Sziasztok,
naponta kb. fél órát ülök ide és akkor is csak épp elolvasni van időm reagálni nem ...
Erpé: nagyon jól esett a hiányolás, köszönöm

!!
Nemlajos: igazán sajnálom a történéseket, gondolom nem lehet egyszerű így élni és minden elismerésem, h van erőd ahhoz, h megpróbáld helyrehozni a dolgokat. apa nálunk is "szeret" néha kiakadni (pl. politikán), de most már rászólok én is (később meglátjuk milyen eredménnyel!)!
Csibb: gyönyörűek a képek, mint mindig!!!
Moncsi: Livi tényleg nagyon édes ahogy rácsodálkozik az ebre

(majd reagálok a privire is amint lesz több időm)
mit akartam még, mit akartam még???
Vica: szépek vagytok nagyon!!
Bea: olyan izgik tudnak lenni ezek az első randik!!!
na majd elfeljtem:
Katka utólag is
Boldog Szülinapot!!!!
ügyik azok a babák akik már eszik a lábukat

, mi még csak az oldalra fordulásnál tartunk és tudjuk a hátunkra fordulást, de mindkettőt szigorúan csak akkor ha épp kedvünk van hozzá, egyébként anya segítsége után síkítozunk

. Bálint nagyon csikis, eleinte csak (mint nálatok Kukli) hónaljban volt, most már az egész oldala és néha a pocakja is.
rólunk: majdnem meggyógyultunk már

. az első adag antibiotikumot a gyerek kihányta másfél óra múlva, a második adagból szinte semmi nem ment le a torkán, mindent kiköpött. aztán jött a fecskendős módszer és az bevált, szerencsére holnaptól már nem kell szedni. az orrát még szívom néha, de már az is kezd normalizálódni

. hasonló rossz éjszakáink nekünk a hét elején voltak, azóta minden a "régi" kerékvágásban, leszámítva, h esténként elég későn alszik el (ami alól kivétel a mai nap, mert 1/2 8-kor csak enni kelt fel). tegnap voltunk apósnál utána anyósnál. az én gyerekem egy angyal volt!!!! semmi hiszti egész nap, jól meg is lepődtem, mert az idegen helyeket és "idegen" embereket nem nagyon szereti. de tegnap mindenhol mosolygott és láthatóan jól érezte magát!
hirtelen ennyi ... ja és elkezdett "ejtőernyőzni"

!!
ja igen! jelenleg a kedvenc játék az ásványvizes üveg

:

anya is mindig ezt issza!!!

az új játékával
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wicca 2009.07.19 19:47-kor.