A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Potyka ezt a fülzsibbadást nehéz utánad csinálni! Egymás után kétszer?! :wink:
bencuri

Bencuri , nekem is kell vmi újdonság, nem? Így ötödikre...

potyka

Ronix: de jó hogy már betöltötted a 32. hetet (és még mindig otthon vagy! :D )
Vendég

na nem húzom tovább az időt, ha itt ülök ha nem akkor is elkell egyszer indulnom :?

Kép
Kép
h. szilvi

Potyka 8)
bencuri

Hű, de köb gyök kedvem van megmozdulni.....
20150601134430

Ronix! Gratula a 32.héthez! :D

Jelentem sül az első adag meggyes! :D
Vendég

Babu!
Nagyon jól szóltál! Első adag! Mire megetetsz itt mindannyiónkat.....
20150601134430

Viki! Egyszer csináltam egyet azóta kettőig meg sem állok! :D
Vendég

igen nagyon örülök a 32-ik hétnek még szeretnék itthon lenni kicsit

ha nem történik semmi extra már pedig miért történne akkor csak a jövöhéten megyek dokihoz
holnap labor meg védönö

Képimg][/url]
Kép
ronix

Nagyon helyes!
20150601134430

nincs valaki aki eligazodik az APEH honlapján?? :evil:

Kép
Kép
h. szilvi

ha valaki esetleg találkozott ezzel a nyomtatvánnyal 08T1011-A akkor küldje már át légyszi
fizetni akaraom ezt a hülyeséget magam után mig meg nem szülök, azt mondta a nő hogy letölthető a netről de én nem találom, ha esetleg valaki tud róla valamit megköszönném :?

Kép
Kép
h. szilvi

Jó reggelt mindenkinek!

Este még nekiálltam a friisen sült krumplis husinak, de nem sokat ettem belőle, mert egyszerűen nem bírtam mozgatni a számat.
Vacaknak éreztem magam nagyon.
Már szerencsére elmúlt, úgyhogy most zabálok, mert már nagyon éhes voltam.

Megjártam a diabetológiát és úgy berágtam, hogy lehet többet nem is megyek! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

MI történt Kriszta?
bencuri

SZIASZTOK!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÚJRA ITT...!!!!! :lol: :lol: :lol:

Meg sem kísérelem a visszaolvasást,mert megnéztem, 10 oldalt kellene! :wink: :shock:

Remélem, mindenki jól van!

Szly!
Neked köszönöm, hogy szóltál a többieknek, ígérem, többet így nemn tűnök el!

Vasárnap délután bedöglött a modemünk, és hétfőn itt nincs nyitva üzlet, ill. az egyik ismerős megkísérli a javítást, de én nem bírtam tovább, és ma reggel a boltban kezdtem!
Tehát, legközelebb már csak akkor tűnök el, ha Emma szeretne kijönni! :lol:

Hát, ebben a két napban megtapasztaltam, hogy sajna függő lettem... :?

Hurrá.

Amúgy én jól vagyok, tegnap nekem is volt egy kis mozgás parám, de szerencsére Emma ma beledugta jó korán reggel a buksiját a gyomromba, és azóta is ott furakodik. Ebből kifolyólag úgy tudok csak ülni, mint aki karót nyelt, de legalább érzem, hogy itt van.
A lábam hihetetlenül elkezdett dagadni, már nem tudtam, mi hiányzik.
Ma pedig ez a meleg.... :shock:
Vendég

Drukk a mai vizsgálatokhoz, dokikhoz!

Na mi történt, Kriszta?

sz.andi

Kriszti!
Mi történt?
20150601134430

Szia Marcsi!
bencuri

Szilvi!

Az ABEV telepítve van a gépedre?
Vendég

Na szia Marcsika!
Örülök, hogy jöttél! De legalább tudtuk, hogy semmi gond, csak a net...
Akkor marad a felállás, ha a törpögőm végre hajlandó lesz kijönni, akkor mégis csak Neked szólok!

Megyek tovább takarítani... :?

sz.andi

Szilvi! Mi az amit fizetni akarsz?
Vendég

Szilvi! Mi az amit fizetni akarsz?
Vendég

Mert akkor az ABEV UPDATE programban kiválasztod a nyomtatványt, le kell tölteni, majd pedig kitölteni.
Vendég

Szilvi!

Nekem sikerült letöltenem, de sajnos a program ezt a nyomtatványt nem engerdi másolni, így nem tudom feltölteni neked.. :? :cry:
Vendég

Sziasztok!

Nagy a pörgés ma reggel!

Voltam már Zsuzskával a suliban, péknél, és az önkormányzatnál!
Apasági nyilatkozatot akartunk csinálni, és nem sikerült!!! :cry: :evil:

Kép
Kép
patr

Megyek, ciki, de még pizsiben nyomom..... :oops:
20150601134430

Jó reggelt!

Mire visszaolvasgattam, addigra mehetek is tanácsadásra. 10-re kellene mennem. Lehet, hogy nem érek oda? :? Meleg van. Ki szül ma? :lol:

Kép
dittke

Jó reggelt!

Nekem is überszar éjszakám volt. Nórinak tökmindegy volt, hogy alszom vagy nem, megállás nélkül bugrált! De nem akárhogy ám! :twisted: Néha megsimiztem, de csak rontottam a helyzeten, mert annak mindig rettentően megörül és csak úgy tolja oda a kis hátsóját! :lol: Ha egyszer végre kibújik, tuti halálra puszilgatom! :wink:

[quote] írta:s azokkal mi lesz, akik később szülnek? UGye ha megszülünk, akkor is fórumozunk majd???
Viccelsz? Még szép!!!! :D 3 napnál többet nem szándékozom kórházban tölteni, (gondolom más sem) aztán visszatérek mint terminátor!! :wink:

Ronix - igazán talulságos volt a történeted a beöntés szükségességéről! :? De most viccen kívül! Hallottam már ilyet mástól is, úgyhogy én már rég el is döntöttem, hogy kötelező vagy nem, én kérek, mert tudom hogy én is ezen paráznék, hogy akkor meg mi minden kerül a szülőágyra... főleg hogy apás szülést szeretnénk! Persze, más kérdés ha nincs rá idő, de első gyereknél gondolom erre zéró esély van. :)

Potyka - jaj, mi rosszat ír a könyved az érzéstelenítésről?? :shock: Pedig már kezdtem biztos lenni magamban! :? :lol:
Persze, nagyanyám is szült 4,5 kilós gyereket a maga 48 kilójával, de nem is volt neki jó élmény... a franc se tudja most már mit csináljak. Majdcsak megmondják, nem igaz?! :twisted:
Vendég

Szia Marcsi! Jó hogy megint itt vagy!

Hát kezdték ugye az ujjbegyszurival, valahogy elfelejtette a nő lealkoholizálni előtte az ujjakat.
Aztán mikor behívott és megnézte a füzetemet, olyan dolgokba kötött bele, hogy azt hittem falnak megyek.
Először is borsóleves. Máskor is írtam már, akkor jó volt. Most már nem tetszett neki, azt mondta, hogy gyorsan felszívódó cukortartalommal bír, és elsorolta mikben vannak gyorsan felszívódó cukrok.
Eddig szó sem volt gyorsan vagy lassan felszívódó cukrokról!
A másik meg a barna kenyér. :shock: :shock:
Most kitalálta, hogy az sem jó, mert mi garantálja hogy barnakenyér, legtöbbször csak színezéket tesznek bele.
Szóval kiderült hogy mégsem jó.
De ezeket 5hét után kell közölnie?!
Igaz hogy nem tartom a diétát, de így nem is lehetne! :evil:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki, miért lenne ciki, hogy pizsiben vagy? Otthon vagy, nem? Nem mondom, ha az irodában lennél.... :D

Végre én is megmértem a haskörfogatomat: jelentem 119 cm :D

Kép
Kép
patr

[quote]M írta:eleg van. Ki szül ma?
:lol: :lol: :lol: Én nagyon mennék, de inkább tartom magam a vasárnap-hétfő környékéhez, ha lehet! :wink:

KÖRKÉRDÉS: :?: :?: :?: Ti visztek be mellszívót a kórházba :?: :?: :?:
Vendég

Kriszti!
Sz@rd le a banyát! Ha jó a cukrod, akkor csinálj mindent úgy, ahogy eddig! Biztos menszizik, azért volt ma hülye!

Werus!

Sajnálom a kaka alvást! Buksiölelés!

Kép
20150601134430

Marcsi! Üdv köztünk!

Wera! Azon csodálkoznánk, ha jó éjszakád lenne... :(

Kriszti, mi történt?

Jelentem, irtó finom sajtos pogival bűnözök ( na jó reggeli, de ennyi!)
Aztán meg húzok gyümölcslevest főzni....

Kép
andkata

[quote="patr"]N írta:patrem mondom, ha az irodában lennél.... :D
:D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
20150601134430

[quote]m írta:ert mi garantálja hogy barnakenyér, legtöbbször csak színezéket tesznek bele.
Kriszta, sajnos ez a legtöbb barna kenyérre igaz! Ezért inkább a gabonafélék szerint érdemes válogatni! És erről valóban nem most kellett volna téged tájékoztatnia :evil:
Vendég

Wera!
Én viszek be mellszivót, védőnő is tanácsolta...bár még nincs...

Az én haskörfogatom 107- 3 napos mérési eredmény...

Kép
andkata

Wera, én is viszek be mellszívót, nekem Zsuzskánál is nagyon kellett volna, akkor nem volt egyáltalán, akkor vettem, amikor hazajöttünk.

Nagyon pipa vagyok, hogy nem sikerült elintézni az apaságit, most nem tudom, hogy a mi a csuda lesz!

Kép
Kép
patr

[quote]S írta:ajnálom a kaka alvást! Buksiölelés!
Köszi Viki! Máris jobb! :D

[quote]W írta:era! Azon csodálkoznánk, ha jó éjszakád lenne...
:oops: Na, az lenne az igazán kellemes meglepetés!! :lol: Mindenképpen szólok ha lesz ilyen! 8)

Megmértem a pocakom - 112 cm. Mintha a múltkor már több lett vna, de lehet h roszul emléxem! :? Ebből is látszik hogy nincs sok összefüggés gyerek- és pocakméret között! :twisted:
Vendég

Amimami - várlak már nagyon h mit mond a doki! :) Biztos minden oksa, csak h mond-e valami újabb infót! :wink:

Én is úgy tervezem egyébként hogy viszek be mellszívót! A tájékoztatóján is az áll, hogy már tejbelövelléskor nagyon hasznos lehet, mert gyakori ürítéssel kevésbé fáj és jobban is termelődik. Most sterilizáltam ki, meg a tárolópoharakat is.

Andkata - csak tipp: én a teszveszen csaptam le egy Avent kézi mellszívóra, amit megvett a csajszi, de nem használta (látszik is rajta). Így féláron jutottam hozzá! :wink:
Vendég

Patr- miért nem csinálták meg?
bencuri

Patti!
Miért nem sikerült elintézni?

Mellszívó
Nálunk van a kórházban..., ezért nem gondoltam, hogy a sajátot bevigyem.
20150601134430

Én is viszek be , múltkor is volt bent a kórházba, de az egy nagy rakás....volt!
bencuri

Szilvi: az alap egeszsegugyi hozzajarulasrol van szo ugye? Ahhoz nem kell semmi nyomtatvany. Csekket kell kerni az Apehtol. Barki bemegyaz illetekes kirendeltseghez, az Adokartyaddal, es adnak neki csekket. Biztos ami biztos alapon legyen nala a szemjid is. de amugy nem kerik hozza.
Nekem obb hetmbe kerult kideriteni, hogymi a teendo, mindenki mast mondott, aztan most mar itt Pesten is kertem, de oszinten 2 honapig nem fizettem most, es mar csak egyszer akarom, hogy azert nehogy a szulest kifizettesek velem!
Vendég

Először is, vinni kell az orvostól egy papírt a feltételezett fogantatás időpontjáról!
Ez még oké is lenne, bár feleslegesnek tartom, hiszen a szülés várható időpontjából ki lehet számolni, arról meg van papírunk.
De, mivel a fogantatás időpontjában házas voltam, ezért a feltételezett apa a volt férjem. Hiába van benne a válóperi papírokban, több éve külön élünk. Így csak az ő nevére kerülhet a gyerek, és majd perrel lehet elintézni, hogy Szabolcs nevére kerüljön.
Egy megoldás van, ha a szülés előtt összeházasodunk. Ezzel sincs semmi gond, valószínűleg ezt fogjuk tenni, és valószínűleg egyébként is összeházasodtunk volna, csak nem egy marhaság, hogy kényszerítik az embert a házasságra. Miért az legyen bennünk, hogy a gyerek miatt muszáj volt összeházasodni???
Azt megértem, ha senki nem vállalja a gyereket, akkor persze, hogy védjék az érdekeit, de így? A volt férjem nyilatkozik, hogy nem az övé, az apja boldogan vállalja, akkor miért kekeckednek? És nem is az önkormányzati dolgozó a hibás, ő tök rendes, utánanéz, hogy mit lehetne csinálni.
Remélem érthetően írtam le.

Kép
Kép
patr

mellszivot en is viszek be, mert a korhazban nincs. BAr a vedono mondta hulyeseg elore megvenni, mert lehet valkinek nem is kell, vagy epp nem az a fajta kene, amit o vett, bla bla, de en viszem, Avent kezi. en is hasznaltan vettem, de semmi baja, mar ki is fertotlenitettem.
Unokatesom felesege 6 honapon at fejt ilyennel, neki bevalt, es en eddig csak jokat hallottam rola. De anya adott a hetvegen egy regi hagyomanyost azt az olcso uveg gumi kombinaciojut. Elhoztam nehogy megsertodjon:)

Nekem egy olyan kerdesem lenne, szoptatas elott utan kell e mellett letorolgetni valamifele fertotlenitos cuccal?
Ezen "vitaztam" hetvegen joanyammal. Hogy minden szoptatasos eloadason azt mondtak, hogy a mell higieniajahoz eleg a kulon torulkozo es viz.
Szerintetek?
Es ez egy kicsit intimebb kerdes lesz. Szorszalak vanna a mellbimbom korul:( Hogy lehetne toluk megszabadulni, mert azert gondolom az zavaro lehet szopizas kozben. Le szoktam borotvaval huzni vegig korben, de epp tegnap vettem eszre hogy nagyon kicsinalta a borom:(
Vendég

Patti!
Mekkora hülyeség! Nem csodálom, hogy felmérgeltek!
20150601134430

patr: ekkora szarragast! Hiaba a magyar burokracia listavezeto az embertelen es szorszalhasogatoak kozt! Eleg nevetseges!
MAr sajan tob helyen hallottam ilyen szitut.
Nekem mar amiatt azt mondta a doki hogy mindenkepp a hazassagi anyakonyvit otthon ne hagyjam, mert nem vettem fel ferjem nevet- mellekesen pont a hulye szabalyok miatt, csak nevmodositassal tudtam volna, ugy hogy a makedon nyelvi szabalyoknak megfelelo legyen:(- es ebbol baj lehet, nem irjak majd ferjem nevere. Szoval most az uj kikert melle az eredetit is odaraktam:)
Vendég

Sajnálom Patr- mekkor ökörség ez!! :twisted:
bencuri

Viki, tulajdonképen nem is felmérgeltek, hanem elkeserítettek. Nem vagyok egy mérgesedő tipus, elég türelmes vagyok. Végre úgy alakul az életem, ahogy nekem jó, nem szeretnék kényszerből férjhez menni! Beszéltünk már róla, hogy összeházasodunk, nem akarunk nagy felhajtást, mindkettőnknek a második lenne, de nem azért mert KELL!
Viszont szegény gyerekkel sem szeretnék kitolni, plusz a volt férjemmel sem, azonkívül a fene vágyik egy újabb perre. Még akkor is ha a válóper kétszer negyed óra volt! (mindenkinek aki válik, ha már muszáj, ilyen válást kívánok!)

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: