A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Én megint fent, aludtam 2 órát, s megint kidobott az ágy... :roll:

Köszi a nyugtatásokat, OK, nem hasonlítgatok... :oops:

biga.csiga: a futás biztos jó volt a többieknek, én betegre untam magam és "keep smiling" beszélgetést folytattam a nagyok anyjával és a nagyfiúval.
Pedig szép idő volt, meg jó fíling, de inkább itthon rendbehoztam volna az erkélyt meg a virágokat...
Két részletben mentünk: Apa ment előre (ő 3 futamot teljesített, összesen kicsivel többet, mint a félmaratoni táv), utána elcsattogtunk mi is... (gyalog a Mester utcán, majd a babakocsibarát villingeren - Combino - elgurultunk a Szigetig)
11-kor családegyesítés a Margitszigeten (jött a két nagy gyerek is az execskével - huh! - az ex miatt) aztán Marci, a nagylány, Apa és Bori lefutották a 3,6 km-t, majd Apa elment egy kis 12 km-es levezetésre... :shock: (a végén bevallotta, hogy hosszú volt a tél, s ez már neki is sok volt... hi-hi)
Közben elvittem a gyerekeket a játszóra, útközben megváltunk a fölösleges kölöncöktől (=ex-család), majd visszaballagtunk a befutóhoz, megvártuk Apát, majd a két nagy elkísérte Apát a célig. :D A "fotoapparat" természetesen otthonmaradt, ha lesznek fent képek a futanet.hu-n, s rajt' lesz a családtagok egyike-másika, akkor levadászom őket, s felteszem ide is.

Utána Vadaspark, közben: "gyertek, menjünk, Bori nyűgös!", "igen, az a páva", "nem, most nem lovagolunk", "kicsim, addig nem kaphatsz fagyit, amíg nem eszed meg rendesen a szendvicsedet", "jaj, kisfiam, százszor megbeszéltük, nem beszédtéma a puki és a kaki, az alfelünk magánügy", "igen, Apa, le vagy egy kicsit lassulva, a gatyástyúk hozzád képest kengyelfutó gyalogkakukk"...:lol:
Hazafelé ugyanazon az útvonalon, csak "kissé" hisztisebben jöttünk, de megjutalmaztam a csapatot (és természetesen magamat is) fagyival a Mester utcán. :D
A lábam majd' leszakadt, egész nap álltam, a méhszájam szintén, estére úgy járkáltam, mint egy tojós galamb. De nem baj, holnap jön a Kriston Intimtorna kazi, lehet tornázni...

Borkát 2x szoptattam teljesen lehetetlen helyeken, jól bírta a strapát, de estére azért már kiborult, amikor Juli nekiállt furulyázni a szobánkban, míg Bori fürdés után öltözött. Ezért aztán megkértem Julit, szárítsa már meg a húga haját (addig sem furulyázik...), s utána olvasok neki, míg Bori megeszi a második vacsoráját... :D (AZtán volt Borinak még egy repetája... :D - tisztára hobbit ez a gyerek: min. 2 reggeli, 2 vacsi :) )
Huhhhh, ez hosszú beszámoló volt, tisztára belefáradtam, míg kikalapáltam a klaviratúrán a sztorit... Bocsánat a szófosásért.

vcrane!
Ez tök jó, tetszik ez a nemzetközi család! Alexet biztosan körberajongta az Apa-család, s neked is volt segítséged, társaságod, stb...
Emlékszem, mikor télen feltettél egy havas "ilyen-a-tél-a-mi-szobánk-ablakából" képet, s "halkan" megjegyezted, nem szereted a havat.
Alex hogy bírta a repcsit? Nem semmi pasi, alig bújik ki a tojásból, máris repül... :D

Na megyek, olvasok egy kicsinykét, hátha elalszom... :shock:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata :lol: :lol: jó volt iylen beszámolóra ébredni így kora reggel:)
katuska79

[quote="batkata"]( írta:batkataő 3 futamot teljesített, összesen kicsivel többet, mint a félmaratoni táv)

Tyűűűűű, ennyit futni :shock: :shock: :shock:
Nekem is vissza kéne szoknom a kocogáshoz... :roll: de mikor? :?
kisbogacs

Kriszti: én is pont ezen gondolkodtam... mármint a kocogáson :roll: de egyedül nem szívesen...
Én a gumiszerelőnél láttam a kocogós plakátot, rögtön kedvet kaptam :) ők is ott voltak a versenyen :)

Vicky: de jó, hogy visszatértetek :) Hihetetlen nagyot nőtt Alex :D (A Guinnesstől? :shock: :lol:), Aj, Dél-Amerika... igen, írtad, hogy Tiéd Apa oda való :D

Batkata: jaj, ezek a beszélgetések de ismerősek :shock: :lol: (a gyerekekkel, nem az exel)
Borcsi miatt ne aggódj. Teljesen rendben fejlődik. Én a nagyok fejlődését vezettem a Gabi naplóban, amit annak idején adtak a kórházi csomagban: Mesi 4,5 hónaposan fordult meg, 3 hónaposan fogta meg először szándékosan a játékát, 10 hónaposan járt (amit azóta elfelejtett :shock: legalábbis ritkán látni járni... állandóan szökdécsel :shock: :? :lol:). Saci eddig 2x fordult meg, szándékosan, de dühből, azóta sem sikerült neki, nem is szeret hason lenni. Könyéken támaszkodik, és nem tenyéren. A játékát viszont már egy hónappal ezelőtt is megfogta. A kis öklét eddig egyszer kaptam rajta, hogy nézegeti, kemény 5 mp-ig.

Hétvége: egy agyrém volt :? Saci, aki egyébként meglepően nyugodt és vidám volt, 5-6 óránként evett... már majd' megőrültem, nem lehetett megtömni, harapott, ha ő úgy gondolta, hogy nem éhes... OK, nem halt éhen, de rendesen megtornáztatta az idegeimet. Tegnap este bepótolta, még nem tudom, hogy ma milyen napunk lesz, előre félek. Tej egyébként volt rendesen, én már alig bírtam cicivel :roll: fejtem is, 100 ml jött le a dagadt, fájós ciciből, igaz, csak addig szívtam, amíg rendesen jött. De ha ennyi az állomány (ami miatt nem aggódom, mert ezek szerint ennyitől is rendesen nő), akkor pláne eszméletlen keveset evett a hétvégén. Napi 300-400 ml-t :shock: ez töredéke annak, amiket írtok. Martinnak két kajálás :shock:
Egyébként sokat voltunk levegőn, kertészkedtünk, Sacival megtanulmányoztuk a virágokat, megnéztük a barackokat (nem verte le a jégeső), fogtam neki egy leveli békát (nem azt a varangyot, amit Apus talált, és azt mondta, akkora, mint egy kismacska), elégettük a téli száraz hulladékot (nád, selyemfű), füvet nyírtunk, stb... jó kis dolgos hétvégénk volt :D

Na, kíváncsi vagyok, hány bejegyzés született azalatt, hogy ezt a rengeteg szöveget bekalapáltam :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

(Egy sem...)

Csöre
csöre74

Jó reggelt mindenkinek!

Batkata: mozgalmas hétvégétek volt!
Katuska: Máté képein mindig akkorákat nevetek! :lol:
Csöre: Ádám se viszi túlzásba a kajálást. Én is csak lesek a 200 ml-s adagok láttán. :shock: A max nekünk a 130. De ahhoz már baromi éhesnek kell lennie. Napközben 3 és fél órákat elvan 100 ml-rel. De amíg ilyen kis dundi combjai vannak nem aggódok.
Mi Szentendrén voltunk tegnap. Hú az a rengeteg ember! Meg az a rengeteg luxusautó! :shock: Tele volt a parkoló jobbnál jobb MAGYAR rendszámú kocsikkal. Hol itt a válság? Szinte égő volt a mi kis tizenévesünkkel beparkolni melléjük. :wink:
Ádám nagyon jól bírja ezeket a kiruccanásokat, és most már egyre többet nézelődik.
Ti mit főztök ma? Annyira nincs ötletem. A következő párbeszédet utálom:
- Mit főzzek, mire hazajössz?
- Mindegy.
- Mégis mondj már valamit!
- Nekem minden jó!

Na! Ki vagyok segítve. :wink:

krisz78

Krisz: alapból én sem aggódok, és igazából gőzöm nincs, mennyiket evett, mert továbbra sincs mérlegem, de Saci 3 óránként szokott enni, és most volt olyan, hogy 6,5 órát is kibírt :shock: akkor sem kért, hanem már én nyomtam a szájába, hogy talán jó lenne harapni valamit...

Én tegnapi maradékot eszem... (csirke-pulyka vegyes húsleves, sült csirke, krumplipüré, gombaszósz, bár utóbbi lehet, hogy ma már nem fogyasztható, szerintem kihagyom) Apus a dolgozója menzáján eszik meleget, a gyerekek meg az ovi-iskola menzáján... Apus menzája nagyon olcsó, és finom is.

Kocsiparádé: ne is mondd... ami itt a faluban is van :roll: csak nézek kerek szemekkel az "amerikás" kocsik láttán...
Válság: ma azért leadom az igénylést az ingyenes tankönyvekre (3 gyerek után jár), ki tudja, mi lesz augusztusban, amikor ki kell fizetni a kb 20000-et a két gyerek könyvcsomagjára :roll:

Lányom szívja a karom... lehet, hogy éhes? :lol: :lol: :lol: (A helyes válasz: "Ne álmodjál Anya, a karodat akarom szívni, nem a cickót!!!" :?)

Katuska: közben eszembe jutott, hogy hétvégén nem is jár a postás :roll: :lol: nem baj, azt hiszem, júniusban kölcsönkapom az öcsém lányát, ha úgy alakul az unokaöcsikém születése :lol: :lol: :lol:

Biga.csiga, Mágnes: szerintem volt valami a levegőben hétvégén :roll:

Csöre
csöre74

Krisz: ez a párbeszéd ismerős.......
Én ma tésztasalátát csinálok és baconba tekert csirkemellet sütök. Ennyi....na most annyit csinálok hogy holnap is ez lesz az ebéd :lol: . Szerdára borsófőzelék lesz fasírttal meg csütörtökre is :lol: . Péntekre frankfurti leves és túrós tészta. A hétvégét még nem tudom.....
Túlzásba én sem viszem a főzést azt látod.....nálunk nem gond ha 2 nap ugyanaz a kaja van megeszi mindeni! ÍGy hetente csak háromszor , meg persze hétvégén.....
Majd írd meg mire jutottál hátha kapok ötletet én is a jövő hétre...

KépKép
peni

[quote="krisz78"]
írta:
krisz78Ti mit főztök ma? Annyira nincs ötletem.

Nálunk csikós tokány lesz. És gondolkozom valami sütin...
kisbogacs

azt akartam írni hogy hetente csak háromszor főzök meg persze hétvégén....
Olyan baromságot írok néha....bocsi :oops:

KépKép
peni

Kriszta ezt a csikós tokányt hogy készíted??

KépKép
peni

Peni, én rájöttem :D
kisbogacs

Beírom odaát, pill...
kisbogacs

Peni: kösz az ötletet. Csirkemell helyett combot tekerek baconbe. A tésztasalit is megcsinálom, tök rég ettünk már.

Csöre: azért nektek nem semmi kiadás lesz, ha mindhárom gyerek sulis lesz majd! :shock: Sísapkás OTP látogatás fegyvernek látszó tárggyal??? :lol:

krisz78

recept: kész
Megyek nekiállok a valódinak :)
kisbogacs

Örülök Krisz, hogy volt értékelhető ötlet a heti menüsorban:-). Én olyan éhes vagyok állandóan a hűtő körül kőrözök.....annyira nem kéne ennem....de olyan éhes vagyok. Ez dermesztő......nem is értem ezeket az Amerikai sztárokat, 3 hónappal a gyerekszülés úgy néznek ki mint a Barbi baba...vagy nem úgy néznek ki csak mindket vezetnek meg az újságok? Mindenesetre úgy idegesítenek hogy olyan vékonyak és feszesek mint amilyen én nem, hogy nem leszek de nem is voltam soha :wink: .
Ennek fényében gyakorlatilag nyugodtan ehetnék is egy szelet vajas kenyeret nem? :lol: :lol:.

KépKép
peni

Hú KRiszta ez a tokány állati jól hangzik....basszus idáig is állati éhes voltam...most meg mindjárt kiharapom az agregátort a hűtőből.......
HÉtvégén kipróbálom ezt a receptet! Köszi, hogy ilyen gyorsan feldobtad:-)

KépKép
peni

Hali!

Visszatértem- a hétvégét Miskolcon töltöttük a Nagyiéknál- Manó első hosszabb kirándulása...

Kár, hogy a taliból kimaradtam, de legalább elpasszoltam a gonosz mérleget (máris több a tejem :D ), megjött a napernyő, voltak az ablakosok- talán lesz ablakpárkányom is hamarosan.

Amiből kimaradtam, azt átfutottam, de mindre reagálni nem tudok :(

Óh, a talis képek szuperek! Mennyi kispasi!!!! :D
A nem talis - "csak" babós képek is szuper cukik!

Sőt, az állatos képeket is imádom :D !

Vcrane: visszatért és nincs baj! :D :D

Koszmó: Mi Babe samponnal nyomulunk, de mindig visszajön, ha 1-2 napra leállunk, és sokkal erősebben.

Bőrproblémák: én már feladtam- mindenütt halszagú popsikrémmel kenem szegény Violát. Mivel semmi nem használ, és hol itt, hol ott brutál piros lesz a kis bőre- kivéve a popsiját, amit elvben a legnagyobb terhelés ér- úgy döntöttem, menjen mindenre a popsikrém: füle mögé, nyakára, mellkasára (most ez a legújabb :( )

Kéznézegetés: továbbra sincs, viszont a kezünket egyre többet használjuk: plédeket pakolgatunk vele a fejünkre, a szánkba..., rongyokat gyűrögetünk, csörgőket bökdösünk- és többnyire tudatosnak tűnik. Aztán persze hirtelen kiakadunk, és jön a nagy kapálózás a semmibe...

Pelus: Bakker, Manó újabban állandóan a lábát emelgeti az egekbe. Különösen kaki és pisi után, minek következtében MINDEN kiborul a hátára, ott folydogál... Napok óta non-stop öltözésben vagyunk. Már minden pelust kipróbáltam, kivéve a Pamperst- lehet, hogy a végén nálunk is ez válik be? Vagy semmi?

Kitámasztás tenyérrel: nem csináljuk mi sem, de figyeltem a védőnőt, amikor jött a 3 hós kontrollra- és nem érdekelte, hogy a kis ökle vagy a tenyere támaszt-e ki. Sőt, a babának nem is kellett saját magának kitámasztania, hanem elég volt, hogy a védőnéni feltámasztotta őt a kezére- aztán figyelte, hogy fekvőtámaszozik-e vagy sem...

Keresztelő: nekünk lesz... beszélnem kéne a plébánossal. Figyi, a keresztelő ruha valami speciális ruha, vagy bármiben lehet keresztelni, ami cuki és csinos?

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Sziasztok!

Én is, azaz mi is jelen!

Viki! Jó, hogy újra itt vagytok. Köszi az e-mail-t. :)

Keresztelő csodálatos volt.
Kép

Ma voltunk 3 hós mérésen: 6120g és 63cm a kis csibészünk. :)
Este jövök bővebben.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Olivér gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!
kisbogacs

Kriszti! Megy majd Ágihoz udvarolni. :)

Vannak még képek a blogomban, ha érdekel valakit.

Kép
hanna30

Zitocs! bármiben lehet keresztelni. Szép legyen. Én azért a fehérre szavazok. Mátét tavaly fehér ingben, fekete nadrágban tehát ünneplősben kereszteltük. Petra teljesen fehérben lesz. Valami cukiban:)
Ezek szerint nálatok a popsikrém olyan, mint a Bazi nagy görög lagziban a Vindex:)
Én semmivel nem kenem Petrát szerencsém van, hogy nem piros neki a bőre sosem.

A csikós tokány nekem kiskoromban csíkos tokány volt...mai napig így mondjuk mifelénk.

Voltunk ma ortopédián, megtekergette a dokibácsi, minden ok de majd pénteken lesz az UH. Aztán bementem a DM-be nézni neki olyan alvórongyit mert úgy szeret aludni ha valamit a fejére húz és morzsolgathat. De 1500.-Ft-ot egy rongydarabért amin van egy plüs izé kicsit túlzásnak tartok. Hazajöttünk és varrtam neki 5perc alatt a maradék paplanhuzatából és az ikeás halacskás forgót felhasználva kettőt is.
Meg gyorsan apának is csináltam egy rövidnadrágot itthonra dolgozni....leginkább egy úttörő szoknyára hasonlít:)
katuska79

Hanna! nagyon szépek a keresztelős képek! Mennyivel más, mint nálunk! Itt úgy megy, hogy a vasárnapi nagymise után egy rakás gyereket egyszerre keresztelnek. Végigmegy a pap és mindenkit meglocsolgat és annyi. INkább vidám hangulatú, mint magasztos. Ilyen ide oda emelgetés nincs is. De olyan szép ahogy Olivért felemeli!
katuska79

Hanna: gyönyörű Olivér! Azta, de pasis :) (Mutattam Sacának is :D)
Ugye elmúlt "az én gyerekem a legkisebb" para? :wink: Saca szerintem nincs 6 kg... főleg a hétvégi fogyókúra után :roll: :?
Viszont ma 4 óránként hajlandó enni :lol: :lol: :lol: hajrá Saci :)

Peni: na, ma én is úgy voltam, hogy feleszem a pékséget, olyan éhes voltam, de egyik sütike sem volt olyan, amit ehetnék :? mire hazaértem (közben voltam még az ABC-ben és az iskolában), már egyáltalán nem voltam éhes...

Na, a délelőtt bementem a dokibácsimhoz, és megbeszéltük a múltkori UH és rtg eredményét... TORNÁT írt fel :shock: csajok, rá kell zendítenem egy kis testcsavarásra :? :lol:
(Na jó, a tornán kívül megint szigorú zsírmentes diéta, pedig eddig is csak lájtos cuccokat ettem... kivéve azt a nagyon fincsi zsíros kenyeret Hannáéknál ... vagy 3 volt? :oops:)
Az iskolában, legnagyobb meglepetésemre közölték sűrű bocsánat kérések közepette, hogy a gyerekem menzadíja 50%-os, mert nagycsalád, és meg sem kell mozdulnom miatta... (januártól lenne 50%, ezért a bocsánatkérés, de én sem figyeltem oda...)
Az ABC-ben meg bevásároltam, megdupláztam a cipelt súlyt... (Saca ugye szokás szerint rám kötözve)

Katuska: hajrá halas kendő :D Sacának IKEÁ-s békája van, az 690 ft volt... olcsóbb, de én is szívesen varrtam volna, csak hogy csináljak neki valamit... csak ugye a varrás és én :roll: :oops:

Csöre
csöre74

Zitocs: keresztelő témában én is a fehérre szavazok :wink: olyan cuki kislány cuccokat lehet kapni :)

Csöre
csöre74

Csajok! Földanya Alapítványtól kapott már valaki pakkot? Most kiabált a postás, csomagot hozott, benne egy gyönyörű kötött babakelengye (kabátka, rugi, sapi, cipőcske), egy cd, és semmi levél, szöveg, csak egy versike... :shock: még soha nem hallottam erről az alapítványról. Valaki?

Csöre
csöre74

Lányok Ágnes 11 óra egyhuzamban éjjel-alvás után alig fél órát ha ébren volt ma eddig összesen. Az éjjel-átalvás jellemző rá, de nappal épphogy egész nap ébren szokott lenni :shock: :shock: :shock: :shock:
Mikortól aggódjak, hogy valami baj van? Csak enni ébred fel, és félkómásan visszaájul szopi közben.
kisbogacs

Sziasztok!

Hanna: Olivér gyönyörű!!!!

Csöre: még sosem hallottam ilyen alapítványról :shock:

Zitocs: keresztelőre vmi fehér szokott a babókon lenni. Lehet kapni édes ruhát, de láttam rugdalózót is.
Pelenka: nekünk nappalra a pampers jött be, éjjelre pedig a toujour, amit Krisz ajánlott.

Kriszti: szerintem ne aggódj! Valamelyik nap Nóra is ezt csinálta, egész nap kb 2 órát volt ébren. Tegnap meg alig aludt.
magdolnasz

Voltunk ma Bencével karidológián, sajnos nincs minden rendben.
Kamrai sövényhiánya van, 2 mm-es a luk a szívén.. Eléggé magam alatt vagyok, annyira biztos voltam benne, hogy minden rendben....

Este majd reaglálok a többire is, de most nincs türelmem semmihez... :cry: :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

MÁgi :cry:
kisbogacs

Mágnes: :( mit mondtak? Mit kell vele csinálni?

Kriszti: ne aggódj, pár napja Saci is csinált ilyet. Most is alszik, eddig alig volt fent ma.

Csöre
csöre74

Hm, Földanya Alapítvány: elvileg arra hozták létre, hogy viszonylag alacsony költségen növeljék Mo. erdőállományát. Nem teljesen értem, hogy jön ide a babapakk? Tovább keresek.

Csöre
csöre74

Mági: :cry: Mondtak valamit a további teendőkről?

Hanna: Olivér gyönyörű! És ez a kis keresztelős ruci is nagyon édes :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Mágnes! :cry:
Mit mondtak idővel eltünhet? Kell valamilyen kezelés?

Katuska! Édesek a gyerkőceid! Máté jó húsban van! Ő eszik rendesen reggelit, vacsorát? Levente a virslin kívül semmit nem hajlandó megenni! :(

Hanna! Nagyon édes Olivér! Nagyon jól áll neki ez az elegáns viselet! :)

Kriszti! Minden alvásnak örülni kell! Ne aggódj, ha baj lenne annak más tünetei is lennének.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok csajszik.

Most nagyon magam alatt vagyok.
Rászántam magam arra, hogy vegyek tesztet és pozitív lett. :?
A párom nagyon örül neki, de én most valahogy nem tudok úgy örülni, mint amikor megtudtam, hogy a Joellel babás vagyok.
A párom egyfolytában azt mondja, hogy szeret én erre elbőgöm magam.
A fiuknak még nem mondtuk meg.
manocskak

Móni: hát, ez így tényleg nagyon nehéz. Kitartást, és sok bölcsességet kívánok ahhoz, hogy helyesen dönts. Ha melletted áll a párod, az nagy segítség.

Csöre
csöre74

Mágnes: nagyon sajnálom. Kinövi? Kell valami gyógyszer? A lyuk még záródhat, nem?
Móni: Basszus! :shock: Most mi lesz?
Hanna: tök jók a képek. Nagyon szép szertartás volt.

krisz78

Móni! Aztaaaaaaaaa! :) Ha a párod melletted áll, akkor minden rendben! Lesz a kis Joelnek játszótársa! A többiek már úgyis mind nagyok!
Igaz most engem is kerülgetne a sírás egy pozitív teszt esetén (a két pici miatt), de erre egyelőre még semmilyen esélyt nem adtunk! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

MÁgi: jajjjj most mi lesz? Mit lehet tenni? Kinövi? Fő a pozitív gondolkodás!!!! Nem lesz semmi baj....mesélj mit modott a doki!

Móni: babás vagy? hú....elég korán jött ez most, gondolom nem pont így terveztétek...Csatlakozom Csöréhez, és bölcsességet kívánok ahhoz, hogy jó döntést hozzatok!

Kriszti: Zétény is valamelyik nap ezt csinálta, végigaludta az éjszakát és az azt követő nap háromnegyedét utána újra végig az éjszakát.......szerintem ne aggódj. Lehet hogy fáradt, megviseli ez a buggyant idő...vagy most van talán valami erőteljesebb növési fázisban (olvastam hogy akkor aluszékonyabbak a bébik). Ha nem tapasztalsz semmi más gondot (hasmenés, láz) akkor szerintem ne aggódj.......

Földanya alapítvány??? :lol: :lol: Életemben nem hallottam ilyenről még....de ide is hozhatnak szép kelengyét ha akarnak. Mik vannak....

Hanna: nagyon szép volt a szertartás és hát Olivér valami tünemény ebben az ünnepi szerkóban....

Katuska: édik a gyerkőcök, milyen jó húsban vannak mind a ketten. Az én fiam is kb így néz ki délutánra mint Máté.....legalább nem hiába van az esti fürdés :wink: .

KépKép
peni

Képzeljétek lemértem a fiam tisztába tevés után ruhástól 8,41 kg-ot mutatott a mérleg! :shock: Kerekedett a szemem rendesen! :lol: Még a báttyát is túlnövi, pedig ő sem picike! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kicsit visszalapoztam...gyönyörűek a gyerekek!
Vendég

Mágnes: :( Kinövi? Mit kell tenned? Mitől van?

Manócskák: :shock: sok erőt a jó döntéshez!!!

Enikő: azta!!! és ehhez a súlyhoz hány centi Milán?

Segítség!!! Ma megjött :( és minden etetés rémálom lett! Lánykám szopizik, de végig nyöszörög, üvölt, vergődik és tápszer a vége. Ezek összefüggnek? Amíg megvan, addig nem is fog szopni normálisan?????
magdolnasz

Sziasztok!

Álomszuszék babáktól kérjük az Álommanót!!! Milán a tegnapi nem alvás után képes volt éjfélkor, 3-kor és 6-kor kelni kajálni :x Ciciztünk, de magam mellé vettem, aztán jól bealudtunk... Ma sikerült 1 órát aldunia az erkélyen a babakocsiban, hogy elráztam a senekét. Szopi közben kómázgatott, de ennyi. Most meg nagyokat ásít a pihenőszékben, de jár a lába, mint akinek felhúzták... :shock:
Apa ma sincs itthon, csak délelőtt volt, és csak holnap jön. Utálom ezt, és valószínűleg Milán is unja az én képemet most, hogy hetekig az apja is elérhető volt bármikor :?

Katuska: Édesek a jerkőcök! Az úttörő szoknyán jót vigyorogtam, bár nekem sosem volt :roll:

Hanna: nagyon szép szertartás, csodás Olivér!!! :D A ruci honnan van? Nézegettem neten a keresztelő ruhákat, de a pasiknak igen silány a felhozatal :(

Mágnes: :( És ez mit jelent bővebben?

Isarenikő: ha valami figurát "faragsz" ki kajából, akkor nem cuppan rá Levente? (Persze lehet hülyeség, nem volt közöm sok kétéveshez... :roll: :lol:)

Manocskak: gyógyszer mellett jött össze? Bocsi, hogy megkérdezem, de nem tudom milyen védekezési mód mellett estél teherbe, aztán jó ha tudom mire számítsak... Sok erőt kívánok! És még egy kérdés bár lehet tolakodó, a Hit gyülekezete hogy áll a nemkívánt terhesség témájához? Én katolikus vagyok, a te hited távol áll tőlem, ezért nem is ismerem mélyebben.

Csöre, Krisz: Milánnál kevesebbet senki nem eszik... :oops:

Akármilyen babacsomagok miatt irigy. Minket a kerületünk azzal pattintott le, hogy apa nincs ide bejelentve állandóra :twisted:
Na ja, gondolom másra kell az a pénz... :twisted:

Képzeljétek van új gáztűzhelyünk! Kombinált így mostantól bevetem magam a sütés mélységeibe... :D Ja, és kemény 12.780,- volt, hogy bekötötték, és ebből 6.600,- volt a munkadíj. Kb. 10 percet volt itt a manusz :twisted: Én is ilyen órabért akarok!!!!

Mindjárt dobok egy mai képet Milán manóról! ;)

biga.csiga

Enikő: majdnem duplája enyém Milánnak :shock:

Magdolna: passzolom..., de kitartás!!!

biga.csiga

Milán :)

Kép

biga.csiga

Dél-Amerika
Nagyon jó volt. Nem csináltam semmit, mindenki kényeztetett minket. Alexet főleg :wink:
Repülés meg se kottyant neki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kezdünk már enni is, adtam már neki almát, répát, krumplit. Ennek a gyereknek mindegy, csak enni lehessen :wink:
Vendég

Magdolnasz! 69-70 cm. Többnyire a 74-es ruhákban nyomulunk! :lol:
Nekem egyik gyerek sem volt érzékeny "piroskára", de hallottam már ilyet. Sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, hogy meddig tart, vagy megbarátkozik-e a megváltozott izzel a gyerkőc!

Bigacsiga! Figurát? Köszi az ötletet! Ezzel még nem próbálkoztam, kipróbálom. Már mindenféle színes falatkát csináltam és bár tetszett neki,de azért nem ette meg! :roll:
Gáztüzhelyhez gratulálok! Ez a bekötés bosszantó! Nekünk 4 évvel ezelőtt 7 ezer körül volt, de az benne a felháborító, hogy bárki laikus is megtudná csinálni (nincs bene semmi extra, ami több tudást igényel, mint pl egy sütés elindítása), de ha nem szakszervízzel kötteted be, lőttek a garanciána! Jó kis üzletkapcsolás! :twisted:
Nagyon édes Milán a hatalmas szemeivel!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Halihó!

Kriszti! Alvás ügyben én nem tudok segíteni. Olivér nem alszik napközben.

Csöre! Szuper, hogy kaptál ajándékot, azaz Saci. :)

Katuska! Azért jobb egy családi keresztelő, mint a futószalagos.
Tényleg szép volt a szertartás. Az atya meg külön szám volt. :lol:

Manocskak! Én ezt nem kommentelem...
Bízom benne, hogy helyes döntést hozol.

Magdolnasz! Nekem is megjött már a múlt héten. Volt egy kis hiszti, de azóta minden oké. Hála, megint annyi tejcsim is van, hogy fejnem is kell.

Viki! Irigy-irigy!!! Képekkel halmozz el bennünket!!!!!!!!!!!!!!

Biga.Csiga!Itt vettem:
http://www.vatera.hu/bebi_keresztelo_ki ... 80624.html

Kép
hanna30

Milán gyönyörű!!!

Enikő! Komolyan ennyi Milán??????? :shock:

Kép
hanna30

Magdolna: igen, lehet a mensitől kisebb étvágy, ilyenkor más a tej íze.. szokatlan neki.

Vicky: de jó, hogy Alexnek ilyen jó az étvágya :D látszik is rajta :wink: gyönyörűen kikerekedett :lol: :lol: :lol: tetszett neki a dél-amerikai klíma? Aj, én most szalasztottam el végleg egy kiváló lehetőséget, hogy eljussak oda :(

Biga.csiga: azta gyönyörű barna szemeket :D
Csomag: nem tudom, mivel érdemeltük ki, nem ismerem az alapítványt, de kedves dolog tőlük. Nem is falumbeli. A falutól mi sem kaptunk semmit, azaz a félárú menzáztatás a 3 gyerek után az talán önkormányzati.
Vidéken "csak" 5000 a kiszállási díj :roll:

Enikő: Zaza sem volt kicsi gyerek, de ő ezt a súlyt fél évesen hozta :shock:

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: