Almi!
Hát nem tudom, az uhus nő ámult csak, hogy na ez a gyerek idősebb már, 3 nap lett végül az eltolódás. Az igazság az, hogy fogalmam sincs mikor keletkezett…lehet a számolás szerinti mai kor 16+1, és igen, max 3 nappal is lehet idősebb. És kettővel is…ezeken a napokon tuti adtunk neki esélyt.

De mivel a kis kukacok eléggé túlélőek, így 1 nappal is lehet idősebb, amikor is nem volt konkrét akció…és az igazat megvallva én ezt tartom a legvalószínűbbenek…nem tudom miért. Na végülis tökmindegy, úgysem a kiírt dátumon fog jönni, akár hány naposnak számolom…csak a vonalzó miatt érdekelne a dolog, hogy most akkor hogy vegyek a számokat.
A kiírás dátuma attól is függ, hogy hány naposak voltak a ciklusaid…ezért lehet különbség a látszólag egyidős babyk között.
Leírnád, hogy mit érzel a derékfájás alatt? Mert asszem szerdán nekem is volt ilyen. Egészen reggeltől estig annyira fájt a gerincemtől jobb oldali rész, lent a fenekem teteje, dereka körül, azt hittem megőrülök. Amikor dél körül egy órán keresztül tetőzött a fájdalom, már majdnem többször elbőgtem magam, és már majdnem azon voltam, h átmegyek a kórházba, hogy csináljanak vmt. Később rájöttem, hogy olyan fájdalom volt ez, mint mikor tizenéves koromvan eszeveszettül fájt a lábam a növéstől. Nem lehett vele mit csinálni, minden helyzetben fájt. Na ez dettó. Ezért gondolom, hogy esetleg már helyezkednének a dolgok odalent…de ezt azért korainak tartom. Na mesélj majd, h nálad milyen volt.
Szakamrinékati!
Örülök, hogy minden rendben van!
Rborsi!
Remélem jobban vagy már!
Klarissza!
De jó neked, hogy te már ilyenkor Thaiföldön lubickolsz! Jók a képek!

Na meg 2 gyerkőc után már biztos tapasztalt vagy az ilyesmiket illetően, hogy hol a baby, meg hogy mit kell érezned. Szerinted amit az előző hozzászólásban írtam az már ő lehetett?
Gabi!
Az én dokim egyből rávágta, hogy az úszást semmiképp sem ajánlja. (emailezek a magyar dokimmal) Most meg itt ülök nagy kérdőjelekkel a fejem felett.

Mert itt meg amint már írtam, ezt ajánlják elsősorban.
Kumplibogár!
Örülök, hogy nálad is minden rendben! Látom neked is óriásbébid lesz.

Te hogy állsz a derék fájdalommal? És nálad konkrétan milyen érzés?
Sclara!
Hát igen….néha el tudok rugaszkodni a földtől vásárlás terén. Nem szoktam meg korábban, hogy van mit költeni, úh most meg kell tanulnom megfogni a pénzt, és spórolni. Mert az a szerencse, hogy itt van miből. (mármint spórolni) De hogy büszke is lehessek magamra, 3-4 hónapja már tényleg nem költekeztem, csomó pénzt megspóroltam…és csodálkoztam már, hogy huhh, mennyi pénz van a bankszámlámon. Aztán persze ez elment a lakásra, mert azt cska én fizettem, daddynek épp nem volt munkája…de nem az a lényeg, hanem hogy igenis tudok spórolni, ha akarok.

A mostani költekezés szükséges volt, mert már 3 napja elkéstem folyamatosan amiért reggel csak álltam a szekrény előtt, és semmi nem jött rám…végül kínkeservesen rántottam magamra vm idióta kombinációt. A nadrágok alapból már nem jók, így vennem kellett összesen 4et, a felsőim meg hülyén néznek még ki terhes gatyával, mert kivan a dereka, meg a hasam és ez így még idétlen, még nagyon nincs mit mutogatni. Már hatalmas a hasam magamhoz képest, de külső szem még sztem nem veszi észre. Na ennyi.

Remélem jól éreztétek magatokat! Mire ezt olvasod, már úgyis túl vagytok rajta.
Macsiv!
Örülök, hogy nálad is minden ok!
Kornéliusz!
Nem semmi volt ez a kálvária!
Katinka!
Remélem Lilivel minden rendben lesz, és nem lesz allergiás!Szerintem a vége felé már olajat vegyél, mert igaz, hogy nem szívódik be jobban, de sokkal hatásosabb. Én már most is azt használok, Mummylicious a neve….otthon gondolom nincs ilyen. (ez gondolom a delicious szóból jött, ami finomat jelent) A végén pedig majd Bio oil-t veszek, ami itt elég drága már egy pici üveg is. Na de mindent megteszek a csíkok ellen, mert ez az egyik legnagyobb félelmem, nem akarom őket!!!! Persze aztán lehet, hogy a sok kence ellenére is szép zebrás leszek.
Akíra!
Te jó ég! Én is ettől rettegtem azon a bizonyos napon, hogy ugye ez nem fog végig kitartani? Mármint a derék fájás. Már előre parázok, hogy mi lesz később, amikor majd a baby a mérete miatt feszíti szét a dolgokat…meg fogok halni.

Nálad is olyasmi fájdalom volt, mint nekem?
Pipal!
Neked is örülök, hogy minden rendben! Köszi, hogy leírtad a tesztet. Igen, akkor valszín nekem is a kombináltat csinálták. De akkor miért nem mondtak semmit az Afp-ről? Áááááá, na erről beszéltem. Holnap úgyis fel kell hívnom őket, hogy nem megyek, majd rákérdezek. Lehet, hogy most csinálták volna az Afp-t is? Pfff….
Lovani!
Gratula az új dokihoz!
Na asszem megvan minden, amihez volt hozzászólni valóm. Most kérdeznék pár dolgot.
Van egy kis gyanúm, hogy lehet, hogy felfáztam. Írjatok légyszi, hogy mit lehet vele csinálni. Gyógyszert nem nagyon szeretnék bevenni…vagy muszáj lenne? Igazából nem vészes, csak néha érzek ilyen kicsit bénító pár másodperces fájdalmakat egészen lent…gondolom a húgyhólyagnál. Sokat is kell pisilnem, de igaz rengeteget iszom, tehát erre nem alapozok. Meg én alig bírom sokszor kipréselni a pisit…olvastam valahol, hogy valakinek a bébije ráült a vese vezetékére, és ezért lett gyulladás, mert nem jött ki rendesen. Talán nálam is ez lenne?
Hmm….a többit elfelejtettem, hogy mit akartam kérdezni. Na sebaj, majd jövök, ha eszembe jut.
Vigyázzatok magatokra!
Ja és asszem most kicserélem a vonalzómat arra a korra, amit legutóbb állapítottak meg….aztán majd látjuk a következő uhu után….bár akkor már sztem napra pontosan tuti nem tudják megmondani. (19+2-n megyek)