A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

v.kata!
Igen...nekünk is a fél lakás IKEA-s..... másik fele, meg használt bútorostól van!! :)

potyka!
Igen, a sámlira én is gondoltam!! :lol:

d.dodó

Sziasztok!

CSak benéztem nincs-e babánk? Megyek is, mert ma irtó szarul vagyok, egész nap feküdtem!
Este ha tudok jövök!

Vigyázzatok magatokraés a babákra!
bencuri

sziasztok lányok!

még élek, de már kevésbé... meleg van, levegő nincs, baba a bordáim és a cicim között. nem valami élvezetes a helyzet, de még kitartok.
anya is itt van :D igy azért kellemesebb a romeltakarítás vége 8)

jah egyébként azért jöttem, hogy lemaradtam-e vmiről? szülni nem ment még ugye senki? nem szeretnék lemaradani a dolgokról!!!!!

valaki tájékoztasson. csak pár szót és röviden. szülés, mindenki jól van-e. kb ennyi ami nagyon fontos!

köszike!!! pusza nektek! és szép napot! nemtom mikor jövök már végre. hiányoztok!!!!!

Kép

Kép
timi1982

mindjárt elalszom... hogy fogom hazavinni a lányomat így kocsival...

KépKép
szkagi

Kész a sonkám! :D
Igaz, darabokra hullott, mert pont olyan része volt, de nagyon jó lett!

Hát ma megnéztem én is a születéstörténeteket a TV-ben, jókat pityeregtem rajtuk, mikor megszülettek a babák. Annyira édesek voltak!
És azt hiszem itt sorban végigsiratok mindenkit, mikor szülni megy.
Én meg mire sorra kerülök, addigra mindegri babázik majd! :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

timi!
Hene-nek 2 perces fájásai vannak....

amugy mindenki jól van, csak mindenhol meleg van... sokaknak dagad a laba.... és sokaknak akad még mit tenni a lakásban vagy a babaszobában!

d.dodó

Timi: kiatrtás! Hát konkrétan még nem ment senki szülni de Henének már érik a dolog. A CTG-n 2 perces fájásokat mondtak!

Tegnap nekem is ott volt fent a baba, ahogy te is írtad de ma jobb a helyzet!
Vendég

Ez nem az én napom :?
Bementem a fél 12-essel dokihoz,de ugye kettőre beszéltük meg,addig császkáltam,már fájt a pocóm,mire odaértem.Erre vártam vagy fél órát,mire kiderült hogy dokinak sürgősen el kellett mennie valahova.Negyed négyessel értem haza,vagyis a gyerekekért az ovihoz,ahol is,Vercsi meg a többi gyerek avval fogad hogy biciklizett más bicajával,és elesett,a térde vérzett,a bicajnak a fékje meg eltörött.A kiscsávó meg megakarta verni,amiért eltörte a bringáját.Most majd beszélhetek a szülőkkel hogy ajjuk a bicaj javittatását,mit ne mondjak nem dicsértem meg a csajszit.
Szóval doki nem vizsgált meg,majd holnap fel kell hívnom másik időpontért,lehetőleg nem holnapra,mert holnap jön nővérem,és kislánya Bakról busszal hozzánk.

Ráadásul nem szeret Babóm buszozni,majd kirugta a ház falát :?
Elegem volt mára!

És akkor még Vercsi is hisztizik amiért nem lett megdicsérve :twisted: még jó hogy nem.Mondtam neki hogy bocsánatot kell kérnie,de visszaugatott hogy haggyam békén :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Sajnálom, hogy rosszul alakult a mai napod! Vercsinek nagyon sebes a lába?
Vendég

Lányok: Csillala írt:
"Köszi minden rendben. Hihetetlen de még egyben. Nagyon lassan telik az idő és szörnyen hiányzik a család. De már nincs sok hátra. Valószínű császár lesz, mert a lepény nincs jó helyen. "
Vendég

Vidokata! Csillának kitartást sokat gondolunk rájuk! :D
Vendég

Maverick-nek nem tudom a telefonszámát! Aki tudja írhatna neki is!
Vendég

Kike: sajnálom!
Vendég

kike!
Sajnálom, hogy a mai napban nem jött össze szinte semmi....

Csillának kitartás!! Elhiszem, hogy már nagyon hiányzik a családja!

d.dodó

nem vészes a lábán a seb-de ma nagyon ki vagyok akadva.Kristi is tiszta hiszti :evil:
Megyek is,mert ráadásul még a fejem is fáj-jajj de utálom az ilyen napokat :evil:
Ilyenkor világgá tudnék menni.

Mindenkinek szép napot,szebbet mint az enyém :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Pihenj kicsit hátha jobb lesz!
Vendég

Babuli:az lessz,legalábbis megpróbálok pihenni kicsit,ha hagynak a kölkök.
Sziasztok.

Kép
Kép
Kép
kike

Húúú! HENE!!!!! Na most már ne legyen visszaút! Beszélj azzal a gyerekkel! Mennék veled, de az én manócskám nem hallgat rám. Holnap én is megyek nst-re és vizsgálatra. Remélem engem is JÓL megvizsgál majd.
Írj, ha van valami! Na persze, ha lesz erőd hozzá!

Vkata! Én is írtam a kiütésekről a hasamon, rohadtul viszket. Jó vörös. De vettem Fenistilt, attól sokkal jobb lett. Legalábbis nem viszket.

Voltam a védőnőnél, jelentem fogytam! Fél kilót! Ja, és egy keresztes a pisikém. (Fehérje) De a vérnyomásom jó.

Vettem staphisagria 30ch-t. Meglepődtem, hogy ilyen picike dobozban van. Még nem láttam. De melyik is az, amelyik a tágulást segíti? Mert ez a gátmetszésre vagy a császáros sebre jó. Mert azt is vennék! S.O.S légyszi mondjátok meg!

sz.andi

Csillának kitartás, Ő hányadik hétben is van?

sz.andi

Csilla ugyanannyi mint én... vagyis 34+2.

d.dodó

Jaj, akkor még jó lenne egy pár hétig. A császár mikorra van kiírva?

Elfelejtettem, Üdv köztünk Trixi!

sz.andi

ANdi: CAulophyllum, alacsony potenciálban. Elvileg a patikáriusnak tudni akell.

AKata, múltkor kérdezted, migrénre elsősroban Belladonnát szoktak mondani.

potyka

Potyka, köszi! Akkor csak a nevét mondom és tudni fogja mi az és hogyan kell szedni. (Mondjuk amikor ezt kértem, akkor csak nézett mint a juh, és közölte, hogy nincs, de keresgélt tovább, mikor rájött, hogy mégis van, csak delphinium staphisangria néven. Sztem gőze nem volt róla mit kértem...)

sz.andi

Andi, ha nem tudja, szóljál, megkeresem a leírást. :lol:

potyka

Oké, de ma már nem megyek el megint, majd holnap. De tudnál róla egy kicsit bővebb infót adni? Hogy kell szedni, mikor mennyit, csak mert egyszerűbb így. A gyógyszertárban meg nem szeretek kérdezőskdni, mert mindig sokan vannak. De csak, ha nem gond neked és van egy kis időd. Nagyon jó lenne. Ezekhez én olyan béna vagyok. :oops: Nem vagyok jártas ebben.
Előre is nagyon szépen köszi!

sz.andi

VKata: Koszi, en varrtam ami az agyban van, ami kivol ferjem nagyija, meg ove volt gyermekkoraban:)
Vendég

Sziasztok lányok!

megérkeztem én is a cukorprofil ismétlésről, minden oké :D
viszont olyan fülledt meleg volt az éjjel a kórházban hogy csak pihegtünk meg sóhajtoztunk a kismamikkal :?

visszaolvasnom most képtelenség :shock: , de ha jól látom nem maradtam még le semmiről :lol:
talán HENE...

amúgy most láttam a meleg hatására sorban szülnek 3 héttel hamarabb a kismamik-úgyhogy asszem belehúzok egy kicsit a vásárlással, nehogy még a végén lekéssek :lol:

Mondjátok meg kérlek általában milyen méretei vannak egy mózeskosárnak?
mert kinéztem a neten most ezt a babakocsit,az eladó azt mondta kb. 75-80 cm hosszú a kivehető mózese. Az igaz jó tágas? azaz jó lesz télen is a babának? :roll:
Kép

Kép

Kép
kimma

szly: fogni en is inkabb bal oldalt szoktam fogni a babakat, de valhogy ugy nem tudtam elkepzelni, hogy a szekreny feloli oldalon legyen a feje....
Nem tudom, majd kiderul a gyakorlatban:)
Vendég

Andi, este előveszem a könyvemet, és holnap megírom, jó? Sok verzió forog közszájon, én egy német nőgyógyász írását kedvelem. :lol:

75-80 cm hosszú mózes már nagyon jó hosszú, kérdezz szélességre is, Kimma. :lol:

potyka

Sziasztok!

Doki még nem ért ide!!! :twisted:
Most hívtam újra, azt mondta, rendelés előtt még jön, az 6-tól van... :?
szerinte nem jó tünetei vannak... :cry:

Amúgy semmi különös, vendégeim voltak.
És ma is hulla vagyok!

Hene!
Neked továbbra is drukkolok, remélem Gergő nem gondolja meg magát, és tényleg ki akar bújni!
Én is nagyon várom már!

Amint történik valami veled, azonnal jelezz nekünk!

Annak nagyon örülök, hogy Csilla jól van. Elhiszem, hogy hiányzik neki a család, de azért az mégis jó, hogy ennyi ideig sikerül benntartani a babát!
Vendég

Lányok, kérdés. Ma beszéltem a nénikémmel, aki nekünk adná a kisebb babakocsiját. Könnyű szerkezetű, ami jó lenne, mert fel kell cipelnek a 2.ra. Viszont nem teljesen vizszintesig dönthető, én ezért húzom a számat. Anyám szerint az nem nagy ba, mert ha teszek alá valamit... Mit?
Az öcsém is olyanban volt újszülött kortól. Inkább olyan nyári kocsi jellege van. Vélemény?
Páromat már előre látom, hogy nem akarja majd elhozni, ő bele van szerelmesedve abba macisba, de NEKEM KELL CIPELNEM!!!!!!

Kimma! Hát nem tudom, amit én láttam, az jó hosszú mózessel volt.
Gratula a jó cukorért. Ez azt jelenti, hogy agyő diéta?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti, én elfogadnám a helyetekben, biztos, hogy fogjátok tudni használni! Ha könnyű babakocsi, az meg szuper!
De az első hetekben-hónapokban szerintem teljesen fektetős aljú kocsi vagy mózes az ideális.
Többiek, mit mondtok?

KépKép
szkagi

Kriszta: nem tudom...elvileg a piacon is van olyan kocsi, ami nem visszintesig dontheto megis 0tol ajanlott.Szerintem ez igazan rajtad mulik milyen erzes valt ki beloled. En azt hiszem nem raknam bele!
igaz nalunk is a fo szempont hogy konnyu legyen, de rajottem hogy amig nem sportkocsirol van szo, vagyis majd 6 honapos kora utan, addig 14 alatt nem igen tudok mit talalni. A milyenk mozessel kb anni lesz.
A mi mozesunk nem tudom hany cm, de 6 honapos korig jo elvileg, jo tagas.
Vendég

Dori: nem semmi meretu szoba. Ekkora a kicsi, vagy a tietek is ekkora!
itt aztan siman ellesz akrhany eves koraig, sot tesok is!
Vendég

Sziasztok!

Barátnőzni voltam, meg főzés után a konyhát is rendbevágtam.

VKata szép pocak!!! :lol:
Marcsi gratula a 33. héthez!!! Csini vagy! Jó a ruha!
Trixy üdv itt!!!
Kriszti gratula a jó uh-hoz!!!

HENE!!!! Hűhaaaa!!!! Ez nagyon izgi!!! :lol: :lol: Szugerállak!!!!

Anyjuk szép a kiságy! Csini vagy, de a pocakodból nem sok látszik! :lol:
Dodó nagyon szép a szoba!
Csillának kitartás!!!!

Nem tudom, hogy ma még jövök-e. Holnap meg NST!

Kép
sziszka82

Kriszti: hat mindenkepp fogadd el!
Es akkor probalj szerezni valkitol az elso idore egy hagyomanyos fekvo kocsit!
Azok rohadtul nem konnyuek, de a mozes resz alt leszedheto kulon, es akkor azt fel tudod vinni siman.
En is igy logikazok. Felviszem a mozest, a vazat meg franc se tudja mit csinalok:)
Vendég

Jézus! Most nézem, hogy 1 számhegyű a hátralevő napok!!! :shock:

Kép
sziszka82

számhegyű=számjegyű

Kép
sziszka82

Kimma, a kórházban éjszakáztál? Nem is tudtam... Na de a lényeg, hogy jó lett a cukorprofilod, örülök!!!!

Marcsi, nem igaz, még nem ért oda az állatorvos? Aszondja, nem jó jel, és hagyja szenvedni egész nap? De azért valami gyors tanácsot adott - mit egyen-igyon?
Azannyát neki, állatkínzó. Már 6 óra van....
remélem, jól meggyógyul a kutyátok és majd egyszer fenékbe harapja

KépKép
szkagi

lépek a lányomért, meg haza. Most indulok, fél nyolcra talán hazaérünk...

holnap jó híreket akarok olvasni!!!! Egészséges újszülöttekről és gyógyult kutyákról!

KépKép
szkagi

Anyjuk!
A hálószobánk valamivel kisebb.... de pont ugy voltunk vele, hogy annak nem kell nagyobb.... onnan nyílik amugy az erkély.....ott csak 2 beépített szekrény van..... a franciaágy meg két kisszekrény az ágy két oldalán. És igy van csak egy akkora hely, hogy az erkélyre ki lehet menni.....
Direkt a nagyobb szobát hagytuk meg babaszobának...

d.dodó

Sziszka: ha akarod neked is szívesen drukkolunk! Szerintem akinek már egyszámjegyű, annak lehet! Persze csak ha akarja!
Vendég

Agi: tovabbi szep estet!

Dori: logikus is hogy a halo a kisebb, abbol nem kell nagy.Nalunk sajna nincs kulon, az agyunk lesz a halonk, ha egyszer elkeszul.Majd egy fuggony fogja levalasztani a kisagyas resztol.
Vendég

Arra is gondoltam, hogy elhozom és ha majd picit nagyobb lesz, akkor könnyebb lesz azzal.
Viszont ugyanúgy kell egy másik kocsi. :roll:
Az idő alatt meg én is megizmosodom.. :D

Sziszka! De jó, Te is a finishben!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
nekem úgy mondták védőnők hogy első 3 hónapban legalább legyen teljesen vízszintesre dönthető a fekvőfelület.
cukker jó, de azért lightosan kell diétáznom végig :wink:

Ági!
igen, kórházban kellett megint aludni mert éjjel veszik le az utosó adag vért.
amúgy a baba-mama szobába tettek :lol: épp tegnap született egy kisfiú, meg is foghattam egy picit :lol: :lol: :lol:
el is érzékenyültem rendesen :P

ja, meg volt a szobában egy cigu lány, 32 hetesen véres hányással :shock: , aztán úgy szívta a bagót a WC-ben
hálas Istennek egy ápolónő észrevette a szagot, rászólt
Akkor is, hogy lehet valaki ilyen pics@, ha a saját meg a babája egészsége nem érdekli, legalább a többiekre legyen tekintettel :evil: :evil: :evil:

Kép
kimma

Potyka!
szélesseg kb.30 cm :wink: az jó?

Kép
kimma

Anyjuk!
nagyon ari a kiságy a díszekkel :lol:

Dodó!
tetszik a szoba, főleg ez a narancs baldachin+függöny
én is ilyen függönyt akarok! :wink:

Kép
kimma

Kimma! A bagótól én is falnak megyek ha egy kismama szívja. És nem csak a ciguk teszik!
Jó én is cigiztem, de mikor pozitív lett a teszt, azonnal letettem, és nem is hiányzik, sőt most már irritál! Apa szívta el a maradékomat, jól mutatott azzal a vékony női cigivel! :lol:
Ma leültem a kórház előtti padra kicsit, kb 5 percet töltöttem ott, és ez idő alatt 3fehér pocakos nő jött le bagózni. Nem bírtam nézni, eljöttem. :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Potyka! Köszi szépen előre is, nagyon ja, ha holnapra megvan. Aranyos vagy! Sokat segítesz ezzel!

Lányok, én tiplizek egy ideig, mert jött a barátnőm és festi a törpéket a falra. Ha készen van, lefotózom és elküldöm. Este tuti leszek! Pusza mindenkinek addig is!
Henének meg ezerrel a drukk!!!!!

sz.andi

sajna en is rettento sok cigizo kismamat es babkocsiaj folott bagozo szulot szoktam latni.
Fujj!
En sosem birtama cigit, nem is dohanyoztam, de megerteni nem igen tudom hogy ha valaki gyrmekat vallal miert nem tudja lerakni. MAsnem addig mig terhes, utana meg ha mar nagyon muszaly neki, legalabb ne a gyrek folott.
Multkor unokatesom nem akarta elhinni hogy ilyen van. Marpedig van, tul jo helyen lakik, hogy o ilyet meg nem latott:)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: