A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Még van egy kedvencem:

Kép

Ja, és Zsófi! A püfölés már nálunk is megy ezerrel vagy 2-3 hete! Ha épp püfölős kedvében van, vigyázni kell, hogy ne toljam közel a képemet, mert kapok tőle egy maflást :lol:
Jár a keze fel-le mint a motolla, am i a kezében van, csapkodja a térdéhez ilyenkor. Volt, hogy emiatt már kis kék foltja is lett. Ha látom, hogy csapkod, és kemény tárgy van a kezében, elcsenem tőle, és puhábbra cserélem... :wink:

panna1

Réka is ad már puszit, ha olyan kedve van. (általában szopi után, gondolom megköszöni a kajcsit :lol: )

Kép Puszi anyának

panna1

Na nem untatlak benneteket tovább, megyünk megint csatangolni, mert még egy pár dolgot be kell szereznem az útra. Vettünk Rékának babanapszemcsit is, horror pénzért. De legalább úgy tűnik, nem tépi le magáról :D

panna1

Még egy kérdés: Rékának az egyik szemén sokkal világosabb a szempilla mint a másikon (olyan jó kis hidrogénszőke). És a szempillájánál is van színbeli eltérés. Másnál is van ilyen? Szerintetek összeérik a kettő?

panna1

sziasztok lányok!

bocsi hogy eltüntem meg még fogok is mert anyósék most jönnek fel én meg sehogy se állok itt lesznek szombat estig uhogy legközelebb vasárnap gyüszök.

Döncike nagyon ügyin ül és Dorka is . Panna Rékucija is nagyon cukika!

Mindenkinek kellemes hétvégét! Azért ha tudok jövök.
pusszantás

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok!

nem engedett be egészen mostanáig ez a szar rendszer... :(

Panna, nagyon jók a fotók Rékáról, annyira kis gömbölyke! éééédes kiscsaj nagyon!

amúgy szoktam nézni a webalbumotokat is, csak ott sem volt régóta frissítés...

nálunk amúgy szempilla fronton nincs ilyen nagy eltérés, vannak szőkébb pillák, de nem ennyire feltűnő, vagy csak én nem veszem észre!? :)

Cs-andi, igen, tökéletesen igazad van! :oops:

mára terveztem, de nem hiszitek el, hogy mi történt... az egy dolog, hogy 4 után tettem le a gyereket a kiságyba, 6-kor meg már megint sírdogált, így apját riasztottam, hogy adjon enni a fiának, ezért ő hulla kómásan 7 előtt elhúzott itthonról, úgy, hogy a mobilját is itthon hagyta, ráadásként az én kulcsomat is magával vitte... szóval be voltunk börtönözve a lakásba. hívom apát, hogy mi a szitu, ő meg pattant, és hazaugrott, mire leesett, hogy van ám pótkulcsunk is... de ez neki sem jutott az eszébe, így potyára, na jó nem, mert együtt ebédeltünk végre, szóval hazajött kiszabadítani minket, meg felmarkolta a mobilját is!

közben Lei is hívott, hogy van-e ma Tranzit, mert ő ott van, de sehol senki, mire leesett, hogy ma csütörtök van, szóval készen vagyok, mint a bolti túró... :(

szóval egy újabb csütörtök, ami eltelt már majdnem, mi meg itthon punnyadunk! igazából ez az időjárás is bekavar, mert én csak babakocsizni tudnék, így ilyen szutyok időben bárhova is elindulni kész mutatvány, mert akkor nekem is, meg Beninek is be kell öltözni, meg a babakocsit is be kell öltöztetni, stb. komolyan, már nem ígérek semmit, de egyszer csak úgy beállítok közétek, és akkor ott leszünk mi is! ;)

és akkor a végső anyókás/apókás kollázs, azt hiszem, hogy aki szerettet volna "nevezni", mindenki rajta van, ha tévedtem, akkor elnézést, és ha van még további fotó, szívesen kiegészítem, de ha ennyi, akkor koncentrájunk a sírós fotókra, vagy majdnem sírósakra...

Kép

sophie27

Kép

milyen ügyesen ülnek a babák... enyim gyerek azt csinálja, hogy mindig a háta mögött lévő dolgokat akarja nézegetni, egészen addig, amíg fel nem borul, mármint nem borul, mert tartom, de nem tud még ülni, az tuti!

betegeskedők!? mizujság csajok? gyerekek jobban vannak már????

sophie27

Enikő még mindig náthás kicsit, már 2 hete... Nem vészes, de napi 2x még szívni kell az orrát.

yuyu79

Gyors visszakukk mert hát egy fontos dolog elmaradt

Ági ezt csak neked!
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na és persze a kis betegek és a nagy betegeknek mielőbbi jobbulást!
puszi

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ja tényleg! Bocsi Ági! Boldog névnapot :!:

yuyu79

mindig eszembe jut valami!

Lehet hogy tudjátok , de ha nem a patikába van ingyenes újság BABAPATIKA címmel. Nagyon jó és hasznos dolgokról írnak benne. Általában van nekik régebbi kiadás is érdemes elkérni és olvasgatni.

Ma krumplit főztem és tettem bele sütőtökpürét áronnak nagyon bejött neki. Annyira cuki ahogy eszik. minden kanálnál tátja a száját és hmmm hangot ad amíg adom neki megzabálom.

akkor most gyors porszívózás következik.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Áginak utólag is nagyon boldog névnapot! :oops:

Mecsi, a krumplit csak egyszerűen vízben főzted? vagy hogy?

sophie27

Babapatika szerintem is jó...

Van egy jó videóm Eniről, nem semmi produkció:

http://picasaweb.google.hu/domajulcsi/V ... 2532272578

yuyu79

Zsombival az ölemben csak gyors bekukk :) Itt van két kép a mai jógáról:

Kép Kép
Vendég

Andi, jók a képek! :) ha jól látom Lili és Zsombi nagyon jól összemelegedtek a jógán! :) annyira édesek!

vannak amúgy "külsős" anyucik is? vagy csak én vagyok a béna és nem ismerek meg valaki... az alsó képen a nagy szöszke hajú baba az oktatóval kb. sréhen szemben, mellette talán Sushy? és a végén a piros pólós anyuci?

Julcsi, Eni nagy mutatványos! még jó, hogy nem a nagyágyról tornássza le magát, bár gondolom, hogy onnan is menne... vagy esetleg pihiszékből? :)

sophie27

HAli!

Mi most léptünk a nátha köhögős részébe, már azt hittem, megússzuk, de nem.
Közben ezerrel elkezdtünk forogni, nagyon cukkancs, meg már mi is négykézlábra emelkedünk pár mp-re.
Csapkodás és anyaarc megtépés megvan! :lol:
Ja és beekapja pusszancs gyanánt az egész államat, imádom.
Cumisüvegből 4 fajtát kipróbáltunk, ennyi meggyőzött, hogy ez nem megy. Csőröspohár detto és a hozzátápi is felejtős, pedig nekem már a ci8cim sem feszül jó rég óta. Evvan,azért éhen csak nem halunk...csak hogy adjam így a sinlacot?

Sziszka, épp ellenkezőleg, megnyugtattál, hogy nemcsak enyimgyerek ilyen akaratos. :lol:

Képek édesek nagyon, anyósok éljenek, kirándulóknak hajrá!

Egy gyors kérés: sógornőm 2. babával keres megbízható, szuper szülésznőt a Szt. Imrében. Adnátok tanácsot? (Vastaghnét ne :oops: :oops: )

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, nekem Molnár Gabi volt, nem választottam, ügyeletes volt, de a másodikra biztosan felkérném, mert szuper volt. amúgy homeós bogyikat is ad, nekem mondjuk nem, de volt ott lány, akinek adogatta! nekem ő többet ért, mint a doki! ;)

Sinlac. simán adnád Levinek? mármint csak magát a pépet??? Beni úgy még jobban szereti, ha teszek bele bármilyen gyümit, egy próbát megér, ha még nem tetted volna meg! és úgy cumisüvegből. esetleg csináld hígabbra, hogy jobban jöjjön a cumiból! csak egy tipp, hátha bejön! ;)

jó utat nektek hétfőre, ha mentek! de remélem, hogy nem marad el a kiruccanás!

sophie27

Jaj, de jók a képek!

Újra felteszem a kérdést, mert most már megint van az az 5 alkalmas tanfolyás Tökölön,amiről lemaradtunk.
Zsófi,Szilvi, Andi, Nicike benevezünk egyre?
Mi jövő héten elutazunk de utána megszervezem. Én tuti megyek februárban.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, térjünk vissza rá mindenképpen. férjem másodállásban is melózik most 1-2 hónapig, így az autót nem valószínű, hogy itthon tudja hagyni, de majd meglátjuk! mindenképpen beszéljünk majd róla, ha hazajöttetek. mikor lennének az alkalmak, meg mennyi az annyi, stb.

köszi!

sophie27

Zsófi, ezres/alkalom és 5 alatt megtanítja a fogásokat otthonra.
Természetesen akkor vinnélek, Szilvi biztos beleegyezik, hogy jöjjön autóval.
Vagy ha Andival társultok, akkor meg két kocsival mennénk, Ti és mi Szilvivel.
Nici, Te eléggé kiesel, de ha olvasol, megoldanánk!

Zsófi, egyszerűen nwem tud cumisüvegezni Levi, friss tejjel is próbáltam, több órás éheztetéssel.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Informatikus létemre leég a pofámról a bőr, de véletlenül úgy küldtem el az excel táblát, hogy benne maradt pár képlet. Ezer bocs.

Küldöm a végleges verziót!!!

szuletes.xls

szuszu

Apró, szülésznő Kondor Katalin, nagyon jó és eléggé népszerű, nem árt jó előre bejelentkezni hozzá.
Vendég

Szuszu - köszi a végleges verziót. Nekem nem tűntek fel a képletek :)

Megkaptam Katitól (Ádám mamája, aki mellettünk ült a jógán) a ma készült fotókat, felteszek néhányat. Még meg kell említenem, hogy Ádámka komolyan rámozdult Emmára, többször meg kellett fékezni :) Ilyen komoly rajongója még nem akadt Mucinak (aki egyébként elég flegmán tűrte az udvarlást).
Kép
Átfordítás

Kép
Ádám közeledik Emmához

Kép
Emma szeme bűvölte el

sushy

anna,nagyon jók lettek a képek és ugyanezt írhatom csengeandinak is!!
Vendég

anna,nagyon jók lettek a képek és ugyanezt írhatom csengeandinak is!!
Vendég

Nagyon jók a jógás fotók! Tök jó, hogy ti ott is tudtok talizni!

Zsófi! Nagyobb lyukú cumival próbálkoztál? Az aventes 1-es cumiból Réka se tud igazán inni, de a 3-asból vagy a forgathatóból nyakalja a cuccot befelé. Néha azért elég sok mellémegy, meg kell állni,hog ne habzsoljon.

panna1

Köszi a képeket lányok!

Anna, jó lesz ha vigyázol, mert hozzá kell szoknod, hogy Emmának sok-sok udvarlója lesz, amilyen kis cuki csaj.

Zsófi, az az "idegen" csaj az én barátnőm, Timi. A kislánya Lili, ő júliusi baba. Anno osztálytársak voltunk Tiszaújvárosban a gimiben, és az élet úgy alakult, hogy nagyon közel lakunk egymáshoz és majdnem egyidősek a babáink, így együtt szoktunk bandázni.

Egyébként, hogy egy kicsit szentimentális legyek, ma azon töprengtem itthon délután, hogy milyen jó kis csapat lettünk mi augusztusi babások. Úgy örülök nektek lányok.

(Kati, te is írj, ha van kedved!)

szuszu

Sziasztok!

Szuszu, mit csinálsz te egész éjjel, hogy már másodszor vagy itt éjfél tájban? Nagyon jók a jógás képek (külön tetszik, hogy Andris még mindig szereti Málnus ajándékát :) )
Dönci nagyon édesen ücsörög, még hogy le van maradva, szerintem egyáltalán nincs! Ráadásul milyen hosszú haja lett!
Boni: nagyon vigyázz, nehogy anyós pajti a fórumba is beleakarjon olvasni :wink:
Panna, Réka fotói nagyon édesek, nagyon nagyot nőtt!Tetszenek a síelősök is, és a puszis is tüneményes, én általában szopi előtt szoktam kapni, szerintem ezzel akarja kifejezni, hogy mennyire éhes :) A pillák nálunk nagyjából egyformák, és most kezdtek el nőni! Viszont arra nem emlékszem, hogy ti most hova is utaztok?
Julcsi: Eni nem semmi ezen a videón, nektek tényleg nagyon kell a járóka, különben nincs biztonságban :) Tüneményes!
Apró: jó utat nektek!
Mecsi: kitartás!
Anna: én sem csodálkozok rajta, hogy Emmának ilyen udvarlója akadt, szerintem apuka időben szerezze egy puskát :wink:
Én ma egész nap takarítottam, szombaton vendégeink lesznek Erdélyből, egy egész hétig, így kicsit lehet, hogy el leszek tűnve :( :( :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Köszi az elismerő szavakat! Pihiszékünk nincs, de nem merem már sehol otthagyni jó ideje, ha dolgom van, a járókába teszem, de szerencsére elég jól viseli...

Valaki kérdezte még tegnap, hogy mi a gond anyóssal, hát nem velem tolt ki, csak a saját lányával veszekszik mindig minden hülyeségen, aki lassan 8 hónapos terhes, és ez eléggé ki tud akasztani. Tegnap szegény sógornőm alig kapott levegőt, úgy kiakasztotta :evil:

Nagyon jók a jógás képek, meg Panna síelős képei is :-)

"Puszit" én is akkor szoktam kapni, ha nagyon éhes Encsi, de szerintem csak meg akar enni ;-)

yuyu79

Jó reggelt!

Lányok de jó nézni ezeket a jógás képeket! irigy irigy

:lol:

Amint kijön a jó idő már mi is nobilisabbak leszünk és akkor találkozhatunk...

Addig is a jövő heti Városligeti sétában benne vagyunk!

Anyósom ma hazament férjemmel, szalmák vagyunk fiammal este is :cry: kiváncsi vagyok mennyire lesz el fiam ma nem ölben..mondtam anyósomnak,ha már lúd, legyen kövér, ma velem alszik a gyerek a nagy ágyban apa helyén jót nevetett ....

Tegnap a Tescóban vettem Zsigmondnak 6 darabos színes ruha kockát nagyon tetszik neki :lol: illetve rendeltem neki a Mária bababoltban egy 25 dbos szivacs építőkockát...

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=257

és egy úszónadrágot..

na ennyi voltam egyenlőre, fiam sír...
Vendég

Lányok!

Szerintem nevezzetek a babafotókkal ide is, biztos vagyok benne, hogy lesz befutónk, és nem rosszak az ajándékok sem!

http://www.babaruhaborze.hu/?p=bbszepseg

KépKép
koadri

Szuszu, tök jó, hogy így összejöttetek újra a barátnőddel! ;)

Boni, milyen volt az éjszaka egyedül? vagyis Zsigivel kettesben? én utálok egyedül lenni! :(

Adri, köszi a linket. én jelentkeztem :oops: sőt, lehet, hogy erre az expóra is elnézek, mert még sosem voltam ilyesmin, hátha be tudok szerezni valami jó cuccot Beninek...

Sziszka, akkor nektek jó hétvégét, azért jelentkezz be, ha tudsz! Mecsiéknél is vendégeskedés van, szóval neki is minden jót a hétvégre!

és persze mindenki másnak is, de ma még úgyis jöttök, meg jövök, szóval ráérek még akkor is elköszönni! ;)

sophie27

Jó reggelt!

Adri, visszajelöltelek és Neked is köszi a múltkori bömbis hsz-t!

Most nézem, elvileg csak 1 éves kortól lehet nevezni oda amit feltettél :? pedig jónak tűnik.

Julcsi nekem nem jön be a video :cry:

Képzeljétek, tegnap mentem Tescoba és be akartam váltani a pamperstől kapott 400 FT értékű kuponomat a 82 darabos peluscsomagra. Már kifelé mentem, amikor észrevettem, hogy a pénztáros elnézte a dolgot és 4000 Ft.-ot számolt el. Így gyakorlatilag ingyen (199 Ft-ért) vettem meg 2 heti adagot. Ilyen is 10000 évben egyszer fordul velem elő, de már nem mentem vissza szólni....picit ezért utáltam is magam. :oops:

Szülésznőket köszönöm!
Még vki esetleg?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi ma éjjel leszünk egyedül :cry: és én múltkor kizártam magam, kulcsot szeméttárrolón hagytam, és mire visszamentem érte, eltűnt.. vártam hátha valaki kiírja liftbe hoyg megtalálta..semmi.. párom Csepelről kismotorral indult el... énközben fáztam és felcsöngetetm a házmesternek kb 3/4 óra telt el... aki kérdezte hogy nem e én hagytam el a kulcsom, mert leadták neki, reggeli után akarta kitenni a cetlit .. na szegény párom hiába jött ...de legalább együtt ebédeltünk....

Aproo mikor indultok?

én tegnap mérgelődtem, mert a babakocsink lábzsákját nem lehet rögzíteni a kocsihoz, ha a sportrészt vízszintbe helyezem :twisted: rövid ..
Vendég

ja Bergon a babakocsink :lol:
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Sziszka, tegnap este is vasaltam, volt vagy 1 óra, amikor lefeküdtem. :D

Na erre varrjatok gombot:

Kép

szuszu

Jó reggelt :D

Szuszu! Ez nem semmi, és az a leghihetetlenebb, hogy volt idő, amikor ez valóban így volt (szerintem a férfiak vissza is sírják)
Apró: na ez miatt egy pillanatig se legyen lelkiismeret furdalásod,a Tesco egy szemét aljas cég, annyiszor és ott veri át az embereket ahol csak tudja....aztán ha észreveszed, és reklamálsz, vissza adják a pénzedet (vagy nem) de nagyon sokan meg sem nézik a blokkot! (Bár ezt valószínűleg bevasalják majd szegény pénztároson, és levonják a minimálbéréből) Szerintem én sem mentem volna vissza!
Boni: ez azért tényleg bosszantó, mármint a babakocsi! 6 darabos színes textil nagy kockánk nekünk is van, mi az Auchan-ben vettük, és Málnus nagyon szereti, eddig csak rágcsálta és nézegette, de most már le is dönti a tornyot amit építek belőle :) Az az építő nem túl apró? Majd meséld el ha megjön, mert a képen olyan kicsinek látszik....köszi :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Aproo!

Köszi a visszajelölést!
Én is néztem az előbb a korhatárt, de a képeken, sok kisebbet is látok????!!!!

Szuszu!

Ezt a kézikönyvet férfiak írták????

Anna!

Nem semmi, ahogy Emma viseli a "közeledést!" Bocs, lehet, hogy írtad már, de nem emlékszem Emma jelenlegi paramétereire! Csak azért, mert úgy látom, ő se egy túl nagy lányka, lehet, hogy nem vagyunk egyedül a méreteinkkel?

KépKép
koadri

Ilyen a mi kockánk, ezt mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a 6 kockán párban vannak a képek, tehát később nagyon jó fejlesztő játék lesz!
Kép

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Adri - szerintem sem vagytok egyedül a méreteitekkel :) Emma kb. 60 cm és még 6 kiló alatt egy nagyon picivel. Szerintem Csandi Csengéje is hasonló.

Aproo - nekünk is gondjaink vannak a hozzátápival, Emma sem hajlandó cumisüvegezni, pedig vettünk 3-as aventes cumit hozzá. Azt ahogy forgatjuk, úgy jön egyre jobban. Sajnos bárhogy tartottuk, semmi nem fogyott belőle (és mikor kivettük Emma szájából, akkor viszont csöpögött, fene se érti). Mi kiskanállal próbálkozunk most, még az a legjobb. Azért ha nektek valami beválik, majd szólj!

Liget- jövő hét szerda esetleg, ha jó idő lesz? Kati is jönne a jógáról Ádámmal. Szuszu, neked úgy emlékszem, nem jó, de jövő héten is mehetünk. Ha Timi barátnődnek van kedve, ő is csatlakozhat :)

sushy

Ja, Szuszu, klassz az idézet, tényleg férfiak írhatták :)

Erről jut eszembe, ismeritek a feliratot az őriszentpéteri kis templomban? Valahogy így hangzik :
"A gyors és serény asszonyállat többet ér mint a karbunkulusok."
Párom kapcsolatunk kezdetén, 7 éve elvitt oda és megmutatta, hogy tudjam, mihez tartsam magam :)))
Hát jó próbálkozás volt, de nem jött be. Nálunk főleg ő főz és takarít :)

sushy

Szuszu, jó ez a könyvrészlet! azért örülök, hogy ma már ez nagyon nincs így, legalábbis a legtöbb helyen! ;)

Adri, Aproo, ez a "szépség"versenyes dolog... szerintem az 1 éves az már nem baba kategória, nem? lehet, hogy úgy értik, hogy az első évükben lévők, mert tényleg rengeteg az újszülött is! ... mindegy, szerintem veszítenivalónk nincs! ;)

Sziszka, jók ezek a kockák, és Boni építője is nagyon tetszik. szerintem rombolásben egyre jobbak lesznek a gyerekek! :D

Aproo, szerintem se aggódj a Tescos ügy miatt! szerintem az esetek többségében az emberek nem szólnának, lehet, hogy szégyen, de én sem mentem volna vissza "reklamálni"... :oops:

amúgy milyen ez a Pampers??? nekünk úgy nézem, hogy kicsit szűkös a 4es libero... nem tudom, hogy combban-e, vagy hol, de mindig piros Beni lába, popsija, pedig a cucc nem folyik ki belőle, de mégis olyan szoros hatását kelti nekem. tudom, hogy vagy 14 kg-ig jó, vagy 11-ig, de akkor is! mi még nem próbáltunk Pampers pelust, csak a sleep@play-t, de az sz@r :( nekünk amúgy a DM pelusa jön be még nagyon, és eddig a libero, de most lehet, hogy váltanunk kell...

Boni, hogy mondod!? ha felülteted a Bergont, vagyis sportot csinálsz belőle, akkor már nem jó rá a lábzsák!? :( én még így kis sem próbáltam... kulcsos sztori "király"! még jó, hogy nem volt otthon Zsigi egyedül, mert nekem ez a rémálmom, hogy egyszer külön záródunk, ki, vagy be... :?

sophie27

a mi kockáink ilyenek, ezek is párban vannak 6 db 1399Ft Kép

és néhány kedvenc képem
Kép KépKép KépKép KépKép Kép
Vendég

Zsófi ha lefektetem akkor de nekem a BBy grip &go van :wink:
Vendég

nagyon édes ez a Zsigibaba! egyszer össze kellene ereszteni a fiainkat, biztosan jól ellenének... aztán jöhetnek a csajszik, és nagy szabadtéri bulit csapnánk! :)[/b]

sophie27

Boni: nagyon édes Zsigi, nekem legjobban az a kétségbe esett kép tetszik (a harmadik) :D A távirányító kisajátítását pedig a pasiknak nem lehet elég korán kezdeni :wink:

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok! Annyira jók a fényképek, nagyon szép minden baba!!! :lol: Puszilkodós képet hoztam én is egyet nektek, ez még azon a napon készült, amikor Dominikot hazahoztuk a kórházból, az első itthoni fürdetése után kaptam ezt a hatalmas csókot tőle :lol:
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Csajok! A feketeerdő torta recijét az elkészítést segítő képekkel együtt beszkenneltem (csak így magyarosan :P ), aki kéri jelezze és elküldöm e-mail-ben. Begépelni nagyon sok lenne, és szerintem a képek nagyon sokat segítenek az elkészítésnél. Elküldöm bárkinek szívesen!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ildi:
Nagyon édes ez a kép, olyan mintha nem is te lennél rajta, de biztos csak a hajszín miatt. A receptes oldalra nem tudnád feltenni a torta receptet, az lenne talán a legegyszerűbb, de én mindenképpen kérem!
Hogy vagytok, mi újság kötőhártya téren, meggyógyultatok?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: