Sziasztok!!!
katuska:sajnálom a fogad! Remélem délután kihúzzák, ha már egyszer ki kell! Máténak jobbulást!!
jandrea:olyan szépek a képek! Ha jól látom nem is sírt?
Olyan cuki minden baba!!!És azok a srácok egy csokorban! Hmmm. Noéminek figyelmébe ajánlom. Bár bizti nehezen tud majd választani.
manócskák:pont a múlt héten gondolkodtam el azon, hogy ha vki most még teherbe esik, akkor egy év alatt 2 babát is szülhet. Erre tessék...

Mióta olvastam ,azóta ezen jár az agyam. Annyira szeretném én is újra átélni a terhességet, de a példád után elgondolkodtam, hogy na jó, talán még várhatnék vele.
Most bizti nagyon nehéz lesz az elején, de sokan állnak melletted. És igazuk van a csajoknak:lesz játszótársa a kis Joelnek. És hajrá esküvő!!!!Én sok erőt és persze örömet kívánok. A kezdeti sokk után most próbáld csak a jó dolgokat látni benne, ha már egyszer így alakult!
A dokit mindenképpen hívd fel! Kötelező a 12. hét előtt min. 1 UH-ot csinálni! Addig nem is adhat ki igazolást a kiskönyvhöz, amíg nem látható szívének pulzálása.
Jajj, annyi minden szerettem volna írni, de régen volt a visszaolvasás, most meg már nincs erőm hozzá. Ne haragudjatok!!
Röviden annyi, hogy besokalltam a sok magánytól, hogy most már szinte senki nem nyitja ránk az ajtót. Elmúlt a babavarázs.

Elegem van, hogy ki vagyok szolgáltatva, ha nem találok senkit, aki bevásárol nekem, vagy esetleg elvisz, akkor azt kell ennem, amit itthon találok. Az a szívás, ha a pékes autó nem jön. Már jártam így párszor, és volt, hogy már 6 napos kenyeret ettem. Nálunk ugyanis nincs bolt. Busszal nem tudok bemenni a városba, mert se kendőm, se kengurum, se olyan babakocsi, amit fel tudnék tenni buszra. Sajnos nekem az első kettőt nem is ajánlják, mert eleve a hatalmas melleim miatt mnár púposodom, már most fáj a hátam, és nekem már sok lenne még a 7 kilós gyereket is cipelnem. Így az ortopédus lebeszélt róla. Marad a babakocsi, de fogalmam sincs van-e olyan, amit össze lehet kicsire csukni, és fektethető is.
Elhatároztam, hogy megpróbálom a házasságunkat rendbehozni, bár elég nehéz, hogy 2 hetente 2 napot van itthon párom. De igyekeztem. Erre azt kapom, hogy hazaér szombat reggel, este 6ig alszik, majd beszél 1 órán keresztül telefonon anyjával, és fél 8kor már menni akar hozzá. Akkor még nyeltem nagyokat, nehogy elrontsam a hanghulatot, és megkértem, hogy legalább a fürdetést várja meg. Mondanom se kell, mihelyt befejeztük, ő húzott az anyjához, és hajnali 1-kor!!! jött haza. Én meg már dühöngtem. És még ő volt megsértődve! Persze aztán olyanokat vágott a fejemhez, amik már rég megoldódtak, így vissza tudtam vágni. De nem tudtam aludni, utána mentem, és eljutottam oda, hogy tények elé állítottam:vagy változtat, és nőként, feleségként kezel, és végre foglalkozik au új családjával, vagy másnap összeszedem a cuccainkat, és lelépek a gyerekkel, mert én ezt így nem csinálom tovább. NA, úg ynéz ki ez hatott, mert azóta próbálkozik. DE nagyon kevés az a pár nap, amit itthon van. És sajna a szexre hiába igyekszem, így nem tudok ráhangolódni.Mert mire végre ráállna az agyam, vagy a gyerektől nem lehet, vagy már megy is.
És ami most megint felhúzott, úgy volt, hogy holnap este végre hazajön. Erre ma megint variálnak, és még holnap estig dolgoztatni akarják Belgiumban, ahonnan 12 óra az út a cégig, onnan még 2 óra haza. És ha nem indulhat el holnap reggel, nem fér bele a vezetési időbe, és a kamionstopp miatt kint ragad 7végére, és akkor már 3 hete nem lesz itthon.
Annyi mindent el kéne intéznünk szombat délelőtt. .......
NA jó, kidühöngtem magam, bocsánat mindenkitől!!!
Kérdésem lenne! Mi a különbség az utazóágy és a járóka között? A járókát össze lehet úgy csukni, hogy beférjen a csomagtartóba?
A másik kérésem, hogy akik már "túl" vannak a keresztelőn, pár mondatban leírná, hogy is zajlik ez? 10 éve voltam utoljára...
És hogy kicsit mi is csábítsuk ezek a kis legényeket, néhány kép:

belenőttem!

alakulok

na mizu?

hmmmm