A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Zsófi én is ezt a programot ajánlottam tegnap :) Aprooka írta is hogy lehet hétfőn mennek.

Kép

Kép
bucsek

Szebb napot mindenkinek!

Hát elég csúnya időnk van itt a nyocba esik rendesen ez a szutyok. :cry:

Julcsi Eninek jobbulást még mindig! Lei nektek is jobbulást, nem lehetne kipróbálni valami köményes teát vagy igyál te azt hátha segit.

Sziszka Málnus szemei is gyönyörűek. Jaj én odáig vagyok az ilyen élénk színű szemekért :D

Zsófi nektek gratula az átalvós napokhoz.:D olyan jó néhanapján kicsit többet aludni.
Nálunk most a 11-7v8ig alvás van. Jaj szégyellem hogy ilyet írok de én úgy örülök hogy ez már a 4dik ilyen nap volt. Persze volt közte egy nap mikor hajnal fél2ig dorbézolt a lelkem.

Kocsiba bekötés nálunk is anyós ülés mögé van , ahogy Zsófi is írtam nekem is úgy esik kézre. Meg hát apája mögé el se férne. Tavasszal ha meg majd remélem elkezdek vezetni akkor ha már nagyon megy akkor jön előre mellém.

megyek még megetetem a mormikámat aztán jön a védőnéni ha mond valami okosat beszámolok.
Aki elindult a tranzitba az idő ellenére remélem épségbe haza is ér vigyázzatok magatokra lányok!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ez a program pedig nagyon jó ötlet és itt is lehetne a találkozó! Nekem tetszik én mennék majd. :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szilvi. bocsi, nem láttam a liket, csak azt, hogy Aproo reagál valamire, nem is értettem! :)

Okés, akkor majd szervezzük meg, ki kell próbálni, hátha ez is bejön, és mégis egy más progi! :)

sophie27

jaaaa, és azt nem is írtam, hogy egyik nap Beni narancsot evett... :oops: apa ette a narit, és odatartotta Beni szájához, aki szabályszerűen kiszopizta a narancs levét! annyira édes volt! van videó is a picasan erről, de a képes bizonyíték! :)

íme!

Kép

sophie27

Sziasztok!

Bocsi lányok, de nem nagyon volt időm visszaolvasni, csak a képeket pörgettem át! Nagyon édes minden baba! Lili hajkölteménye külön tetszik;) Csanád nagyon kreatív!

Sajnos szarakodott a gépünk, azért nem jöttem, illetve Barnus 2 napja "beteg". Megfázott és taknyos a lelkem;( nem vészes, de inkább kúrálgatom itthon, így most nekünk kimarad a Tranzitozás. Naponta többször orrszívózunk, Nasivin orrcseppet is kap és Oscillococcinum-ot is adok neki, hogy elkerüljük a rosszabbodást és minél előbb rendbe jöjjön. Jelentem mi tegnap méredzkedtünk a védőnéninél: 7930 gramm és 69 cm, szóval 4230 gramm körül gyarapodtunk 5 hónap alatt és 13 cm-t nőttünk;)

beneveznénk mi is az apókás képünkkel;)

Kép

sniky

;)

Kép

sophie27

Zsófi a géped minket nagyon szeret :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

én is nagyon szeretlek titeket, de a picasa választja ki mindig Áron és RizsiCsenge képeit pluszba, nem tudom a logikát, de engem nem zavar, remélem mást sem! ;)

sophie27

még egy kép:)
a mostani kedvencem:)

Kép

sniky

a logika talán annyi, hogy a 17 képet nem képes kollázsba rakni úgy hogy szabályos téglalapba rendezze, ezért választ hozzá még egyet az első képekből;)

Áronéknak benne kell lenniük az első 3-ban, ha már ennyiszer szerepelnek;))

na most elköszönök, mert Bömbike elaludt és így lesz egy kis időm frissíteni a képeinket;)

később még jövök;)

sniky

én is erre tippeltem, csak azt nem tudom, hogy Mecsiék fotója lett volna fent először a topicban apókás, illetve Rizsiéké az anyókás, vagy miért pont őket, de igen, a logika ez! :)

nagyon jó kép ez Niki Barnusról! na, majd szólj, ha fent vannak az új képek a webalbumon, mert nézem is! :)

sophie27

mindenki jól eltűnt!

azért teszek fel 2 nagyon friss, ropogós mai fotót Benimről!

Kép

Kép

sophie27

Niki, annyira jók a képeitek! Barnus hihetetlen fejeket tud vágni :D :lol:

yuyu79

Én meg megkontrázom Dönci etetöszékes képével! :) Kép
Vendég

Na , egyszerre írtunk... Beninek még mindig gyönyörű szemei vannak :D De mért ilyen szomorkás? ;-)

yuyu79

Na védőnéni itt volt meg lettem dícsérve :oops: viszont mivel nem hizott az Áron de megeszik mindent bevezetünk új napirendet kajailag.
8-11kor cicizés
14kor kaja 60g és cicizés
17kor cicizés
fürdés előtt kb 7kor tejpép
fürcsi után cicizés
aztán ha még igényli akkor este 11kor tápi

a frissen reszelt alma banán a legrosszabb döntés mert nagyon megfogja a baba hasát,ami be is bizonyosult, mert szegény áronból olyan kemény kakit tornáztam ma ki hogy csak na . Szenvedett is szegénykém.Kakira meg azt mondta a védőnőnk hogy teljesen normális, ha igazán hasmenése lenne akkor naponta többször lenne.

Szóval az almát magába ha gyüminek adod akkor simán adod ,ha főételként keverve sütőtök vagy burgonya stb akkor párolni kell.
Banánnal óvatosan.
Van még a hónapba egy prevenarunk és egy rota oltásunk azután ha nincs gond elég 2havonta jelentkezni orvosnál.
Hajat vágni lehet bármikortól ahogy mi szeretnénk.
Hason fekvést erőltessük mert a abból lesz mászás forgás mozgás.
Más nagyon nincs , ha még eszembe jut valami irom.

öregapós fotóba nem mi voltunk az elsők, de Niki köszönjük az előrebocsájtott helyeztetést :wink: :D

Most már viszont irigykedem Barnus szemei is nagyon szép kékek!
Ez meg amolyan részeges fotó verseny lehetne :lol:
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Dönci is helyeske :-) Ez a kép az apókaversenyben is előkelő helyen szerepelhetne :-)

yuyu79

óóóóó Döncike de kis husi és milyen nagy haja van már neki is!!

Lányok már annyi fotóversenyt pályáztatunk kéne írni a szerkesztőségnek hogy több versenyt indithatnának.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

lányok, tudja valaki pontosan, hogy a maximális gyed mennyi nettóben? azt tudom, hogy 96600 Ft bruttóban, csak nem tudom, hogy miket kell levonni belőle!

amúgy ma vonták le a hitelünket, azt hittem, hogy dobok egy hátast! a 75e-rel szemben, amit anno kalkuláltak, több, mint 90e-t levontak... :( nagyon nagy gázok lesznek és már most parázom rajta! :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sophie27 2009.01.15 15:42-kor.

sophie27

nagyon jó Dönci etetőszékes, egyedül ülős és Áronka kicsit becsiccsentett fotója is! :)

Julcsi, általában ilyen ő, ennyire nagyon koncentrálós! :) nem szomorú, legalábbis nem tűnt még fel, mert amúgy huncutka, csak a fotózást nem díjazza nevetéssel!

sophie27

Hát Zsófi nekem is gúvadtak a szemeim tegnap a kocsi törlesztőnk különbözeti befizetése eddig volt 3ezer tegnap 13ról kaptunk csekket :? :? Átérzem a helyzetet, de nektek mitől lett több?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Meg persze Áron is!!! Neki milyen színű a szeme? Eninek még mindig inkább szürke mint barna... De kén már nem lesz neki.

yuyu79

Zsófi, gondolom devizahitel, és az árfolyam miatt, nem?

A neten azt találtam, hogy 81.375 a nettó gyed, de ez tavalyi adat. Most nem emelkedik?

http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyed-g ... i_ellatas/

yuyu79

persze a maximális gyedről van szó...

Zsófi, akkor a vonalzóm lévő kép, az csak véletlen volt? ;-)

yuyu79

Most ha a minimálbér emelkedi, akkor a maximális gyed is? Nem tudja valaki?

yuyu79

Na, ki volt végül Tranzitban? Épp bőrrel megúsztátok az utat?

Nem ülök itt ám egész nap, csak Eni alszik most :oops:

yuyu79

Találtam mér egy olyat, hogy 2009-ben 100.100 Ft a max bruttó GYED... a nettót nem tudom, de akkor az is valamivel több...

yuyu79

És a CSaládi Pótlék szeptembertől emelkedik 500 Ft-tal :roll:

yuyu79

Na újra itt, csak vmitől megint behalt a net:(
k..va Norton szórakozik velem, most jól kikapcsoltam, persze előtte bekapcsoltam a tűzfalat, hog yne érjen meglepetés;)
most egyelőre működök, de hogy meddig.... ki tudja;)
újra kéne rakni ezt a vacakot, mert jó pár éve fut már és nem ártana tiszta lappal indulni;)

na, szóval , frissítettem az albumunkat, ha lesz időtök, kedvetek vessetek rá egy pillantást;)

Zsófi, hihetetlen nőcsábász arcokat tud vágni Beni, engem már rég levett a lábamról;)

Dönci is olyan édes, kis zabálnivaló, jó nagyot nőtt;)
Áron fürcsis képe is drága;)

Julcsi, köszönjük a bókokat;)

mi tegnap voltunk a védőnéninél, hozzátáplálás ügyben kértem ki a véleményét és a következőket javasolta:

Célszerű almával indítani a hozzátápit, mégpedig úgy, hogy tízóraira kapja, ha akar utána még cicizhet. (Kb. 100 gramm lenne egy kajaadag) Ez menjen kb. másfél hétig, utána ebédre vezessük be mellé a krumplit, a többi étkezés pedig tejcsi. Ezek után próbálkozhatunk még sütőtökkel, répával, céklával, őszibarackkal, banánnal. Azt mondta, hogy a minőségre fektessük a hangsúlyt, ne a sokféleségre, mert kezdetben úgysem a változatosságról kell szóljon, inkább a más íz, állag megszokásáról. Később lehet és ajánlatos is keverni a zöldséget hússal (csirke- vagy pulykamell), amit viszont nem szabad fűszerezni (kb. 8. hótól).

Én eddig még csak kóstoltatom Barnussal az almát két cicizés között, püré formában kapja egy pár napja és nagyon szereti;)
Ha betöltöttük a 6. hónapot, akkor tízóraira már teljes adagot kap;)

Na most megyek, mert egy jó pár cuccot fel akarok rakni eladásra a vaterára, Bömbike másfél órája alszik;)

Tranzitosok: milyen volt a mai randi? remélem jól sikerült és mindenki ép bőrrel megúszta az időjárást?! Jövő héten már mi is csatlakozunk újból, remélem addig rendbejön Picúrka!
Mi Barnussal ma az ablakból néztük a havazást, persze nem volt maradandó:(

na mentem;)

sniky

Zsófi, együttérzek, nekünk is több lett 15e-el:(, így most 75-öt vontak le tőlem:(

A juttatások emelését persze nem viszik túlzásba, bár ne járjon a szám, mert én eddig nagyon jól kaptam, csak februártól lesz rövid a takaróm:(

na tényleg lépek, este még felnézek!

sniky

Én megvárom a 6 hónapot, utána szerintem mi is almával kezdjük, ha bejön...

Mit adsz el vaterán?

yuyu79

Sziasztok!

Emma teljesen el van ámulva a pasiktól :))))

Áron a vízben, Döncike az etetőszékben nagyon édes. És Barnus milyen pofákat vág! Levi is milyen helyes, mintha hasonlítana Emmára :). Beni meg az átható pillantásával a gyönyörű kék szemével teljesen levette a lábáról Mucit! És még narancsot is eszik! Szívesen találkoznánk veletek (persze Barnust ismerjük, a jógán már nagyokat mosolyogtak egymásra, jövő csütörtökön remélem megint találkozunk)

Niki, olvastad, hogy Barnus a videón pont úgy kacag, mint Emma? Pedig fiú, tök fura.

Zsófi, Emma nevezne a hajversenyre :)
Nem tudtam választani, felteszek 2 régi képet, mikor még hosszú volt a haja, meg egy újat. Kép Kép Kép
Megint nő a hajacska:)

Tudom, hogy az anyókás már lefutott, de találtam egy nagyon édeset Emma 1 hónapos korából. Kép
Bocs, ha sok voltam, belelendültem a képválogatásba :)

sushy

Most láttam csak Lilike frizuráját! Hát azt hiszem ezzel nem versenyezhetünk :) De majd én is próbálkozok!

sushy

Kép
ez abarniska kakaóscsigája és azárt van nálam mert én készítettem az első tranzitos babatalin

akik otthan maradtak bánkódhatnak, hogy megint nem jött össze, pedig a város tejesen járható ami esett kis eső meg hó az mindjárt el is olvadt a tegnapi jéggel együtt , mert 0fot fölött volt a hőmérséklet.azt nemtudom , hogy a városon kívül mennyire volt veszélyes, de nagyon sajnálom tényleg, hogy mindig összejön valami akadály :cry: :cry:
egyébként jó volt nagyon és talán ha áginak lesz ideje fölteszi azt a pár képet ami a lemerülés elött készült...
és megállapítást nyert, hogy mindnyájan nagyon várjuk a jóidőt, hogy mehessünk a szabadba!!
Vendég

nekünk is még szürke a szemünk aztán ki tudja mi lesz belőle én gyúrok áronnal hogy ilyen maradjon jól áll neki. :D

Niki miket adsz el?

És Lám -lám minden védőnő doktor mást mond a hozzátáplálásról. Kicsit vicces nem és akkor most hogy legyünk okosak. jó kérdés :?: :!:

A hajverseny elég esélyes versenyzője Emma. Ennyi hajjal pláne lehet frizkókat gyártani :lol: :lol: :lol: Nekünk is van ilyen macis bodynk :)

Kakaóscsiga haj ez nagyon tetszik Csandi!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ez Barnuska kakaóscsigája és anyukája hívja így:) nekem is tetszett és most is tetszik:)
Vendég

Andika;) küldd át légyszi emailben a képeket.... légyszi-légyszi;)
és ezt a kakaóscsigásat is;)

Anna, nem figyeltem, beteszed újból a linket, mert kíváncsi vagyok nagyon, összehasonlítanám;) Emma baba hajkoronája egyszerűen lenyűgöző!!!

sajnálom, hogy lemaradtunk a taliról, de jövő héten pótoljuk;)

vatera: kengurút, hordozókendőt, kismamarucikat, amik szinte sosem voltak rajtam és néhány régi darabot, ami hosszú idő óta a szekrényben porosodik.... sniky2 felhasználónéven megtekinthetitek, akit érdekel...

na most megyek fürdetni;) puszi nektek!

sniky

Sziasztok!

Apa megígérte, hogy a hétvégén megkeresi a cikket, az autómotorban volt.

Valamit nem értek... középről, hogy repülki jobban, ha be van csatolva?

Mert, ugye eleve be van kötve 3-5 pontossal a hordozóba, aztán a 2 pontos biztonsági övvel. Lehet, hogy ott a különbség, hogy nektek középen csak egy "has" csatt van és nem mellkas-has csatt???? Mert nekünk a kocsi tetejéből jön lefelé még egy biztonsági őv, amit 2 helyen kell becsatolni és ugyanúgy működik, mint a két szélső. Ezért írtam, hogy az én autómban nincs középen, mert csak 2 ülés van hátul, mert olyan keskeny a WagonR+.

Azt viszont nem gondolom, hogy ütközés esetén el tudja dönteni, hogy most merre forduljon, hogy védje magát. Ha kereszteződésben barról jön, akkor cseszheti, onnan nincs menekvés.

Egyébként logikusan gondolkodva is szerintem az autó középpontja a legbiztonságosabb. Most jut eszembe középről még egy ok miatt nem tud kirepülni, hiszen a két első ülés közé van szorítva, a két első ülés között alig van hely, ott át sem férne.

Egyébként sokminden autó függő, a párom "mániája" (talán nem is mánia), hogy az autóit úgy választja, hogy a legbiztonságosabb legen és ne csak neki, hanem bárki, aki az autóban ül.
Szerintem megéri a plusz költséget.

Szerdai tapasztalat, hogy jöttünk haza és baromira csúszott az út. És míg más autók csúszkáltak, addig a miénk alig, csodákra képesek ezek a kipörgés, meg megcsúszásgátló, meg hasonló nyavaják.

De, ha fenntartjuk ezt a kiröpülés veszéylt, akkor a legtutibb az ISOFIX-es autó és ülés. Mi ilyet vettünk volna, csak az enyém nem isofixes.
Vendég

Ja! és tök vicc, apa nagyon szeret kézifékesezni (lehet, hogy rosszul írtam), de ezzel az autóval nem lehet, mert megfofga.
Vendég

Jó regeglt!

NEM tehetek róla de ha ezekbe a szemekbe belenézek elolvadok! :lol:
BArnus és ÁRon grimasza fantörpikus

Dönci zabálnivaló az etetőszékében apókát játszva

Hát szerelmünk hajzuhataga pedig még mindig lenyűgöz

:lol:
ű
Kakaós csigák is nagyon jók

a mi kevéske hajunkkal valószínűleg a hajversenyre nem nagyon tudunk benevezni! :lol:

BEleki nekem is furi a közép mert ott mi tartja vissza? mert kétoldalt az első ülés a vezető mögött meg azért biztosabb, mert koccnál szerintem reflexből mindenki magát védi
:roll: de biztos van rá magyarázat...
apa is mindig a mindenkinek biztonságos autót nézi

:lol:

megboldogult lánkoromban mennyit pörögtünk a jégen kézifékkel :oops:
Vendég

Snikynek Emma rötyögés megint:
http://www.youtube.com/watch?v=jKi4bEiR ... re=channel

Az oltásmesélést láttad? Az itt van:
http://www.youtube.com/watch?v=cl87g6Ti ... re=channel

Szuszu - Úgy emlékszem, neked van egy születéses excel táblázatod. Arra gondoltam, hogy esetleg ki lehetne egészíteni a babák fotóalbumos elérhetőségével, és a többi linkkel (pl. videók, stb.), és feltenni a netre. Én szívesen megcsinálom. Akkor megmaradnának a linkek, mindent vissza lehetne keresni.

Nagyon szép idő lett. Lehet, hogy megkísérlünk egy sétát, bár Emma még kicsit köhög.
Lányok, mit szólnátok egy újabb ligetes talihoz? Mondjuk jövő hét, ha jó az idő? És most Boni, Mecsi, Pöttöm, ti is csatlakozhatnátok. Meg a többiek is!

sushy

sziasztok, gyors bekukk, most megyünk a gasztora drukkokat kérhetnék?
köszi a dícséreteket! jólesett...
egyébként 38 fölötti lázzal küzdök (köszi kolping)tüszős mandula gyuszi és barátai...

nagyon édesek a lurkók, anyókák apókák és szuperfrizuk!!
makadu

Mecsi!

Nagyon jó a részeges kislegény, még jó, hogy fogod.. :D :D :D
Én is néztem a napokban, hogy ezen a képen, mintha többet ittunk volna a kelleténél!
Kép

Anna!

Emma baba irtó cuki az 1 hónapos képen, ezzel is nevezhetsz!!!

Barbi!

Jól látom, hogy Dönci fa etetőszékben ül, amit asztalkássá lehet alakítani? És netán kötöttél rá valamit, hogy legyen ami megfogja, ha kicsúszna? ha nem bocsi, de nálunk legalábbis ez a helyzet, mert Dorca már kicsúszott az ilyen székéből, és egy nadrágszíjjal rögzítettem középen.

Zsófi! Beni szemei... nem térek napirendre!!!

Sniky!

Naggggggyon jó a kedvenc képed, szerintem ezzel is indulhatna kategória, biztos mindenkinek van kedvence??????

Jók a kakaóscsigák is!!!

KépKép
koadri

Szépnapot Mindenkinek!

Nagyon csinosak a lánykák és vagányak a fiúk!
Eddig még csak a tegnapi és a mai napon sikerült átrágnom magamat, de majd igyekszempótolni.
Mi is szeretnénk nevezni az anyókák versenyében, ha még lehet.

Kép Alma anyóka

A hajas baba versenyen inkább nem indúlnánk, mert csak újszülöttes kép van amin még haja is van Almának. Azóta még csak hullott és ami azóta kinött nem látványos.
Mi kedden voltunk védőnéninél a 4 hónapos oltásért, láz és levertség nélkül úszta meg a kis prünyesz. Paramétereink: 5665g, 60cm.
5hónapos kortól ajánlotta az almát, elösször csak lé formájában, majd a gyümölcs husát is apránként.
A náthából kigyógyultunk.
Cs-andi: köszönöm a linket a GYed-ről. számomra igen hasznos volt.

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

MAkadu drukkolok remélem nem lesz semmi baj! Neked pedig jobbulást!

Micsoda részeges leányt nevelgetsz Adri :lol:

Alma de drága!

Sushy benne vagyunk! ha jó idő lesz! :lol:

Pöttöm jelentkezz ha tudsz! aggódom!
Vendég

Anna- nagyon jó Emma meséje az oltásról. Attila(férjem) azt ajánlotta, hogy szívesen megcsinálja a túrák térképeit, ha szükság van rá. Amúgy nekünk is van egy bükki útvonalunk, majd elküldöm emailen. Az újévben voltunk ott kirándulni.

Sniky
-Megnéztem Barnus kacagását és nagyon édi. Hogybírta ilyen sokáig?
Egy kérdés Barbi és Adri. Nem korai ilyenkosban még az ültetés?Vagy a babaáitok már maguktól ülnek?

Kép

Kép
feluca
Mezőszemere

sziasztok lányok!

én is itt vagyok, csak ma bementünk a védőnénihez egy kis méreckedésre! azt hiszem, hogy fölöslegesen aggódtam... annak ellenére, hogy Beni nem eszi meg a maga kis adagját, a súlya szépen gyarapodik!

12-én voltunk 5 hónaposak, és a súlyunk a mai állás szerint 9,1kg és 71 cm. :shock:

kérdezte is a védőnéni, hogy nincsenek még derék problémáim!? :)

mondta, hogy a sütőtököt is kezdhetjük lassan, az is inkább gyüminek számít, mert édeskés az íze, és azt is elsők között szokták adni a babóknak, szóval lehet, hogy hétvégén bepróbálkozunk vele! sajnos a zöldségesben nem láttam valami szépet, pedig én is szeretem, szóval azt tudnék neki csinálni magam is, így lehet, hogy marad az üveges!

nagyon édesek a képek! minden baba olyan szép, hogy csak na!

egyelőre az anyókás/apókásakat mentem le, és abból csinálok kollázst, de ahogy igény lesz másra is, azt is megcsinálom szívesen!

Cs-andi, én is sajnálom, hogy nem jutottunk be megint, de nálunk itt olyan hóesés volt, és mivel mellettünk csak a szántó van, így a szél, ami itt cirkulál, azonnal ráfagyaszotta ezt a kis csapadékot is az útra! :( remélem, hogy végre valahára el tudunk majd jutni közétek.

Luca, nagyon édes Alma, mentettem azonnal a képet, szóval mindjárt kreálom az új kollázst, most már Almával kiegészülve!

Anna, Te Emmáról akkor inkább ezt a képet szeretnéd, amit most küldtél, vagy azt, ahol már le van vágva a hajacskája, és már nagyobbacska is?

Kitti, mennek a drukkok, remélem, hogy nem késtem még el vele! Neked pedig mihamarabbi jobbulást!

Adri, Dorcáról ez a részeges fotó! :D nagyon édes! amúgy azt a liberós alátétet a brendonban is be lehet szerezni. én ott vettem még korábban! tudod, amit rendeltél a pontokból! ha esetleg nem lesz meg annyi pontot, ott simán pótolhatod az alátét hiányod! :)

sophie27

Zsófi - Inkább az 1 hónapost, ott olyan édi az oroszlánnal :)
Beninek gratula, jókora baba lett :) Mi még 6 kiló alatt.

Luca - Alma anyóka tündéri. Aranyosak vagytok a férjeddel. Nagyon várom a bükki túrát, ti lennétek az elsők, akik hozzáadnak az oldalhoz! :)
Mire gondolt a férjed, hogy megcsinálja a térképeket?

Adri - Édes a kis részeges! Gyanítom, hogy Dorca lepipálja Emmát hajban! És még göndörke is :) Emmának csak a szempillája göndör. Találtatok szállást?

sushy

Emma ebben a kollázsban 2 fotóval nevezett, Áronka pedig 2x szerepel, mert a picasa is szereti őt! :)

Kép

sophie27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: