Szép Jó Napot (iccakát) Mindenkinek!
Én is megjöttem
Látom hozzátáplálás a téma. Én 6 hóig nem tervezem, utána is csak elkezdeni, de a szopit nem szeretném abbahagyni. Először csak alma, krumpli aztán meglátjuk. Remélem, h egyáltalán bele tudok majd diktálni vmit a gyerecskémbe kanállal, mert a cumit ugyebár nem fogadja el. Csak kétségbeesetten sír ha próbálkozom vele. Olyan van h vki egész életében cicizik
Ladmon - alszik, a gyerekem alszik napközben az ágyában! Gyorsan leírom és le is kopogom. Vannak kisebb nyöszörgések mikor leteszem, meg előtte kicsit ringatom (istibizi 2 szám erejéig a babydream cdn, az kb. 6 perc). Otthagyom miután az ágyba tettem és teledumáltam a fejét avval a rossz szöveggel, h utána kipihenten eszik majd egy nagyot és aztán egy óriási mókaóra következik. Elhiszi

(na jó végül is eddig mindig betartottam az ígéretem), nyöszörög és kb 20 perc múlva alszik. Kell még tökéletesíteni rajta, mert kb csak 40 perceket szokott, de egyre tovább bírja (meg kell tanulnia még a hanyattfekve alvást, mert eddig mindig hason aludt, de ha hason teszem le, akkor a feje fent és csaknézelődik).
Mondjuk vasárnap nem vol túl kiegyensúlyozott, de betudtam a sz@r időnek.
Mérlegdolog hogy megy?
Elif - nagyon szeretnék ilyen csini vonalzót én is. Láttam, h vhol már leírtad, de sajna nagyon nincs időm - energiám visszakeresni. Megtennéd, h mégegyszer leírod. Köszi
Nicko - én elsősorban azt sajnálom, h ilyen "egyedül" vagy ott. Őszinte leszek, fogalmam sincs h én hogy bírnám ezt! Le a kalappal előtted, ennyi kitartást!!!
Kaandi és egyéb szökésszeretők: abba is hagytam a melót a film kedvéért, pedig már láttam és mindig tudom mi fog következni. Olyan fura megszokni a fordírtást, meg a magyar hangokat. Nekem az eredeti jobban tetszik. De azért örülök, h végre itthon is elkezdték.
Masszír??? De jó nektek. Nálunk apa utál masszírozni is meg simizni is.

De talán a héten eljutok kozmiba, hátha nő lehetek végre... úgy értem, egy jeti helyett
Na és a vasárnap legboldogabb pillantát meg kell osztanom veletek:
Itt volt anyukám délután. Kicsit alukált Marci a babakocsiban, és mikor felébredt, nem én vettem fel, hanem anya. Bejöttek, rámnézett Marci és a "vállával elindult felém". Mintha hozzám akarna jönni! Persze egyből átvettem! Ez volt az első alkalom, h kérdezkedett hozzám. Én meg jól elérzékenyültem.
Egyébként egyfolytában berreg és fújja a bubikat, csupa nyál minden. Megállás nélkül nagyon hangosan beszél, reklamál és kiabál. De ha kajáról van szó, még mindig képes és beremegteti a száját

Annyira imádom! Kis éhenkórász
Ja alvással kapcsolatban: nekem segített a Dr Spock könyv (lelkiekben megnyugtatott olyan dolgokban, amikhez kétséget fűztem). Szal ha vkit érdekel, tudom javasolni. Nekem a "Babagondozási alapismeretek" van meg és nagyon hasznosnak tartom.
Ja és voltam a Müllerben. Nem rossz hely. Meg is tört megint egy elvem, mert rátaláltam egy nagyon édes szundikendőre, kiskutyus a feje! Olyan édi! És mivel Marci ilyen szépen tanulja az alvásdolgot és egyre kevesebbet sír miatta, úgy gondoltam ezt jutalmaznom kell. Már ki is mostam, megszárítottam, holnap megkapja (csak el ne hagyjuk, mert végünk lesz

- veszek majd bele vmi nyomkövető chipet

)
Voltam ma a plébánián, a plébános nem hajlandó megkresztelni Marcit, mert nem járunk templomba..... na kell keresnem másik papot, máshol. Vki csak megkereszteli. Kicsit bánt, mert milyen felfogás ez? Nem a feltétel nélküli szeretetről szól ez az egész? Akkor meg miért támasztják feltételekhez a keresztséget? Ez sem olyan már, mint régen
Ööööö szokás szerint megint csak magunkról regéltem.... kár h nem tudok gyakrabban jönni, így már nagyon nehéz ennyi oldal után reagálni. Ne hari lányok!
Gerendai Zsuzsi, megérkeztetek? Hogy érzi magát Léna? És Ti?
Jelentkezz
Mindenkinek Szép Álmokat Kívánok