Sziasztok Istennők!
Most jutottam gép elé: itt volt a sógornőm. átbeszéltük a teendőket, amíg szülünk, ő lesz Bibikével, meg amikor apika bejön látogatni ... na, az lesz még érdekes ... lehet, nem fogjuk erőltetni: ha nagyon megviseli, hogy az anyja után az apja is eltűnik mellőle, inkább sógornőm jön majd
Imola: naplóról lemaradtam. mi volt benne ??? ... valami hókuszpókusz hipnotizálást láttam az előzetesben: én ezekben nem hiszek : ) ... pocak: én meg a problémamentes szülésre, és a gyönyörű kis Hercegnőre

... de tudom, ti milyen hosszú utat jártatok be, míg Mollit a kezedben tarthattad végre, így a legkevesebb, ami nektek "járt" a sorstól, hogy ilyen simán megszülethessen
de ha csak hit kell a homeohoz, az nekem jó sok van, és segített is: döbbenet, hogy voltam 2 napja, és most hogy vagyok

---
a legjobb pedig a férjem esete: ő teljesen szkeptikus volt, amikor összekerültünk, na nem az az eset, mint te, mert ő hajlandó volt megpróbálkozni vele, csak előtte kijelentette, hogy ő nem hisz benne

...
mostmár oda jutottunk, hogy akár milyen egészségügyi problémánk van, az első, hogy mondja, hívjam a doktornőt ... írtam, hogy a szülei szintén szkeptikus orvosok ... na, apósom annyira ledöbbent az allergiával kapcsolatos eredményen, hogy most hétvégén, amikor itt voltak, elkérte a szereket, és hosszasan szemlélte

... és hümmögött is hozzá
nekem a lényeg, hogy ha holnap felvágják a hasam, akkor nem fogok 2 percenként tüsszögni, és 3 percenként orrot fújni, mert az aztán baromira fájdalmas lett volna

... jobban vagyok, ha ettől ettől, ha mástól mástól: a végeredmény a lényeg
Erika: nagyon tetszik a pocifotód, az jutott eszembe róla: igen, így kerek a világ

...és igen, remélem, hogy nekem az utolsó képek egyike ez

... de azért szülés előtt még fotózom, Lillával a szülőszobán is készültek pociképek
Astrid: sajnálom a mellgyulladást, nekem ebben nincs tapasztalatom, a kisebesedésig, gennyesedésig nem jutottunk soha: többször volt olyan, hogy eldugult a tejcsatorna, és egyszer egy ilyen miatt kellett antibiotikumot szednem, de nem tudok tanácsot adni ...
Rita: én is annyira félek Lillus reakciójától: csak azt remélem, az eddig oly biztos alapokon álló BIZTONSÁGÉRZETE nem sérül majd ... Andris már nagy fiú, jó, hogy tudsz vele beszélgetni ezekről a dolgokról, én még ezt nem tudom megtenni a kiscsirkémmel ...
Andi: fagyizás ...

... nekem sem lenne türelmem sorban állni, plusz én még ezen felül olyan hárpia lettem, hogy haragszom a világra, amiért senkiben nincs annyi empátia, hogy előre engedjenek bármilyen sorban ekkora hassal (kivéve, ha kismamik állnak sorba persze ... ) ... komolyan, olyan dühbe jövök, hogy kiabálni tudnék, hogy NEM látjátok ???? ... nem bírok állni ... egy kezemen meg tudom számolni, de inkább 2 ujjamon, hányszor engedtek előre Lottival a pociban ...
Anna: legjobbakat neked is !!! .. Enya nekem is bejön
Süti: próbáltalak hívni a jároka miatt !!! ... babakocsi tökéletes lesz

... a nem bolygóssal is lehet kanyarodni, csak más a mozdulat hozzá, amivel meg tudod könnyíteni ... de olyan terepen, jobb, ha nem bolygós ... a bevközpontokba meg úgysem egy ekkora babakocsival fogsz járni, hanem a hordival, majd amikor már nagyobb, viszed vlaamilyen kengurúban, utána meg beül a bev.ó kocsiba ... nekem van egy erre rendszeresített plédem is
Babcika: egyetértünk, én minusz 15ben is kiviszem, igaz, akkor nem fog kint aludni ...

... annyira szorítok nektek, hogy apika veled tudjon lenni a szülésnél ... nekünk is necces, és nagyon rosszul esik a gondolat, hogy esetleg nem lesz velem ...
Petra: olvadozom Somától, a nemalvást meg egy idő után megszokod ... én 21 hónapig nem aludtam egy huzamban 3 óránál többet, bár, ez a mi butaságunk volt, így utólag belátva ...