A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

a ked se rossz, csak az meg két d :wink: :twisted:

No, csajok, a Zuram nyilatkozott nyaralás ügyben:
TISZA TÓ!!! (vagy hogy írják ezt...)
Bakker, még jó, hogy eddig a Balatonra koncentráltam, kezdhetem új szempontok alapján (kutya hazamegy hozzájuk, állítólag az nincs messze) elölről!!! :shock: :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

http://www.tiszaszallas.hu/szálláshelyek/vendégházak/Abádszalók/

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

http://www.tiszaszallas.hu/szálláshelyek/vendégházak/Abádszalók

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

naaa, miért nem linkeli rendesen!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Egerszalók is nagyon jó! van fürdő!

http://www.egerszalokinfo.hu/apartman.html

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na mentem aludni! jóéjt

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Egerszalókos linkem nekem is van egy csomó, ezeket is mentem oda, köszi!
(Egerszalók a Tisza-tónál van? :shock: )

Hja, és a poén, mikor menjünk? A 20-i hétvégén!!! :shock:
Mennyi esély van PONT 20-i hétvégén, ami PONT hosszú hétvége szállást találni egy hónappal a dátum előtt???
Bahhh...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hol igazság az, hogy én vagyok az utolsó, meg az első is? :shock:
A többiek méééééééééééééééééér aludhatnak? :?
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajos: no,mitörtént, hogy íly korán :D

Tehuti: bokákol szó nálunk is menő Fejér megyében :)

Rita: szépek vagytok nagyon. És nem is vagy tehén

Katka: mindig elfelejtem, de még benne vagyok a 8 napban 8) Boldog szülinapot :wink:

Erpé: Apa már levizsgázott lövészetből :D

Tessza is ezer éve eltünt. Tessza....Tencsi.... Tehuti Te ugye maradsz? 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt!
Én már 3/4 6-tól ébren vagyok, csak eddig autóztunk, nemrég értünk haza...
Éjszaka katasztrófális volt, Samuhoz 11 és hajnali fél5 között 5x (!) keltem, és még 1x Katához... Mosott kaki vagyok. Samunak nem tudom, mi volt a baja (valószínűleg rosszat álmodott), nagyon régen csinált már ilyet. És már a betegségre sem foghatom, azon túl vagyunk napok óta.

Gyöngyi, látom apa nagyon készül a lányos apa szerepre :)

Ilda, Egerszalók valóban jóval arrébb (pontosabban idébb) van a Tisza tóhoz képest, de jó kis hely, mi a gyerekek előtt évente többször is jártunk ott. Bár akkor még nem készült el a mostani nagyberuházás a fürdőhöz.
Tiszató is jó hely. Egy debreceni ismerősöm-kollégám révén sokat jártam arra néhány éve, a horgászok imádják. Kicsit retro hangulata van, de valószínűleg csak annak a résznek, ahova mi jártunk (ez nem a turistás-kiépített fürdőhelyes partszakasz volt).

Gabka, és mit rontottál-bontottál Csibbnél? :D (Eddig csak Gyöngyi vallott)

Csibb, jó a profi fotós című képed! :D

Ma megyek munkamegbeszélni, párom huga addig a Kopaszi gáton fogja Katát szórakoztatni. 2-3 óra, remélem, hogy addig mindketten bírni fogják :)

Lépek, ma azt hiszem bekötök egy kávéinfúziót.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Persze Csibb :lol: :lol: én sem az enyémet pakolom ám, sőt én se, én vagyok, csak egy virtuális én :lol: :lol: Fannit le se tagadhatnád, úgy hasonlít a mosolya, a bája

Rita, tényleg gyönyörű gyerekeid vannak, és szuperül nézel ki, a felső Cherokee? én is gyönyörködtem benne, olyan szép, lenge nyári..

Bea, Maja

Kép
bea1978

Erpé sok sikert a megbeszéléshez!

Bea, Maja

Kép
bea1978

Köszönöm az érdeklődést :)
Valóban nagyon meredek az a szakasz, amiről Csibb megpróbált lebeszélni, de felfelé nem is aggódtam, azt meg hogy lefelé mik jártak a fejemben mélyen hallgattam, mert tudtam hogy hátul tele van így is a naci. (még Levi is közölt egy jajt, amit Nemlajos kicsit tovább ragozott :) )
De most már elmondom, hogy az xm, amivel voltam, műhelyautó és mint ilyen sosincs idő rá megszerelni :)
A rugózása, féke, kormányműve hidraulikafolyadékkal müködik. ÉS sajnos néha elszáll a nyomás a rendszerből :roll: azaz először elmegy a kormányrásegítés, aztán a rugózás, végül pedig a fék :oops: Ez mondjuk nem történik gyorsan, aki fel van készülve még bőven meg tud állni mielőtt baj történik :)
Egy normál autónál ilyen esetre ott a fkézifék, amivel lehet ugyanolyan finoman fékezni, mint pedállal, de ... :lol: mivel az autó automata, sosincs használva a kézifék és nem is olyan karos, mint a legtöbb autóban ez nem jelent megoldást :twisted:

Már most tudom, hogy abba az autóba nem ül be Nemlajos többet :) Nem baj, van másik :lol:

Erpé: nem én rontottam-bontottam, hanem Levi :)
Megtalálta azt a játékot (egy ordítva sivító autót), amitől az összes picur ordításba fogott. Azt egy kevés melóval elkoboztam tőle (csibb a szekrény tetejére tettem, remélem megtaláltátok :) ). Aztán jött a rajzolás a rajztáblára, majd megpróbált a filccel mást is összerajzolni, de ezt sikerült elhárítani, aztán sikerült a barnamacit a nacibahelyezni, ami szerencsére nem jött ki és végül volt a szúnyogháló tologatás, amitől Lili félt nagyon, hogy kicsukódik a teraszra. Ja és ne felejtsem el, hogy Lilit megpróbálta kirángatni a gyerekszékből. Csibb és Többiek, ha valamit kihagytam volna egészítsétek ki nyugodtan a listát :)

Kép

Kép
gabka77

húú de jók a képek:) mindenki szimpi nekem már úgy látnálak benneteket személyesen is :) remélem lesz rá alkalom.

csibb ez nagyon durva.. mennek a kisfiúnak a drukkok.

gyöngyi neked van ilyen ezoterikus vagy milyen ismerősőd? anyukám is foglalkozik ilyennel

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

gabka: de jó, hogy a másik úton jöttem-mentem :D A filctollas részre nem is emlékszem :wink: Egyébként meg amíg a Lili nem volt holt álmos, gond se volt köztük. Én azt hittem Levin volt pelus :shock: Akkor te se jártál sokkal jobban, mint én a bilivel :D

Moncsi: gyűjtöm az ilyen embereket :D Érdekel a téma, de vajmi kevés az ismeretem, tudásom benne. Ha már tudok könyvet kezembe venni a gyerekektől, akkor neki ülök alaposan belemászni az ezoterikába :wink:

csibb: kisfiúról semmi hír? Sajnos, ha már nincsenek agyi funkciók, nagyon kevés esélyét látom a dolognak, de én nagyon drukkolok, hogy történjenek csodák, és Imátkozom is értük :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pgyöngyi 2009.07.21 09:41-kor.

Kép

Kép
pgyöngyi

Adryn: köszi a Tencsi híreket. Akkor megvan, max nem ér rá. Tényleg: Tessza, na meg mamacsibe és még sokan mások...

Csináljunk megint talit!!! Ahová már én is mehetek!!!! Naaaaa :lol:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

mamacsibe(már ha ő az) a mamamira szokott írni

Kép

Kép
pgyöngyi

valaki rakjon már fel egy régi táblázatot 8)

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb: Kisfiúnak megy az energia. ++++++++

Tali: Tök jók a képek. Átadom a fotósi posztot! 8)

Masut: Peti is hiányolja Mártit... :oops:

Gabka : Tényleg azt hiszed, hogy nem nézel ki jól? :shock:

Nemlajos: Frizura csini!

Erpé: Rossz éjszakát sajnálom....

Gyöngyi: Ezós téma engem is vonz.... ;)

Ma van Dani névnapja.... Kitaláltam neki egy kincskereső kalandot.... :wink:

Katka

katka22

gyöngyi ,katka. Mi régen jártunk ilyen tanfolyamra csak engem annyira nem kötött le de azért érdekelnek az ilyen dolgok.
anyukám meg a nővérem komolyabban csinálja.
nővérem gyógyít egy rákos nőt, és mióta jár hozzá egyre jobbak az eredményei. majd szólok a nővéremnek hátha a kisfiunak is tud energiát küldeni, csak nemtudom a nevét :? :roll:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ezoterikus.hu-na amugy nagyon jó dolgokat szoktam nézegetni

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

gyöngyi olyan szívesen találkoznék már veled is . nem akarunk majd valahol a közelbe talit tartani??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

sziasztok!!!!
:-)

mennyi történés!!

mi jól elmaradtunk, otthon töltöttük egy hetet a nagyszülőknél, majd balaton, majd együtt itthon apával.

a tegnapi taliról a képek nagyon jók, én is e szeretnék menni a köv alk., most már tényleg.

olvasok és jövök!!
anna**

moncsi:megyek a héten valószínűleg a dm-be (asszem a gaál ltp-nél van) Ha gondolod, talizhatunk:) Esetleg Rita, Tehuti?
Egyébként vannak ilyen titkos terveim, mint gyógyítás, segítség másoknak. Persze nekem az is lényeges, hogy mind ezt ingyen tegyem és ne haszonszerzésből. Én már csak ilyen vagyok, majd egyszer valaki jól kihasznál :?

katka:újabb közös vonás:) mi a túró :P

Kép

Kép
pgyöngyi

jajj, de jó, még senki se reagált az írásomra. Elfelejtettem, hogy holnap oltásra viszem az Esztit, csütörtöktől meg itthon van Apa, szóval csak jövőhéten jó a Tbányai tali

Kép

Kép
pgyöngyi

oké :) akkor majd még megbeszéljük

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

gyöngyi: hát jelnyelv nap van, ilyenkor korán kelés!!! :D
gabka: filces dologra én sem emlékszem :shock:
(és ügyesen elintézted, hogy ne kelljen többé cipelned a seggem :wink: :lol: )
csibb: a hírek engem is érdekelnek!
Mindig Samu jut eszembe, ahogy meséltétek, hogy hogy nekiindult Tatán a tónak! :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok

bocsi a tegnapi hirtelen eltűnésnek, de eléggé hulla voltam én is, úgyhogy hamar bevágtam a szunyát :D

Nemlajos: viszontlátás nagyon romantikusra sikerült :lol: kb 4-re értem oda, de mikor még az üllőin jártam hívott mic hogy megérkezett és kint vár a bejáratnál, úgyhogy odaértem, kivágtam a vészvillogót, mic becsapódott, gyors puszi és indultunk haza :lol: közben nico rákezdte a visítást, még romantikusabbá téve a dolgot :lol:
egyébként mic jól bírja az ilyen visításos gyűrődést, bár az autópálya közepén már eléggé jajmiafenétcsináljakmárezzelagyerekkelarcot vágott rám ( a visszapillantóból hesszeltem néha mit csinál :lol: )

Csibb: küldd csak azokat a képeket aminek jónak titulálsz :D b.adrienn@hotmail.com köszi :D semmi hír a kissrácról? még róla is álmodtam :roll:

Papillon: köv taliból már nem maradhatsz ki!!!! még egyet tervezünk mielőtt visszamennénk, csak úgy szeretném hogy Csibb fotós barátnéja is ráérjen :P mióta megláttam Náluk a falon a Mátéportrét, még jobban rá vagyok kattanva erre a fotótémára :D

Katka: boldog névnapot Daninak. remélem a kincskereső kalandban megenyhül irántad ;)

egyébként nem is volt az az utca annyira vészesen meredek... én a Csibbéktől való kitolatást sokkal "megerőltetőbbnek" éreztem :lol: ha már előre megy az autó akkor király vok :lol:

KépKép
KépKép
adryn

na... senki sincs itt???? :?

KépKép
KépKép
adryn

csak én :) félig meddig

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adryn: az engem is megszívatott :D Azt hittem lehúztam a kocsi orrát...de nem. Legközelebb ha csibbnél lesz tali, én a Gabka helyére fogok állni asszem 8) Eszti csak Bicskéig ordított. Nekem sikerűlt kifejlesztenem a szelektív hallást vezetés közben, a második babánál, már nálatok is működni fog :wink:

Csibb nagyon el vagy tűnve :shock:

nemlajos: ja,hogy jelnyelv, és, hogy ment?

Többiek? :?

Katka:következő tali, nálad esetleg? :D A környéken kapható vagyok bármikor :) Mondanám magamat is talira, de az már majdnem felér egy Tatai kiruccanással. No meg a vendégvárás terén kb. kettest érdemelnék az iskolában :? Én inkább csak a szó f#sáshoz értek :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

De ha háznál lesz a következő tali, szívesen segédkezem,pl.vásárlás, saláta csinálás..ilyenek :)

Kép

Kép
pgyöngyi

És a képek a horgolt szépségekről:

Alul a gyapjú takaró színkavalkádja látható

Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

képzeljétek jött fel a sógornőm és épp engem beszéltek ki a szomszédunkal akiről meséltem. most huzza az időt amiatt hoyg megbeszéljük, már arra gondoltam lehet hogy ő közbe megint keresztbe próbált tenni nekem, én meg itt ülök a seggemen és várom hogy megbeszéljük.... :evil: :evil: :? :? :shock:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

erpé: és nektek is szépek lesznek a cuccok ám :)

Kép

Kép
pgyöngyi

mármint a sógornőd kibeszélt a szomszéddal?

Kép

Kép
pgyöngyi

bocsi nem... ő hallotta . kicsit roszul fogalmaztam :

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nem a Samu indult neki a Tatai-tónak, hanem a Boti... :lol: De az tényleg nem volt semmi. Szerintem Kukli egy százas futóversenyen simán lefutná a profikat, de még előbb Katát is ellenőrizné... :lol:

Tali: Ha van kedvetek, akkor ide is lehet szervezni ez talit! ;)
Gólyaparkban vagyunk. wwwgolyapark.hu . Itt egy 90 négyzetméteres házat bérlünk. Van egy saját kis strand, ami homokos és minden nap többször jön egy hattyúcsalád 4 kishattyúval. Nagyon aranyosak! :) Nekünk szerdától péntekig minden nap jó és jó lesz elvileg az idő is. Szóval ha van érdeklődés, akkor gyertek bátran, akár egész napra is. Szerintem jól el tudjuk tölteni az időt!
A rendes strandra is kimehetünk persze, nem muszáj közösködni a hattyúkkal.... :lol: 8)
Szóval jöttök? lehet hozni nagyobb tesókat, apukákat, nagymamákat, sőt még kutyát is asszem.... ;)

Katka

katka22

Akartam kérdezni már, hogy Te kinél szültél?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, tényleg eltűntek a T-betűsök. Én még maradok!! :lol:

Kiváltottátok a HIPP-es csomagot,amit 4- hónaptól lehet a Rossmannban???? Volt benne póló, kanál, 1 ital, 1 főzelék, meg teaák, meg prospektus. Kiváltottam a felicitas csomagot is. Abban sudokrém, kis flakon fürdető..más axtra asszem nem, a többi szóróanyag.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

hát igen Gyöngyi.. beszélőkében tényleg nem szenvedsz hiányt :lol :lol: én is szelektíven hallok egy ideig.. de nagyon megsajnálom amikor már rekedtre sírja magát :( de úgy vagyok vele inkább sírjon minthogy kivesszük az autósülésből és esetleg valaki belémjöjjön és jaj.. bele sem gondolok :?

KépKép
KépKép
adryn

húúúú én de mennééék! csak nemtudom hogy jutok le

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Horgolt cuccok tök jók! :wink:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

gyöngyi a roykónál . és te?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

katka: roszzul fogalmaztam, Etyekre gondoltam :oops: :D ,de mindjárt megnézem a linket :)

moncsi: aha, már értem....a büdös dög :evil:

Eszter harmadszor tojik be ma :? Asszem kicsit hasmenése van

Kép

Kép
pgyöngyi

Hát én majdnem az Eszlárinál :evil:

Tehuti: na csak azért :)

Adry: én is sajnálom, de tényleg, a vezetésnél nem tudhatja sose az ember :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Ezós dolgok: Én tanultam öngyógyítást és társkezelést is, de bevallom leginkább a gyerekeimet szoktam gyógyítani... Prána-Nadi 2-es szintű gyógyítócska vagyok (Gyöngyi ez is közös ;) ). A következő szint egy négy napos bentlakásos tanfolyam, szóval Peti miatt mostanában nem fogok tovább lépni, de szeretem és érdekel a téma.... Egyre jobban töröm a fejem asztrológián is.... Hogy kéne tanulni.... :roll: Persze mikor.... :lol:

Katka

katka22

katka: nekünk beszélgetnünk kellllllllllll :D De jó kis helyen vagytok, megpróbálom Apát befűzni, hogy ugorjunk le. Meddig vagytok? Mi talán pénteken lemennénk ha nincs programotok, de ezt nem ígérem, mert Imi kicsit magának való tud lenni, ha mamás taliról van szó :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

A gólyapark az M7-esen fél órára van Pestől. Szerintem Tatabányáról egy 40-50 perc, Székesfehérvárról egész közel van.... Azt elismerem, hogy Nyíregyháza, Zalaegerszeg és Miskolc messze van... :?
Adryn: Pedig Petiapunak Dánia a kedvenc országa és egy-két szót pötyög is dánul... Már lelkesedett, hogy ő majd beszélget Miccel (max. angolul), de mondtam, hogy elég messze vagytok.... :roll:

Katka

katka22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: