A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi26! Miért kellett tápszert váltani??? :roll: (ja, már válaszoltál)
Egyébként itt megjegyzem, hogy Szeli tök szerette az Infacolt. Hát most úgy kell beletaktikáznom a szájába… :?

Emese! Egyelőre jó még rá a 68-as, de jól belehúzott… :oops: :? :lol:

Kaqk! Jók a képek! Egyébként akkor tetszik már neki a lebegés, ha széttárja a karját, és csapkod. (Bocsi, ha okoskodok, de tényleg így van!) De úgy látom, hogy szereti a vizet! :D
Mi tegnap úszáson „krumplit ültettünk”. :lol: :lol: :lol:

Fleur! Lehet, tényleg, bocsi! :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk: nagyon aranyos Emma baba úszás közben!!! :D

Új tápszer: javítok: eszeget belőle, de 50-60 ml-nél többet nem hajlandó enni. A másik meg simán lecsúszik neki!!! :shock:
De ha meg az új nem ízlene neki egyáltalán nem enné...Most akkor mi van??? Az a jó ha a HA-ból ezsik keveset, vagy a simából rendes adagot???

Az elmúlt fél órám horror volt!!! Jöttem is kicsit lenyugodni!
VikDan, Rebekával fürdött, ez nem is lett volna gond, csak Rebeka előbb akart végezni, én meg nem engedtem, mert hajat is kellett mosnia!
VikDant kihoztam felöltöztettem...stb. Már kezdett nyügizni, éhes volt! Erre nagy sikítás a fürdőből, Rebeka, hogy vérzik a szája!!!
Apa rohan, hát megborotválkozott a drága! Az én 5 éves okos kislányom, aki tudja, hogy nem szabad a borotvához nyúlni!!
Mindegy, szerencsére az ijedség nagyobb volt, mint a baj, közben VikDan is rázendített, azt hittem megőrülök, mire végzünk velük!

Azt hiszem a mai napból elegem van!!!
De azért még jövök majd!

Kép
Kép
timi26

Regi: köszi, semmi gond, ti már régóta jártok, szét is tárta kezét, meg rugkapált ezerrel... csak ezekről sikerült jobb kép. :-)
Végre elaludt egy picit fürcsi előtt. :-)

Mennek a gyógy +++++++++++++++++++++ minden betegeskedőnek.

Juba: úgy sajnálom, remélem nem lesz baj, hátha tényleg csak az erölködés, a foga....

KépKép
kaqk
Debrecen

Szerintem is az Alexandra sokkal jobb mint a Libri.
Olcsóbb is.

Juba
:( szegényke remélem minden rendben lesz.

Regi
Semmi gond :)

Timi
Jéééézusom. És a száját? Én is pont erre gondoltam valamelyik nap. Ott figyel a kád szélén a női borotvám, h nagyon gyorsan el kell pakolni. Mert sosem lehet tudni.
Most már kezdek ilyen szemmel mászkálni a lakásban......

KépKép
KépKép
fleur

Timi26! Jaj! :?

Kép

Kép
regcsiken14

KépKép
KépKép
fleur

jajj és aki még nem látta ez naaagyon szőke :lol:

www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0

KépKép
KépKép
fleur

sziasztok!

kaqk: nagyon jók az uszis képek, látszik hogy élvezi a kis Emma :D

Juba: tényleg nem tudom hol az a falu, ahol laksz :oops: azt hittem Vp-ben laksz te is :roll:

Mi ma a Balaton parton sétáltunk, olyan jó volt :) egy héten 1x legalább lemegyünk sétálni a partra, ha az idő engedi és apa is ráér :) mondjuk könnyű, mert kb 15 percre van a Balcsi :lol: :lol: ezt szeretem Vp-ben, én kb 1 éve lakom itt, Timi baba már itt fogant :lol: :lol: akkor decemberben újítottuk fel a lakást és költöztünk ide ( párom veszprémi csak én nem)

Kép
bfagi

autósülés: Ti már gondolkodtatok azon, hogy milyet is kellene venni? Mi még a hordozót használjuk, de lassan váltani kéne, ezen gondolkodom. 0-18 kg ez szintén dönthető és menetiránnyal háttal is beköthető, ilyet érdemes venni,
vagy 9-25kg vagy 9-36 kg (eközött tényleg nem tudom mi a kg-on kívül a különbség). tehát megvárni míg tud ülni???? :roll: :roll:
(bár nem tudom Timi pl. mikor éri el a 9 kg-t, sztem arra lesz már 1 éves is :roll: :roll: mégcsak 5.5 kg :shock: )

Kép
bfagi

Én is a bookline-ről szoktam rendekni, meg az alexandráról. A bookline-róla kifutó fiú már úgy jön, hogy na már megint én rendeltem :shock: meg nekiáll poénkodni az ajtóban :shock: , pedig mégcsak 3x rendeltem onnan, igaz az első két rendelés között pár nap telt csak el, mert apának persze miután én rendeltem, jutott eszébe, hogy neki is kell egy könyv :?
Szóval egy fiatal pasi, 31 éves, ezt is elmondta :shock: és hogy hallja van már picúr, ő is szeretne :shock: . Most erre mit mondjak, hát mondtam, hogy akkor hajrá :lol:
Aztán mielőtt azt gondolja, hogy direkt rendelek onnan már hetente, így legutóbb az Alexandrától rendeltem.
Árban egyformák, mindkettőnél 20% kedvezmény van, a Librinál pedig csak 5% a'szem.

Kép
bfagi

Timi 26: te jó ég!!! Jaj nekünk is kell lassan elpakolni, takarító szerek, konektorok..... meg minden. mennyi veszély forrás. Megnyugodott a csipetcsapat?

bfagi: mi is a hordozót( 4 fokozatban dönthető) babkocsi (ültetve), mózeskosár (fektetve), etetőszék( 4:1) használjuk. elvileg 13kg jó autósülésnek, de mondjuk most overálban picit szűknek bizonyúl, de tavasz nyár, egyre kevesebb ruha, így lehet kihúzzuk még vele egy fél évet legalább.

a 9-25 és 9-36 kg között a különbség, a háttámla dönthetősége. Mi inkább kettőt veszünk. a kicsit 9-25 kg-ig dönthető háttámlával, hogy nem derékszögben kelljen ülnie. aztán ha nagyobb lesz jöhet a köv méret. Nem mondom zsebbenyúlós, de mi inkább ilyet veszünk, nem pihi széket, tetszett az is csak mindenre nem fussa.

Mi most az etetőszékeket vizsgáljuk. Akinek van már milyen van? milyen a jó??

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Betegeknek ismét jobbulást! :(

Nem tudom mi van,de Zéti pár napja iszonyat hisztis. :shock: Ketten nem bírunk vele.Olyan nyugis gyerek pedig... :roll: Csak ölben és járkálva jó neki.Éjszaka pedig 2 óránként kel ha éhes ha nem. :shock:

Foga most nyugiban van,szerintem fájni sem fáj semmi.Egyszerűen semmi nem jó neki.HELP!!!!!!

Valakinek hasonló?Megoldás esetleg?Nem bírom lekötni játékkal sem,amint mozdulok mellőle azonnal ordít.Csak úgy jó ha lát.Szó szerint pisilni sem lehet tőle. :shock: Persze megcsinálom a dolgomat,de közben van jó pár ordítás.Ráadásul apával sem mindig marad meg,csak ha lát közben.Ennyire anyás lenne már most????
Semmi olyan dolog nem történt,ami a változást okozhatta.

:cry:

Autósülés:most akarunk nézni 0-18 kg-ig,mert kinőtte a hordozót Zéti.Akinek ilyen van légyszi írja már le röviden mire kell ügyelni vásárláskor!Előre is köszi!!!

Zéti ébredt,ismét kiabálás van... :cry:

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Regi, Fleur, Kaqk: semmi komoly nics, alig látszik a száján egy kis pötty! Csak nagyon vérzett, és meg volt ijedve szegénykém!
A röhej az, hogy Rebeka elől soha semmit nem kellett még elpakolni!
Se mosószert, se vegyszert se törékeny dolgokat, még az asztalterítőt se rángatta le soha (nem úgy, mint VikDan). A borotva is kint szokott lenni a kád szélén (belül).
Asszem kezd visszafelé fejlődni!!! :shock:
A múltkor közölte, hogy ha már nem kell a kistesónak a cumi, akkor majd jó lesz neki!!! :shock:
Ja, és pelenkát is vegyünk, mert nincs kedve kimenni a wc-re... :roll:
Persze mindig csak viccel, de ez a borotvás dolog elgondolkodtatott egy kicsit...

Arra is fel vagyok készülve, hogy VikDan mindent ki akar majd próbálni amit nem szabad, de azt hittem még ráérünk elpakolni a dolgokat.
Asszem megsürgetem azt a fürdőszoba szekrényt!!!

Bfagi: nekünk a következő a 0-18-as ülcsi lesz! Azt olyan 4 éves korig lehet használni.

Kép
Kép
timi26

Miléna: a biztonságra és a dönthetőségre kell ügyelni elsősorban!!!
VikDan is ezt csinálja, mér nem jó neki feküdni. Ha hátra rakom azonnal megfordul, persze pár perc múlva megunja, viszont visszafordulni nem tud. A járókában, meg az "ülcsiben" még viszonylag jól elvan!
Bár nekünk a fogunk is jön! Most épp az alsó szemfogak vannak begyulladva, pedig még a metszők sem jöttek ki!!! :shock:

Kép
Kép
timi26

Anikó: hogy vagytok???

Kép
Kép
timi26

Kaqk! Tündéri a kis Emma, látszik élvezte a vizet :lol:

Timi!Nem értem az összefüggést, a HA tápszer tejfehérje allergia miatt van :roll: nem? Vikdani meg náthás, nem?
Jaj! :shock: Borotválkozni???

Bfagi! Mi inkább 9kilótól veszünk, szerintem jobban ki lehet haszálni (kisgyermekkor végéig szinte), eddig mi is a hordozóban utaztunk :lol:

és egy tegnapi videó :lol: mi még nem fordulunk, de röpködünk :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=O2gO4CcnwO4

Minden édesdrága Kisbabának mielőbbi gyógyulást kívánunk Nolkával!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja: igazából én sem értem. Bár már nem csodálkozom a doktornőn, annyi "okosat" mondott már... :roll:
Nolka baba zabálnivalóóóóó!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Miléna
:shock: hááát fogalmam sincs. Szerintem pár nap és elmúlik. Más is írt már ilyet, h pár napra nagyon furán viselkedett a babóca.

Timi
no szerencsére, h semmi komoly

Nolka cukiii :)

Küldtem egy pár dolgot gmail-re, köztük egy nagyon cuki videót :) mindenki nézze meg, aki azon gondolkodik, hogyan tegye gyerek biztossá a konyhát :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Megvolt a fürdetés
Kép

azután az etetés
Kép

próbáltam altatni de nem nagyon tetszett neki
Kép

de végül sikerült!
Kép

Timi!Rebeka Kép ?
Még szerencs,hogy nem lett komolyabb baja!!!

Miléna nálunk detto,de nem jövök rá mitől van talán a foga?Nem tudom!!!

Anitja!ÉÉÉÉdes Nolka!!!!!

KépKép
juba

Halihó!

Éppen most hallottam, hogy a jövő héten egészen tavaszias lesz az idő! :D

Emese, jöhetnek a rózsaszín rucik! :lol: Én is nagyon várom már a tavaszt, ez a fránya öltöztetés teljesen kikészít. Néha még a fülemen is lóg egy takaró vagy valami, ha sétára indulunk.

Regi! Teljesen igazad van. Szerintem nem attól lesz valaki jó anya, hogyan eteti a gyerekét. Tudok néhányról, hát legalább a gyereket életben tartja. Inkább velük foglalkozzanak a védőnénik.

Timi! Nem csodálom, hogy megrémültél. Én is frászt kaptam volna. Rebekád nem lehet egy picit féltékeny?

Anitja! Nem semmi kiskrapekod van! :D Nagyon ügyik vagytok.

Kaqk! Olyan jó volt a képeket nézni! Jól szórakozhattatok mindeketten. Emma meg gyöööönyöööörűűűű! :D

Fleur! Jobbulást továbbra is! ++++++++ Szerintem nem fog kinevetni a gy.doki. Tapasztalatom szerint inkább örülnek, nem telik sok időbe, hogy meghallgassa, megvizsgálja a gyereket, ráadásul időben el is tudja kapni az esetlegesen komolyabb betegségeket. Inkább többször, mint egyszer nem. Én egyedül attól félnék, hogy elkaphat valamit a mostani divatos nyavalyákból. Nálunk ilyenkor a hátsó bejáraton kell a kicsit bevinni.

Juba! Édes, kicsi Bertus! Nagyon sajnálom, de bízom benne, hogy nem lesz semmi komoly! +++++++++ továbbra is.

Miléna! Nem ez lesz az a bizonyos szeparációs félelem? Engem is állandóan szemmel tart a kicsi fiam. Sokszor addig nyűgösködik az apukájának, amíg én oda nem megyek, attól kezdve már mosolyog. Apa el sem akarta hinni, de megmutattam neki, teljesen kivolt! Az anyuka a biztos pont a kicsi életében. Nekem ez az ötletem, de majd a többiek is biztosan mondanak valamit.

Maggie
dmaggie

Anitja! De ügyes! Tündéri kismadarad van!

Szóval, Juba, honnan is?
dmaggie

Maggie!Küldtem privit!!!

KépKép
juba

Helló, Lányok!

Juba, ez a Bertus valami tündéri! Tegyél még fel képet róla, légyszi!!! :-)
Drukkolok Nektek holnap nagyon!!! Tudod, én is pont ezt akarom megkérdezni a gy. dokitól, hogy a fogzás milyen kakis dolgokat eredményezhet. Remélem, Nálatok csak erről van szó. Írd meg mindenképpen, mit mondtak!
Köszi Ádika nevében is minden kedves szót! ;-) Szegénykémnek épp most fürcsi után ápoltuk le a sebét, már lehetett tiszta vízzel locsolgatni, hát azt a hatalmas ragtapaszt letépni a bőréről... az előző helye még fél nap múlva is "lángolt"... de remekül viselte, én biztos visítottam volna, ő meg épp csak picit tudatta velem, hogy ez nem valami jó...

Fleur Lillácskának, Timi26: Viktorkának jobbulást! Tudjád: megy ezerrel a ++++++++++++++++! :-)

Timi26, Rebekkához: nem lehet, hogy ezzel a borotválással a figyelmet akarta magára felhívni? Csak ötlet. Én 5 éves voltam, amikor a húgom született, irtó féltékeny voltam, ami agresszióban nyilvánult meg (de mások ellen, nem önmagam ellen).

Heni81: ez valóban egy nagyon dögös avatar Rólad! Peti, mondanom sem kell, ennivaló!

Dettyk: micsoda jelmez, le a kalappal! Nem azok a jelmezkölcsönzős izék, amiket nem nagy kunszt felvenni... (persze ott vannak remek jelmezek, de szerintem az eská munkák az igaziak :-)).
UFO-téma: :lol:
Tényleg: csőrös pohárból mikortól lehet a babákat itatni? Az a félelmem, hogy mivel Ádi annyira kis mohó, hogy naponta többször félrenyel szopizás közben, meg a kiskanálról is akár, a csőrös pohárból itatás problémás lenne. Próbáltam cumisüveg kupakjából itatni, úgy félrenyelt szegénykém, mint a huzat.

Gremese: valamiért apósod nonstop az én apósomra emlékeztet a remek forszírozásaival... :lol:

Bongyi: jól vagytok (mindannyian)?

Regi: örülök, hogy Szelinek hat az Infacol (és hogy ismét alszik éjjel)! És bocs, de most kategorikus leszek: a védőnőd szimplán bunkó.

Kaqk: látszik a képeken, hogy remekül éreztétek magatokat a babaúszáson. És hogy Emma elsőre így vette az akadályt... szuper!!! :lol:

Milénamóni: De jó, hogy jöttél! Hiányoztál a csapatból és a csapatnak! Zéti nyűgössége: nálunk is gyakran van ez, amit írtál, eddig a fogra fogtam (ha-ha), de már gyanítom, nem csak ez az ok, bár hogy pontosan mi... csak tippelgetni tudok: fejlődési ugrás, szeparációs szorongás??? Most látom, Dmaggie is az utóbbit írta...

Anikó, Viranka: tessék jelentkezni! :wink:

Kép
Kép
irina

tudjád = tudjátok :oops:

Kép
Kép
irina

sziasztok Nőcik!

na vége a napnak, apa fiai hazamentek, Bea alszik, apa a konyhában molyol.... a lakés szalad, de majd holnap rendberakom, Bea úgy is korán kel :-)

SZóval nektek állok.... és visszaolvasom amit termeltetek, nem lesz egyszerű :wink:
Vendég

Timi26: Fú Rebeka és a borotva ügy nagyon komoly, én is biztos nagyon megijedtem volna.

Kaqk: nagyon arik vagytok! Tényleg látszik a gyermekeden, hogy élvezi az úszást. Olyan kis szépséges. Én is elgondolkodtam már, hogy lehet, hogy nekünk is ki kellene próbálni. MIlyen meleg a víz az usziban?

Juba: sajnálom a kisfiad. Basszus, ez a véres kaki azért engem is nyugtalanítania. Szerintem is a gyermekorvos a megoldás.

CSajok egyébként honnan lehet látni, hogy jön a gyerkőc foga. Attól félek, hogy én nem fogom felismerni. Olyan nehéz benézni Bea szájába, mert mindig a nyelvével ellökdösi az ujjam.
Vendég

Nolka nagyon aranyos!!! Megzabálom az összes babát! Csajok, én kész vagyok. Olvadozok mindtől!!! :oops: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Hát igen, a lubickolásról nehéz jó fotót készíteni! :wink: Tök jó, hogy Ti is jártok! Már vagyunk egy páran. Aztán majd közös úszóversenyt rendezünk... hihihi! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok miért hiszi mindenki azt,hogy nekem fiam van Kép Annyira fiús Bertus?????????????

KépKép
juba

Sziasztok !

Annyit írtok, hogy nem győzőm az olvasást.
Holnap apa itthon van akkor lesz időm vissza olvasni.

Nagyon gyorsan eltelt a hétvége.

Most megyek aztán fürcsi után elkezdelek titeket olvasni.

Puszi
20200310173350

Jupijé oldalt kezdtem. :lol: :lol: :lol:
20200310173350

Irina!
Köszi szépen a drukot holnap megírom ,hogy mi mondtak,remélem a foga lesz tényleg a ludas!!!!!

Na megyek mert korán kell kelnem!!!

Jó éjszakát!!!!!!!
Kép

KépKép
juba

Szoptatás téma: tele van a tököm, hogy pár "okos" védőnő milyen tuti tanácsokat tud adni. A barátnők kisfia 200 gr-ot hízott 3 hét alatt, és a barátnőm már könyörgött a védőbe, hogy írják fel a tápszert, mert éhezik a gyerek mire a válasz: tegye többször mellre anyuka. NA ezzel jól kisegítették. Egyébként már 6 hónapos a gyerek. Miért ne ehetne pótlás tápit.

Néha úgy érzem a védőnőkkel is csak "eggyel többen" vagyunk. :twisted:

Fú a betörős sztorik nem piték. Én is parás vagyok, de hozzánk "szerencsére" nappal törtek be. Egyébként mi is jó helyen lakunk: előttünk temető, hátunk mögött erdő. Szomszédok min 50 méterre...... hát horror filmet nem nézek esténként az biztos :wink:

Fleur: jobbulást nektek! Inkább vidd le a gyereket szerintem is, abból nem lehet baj. ( igy sem lesz!!! )

Irina: gyógyenergiák Ádi hónaljának gyógyulásához!!!++++++++

Gremese: hát én szoktam egyedül hagyni Beát amíg zuhizom :oops: meg máskor is. Pl: ha valamiért le kell rohannom a garázshoz. Én nem hiszem hogy pont akkor történne valami. Meg szerintem ezek a babák már nagyok ahhoz, hogy félrenyeljenek, vagy bukjanak és megfulladjanak bele. De ha te úgy látod jobbank, persze jobb az óvatosság. :)

Én is ma este muffint sütöttem 12 db-ot ebből egy ültő helyben bevágtam 6-ot. Nyammmmmi :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kaqk Emmácska nagyon aranyos :lol: Élvezi a vizet az látszik :lol:

Timi26 Még jó, hogy nincs komolyabb baj :?

Milénamóni Nálunk is hasonló a helyzet :shock: csak az én közelemben van el, ha látótávolságon kívül kerülök akkor sírás van. Ezt már több mint egy hete csinálja :shock:

Irina Én is most gondolkozom a csőrös poháron :lol: Jövőhéten veszek aztán majd kipróbálom. Gondolom nagyot fog nézni cica ha abból kap inni :lol: Majd beszámolok :lol:

Ülés Már mi is gondolkozunk, de szerintem még van 2-3 hónapunk a döntésig. Ahogy ismerem apát mindnek nézi majd a töréstesztjét és az alapján fog dönteni. Ő is azt emlegeti, hogy még 2 ülést fogunk venni cicának. Tehát gondolom a következő a 9-18kg lesz :roll:

Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást

Na megyek megnézem a gmailt és a videokat.

KépKép
Kép Kép
l.móni

No, ezt gyorsan beírom aztán elmegyek zuhizni, de még jövök.

Irina!Kicsi Albert kezéről a kórházban a nővérke úgy vette le a ragtapit, hogy előtte jól feláztatta sebbenzinnel asszem. Észre sem vette a manó.

Juba! Szemüveget mindnek! :twisted:
dmaggie

Juba! Köszi, rájöhettem volna :oops: !
dmaggie

Jaj Juba! Ne haragudj nem akartalak megbántani, csak Anikóék is ezzel a kaki sztorival küzdöttek és az Ő kisiával kevertem össze a kislányod bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jaj Juba! Ne haragudj nem akartalak megbántani, csak Anikóék is ezzel a kaki sztorival küzdöttek és az Ő kisiával kevertem össze a kislányod bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok csajok,
hát amint látom ma is volt esemény bőven :-)

Timi, hát nem lehet túl korán kezdeni :shock: Vikdaninak jobbulást+++++++++++++
Emese te olyan jól sakkban tudod tartani az apósod :D
Irina nem is dögös :roll: csak egy kép rólam.
Regi amúgy igen éppen a Péterkével való fürcsi közben készült :-)
Dettyk magyon jó a jelmez!!!!
Kaqk szuperek a képek, látszik mennyire élveztétek!!!!
Autós ülés : nekünk egyenlőre a hordolzó, de van 0-18 ig is, Brevi kölcsibe kaptuk, de nem tud benne ülni az overálba a gyerek, igy még nem használjuk.

Mindenkinek köszi a dicséretet, olyan jól esett :-)

Ma anyunál voltunk, kicsit kiakasztott, de amúgy minden ok.

Heni
KépKép
heni81

Amikor dolgoztam, havonta rendeltem a Bookline-tól könyveket Bencének, vagy magamnak, de én elsősorban antikvár könyveket vettem, mindegyik nagyon jó állapotban volt, és fillérekbe került :shock: . (Szinte az összes dínós könyvünk onnan van...van egy pár 8) ).

Timi26, Jesszus :shock: ! Biztosan szívrohamot kaptam volna :shock: . Sokkoló azt látni, hogy vérzik a gyerek, még ha később ki is derül, hogy nagyobb volt az ijedtség :? . Egy minyuri seb is annyira tud vérezni...jajj :cry: .

Bfagi, akkor mostmár téged is irigyelhetünk a Balcsi miatt :wink: .

Kaqk, Emmácska nagyon édi az uszis képeken :D :D !

Juba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Irina, Ádi baba tényleg egy kis hős :) ! Nagyon sok gyógypuszit küldünk neki :wink: !!
Valószínű, hogy a zsűri is az eskát értékelte, amikor Bence kapta az első díjat, hiszen rengeteg szép, készen kapható jelmez volt.
Nem emlékszem pontosan, mikor kezdtünk el Bencével csőrös pohárból inni, de az biztos, hogy az első szülinapján azzal van lefényképezve :oops: .

Megyek a gmailre 8) .
dettyk

Én elteszem magam holnapra! Jó éjt!!!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, autósülés...én egyenlőre a hordozót használom, mikor lesz még Panka 13 kg :shock: :roll: ?!
dettyk

Irina, Dmaggie: biztos, hogy van Rebekában féltékenység! Pedig vele többet van foglalkozva csak másképp! Sajnos ezt nem érti meg!
Hiába vagyunk vele sokat, játszunk, főleg az apja (nagyon apás), ha VikDannal foglalkozunk mindig megsértődik! De bízom benne, hogy idővel megérti, hogy mindkettőjüket egyformán szeretjük és egyformán foglalkozunk velük. Gondolom könnyebb lesz, ha majd közöe játékokat is tudunk játszani! (ha VikDan nagyobb lesz)

U.era: (és mindenki): az a legrosszabb az egészben, hogy akármennyire is meg vagy rémülve, NEM szabad, hogy a gyerek megérezze!!! Így is sokkot kapott, alig bírtunk megnyugtatni. Persze az én vérnyomásom az egekben volt, de nagy levegőket vettem és próbáltam okosakat mondani neki!!!
Amikor megnyugodott, rögtön jöttem hozzátok leírni, engem ez nyugtatott meg!

Juba: annyian vagyunk itt, hogy néha elfelejtjük ám, hogy kinek milye van!!! :oops: :oops: :oops:
Egyszer Heni fiát én is lekislányoztam! :oops:
Hiába vannak ott a vonalzók, az ember írás közben nem figyeli és néha félreír!!!
Én néha a gyerkőceitek neveivel vagyok bajban! De egyszer majd mindenkiét megtanulom KÍVÜLRŐL!!! :wink:

Kép
Kép
timi26

Jézusom! van ám szókincsem! 3 soron belül 3x írtam azt, hogy NÉHA... :oops:

Kép
Kép
timi26

Timi! Drága, ne marcangold magad! Ez elkerülhetetlen. Itt nem értelemről, hanem érzelmekről van szó. Türelem, tényleg változni fog. Szerintem mindenki átéli ezt. Mi is sokat küzdöttünk, ráadásul Gergő nem is volt egy egyszerű eset. Később, amikor együtt tudtak játszani, akkor meg mi voltunk nagyon észnél. Soha nem mondtuk azt, hogy ő a kisebb, add oda a játékodat, stb. Dávidnak már ez is jól esett. Az volt a szabály, hogy aki elkezdett játszani valamivel az szent és sérthetetlen volt. Meg kellett várni, amíg a másik megunja. Bár Dávid nagyon hálás volt azért, mert megtanítottam neki, hogy mit csináljon, ha mégis a Gergő játékára fájt a foga. Egyszerűen csak fel kellett kínálnia egy másik játékot. Vagy bejött vagy nem.
dmaggie

Én meg nem tudom, hol vagyok :shock: . Mióta reagálta, tele lett fél oldal :shock: . Azt hittem, elveszett a hsz-om, mert az előző oldalon kerestem :oops: .

U.Era :shock: :shock: . Temető és erdő... :shock: . Már a gondolattól is rosszat álmodom :oops: :wink: . Az erdő egyébként nagyon vonzana, ha nem lennék ilyen...de a temető...ne röhögjetek ki, de én sokkal jobban parázok a természetfeletti dolgoktól, mint a betörőktől :oops: . Ja, és attól, hogy rám zuhan egy meteor... :oops: . Orvosi eset vagyok :wink: :D ?!
dettyk

Juba
Én nem hiszem, h fiad van :)

Zuhi közben én azért nem hagyom magára, mert ennyire utál egyedül lenni. Viszont, ha pihiszékestül bejön velem a fürdőbe, akkor nagyon jól szórakozik azon, h én
fürdök és tudja hogy ő is fog.

Gyerkőc alvás helyett fél 10 ig bulizott az ágyban :) de nagyon jól szórakozott egyedül :)

KépKép
KépKép
fleur

reagálta=reagáltam

Nolka nagggyon édes!!!! Az ő lábtechnikája sem elhanyagolható... :wink: !!

Bence ma is muffint rendelt: ma vaníliapudingosat sütöttem. :D
dettyk

Reggel jelentkezem :twisted: :twisted: ! Jóccakát mindenkinek!
dettyk

Nagyon jó a "felvigyázó" a konyhában Fleur Tuti gyerekbiztos a fiók :lol: Nálunk tegnap este volt hasonló az altatás. A ma esti szuper. Már 9 előtt beájult a drágám.

Nagyon jók a jelmezek :lol: :lol: Ötletesek :lol:

Emese Ma is megsütöttem a csokis muffint és a sógorom aki nagyon háklis a sütik terén megkért, hogy csomagoljak neki mert ez nagyon finom :lol: :lol: A dupla adagból már semmi sincs :?

Anitja Nolka nagyon cuki :lol:

Na megyek aludni.

Jó éjt mindenkinek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: