A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Én konkrétan sokszor fulladok a melegben...pedig nem csinálok semmit :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Itt nem tudom milyen idő van a lakásban hűvös, kellemes kint ma nem voltam.

Holnap lehet elbaktatok a dokihoz vizsgáljon meg.

Barbi szépek voltatok, Évi neked is jól megnőtt a pocakod.

De most tényleg megyek, puszi.

Kép
Kép
melisch

Csillag,nem csoda,annyira párás is a levegő.

Limo hmmmm én most várom a kajafutárt :) bár még Miki sincs itthon

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Melisch neked is hatalmas pocid van,bírom ahogy egyértelműen elválasztódik már a méh teteje,nálam is látszik :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nem kell ahhoz lombik, hogy felfelé kússzanak az összegek.. Nekünk eddig több, mint 250ezerbe került :cry: , és még nem vagyok babás... :shock: :roll:

Kép
xtina75

Engem leginkább az háborított fel, hogy olyan dolgot, amiről nem tehetek, az én hibámnak rónak fel. A helyrehozáshoz komoly összegeket kellett fizetnünk... (pedig a mi fizetésünkből kérdezés nélkül levontak adót, járulékokat...)
Az, aki önmagát teszi tönkre (alkoholista, láncdohányos), azt simán kezeljük... :cry: :cry: :cry: :cry:

A meddőséget miért nem veszik ugyanolyan betegségnek, mint mást???? (Sajnos, ez világszerte így van :cry: :evil: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Megvagyok, olvasó üzemmódban. Harmadnapja ribizli befőzés a projekt itthon. Anyámmal csináljuk, szerencsére a gyerekek kerteznek, medencéznek, persze azért főzés, mosás , stb van rájuk.
Nem tudom ebben a topicban kérdezte-e vki, de a válasz, igen, minden gyerekem normál úton született, az ikrek is. Az első kicsit rázós volt, kétszer indították (közte 1 nap szünet), aztán beszorult, vákuum, ilyesmi. A többi simább eset volt. A második totál, azzal mire beértem már tök jól álltunk, egy óra múlva megvolt. Az ikrekkel úgy mentem be, h elindult a magzatvíz, fájások sehol, úgyhogy kicsit ráerősítettek, elég nagy adag oxitocinnal, de aztán simán megszülettek, 24 perc különbséggel.
Ha nem Ti kérdeztétek, akkor bocs. :)
Claire
claire

Claire
Minden elismerés a tiéd!!!!
Sok gyerek... kétszeresen ikrek...

Van valami biztos recepted???? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

nemrég értem haza...még nem tudtam visszaolvasni :(...délelőtt elvitt Gábor a barátnőmhöz...2 hónapos kislányuk van, aztán amikor jött volna értem vette észre, hogy égve felejtette a lámpát, így lemerült az aksink...persze töltő nincs, úgyhogy azt holnap hoz apukám...így buszozgattam haza... mindegy...hazaértem...

Napközben sétáltam egy órát...hát majd meghaltam a végére...gyerkőcöm komolyan ki akart mászni belőlem, és néha direkt kis ólomgolyót játszott...azt hittem leszakad a pocim...de most már élvezi, hogy végre lenyugodtam...azóta aktívkodik, eddig csak ha valmi nem tetszett neki...

Kaptam matracvédőt barátnőmtől (nekem nem kókuszmatracom van, hanem szivacs, így arra jó lesz nekem), meg odaadta a maradék málnalevél teáját is...jó sokat beszélgettünk, mert tök jó, ugyanott szült, ahol én fogok, és még egy helyen is dolgoztunk, úgyhogy minden intéznivalóm ugyanaz, mint neki volt...

Ja, barátnőm is megszült...szegénykének tegnap 4-kor kezdett fájdogálni, és ma délben született meg a kislányuk, Hanna, 3600gramm, és 56cm...már várom a beszámolóját, úgyis mindig engem hív először...

Holnap reggel szambázhatok be a kórházba a háziorvos igazolásáért...ma hívtam a dokimat...felveszi...szia Ilus...én meg tök meglepődtem...már készültem, hogy bemutatkozom...na mindegy, szóval holnap délig bent van, úgyhogy majd akkor odaadja...most mondjuk nem örülök, hogy a kocsi nem megy...mehetek metróval...bleee...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus-Gratula a barátnődéknek Hannához!
Igazán szép névválasztás :oops: :) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

na ma fotóztam egyet, utoljára 4 hete csináltam pocakfotót... és nem tudom, de úgy látom, hogy nem nőtt semmit a pocakom... :shock:

viszont látom kaptam hozzászólásokat a gmail-en... köszönöm a dicsiket a babasarokkal kapcsolatban! nem tudom ki kérdezte, de a figurák a falon olyan habszivacsból vagy szivacshabból vagy mi a szöszből vannak! :lol: :lol:

Ircsi ne keseredj el azon, hogy nyügi napokat élsz meg... túl leszel rajta pikk-pakk! ilyenkor önmagunkhoz is több türelem kell! :wink: :lol:

bocsi, most nem reagálok személy szerint, mert már elfelejtettem, hogy miket írtatok!
:shock: ez a nap nekem se a legjobb... :?

Kép
gtunde75

Sziasztok!!

Ilus sajnálom az autót remélem nem lesz nagy gond és ha töltitek akkor beindul!Barátnődnek meg nagy gratuláció a babához!!

Tina sajnálom,hogy ennyit kell fizetni ezekért a dolgokért tapasztaltam saját magamon anno ezt is,de nem értek vele egyett miért kell ilyenekért fizetni,és ha kicsit jobban belegondolok azt sem értem meg miért veszik el a pénzt,hisz egy szülés is elég sokba van és igen nem kell orvost fogadni akkor nem kell fizetni,de nem csak az várja el aki meg van fogadva hanem másik is!!!!Remélem nektek pedig hamar ott lesz a kis picur drukkolok nagyon!!!!!

Évi nagyon csini leszel és nem leszel bálna hanem csini kismama és kész :lol:

Melisch pihenj csak még megteheted,a szüleimnek nem nagyon szeretek beszélni anyagi gondokról mert segíteni nem tudnak mert ők is örülnek ha élnek bosszantani meg nem szeretném őket,anyósom meg mai napig minket hív adjunk neki kölcsön és besértődik ha azt mondjuk nem tudunk,épp ma beszéltünk erről a párommal,hogy nem érti meg nekünk sincs és még meg is sértődik!!

Én folyton be vagyok keményedve ittam már magnéziumot,de nem sokkal jobb nem tudom az idő vagy mi okozza elég nehéz a hasam alig bírom!!!

Kép
bévi

Tünde pihenj te is mindjárt megnézem a képeket én is!!!HA ÍROK NEKED PRIVÁTBAN EGY KÉT DOLGOT TUDNÁL NEKEM SEGÍTENI HA NEM GOND???

Kép
bévi

Minden pocak nagyon szép Melisch,Évi,Tünde!!!!

Kép
bévi

[quote="bévi"]T írta:béviünde pihenj te is mindjárt megnézem a képeket én is!!!HA ÍROK NEKED PRIVÁTBAN EGY KÉT DOLGOT TUDNÁL NEKEM SEGÍTENI HA NEM GOND???

megpróbálok! :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Távolról is gratulálunk az új jövevényekhez.

Ircsi! Köszi a gratulációt! Recept? Az sajna nincs, mi sem tudjuk hogy lehet. Főként ez a második páros! Bár azt mondják , hogy akinek voltak már ikrei, nagyobb rá az esélye, meg a kor és a terhességek számával is nő az esély rá, de ezt Te biztos tudod. Családi halmozat is lehetne, de egy üknagymamán kívül nem tudok ilyet felmutatni!
Mellesleg, azért szerintem örüljetek, hogy elsőre nem ikreket vártok, mert sztem amikor az első születik, örül az ember, h ha azzal megbírkózik, többnél meg azt se tudja, h hova kapja a fejét.
(Persze később se, csak kevésbé frusztrálódik tőle :lol: :lol: ).
KÜlönben nekem nagyon szép emlékeim vannak arról, hamikor az első született, az tényleg ilyen totál baba-mama idill volt, azt hiszem visszahozhatatlan, Szívből kívánom, hogy hasonló szép napokat, hónapokat éljél meg te is, meg a többi mama is.
aztán jöhet a több gyerekes felállás, annak is megvannak a saját szépségei, ez a klassz. (6-al még nem próbáltuk, ha túléljük, beszámolok :lol: :lol: )
Claire
claire

Claire ez nagyon szép ennyi gyerek jaj mikor mindegyik szól ez kell az kell,nagyon becsüllek titeket,amiért ilyen szépen nevelitek őket,nagyon szépek és biztos okosak is :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Ircsi ! Igazad van, én is mindig felháborodok azon, h pl a láncdohányos uannyi tb járulékot fizet, mint én.
És ha mondjuk még nem is lombik, csak előre tzervezed a gyereket, és azt mondod, feltöltöm magam, terhes vitam, folsav, stb, akkor vedd meg nyugdtam, 0 támogatással. De azért legyél marha felelős a leendő gyedrmeked egészségéért! Mindegy, ezen 10 éve túltettem magam, csak most újra eszembe jutott.
A mesterséges beavatkozásokból semmit sem áll a tb?

KÜlönben nekem megszokhatatlan az is, ahogy tartják a markukat egyes orvosok. Nem arról van szó, amikor végigkísért egyterhességet, levezényelte a szülést, és tényleg hálás vagy, hanem amikor pl. beesel egy ügyeleteshez, elvégzi a munkáját, és mégis elvárja. És ha jól látom, az orvosoknál is iszonyúak a különbségek, lehetőségbenm hozzáállásban, mindenben.
Tisztelet a kivételnek. Nekem pl az eredeti orvosom ilyen szempontból (is) egy igazi orvos volt, amilyet az ember álmodik magának!

Claire
claire

Már kérdezni akartam tőletek mindenki vett magának mellszívót????
Vagy aki már szült az tud tanácsot adni ebben,nem minden esetben van erre szükség???Vagy a tejcsi jöhet akkor is nem muszáj mellszívó,szóval ha szopik a baba kell vagy lehet anélkül is szoptatni nem fontos a mellszívó,ezt már régen kérdezni akartam!!

Kép
bévi

Bévi,én kapok majd,gépit,de hogy mennyire kell,nem tudom.

Tündi szép pocak!!

Ilus,autót sajnálom :(

Claire,le a kalappal,bizony.

evilany

Nekem a dokim az elején megkérdezte -mivel nem az ő körzetébe tartozok- hogy hozzá akarok-e járni, ill. nála szeretnék-e szülni, mert hát tudom, ha a vízvezeték szerelőt is vasárnap hívják akkor szokott kapni egy kis borravalót......mondom ez természetes, de mértéket nem kérdeztem.....viszont egy ismerős igen, s állítólag 70et kér a szülésért....ez a doki nem dolgozik a klinikán, tehát tényleg csak a szülésre jön be, 2 ujjnyi tágulástól.....

.....ja, és múltkor képes volt egy UH fotóra azt mondani, hogy ezt neki ne mutassam, mert nem ért hozzá....hát itt egy kicsit kiakadtam
limo73

Bévi, nekem volt Kristóffal is mellszívóm, csak akkor még nem voltam topon :) A kórházban a császár után meglepően gyorsan belövellt a tej, viszont Kristóf sokszor csak nyammogott a cicin rendes evés helyett, ki is sebesedett. Valószínűleg, még benne volt az altató, amit én kaptam a műtéthez.
Szóval, kicsit szerencsétlenkedtünk mind a ketten, aminek eredménye az lett, hogy kevés lett a tej. Csak itthon kezdtem el Avent-es kézi mellszívót használni, már nem emlékszem hány nappal/héttel a szülés után. :oops:
Az egyik szobatársamnak kicsit előbb érkezett a kislánya és nagyon aluszékony volt, nem szopizott. Ezért ő meg kézzel fejte a tejet, és pohárból kapta meg a kisasszony utána.

Szerintem, a mellszívóval egyébként nagyon csínján kell bánni. Nem szabad túlzásba vinni: ha jóllakottnak látszik a baba, folyamatosan gyarapszik, nem ordít az éhségtől, akkor nem kell. Jó kis mellgyulladást lehet szerezni, ha túl sok a tej és nem tud kiürülni.
De ha meg kevés a tej, és a gyakori szoptatás sem segít, akkor érdemes lehet kicsit fejni tejszaporítás céljából.
Meg olyan is lehet, hogy be van durranva a cici, és épp nincs szopiztatás, akkor is jól jöhet egy pici fejés. Ilyenkor egyrészt megkönnyebbül az ember lánya, nem feszít annyira, másrészt a baba is könnyebben fog szopizni utána.

Nehéz ebben így tanácsot adni, mert még nincs "konkrét helyzet". Szerintem még visszatérünk rá, meg talán a többiek is elmondják a véleményüket a dologról. Remélem, mert hiába második babám, én szívesen veszem az infókat...

bekri

Ja, és írtátok, hogy remélitek, Kristóf nem lesz beteg, mert olyan furán nyugisan viselkedett. Én meg elfelejtettem megírni, hogy mi a helyzet. Annyira sok minden van még a költözésig, amit el kell intézni, próbálok segíteni, amennyit még nyugodtan és kényelmesen meg tudok tenni.

Én azt hiszem, valamivel elronthatta a gyomrát, mert soha még olyan végtermékeket nem produkált, mint az elmúlt napokban... A tejre gondoltam, hogy az lehetett a ludas. Az utóbbi időben kért gyakrabban, kakaó formájában, eddig nem is nagyon kapott. :roll:
Szegénykém, még tegnap is panaszkodott, hogy fáj a hasa. De már napok óta visszakaptam a régi Kristófomat :wink: :D

bekri

Huhhh, Limo, érdekes a dokid. Valahogy számomra nem az odaadás és a lelkesedés érződik ki a szavaiból, ráadásul azt sem értem, hogy ha nem dolgozik a klinikán, akkor hogyan vezethet ott szülést?
Meg ez a vízvezetékszerelős hasonlat :? Szerintem, egy szülés-születés ennél jóval nagyobb mélységeket ölel fel.
Aki erre a szakmára adja a fejét férfi létére, arról azt gondolom, hogy kellő tapintat, alázat, jó kommunikáció, empátia és a csoda átélésének a képessége ugyanúgy hozzá kell tartozzon a munkájához, mint az alapos szakmai tudás.
Vagy bilibe lóg a kezem?

bekri

"De már napok óta visszakaptam a régi Kristófomat." - Ez nagyon Aranyos volt! :)

Mellszívó. Én Enikőnél csak a kórházban használtam, mert nagyon belövellt a tej, és annyit nem tudott kiszopizni (szerintem rohadt fájdalmas). Nem fejtem sokat, csak hogy ne feszítsen bitang mód. Ha sokat fejsz, sok is fog újratermelődni, lehet, hogy több is, akkor aztán megszívtam volna. Ráadásul, ha feszülsz, akkor be sem tudja kapni a cicit normálisan. Eni kis mohó volt, elég sok kudarc érte az első próbálkozások alkalmával (össze-vissza kapkodta a fejét, eltűnt a vákuum, nem jött semmi ezért és ilyenek), de hogy ne adja fel, a lefejt tejből kiskanállal raktam a szájába, és utána újra ezerrel próbálkozott :) A többit kiöntöttem, mert ha odaadom és tele a hasa, nem fog szopizni, és lőttem egy öngólt. Kb. a 4-5. napon beállt a kereslet-kínálat egyensúly, nem is lett mellgyulladásom. Cirka 2 hét volt, mire belejöttünk mindketten a legkényelmesebb és legcélravezetőbb technikába.

Egyébként lazítja a mellett a jó meleg vízzel való tusolás (vagy borogatás), utána jobban is ment a szopi, meg a fejés is.

maccs01

Bekri, nem lóg a bilibe :) Szerintem is igazad van.
Szerződéssel a kórházzal levezethet ott szülést.

Az én első dokim "elfelejtette" közölni, hogy legalább 3 kórházzal áll szerződésben, ezért a szülésemnél már csak a műtőben találkoztam vele, addig meg az ügyeletes taccsra vágott minket a gyerekkel a hüvelyi szülés erőltetésével! Majdnem meghaltunk. Saját magamnak köszönhetem, hogy ez nem így lett. Az ezután következő 3hétben 3műtétem volt az ügyeletes előzetes hozzáállása miatt. A férjem "megköszönte" neki, a fogadott orvosomnak nemkülönben!

Ezért is mondom, hogy ha úgy érzed, valami baj van, akkor tessék kiabálni, mert akkor odafigyelnek Rád!!! Szó szerint értem a kiabálást.
Magasról ejteni kell arra, hogy ki mit szól, ott és akkor a Gyereked és a Te egészséged forog kockán!

maccs01

jó reggelt!

Maccs az ilyen és ehhez hasonló rémtörténetek miatt gondolkozom a szülésznőben... az elejétől a végéig velem van, nem csak az utsó fél órában... és 20 év tapasztalatával "talán" felismeri ha baj van! :) nem tudom... ja, és mindezt fele annyi pénzért... Te mit gondolsz?

csajok, akkor délután 4-kor a szokott helyen! Évi Téged még hívlak, és pontosítunk! :lol:

szép napot mindenkinek!!! :)

Kép
gtunde75

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire
Belőled egy csomó pozitív kisugárzást érzek és ez tetszik nagyon!
Én nagyon szerettem olyan családban lenni, hogy hárman vagyunk testvérek. Ezért sajnálom, hogy talán Katusnak nem lesz testvére :? (bár... van valami remény :wink: )
Az IVF-nél magát a beavatkozást finanszírozza a TB. Fizesd ki a gyógyszereket, járj utána, hogy milyen egyéb bajaid vannak, amik befolyásolják a teherbeesést...

Bévi
Nekem nincs mellszívóm. Nem hiszem, hogy az első 1-2 napban kell, amikor meg szükség lesz rá, akkor majd apuka elmegy egyet venni!

Limo
A vízvezeték-szerelőt ha hétköznap hívod ki, akkor is felszámol X összeget kiszállási díj címén!

Bekri
Örülök, hogy Kristóf a régi! :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nem az adott kórházban dolgozó orvos
Eléggé car helyzet.
Addig semmi gond, amíg minden szabályosan folyik a szülésnél... de, ha gond adódik, akkor nem ő az illetékes a döntésben! Van egy felettese, aki minden szavát megvétózhatja!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus nyomakszik...
Miért akar ez a gyerek tönkretenni engem? Hát nem tudja, milyen jó dolga lesz majd nálam????? :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Ilyen lehet most :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Ircsi,de,tudja,és ezért siet kifelé.. :lol:

Ha úgy vesszük az én dokim se az adott kórházban dolgozik már.Megette a fene az egészet. Nagyon valószínű hogy az ügyeletesnél fogok szülni,csak a farfekvés miatt vannak félelmeim... :?

Azon gondolkodtam este,ha itthon elfolyna a víz,és egyedül vagyok, taxit hívjak-e vagy mentőt? (szintén a farfekvés miatt,mert a múltkor megijesztett a szülésznő hogy ha nem zár jól a kis popsija-másnál ugye ott a csontos koponya van ami jól illeszkedik-kicsúszhat köldökzsinór,láb...)

Tündi OK

Ircsi,lehet a nagy mennyiségű (2 gr) magnéziumtól hasmenés? :?

evilany

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Limo! Érdekes a doki hozzáállása. Sajnos ilyenkor már nem tudsz váltani orvost.

Bekri! Egyetértek. Szerintem ez nem bili kérdése.
szilvi35

Közben leért a reggeli,Tapsifül vígan tombol.
Tegnap este zenéltem neki a forgóval,hát csak úgy hullámzott a hasam össze-vissza :) látható volt,ahogy kidugja a buksiját,aztán bokszolta az oldalam :) nagyon vicces volt.
Persze lehet szegény azért csinálta,mert utálja ezt a zenét...? :)

evilany

Évi!Sikerült a gre feltöltenem? Megnéznéd?
szilvi35

Igen látlak :)

evilany

Köszi! Akkor nem kell megosztani meg ilyenek... nem csináltam még ilyet sosem :)

Tetszik a pécsi csajos album. Irigy vagyok!
szilvi35

Szilvi,ma is lesz tali :wink: bár már frusztrációm vannak,mindig akkor történik velem valami... :?

evilany

Nyugika! Nem lesz baj reméljük.

Segítenél abban, hogy hogyan kell a kis piros lakatot elé tenni? Gondolom valami funkciója lehet neki.

Írtam elérhetőségem is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2010.07.01 08:23-kor.
szilvi35

sziasztok szép reggelt

Jelenetem jobban vagyok habár tudnák még aludni demajd ha kifőztem utána már ráérek. Ma kell keresnem szülinapi meghívókat mert a kisfiamnak nemsokára szülinapja lesz és baba zsúr lesz nálunk :shock: :shock: :shock: :shock: előre félek sok apró gyerek én meg ugrálhatok ááá de sebaj megérdemli :lol:
Vendég

[quote="evilany"]S írta:evilanyzilvi,ma is lesz tali :wink: bár már frusztrációm vannak,mindig akkor történik velem valami... :?
:mrgreen:
Csak nem lesz már semmi!

Tünde, nem hülyeség a szülésznő. Nagyon sokan esküsznek rá! Ő aztán tényleg ott lesz és fogja a kezed akár 8 órán át - ezt hallottam eddig mindenfelé.

Az én első dokim 3szerződéses kórházában ott volt a Telki. Szerintetek a trilliós kismamáját mikor hagyta volna ott a "kedvemért"? (költői kérdés)
Ráadásul míg onnan átér a másikba... megette a fene, egy szemétláda volt.

Igen, ha nincs semmi baj, szerződéses doki levezeti a szülést, ha viszont baj adódna, akkor az ügyeletesé a felelősség, ő dönti el, hogy most "jobbra v. balra".

maccs01

Szép napot!!!

Szilvi! Most maga a terhesség nem okoz problémát, ezért még elvagyok a dokivak, de a szülésre lehet nem hívom be. Főleg ha esetleg előtte be kell feküdnöm és az ottani orvosok fognak döntéseket hozni.

Évi! Szerintem mindenképpen mentőt hívj. Én azt hiszem a jelen állás szerint, ha nálam ez történne, rögtön hívnám a mentőt, és amíg meg nem jön meg sem mernék mozdulni. :oops:
limo73

Sziasztok,jó reggelt.

Ma is sok folyadék bevitel szükségeltetik...már másfél litykót megittam.
Gergő erőteljesen nyomja a bal oldaon az alhasamat...és szúrkál.
Reggel a tükörben néztem nagyot
:shock:
Hogy lent van a hasam... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem Lacánál elkezdett folyni a magzatvíz...anyu telefonált a mentősöknek...kb 10 perc és kint voltak...addig gyors zuhany...és irány a kórház (hajnali fél 2kor)
Felvettek az ambulancián...borotválás-beöntés...és délelőtt 10kor indult csak meg a szülés :(
10:30kor megszületett Lacám :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Éjjel bevisz a Miki,azzal nincs gond...csak amíg egyedül vagyok.

Limo,hát ez az,ott az ottani dokik,sőt,1 orvos,a tanár úr rendelkezik...másnak nemigen volt szava...
Remélem nem kerülök vissza egyhamar

:( :(

Szülésznő:hát bizony érdemes lehet,bent is sokan fogadnak,mondták a csajok...de nekem nem érdemes (császár)

Szilvi35 fogalmam sincs a kislakatról :)

evilany

Almatorta kész,kis pihi,mosogatok,és vasalok kicsit...fél 12-re megyek kozmetikushoz meg a boltba,utána már csak döglök a taliig :)

evilany

Valahol mintha azt olvastam volna, hogy ha elfolyik a magzatvíz, inkább ne zuhanyozzunk, most akkor lehet vagy nem?

Na de amíg nálunk is haránt ill. ferde fekvés van, én tényleg nem merek mozogni, mert megijedtem ettől a "kicsúszhat valami" dologtól!
limo73

Limo,azt nem tudom a harántnál hogy van...de a szülésznő a farosra mondta,hogy mivel nem zárja le a kijáratot a csontos koponya,hanem a puhább popsi van ott,előfordulhat ilyesmi.Ezért is akik már terminus közelben vannak bent és faros,nem engedik haza.De logikusan harántnál is előfordulhat...

Zuhany,szerintem lehet,sőt,bent is elküldték a kismamikat,betéttel lábuk közt.

evilany

[quote="limo73"]V írta:limo73alahol mintha azt olvastam volna, hogy ha elfolyik a magzatvíz, inkább ne zuhanyozzunk, most akkor lehet vagy nem?

Na de amíg nálunk is haránt ill. ferde fekvés van, én tényleg nem merek mozogni, mert megijedtem ettől a "kicsúszhat valami" dologtól!

Erről lövésem nem volt...és sajna most sincs...de mivel ragadtam erősen.így muszáj volt...nagyon nem jó érzés ragacsban lenni :(
De utánna kell nézni hogy lehet-e illetve ajánlott-e vagy sem?!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: