Sziasztok!
Napok (vagy hetek?)óta csak odáig jutok, hogy olvaslak titeket, de esélyem sem volt, hogy valamire is tudjak reagálni, mert
Emi még én is dolgozom! (ugye jól emlékszem, hogy Te kérdezted a távoli múltban ki dolgozik még?)
Most, hogy mindent elolvastam reagálnék azokra, amik meg is maradtak!
Hálóing téma: Légyszi mindenki tegyen fel képeket a szerzeményeiről, mert nekem ez még mindig fájó pont, bár bíztató, hogy a dokim asszisztense -aki szülésznő- azt mondta a kórházban nyugodtan lehetek pizsiben is

Így abból vettem még párat, de ugye szülni azért mégis csak hálóingben kell...
Szösszenet! Azokat a hálóingeket, amiket vettél -pláne az elsőt- én is el tudom képzelni magamon. Azt hol vetted? Tesco, cora? Ha ezek valamelyikében, akkor melyikben? Mert ugye nem egyforma a választék az üzletekben...
Segítség: Én is kivétel leszek kicsit, mert hozzám is anyós fog jönni pár napra, sztem az eszembe se jutott, hogy anyut kérjem meg, ugyanis Ő szinte soha nem ér rá. Egyébként mindketten vidéken élnek -anyós közelebb. Viszont bár nekem egy tündér az anyósom (semmibe nem szól bele, nem okoskodik, nem erőszakoskodik...) én sem tudom hogy fogom elviselni, hogy több napig nálunk lesz

Pedig Őt aztán tényleg lehet rángatni, irányítgatni, azt csinál, amit mondunk neki. Az anyatigrisségről csak annyit, hogy nekünk ven egy macsekunk és ha vendégek vannak, vagy visszük magunkkal valahova fél szemmel mindig azt lesem ki és hogyan nyúl hozzá

Elképzelni se merem milyen mértékű lesz ez a gyerekemnél
Hú, valaki -bár már jó rég

- kérdezte, hogy most
Gyes-en van és arról mehet-e
Terhességi Gyermekágyi Segélyre? Ha adottak a törvény által megkövetelt feltételek, akkor igen!
Azt is kérdezte valaki, hogy igaz-e, hogy
szülés előtt x nappal már csak
Terhességire mehet, sima táppénzre nem? Ilyen jogszabály nincs, még szülés előtt pár nappal is lehet táppénzt/betegszabit igénybe venni, legkésőbb a szülés napján kell indulnia a Terhességinek.
Olyan szép KÉSZ szobákat tettetek fel

Én meg csak flusztrálom magam, mivel nálunk még mindig csak "kupiszoba" van gyerekszoba meg nincs. Na jó, mondjuk legalább már számítógépek nem sorakoznak benne
Ja, és Szösszenet! Én is szeretnék menni a fórumtalira

Az előző időpontra is jeleztem, de vhogy lemaradtam a listáról
Fekvésre ítélteknek kitartás!
Valamit még biztos akartam, kicsit még gondolkodom...