A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ha Zsófi esetleg felállna, vagy felülne - valamilyen véletlen folytán -, majd jól lenyomom, és rászólok: MÁSSZÁ VAZE! :lol: :lol: :lol:

(Na jó, nem! Mászik a lelkem, elég ügyesen. Ma nem nadrágot vagy rugit, hanem harisnyát adtam rá. Abban valahogy jobban tud mozogni).

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba vannak babák akik egyáltalán nem másznak!

Most megnyugodtam, már kezdtem azt hinni, hogy átalakult a fiam egy nyáladzó kutyává :oops: :oops: :oops:

Heni
KépKép
heni81

Nem Juba, de mindjárt 10 óra. Kicsit éjszakai üzemmódba kellene kapcsolnom a szobát, mire Apa hazaér (meg magamat is). Ha nem jönnék ma már, akkor jó éjszakát Nektek!

Ja, holnap jönnek Anyósék (3-an!!! :shock: ), maradnak vasárnapig, így nem tudom, tudok-e majd jönni netezni. :cry: Kívánjatok sok erőt, türelmet és kitartást, mert rámfér! 4 napja stresszelek! :cry: És itt fogunk nyomorogni 6-an 50m2-en!!!!! Rosszul vagyok!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tényleg jóccakát!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Sense4: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kamera, hát.... tényleg néha kellene vmi spéci cucc, amit a fejünkre raknánk mondjuk és hangra működik, ja és állandóan rajtunk lenne, hogy mindent megörökítsünk.......hahahah

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma még mindig küzd az elalvás ellene, amikor lecsukódik a szeme azonnal nyitja, nehogy lemaradjon vmiről....vagy apáját várja, aki lassacskán hazaér Bp-ről. várja a jóéjt puszikáját!! :)

KépKép
kaqk
Debrecen

Emese! Ne vetíts! Azt írtad, fürödtél, mielőtt jöttetek hozzánk! Kamu volt??!!! :?: Vazzeeeee!! :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

nyálkendő: mi is sokat használtunk, míg el nem kezdtük a műanyag hátut használni. nem ázik át, a ruci nem lesz nedves. persze azért 1 ígysem elég! :P

KépKép
kaqk
Debrecen

Bongyi!Jó éjt!

Neked is Kolbi!És sok sok erőt,bizony nem könnyü az anyóssal... :lol: Azé gyere holnap!!!!

Na én még még dobok fel két képet had örüljetek! :oops:

KépKép
juba

KépFütyülök a világra!!

A másikat mégse dobom fel mert én is rajta vagyok és hátha gyerekek is nézik ezeket az oldalakat és esetleg a képem után nem alszanak valami jól :lol:

KépKép
juba

De cuki Berta!!! (anyukájára meg nincs is szó!!!!!!! : képet akarunk!)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Most jövök, amikor mindenki megy alunni :evil: :evil: :wink: .

Sense :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Kiskolbi, sok erőt, türelmet és kitartást neked!!

Enyém apa is edzésen van :shock: . Egy óra edzés után 3 órás taktikai megbeszélés :shock: :roll: .
dettyk

Jajj Ágica
Még neked akartam írni, h ilyen szédüléses rohamom nekem is volt mostanában. Én egyszerűen a túlzott igénybevételnek tudom be. Főleg, ha nem rendszeres.
De ha az, akkor azonnal doki, mert komolyabb dolog is állhat a háttérben.

Anitja
KépKép

Kaqk
Mi a helyzet veletek??no jó akkor nincs nagy baj. Hát ez a kómás kép :)

Regi
Lilla is szokott napközben, no de ki fog rendet rakni? :lo:

Dettyk
Az a vicces, h ugye ő FARKAS Lilla :)

Jók az újabb gyerek aranyköpések :)

Emese
:wink:
puszi nektek KépKép

Amúgy Szigetszentmiklósra hozzánk is lehet ám jönni mini talira :)

Beszéd: nálunk most valami hööö van. És közben úgy tudja csücsöríteni azt a pincuri száját. Meg kell zabálni. Anya tiszta kannibál lett :lol: állandóan meg akarja zabálni
azt a gyereket :)

Maggie
Megkaptad már a receptet?

Viranka
:lol: anya most alszok?? :lol: hát a csajszid nem semmi. És nem röhöghetek hangosan, mert Lilla nemrég aludt el :)

Jajj annyira jó idő volt ma, hurrrá tavasz KépKép

Körömvágás: mi is nagyon gyakran vágjuk és mindig olyankor amikor ébren van, h szokja. Szerencsére jól szokta viselni :) nézi mit csinálok. Persze gyorsnak kell lennem :)

Móni
Köszi köszi KépKép
wow álombogyót etettél a csajszikával?? :) orrotok hogy van?

Kiskolbi
Majd figyelek, ha van veszek neked :)

Meryke
:) cuki

Timi
Gratula a kúszáshoz :)

Sense
Tényleg Boti milyen sokat nőtt.

Juba
Édes Berta :)

Zita boldog hófordulót :)

Kiskolbi
No de a tejbegríz kb 10 perc és kész. Csináltál?
Mélyről szerintem sem lehet derekat kímélve kiemelni. Én is a terhesség alatt nem éreztem a derekam, de most egyre gyakrabban. És olyan nehéz vigyázni :(
Hát kitartás rokonsághoz.

Péterke is cukii

Sense
KépKép
Jó az új avatar :)

KépKép
KépKép
fleur

Ma beszaladtam anyukámhoz. Ma reggeltől lehet látogatni megint. Hát tényleg nagyon jól néz ki ahhoz képest. És meglepi voltam, 2x is beszéltünk, de mondtam neki, h bemegyek :)

KépKép
KépKép
fleur

No jó éjszakát nektek :)

KépKép
KépKép
fleur

Sense, mikor csináltál új avatart :shock: ? Már az előbb is ez volt :o ? Naggyon jó :D !

Juba, Bertus nagyon tündéri! Ezeken a képeken biztos senki nem nézi fiúnak :wink: :D !
Én addíg le nem fekszem, míg fel nem teszed a másik képet is irgum-burgum!
dettyk

Dettyk!
2 perce! 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ti akartátok!!! :lol:
Aztán ne csodálkozzatok ha nem tudtok aludni! :lol:
Kép

KépKép
juba

Fleur, nagyon örülök, hogy jól van anyukád :D !
dettyk

Sziasztok!

[color=red]Boldog hófordulót Bongyi Zitájának és Silka Lizi baby-jének![/color]

Juba, jó hír, hogy Berta ilyen hősiesen viselte a vizsgálatot, és hogy nincs refluxa :D

Hörcsög, nagyon aranyosak a fotók, nagyon édes Ildike :D És Karcsika is :wink:

Sense, csúúúcs ez az imádkozós kép Botiról :D
Jól indult a mai napod ennyi kakival! :lol:

Bongyi, köszi az érdeklődést: Dorka jól viselte az oltást, csak egy kis hőemelkedése volt tegnap. Ma már az sem.
Tündéri gyerekeid vannak!!!!

Gremese, Gratula a forduláshoz! (nálunk még mindig semmi :cry: )

Regi, nagyon ügyes Szeli, hogy már így négykézláb nyomja :shock:

Heni: nagyon jók a fotók, a vigyorgós tetszik a legjobban

Anitja, OK, majd teszek fel képet a hordozókendőről. De majd csak a jövő héten tudok, mert Apa újratelepítette a gépet, és még nincs rajta a program, amivel "fórum-képessé" tudom tenni a fotókat. Nekünk Nandu van, és tök jó leírást adtak hozzá, jó sok megkötési módot mutatnak be egy füzetkében.
Boldog szülinapot!

Meryke nagyon csibészes Máté, nagy kópé lesz! :wink:

Kaqk: nagyon édes Emma, ahogy kuksizik az etetőszékből :D

Mi ma is voltunk babamasszázson, egyre jobban élvezi Dorka. Most a mellkas és a karok masszírozását tanultuk meg. Annyira édesek a babák, ahogy egymást lesik közben, és ahogy élvezik a kényeztetést :D Jövő héten lehet fényképezőgépet is vinni, majd teszek fel fotókat.
És iggggeeeeen, holnap reggel megyünk babaúszásra!!!!!

Kép
dotildi

Dotildi!Köszi mi is örültünk nagyon de nagyon!!!
Kérünk képet Dorkáról!!!!

KépKép
juba

Juba d i l i vagy :wink: :lol: :lol: ?! Hát tök jól nézel ki 8) ! Nehogymá negatív legyé' :wink: :twisted: :twisted: !
És Bertus tényleg nagyon hasonlít rád :D !
dettyk

Apa már 1 órája felszívódott, mert az alsó szomszéd vett egy 110cm-es tévét. Azt mondta, csak leugrik pár percre :evil:
Mi a csudát lehet azon 1 órán keresztül csodálni?!

Kép
dotildi

Juba!
Csatlakozom Dettyk-hez.
Szerintem nagyon is csini vagy!!!!!!!!!!!!!!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Csajok,hogy ti milyen jól tudtok hazudni :lol: :lol: :lol:

KépKép
juba

Kaqk mi is olyat használunk, de sajna az is csupa nyál és szerintem egy idő után hidegiti a tokáját :? , teli van a radiátor előkékkel :oops:

Heni
KépKép
heni81

Dotildi :lol: :lol: :lol: :lol: . Szerintem tök mindegy nekik, a pasik már csak ilyenek :lol: :lol: .
Apa nálunk is álmodozik naaaaagy tv-ről...álmodozni szabad :twisted: :twisted: .
Nincs is akkora szobánk, ahová beraknánk...én meg nem fogok úgy tv-t nézni, hogy jobbra-balra mozgassam a fejem :wink: :twisted: :twisted: .
dettyk

Juba, egyetértek Dettyvel, félre a negatív kommentekkel :wink: :D
Nagyon jól mutattok együtt Bertussal!
OK, majd teszek fel képeket, ha Apa végre megcsinálja a gépet tévécsodálás helyett :D

Kép
dotildi

Amúgy köszi,most akkora arcom lett,hogy apa már nem fér be mellém az ágyba :lol:

Itt áll mögöttem és azt mondja,hogy akkor majd RÁM fexik! :lol: :oops:

Ildi!Apaszerint simán ellehet nézni azt a TV-t még akkor is ha ki van kapcsolva!! :lol:

KépKép
juba

AKKKKKKÓ Hívd haza gyorsan Ildi!!!

KépKép
juba

Juba , 18-as téma csak 23 h után :wink: :oops: :lol: :lol: .
dettyk

Juba ne légy pesszimista!
Semmi hiba nincs rajtad! Nagyon helyes anyukája vagy a KISLÁNYODNAK!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Írjunk tele ám vagy tíz oldalt legyen mit mazsolázgatni a reggeleseknek!!!!!!

KépKép
juba

Dettyk, hát én sem értem, minek a 110cm-es tévé; kb. a lépcsőházban kéne ülni nekünk is és a szomszédnak is, hogy normálisan lehessen látni :roll:

Kép
dotildi

Nemááá! Oldalt kezdtem éccaka :shock: ? És pont ezzel a beszólással :shock: ? Le kellene feküdnöm aludni :roll: , de még nem jött apjuk, kihasználom az időt :twisted: .
dettyk

Dettyk!Pedig az a hely nekem volt fenntartva de te elloptad most,hogy fogom Emesét lekörözni????

KépKép
juba

Juba, ha Mesit le tudnánk körözni, bekerülnénk a Guinessbe :lol: :lol: .
dettyk

Köszi Heni! :oops:

KépKép
juba

Még kettőnknek együtt se menne!! :lol:

KépKép
juba

Tök jó, már-már chat-elünk :D . Csak ne lenne ilyen tetű lassú ez a gép... :roll: :oops: .
dettyk

Silka, Lizi babynek boldog hófordulót!!!
dettyk

Egyedül maradtam :oops: :oops: ! El is megyek alukálni :P !
Jóccakát!!
dettyk

Detti!
Vagy még?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Végre megjött Apa. Egy marha nagy hangfallal :shock: :shock: biztos útban volt a szomszédnak, nem fért el az új tévé mellett :D
Jó éjt mindenkinek!

Kép
dotildi

Hörcsög vagyok, csak már támasztom a fejem :roll: .
Nagyon el voltál veszve napközben :D .
dettyk

Dotildi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Jó éjt neked!
dettyk

Dorka is ma 5 hónapos :shock: ?! Ja, tegnapelőtt a névnapja volt :oops: .

Boldog hófordulót Dorkának!!
dettyk

KépNa aki kistestvért szeretne az jól gondolja meg,hogy mennyi ideig hagyja őket kettesbe :lol:

KépKép
juba

Juba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Jujj, de durva :lol: :lol: . Ez ugye nem a családi archívumból való :wink: :D ?
dettyk

Boldog hóforulót és névnapod Dorkának!! Kép

KépKép
juba

Boldog hófordulót Zita babának és Lizi babynek

Nagyon jók a képek,annyira aranyos minden baba.
Bocsi,hogy most nemírogatok külön.

Sense!
Nagyon jót nevettem,
magam elé képzeltem ahogy két-két ujjal fogod Botit. :lol: :lol: :lol:

Gratulálok az ügyeskedő babáknak.

Csináltam egy videót az én hangoskodó lányomról
ez szó szerint túl kiabálta a tv-t. :lol:

Kolbi!
Kitartás hamar elmegy ez a 2 nap.

[/b]

Ildi
Kép