Vagyok ám, csak a hétvégén rendeztünk egy kis festést a lakásban, és még a romokat számolom fel + Apa újratelepítette a gépemet, így nem tudtam netezni pár napig.
Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket!
Boldog hófordulót Ádinak, Emmának és Máténak!
Nagyon édesek a képek minden babáról!!! És a tesókról is!
KTimi: próbáld meg a krumplit felturbózni egy kis párolt almával (Dorka nem ette meg magában a krumplit, de almával keverve kifejezetten szereti)
Kiskolbi: én sem nem szoktam mérni, hány ml főzeléket eszik Dorka. Egy étkezéshez egy Avent-pohárnyit melegítek neki, és annyit eszik belőle, amennyi jólesik. Amíg nem kapott teljes adag főzeléket, utána mindig megkínáltam tápszerrel is.
Egyébként még az jutott eszembe: amikor 1 óra múlva Máté megiszik még 100 ml tápszert úgy, hogy előtte elvileg belakott főzelékből, nem lehet, hogy csak szomjas?
Fleur: Gyors felépülést Anyukádnak!
Gremese: megy a drukk, hogy Zsofka mielőbb leszokjon a cici-rágásról! Néha én is érzem Dorka egyszem fogacskáját is. Mi lesz később?
Dorka továbbra sem forgog, de annál inkább "izmozik", hogy ülhessen. És most már pelusban is meg tudja fogni a lábacskáját, és az én nagy örömömre mindig lehúzogatja a zokniját... Komolyan mondom, egyik nap össze fogom számolni, hányszor adom rá vissza a zoknikat
Voltunk tegnapelőtt Ikeában, és felavattam a hordozókendőt. Nem is értem, korábban miért nem használtam (bonyolultnak tűnt megkötni, pedig valójában nem az)! Dorka 1,5 órát egy mukkanás nélkül elnézelődött benne, pedig elvileg alvásideje lett volna. A végén a pénztárnál való sorbanálláskor egy hang és cumi nélkül bealudt benne, úgy, hogy az ujját szopizta
Voltunk ma babamasszázson, megtanultuk a lábak és a pocak masszírozását. Nagyon élvezte
Holnap pedig dokinénihez megyünk, megkapja végre a 4 hós oltást.