A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 10:00-kor.
Vendég

Sziasztok!

MÁRTI?GRATU!!!!!!

Végre átköltöztünk!! Nagyon élvezem anagy lakást, csak persze mindenhol dobozok. Anyuéktól írok, nálunk mégnincs net, majd talánholnap.

Jajj,egyre fogy azidő :)))

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

MÁRTI, HURRÁ! Végre :) Hatalmas gratula :)

Gigi, szakmai kérdésem lenne :) Szerinted a kullancs-elleni védőoltás 3 éves emlékeztetőjét meg lehet kapni szoptatás alatt?

Kép
elan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:06-kor.
hékás

Akkor is,egy kis lakást iszonyú szar takarítani, mindent el kellhúzkodni, itt legalább lesznek nagy terek.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Megyek is kidobozni, majd jövök valamelyik nap. Puszi mindenkinek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 09:59-kor.
pironya

Jkriszta! Szerencsére még simán elbírom a pocakomat csak már a ruhák nem jönnek Rám! :D

Mártiéknak! NAGY GRATULA KRISTÓFHOZ! :D :D :D

CSAJOK! MINDENKINEK MEGY A DRUKK AKI SZÜLNI SZERETNE! :D :D :D
Vendég

Bogi: gretulálok a lakáshoz!! Azért csak okosan a dobozokkal.

Gigi: bocsánat, már kezdem magam totál hülyének érezni :oops: :oops: :oops: Attól nem sebesedik ki ázik fel a mell, ha a baba annyira sokat cicizik???
pironya

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 20:07-kor.
hékás

-......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 09:59-kor.
pironya

Pironya! Ígérem megelőzlek! :D :D :D

Vasárnap átköltözünk, rendet rakunk! Amint készen vagyunk jöhet Szabi! :D
Vendég

Márti: Gratulálok!!!!
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:00-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.21 10:00-kor.
pironya

Bogi: jó költözködést :) bár nem tudom hogy bírod, én már a gyerekszoba berendezését is nehezen viseltem :lol:
csipisz

Piri! Igen költözünk bár nem örömből hanem mert muszály! 3 éve volt eladó a házunk és most vették meg! Pont most! :evil:
Vendég

Sziasztok!

Babuli:jó nagy pocak, nem aprózod el!!!

Manka: a tied is szép pocak

Melike: az esküvővel kapcsolatban. A barátnőm úgy ment el egy esküvőre, hogy 3-4 hónapos volt a kisfia. Otthon lefejt egy csomó tejcit, és anyukájára bízta a babát. Nem vitte el sem a szertartásra, sem a lagziba, hanem kb. déltől hajnali 2-3-ig anyukája vigyázott rá! Én sem vinném magammal a babót!

Márti: Gratulálok Kristófhoz! Jó egészséget kívánok az egész családodnak és sok tejcsit!

Kriszta: szerintem olyannak küldd a helyzetjelentést, aki később fog szülni. Én bevállalnám, de lehet, hogy én már a hétvégén vagy jövő hét elején szülök. De ha addig megszülsz, akkor küldd nekem nyugodtan az értesítést. Megoldom a többiek informálását. Ha kell a számom, akkor szólj!

Bogi: ezt hivják Murphy-nek. :lol: Hogy bírod a költözést?

Hékás: mi a helyzet?

Én ma voltam CTG-n. A doki a múltkor azt mondta, hogy ezen a héten már 2x akar látni, de úgy látszik, hogy meggondolta magát és csak jövő hét hétfőre hívott vissza. Az már jún. 2-a. Lehet, hogy akkor már cuccal megyek be? De semmi vizsgálatot nem csinált, úgyhogy én azt sem tudom, hogy nyilt-e vagy még zárt a méhszájam...

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

andóca Neked már visszaszámlálás van... :shock:
csipisz

Sziasztok!

Köszönöm az infókat Manka és Bettica ! Neki is fogok elintézni gyorsan a papírformákat!

GRATULA! Minden babázósnak!
Sajna én még nem igazán ismerek mindenkit de próbálkozom :lol:

Amúgy majdnem mi is költöztünk még a babuci előtt, de lebeszéltem róla a férjem, főleg mivel a lakás ahova mentünk volna még kész sincs teljesen. Így maradtunk! Elhalasztottuk a nyár végére a költözést!

De minden elismerésem a többi fészekrakónak! Én már nem mertem bevállalni!

Kép
ancsika82

Csipisz: igen ez már a final countdown... :lol: már csak egy számjegyű a visszaszámlálóm!!! Megkérdezte a dokim, hogy semmi jel? Mondtam neki, hogy nincsen még, mert megbeszéltem Kittivel, hogy vagy jún. 2-án, vagy a kiírt időpontban 4-én szülünk... Eddig hallgat rám! Én júniusi babát szeretnék.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Dana: nálatok mi a helyzet?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca reméljük Kitti tartja magát a megbeszéltekhez :D
csipisz

Komolyan mondom irigyellek benneteket, a nagy pocik miatt, az enyém olyan kis picuri, de remélem még mielőtt ki akarna bújni az én Marcikám addigra megnő rendesen :D :D :D Bár már nincs sok ideje :?

Kép
ancsika82

Ancsika, pocis kép?
csipisz

Lesz! Csak valami másik géppel kell csinálnom egyet, mert a többi képeimet nem engedi felrakni :lol: De rakok majd fel :lol:

Kép
ancsika82

Ancsika: nem lehet, hogy azért mert nagy a kép?? Próbáltad már lekicsinyíteni? Nyár végén mi is költözünk majd, addigra lesz kész a ház.
bszilvi25

Sziasztok!

Örömhírt hoztam!

Reggel kaptam Danatól az sms-t, remélem, nem bánja, hogy ide is megírom:

"Ma reggel 5:48-kor megszületett Simon természetes úton 56 centi 3800 g."

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Kövecske!!! Köszönjük szépen!!!

Hát ez hihetetlen komolyan!!!!!!!
Mi lesz holnap ha tényleg megjön a kánikula!!!

Kép

Kép
ibm

Dana: Gratulálok!!!

Jönnek a babák szépen .........
bszilvi25

DANA!!!!!

Kép

Kép

Kép
ibm

dana Gratulálok!!!

Kép
csipisz

Beindult a babaeső!!!

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 10:01-kor.
Vendég

Ibm mi csak sereghajtók leszünk :lol: :lol: :lol:
csipisz

Raktam fel akkor két pocis képet! Nem valami jók, csak gyorsan ezt sikerült :lol: :lol: :lol:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1211797118.3528.jpg[/img] Kép [/img]
ancsika82

ancsika, nem is kicsi a pocid :) :) :)
csipisz

Dana! Szeretnék én is gratulálni neked!!!

ancsika82

Köszi! A doki szerint a babuci nem olyan nagy, ne számítsak 3 kg-nál többre, főleg ha meg még előbb is érkezik!

Kép
ancsika82

Majd estefelé még visszanézek hozzátok, hátha addig is jön egy-két újabb baba :lol: :lol: :lol:

Kép
ancsika82

Nem is kell, hogy olyan nagy legyen a poci!! szép!!!

Lányok!!! Kérdés azokhoz akik már vettek szopis melltartót!!!!
Ti honnan tudjátok előre, hogy mekkora kell????
De ezt most komolyan kérdezem. Előre senki sem tudhatja (aki először szűl) hogy mekkorára nő meg a cicije!!! :wink: :wink:
Nem???
bszilvi25

DANA HATALMAS GRATULA SIMONHOZ!
Vendég

az én pocim se nagyobb... De majd meglátjuk mekkora lesz a kis aprótalpú :)
csipisz

hétvégén elkészült a petiszoba... petianya meg kikészült :lol: :lol: :lol: Kép Kép
csipisz

Csipisz: ezt az aprótalpú-t honnan szeded??? Jó! :lol: :lol:
bszilvi25

Bizony végül is ő a lényeg nem a pocakméret :lol: :lol:

SzilviNekem azt mondták hogy a mostani méretre lehet rászámolni kb. 1 méretet, és akkora biztosan jó lesz!
Mondjuk remélem így is van hisz nekem is ő lesz az első így nem tudni :lol:

Kép
ancsika82

szép lett a szoba nagyon!!!
bszilvi25

apa egyik kollegája ragasztotta ránk :lol: ő kérdezi mindig hogy aprótalpú hogy viselkedik...
csipisz

Csipisz Petike szobája nagyon szuperklassz! Tuti jó helye lesz neki!

Nade most már tényleg lépek mert már éhes vagyok :oops:

Kép
ancsika82

:!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 00:02-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: