Sziasztok, megérkeztem!
Visszaolvastam, de képtelen vagyok reagálni ...
Tegnap és ma jó kis hajtós napunk volt: be lett fejezve az ablakmosás, minden lakástextília, ami mosható, ki lett mosva ... sőt még Lilla egykori pihenőszéke is (ha már ennyire téma volt a pihiszék kontra járóka, lementem érte a pincébe, és a huzatot kimostam

:):)
Tegnap estefelé anyósoméktól jön a telefon: feljönnének ma ... mikor jöhetnek? ... most erre mit mondjak: MIÉR NEM SZÓLTÁL ELŐBB? HOGY ÚGY VÁSÁROLJAK ???? ... ebéd után alvás, Lillának be volt igérve mára is a játszóház (hétvégén van több gyerek, ez is számít neki

, így a délután kiesett ... ha meg délelőtt jönnek, akkor ugye jöjjenek úgy, hogy itt is ebédelnek ... titokban reménykedtem, hogy azt mondja: ne főzzek, hoz kaját ... hááát, a remény hal meg utoljára: csak elsopánkodta magát, hogy szégyelli, hogy egy mindenórás kismama főz rá ...
na, erre mit mondjak ??? ... ráadásul a pulykazúza már félig ki volt olvasztva, de az nem let volna elég 4 főre, plusz amíg a gyerek ugrálóvárazott, be is vásároltam, de ők utána telefonáltak: tehát abból tudtam főzni, ami itthon volt, mert nem akartam a férjem este 9 után, amikor lefektette a gyereket a tecsóba zavarni ... volt jobb dolgunk is
Így aztán : meg kellett ma délelőtt főznöm a pulykazúzából a pörköltet (ami nem kis munka, mire megmosom ,feldarabolom, kb 1 kg volt ... hát egy jó óra) ... előtte felkészítettem a palóclevest, mert pulykacombfilé is csak 1 kg volt itthon, abból csak ezt tudtam csinálni, az sem lett volna elég máshogy ... és akkor még tarhonyát csináltam a pörihez, meg uborkasalátát .... vagyis: egész délelőtt a konyhában álltam, majd leszakadt a hasam ... szegény férjem, meg nem győzött pironkodni az anyja miatt ... de a gyerek "szerelmes" beléjük, most mondtam volna, hogy ne gyertek ??? ... mondjuk ebédet hozhatott volna, csak abban nem lett volna köszönet, mert abban tutira nem lett volna cukrosdiétába való kaja ... jaaaaaaaaaaaa, és holnap nagytakarítás: tehát úgy kellett főznöm ma délelőtt mindenképpen, hogy mára is maradjon ...
na, ennek az lett az eredménye, hogy én a gyerekkel elvonultam ebéd után aludni (nem érdekelt, mit gondolnak, 2ig bírtam, oszt' szevasz tavasz ... ) majdnem 4ig aludtunk, addigra elmentek: felpakoltuk Bibikét, apával mentek ugrálni, én meg kimenőt kaptam: elmentem csavarogni a C&Aba

... EGYEDÜL !!! ... beléptem a Müllerbe is, ééééééééééééés mit találtam: csilis-cseresznyés diabetikus fekete csokit, meg narancsost is ... na, ezért megérte bemenni oda

.... oooolyan kínálat van diabetikus édességekből, hogy hűűűűűűha
Szóval: így telt az utóbbi 2 nap
ÉS a holnap sem lesz könnyebb, de a végére csillog-villog a lakás majd, éééééés, hát ugye a házi boszik szerint a holnap vagy a holnapután a mi napunk

:):) ... most éépen hányingerem van, de lehet, hogy csak a sok csiliscsokitól, aminek nem tudtam ellenállni
De láttunk itt már "karón varjút", ki tudja, mit hoz az éjjel ???

... most nyugodt vagyok: nincs bennem semmi, hogy már úgy szülnék, vagy még jaaaaj, ne ... csak várok, nyugiban ... végül is nekem már a 40. hét kedődik hétfőn, ha nem lesz semmi, akkor a keddi vizsgálaton megbeszéljük a csaszit (gondolom) .... és akkor hét véége felé valószínűleg kiveszik Lottikát

... beletörődtem ebbe is, abba is ... csak szeretnék 2 héttel idősebb lenni, és az egészséges babámmal hazajönni a kórházból ...