A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Nem is tudom már, hogy ki írta: olcsón vett szopis cicitartót! Hol???????
magdolnam

Magdolnam! Szerencsés a barinőd! Én vettem tegnap szopis melltartót 790.-ért a Sugárban lévő Skálában!
Vendég

Magdi!
Boldog névnapot!!!!

Kép
20150601134430

Magdi!
Milyen paraméterekkel született a bébi?

Apropó!

Andiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
20150601134430

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Én jelentem, jót aludtam, csak keveset.
Apa tegnap a focizásból hazahozta a haverját, aki itt lakik a szomszédban, és ő ittfelejtette magát. éjfélkor ment el, utána aludtam csak el.
Reggel pedig 6'40-kor pedig nekem ébresztő van, mert keltem a csajokat. Úgyhogy nagyon álmos vagyok...

Ma reggel el kell mennem egy kis beszerző körútram, mert a pólók, amiket gondoltam, hogy tudok hordani, nem jönnek rám.
Kell vennem valamennyit...

Wera!
A strand miatt irígykedem.

A tegnapi uh-soknak nem semmi méretekkel rendelkeznek a babócáik, hihetetlen, hogy már ilyen nagyok...
Én hétfőn megyek dokihoz, kíváncsi leszek, Emma mekkorát nőtt.
Olyan hihetetlen, hogy már csak 50 nap...
Még egy hónap, és utána nem lehet baj!
Addíg meg csak kibírom...

Hene!
A kicsibék aranyosak...!
Már csak 5 nap?! :shock:

Andi!
Jó vagy? Minden oké?

Nálunk az ebnek gyomorrontása van, szegénykém egy kicsit túlette magát...
Most diétázik, és csak egyik helyről fekszik a másikra, mert még melege is van. Nagyon sajnálom. Már adtam neki espumisant... :roll:
Remélem, jobban lesz!

Nekem is kéne főznöm valamit, csakhogy nem tudom, mit!
A tarhonya nem hangzik rosszul, de a lányok nem szeretik.
Ötlet?
Vendég

Magdi!

Boldog névnapot!
A barátnődnek pedig nagy-nagy gratula!
Vendég

köszi :) :oops:
2900gr, 54cm.
magdolnam

Marcsi!
Én halfilét rántok.
20150601134430

Na, a napszúrás itt is utolérte a babanetet.. :?

Ági!
Már neked tegnap is akartam írni!
Voltam a bankban, befizettem a pénzt. Sajnos csak tegnap tudtam menni, mert hétfőn nem fértem az internethez, a számlaszámot pedig naná, hogy nem írtam ki... :oops:
Elvileg, mivel befizettem és nem utaltam, már meg is kellett kapnod. Remélem, így van.
Mégegyszer nagyon köszönöm!
Vendég

Na, lépek csajok, amíg még nem lesz annyira meleg! 8)
Pusszantás, majd jövök!
Vendég

Magdi: gartula a barátnődnek! Holnap lesz a névnapod ugye?? De előre is nagyon sok boldogságot!

Marcsi: pesze, hogy kibírod még egy hónapig! Én is azon fogok röhögni a végén (már bocs) ha majd a 41 héten könyörögsz neki, hogy bújjon ki!

Andi: hol vagy???????????????????????? Csak nem??????????????
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Most kaptam infarktust, hogy hallottam ma még melegebb lesz!
Ma már mehetek a táppénzes papíromért, és tök f@sz, hogy a doki csak délután rendel, csatangolhatok a dögmelegben... :evil:

Először megijedtem, mikor láttam mennyit hízott, 30dkg-mal több most az átlagosnál, de ha ilyen ütemben növekszik, születéskor pont jó lesz4 Főleg, hogy nagyon úgy érzem, hogy nem várja meg az augusztust! :D
Ja, és tegnap azt mondta a doki, hogy nagyon lent van a feje! :shock:
Remélem, hogy még nem akar megindulni! :shock:

Édes kiscsibék! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Megyek főzni! Később majd jövök! :D

Nem holnap van Magdolna?
Vendég

Szia Kata!

Erre válaszolnom kell, mert én is jót röhögtem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Az kizárt, ugyanis én hivatalosan júli 17-re vagyok kiírva, és ha addíg nem akar megszületni Emma, akkor a doki segít neki, mert attól a naptól szabin van... 8)
Tehát tuti, hogy legalább egy héttel hamarabb jön. :roll:

most akarom vele hétfőn megbeszélni, hogy hogyan is lesz, mert ugyan beszélgettünk egyszer rég róla, hogy nála szülnék, és ezt tudja is, de a kiskönyvembe még nem írta bele magát.
Azért, mert abban a kórházban, ahol ő dolgozik, nincsen koraszülöttosztály, és ha mégis gond lenne, akkor ezzel ne tetézzük, mert mondanom sem kell, ha van fogadott dokid, de nincs ott, akkor a kutya sem néz rád...
Vendég

MAgdolna: május 29. :wink:
NEkem is azt mondták 3 hete, hogy a kapuban vana feje! Én is meglepődtem. Remélem az enyém is úgy kicsusszan, mint a barátosnémé! És az a vicces, hogy ő nagyon görcsölős volt mensi idején, meg szenvedett. És most? Na tessék!
magdolnam

Holnap lesz, de nekem most van eszembe! Bocsi, de eléggé szelektív vagyok :D :D :D :D :D :D :D :D

Ezért biztos, hogy tutira megköszöntsem :oops:
20150601134430

de igen, holnap van Magdolna, ma meg csak szerda van
Vendég

az enyém is hasonlóképp megy szabira, szerintetek nekem is elinditja, ha addig nem lesz meg????? A szülés után kapnak pénzt (tehát van e valami érdeke ez ügyben a dokinak?)
magdolnam

MAgdi: egesz biztato a baratnod esete:), egy ilyennel en is kibekulnek:)
Vendég

Itt is betegeskedik a babanet! :cry: Pedig árnyékban van!

Magdi, gratula a brátnődnek. Szülhetnék én is így??? Egy ekkora babával én is kiegyeznék, de a dokim mindig azt mondja, szép nagy baba! :?

Anyukám most mondta tojásleves, és rizseshusi a mai menü!!
Imádom mindkettőt!!!!!!!! :lol: :lol:

Kriszta, beszéld meg vele, hogy húzza vissza a fejecskéjét, ne kíváncsiskodjon. Még nincs kész a meglepi! :wink:

KépKép
hene

Jó reggelt!

Szilvi! Sajnálom a kórházat!

Wera! Jó strandolást! Bár én fürdés nélkül nem élveztem annyira.

Magdi! Grat. a barátnődnek! Nem is baj, hogy kicsi a babám! Hátha én is megúszom pár órával!

Én viszonylag jól aludtam! Hála a 4 Rennie-nek és a langyos tejnek!

Kép
szly27

en azt hiszem lecsot fozok ma, vagy babfozeleket, nekem a bajom a kimenetellel van. Nem igen merek.
Iszonyat durva ez a meleg.
Most meg ok, de kesobb.
Bar az ezermesterbe le kell mennem, ugyanis meg mindig nincs fenn a bojler!
Tivabbi akadalyokba utkoztunk...Kiall a falbol valami szar, es emiatt nem fer oda, mert a regi feljebb volt, viszont ezt feljebb nem tudjuk rakni mert rovid a cso. Igy ferjemmar feladta a harcot mire nekem kipattant az agyambol, hogy ha talalunk olyan csovet mai oldalrol kicsi hajlassal jonne a csaphoz, akkor felrakhato. szoval mennem kell csovet hajtani.
Neten talaltam is, de mire megrendelnem ,es ideer...szoval elob megkerdem.
Ennek az akzionak koszonhetoen most akonyha igen hadi allapotban van. Bojler mogott nem volt lefestve, fal kibontva, hogylassa parom mi all ki a felbol, hogy legyen hely a bojlernek szekreny leszedve, ahol ugyancsak mas szinu a fal.AAAAAAAAAAA
Mindegy en ezen mar nem idegelemmagam. Meglesz mikor meglesz, addig meg marad a kadban valo mosogatas:)
Vendég

Basszus nekem olyan ejjszakam volt! Szegyen nem szegyen de bogtem mar. en tehetetlensegemben alt bogok.
Kezdodott gyomor egessel, es gyomorszaj fejdalommal, de ugyhogy hetret gornyedve probaltam levegot venni. percenket szaladtam wcre mert azt hittem kidobom a taccsot. Akkor uldogeltem picit az erkelyen hatha a levegotol jobb lesz, ugyanis a meleg is szornyu volt a szobaban. Akkor parom ravet fekudjek le, a gyomor baj jobb lett idovel, viszont kistorpe olyan bulit rendezett, hogy ugraltam jobbrol balra, es ilyen meg nem volt, ejjel ismet felebredt es folytatta. Es meg csak ferjem kezet sem birtam megmozditani, hogy tegye a hasmra, hath lenyugszik:( Igymaradt a turelmes varakozas, hatha elalszik. persze addigra meg reggel lett, igy ugy keltem ki az agybol, mint egy mosott sz.r! de azt hiszem ez nem is meglepo:)
imadom a hetvegen mindenki kerdezgette, es aludni tudsz meg?
Mondtam mindenkinke, hogy mi az hogy meg, en a 3ik hettol nem tudok aludni:(
Es meg mikor lesz 3 eves a gyerkoc:)?
Vendég

Sziasztok!

Nálunk már tegnap estefele napszúrást kapott a babanet, úgyhogy rá is hagytam. Most se nagyon akaródzik menni! :cry:

Szerintetek elképzelhető, hogy már lejjebb ment a pocim? Eddig a bordáim alatt éreztem a lábát! Most meg reggel óta a köldököm felett kb. 10 cm-rel?

Hene. Tündériek a kiscsibék!

Kép
dittke

Anyjuk, sajnálom a bojler témát. Amúgy ez sajna így szokott lenni. Mindig közbe jön valami, semmi sem megy simán. Nálunk legalább is! De nemsokára készen lesz és akkor minden happy lesz! :)

KépKép
hene

Hene: a csibék (amik egyébként írtó édesek) megelőzték a babódat! :D :D :D

Hát ez a babanet, nagyon nem bírja a meleget ez tény! Eléggé vacakol, néha be sem jön!

A gondozó dokim már nem akar velem többet találkozni, akinél meg szülni akarok ő majd csak a 36. héten (jó az má csak 2 hét) viszont vele még semmit nem beszéltünk meg, a telcsiszámát is csak Potykától tudom!Szóval most két hétig nincs is orvosom! :D :D :D
Szóval Dóri baba nagy nagy nyugi!
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, reagálni lightosan tudok.

Muffin
! ezek nem rossz hírek, ahogy olvasom! Sajnos az I-es Női előfordulnak ilyen emberek...olyan durva, pont egy ilyen helyen...

Wera! Sajnálom!

Bencuri! Örülök hogy jó volt Nektek! Nekünik 3-án megismerkedési évforduló! 4.!!!!

Hajnalban megszületett a kismamatornás barátnőm kisleánya, egészségesen, 37+4 napra 3200 grammal! Hát lányok,róla kell példát venni! Hene? Andi?
Szerintem hétvégére lesz babánk!

Én tegnap kitettem magamért: két szekrény, 4 ajtó lemosása+ főzés...Az egyik hajolásnál a végefelé durván begörcsölt a hasam... nem vagyok normális. Este azért voltam tornázni, ott már nem volt baj. Éjszaka viszont a csipőm nagyon durván fájt, alig bírtam visszaaludni...viszont csak 2 pisi volt...és nagyon meleg...most is az van...

Na, mindannyiotoknak szép napot!

Kép
andkata

Ja, és az én lányom tegnap se bírt magával és ma is durván nyyomja! Nem zavarja a meleg!

Kép
andkata

Ja még annyit, hogy a régi dokim mondja nekem, hogy akkor majd ügyes legyek meg ilyenek és, hogy én szóljak a szülésnél, hogy akarok gátmetszést mert ebben a kórházban nagyon divatozik, hogy nem csinálnak, lassan senkinek 4 kg babákat megszülesztenek a nélkül, aztán meg csak repednek a mamik! (bátorítják a mamikat, hogy olyan ügyes, hogy ki bírja nyomni)
Hát ez érdekes! Én valahogy úgy készültem, hogy majd az orvos ott lesz és minden ilyesmiben ő dönt, legjobb belátása szerint! Honnan tudjam, hogy mi szükséges??? Basszus!

Nekem meg pont nem lejjebb, hanem felfelé vándorolt a babóm! Most ülni is alig tudok, mert a popója kb. a két mellem közt van. Ami nem lenne baj, csak közte van a gyomorszájam és az kicsit érzékeny! :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: Szóljál rá, hogy menjen vissza. Amarra van az út kifele!

Kép
dittke

Vidokata, ebben a témában szerintem is inkább a dokinak, szülésznőnek kéne döntenie. Mi nem látunk a lábunk közé, hogy tudjuk kifér e az a gyerek! Jó hogy azt nem mondja majd ha elakad megkérdeznek téged, hogy mit csináljanak és akkor úgy lesz!

Andkata, te is elég serény nőszemély vagy! Én is ezt csináltam, de a végére már nagyon kifáradtam. A védőnőm is mondta már, hogy nem gondolta, hogy avégére így elfáradok!
Amúgy az én kicsi törpém is mocorog ezerrel. Nem tudom mikor akar elcsitulni, hogy lemenjen alfába és erőt gyűjtsön a megszületésre! :wink:

KépKép
hene

Most akkor mit is jelent az hogy túl lennt van a baba??? Kezdek parázni. De én még elvileg zárva vagyok. Mondjuk jövőhéten megyek a dokimhoz, mjd jól kifaggatom.
magdolnam

Magdi! Ne parázz! csak akkor van gáz, ha nyitva a méhszáj...

Kép
andkata

SZép jó reggelt mindenkinek!

Kata a gátmetszésen nem aggódj, tudod én is ott szültem és a kutya se kérdezte, és vágtak. 3650-nél is! :roll:

Wera, de jó neked!jó láblogatást!

Szly, gratula a jó eredményekhez!

Patrszép kis méretek!

Hene lehet h ez jó megoldás, nem mondod neki és akkor majdo ő magától úgydönt kijön! 8)

Andi?

A.kata csak lightosan azzal a takritással!
bencuri

na vissza jöttem

vér levéve majd holnap meglátjuk milyen lesz az eredmény
képzeljétek nem hiztam egy dekát se a mult hét ota

még mindig a mit fözzeknél tartok nagyon melegem van

azt hiszem csinálok egy eper turmixot magamnak tejfölel pici cukorral nagyon fini

Képimg][/url]
Kép
ronix

Sziasztok!

Magdi! Nekem 1-1 ujjnyira nyitva a külső-belső méhszáj is,aztmondták van aki a 20. héttől így van!
Úgyhogy no para,még bizti marad egy darabig a babád!!
Barinődnek gratula!
irigy-irigy!

Maria! Gratula az 50 naphoz!!
Mindjárt itt a cél!

Nálunk hétvégén szarakodott a babanet,de ez persze nem jelenti azt,hogy ma nem fog! :twisted:

Wera! Jó strandolást!

Én reggel komolyan már majdnem sírvafakadtam,ennyire szar éjszakákat ez borzasztó,és mikor fogunk legközelebb egy jót aludni!!!
Annyira fáj éjel minden csontom,a hasamnak sem jó sehogysem,óránként-2óránként pisi,hogy lehet ezt kibírni!
Én már pár napja olyan ingerült vagyok!
Ma Áron sem ficereg annyira!
Fáj a hátam!
Iszonyat meleg lesz!
Szeretnék ma rántott cukkinmit vagy patiszont csinálni,de bizti nem fogok kapni!!!! :twisted:

Na majd meglátom!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Nálunk krumplistészta lesz és gyümileves! :)
bencuri

Jó reggelt!

Olivért elvittem a bölcsibe, azt hittem haza sem érek. Olyan hányingerem volt és fájt a hasamalja.
Már egy órája olvasok vissza.

Itt ülök a gép elött bugyiban és melltartóban. :oops:
ÚÚÚÚÚÚTálom a meleget!!!!!!!!!!! :x :evil: :x

bencuri: a bébinek csak a hazahozos ruhát kell vinni, mindent adnak a kórházban. A barátnőm akivel az előző gyerkőcöknél egy szobában voltunk Február végén szülte a második babucit és ő mondta. Gratula a tegnapi jól elköltött ebédhez!!! :lol: 8)
Még nem tudom, hogy hogyan szülök, mert a szülés elött dől el.
Én a hétvégén készítem össze a cuccomat és megyünk vásárolni. Bizom benne, hogy mindent meg tudunk venni. A legfontosabb Olivérnek a bicikli amit Levente hoz majd neki. A játszótéren az összeset ki szokta próbálni, pedig a múrván még hajtani sem tudja. :lol:

Wera: örülök, hogy jobban aludtál!!! Sajnálom az ismerősödet!!! :cry:
Jó strandolást. Én idén nem megyek, mert iszonyúan nézek ki.

Már elfelejtettem ki csinál pásztortarhonyát. :oops: Ha még nincs leírva a receptesbe, leírná? Én ma paradicsomos húsgombócot eszem krumplival, a tamás hozott nekem tegnap. :lol:

Anyjuk: Sajnálom a bojlert!!Ha nem kéne Olivérért elmenni a bölcsibe és délután levinni a játszóra én sem mozdulnék ki. :roll:

Magdolnam: gratula a barátnődnek és boldog névnapot holnapra!!!

V.Kata: azért, ha valami van felhívhatod az új dokidat ugye?

Andi: Mi van veletek?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi tessék jelentkezni! Valakinél valamilyen formában, csak adj életjelet magatokról!!!!!!!!!

KépKép
hene

Kész vagyok a krumplipürével és a rántott hallal. :D

Kész vagyok, mint a matek lecke.
20150601134430

Lányok úgy sajnálom a sz@r éjszakákat! Én nagyon együttérzek valatak. Tegnap este, mikor lefeküdtünk aludni nekem is nagyon szarul indult, de hajnal tájt olyan jót aludtam.

Ibm, neked sem sok van már hátra kitartás!!!!!!!!!!!!!

KépKép
hene

Viki!
Mosunk ajtót?

Ronix! Apa belenyugodott a leányyba?

Csajok! Tudtok valamit a homeopathiás bogyókról melyek migrainre jók?Barinőmnek kellene....

Kép
andkata

Vagy homeos orvost esetleg?

Kép
andkata

Kata!
Kérek 10 perc pihit, és utána moshatunk! :wink:
20150601134430

20150601134430

Titi.- az jó hogy csak a hazahozos ruci kell a bébinek! :D
Remélem kaptok bicajt Olivérnek! Jó , h mondod a paradicsomos húsgombocot ezer éve nem ettem! 8)
Elmúlt a hányingered, hasad hogy van??

Kata, Viki nem vagytok semmik! :lol:
bencuri

hát kata nem tudom

hogy bele nyugodott e
nem beszél rola-pocizik simizi puszilgatja nem tudom.
lehet aért csinálja hogy ne hözöngjek????????
mindig kérdezi hogy vagyok ha fekszem vagy ülök akkor hogy hozzon e valamit,tud e segiteni.
nem tudom
a kiságy még nincs kész szerintem nekünk nem is lesz :shock: :shock:

majd a földön altatjuk

Képimg][/url]
Kép
ronix

paradicsomos izét én is ennék de ég töle a gyomrom :? :?

Képimg][/url]
Kép
ronix

en mar ki is csinaltam magam mara!

Kesz a sutike, illetve hutoben csucsul, elvileg 2 ora alatt kene megkotnie, de en ezekkel a zselatinos cuccokkal mindig megszivom. mindegy, ha nem kor meg, megesszuk kiskanallal.
Felsepertem, felmostam, meg egy adag mosogatnivalom figyel a kadban.
Ja es eltortem ket poharat:) Pedig ez aztan tenyleg nem jellemzo ram:)
Hiaban a kadban mosogatas nem az en mufajom:)
Vendég

Titi!
Nem bírom a melltartót itthon elviselni. Amíg lementem a boltba addig volt rajtam....

Paradicsomos gombóc??????????? nyammmmmmmmmmmmmi!
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: