Hahó!
Parancsot értettem, jövök írni!
Először is
boldog hófordulót Zitának!!!!
Kaqk: szupi, hogy ennyi volt az egész!!! Biztos hamar visszatér Emmácska jó kedve, ne aggódj!
Ágica: kivizsgálás nem lesz?! Megáll az eszem!

Végülis nem a doki szédül, nem őt zavarja...
Végignéztema fotókat, hát tüneményesek!
Gesztenye: köszi Timi! És Odafent meghallották a kérésemet, ma találtam a boltban gesztenyés almát csirkehússal. Mivel még Máté nem kapott pipit, úgy határoztam, hogy előbb azzal ismertetem meg (hogy ne 2 újdonság legyen egyszerre), aztán jöhet a geszti. Úgyhogy holnap banános alma lesz pipivel, és ha minden oké, akkor jövőhéten dőzsölhet!
Emlékeztek a Zsófi-féle popófeltolós fordulásra tegnapról? Nos, ma Kicsifiam így fordulgatott hanyatt, és roppantmód élvezte.

A vissza hasra való fordulás még csak vízben megy, de ott nagyon. Szárazon jól bepipul mindig, hogy nem sikerül.
Amit nem fogtok elhinni, én is alig hiszem: "nyusziugrás"!!!!

Támasz négykézláb, pároslábbal talajtól elrugaszkodás (="kirugás") majd maga alá húzás. Néha halad is vele előre picit, főleg, mikor rájön, hogy a kezeket is előre lehet szenvedni utána valahogy. Vicces látvány

, még egy kicsit "bénácska", levideóztam telcsivel, de megint túl nagy. Holnap csinálok rövidebbet. A kúszás mér egyre jobban megy.
Nnna, vacsizok egyet... szerintetek szeretnék annyira tejbegrízt enni, hogy ne legyek lusta megcsinálni? Nem tudom... úgy ennék...

de mingyá 9 óra!