Hali!
Nekem is van egy zugolvasó ismerősöm (most vár babát, de nagyon szeretett volna ikreket), sőt húgom is garázdálkodott néha, de miattuk igazán nem kell aggódni.
Képzeljétek, Zsombit egy éve ma hoztuk haza.
Zárt topikkal régen nem szimpatizáltam, mert mi van, ha vki csatlakozni akar, de lehet róla szó! Max aki akar, itt is marad!
Tonti
iwiw-es csaj ismerősöd v. idegen? Én utóbbival nem hiszem, hogy kezdenék … de én alapjában bizalmatlan vagyok!
Szia Gica!
Szofi
hol van ez a Gézengúz? Nem gyógyuszira is lehet menni? Bár, mire mi odajutunk, már lehet, elköltözünk. De jó lehetett!

… pco: tesómnak is azt hitték az van, de szerencsére mégsem.

Jó, hogy leírsz ilyeneket, kaphatsz jó tanácsot és mi is jobban figyelünk magunkra.
Tünde
A pópón tanakodtam mi lehet, amíg be nem írtad, hogy póóólóóóó!
BINGÓ Csiszicsoszi=overál
Banika

enyém popóra is! Miben sétáltatok végül?
Móóni
Én is topikfüggő lettem!

Jó kaját főztél és milyen egyszerű! Éjszakai kelés: etesd, hátha éhesek, de lehet hogy a foguk jön. Tapizd meg az inyüket, ha üvöltenek akkor az a bajuk!
Binyek
Micsoda üzletasszony vagy!

TV visszajelzett már? Van egy ismerősöm hasonló területen, meg tudom kérdezni tőle kit érdemes keresni médiaügyileg.
s.csilla
hogyhogy nem vagy humoros? Akkor írjál humortalanul!!!
Juci
Szegény Dorka!
Anny
Mi is hisztifánik vagyunk, most tanulják feszegetni a határaikat.

De ha én kiabálok velük csak nyugtalanabbak lesznek és akkor az evéssel is gond van. Most csak jót röhögök magamban, játszom velük picit és abbahagyják. Néha, amikor nem főzük, kijöhetnek a konyhába, aztán vissza a szobába. Akkor persze hiszti, de nem törődök vele és utána játszanak szépen. Levegőt, játszóteret, hintát imádják, menjetek!
Csajok
Bár mi nem bizti, hogy megjelenünk Hévizen, de majd szeretnénk pólót mi is, lehet?!

(Csak hogy dicsekedjek milyen jó fej cshájékkal vagyok egy topikban

). Szóltok majd, ha küldésfizetés lesz?!