A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka, tök jók a képek, Míra igazi tündérke (na jó, pillangótündérke)!

Kép
Kép
irina

Tündi: csudaszép ez a két fiú! Rájöttem, nekem teljesen mindegy, hogy a következő babó milyen nemű lesz, mert mind a két fiú, mind az egy fiú-egy lány felállás (persze csak a 3. babáig! ;-) nagyon csábító!!!

l. móni: biztos gyógyul a kicsid, ha több a nátha, azt jelzi, hogy ürül, a sűrű taki meg a legjobb, mert az már a végét jelzi! Kitartás (bár ezt Neked mondanom sem kell ;-))!!!
Bármilyen hihetetlen, mi is a náthával szenvedtünk meg eddig a leginkább...

Kép
Kép
irina

Regi: A dokinő mondta hogy kezdjük el a főzeléket.Én csak kostoltattam vele.

gremese: a gyümit igen úgy látom szívesebben eszi de majd én is bevetem ezt a "hm.." trükköt:)

kikolbi: teljesen igazad van maradok a nagymamánál:)

timi26: köszi az ötletet

Viranka: Igen,még mindig zöld de egy hét múlva már meg lesz az eredmény hogy mi a helyzet.
Míra egyszerűen imádni való annyira édes a Bálintról nem is beszélve megint bebízonyitotta hogy ő egy nagyon türelmes kis baba.Lányos anyák álma:):):):)

Képzeljétek mi történt ma délelőtt velem még most sem vagyok mondjuk 100%-os reggel úgy elkezdtem szédülni hogy nem bírtam felkelni az ágyból még soha nem éreztem ilyet mondtam is apának még jó hogy itthon volt mert délutános (de már elment) hogy nagyon szédülök akkor berohant egy pohár limonádéval hogy igyam meg persze csak a felét tudtam és kb olyan fél óra kellett mire azt mondhatom hogy fel tudtam állni.Rá egy két órával megint csak Petra pont a kezembe éreztem hogy kezdődik és gyorsan letettem akkor apa reggelivel állított a szobába hogy egyek.De hála az égnek azóta semmi de a fejem nagyon fáj.Szóltam is a nagyimnak hogy jöjjön ha tud nehogy megint rám jöjjön és akkor Petrushoz hogy állok fel ha sír vagy valami.Nagyon megijedtem!!!Csak a háziorvoshoz ha elmegyek mikor már jobban vagyok mindig azt mondja most minden normális...

Kép

Kép
agica1126

viranka: Mira valami csodaszép és ebben a jelmezben....:-)

Tündi: a két fiu, nagyon helyes pasik.

Timi: fogzás?

Emma olyan aluszékony. Még mindig nem tudom eldönteni hogy a foga, vagy megfázás, vagy mindkettő. Folyik az orra, lázas is volt, nyűgös, étvágytalan, aluszékony, ez mind a fogzás tünete is, és erre még köhög is.
Most légyek okos! Viszont ha viszketem az ujjammal a fogacska helyét, azt nagyon élvezi és ha abbahagyom nyúl a kezem utánhogy még még. olyan ari, és a legkeményebb műanyagokat rágja. Kap dentinox gélt.de nem látok érzek semmit amit eddig nem. duzzat az innye folyik a nyála és az előbbiek....

meglátjuk.

Apa kész van. minden egyes fogával ennyit fog szenvedni.... nehezen viseli, nagyon sajnálja...én is persze de vkinek erősnek is kell lenni.
jó hogy ma is itthon vanvelünk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica: jobbulsát. ++++++++++++++++++++
hogy mi lehet ez?

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica: én a terhességem elején szédelegtem így... :roll:

Kaqk: igen az...

Kép
Kép
timi26

Tünde: nagyon hasonlítanak!!!
Nálunk is VikDan a ducibb!!!

Kép
Kép
timi26

kaqk: köszi,fogalmam sincs de nagyon beka....tam.

timi26: én a terhesség alatt kb egyszer akkor a doki a melegre fogta..
Terhes biztos nem vagyok szedem a gyógyót...legalábbis remélem :? mert most még nem szeretnénk másik babát majd egy pár év múlva....

Kép

Kép
agica1126

Emácskának, Ádinak utólag :oops: , Máténak boldog hófordulót...

Dorkának boldog névnapot kívánunk!!!

Hadonászás nálunk is megy :lol: , főleg csörgővel a kezében, aztán jön a sírás ha kupánvágja magát :shock:

Viranka! Nagyon drágák a Porontyaid :lol: , ééééés Mira megint a levegőben :shock: , még szerencse, hogy jó fényképezőtök van...

VargaTündi! Köszi amit a fogzásról írtál, hát tényleg elég széles a skála, hogy mennyi minden lehet a fogacskáktól :shock: ?
Nagyon helyesek a fiaid :lol:

Hozzátápis Mamik! Nálatok is bogyós már a kaki?
:lol: hahaha micsoda mondat...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hello Lányok,

futólag olvasgatlak Titeket (sokszor csak görgetek :oops: ), de a fotókat mindig megnézem. Nagyon édik a babócák!

Sajnos Lizi mostanában nagyon nyügike, itthon már csak 40 percet alszik a reggeli után. Az nekem meg éppen arra elég, h összekapjam magam megy egy inci-fincit a lakást. A többi alvás csak menet közben van, úgyogy megyek vele, amennyit csak tudok. Tegnap majd' 3 órát.(2 részletben) Mondjuk utána azt hittem összeesem. Az ébren töltött időszakok meg csak úgy érdekesek, ha ott vagyok mellette és játszom vele. Még a főzés is necces. Pedig én is úgy csinálom, mint Granda: folyamatosan alámondom a történéseket és 2 percenkét odaszaladok.

Jelentem, nálunk az üveges bébiétel kiütéssel győzött a frissen főzöttel szemben. Már ezt-azt kóstoltattam vele, hát egy hatalmas macera minden kaja: kb 40-50 perc. Ma kipróbáltam egy üvegeset, és azt hittem rosszul látok: a fél üveget benyomta 10 perc alatt. :shock: Azért még próbálkozom más saját készítésű zöldségekkel is. :wink:

Minden betegeskedőnek sok-sok gyógyító energiát küldök!

silka
silka

Anitja,

pár oldallal ezelőtt részleteztem a mienket :lol: : almától kemény bogyók szalonnahéj darabokkal (tök úgy néz ki), őszibaracktól zöld rúdgyurma, a sütőtöknek egy része meg narancssárgán (emésztetlenül? :roll: ) jön ki. Majd' elkapott a frász, h véres a kakija.

silka
silka

És még a köszöntések :lol:

Irina, Ádinak boldog hófordulót!
Kiskolbi, Máténak boldog hófordulót!
Kaqk, Emmának boldog hófordulót!
Dotildi, Dorkának boldog névnapot!

és már hív is a kis Drágám, de azért ezt még befejezem :wink:

silka
silka

Sziasztok!

Élünk csak mire végig olvastam mindig volt valami.

Boldog hófordulót Ádinak,Emmának ésMáténak!
Boldog Névnapot Dorkának!

Később írok még.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

A javított táblát elküldtem a gmailre :lol: :lol: Remélem mostmár minden jó rajta :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Válogatom a képeket előhívni :lol:
Teszek fel párat. :oops: :roll:
Kép
Képegy családi fotó :lol:
Kép állandóan ülne :lol:

Kép ennyire boldog ha verset mondok neki :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még egy pár aztán eldugulok :oops: :oops: :oops:

Kép egyszerűen csak szép

Kép most rágjak vagy átforduljak :roll:

Kép szökés a játszószőnyegről :lol: :lol:

Kép nem sikerült, elfáradt... :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na léptem teregetni meg főzni.

Bocsánatot kérek ha sok voltam a képeket illetően.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

A mai napunk enyhén szólva katasztrófa :evil: . Remélem, este már tudok jönni, most csak végiggörgettem a fotókat, tündériek :lol: :lol: !
Rakok én is holdvilág-kisasszonyról egy tegnapit :lol: :
Kép
dettyk

L.Móni, Grétit lassan vihetitek fodrászhoz, mer mingyá a szömibe lóg a haja :wink: :lol: :lol: !
dettyk

Dotildi, Dorkának boldog névnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

...szóval a szömibe lóg a haja :wink: :lol: :lol: !
dettyk

Ha már itt ragadtam:

Ádinak, Máténak, Emmácskának boldog hófordulót!
Dorkának boldog névnapot!
dettyk

Sziasztok!

Hát kész vagyok. Elmentem a dokihoz (végre visszavittem az eredményeimet), gondoltam fél óra, csak beadom, meg kérek röntgen papírt, mert iszonyatosan fájnak a térdeim (már régóta, mert sportoltam, de most iszonyat :cry: )! Szóval, húztam egy sorszámot, utána sétáltunk Szelivel, visszamentem fél óra múlva, és ugyanannyian álltak sorban… :shock: Felhívtam Apát, hogy segítsen egy fél órát babakocsizni kint Szelivel (be nem akartam vinni, nehogy elkapjon valamit). De aztán Apának is el kellett mennie, így felhívtam Anyukámat, hogy ebédidőben szaladjon ki (1 óra)… Na, szegény jól elkésett. :( Összességében 2,5 órát vártam ott… :evil: A rendelési időnek már másfél órája vége volt. Ez tarthatatlan!!!

Aztán persze kiderült (most végre a saját dokim volt), hogy tényleg nem jó a pajzsmirigyem (túlműködik) :( , írt fel rá gyógyszert. Meg a térdemre is. Jövő héten megyek röntgenre vele… És vasat kell szednem… Szóval jó szarok az eredményeim… és még „csak” 30 vagyok… Mi lesz később??????? :?

Mennem is kell, mert jön a Nagytesó a géphez! :wink:
Pussz

Máténak boldog hórfodulót!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: fájnak a térdeid? Mit mondott rá? Meg mit írt fel? Csak mert nekem is a bal térdem kivan!!! Ha leguggolok alig bírok felállni!
Basszus, ennyit várni? Miért nem kérsz időpontot? (bár nekem a terhesség vége felé nem akart adni a házidoki, mert állítólag telve volt előre két hétre!)

Kép
Kép
timi26

Míra gyönyörű pillangó! És a beszólásai!!! Bálint is éééédes, kis huncut! :D

Homeos bogyók: Én a nyelve alá szoktam tenni Szelinek (oltások után kaptunk), aztán figyelem, nehogy kiköpje (volt rá példa :wink: ).

Beni meg Domi de egyformák kicsinek!!!!!! :D

Irina! Ezzel én is így vagyok. HA lesz ketteske, akkor nekem mindegy, fiú vagy lány… :wink:

Ágica! Jaj, ezek a szédülések! Vigyázz magadra! Lehet, hogy Neked is vasat kéne szedned, nem? :roll:
Én egyébként nem is értem, hogy szülés után miért nem automatikus a friss anyukák kivizsgálása (én úgy kértem a dokit, hogy nézzük meg a vérképemet)… ?????? :?:

Kép

Kép
regcsiken14

Gréta cica gyönyörűséges! Jók az uszis képek! :D
(Mi megint bénák voltunk, sima elemet vittem, nem feltölthetőt, és be se lehetett kapcsolni a fényképezőt… pedig új elemek voltak…) Most szombaton meg elmarad sajnos az úszás… :cry:

Timi26! Ha időpontot kérek, az is eddig tart, és azt hittem, gyorsan végzek, csak az asszisztens csaj nem értette, mit akarok… :shock: Túl jó a dokim, rengetegen mentek át hozzá… hát ez a hátránya…
Nekem valszeg ízületi gyulladásom van, már vagy 10 éve (mondanom sem kell, hogy ez is családi betegség). Brexin-t kaptam rá. Egyébként nekem is a leülés, felállás, guggolással van gond. Menni simán tudok… Nagyon szar egyébként!!! Majd röntgen után többet tudok. :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja! Szerencsére egész terhesség alatt nem volt vele gondom, pedig aggódtam, hogy mi lesz, de mintha elvágták volna. Hát most visszajött... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Tündéri Gréta cica, és nagyon édesek vagytok a családi fotón :lol:
Rólunk Emese csinált amikor Náluk voltunk, most az a háttérképem :lol:
Tényleeeeeg Emese! Kiskolbi! Ti most taliztok? Áhááá azért írtad, hogy csini Anyós leszel 8)
Kérünk mielőbb fotót, videót, mindent ám!

Dettyk!jaj de drága Pankababa, úgy pózol már mint egy modell 8)

Regi! Hát ezért utálok orvoshoz menni... már vagy egy hónapja, sőt 2 hónapja :oops: halogatom a rákszűrést :oops: Meg Nolkát is vissza kéne vinni ortopédiára 4 hónapos kontrollra :roll: :oops:

Jaj már megint Kínai levest eszem :? tavaly ilyenkor ettem halálra magam :oops: terhesen :roll:

Irina! Nem láttad a mai Embergyereket a sprektumon? A beszédről volt szó.

Jaj képzeljétek ma Nolka megfogta végre a lábát (lábujjait, lábfejét... eddig csak a térd és combi sikerült), annyira aranyos volt úgy örült neki, egymás után elengedte megfogta elengedte megfogta... már egy hete próbálkozott :lol:
Nahát miknek tud az Emberlánya örülni :shock: :lol:

puszkóka

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Helló!

Szuper jó volt a tali!!! :D :D :D
Nemsokára szerkesztek képeket is, és visszaolvasok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi: nekem a szülés után kezdett fájni a térdem! Gyanítom, hogy a hirtelen súlyváltozásoknak köszönhető... :roll:

Gremese: milyen tali??? Lemaradtam valamiről??? :shock:

Kép
Kép
timi26

Timi!
Suttyomban összehoztunk egy talicskát Zsófival és Emesével. :oops: Tényleg szuper volt, dobjuk mingyá a képeket, magukért beszélnek. Aki ott volt decemberben a jógaközpontban, tudja, mi zajlott a konyhában. Nos, az csak a kezdet volt... :oops: :wink:
Amúgy Zsófi tényleg olyan, mint a képeken-videókon. Nekem azonban így "élőben" sokkal inkább feltűnt, milyen gyönyörű kék szemei vannak! :D
És nem is volt csipkés a lelke!!!! Juhíí! :D
És nagyon éddiii, ahogy kacag!!!! Ami a csúcs: megkacagtatta az én Mátémat nagyon, és ez azért ekkora nagy szám, mert nekünk még csak 1x sikerült idáig!!!!! 8) :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok! Nem volt két napig internetünk! Most meg dél óra csak olvasok, olvasok, csak ugyebár a három gyermek gondoskodik róla, hogy két percnél többet egyhuzamban ne üljek itt!

Jegyzeteltem rendesen, majd még írok is, de most éppen fennforgás van, mennem kell, lehet, hogy még este jövök, de lehet, hogy már csak reggel (hajnal)!

De mindenképpen boldog hófordulót utólag is Máténak!

Emmának, Máténak is boldog hófordulót kívánok!

Dorka! Boldog névnapot!

KépKépKép
bongyi

Wow! Egymás után 2x oldalt kezdtem!!! :shock: 8)

Detti
KépKép
kiskolbi

De hülye vagyok, az első MÁté, az Ádi lett volna!

KépKépKép
bongyi

Anitja! Én láttam a spektrumon a műsort!!! Kép

Timi26! Az lehet, de akkor legalább ha visszafogysz, elmúlik… :D

Kép

Kép
regcsiken14

Helló!

Izé... igen, összehoztunk egy mini talicskát... :oops:
Naggyon jó volt! :D :D :D
Először is Kiskolbi egy tünemény! Remek háziasszony, nagyon fincsi pudingot csinált. A perecet és a gyümiket parlagon hagytuk, de majd bepótoljuk, hogy elrágcsáljuk azokat is! :twisted:

A képekről visszatükröződő Máté iránti rajongás a valóságban még erősebb! Édesek ahogy Kolbi énekel Máténak, és tornáznak!

Kiskolbi! Fogadj örökbe! :wink:

Alátámasztom azt a tényt, hogy a jógaközpontos konyhai románc folytatódott! Mit folytatódott? Kiteljesedett! Vagy inkább beteljesedett!
Az én csipkéslelkű Kislányom vigyorgott, megkacagtatta Mátét, a Picik mosolyogtak egymásra, fogták egymás kezét, Zsófikám állandóan Máté arcát simogatta.
Zsófi mosolygott Kiskolbira, Máté rám, mindenki mindenkire...
Zsófi meglepően jól érezte magát egy új helyen.

Mi is - anyukák - szuperül eldumcsiztunk!

Máté tündéri, annyira édes és helyes kispasi! Lilla Sikoly Cicát szerintem kenterbe veri. És tényleg ringatózik négykézláb! Láttam!!! És ugrál :!: Kiskolbi ölében! És fogja a kanalat, és beirányítja a szájába a hamival együtt! Annyira cuuukiiiiii!!!!!

Nagyon klassz volt! :D
Most dobok képeket, és ha Babuci még nem kel fel, akkor elkezdek visszaolvasni.

Kép az első gyöngéd érintés. Végre együtt!
Kép A szerelmes pillantás
Kép most már nem engedik el egymást
Kép Anya! Ugye nem hagysz itt ennél a néninél? Bár elég kedves...
Kép Tudod, hogy csak Téged szeretlek!
Kép Anya! Engedj! Ez az én csajom!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, Kiskolbi: itt tényleg nagy a szerelem, olyan édi a kis szeremles pár!...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi: Most vagyok jobban azért is néztem be egésznap szédelegtem de itt volt a nagymamim és segített.

gremese.kiskolbi: A képek magukért beszélnek annyira édesek :P

Kép

Kép
agica1126

Kép Iván és Petra séta előtt Kép Szintén:)

Kép

Kép
agica1126

Lányok,
mindenkinek köszi a hófordulós köszöntést, én szégyellem, de mindig elfelejtem, ezért most szeretném megkövetni a babákat!!!
ÉLJENEK A HÓFORDULÓSOK!;-)

Amúgy dühöngeni jöttem, mert kiborít a családom: az emeleten lakunk, egy üvegajtó (+ lépcsőház) választ el minket a szüleimtől és a húgomtól. Húgom hazacsörtet fél9-kor, majd felszól, miközben mi kínkeservvel (vagy nem kínkeservvel, de mindenképpen nagy csöndben) altatunk, hogy a férjemtől vmit kérdezzen. Ezekután lemegyek, szólok érte anyámnak, aki a húgom pártját fogja (elsősorban azért, mert a húgomnak lelki problémái vannak, és a szüleim szerint ennek "megfelelő" kezelésmódja, hogy minden hülyeséget elnéznek neki, nehogy "csináljon magával valamit" -- nem mintha ez a félelmen alapuló elnézés eddig bármin javított volna). Majd utána, hogy feljöttem, ezt lent hárman kitárgyalják (hogy én jelenetet rendeztem), húgom röhög azon, hogy az én meghatározásom szerint fél 8 után már minket nem lehet zavarni. Hogy a húgom milyen, azon nem csodálkozom, bár az, hogy a tapintatot is hírből ismeri, meglepett. De hogy anyám... aki "amúgy" Ádi hatalmas rajongója, így viselkedjen. Legszívesebben zokognék, ha ez az egész jelenség nem lenne kínosan ismétlődő. Legszívesebben felkapnám a családomat, elrohannék egy klassz kis kunyhóba, hogy ne itt kelljen élnem.

Kép
Kép
irina

Ui: Természetesen az üvegajtó csak nagy zajjal nyitható, és hát a felszólás sem épp halk, hogy meghalljuk ugye... Ádit azóta sem tudta elaltatni az apja.
Most komolyan, mit csináljak ezekkel az emberekkel?! És ez a SAJÁT CSALÁDOM!!! :cry:

Kép
Kép
irina

Emese Kiskolbi hát nem semmi ez a románc!!!!
Nagyon szépek a babák és a mama, kár hogy a másik mama nem szerepel :-( Szivesen gyönyörködtem volna benne is :-)

Irina ne idegeskedj!!!! Próbáld megbeszélni a családoddal, hogy mire kell odafigyelnetek ahhoz, hogy együtt tudjatok élni.
Én csak tudom milen nehéz, mert ugye én az anyósommal lakok egy fedél alatt :-( ( én hülye, inkább a garzon maradhatott volna)

Regi legközelebb már vigyél gépet+elemeket!!!! Jó volna gyönyörködni Szelikédben :-)

Heni
KépKép
heni81

Irina: én nem értem, hogy mit nem értenek azon, hogy egy kisgyerekes családot NEM zavarunk este?
Én a mai napig nem hívom fel este a bátyámat, ha valamit akarok tőle, pedig Zsófi már 2,5 éves!!!

Gremese, Kiskolbi: 2 szerelmes pááár!!!!! :P
Csauda édesek együt!!!

Kép
Kép
timi26

Heni!
Másik Mamáról csináltam képet (sajnos kicsit sötét lett :oops: ), el is küldtem Neki, és innen kérem tisztelettel, hogy dobja fel, mert az én lökött laptopom csökönyös szamár, és nem enged képet felrakni.
Akkor láthatod Zsófianyut is. :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Ágica! Én is szédültem kb. két hete. Mondjuk nem ilyen erősen. Én azt gyanítottam, hogy kevés a vasam. Elkezdtem szedni, és már semmi gond nincs! Szerintem próbáld ki! Szopis mamiknak külön is kell még vasat szedniük. (Most olvasom, hogy Regi is ezt javasolja).

Viranka! Apa nagyon jó fotós! Már megint a levegőben kapta el nikkelbolha-Mirát! :lol: (Na látom Anitja is felfedezte!)
Bálint milyen huncut! :wink:

Térdfájás: Nekem a pocakosság végén kezdődött, és a mai napig a jobb térdem tök kész van! Fáj bizonyos helyzetekben, éjjel "elalszom". Szörnyű! Remélem nem marad így! :roll:

Irina! Jaj, szegénykém!
Talán mikor a család valamelyik tagja felkiabál, és Ádi felriad - netán sírva fakad -, esetleg levihetnéd hozzájuk, hogy tessék, ez a felkiabálás eredménye! Lehet altatni!
Persze nem kéne Ádit "felhasználni" úgy, hogy neki rossz legyen, de hátha a tettekből értenek, ha már a szavakból nem... :roll:
A kunyhó jó ötlet! 8)

A fotók csudajók! Az összes! És minden baba zabbantani való!

Kép
Kép
Kép
gremese

Anya! Én meg ezzel a nénivel maradok!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Én elteszem magam holnapra!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jön a szokásos Fleur regény :)

Heni, Kaqk, Irina, Maggie, Emese, Dettyk
Kösz

Kaqk
Nekünk is extra nyűgi volt. Mondjuk ma sem volt olyan jó passzban.

Kiskolbi
Lilinek is piros az arca, de inkább csak piros pöttyök vannak. Szerintem a sok nyáltól. Én Sudocrem-el kenem neki az elmúlasztja.
:( még mindig orrfolyós :( és ráadásul ma nyűgös is volt. Minden ébredés után min fél óra üvöltés. Alig sikerült megnyugtatni.
Nagyon édes az együttalvós, de nekem a puszis is nagyon tetszik.

Emese
Nagyon jó ez a jajj anyám kép :)
Wow ilyen korán kelt valaki :) fogadjunk direkt meg sem mosakodtál, h te legyél az első :lol:
Ne aggódj mi is ilyen dinnyék vagyunk és Lilla is röhög rajtunk egy alkalmat kivéve :) jajj ezt még nem is meséltem..írom közösbe
cici tépés...:( és erre du mit csinál az én lányom tépi a cicim :( még jó h neki nincs foga
Mikor a zuhizós részt írtad, már gondoltam, hogy sutytaliztok :) Teeeee megijedtél mi, h lecsapja Lilla Zsófi kezéről a Mátét :) :lol:
No no nem eszik olyan forrón a kását :) csak várd ki a hétvégét vagy a jövő hetet :lol:

Irina
Hajtépős Ádi és ééédes
Szegény Ádi :(
Család :( hát ez tényleg nagyon gáz.

úgy látom már nekem is át kell néznem a képeket

KTimi
Fúú Ádi szép súlyban van :) és cuki.

Macskakaki :) még leírva is hülyén néz ki nem?? :)

Punki Panna ééédes pózok.

Szval még nem is meséltem, h Lilla mit csinált a múltkor a kádban. A hülye szülei a mellékelt állatokkal játszottak olyan felosztásban, h apa a békákkal én pedig a dinka
Trex-el :) és persze a grrrr a dinó meghamizza a békákat. Lilla néz minket nagy kerek szemekkel, hol a dínóra, ránk, békákra aztán eccer csak látjuk görbül a szája és hát hatalmas sírásban tört ki. :)
Csak akkor nyugodott meg amikor mindent kivettünk a vízből. :)
Amúgy most már haverok :lol:

Kép

Regi
Én szívesen leszek elős jóga DVDs ha más nem kérte ilyen gyorsan :)
áááá lemaradtam :)
:( sajnálom a rossz eredményeket.

Móni
:(:(:( már írtam mi is így voltunk. Grétának is gyógyulást. Sztem ugyanaz mint nekünk.

Mit akartok tiszta tavasz van :) vagy csak itt Miklóson én nem mondom, h 8 ágra süt a nap, de tök jó idő van.

Anitja
Noel :)

Dettyk
:( mi az hogy földhöz vágja?????? grrrrr. Ááá semmi gond, csak melankólikus a gyermek. Jól teszed építsd az önbizalmát :)

Viranka
Hááát nem :)
No látod :) nagyon édesek Mira újabb elszólásai és tök jó lett a jelmeze és az az újságos kép :) annyira bájos

Zsuzsóci
Nagyon szépek a gyerkőcök.

Maggie
Hát baba korukban nagyon hasonlítanak :) Nálunk tigris a nyerő rágcsa mostanában :) látom nektek a kockásfülű nyuszi jön be :)

Nektarin
Ééés ez most mit jelent ízlett neki?

Juba
:(
Nekem is volt már katéterem és nekem sem fájt, csak kellemetlen. Csak azért volt rossz, mert bénáztak és vagy 3x megpróbálták feltenni.

Aniko
Pfuh szerencsére

Emese, Anitja
Jajj megnéztem a videókat, nagyon cukiiii.

Móni
:( mi is küldünk nektek sok gyógypuszt. Mi már kezdünk alakulni
Naaagyon jó az úszós kép :) ahogy tartja a kis lábát, no meg az utolsó kép :) megzabálom háát szerintem akkor is tiszta te :)

Emese, Kiskolbi nagyon jók a képek :)

Itt is köd volt ma meg eső :( nem is jutottunk le sétálni. KépKép

Fültépés az nekünk is van :)

K vitamin, nekem is azt mondták, addig amíg szopik.

Köszönöm anyu nevében is a kedves szavakat mindenkinek.

Anyuval ma többször is beszéltem, meg apuval is. Jól sikerült a műtét és nem rossz indulatú a daganat. Anya is jól van a helyzethez képest.

Tegnapi Lilla húzás. Reggel megfordult hasra és nagy dumálásba kezdett. Addig billegett, amíg közelebb nem került hozzám. Akkor elkezdett a hálóingem alá kuksolni és sikkantott örömében,
hogy cici van a hálóing mögött :lol: és fogta magát elhúzta a hálóinget és rácuppant a cicire. Hááát azt hittem megzabálom.

Aztán most már rendszeresen megcsinálja, h leteszem a játszószőnyegre és a konyha előtti kövön találom meg. Majd holnap mellékelek képet is.
Szóval elkezdte a hátra felé mászást :shock: előre nem megy neki :)

Dorottya boldog névnapot!
KépKép

Ádi, Máté, Emma boldog hófordulót! KépKép
KépKép

KépKép
KépKép
fleur

Ja a hozzászólásaim java része már tegnapi :) Lilla már jobban van :)
vigyázzz Kiskolbi és Máté mert mi is jövüüüüüünk!!!!!!!!!!!!! :)

KépKép
KépKép
fleur

KépKép
KépKép
fleur

Emese Köszönöm!!!!

:D :D :D :D :D :D :D

Jó éjt mindenkinek!!!!

Heni
KépKép
heni81