A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina!

Hát ez az! Terhesen, mintha elvágták volna a térdfájásomat (úgy tűnik, most jó gyógyszert kaptam rá, a múltkori csak rontott a helyzeten). :D (kopp-kopp-kopp)
Pajzsmirigy túlműxire kaptam a szokásos Metothyrin-t. De egyelőre napi 1-et kell csak szednem. Remélem, azért sikerül majd beállítani!!! Tudom, hogy mennyi bajlódással jár ez az egész. Túlműködés, aztán átesünk a ló túloldalára, akkor meg alulműködés… szóval gáz az egész. :(

Embergyerek: Asszem Anitja kérdezte! Nézd meg!!! Tök jó volt! És én szombaton nézem az ismétlést, remélem felébredek! Még jó, hogy Apa dolgozik aznap, így ő is korán kel. :lol:

Úgy fúj a szél, hogy most meg emiatt nincs kedvem lemenni, pedig lenne intéznivalóm!!! :?

Kép

Kép
regcsiken14

Én lelövöm ezt a hájas postást!!!! :evil: Nyomja a csengőt, mint egy vadbarom!!!! :evil: Persze Máté, aki 10 perce aludt, hangos sírással riadt fel. :cry: Mondom a postásnak, ha legközelebb jön, elég ha csak kicsit nyomja meg a kaputelefont, akkor is halljuk. Erre ő: "hát én már nem tudom, hogy nyomjam, ez mindenhol probléma." :shock: Könyörgöm, nem kell fél percig!!!!! Főleg, hogy a mi hülye csengőnk bazi hangos és fülsértő, ezért a rokonok-ismerősök is be vannak idomítva, hogy ha ideérnek, mobilon megcsörgetni csengetés helyett, és nyitjuk. Felrobbanok!!! :evil:

Detti
KépKép
kiskolbi

Jó reggelt!

BENCÉNEK Boldog SZületésnapot!!!!!

Emma napoközben egész jól van, mosolyog is, játszik is, rágni nagyon rág, viszonylag sokat alszik, ám felsír, kell a cumi és már alszik is vissza, ugyan ez van ejszaka is, kb óránként ugrálok hozzzá a cumit visszaadni.

DE ÉN TOVÁBBRA SEM ÉRZEM HOGY JÖNNE A FOGA!!!!

Mikor jön már ki ha ez ténylge az??????Úgy sajnálom éjfélkor olyan sírás volt, aztán kapott egy kúpot majd egy fél óra múlva megnyugodott és elaludt, a felkelés azért folytatódott.

Kapott pedig lefekvés elött 5 homeos golyócskát, de ezek szerint kevés, napközben nem volt nyűgi ezért akkor nem adtam, kellett volna? Ti mit hogy adtok a babóknak?

éjszaka nem mertem a golyókat, féltem nem hatna vagy csak 1-2 óráig.

szerintetek????

HELP ME PLEASE!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: én folyamatosan adom neki, ha nyűgös, ha nem, éjszaka még nem volt gond a fog miatt!!!

Bocsi, hogy nem reagálok mindenre de a mai napom katasztrofális!
Majd megírom miért!

Kép
Kép
timi26

Bence!
Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Kolbi, csak egy ötletem van a postáshoz: mondd meg neki, hogy legközelebb, ha megint rátenyerel a csengőre, a férjed fog szólni, de kevésbé kedvesen...

Kép
Kép
irina

Kiskolbi! Szerencsétlen, lehet, hogy máshol meg nem hallják, ha rövidet csönget… :shock: Persze ezt magyarázd meg Máténak. Nálunk a kajafutár ezért tudja a kapukódot. Nekünk is fülsüketítőt a kaputelefonunk. Bár a múltkor a postás felcsengetett, de szerencséje volt, Szeli nem ébredt fel rá! Különben! :twisted:

Kaqk! Ha sír, akkor szerintem tuti, hogy a foga… Szegénykém! :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, ha szabályozzák a pm.működésedet, lehet, hogy a kilóid is alakulnak majd? Azt nem tudom, hogy a túl- v. az alul működés felelős ezért.

Kolbi, ettől én is kivagyok. Ráadásul a reklámanyagokkal házalók is állandóan hozzánk kapuznak fel, mivel a mi nevünk van legfölül. Már többször is kértük, hogy ne ide csengessenek, mert kicsi gyerek van. Szerintem a postások egy idő után tudják, hogy melyik lakásban kik laknak, igazán megjegyezhetné, hogy nálatok is ott van a kicsi.

Kaqk, szegénykém! Sajnos én nem tudok ebben segíteni, csak a gyógypuszikat tudom küldeni. A fogzás egyébként hosszadalmas is lehet. Nincs olyan, hogy ekkor vagy akkor már biztosan elmúlik, kijön a fogacska. Szóval kitartás!

Albert egész délelőtt alszik. Egyszer már felébredt, szopizott, majd visszaaludt. Pedig mennünk kellene a mh-emre az adópapírokért. De nincs szívem felébreszteni. Ráadásul nem mertem semmihez sem hozzákezdeni, mondván hamarosan felkel. No, tessék, erre már három órája durmol.
dmaggie

Maggie!
Ez a fószer már annyiszor volt nálunk, főleg karácsony előtt (ugye: modern online-kismami...)! Na mindegy. :?
Máté is alszik már majd' 2 órája. Nem hiszem el, hogy nem éhes!!!! :shock: Végülis lehet, hogy a tegnapi nem-alvást pótolja be... én meg Hozzád hasonlóan nem merek nekifogni semminek... pedig lenne mit csinálni. :?

Kaqk!
És ha nem ott jön a fogacska ahol várod? Volt már rá precedens, hogy nem az alsók jöttek először. Akárhogy is, bújjon ki gyorsan, ne szenvedjen ez a Drága Emmácska! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Én maximálisan megértem a postásotokat! Szegény pali felcipeli magát a harmadikra (én tegnap majd' kiköptem a tüdőmet, mire Zsóft felcuccoltam :wink: ), nyomorult megérkezik, és a fulladás határán csak rátenyerel a csengőre, és félholt állapotban azt sem tudja mit nyom, és mennyi ideig. :lol:
És azt is megértem, hogy nem tud mindenkit fejben tartani.
Javaslat: Írd ki a csengő alá, hogy "kisbaba miatt rövidet csengetni!" :wink:

Kaqk! Jaj, szegény Emmácska. Remélem hamar túl lesz már az első fogacskán.

Bence!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26: milyen időközönként adod???

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Boldog szülinapot Bencének!

Dorka ma megkapta a 4 hós oltást. Nagyon hősiesen viselte, alig sírt. És ha nem lesz lázas, akkor szombaton végre mehetünk babaúszásra (kiütések is elmúltak végre)!

A dokinő mondott egy jó gyakorlatot arra, hogyan ösztönözzem a forgást: egy takaróra kell tenni a babócát, és a takaró segítségével többször egymás után ugyanabba az irányba kell forgatni. Utána u.ez a másik irányba is. Napi 3x5 perc gyakorlás.
Mondott egy másikat is: a baba felé kell tartani valamilyen játékot, tárgyat, és amikor nyúlna után, oldalra visszük, hogy forduljon utána.

Juba, mi volt a mai vizsgálaton? Remélem, kicsi Bertust nem viselte meg nagyon!

Irina, szerintem is keményíts be egy kicsit, hátha attól észreveszik magukat végre.
Sajnos sokszor pont a családtagok érzik úgy, hogy bármit megengedhetnek maguknak, és ha ellentmond nekik az ember, következik az érzelmi zsarolás című fejezet :evil:

Kép
dotildi

Emese! A KAPUCSENGŐRE tenyerel, nem az ajtónk előttire, mászni cask utána kell!!!! Mind1, lezártam, mindenkit úgyse tarthat fejben.

Hiába adtam puszit Máténak, horpaszt ezerrel. Ha meg felkeltem, tuti egész délután nyűgös lesz... jól elcsúszunk. Hmm, ez van.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Értem. Akkor szerintem csak idő kell neki, hogy megjegyezze... :roll:

Máté biztos a tegnapi dzsemborit aludja ki! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és meg is mértük Dorkát: 7,52 kg és 64 cm.
Nem csoda, hogy úgy fáj a derekam! (érdekes módon nem napközben, hanem mindig reggelre fáj, de piszkosul :cry: )

A dokinő nagyon javasolta a Prevenart... hát nem tudom. Mondjuk a húgom is "benyalta" a Strepptococcus bacit kiskorában, és szenvedett is miatta sokat (fülgyulladások, ízületi gyulladás stb).
Van, aki már most beadatja közületek?

Kép
dotildi

Emese: vagy Zsófival álmodik, és nem akar felébredni!!!! :lol:
Dotildi: Szép méretek!!! Gratula!!! Tényleg: reggel sokkal erősebb a hát- és derékfájás! :shock: De meddig tart ez? Mikor növi ki a Kismama ezeket a fájós nyavalyákat? Többgyerekes Anyukák?

Detti
KépKép
kiskolbi

Dotildi! Aztaaaaa.... Micsoda méretek! :D

Kiskolbi! Akkor nagyon szép az álma! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Sajnos még mindig szédelgek és az orvosom is délután van és nem tudok elmenni hozzá mert nincs ki vigyázzon Petrusomra apa dolgozik délután :(

Bence boldog szülinapot! :P

Viranka: Míra annyira édes és olyan kis szép:)

Timi26:Bele tetted a bogarat a fülembe és elmentem vettem egy tesztet hogy lehet azért szédelgek.Negatív!

Bongyi: Ez a beszólás haláli Levitől olyan jót mosolyogtam mikor olvasta, :)

Nekem van egy 3 éves húgom (Lilike) és mikor még bent voltunk a kórházba Petrussal és jöttek délután látogatni úgye ő is nézegette de nem nagyon kötötte le őt:) legalábbis ezt hittem én:) és mikor indultak haza odajött hozzám és szószerint suttogta hogy:"Ági holnap is ezt a babát hozd ki jó?"Annyira édes volt azthittem megzabálom:)

Irinia: Nagyon sajnállak a családod miatt.De szerintem a tesód akkor fogja ezt megtudni mikor már lesz neki hogy csend kell mikor alszanak a babák:) Vagy van neki? :oops:

Kiskolbi:Mintha a mi postásunk jár volna ott stimmel minden:)

Regi: Köszi

Dettyk: Majd meglátjuk mint mond a doki de lehet ezt a vasat kipróbálom majd veszek a patikába.

Kép

Kép
agica1126

Jaj ezt még el kell mesélnem tápis mamaik nálatok is ez van evés előtt? Petra mikor meglátja a cumisüveget jár keze lába és amikor oda teszek a nyakába egy pelust hogy ne folyon mellé elkezd szószerint síkongatni annyira édes de persze reggel is ez van mikor apa aludna:) :oops:

Kép

Kép
agica1126

Dotildi: Mi már beadattuk. 3 adag. egyszerre a 2, 3, 4 hós oltásokkal. A gyerekdokibarátnőm mondta hogy mindnképpen!!!!
drága 3X15000 ft. :-(
mi a rotát is adattuk, még csak az elsőt.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica: nállunk is ez van!!!! :-) Persze szopcsizni már nem is hajlandó! :-( Nem baj 5 hónapot sikerült!!

KépKép
kaqk
Debrecen

kaqk: De olyan cukik olyankor.Mi kb egy hónapja kezdtük a tápit.Nekem csak addig volt bár a multkor rátettem a cicre szippantott kettőt kiköpte és utána bekapta az öklét :P
Erről ennyit gondolta :?

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Valószínűleg mi is beadatjuk a prevenart, de csak ha ovis lesz, mert akkor egyrészt csak egy szuri kell, másrészt nagy valószínűséggel majd akkor jönnek ezek a betegségek, ha közösségbe kerül.

Persze Kaqk-ék is jól tették, hogy Emmácska már megkapta.

[quote]A írta: Prevenar Pneumococcus vakcina. A Prevenar segít megvédeni gyermekét a Streptococcus
pneumoniae baktérium 7 típusa által okozott agyhártyagyulladástól, vérmérgezéstől, bakteriémiától
(baktériumok jelenléte a véráramban), tüdőgyulladástól és a középfülgyulladástól.
Az oltóanyag segíti a szervezetet az ellenanyag termelésben, melyek megvédik gyermekét ezen
betegségektől.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk! Emmácska már nem szopizik? Lemaradtam? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk: 3x5 golyót

Ágica: bocsi... :oops: nem akartam...

Kép
Kép
timi26

timi26: Ugyan már semmi gond igy legalább én is megnyugodtam ezért.
De az nem jó hogy még mindig tart éjjel is mikor Petrus felnyöszögött eltartott vagy 1 percbe mire fel tudtam kelni úgy hogy ne essek el a kiságynál. :lol: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Kaqk: drukkolok, hogy Emmácska fájdalmai múljanak mielőbb el... szegénykém... bár én is fogzásügyben teljesen tanácstalan vagyok, Ádi már a 2. hónaptól mutatott ilyesféle tüneteket, akár egész hosszan is, mégsincs még kibújva fogacska...

Látom, szegény postásról leszedtem a keresztvizet... csak erről a hosszú csengőnyomásról a szomszédaink jutottak eszembe, közülük szokása egy férfinak fél percig nyomni a csengőt. Komolyan, valami egészen hihetetlen. Míg én kb. egyszer csengettem be hozzájuk, de mivel 5 perc múlva se reagált senki, meg mertem még egyszer nyomni a csengőt. Erre jött az üvöltés: Jó van má, megyek, megyek! :lol:

Maggie, Kolbi: 2-3 órás alvások, egek, de kibírnám minden nap! Nálunk eddig 2-szer félórán vagyunk túl úgy, hogy Ádó 6-kor kelt, mint szokott (nekem ez nagyon korai, dehát ő 8,5-9 óra alvás után teljesen felébred...).

Dotildi: keményítenék én, eléggé ki tudok állni magamért, de mint korábban írtam, anyám pl. sajnos rendszerint csak az ordításból ért (az éri el az ingerküszöböt sajnos). Ez persze azért ritkán van, mert utálok ordítani. Meg ha épp rossz passzban van (nagyon sokszor), akkor egyik fülön be, a másikon ki. Jelenleg aggódik a mhelye és a húgom lelkiállapota miatt, így szóba sem jön, hogy bemenjen az a FRENETIKUS KÉRÉS, hogy ne kiabáljanak fel, főleg ne este. Néha komolyan elgondolkodom azon, miféle unokaszeretet az, ami csak addig tart, amíg az unoka ránkmosolyog és visszagagyog, a többit meg elhárítja "a másvalaki problémája pajzs" (by Douglas Adams). Szóval hol itt a híres szeretet, empátia és miegyéb. Nem tudom, nekem ha vacak napom volt, akkor sem rúgok bele a férjembe meg másokba, legfeljebb elvonulok.

Kép
Kép
irina

Ágica: nem, nincs a húgomnak gyereke, de őszintén szólva (és ezt nem a mostani bosszúságom mondatja vele) kétlem, hogy mostanában képes lenne egyet bevállalni (nem fizikailag gondolom). Fogalma sincs, mivel jár. Nekem sem volt sok, de annál azért több, mert ami átszüremlik az eddigi mondatain, az elég ijesztő.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkot,nagyon sokat segített!!!!!!!
Elöször a katétert rakták fel neki,kicsit sírt de nem volt vészes,meg is dícsérték!Utána lementünk a röntgenhez,na ott jó sokat kellett várni mire sorra kerültünk.Bementünk,levetkőztettük,letettük az asztalra,benyomták neki a kontrasztanyagot a katéteren keresztül és három felvétel készült róla.Persze nem ment ilyen egyszerűen mert a felénél elunta a dolgot és éktelen visításba kezdett,fulákolt szóval nagyon kikelt magából.Pedig nem fájt neki mert csak forgatni kellett az oldalára és a lábát lefogni,hogy ne ficánkoljon.
AZ A LÉNYEG,HOGY LEZÁR NEKI AZ IZOM,REFLUX NEM LÁTHATÓ!!
Szóval elég 2 havonta vizeletvételre és 4 havonta urológiára,ultrahangra vinni!!!!
Persze ha valami baj van akkor azonnal soron kívül menni kell,de én nagyon bízom benne,hogy nem lesz semmi!!
Most már csak a gyógyszer miatt vagyok kicsit beparázva amit három napig szednie kell,nem kellett volna a mellékhatásokat elolvasnom...
Holnap még vissza kell menni a gyerek orvoshoz a székletminta eredményéért,remélem azzal is minden oké lesz!

Szóval mégegyszer köszi a drukkot mindenkinek,nekünk nagyon sokat segített!!!

Nálunk se volt tegnap net majd próbálom behozni a lemaradásomat!

Mindenkinek akinek nem kívántam még:
Boldog hófordulót!!
Kép

KépKép
juba

Juba, jaj, de örülök, hogy Bertus ilyen hősiesen viselkedett, puszild meg a nevemben! Édes kis tündérke!!! És annak még jobban örülök, hogy nincs reflux, ez nagyon jó hír!!! :) :) :) :) :) :) :)

Kép
Kép
irina

Juba: Bertus egy kis igazi hős! Nagyon szuper hogy nincs reflux.

Kép

Kép
agica1126

kÖSZI IRINA!!
Én is nagyon örülök,most lesz egy kis nyugi a következö vizsgálatig! :D

KépKép
juba

Neked is köszi Ágica! KépÚÚÚÚgy örülök!!!

KépKép
juba

Kép

Kép

Kép
agica1126

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm Bence nevében :D ! Hogy fog örülni, ha hazajön a suliból? és megmutizom neki az ajándékaitokat :D ! Neki sütöttem hajnalban, de nem tortát, hanem csokis muffint :oops: , a változatosság kedvéért :wink: . Ő rendelte... :roll: . Beleszúrtam az egyikbe egy gyertyát, és úgy ébresztettem reggel :D . Ollllyan boldog volt :D !
Egyébként "hivatalosan" 16.50-kor született...15 fok volt akkor, pólóban mentem szülni...most kicsit elérzékenyültem :cry: . Most született, és már 7 éves... :cry: . Na majd nemsoká ti is rájöttök, hogy rohan az idő :P .

Timi26, mi a baj :shock: ?!

Kiskolbi, én nem tudom, ezek kinőhetőek e :evil: . Nekem Bence után semmi bajom nem volt, most pedig úgy fáj a hátam -bármit csinálok- mint még soha :cry: . Tény, hogy akkor 24 éves voltam, most meg... :cry: ...de még akkor sem szabadna úgy járkálnom, mint a 89 éves nagymamám :shock: :roll: .

Maggie, csak próbáltam tornázni, de a fájós térdem miatt halott ügy :cry: . Néha taposok egy párat, de a térdemnek az sem a legjobb... :? .
Ez a fütyis duma csúúúúcs :lol: :lol: !!

Viranka, Tigrangó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Bongyi, vérkeringés :lol: :lol: !

Nekem is van Bencétől 1-2 aranyköpésem, én írogattam őket (már amikor nem felejtettem el :oops: ).

1. Bence 2 éves 3 hónapos, természetfilmet néz. A kicsi elefánt beleesett egy árokba, fáj a lába, sántít. Bence:
- Máris meggyógyul, anya ad neki kenőcsöt!

2. Bence 4 éves, ovistársának megoperálták a kezét. Így tálalta:
- A Mariann leesett a lóról, és beopelozták a kezét!!

3. Bence 4,5 éves, mesét mond:
- A kismadár olyan szomorú lett, hogy még a lábát sem használta, hanem repült...!!

4. Bence 5 éves. Tv-ben amerikai westernfilm:
- Anya, szerintem ez egy indián típusú szellemmedve volt...!!

5. Bence nagycsoportos. Ref. iskolába készül, anya felkészíti:
- Az Arany iskolában imádkoznak minden evés előtt!
-Tudom! És azt is tudom, mit mondanak az imádkozás végén- feleli Bence.- Óvön!

Bocs, ha kicsit sok voltam :oops: .
dettyk

Juba!

Igazi hős Berta :)

Maggie :) :)
főnököm mesélte még mikor Mírával voltam pocakos,h. mindig a lányával fürdött.kb 2 éves Nóri mikor kitalálta meg akarja puszilni apja fütyijét :lol: Apja alig tudta lebeszélni róla :)
csak ide írom le amiket mond Míra, majd egyszer nekilátok kimenteni őket :)

Dettyk :)
édes aranyköpések :)

Bongyi feladtam :)

postás:nálunk ritkán csenget,inkább megírja a cetlit h. érkezett vmi,megyünk acsomagért és akkor meg nem találják,mertnem tdják hova tette :shock: :roll:

KépKép
viranka

Juba, csak most látom, hogy túl vagytok rajta!! :D Nagyon örülök, hogy semmi gond, Bertus is egy kis hős!! :D

Ágica, nagyon szép Petra!!! :D
dettyk

Na most van időm

Juba!
Örülök,hogy nincs reflux sok-sok puszit küldök neki. :)

Irina!
Nagyon sajnálom a hugoddal történteket megtudlak érteni,
én ugyanígy vagyok az öcsémmel,valahogy nemtudják megérteni
hogy a babáknak nyugalom kell.

Kolbi!
Postás :evil:

Fleur!
Nagyon jó hír,hogy anyukád jobban van.
Fürcsi :lol:

Kisbetegeknek sok-sok gyógypuszi! :)

Nálunk a helyzet péntek éjjel óta Ildike nagyon rosszul alszik
csak az okát nemtudom.
Én kicsit se vagyok kipihet.
Ma reggel is felébredt 3/4 6-kor és semmi jelét nem mutatta,hogy álmos lenne csak valamikor 8 körül aludt vissza.
Éjjel is kb 4×-5× kel ráadásul fél10-10 körül alszik vagy később.

Rakok én is képeket csak még szerkesztés alatt vannak. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Boldog szülinapot Bencusnak!! Kép

KépKép
juba

Dettyk: nincs baj, csak sokminden összejött!
Apának ma bulija lesz itt, anyukám szervezte, tegnap egész nap CD-ket írtam meg borítókat gyártottam, közben a kicsivel alig bírok!
Este a próba alatt bedöglött a szint, reggelre apának torokgyulladása lett, úgy mentem érte. Most kúrálom estére, közben szintit próbálnak szerezni.
Én meg rohangálok össze-vissza, hogy minden jól sikerüljön, közben a kicsit is ellátom, nehogy elkapjon apátó valamit!
Röviden ennyi, ha tudok még jövök!!

Pussz!!!

U.I.: Juba: nagyon örülök, hogy minden simán ment!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Kiskolbi, ez a csengőre ragasztás nem is rossz ötlet :wink: :D ! Lehet, hogy a szomszéd házban azért morognak az öregasszonyok a postással, mert nem hallják, ha rövidet csönget 8) :lol: :lol: .
dettyk

emese: hát igen egy pár napja nem hajlandó szopizni, beveszi a szájába és kiköpi. Vagy amikor nagyon éhes és már ordít, ( melegszik a tápi ) addig megpróbálom szoptatni, de rá sem néz... már nem tudom megnyugtatni a cicin. :-( ez jobban elkeserít mint hogy nem szopik. Már nyugicumnak sem kellek ( mondjuk sosem hasznélt nyugtatónak.

Juba: Berta egy HŐS, örülök hogy nem reflux. Puszika neki.

Dettyk: Bence aranyköpései!! Frenetikusak. Én is akarom majd írni! Jókat lehet nevetni rajta.

Lányok köszi!!!
Remélem hamarosan jobb lesz.

Etetőszék: Ma megjött!! a neten rendeltem, ki is próbáltuk, abban ülve csócsálta az almapürét Emma.

De olyan pici a lányom hogy alig látszott ki belőle. Valószínű ezért nem szerti a kenguruhordozót sem mert eltünik benne, olyan pinduri hogy ki sem látszik. :-) Pedig már 5 hónapos.
utolsó mérések szeint 60cm, és 5700g.

Majd fog nőni..... még mindig 2-es pelust használunk.

De legalább a hátam nem fáj ....annyira.
:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Nálunk a helyzet változatlan, éjszaka 2 szopi, majd nem sikerült már neki 2x visszaaludni :-( tegnap 4ig, mag f4ig virrasztottam.
Úgy csinál, hogy bóbiskol és hirtelen elkezdi forgatni a fejét jobbra-balra, dörzsöli az arcát és felébred :-( Szerintetek ez mi????
Rendeltem egy könyvet, A szülők iskolája: Alvás. Hát kiváncsi vagyok milyen praktikák vannak benne leirva.

Kiskolbi a postának rossz pont :evil:
Viranka a lányod nagyon édes pillangó :-)
Dettyk boldog szülinapot Bencusnak :D , nagyon jók az aranyköpések!
Irina együttézek veled!
Fleur örülök, hogy anyukád jobban van!!!!
Juba:-) sok puszi Bertusnak!!!
Maggie köszi a linket!
Timi mi a gond?

Heni
KépKép
heni81

A Tegnapi és az azelőtti képet is mind egytől egyig tündériek!!!
A "talicskások" is,a keves szülők is nagyon jól néznek ki :lol:
I.Móni!Jó az új avatarod és a képeid is tetszenek,főleg a családi!

Míra baba is gyönyörü!!Ezek az aranyköpések annyira jók!

Hörcsög kitartás!Fogacskával hogy álltok?
várjuk a képeket!

Timi26!MI ZU?

Ágica!Nagyon drága petra!!!

Dettyk!Kérünk képet Bencusról,hogy mit reagál az ajándéknak!

KépKép
juba

Kaqk kérünk fotót!!!! Mármint hogy hogyan veszik el Emmácska az etetőszékben!

Timi biztosan minden renden lesz!

Heni
KépKép
heni81

Kaqk!Nálunk is volt egy időbe ilyen ,én akkor nekiálltam lefejni és cumisüvegből adtam neki a tejet.
Most mivel már nem elég a tejem napközbe tápi,este az utolsó kajánál lefejem a tejcit és éjjel szopik.

Érdekes,hogy éjjel elfogadja meg reggel amikor félálomba van de amikor már magáhoztér akkor nem hajlandó cicizni.

Én már megszoktam de először nagyon rossz volt nekem is!

Azért remélem Emmácska meggondolja magát és visszatér a cicire!!!

KépKép
juba

Timi!
Minden oké lesz!Ne idegeskedj!!Kitartás!!!
Viktor apának küldjük a gyógyenerdzsit!!!
És persze VikDaninak is a fogacskáira a gyógypuszikat!!!!!

KépKép
juba

Akkor a képek:
KépKép
Hú elaludtam. Kicsit emelem a popsim,de tudom jobban is.
Kép Kép
Helló te ki vagy? Anya gyere megölellek!
Kép Kép
Na most megvagy meg is eszlek! Segíítség ez a valami megtámadott!
Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög!Egy tündér Ildike!! És ahogy a lábiját eszi :lol: meg kell zabálllllni!!!!!!!!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Gyógyenerdzsik minden rászorulónak!

Mi kínlódunk lassan két hete...Éjszaka 2 óránként enne,alig alszunk valamit.Tápszert nem hajlandó elfogadni,pedig szerintem kevés a tejem. :cry: :cry: :cry: Almázunk,eddig semmi más nem jött be.Úgy próbálom pedig mint ahogy a nagykönyv írja.

Védőnővel konzultáltam,szerinte most van a nagyon anyás korszak kezdete amit páran már írtatok.Azt mondja lehet nem is éhes éjszaka,csak oda akar bújni hozzám.De mit csináljak ha ordít?

Most amúgy is minden összejött...Bocs ha nem írok,próbálom magam összekaparni.Ha sikerült csatlakozom ismét.

Megyek is,mert csak sír és sír a bébim... :cry: :cry: :cry:

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: