A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Anny :P
Na igen :roll:

Benszi :P
Enyémek egyelőre egymás nélkül jobban megvannak 8) Vagyis így gondolom, mert nagyon ritkán és rövid időt töltöttek még csak egymás nélkül. Azt is régebben. Milcsi mindig rámászik Márkóra (nem meglepő, hasamban is így volt), amit Márk rosszul visel. Egyedül jobban szeret játszani. Milcsinek mindegy, ott van-e Márkó. Így is úgy is jó, csak én legyek ott :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

juci! nem tom, nincs anyira meleg nalunk ejjel, kb 18-19 fok, de meg probalom nem anyira be takarni oket, koszi

tonti! de ha meg probalom az uto etetest menyit kene adjak nekik? kb 100 ml? vagy tobbet?

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Móni!
Mi kb.8hós korukig kaptak eni éjjel 1x,amennyi kellett neki,utána már csak vizet,de arról 1évesen leszoktak!

Fanni!
Nálunk Dóri mászoik Balura,de nekem is ez volt a pocakban és Balu sem bírja!kb.1évesen kezdtek foglalkozni egymással,de azt se sokszor.Látótávolságon belül legyenek egymásnak ez a lényeg!

Anny!
Enyémek is kerge-birkák és én is ordítok!Ha nem lázasak,de esetleg taknyosak,akkor nyugodtan kiviheted őket,mert a levegő jó lesz nekik.Mi úgy kezdtük az anyától elszakadást,hogy kijötek velem a konyhába és kitártam nekik a fazekas-fedős szekrényt,oszt garázdálkodtak,de én is ott voltam ,főztem közben és ők meg egyedül játszottak.
Vendég

Benszi: Ja, csak az a baj, hogy nekem olyan kicsi a konyha, hogy 3-an nem férünk el. Ráadásul a mosogató és a gáz a két végén van, és folyamatosan ingázni kell a kettő között, esetenkén forró cuccokkal, és nem szeretnék keresztülesni rajtuk. Amúgy ma kiborították a szemetest és 1 kiló krumplit :roll: Meg egy tányér borsófőzeléket. Mindet a konyhában úgy, hogy szentül hittem, hogy nem érik fel.
Vendég

benszi! biztos tutti hulye vagyok, de igy is jo sokat esznek a torpok, a doki is aszt mondta ha nem tudna hogy menyivel szulettek most el se hinne hogy nem 4kilo szuletesi sulyal jottek a vilagra, szoval csak aszt nem mondta hogy koverek :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

jajjj csajok én is analfaszámitogépista vagyok mi van ez a zárt banyafalva meg minden :oops: :oops: :oops:
szofi igenis ha ezzel van a kis lelked elfoglalva gyere és mond,és minket érdekelsz és jó volna ha mihamarabb meggyogyulnál,
juci szegény dorka nagyon sirt?
vivi kitartást a nagylányokhoz :D
benszi hogy egyszer csak a megszokott tápi adag helyet a vizet adtad beitták azt csumi :?: :roll: enyémek még 4-5kor esznek.
fanni megy a prininyú :D

lanyané

bibyi kurva jó a volalzód is meg az avatarod is.

lanyané

Poló:

A decathlonban vettem, 400 volt a kicsiké, 600 a mienk 8)
Egyszínű fehér, sima pamut.
Binyek április közepén megy, ahogy kérted, pénzt majd priviben megdumáljuk 8)

Binyek!

Jó lett :wink:

Dóri
Vendég

Banika
Jól meglevegőzteted higanykákat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Benszi!
Csak tejcsi megy,a saját már kevés nekik, az anyatejgyűjtőből kapunk pótlást. Sajna most, hogy betegek, nem tudok olyan rendszeresen fejni, mint egyébként + a fáradtság, apad is rendesen...
De 3 hónál a célszalag, addig semmiképpen nem akarok nekik tápot adni, utána már akár az is jöhet.

Juci!
Nem semmik a csajok! Meglátod, legközelebb Dorka tépi meg Lilit. Tesómnál sokszor ámulok-bámulok, ahogy a két nagy tépi néha egymást...

Csajok!
Részemről mindegy, hogy zárt topik leszünk -e vagy sem, de én egy ilyen Nory-féle miatt nem vonulnék illegalitásba. Szavazni nem fogok, rátok bízom, mert nekem tényleg mindegy. Csak nehogy nélkülem költözzetek el. 8)
vovanda

Anny: :D en is kimennek Veluk setalni! Ha nem lazasak, csak taknyosak akkor szerintem nyugodtan lehet! Amugy en mar egy csomoszor irtam Neked ezugyben, adtam a tanacsokat aztan vissza sem irtal hogy most ez jo-e vagy sem. Szerintem egyszeruen csak keves Nekik az inger, hiaba jatszol Veluk egesz nap kornyezetvaltozas is kell Nekik meg mas gyerekek tarsasaga es Neked sem artana ha kicsit kimozdulnal es mas felnottekkel talalkoznal, ne erts felre, tudom hogy nem vagy konnyu helyzetben de ahhoz hogy ne akadjal ki nagyon ki kellene mozdulnod!
Multkor kerdeztem hogy mit gondolsz a bolcsirol mert az is nagyon sokat szokott javitani a helyzeten, gyerekek altalaban jol erzik ott Magukat es rengeteget fejlodnek.

Akkor itt maradunk? Nekem mindegy!

Moni: nem tudom mennyit adjal Nekik, probald ki eloszor kevesebbel aztan ha kell meg Nekik akkor tobbel, ki kell tapasztalnod! Aztan lehet hogy ez sem jon be, ki tudja! Ha nem ehesek akkor mar tudod hogy csak megszoasbol kelnek.

Fanny: enyemek is nagyon jol megvannak egymas nelkul, szerintem nem is hianyoznak egymasnak vagy nem is tudom nem sokat vannak kulon. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Anny!
Nekem ma doki néni kifejezetten javasolt egy kis levegőztetést...
vovanda

csajok sziasztok

eselyem sincs visszaolvasni, el vagyok havazva, jovok-megyek ezerrel! raadasul apa most itthon lesz szabin, ugyhogy vele vagyok...... azert probalok jonni, de lehet, hogy csak zugban....

Eszti nekem is dobnal egy mailt? mbogica@yahoo.co.uk

(halkan zarojelben, erdekesen alakulnak nalunk az esemenyek, alig varom mar, hogy tudjak irni rola, de meg titkos a csalad elott es ki tudja, hogy olvasnak-e itt..........................)

dragonfly

Tonti!
Nem azért nem tudom,mert nem olvastam,hanem mert nem ismerem ezeket az oldalakat.De én odamegyek,ahova mondjátok!!! :lol: :lol:
Tudod:visz a csordaszellem! :wink:

Anny!
Te szegény!Az idegeid kötélből lehetnek... :roll:

Dóri!
Jó lett ám!Majd cserélgetem! :wink:

binyek

Enyémek is tök betegek,de nem lázasak,ezért voltunk is sétálni! :lol: Kezdik élvezni a babakocsizást,hála istennek! :roll:

binyek

Vanda!
Hát a fáradtság tényleg a tejtermelés legnagyobb ellensége!Nekem részben ezért is apadt el,mert 2óránként kellett kelteni Dórit,mert lusta és keveset evő gyerek volt!

Anny!
Mennyit jártok ki?Igaza lehet Tontinak,mert néha kevés az enyémeknek is ha csak én vagyok.Mostmár nálunk is középre van minden behúzva,de van,hogy úgy is elérnek mindent!

Demoniq!
Azért próbálj nekik enni adni.Asszem mi ilyenkor 100ml-t adtunk nekik!A hízás miatt meg ne aggódj,mert egy-két tápszert kiváltasz kajára meg gyümölcsre!

Lanyáné!
CSaltam éjjel,mert amikor már soknak ítéltem a tápszer mennyiséget,huss ki a cumisüveget és huss be a vizesüveget! :lol: :lol: Genya anya :roll: :lol:

Dragonfly!
Írjál már mi történt ne csigázz minket! :roll:

Banika!
Elraboltak séta közben az ufók? :wink: :wink: :wink:
Vendég

Eszti! Én is szeretnék!!! Kérem!! 8)

Anny! Olyan huncut manók a csajaid, hogy csak na!! :P

Nálunk foglalkoznak egymással, mikor egyedül hagyom őket, Léna odagurul Levihez és taperolják egymást, meg röhögnek...aztán Léna továbbgurul... :P

Annyit írtatok ma megint...míg én takarítottam, bevásároltam, főztem, sétáltam(tontica) :P , voltam manikűrösnél...holnap bálba megyünk! :roll:

Dragonfly! Csak nem újabb baba?? :wink:

Ki ne hagyjatok, ha leléptek innen, légysziii!

Kép
riddencs

Binyek!
Sport részben nyomjátok már?Az lesz ám az igazi nekik! :wink:
Vendég

Hali!

Nekem is van egy zugolvasó ismerősöm (most vár babát, de nagyon szeretett volna ikreket), sőt húgom is garázdálkodott néha, de miattuk igazán nem kell aggódni. :wink:

Képzeljétek, Zsombit egy éve ma hoztuk haza. :lol:

Zárt topikkal régen nem szimpatizáltam, mert mi van, ha vki csatlakozni akar, de lehet róla szó! Max aki akar, itt is marad!

Tonti
iwiw-es csaj ismerősöd v. idegen? Én utóbbival nem hiszem, hogy kezdenék … de én alapjában bizalmatlan vagyok! :roll:

Szia Gica! :P

Szofi
hol van ez a Gézengúz? Nem gyógyuszira is lehet menni? Bár, mire mi odajutunk, már lehet, elköltözünk. De jó lehetett! :lol: … pco: tesómnak is azt hitték az van, de szerencsére mégsem. :roll: Jó, hogy leírsz ilyeneket, kaphatsz jó tanácsot és mi is jobban figyelünk magunkra.

Tünde
A pópón tanakodtam mi lehet, amíg be nem írtad, hogy póóólóóóó! :lol: :lol:
BINGÓ Csiszicsoszi=overál

Banika :lol: :lol: enyém popóra is! Miben sétáltatok végül?

Móóni
Én is topikfüggő lettem! :wink: Jó kaját főztél és milyen egyszerű! Éjszakai kelés: etesd, hátha éhesek, de lehet hogy a foguk jön. Tapizd meg az inyüket, ha üvöltenek akkor az a bajuk!

Binyek
Micsoda üzletasszony vagy! :lol: TV visszajelzett már? Van egy ismerősöm hasonló területen, meg tudom kérdezni tőle kit érdemes keresni médiaügyileg.

s.csilla
hogyhogy nem vagy humoros? Akkor írjál humortalanul!!! :wink:

Juci
Szegény Dorka! :cry:

Anny
Mi is hisztifánik vagyunk, most tanulják feszegetni a határaikat. 8) De ha én kiabálok velük csak nyugtalanabbak lesznek és akkor az evéssel is gond van. Most csak jót röhögök magamban, játszom velük picit és abbahagyják. Néha, amikor nem főzük, kijöhetnek a konyhába, aztán vissza a szobába. Akkor persze hiszti, de nem törődök vele és utána játszanak szépen. Levegőt, játszóteret, hintát imádják, menjetek!

Csajok
Bár mi nem bizti, hogy megjelenünk Hévizen, de majd szeretnénk pólót mi is, lehet?! :oops: (Csak hogy dicsekedjek milyen jó fej cshájékkal vagyok egy topikban :lol: ). Szóltok majd, ha küldésfizetés lesz?!

Petra
Kép
petricsek

New képek:
Kép

Tudom, hogy nem nagy szám, de nálunk alig isznak cumisüvegből és ezért tök tetszik, ahogy tudnak egyedül inni--->erre 2 napja jöttem rá...meg ők is... :roll:
Kép

Kép
riddencs

Petra!
Óriási a fotó! :lol: :lol: :lol: Akkorát röhögtem! :lol:

Kép
riddencs

riddencs, olyan jó érzés, amikor valami újat csinálnak! Zabálom őket, Levinek igazi csibészfeje van az ártatlan bociszemeivel, Léna meg mingyá' lenyeli az egész üveget... :lol:

Szarházi Bendus állandóan hörög és "fenyegető" mozdulatokat tesz. KISKAKASKA! 8)

Petra
Kép
petricsek

De édes kis manóid vannak,Riddencs! :lol:

Benszi!
Pegperego-nk van,az olyan sportüléses asszem.... :oops: Bár sose tudom ezeket a kifejezéseket párosítani az eszközökkel.Szőke...

Petra!
Próbálkozom,próbálkozom.
TV-nél kicsit elakadtam,de nem is tudom,hogy merjem-e erőltetni,mert volt miatta egy kis felhördülés.... :roll: :roll: :roll:

binyek

Sziasztok kedves Mindenki!
Ma annyit írtatok a zugolvasókról, hogy azt gondoltam most vagy soha...Hát (tudom, háttal nem kezdünk mondatot, de itt nem hiszem, hogy gond lenne :) ) én lennék a leglelkesebb (szerintem :D ) zugolvasótok. Így akkor most jól megleplek Titeket, és ha befogadtok, nagyon örülnék, na persze fotót is igyekszem rakni, mert nem vagyok kamu :) (picit már sikerült a profilba, remélem látszik is, mert nagyon pici lett) Nyár óta olvasom ezt a topikot, amikoris már itthon voltam pocakosan a csajszikkal. Nagyon sok jó ötletet kaptam Tőletek, ezúton is köszi Mindenkinek ja, és nagyon szépek Mindenkinek a gyerkőcei. Eddig nem mertem írni, hiszen Ti már egy nagyon összeszokott csapat lettetek és izgultam, hogy hogyan fogadtok...de azért egy próbát megér :lol:
Röviden magunkról: Jómagam 30 éves vagyok és tavaly november 2-án születtek lányaink, Tamara és Laura. Első babáink és nagy volt az öröm, mikor megtudtuk, hogy ketten lesznek, mert így terveztük a férjemmel, de hogy egyszerre, arra nem gondoltunk :) Most már 4 hónaposak a csajszik, és husikák nagyon, 6 kiló felett mindketten.
No, azt hiszem kicsit hosszú voltam így elsőre, bocsi...
Szeretnék jönni Hozzátok, ha lehet, olvasni este szoktam, remélem majd az írás is belefér :)
Melcsi, azaz Babusok (így hívtuk pocaklakóinkat)
babusok
Budapest

és még 1 fotó is :) Hippóval
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2009.04.08 08:22-kor.
babusok
Budapest

szia melcsi! ha kamu lennél, mehet közben kiderülne! :wink: :lol: (Remélem nem haragszol ezért, de ha olvasol minket egy ideje, tudod mik történtek mostanság!)
Merre laktok? Hol szültél? Láttam tanár vagy, mit tanítasz?

Petra
Kép
petricsek

Szia babusok! Üdv köztünk! Nagyon édesek a lányok! :D Most már ne csak olvass majd, hanem gyere írni is.

Petra: akkor jól tippeltem. :D Tessék jönni Hévízre!!! :D tudom, hogy költöztök, de ha tudtok gyertek legalább egy napot!

Riddencs: édesek a kicsik! Nálunk is mindig egymáshoz gurulnak, kúsznak és röhécselnek. De a legnagyobb móka ha a nővérük játszik velük. Hihetetlen, hogy nevetnek vele.

Banika:???

Anny: nem egyszerű neked a két gyönyörűséggel, de nagyon ügyes vagy! Ahogy jön majd a jó idő és többet lesztek kint, könnyebb lesz majd.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Petra.: szakdolival hogy állsz?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Szia Melcsi!

Aranyosak a lányok!! :D

Kép
riddencs

Tünde, banikáék még biztos sétálnak! :wink: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Szia Petricsek!
Ezért is gondoltam, hogy fotóval indítok :) Voltak érdekes dolgok...
Mi a III. kerületben lakunk, angolt tanítok általános iskolásoknak (imádom, kicsit hiányoznak is), SOTE II-n szültem.
babusok
Budapest

ezt is eltaláltad! ÁLLOK, pedig mindjárt beadás! :oops: :roll: hétvégét húgomnál töltöm és írom ezerrel, srácokkal meg apa lesz. franc megette ez már minőségi munka nem lesz ... tudod, csak görbüljön! majd előadok egy májer prezentációt a védésen. 8) de az is lehet, hogy a "nory-szindrómáról" fogok véletlenül beszélni :roll: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek, nem haragszom természetesen :)
Tünde: köszi :)
Riddencs: köszi :)
Igyekszem neveket megjegyezni, mert eddig 'csak' olvasni kellett, na de majd most :)
babusok
Budapest

szia babusok/melcsi!
ha nyár óta zugolvasol, akkor láthatod, hogy befogadnak ide újakat is....még akkkor is, ha pasiból van:-)
persze a kamusokat leleplezik, és akkor nincs kegyelem, mert a nők veszélyesek:-)
de ez egy jó társaság, gyere gyakran, írjál te is, és be fognak fogadni......
merjen csak valaki ellentmondani az alfahímnek... :roll: :lol: :lol:
1szálpasi

Petra: én emelem kalapom előtted, hogy a srácok mellett megírod!Ügyes vagy! Látod én feladtam most a sulit, így elúszik .De majd ha nagyobbak lesznek a lányok elkezdek valami olyat ami érdekel is.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Babusok,
üdv! Babók édesek.

Nem tudja valaki, hogyan kell hozzászólást törölni?

Andi,
te mintha töröltél volna egyszer, amikor a gyerekek egyforma ruhába öltözéséről volt szó! Hogy kell???

KépKép
lili73

Melcsi
Üdv nálunk.Én speci örülök ha előkerülnek a zugolvasók :lol: :lol: :lol:
Gyere és írj,hosszút/rövidet.Amilyet csak akarsz

Szofi
Szerintem senkit nem untatsz

Csilla(a humortalan)
TESSÉK JÖNNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anny
Enyémek is taknyolnak még kicsit,meg köhögnek,de sokkal gyorsabban javulnak a levegőn.Ez tuti.
ha pár napig csak itthon vagyunk(ritkán van ilyen),akkor az enyémek is nyűglődnek.Egyszerűen unják

Coryzalia
Szétszedhető műanyag fecsibe teszem a tablettát,szívok hozzá kb 1 ml vizet,aztán hagyom oldódni.Kicsit rázogatom.
Nem mondom hogy 10 perc alatt oldódik :oops:

Aranyosak vagytok hogy aggódtatok értünk :lol: :lol: :lol:
Body+vékony póló+harinadrág+nadrág+télikabát

Séta közben randiztam egy ismerőssel,aztán kiderült hogy egy másik barátnénk szabadnapos,meglátogattuk,ott kaptunk enni és az uram oda jött értünk.Gyors tesco oszt 8-ra értünk haza.
Higanykák aludtak séta közben,utána játszottak ezerrel :lol: :lol:

Juci
Enyémek harapják egymást.Foltosra :evil:

Vanda
Te írtad,hogy megnyugszanak egymás közelségétől az ikrek?Nálunk hetekig úgy aludtak ahogy a pocakban voltak,a fejüknek össze kellett érni.Addig tuszkolták magukat amíg össze nem másztak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.06 22:25-kor.
Vendég

Petra, Myra,
mit tanultok? Bocs, ha már írtátok...

KépKép
lili73

mi is 3.kerben laktunk az aquincumi ltp.-en ... :)

pasi: még az is lehet, hogy Te is kamu vagy és Vanda saját magával levelezik?! :shock: :oops: :roll:

Petra
Kép
petricsek

Pasi: köszi :) igyekszem majd...még van 30 percem a köv. etetésig :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Szia Pasi! Nem altatsz? vagy ma is Vanda a soros?

Lili: passz. :roll:

Tünde
Kép

Kép
myra77

Lili
Szerkeszt? aztán törlöd
Vendég

Lili: köszi :)
Banika: köszi :)
Hűha, csak kapkodom a fejem, remélem senkit nem hagytam ki :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Lili: én már semmit. :oops: De a PSZF volt amit be kellett volna fejeznem.

Banika: na megkerültél. Szóval a Tescóban is voltatok? Miért nem éjszaka, mikor alszanak Higanykák? :roll: :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Az enyémek kifejezetten hiányolják egymást, amikor az egyik előbb felébred délutáni alvásból, gyorsan kiviszem, hogy a másik tudjon még aludni. Aztán irtó boldog, mikor végre a másik is felébred, és lehet menni hozzá. Nagy vigyorgással foadják egymást.

Judit,
hajtépés még nem volt, de Barni rendszeresen lefejeli Alizt vagy megharapja. Persze mindig az történik, hogy Aliz elvesz tőle mindent, és ő ideges lesz.

Banika,
jó program, mi is voltunk végül sétálni, igazi tavaszillat volt a levegőben.

KépKép
lili73

Banika,
ha kitöröm az egészet, nem engedi elküldeni üresen. Érted, én azt akarom, hogy hűlt helye legyen az egész hsz-nak.

KépKép
lili73

Tünde, Sári
én már kicsináltam a pénztárcám és az időm 3 :!: főiskolával, de a lustaságom miatt (vagy talán mert nem érdekeltek igazán) abbahagytam. :roll: Most remélem közgazdi leszek, de utána úgyis elmegyek vmi gyógymasszőrire. 8)

Petra
Kép
petricsek

kamupetricsek lekamuzza az alfahímet??? na szépen vagyunk....
de majd hévízen....te csak kamupalacsintát kapsz majd :lol:

myra: ma is vanda altat....mindig az, akire balunak igénye van...és ez altatásnál általában az anyja....hiába, nem én vagyok az apja... :(

zugolvasók: ti is gyorsan jelentkezzetek be, nehogy eltűnjünk:-)

rosszéletű: nem bánom, te is beleszólhatsz a dolgokba, de csak óvatosan és magadat meghúzva.....tudod miért :P
1szálpasi

[quote="lili73"]A írta:lili73ztán irtó boldog, mikor végre a másik is felébred, és lehet menni hozzá. Nagy vigyorgással foadják egymást.

detto, utána meg ölik egymást :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

kamupalacsintát kamutöltelékkel??? :shock: basszus, akkor éhen maradok ... ha egyáltalán megyünk és nem leszek tényleg kamu. :wink:

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: