A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kiscica - Igen, én is Szent Imrés leszek :) A dokim mindennel kapcsolatban megnyugtatott. Nekem ő az elsődleges szempont, és utána a kórház .. ott is inkább a körülmények.

Azt is "megkaptam" a dokimtól, hogy császár után másnap fel kell keljek .. nem úgy van az, hogy fekszünk napokat .. és azt mondta, nem lesz ezzel gond ;) ne aggódjak ... császárra készülünk testileg-lelkileg, szép nyugodtan megcsináljuk .. Persze ettől még lehet szenvedni fogok (sőőt :D) .. de lényeg, hogy NEM PARÁZTAT .. mert az nem tesz jót itt az utolsó hetekben ..
Én nem vagyok hajlandó beszarni ezektől a storyktól ;)
Xsara is mesélt .. de nem úgy nézett ki, mint egy megtört anyuka .. akinek milyen "hű de szörnyűséges volt a szülés (császár) meg a kórház" .. pedig biztos nagyon nehéz és kemény volt. Két barátnőmet is császározták, mindkettő boldog anyuka .. nem babazsúr odabent, de ez van .. túl kell élni.
Én is úgy tudom, hogy a párom bent lehet velem .. ez a legfontosabb, majd ő ad erőt mindenhez :)

Timi
- Te meg nem leszel rosszul, ki tudsz majd menni a családodhoz ;) :) Ha meg nem .. kétlem, hogy ne lopnák be a párodat .. ha a császárosokhoz beengedik, akkor biztos az "egyéb okokból fekvőkkel" sem tesznek kivételt :) Ne aggódj :)

Nah .. nem dumálok össze-vissza .. a lényeg számomra, hogy nem fogom összesz***ni magam a rémstoryktól, és más se tegye, mert nem tesz jót a babának!
Ne idegeskedjetek első kismamik .. az a jó, minél tovább bent van a baba, és ezt úgy tudjuk elérni, ha boldog, kiegyensúlyozott kismamik vagyunk, és nem rettegünk már 1-2 hónappal előre ;)

"Tökéletes" kórház, szülés és MINDEN nincs, max. ha van annyi pénze az embernek, hogy mindeki úgy ugráljon, ahogy ő fütyül .. nekem nincs.
A cél az egészséges, gyönyörűséges baba, és a túlélhető, sikeres szülés :)

Xsara - Köszi az infot! Akkor néhány sátor megteszi :D :lol: :lol:
Tudod, attól féltem, hogy a bugyi felső vonala vágja a sebet .. de akkor ezek szerint nem ;) mert szépen be van az kötözve :)

Kép
szösszenet

Sziasztok,
Látogatás ügyben én a másik táborhoz tartozom. Nem szeretném ha a teljes rokonság megrohamozna szülés után a kórházban. Max a nővéremet és a páromat látnám szívesen. Még anyámnak is szóltam, hogy ne jöjjön be. Megkértem a páromat is, hogy valahogy vegye rá a szüleit, hogy ők se jöjjenek be, de erre párom azt mondta, hogy nem tilthatom meg, hogy lássák az unokájukat.
Ez így van. Még szerencse, hogy én döntöm el, hogy mikor megyek ki a látogatókhoz...
Lehet, hogy unalmas lesz, bár ebben én azért nem vagyok annyira biztos. Majd viszek be egy jó könyvet, úgyis imádok olvasni.
Én is gyúrok az alapítványi szobára, ha nem sikerül Téjé-vel együtt szülnünk. Bár az ismerőseim azt mondják, hogy az alapítványi szobákat mindig lenyúlják a főorvosok. Az én dokim viszont sajnos még nem főorvos :(

Kép
emi29

Sziasztok, most nincs időm visszaolvasni, csak gyors bekukk..

Emi, nekem se hiányoztak a látogatók, de hidd el, hogy sokkal jobb, ha a többség már a kórházban ltudja az első látogatást, mintha otthon látogatna meg. A kórházban mondhatod, hogy még fáradt vagy, sír a pici, be kell vinni, épp aludtál, stb. stb. Nekem édesanyámmal vannak komoly gondjaim (nem részletezem) és nekm az pl. nagy megkönnyebbülés volt, hogy a kórházban látogatott meg és nem ült be hozzánk, mert azt nem éltem volna túl. A kórházban ráadásul csak üvegablakon keresztül nézhette meg és nem tudta megnyúzni a kis kincsemet (így is félrelökött mindenkit az ablaktól) Amúgy én is félek a szüléstől így másodjára is, de ha anyámra gondolok, akkor eszembe jut, hogy megszülni egy gyereket a legkevesebb, mert utána jön az igazi kihívás...
mango.

Jó reggelt :D :D

Tényleg nem írtatok sokat a hétvégén.Pedig már felkészültem,hogy órákat fogok visszaolvasni.

A fórumtalis képek nagyon jól sikerültek.Aranyos ennyi pocak egy helyen.
Mamacka-jó lesz az a lakás nagyon,A parketta nekem is bejön.

A muffinok emlegetésétől,pedig már csorog a nyálam. :D :D Lehet,hogy elkacsázom a boltig venni hozzávalókat :D

Pumpó-jó készülődést nektek.

Ja,és tegnap elhozták nekem a bébiverdát,amit használtan vettünk,és kaptam ajándékba egy pelenkázótáskát,igaz nem olyn vagány,mint amit én kinéztem,de a célnak megfelel,és legalább nem kell arra is költeni.

Kép
szibi

Megyek én is sátorbugyikat venni ma, éljen a chinese shop. Utálom már,h. minden kínai, de ott lehet csak 180 ft-ért bugyit venni :) Vagy nem tudom mennyiért... Lányok, aki szintén tundra bugyit vesz, de ki ne dobja a kórház után, mert 6 hétig csak betétet lehet használni!! (és sajnos kell is)

Na megyek Csengézni, kihasználjuk még ezt a pár hetet, amíg kettesben lehetünk itthon. A kicsike nekem egyébként nagyon sokat mozog, szombaton pl. egész nap ugrált... Lesz még egy duracell nyuszim itthon. :) :)
mango.

Sziasztok! Én is csak gyorsan benézek, mert megyek szülésre felkészítőre, de utána jövök!

Jó lettek a fórumtalis képek, mindenki nagyon csini itt tényleg! :shock:

Bolygó! Mi egy napra vagyunk kiírva ezek szerint! :D

Szombaton kiválasztottuk a kiságyat, meg megvettük bele a rácsvédőt, baldachint (fehér-rózsasszín, Brendonos). Vettünk kiskádat állvánnyal, hálózsákot, lepedőket. Majd márc. elején meg is rendeljük a kiságyat + babakocsit, és pár nap alatt házhoz is szállítják!

Na, rohanok most....

Kép
gabo001

Kép sport verzió,hordozó nélkül Kép hordozóval Kép hordozóval Kép pelenkázó Kép pelenkázótáska

Kép
szibi

Jó reggelt!

Bocsánat, h magammal kezdek, de este bepánikoltam egy kicsit, és most leírom, hátha jön ötlet rá.

Szóval tegnap kinnt voltunk Margitszigeten sétálni, meg lementünk parta kicsit. Hát nem mondom, h nem keményedtem, de leültünk és max. 1 óra volt a séta. Utána go home, ebéd utána meg leültem pihizni, és akkor kezdtem el érezni, h fáj a hasam, de úgy mintha meg akarna jönni. Elég erős volt, és eltartott egy jó fél órán keresztül. Aztán elmúlt, de este megint fájt egy kicsit. Mikor meg elmentem pisilni, akkor (ocsánat a nyíltságért :oops: ) elég erős folyásom volt, ami olyan rózsaszines véres volt.
Hát mondanom sem kell, jól betojtam.
Szerintetek??
Vettem be magnéziumot du. is este is meg most reggel is, mert most is elég 'érzékeny a pocom alja!

Sos

Brigi

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Szibi
Nagyon szuper ez a kocsi, de nekem a pelenkázón akadt csak meg igazán a szemem.
Ilyesmit vadásznék én is! Használt ő is, vagy új???? :) :)
Áruld el kérlek!!!

Kép

kisscica80

És még egy pár kép a pocakról,és a bálnatestről :D :D Kép Kép Kép

Kép
szibi

Kiscica-a pelenkázó az új,de nem hiszem,hogy Mo-on kapható,hacsak nem jártok át néha Szerbiába

A kiságyat is ettől a cégtől vettem,de az még dobozolva van.

Kép
szibi

Cica,én a helyedben azért felkeresném a dokit,vagy legalább telefonon értekeznék vele.

Na bedugulok egy ideig,sok belőlem ennyi egyszerre.Irány a kert,kertészkedés :D :D

Kép
szibi

Köszi Szibi!
Hát oda tényleg nem nagyon járunk ki :lol: !
Pedig olyan jól néz ki!!!

Szép a pocakod!!!! Jó nagy már Neked is.
Jól látom, h a 'háttérben' kozmetikus vagy???

Kép

kisscica80

Dokit biztosan fogom hívni, csak nem akartam ilyen korán keresni!

Remélem nem fog behívni!! :?

Kép

kisscica80

Jó reggelt Kismamik!

Olvastam ám egész hétvégén de egyszerűen nem volt energiám válaszolni semmire.... Szombat éjjel nem aludtam kb 1-től semmit, nem tudom milyen party lehetett odabent, de az tuti hogy nem kicsi. Aztán meg 2 napja elég nyűgös vagyok, azt hiszem ez a "növős" fázis, talán holnap-holnaputántól jön megint az energikus, úgyhogy ez éltet. :) Ma meg megyek védőnőhöz, legalább így fél 12-kor már lelépek innen.

Szibi nagyon szép a pocakod, és a járgány is tetszik! Tegnap én is összeraktam a miénket, és tologattam egy kicsit (mind a 15 nm-en :lol: )

Kép Kép
szõlõ

Brigi, én a helyedben rögtön hívnám a dokit?Most hogy vagy?Fejlemény,Mondom, szerintem ne teketóriázz!!

Timi

Kép
tim27

Tim
Hívtam a dokimat, de persze nem veszi fel :? !
Köszi, amúgy most egész jól elvagyok, lehet, h csak növünk, és a tegnapi séta miatt meg megnyomott jobban lennt.
Végülis amíg nem görcsölök, addig nincs baj.
Anyumat akarnám kifaggatni, mert ő azért csak eü.s, de hát ő sem veszi fel a telót.
Ilyen az én formám. :o

Kép

kisscica80

Pedig jó lenne, ha felvenné a telefont a dokid. A gyerekes mamik jobban tudják (nem akarok okoskodni) de az is lehet, hogy a nyákdugó ment el..És messze van a dokid?Az a biztos szerintem, ha elmész.Szóval most is azért érzékeny a pocid?

Kép
tim27

Na, visszahívott a doki, rendes tőle.
Mondta, h menjek be du. mert akkor rendel, és akkor megnéz.
Nem nyugtatott meg, mert mondta, h pont most volt két koraszülése.. :? .
Most kicsit megijesztett, de nagyon bízom benne, h nincs semmi gond!
Sajnos érzékeny a pocim, szóval passzolom az egészet.
Most fekszem, meg pihizek, amíg nem érünk oda. :shock:

Kép

kisscica80

Kiscica, remélem nem lesz baj és még bent marad a babó!! :shock: Drukkolok nagyon hogy minden OK legyen!

Kép Kép
szõlõ

Brigi!!!!

Szerintem ne hivd a dokit, sem senkit, hanem menj el hozzá, ha lehet, minél hamarabb! Látatlanban úgysem fog tudni semmi biztosat mondani! A mensi görcsök lehetnek rendes fájások és jóslófájások is (bár elég korai lenne az is még)! A rózsaszines folyás sem túl bíztató!
Nem paráztatni akarlak, de ezzel nem szabad játszani! Nekem is igy indult Atisnál, először éreztem a görcsöket, de egy-két órán belül elmúlt és nem mentem dokihoz (én marha). Aztán három nap múlva újra éreztem, de akkor már nem múlt el, dokinak telcsi, azonnal kórház, 2hét bentfekvés, szigorú fekvés a terhesség hátralevő idejében!!!
Az is lehet, hogy csak a fáradtságtól vagy a séta nem esett jól... de szerintem minél előbb keress fel egy orvost! Azzal semmit nem veszitesz, legfeljebb megnyugszol te is, hogy nincs baj. Viszont ha nem mész, lehet nagy baj belőle!!!!! Görcsök és keményedések hatására elkezdhet nyilni a méhszájad és ezt te nem fogod érezni... csak a doki tudja megmondani, ha megvizsgál, hogy zárt-e!!!!
Úgyhogy irány a doki, ha rám hallgatsz!!!! :!: :!: :!:
Vendég

Sziasztok,

Örülök, hogy jól sikerült a fórumtali. Jók lettek a képek is!

Kiscica,

jelentkezz majd ha hazaértél a dokitól, hogy mi volt.

Én ma nem tudtam dolgozni menni a vasutassztrájk miatt....nem bánom annyirea. Már egyébként is csak a héten dolgozok, aztán itthon maradok. A férjecském elment ma hajnalban és csak holnap este jön haza...
Az idő gyönyörű, szóval most nem olyan rossz egyedül sem!

KépKép
kisfruzsi

JAAAAAAAAAAAA és 32. hétbe léptem én is!!!!
A kiságyat elhoztuk pénteken, gyönyörű!!!!!!

KépKép
kisfruzsi

Apropó,

HÁZASSÁGi anykönyvi kivonat, valaki kért már ki újat? 300 napnál nem régebbire gondolok. Személyesen kell?

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!
Régen írtam, de zsúfolt volt ez az időszak. Pénteken Ausztriában voltunk, mert oda rendeltem a babakocsit Németországból. A barátnőmék Bécs mellett laknak, úgy is ki akartunk menni vásárolni, így összekötöttük a kellemest a hasznossal. A babakocsi szuper! Chicco travel systemes, van hozzá pelenkázó táska is. Most raktam csak el, mert egész hétvégén tologattuk. Mintha az első lenne, pedig már a 4. baba! Csak régen még nem voltaki ilyen babakocsik. Ezt a fajtát mindenkinek tudom ajánlani. A mózeskosara is jó nagy, merev falú, kényelmes, biztonságos.

Tegnap voltunk a 4dgenesisben. Természetesen összecsomagolta magát, az arcáról csak pár felvételt tudott készíteni a nő, pedig 1 órán át próbálkozott, hátha kimozdul ebből a pozícióból. Mondta, hogy meglökögeti, nem fog fájni, de a férjem nem engedte. Azt mondta, nem baj, majd amikor megszületik meglátjuk milyen. Azért pár jó fotót sikerült készíteni. Megpróbálom felrakni. Nagyon kedves volt a nő, tényleg mindent megpróbált a lökögetésen kívül. Még csokit is kaptam, meg üdítőt, hátha arra megmozdul. A babával minden rendben, 1400g. A méhlepény 0 fokban érett.
emma2008

Sziasztok!

Én is vagyok, csak a múlthéten inkább olvasó üzemmódben. Azt hiszem túl vagyok a várandósság alatti első depis napjaimon. :)
Most már megint süt a nap. :D

Ne haragudjatok, ha nem reagálok most mindenre, hisz elég sokat írtatok 10 nap alatt. :)

Örülök, hogy jól sikerült a fórumtali. Csinosak vagytok a képeken és látszik, hogy jól éreztétek magatokat. Csenge nagyon aranyos és barátságos. :D

Csinos pocakfotókat láttam ezen kívül. Szösszenet, Szibi. Bocs, ha valakit kihagytam.

Szösszenet, sajnálom, hogy nem a párod nyert, de a részvétel a fontos, meg az, hogy jól éreztétek magatokat. Csak úgy sugárzik az arcotok a boldogságtól.

Szibi, örülök, hogy megvan a babajárgány, nekem is a pelenkázón akadt meg a szemem. Azaz, inkább a kis elefánton. Hozzá tartozik, vagy külön vettétek? :D

Kisscica!
Örülök, hogy a dokival sikerült beszélned telefonon. Szerintem is jó, ha még ma megvizsgál. Én még decemberben hívtam fel egyszer, mert barnáztam és azonnal a kórházba hívott. Sőt be akart fektetni, csak nem volt hely. Így itthon pihentem. Nem akarlak megijeszteni, remélhetőleg tényleg csak elfáradtál egy kicsit. De azért jó, hogy még ma megvizsgál. Majd szólj, hogy mi volt. Szorítok!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Fruzsi!

Az anyakönyvi hivatalban kell kérni, az anyakönyvvezetőktől... 2000 Ft az illetékbélyeg hozzá. Szerintem személyesen, mert nyomtatványt kell kitölteni, hogy mire kéred ki, kell a személyid, stb. amivel igazolod magad....

Na, megyek dokihoz, megnézetem törpillát, mizujs odabent... már megint eltelt 3 hét... :shock: :lol: nagyon komoly! :lol:
Kiváncsi leszek, mennyit nőtt, meg a méhszájra is a harmadik bébinél, hogy zárt-e még... azért elég sokat keményedek.. bár én már ezt fel sem veszem.. annyira megszoktam már! Amig görcs nincs, meg 10-nél több naponta, addig nem idegesitem magam rajta, ilyen alkat vagyok, azt mondta a doki is! :) Túlélem már ezt a 8 hetet.... :lol:
Na, majd jövök... viszek dokibának kicsi ajit is! :)

Brigi!!! SZIGORÚ PIHI DÉLUTÁNIG!!!!!! Irgum-burgum, tessék vigyázni magadra! Nem akarunk korababákat!
Vendég

Ha túl nagy a kép mérete (600X600) hogyan kell lekicsinyíteni?[/img]
emma2008

Látom, Pumpóka egyre gondoltunk. Tényleg nem szabad játszani ezzel.

Kisfruzsi!
Nekünk a múlt héten jött meg a házassági anyakönyvi kivonat postán. Telefonon beszéltünk az ügyintézővel, küldtünk faxot és levelet is és kb. 3 hét alatt kaptuk meg postán. Fizetni nem kellett érte, mert gyermekszületés miatt kértük.

Emma! Grat. a jó hírekhez, várom a képeket!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emma! Azt hiszem Ercsi ajánlotta ezt az oldalt, nekem sikerült vele kicsinyíteni.
http://www.shrinkpictures.com/

Pumpóka!
Várom a beszámolót a kiscsajról.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci, Pumpóka,

köszi az infókat az anyakönyvi kivonatról. Fel is hívom akkor őket. Csak ők Pesten vanak én meg Komáromban...

KépKép
kisfruzsi

Brigi! Szorítunk nagyon, nem lesz semmi baj :) Ahogy Pumpóka is írta, tessék pihengetni délutánig, és utána nyugodtan elmenni a dokihoz ;) :) Még nagyon február van .. még maradjanak bent a drágák :)

Szibi
- Szép a verda, a pelenkázó meg nagyon édes :)
Bálnatest?? :shock: :shock: Én olyan képet nem láttam, csak csini kismamisat ;) :) ne beszélj butaságokat!!

Fuzsi
- Gratulálok a 32. héthez :)

Gumimaci
- Persze, a résztvétel a fontos ;) és tényleg szuper volt :)
Örülök, hogy nem vagy már depis .. szerintem ez a szép idő, mindenkit feldob :)

Ma lesz meg a Streptococcus B eredményem .. Majd elsétálgatok du. érte .. :)

Kép
szösszenet

Kisfruzsi!
Mi is azért intéztük telefonon.
A kérvénybe bele kell írni, miért kéritek és akkor ingyen van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.07 14:04-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gumimaci,

ez jó hír!!!

KépKép
kisfruzsi

Köszönöm Gumimaci! Kép Emma
emma2008

kiscica: Mindenképp értesíts minket valahogy hogy mi volt a dokinál!!! :shock: :shock: Drukkolok én is hogy ne legyen semmi baj!!Ijesztgetni én sem akarlak így én sem írok inkább semmit sem.De nagyon kíváncsi vagyok mit mond majd a dokid.

szibi: jó nagyon a babakocsi!!És szépek a pociképek! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Szösszenet!
Mi még nem beszéltünk a dokival a Streptococcus B-ről. Gondolom ezután fogják nézni. :roll:
Bár egyszer, még félidő előtt vett valami kenetet, a rákszűréshez szükségesen kívül, de az még nem lehetett ez. Vagy ki tudja? én annyira nem arra figyeltem akkor, még mindig hihetetlennek tűnt ez az egész, hogy anya leszek. :D

Szép idő volt a múlt héten is, de úgy látszik, egy kismama a mellett is ki tudja magát készíteni. :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

emma: nagyon édes a kisbabód! :wink:

kisfruzsi: Gratula a 32.héthez! :)

Kép

Kép
mezsó

Emma!
Szívesen.
De aranyos a kisbabád! :D A kis arca előtt a kezei vannak?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emma - Nagyon édes a Babó :) Látom, alvó üzemmódban kaptátok el ti is ;) akkor olyan kis nyugodt, kiegyensúlyozott, kisimult a pofijuk a képeken :) Nagyon szép GYerkőc ;)

Kép
szösszenet

Igen a kezei. Az egyik könyökét végig az arca előtt tartotta, legtöbbször a térde és a könyöke összeért. Szinte összecsomagolta magát. Volt, hogy a talpát a fejére tette. Ja, és azt mondták,hogy elég sok haja van. Még két képet felrakok. Kép Kép Emma
emma2008

Nici köszi, majd lentebb írom. Abba kell hagynom a diétát.

Mezsó tényleg 6 (az utóvacsit nem számoltam) , de eddig csak te meg Nici látott el papírral, meg jótanáccsal. Senki nem mond ám semmit. Részletek lent.

Virág
nem, Mezsó védőnő. Én művelődésszervező vagyok, de lemezkiadóban dolgoztam. A héten nekem kellene választani gyerekorvost, mert márciusban kihozza a védőnő a recepteket, amiket előre ki lehet váltani. Úgyis kell pelust, meg kencét bevinni a kórházba. Én most látatlanban fogok. Nálunk a területi illetékes az, aki az én orvosom is volt, háááát nem biztos, hogy őt kellene.
Csak nem kell befeküdni, szorítunk!

Emi, lehet, hogy két külön dologról beszélünk? Van a várandós találkozások, ami a kórházban van kedden márc 4-én 14.00-kb 16.30 és utána szülőszoba látogatás. De amit Andi adott neked, akkor lehet, hogy az ő kismamáinak szól. Mi van a papíron? Hol? Mikor? Megírom priviben a számom, beszéljünk, ha tudsz hívni a munkahelyről. Még a héten tudtam kocsiba ülni, remélem a jövő héten is megy még. Nem szeretnék teher lenni. Meg most nem tudom milyen fejlemények lesznek a cukrommal.

Mamacka
nekem fejvégű, és mégis felül csuklik. Közvetlen a 4d után volt, szerintem ilyen gyorsan nem forog. Vagy de?

Timi igen ez az én fejembe is megfordult. Csak nem hagyják már magára az embert. A délpestiben sincs látogatás. Viszont egy csomó előnye van, hogy nem jönnek látogatók. Én nem bánom, majd szülés után megint nyilatkozom.
Gyorsan jött a baba, ezért repedt??? Nem figyelt a szülésznő eléggé??

Szibi hol bálnatest ez?????

Az én sztorim, csak nem tudom sírjak, vagy nevessek: Szóval ma reggel éhgyomorra mentem, mondván, hogy cukros lötyi ivás van. Nem mondja, az én orvosom, csak beszélgetünk, meg keresünk egy dietetikust. Na jó. Akkor bemutatott az osztályvezető főorvosnak, vázolta az esetet. A főorvos megkérdezte miért diétázom? Mondom, mert az orvos ezt mondta. Azonnal hagyjam abba! Mert akkor a cukros lötty ivászat fals eredményt mutat. Majd csütörtökön menjek be vesznek vért, majd vegyem meg magamnak a cukros löttyhöz a glükózt, és otthon keverjem ki. Magyarán lötyögtessem a kórházig egy bögrében, igyam meg, aztán 2 óra múlva újabb vérvétel. Lányok ez nem vicces!!!!!!!! A glűkóz amúgy kemény 179 ftba került.

Kép
téjé

Még csak ezt az oldalt olvastam vissza :oops: (baromi szarul telt el ez a szép hétvége :( )

Brigi remélhetőleg csak az idétlen időjárás miatt lázad a bébid, de azért jó, ha lát a dokid!

Nálam is hasonló volt a helyzet tegnap, bár én folyamatosan görcsölök és keményedem, minden gyógyszer ellenére...ráadásul, szombat-vasárnap vért hánytam a gyomorégés miatt, de mára már hozott a párom Salvus vizet, eddig bejön, mert ma elmaradt a hányás...(éjjel nem alszom, mert az ugye, szintben kéne-meg améhszáj miatt amúgyis, de 2 óránként Rennie-ztem, háááát, semmit nem ér...de ma már legalább ez kimarad...

Házassági anyakönyvi ingyért van, ha a szüléshez kell...

Próbálok visszaolvasni, meg meglesem a képeket is! :D

Kép
babyteve2

Köszönöm a dicsérteket! Természetesen, mint minden anyuka, nagyon elfogult vagyok. Állandóan nézegetem, hogy milyen aranyos. Találgatjuk, melyik testvérére hasonlít. Mindenki mást lát benne.
emma2008

Emma-nagyon édi a Babóca :D :D Békésen pihenget.Biztos jó dolga van odabent :D :D

Gumimaci-az elefánt a pelenkázóra van festve,lehetett választani a minták közt,gyárilag adják hozzá.

Leirná nekem valaki az anyakönyvi hivatal telefonszámát?Tehát akkor jobb telefonon is értekezni,a kérvényt pedig levélben elküldeni?A cím se jönne rosszul,mert azt sem tudom.

Kép
szibi

Köszi Mindenkienk a bíztatást!
Megkértem apát, kérje el magát bentről és menjünk oda a rendelési idő legelejére.
13:30tól rendel a néni, majd odamegyünk egy kicsit korábban.

Emma
Édes a babód!! :D

Hétfórdulós Fruzsi Grat!!!! :D :D

Na most pihi tovább, bár a gép itt van mellettem az ágyon.. :D !
Még szerencse h kaptam apától notit, mert nem kell a rendes gép előtt görnyedni. Az a szék már nagyon kényelmetlen volt!

És aki tud, menjen ki ebbe a szép időben, még ha csak teraszra is.
Én már kiraktam 'töltődni' a görög tekinket. Nagyon élvezi :D

Kép

kisscica80

Téjé! A cukor terheléses vérvizsgálat nekem is így volt. Egy kis üvegbe (pl. ásványvizes) bele tudod önteni a kikevert szirupot. Nekem úgy mondta, az orvosom, hogy már előtte este keverjem össze, és úgy tényleg jól feloldódott. Reggel ne felejts el citromot belefacsarni, egyébként ihatatlan lesz. Az első vérvétel utáni 2 órás várakozás a rossz. Én a kocsiban üdögeltem, vittem egy könyvet, így viszonylag hamar eltelt. Haza menni nem tudtam, mert messze lakunk a kórháztól (Pest mellett), nem lett volna értelme.
emma2008

Emma!
Hihetetlen, hogy milyen pózokat képesek felvenni odabenn. :D A mi picurunk kb. 30 percig le sem vette a lábát a fejecskéjéről. Csak a végén tudtuk elkapni a pofiját egy-két percre. :D

És láttátok a haját? Nekünk azt mondták, azt nem lehet látni. :roll:

Babyteve!
Sajnálom, hogy ilyeneken mész keresztül. A dokid nem tud tanácsolni semmit erre a hányásos dologra? :(

Téjé!
Inkább örülj ennek. Gondolj arra, milyen jókat ehetsz ha csak csütörtökig is még a várandósságod alatt. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Téjé
Elég gáz, amit írsz!
Én meg ráadásul úgy tudom, h a glüközt folyamatosan kevergetni kell, amíg meg nem iszod, mert elkezd bekeményedni.
Nekem régebben ezt mondta az asszisztens, amikor velem itatták a löttyöt.

Babyteve
Sajnálom, h ilyen rossz volt a hétvégéd!!
Vért hányni, azért az elég borzasztó. Jól kilehet már a gyomrod!!
Doki erre mit mond neked?

Kép

kisscica80

Szibi!
Neked is Pestre kellene telefonálnod az Anyakönyvi Hivatalba?

Ezt találtam a neten, ha esetleg nem a Pesti kell:

http://www.eskuvoikatalogus.hu/index.ph ... menuid=151

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: