hogy a panamai banán kb. feleannyi-kétharmada a paradicsomnak és a paprikának. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

Kedves Kismamik!
Nem akarok itt sokat irogatni, de orommel tudatom, hogy ma estefele Hanga baba es a szulok hazaternek. Hanga elfoglalhatja jol megerdemet :lol: birodalmat, en pedig orommel surgok-forgok korulottuk, ugysem sokaig tehetem mar, mivel az ido nagyon repul, aztan repulok haza.
Szoval azert kellett a csaszar, mert Anita nem tagult a gyorsitok ellenere sem. A magzatviz pedig zoldes volt. Ezert a doki jobbnak latta a csaszarozast. Kapott Anita erzestelenitoket. Csak a matatsast erzekelte es mar mutattak is Hanga babucit. Tegnap bevittek a korhazba. Nem elfogultsagbol irom, de olyan ari kis picike, igazi csajos baba! :lol: :lol: Fognak utana meg pisilni a fiukak! :wink: :lol:
A tej meg nem az igazi, ugyhogy este kapott Hanga kajat. Annyira edesen rezegteti a hangjat, meg a kicsi keze is beleremeg. Az arca is szep - habar mar megkarmolaszta. Akkor bepirosodik, de majd idovel manikurozunk. :lol:
A pelusnak azert adott jo nagy adagot, bar elotte tettek tisztaba, de nekem is kellett. Nagyon jo erzes volt ismet tisztaba tenni egy picike popsit! :wink:
Hahazaternek, idovel biztos kerulnek fel kepek is. :wink:
Mindenkinek kellemes babazast kivanok.
demeter zoltanne

Köszönjük szépen a beszámolót és minnél több babázást kívánunk, amíg itt van! :wink: Már azért is drukkoltunk hogy sikerüljön még időben kijutni és minnél többet kint lenni
Mégegyszer sok boldogságot és ancsurtiéktól várjuk majd a képeket! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.24 14:29-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo!

Bizony, az apa keze :wink: ! Hájókinéznénk ha nekem vagy anyunak lenne ilyen keze :roll: :lol: :lol: :lol: ! Amúgy enyémapa dicséretet érdemel, mert mindenből kiveszi a részét, amiből csak lehet (pl.szoptatni nem szoptat :roll: :lol: :lol: ). Sztem többször pelenkázta be a gyereket, mint én, és eddig mindig ő fürdetett, én még nem :? ! Ki vagyok rekesztve :? ! Néha úgy érzem, csak egy tejcsárda vagyok, apával tök jól "elbandáznak", nekem meg megérzi a gyerek a szagom, és mártátog, mint egy algaevő :lol: :lol: :lol: :lol: . Kiváncsi leszek, mikor jön rá a fiam, hogy az anyjának feje is van, nem csak két jól termelő mellszerkezet vagyok :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Ja, mert persze, a büfiztetés is apa vagy a mami privilégiuma...

Nem bánom persze, sőt, addig jó, amíg munkamegosztás van, és nem "csak nekem van gyerekem". :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2009.07.24 14:33-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lorca

ne haragudj...éreztem hogy a Dánielekbe egy picit belebonyolódtam :oops:
a legközelebbi táblán már javítva lesz :)
Vendég

[quote="200907?"][ írta:200907?color=darkred]Köszönjük szépen a beszámolót és minnél több babázást kívánunk, amíg itt van! :wink: [/color] Már azért is drukkoltunk hogy sikerüljön még időben kijutni és minnél többet kint lenni
Mégegyszer sok boldogságot és ancsurtiéktól várjuk majd a képeket! :wink:

Koszonjuk.
:lol:
demeter zoltanne

kicsidodi! :)

"Kiváncsi leszek, mikor jön rá a fiam, hogy az anyjának feje is van, nem csak két jól termelő mellszerkezet vagyok"
Nemsokára. De akkor sem lesz érdekes... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Meglátjuk, hogy hogyan alakul a hétvége és lehet, hogy majd megkérdeném anyukádat hétfőn, mert marhára nem vagyok meggyőzve arról, hogy Huginak tejkiütése van, nem pedig meleg... :? :? :? Lehet? :roll: )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Kép
Kép
Vendég

Hopp! Látok egy tikés bejelentkezést. Vele mi van? :?:

Kép
Kép
200907?

Klarka
:roll: :roll: :roll: :roll:

Nyuszi
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nem értem a doktorodat.... :cry:

Lorca
Iringó akkor nagy agy lesz :lol: :wink:

Gyerekek, Müzli tündéri!

Dodi
Én is így vagyok... apa kisajátította szinte a leánykáját...én csak a kajaforrás vagyok...(apa szerint meg kell védeni kicsi lányt a pasiktól :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Jó hírt hoztam! Délután fél 3-kor megszületett Conversano Márkja! paraméterek: 3800 gr és 53 cm.
Ha kapok képet, felteszem!

Gratulálok a kismamiknak, 2in1-ban lévőknek kitartást!
magdolnasz

Conversano
Kép
Vendég

magdolnasz! :)

Köszönjük a jó hírt! :)

conversano!

Hatalmas gratula neked és sok tejet ennek a kis "húsgombócnak". :wink:

Kép
Kép
200907?

Boo!

:D
Nyugi, napok kérdése, és te is babázol, addig is töltsetek minél több időt kettesben, és tartalékolj egy kis alvást (már ha lehet olyat :roll: ). :wink:

Iringó!

Na igen, eddig azt hittem én jó fej anyós leszek (mivel anyu is az, tesóm bnőivel is), de most úgy vagyok vele, hogy ha egy idióta kis csitri is szemet vet a fiamra, úgy tarkón csapom, hogy hátramenetben szalad hazáig :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Na jó, csak viccelek, de megértem Teapát :wink: ! Egy lánnyal pláne...

Lányok!

Ti isztok kávét? Azt olvastam 400 mg-ig mehet a koffein, addig nem gáz a babára, és bár eddig nem igen kávéztam, mostanában reggelente nagyon lekívánkozik (nem is értem miért :roll: ). Apa viszont rendesen leb@szott, hogy nem ihatok kávét (3in1), bepörög a gyerek, azzzonnnal hagyjam abba :? ! Szóval mi a tűréshatár? Természetesen a cél az, hogy semennyire se hasson a gyerekre, akkor inkább tényleg nem kell, és zombinyusziskodom egész nap!

Na, megyek a fiam mellé szundizni 8) !

KépKép

KépKép
kicsidodi

És az elmaradhatlan első bejegyzés :wink: :

[quote="conversano"]S írta:conversanoziasztok!

Eddig csak csendes szemlélődő voltam itt a fórumon ,de most beköszönök Nektek :)

13 (lassan 14)hetes a pocaklakóm és nagyon úgy tűnik,hogy fiú :wink:

Kép
Kép
200907?

Conversano nagy nagy gratula Márk babához!

Kép
Kép
orsi777

Dodi

Nekem azt mondta a doki, hogy egy gyenge kávé belefér szopi után, mert kb. 3/4 óra alatt lebomlik a koffein a szervezetből, de Anyukád biztos tudja, hogy lehet e.

Kép
Kép
orsi777

Kép
Kép
Kép
Vendég

Dodi
Nekem napi 1-2 kávé kell!!!!!
:oops:
Vendég

Dodi én két 3:1-ben kávét szoktam inni, nekem azt mondta a doki hogy lehet.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

f.nikici! :)

gabi1 illetve ancsurti a nagy homeos szakértő. Az "uvmi ch 5" az az urtica urens akar lenni? :?:
Arról hirtelenjében ezt találtam:

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=24019&a_id=347806&h_id=74005

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szoptatas__41002-hogyan-kell-szedni-az-urtica-urens-5-ch-homo-bogyot

Kép
Kép
200907?

Bocsánat, hogy ismét én, de Iringónak javítania kéne a táblát :) Márk 53 cm, császár (ezt nem írtam) és a Margitban született :) Köszi!
magdolnasz

Dodi,
A terhességem vége felé a gyomrom miatt nem ihattam kávét, most pótolom. :twisted: Amit én néha iszok, az éppenséggel cappuccino, amolyan gagyi zacsis, de a gyerekre nincs hatással, mondjuk koffein se sok van benne. A tűréshatárt nem tudom, de egy minimális az belefér. :wink:
Én is munkamegosztáshívő vagyok. :D

Sillia,
Köszi a javítást. :) Többnyire Danit én Szabival keverem - mármint a nevét 8). Hármaskák már csak így járnak. :lol:

Boo,
"hogy jobb kedvűen vajúdj "
Óóóó, poén az vagy 4-5 centiig. :lol: Kár, hogy 10 kell.

sárgabarack-ricinusolaj
Szerintem is beöntés helyett adják. :lol:

Kép KépKép
lorca

Kép Lóci :))
Vendég

Sziasztok!

Életjelet adok magunkról. Szerdán jöttünk haza a kórházból.
17-én pénteken hajnali 3 óra 15 perckor született meg a kisfiam császármetszéssel, 3520grammal és 54 cm-rel. Györörű és imádjuk. :D

Nagy vonalakban átfutottam a hozzászólásokat. Szívből gratulálok minden újdonsült anyukának és kisbabának. Gondolom, hogy mindenkki annyira boldog, amennyire én vagyok. :)

Beszámolóval később jelentkezem, képeket azért hoztam.

Kép Még a kórházban [img]

Kép és otthon

bertina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Gratulálok az új mamiknak! Nem emelek ki senkit, mert közte kimaradt vagy 10 szülés :oops:

Boo, Te is rendesen keményedsz, egyszer csak rájössz, hogy már szülés van! Figyelj oda az apró jelekre, nehogy otthon jöjjön Miron.

Sok tejet mindenkinek ebben a dög melegben!

És akkor adok egy fotót a tablóhoz. 1 hetesek vagyunk, csak hason alszunk - ezért is csoda, hogy van egy hanyattfekvős kép, születési súly a múlté, ha nincs kánikula, egész kiszámítható baba. Alszik és szopik 3 óránként.
Na megyek a nagyokat rendezni.
Kép

Éva

KépKépKép
agmano

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 21:06-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 21:25-kor.
Vendég

MEGSZÜLETETT NYUSZI KISLÁNYA: KÁROLYFI LILI, 3280GR ÉS 54CM!!!
most kilenckor jött az sms és mind a ketten jól vannak! Kép még nincsen, biztos pihikéznek :wink:
ahogy az sms-ből kivettem, normál úton jöhetett :wink:

KépKép

KépKép
boo

Conversano!
Gratulálok!!!!

Minden babás kép nagyon édes!!!!!

Én ma reggel átmentem Anyuhoz a gyerekkel és egész nap ott voltunk. Illetve én közben elmentem egy csomó mindent elintézni. Vittem fagyi tejet, így Anyu elvolt vele egész nap.
Be lett festve a hajam, voltam a Triumph-ban, mert volt karácsony óta ajándék utalványom, és vettem belőle két szoptatós melltartót (nagyon kényelmes), aztán bevásároltam, azt haza is vittem, és végül elvittem a Bessikénket (a bolognese) a dokihoz, mert be van nagyon gyulladva a szeme.
A Petra nagyon jól érezte magát a nagymamájánál, többet aludt, mint itthon, mondtam is neki, hogy oda fog költözni ha így folytatja...

Asszem, jövő hét péntekre ismét megvan a program... :roll: , de akkor már barátnőzni is fogok egy kicsit.

Ti hogy bírjátok az éjjelnappalmelltartóbanvagyokmizériát? Én már nem bírom, úgyhogy már tegnap éjszakára is egy szűk trikót vettem fel, ami megtartja a melltartóbetétet. Sokkal jobban érzem így magam.

Petra is tele van kiütéssel a melegtől. Amúgy ma egy hónapos!!!

Kép
katy76

Nyuszi!
Hatalmas gratula Neked is!!!

Kép
katy76

Nyuszi81!

Isten hozta Lilit is és mi mást kívánhatnék nektek is, mint tejben való fürdőzést!

:wink:

Kép
Kép
200907?

Nyuszi,
Gratuláció! :D Sok pihenést, sok tejet, sok alvást kívánok nektek! :D

Conversano,
Gratuláció Nektek is!!! Gyere minél hamarabb, képekkel. :D

Katy,
Boldog hófordulót! :)
Melltartóbetétet nem hordok, a melltartót viszont megszoktam. Nekem a bugyiból és az eü betétekből van elegem, meg abból, hogy nem fürödhetek.

Czigka,
Az arány a császárok javára elég szomorú. :roll:

Bond,
"még csak nem is büdös ... annyiban cáfolnám meg, hogy Hugi pelusából popcorn szagot vélek érezni alkotás után."
Szerintem a popcorn az nem büdös. 8)

Boo,
"hagyja kibontakozni a fészekrakó mizériámat, és ne vágjon pofákat a különböző üzletekben, ha mindent megtaperolok, és 2mm-ről fél óráig nézegetek "
Nekem ehhez nem kell fészekrakó mizéria. :lol:

Kép KépKép
lorca

És ki gondolná :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :

[quote="nyuszi81"]S írta:nyuszi81ziasztok Lányok!

Ha megengeditek,csatlakozom én is hozzátok. Eddig a Babaprojekt-es topikon írogattam,de most már itt is jelen leszek.
Rólam annyit,hogy 6 hetes kismama vagyok,sok mindent még nem tudok elmondani,hétfőn megyünk UH-ra,akkor már elvileg lesz szívhang.Nagyon izgulok. Nincs semmi bajom,egy kicsit émelygek,de nem vészes.
ÉN az Istvánban,a Gasztonyi Zoltánnál fogok szülni,nála sikerült teherbe esnem másfél év után,úgyhogy bizalmat szavaztam neki.
Dióhéjban ennyi,menet közben majd még úgyis jönnek a dolgok.

Kép
Kép
200907?

lorca! :)

Én hordok melltartót és melltartóbetétet is. Utóbbival nincs bajom, de az előbbit időnként ki kell kapcsolnom, mert úgy érzem, hogy szúr a tüdőm.
Ugyanis már nem jó, de már nem szeretnék beruházni újba. :roll: :roll: :roll: (Ahhoz képest, hogy egyfolytában szajkózom, hogy mennyire fontos a jó melltartó... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

A popcorn valóban nem büdös. De a pelus sem szagtalan... :twisted:

Kép
Kép
200907?

007,
Meddig szeretnél szoptatni? Mert ha csak az ajánlott fél év is, akkor is érdemes beszerezni olyan melltartót, ami nem kényelmetlen. Szerintem szopi végén én már csak megszokásból is szoptatósat fogok hordani... :roll: Egy darab sincs normál verzióban, ami jó rám. :roll:

Hol mondtam, hogy nincs szaga a trottyos pelusnak? Nekünk Pampi van most, annak a szagát még akkor se szeretem, amikor a zacsiból kiszedem. 8) De ez a legvékonyabb, így szag ide vagy oda, első hetekre nekem a legjobb. De már alig várom, hogy elfogyjon ez a csomag, amúgy is szívesebben adnék már rá 3-ast, mert mindig full tele van pisilve.

Kép KépKép
lorca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: