A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Téjé,

úgy szeretek képeket nézegetni esküvősököet meg főleg!

KépKép
kisfruzsi

lehet teszek én is 1-2 fel :lol:

KépKép
kisfruzsi

Mary - Szép nagy a pocak :)

Fruzsi - Nekem meg most csak fehérneműm van .. mert azt 2 hete vettünk .. az kényemes, és szép ;) combfixemet nem híztam ki ..
Ruha viszont nehezebb :D Legjobb lesz, ha viszek egy zsákot :lol: :lol:

Téjé - Esküvős képek jöhetnek - szeretjük ;)

Kép
szösszenet

Téjé, sajnálom :cry: REmélema cukros lötyivel pontosabb (és jobb)eredmény jön ki...

Mi is megyünk Pocakfotóhoz 12-én. Én ruciban semmi extrát nem akarok, mert amúgysem vagyok egy divatdiktátor, azt szeretném ha természetesek lennének a képek. A másik csajjal pont az volt a bajom hogy annyira nagyon sterilek voltak a fotók, csodálatosan gyönyörű az összes kismama akiket ő fényképez, profi smink és haj. Én ezeken a fotókon úgy szeretném látni magam ahogy a babavárásom alatt kinéztem, nem megcsinálva. :)

Kép Kép
szõlõ

azt nem tudjátok, hogy van-e neki fekete és fehér nagy anyaga? Olyan ami áttetsző, mint egy vékony sál csak jó nagy???

KépKép
kisfruzsi

Megint fogytam 2 kilót...
Ugyanannyi kiló vagyok, mint január elején... :roll:
Ez normális???? :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem,

szerintem teljesen. Szerencsére most én is -1kg vagyok, mint 1 hete. Vagy úgy nő a picúr, hogy én nem hízok, vagy ami valószínűbb szerintem, hogy a víz miat voltam több kg. Már jó lenne nem hízni, mert érzem a súlyt rendesen, ha gyalogolnom kell...

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]a írta:kisfruzsizt nem tudjátok, hogy van-e neki fekete és fehér nagy anyaga? Olyan ami áttetsző, mint egy vékony sál csak jó nagy???

Én meg fogom kérdezni tőle .. mert nekem az ilyesmi képek nagyon bejönnek:

Kép

Kép
szösszenet

én is ilyenekre gondoltam... Kép Kép Kép

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Ma már sokkal jobban vagyok, nem fáj a gyomrom, éljen :D Ennek örömére egész délelőtt takarítottunk Dominóval, most meg lassan teszem le aludni. :)

ollem, nagyon szép a pocid :)

Csajok, megkérdezhetem hogy mennyibe kerül ez a pocakfotós csaj? Biztos írtátok már, de nem emlékszem...
Amit én kinéztem, az nagyon húzós, bár kegyetlen jó...
Én is mindenképpen szeretnék menni, már Dominóval akartam, de mire észbekaptam már megszültem :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Talisoknak jó szórakozást, én sajnos nem tudok menni :(

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke,

ezt írta nekem:
Általában kb 200 képet készítek, 3 különböző háttér előtt,
kb 20-25
különböző beállítással, de ez a hozott ruháktól is függ.. A
képeket
feltöltöm az interneten egy könyvtárba, ami csak általam
elérhető, de amihez
megadom a hozzáférést és innen választhatod ki a szerinted legjobb
25 db-ot,
amit retusálok.
A fotózás és a retusálás, valamint az összes kép CD-n 15ezer
forintba (+ÁFA)
kerül.

Ha szeretnél albumot is, akkor 23 képet kell kiválasztanod. Az
előhívás a
képnek megfelelő formában - ami hosszúkás az hosszúkás, ami
négyzet az
négyzet, stb - kb 15cm x 21cm-es méret nagyságában és az albumba
illesztés - 23 oldalas fekete lapos, vászon borítású,
különböző színekben
(kék, bordó, fekete, bézs, szürke..) kb 20x25-ös méretű -,
valamint egy
általad kiválasztott 21x30 cm-es kép nyomtatva, 6ezer forintba
(+ÁFA) kerül.
(Én már nagyon sok albumot megnéztem, és legjobban ez vált be.
Egyszerű és
szép, és ha szeretnél, az elejére lehet mindenféle
aranyos-babás-kisállatos-kisvirágos mintát vasalni, így teljesen
egyedivé
teheted. :) )
Extra kép, kb 15x21 cm-es 150 Ft/db.

A lakásomban van kalakítva egy műtermi rész, hátterekkel,
vakukkal,
kellékekkel, általában itt szoktam fotózni (egyszerűbb) de hozzád
is
mehetek, csak akkor még kiszállási költség is van. A XIV-ik
kerületben van a
lakásom, a Balázs utcában.

KépKép
kisfruzsi

szerintem korrekt

KépKép
kisfruzsi

Ercsi! A Sudocrem a legjobb a babapopóra állítólag! Recept nélkül kapható, dm-ben, patikákban! Anyukák nagyon dícsérik! 3 féle kiszerelésben van (60 g, 125g, 250 g) Én a dm-ben vettem tegnap a 125 g-ost 1100 vagy 1200 ft volt.

munka: minden elismerésem azoknak, akik még dolgoznak! én már nem bírnék! ha éjjel fenn vagyok pár órát, akkor reggel 7 körül újra bealszom 9-10 -ig! ha akkor fel kéne kelnem meghalnék! meg jó néha ledőlni nap közben is. így estére mire párom is hazaér nem vagyok mosott rongy.

fogíny: nekem is vérzik, hol egyik hol másik fogamnál. terhességi hormonok miatt természetes ez is. kicsit lehet rajta javítani a különböző fogkrémekkel, szájvízekkel, de szülés után jön ez csak helyre.

nicci! nálunk a 28. héten van Strepto szűrés. nem tudom miért korábban mint máshol, de valóban én is a 36. hét környékét hallottam más helyeken akkor csinálják.

ollem! az ablakpucolással vigyázz!!! létrára meg nehogy felállj, vagy bármire!!!!

tegnap valóban front lehetett, nekem is fájdogált alul a pocim, igaz előtte ültem vagy 2-3 órát. kicsit ledőltem, aztán elmúlt. Tényleg az ülés sem jó!! na meg a frontok sem. egyébként jön a melegfront ezerrel lányok! állítólag hétvégére 15 fokot mondanak!

Kép
gabo001

mi megyünk Miskolcra a Kocsonyafesztiválra!!! Már várom nagyon.

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]m írta:kisfruzsii megyünk Miskolcra a Kocsonyafesztiválra!!! Már várom nagyon.

Nem hiszed el .. pont tegnap láttam neten :lol: :lol:
Én amióta babát várok rá vagyok kattanva ...
És éppen panaszkodtam ismerősnek, hogy miért nem Bp-en van .. és miért most hétvégén .. amikor nem tudunk elmenni :(
Irigykedem!
Jó kajálást nektek :D

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Képtelen vagyok mindent visszaolvasni!
Már csak a jövőhét és nem dolgozom. Talán többet tudok akkor itt lenni veletek.

Nagyon szupik ezek a fotók!!!

Virág: olvastam hogy farfevéses a bébid, a 27. héten még kár aggódnod nekem végre akkor fordult be koponyavégű fekvésbe bár én is vártam nagyon ERRE!!! Kedden voltam dokinál és mi történt??? A 33 HÉTEN vagyok és kifordult a drága a doki meg is ilyesztett hogy mit csináltam evvel a babával hogy visszafordult?
Hát megmondom őszintén nem tudom valószínű kényelmesebb így neki.
Tehát már nagyon kicsi az esélyem hogy újra befordul egyre jobban a császár felé hajlok azt mondta hogy átlagos magzatvíznél és nagy súlynál már nagyon nem tud forogni, de én még reménykedek hátha!!!
Úgyhogy te ne aggódj még van időd!!! Látod bármikor bármi megtörténhet!

Nicci: azt hiszem te írtad hogy a köldökzsinór keringés miatt aggódsz? Meg tudnád nekem mondani hogy az melyik érték mert a méllepényemre nekem is most G2 írtak és a z Arteria umbilicalisnál van három érték egy PI:0,79 RI:0,79 S/D:2,12 valószínű az utolsó az gondolom én ha azt írtad hogy 1.8-3 ig jó!

Lányok: jó szórakozást a fórumatlihoz!!!! Én sajna dolgozom!!!

Kép
geni

köszi, meglesz!!!!
Karácsonykor nem is ettem...

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi, azt írta neki is vannak ruhái, de inkább ilyen semlegesek, mint kendő meg anyagok. Szóval szerintem tuti van neki. :) De ha megkérdezi valaki az a biztos.

Kép Kép
szõlõ

Lányok! Ezt a köldökzsinór áramlást mikor nézik? És mindnekinél, vagy dokija váltogatja? És a lepény érettségét mikor? Mert akkor ha legközelebb megyek akkor rákérdezek!! Ugyanis nekem azt mondta a doki, hogy uh-ot már nem nagyon csinálnak így a vége felé, ha csak nincs valami gond. Persze én mondtam neki, hogy én még szeretnék min. 1, de inkább 2 uh-ot!
Ja, és a köldökzsinór áramlást ill. méhlepény érettségi fokát uh-on nézik, vagy más géppel?

Kép
gabo001

Téjé,

hol vannak az esküvői képek???

KépKép
kisfruzsi

[quote="kisfruzsi"]T írta:kisfruzsiéjé,

hol vannak az esküvői képek???

Én is frissítgetek vadul, hátha...

Kép Kép
szõlõ

Kajára visszatérve: Andrisnak brokkolis tésztát készítek, magunknak pedig (amiből persze a kölök is eszik) lasagne-t.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

:lol: :lol: :lol:

KépKép
kisfruzsi

Emma, Gabcika! Hajszálér témában én is érintett vagyok, szülés utáni tervek között szerepelt a lézer. Köszi a tippeket.

Emi! Corsodil, de jó, hogy eszembe juttattad. Régebben használtam és tök jó volt, de teljesen megfeledkeztem róla. Köszi, veszek megint.

Ercsi! A fotók nagyon édesek. Teljesen kikészültem, mert egy csomó iker volt közöttük. Tároltam is a címet, mert már most gyűjtöm a jó babafotóötleteket.

Mezsó! Sajnálom az eredményt. Írjál, ha végeztél, kiváncsi vagyok mit mondanak.

Ollem! Ez egyszerűen szörnyű, sajnos már semmi okosat nem lehet rá mondani. Nyugi és tényleg próbáld meg elengedni a füled mellett.

Mamacka! Befordítás és a házi praktikák, ez nálam is felmerült. Először nagyon elkeseredtem, amikor a múltkor közölte a doki, hogy mindketten farosba fordultak és már valószínűleg nem tudnak visszafordulni. Én is kaptam egy csomó tippet, hogy mivel próbálkozzak. Sokat gondolkodtam a dolgon, és végül úgy döntöttem, hogy nem merek "beleavatkozni". Lehet, hogy ez nem véletlen, hogy eddig végig fejvégűből a 30. héten mindeketten megfordultak. Mi van, ha én erőltetem és pont akkor tekerik bele magukat a köldökzsinórba. Szóval én nem merek próbálkozni, majd eldöntik, hogy nekik mi a legjobb. Persze ez nem lebeszélés akart lenni, lehet, hogy egy babánál én sem így döntenék, csak mivel téma volt gondoltam elmesélem. Bár kiváncsi vagyok, hogy a mai UH-n mit látunk, mert mostanában nagyon nagy mozgolódás van, és már nem nagyon bírom követni, hogy melyik kis dudor kihez tartozik, és főleg milyen testrész. Az is lehet, hogy mégis visszafordultak... :D

Kép

Kép
szofi74

Kisfruzsi, Hát a párom gépén, ami meg vacakol. Mindjááá

Kép
téjé

Hát nagyok még mindig, úgyhogy újra... át másik géphez

Kép
téjé

Ma már ebéd sem volt itthon, anyám nekünk nem főzött...
:evil:
Azt hiszem vacsit megint én csinálok, de a házunkban. Itt nem lehet ám főzni, mert akkor az a baj, hogy elhasználtuk az olajat, stb...
Úgyhogy elmentünk kajálni egy olcsó helyre...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na nem megy, egy képet sem enged fel.... este folyt köv. negatívan hatok a gépre. Ez a cukor taccsra tett. bocsánat.

Kép
téjé

Szegény Ollem...hurcolkodjatok át minél hamarabb a sajátotokba...

Kép
klarka

Grrrrrrrrrrrrrrrrr...elszállt az egész hsz-em....be nem írom még egyszer... :twisted:

Kép
babyteve2

Azt nem is mondtam, hogy van vezetékes telefonunk, de csak a net miatt...
Alig szoktunk rajta telefonálni, és az elmúlt hónapokban magas lett a tel.számla... :evil:
Tegnap jövünk haza, váratlanul, anyám meg traccsol a telefonunkon.... :evil: :evil: :evil: Mikor megnyomtam a visszahívót ma reggel, nem hívott vissza senkit, egyet csippant csak. Magyarul nyomott egy gombot hívás után, hogy ne tudjam, hogy kit hívott, meg hogy ő telefonált...
Nagyon mérges vagyok... :evil: :evil: :evil:

Veszünk a szobánkba bútort holnap, meg radiátort meg tűzhelyet. Jövő héten már tényleg ott szeretnénk lenni!!!

És akkor, és azt főzök, amikor akarok!!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary - Rém egyszerű .. kérj egy részletes számlát, és amiket nem ismersz rajta .. hívd csak fel bátran. Összeszámolod, és már hajthatod is be a telefonálgatón.
Állj már a sarkadra .. döbbenet, amiket mesélsz :!:
És költözzetek .. olyan szép az a ház, nem igaz, hogy nincs egy szoba, amibe be lehetne már költöznötök .. :roll: :roll:
Nem értelek .. itt már mindenki lépett volna, és a haját tépi a storyjaidtól :(

Kép
szösszenet

mi az hogy használta a ti telefonotokat?????? Nála van még a telefon, ugye a házban? Ha igen tiltsd le, ha nálatok, akkor meg hogy ment be???

KépKép
kisfruzsi

Szösszenet!!!

Mi is azon vagyunk, hogy jövő héten már ott aludjunk!!! márciusban már lesz víz is!!!
Jövő héten meg már az egész házat tudjuk fűteni!
Már tegnap azért is pucoltam ablakot, hogy ennyivel is előrébb legyünk, meg vittem le néhány cuccot , amiket én is elbírok...
Elvileg lakhatási engedélyünk is csak kb márciusban lesz, előtte nem is szabadna beköltözni.... :roll:
Ezért is félek, mert anyám tuti biztos az egész várost tele kürtölné, hogy lakhatási engedély nélkül lakunk a házunkban....
Tapasztaltam már, hogy olyan dolgokat hallottam vissza, hogy eléggé a magánéletem volt és a 3/4-e hazugság....
De jövő héten ha tényleg lemegyünk aludni, és megtudom, hogy anyám elmondta akárkinek, hogy lakhatási nélkül ott vagyunk,akkor aztán pohár betelik, és bekeményítek , de nagyon!!!!!!!!!!!! :evil:
Fogy a türelmem, pedig nagyon türelmes tudok lenni....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="kisfruzsi"]m írta:kisfruzsii az hogy használta a ti telefonotokat?????? Nála van még a telefon, ugye a házban? Ha igen tiltsd le, ha nálatok, akkor meg hogy ment be???

Nála van a telefon, de ahogy átköltöztünk, letiltatom, mert másik netet köttetünk be a házunkba és a netet is megszüntetem itt.
Anyám kitalálta, hogy a nevére kéri át a telefonunkat, mert jó, ha van....Erről ne is álmodjon. Megszüntetem és kész!!!!! :evil:
Főleg ezek után....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hány db köntös kell a kórházba? :roll:
3 db hálóing elég lesz? :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 16:09-kor.
Vendég

Én mindenkit megértek (mármint aki itt véleményt írt), de addig, amíg nem tudnak ollemék átmenni az új házba, addig mit tud tenni? Jobb, ha nem idegesíti magát. Ha lehet, ne töltsd otthon a napodat! Aztán nyomuljatok át a házba!!!

Kép
klarka

Nono!!!

Nem bántottál meg, igazad van!!! És mindenkinek itt.
A házunk és az övé között nincs kerítés, nem is szoktuk bezárni az ajtót, mert a kapu anyám házánál mindig zárva van.
Ha már ott lakunk, akkor tuti, hogy be fogom zárni az ajtót! Lesz saját kapunk is, az is zárva lesz. Lesz másik tel. számom, a régit meg kikapcsolom, ha nem akarok látogatókat, így nem tud majd bejönni hozzánk....és lesz köztünk kerítés is...szívem szerint még áramot is vezetnék bele...vagy inkább nagy kőfalat építenék... :evil:
A csomagot meg nagyon várom!!! :D Azért az se semmi, hogy tőled, -akivel még nem is találkoztam, csak így virtuálisan-több segítséget kapunk, mint a saját anyámtól...
Meg itt mindenki olyan jó, hogy van és meg tudom osztani veletek az örömöm, bánatom.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Fórumtalis CSajok!
Van köztünk olyan aki diétázik?
Vagy sütemény az jöhet?? :lol: :lol:
Mert látom lesz szendvics .. meg esélyes vmi pizza, Szőlő gyümölcslével készül .. esetleg vinnék egy tortát .. ahányan leszünk, elég lesz ..
Meg üdítőt .. ilyesmit ..
Mivel kismama randi, nem chipssel és Colával megyek, pedig nekem néha-néha becsúszik mindkettő :lol: :lol:

Kép
szösszenet

sziasztok, gyors bekukk, amíg Csenge alszik

eddig így állunk:

BENETTKE
MAGIKA
NONO?
SZŐLŐ
SZÖSSZENET
ZORRÓNÉ
XSARA
MANGÓ

Én azért csinálok egy lasgna-e, mert mégiscsak kívánósak vagyunk :) és NEM JÓ A KAPUTELEFON, úgyhogy bocsi, de telefonálnotok kell a kód miatt, ha ideértetek.

Kiváltottam Felicitas csomagot, volt benne Avent pohár meg cumi is. Tök cuki ez a cumi, békás, de én ezt a fajtát nem szeretem (nem mintha én cumiznék :) )annyira, de azért elhasználjuk :)
mango.

na csökkent az értelmi szintem megint a baba klub után: lasagna-t akartam írni

Kisfruzsi, hozd az ágyat is :)
mango.

én sajna nem megyek, de javaslom, hogy szőlő vigyen szőlőlevet:)

Kép
klarka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 16:09-kor.
Vendég

Nono: értem..csak írásban nem hallja az ember a hnagsúlyokat és ez olyan béna...:)

Kép
klarka

[quote="nono26"]J írta:nono26a és Mary! Szard le nagy ívben hogy kinek mit mond rólad! Ha azt látják az emberek, hogy mosolyogsz rájuk és a férjeddel is jól megvagy és van egy babátok előbb utóbb rájönnek, hogy ki a hunyó.

Bizony, az idő titeket fog igazolni :)
Ha te csendben leszarod majd őt, ő meg fúr a hátad mögött mindig .. viszont titeket békés, nyugodt idilli családnak látnak, akkor felnyílik a szemük, hogy ki az aki ferdíti a dolgokat ;)
Pár nap és március ..

Kép
szösszenet

Klarka, sajnálom, h. nem jössz. Látom a vonalzódon,h. neked is van még egy pici gyereked. Te hogy fogod megoldani a babakocsizást? A védőnő szerint 1,5 évesen kicsi a gyerek a testvérfellépőhöz. :( Nálunk a testvérbabakocsi szóba se jöhet a lift miatt, ha meg Apástól megyünk, akkor marad a 2 babakocsi. Szép kis karaván lesz...

Szösszenet, chips, cola....hát néha én is bűnözök....
mango.

Igen, férjemmel is ezt beszéltük, hogy majd eltelik egy kis idő és az emberek látni fogják, hogy anyám hazudott.
Csak nagyon rosszul esik, hogy megyek az utcán és a hátam mögött összesúgnak az emberek.... :evil: :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jaj nem is mutiztam. Tegnap vettem Boginak!!! :D Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh