A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Csajok, erre a talira akárki jöhet, aki szeretne! Nehogy asziggyétek kedveseim, hogy neeem :)

Kép
zsuzsi**

No megyek akkor! Köszi Emi!

Annee hajrá!

Nenőkéről mi hír?

pusz
Vendég

Üdv!

Lynia: megértelek, nekem úgy kellett abbahagyni a melót, h megtartottam egy órát, aztán doki, és a 7. órát még meg akartam tartani. Nnna , a 7. órából semmi nem lett. Azóta csak néhány magánórát tartottam itthon. Nagy tévézős vok, de már azt is unom. Olvasáshoz komoly agy kéne (van egy csomó történelmi könyvem), de ebben a melegben felforr az agyam. Próbálok aludni, kétnaponta főzök vmit. Most már nem kell szigorúan feküdnöm, ezért pl. mosok, és össze akarom pakolni a táskákat (vajúdos, kórházban levős, hazajövős). Amúgy baromira hozzá lehet szokni a semmittevéshez, ha vmi komolyabbat csinálni kell, már nincs kedvem hozzá :cry: Majd meglesz ennek a böjtje :wink: Párom megvette a dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása című könyvet, azt olvasgatom, mert semmilyen tanfolymra nem tudtam járni. Holnap postára megyek és piacra, szerdán abban a lakásban, ahol korábban éltem, vízórát cserélnek, oda is mennem kell. Próbálj minden napra vmi apró programot szervezni!

Alvás: szerencsére nekem nem kell éjszaka pisilni, és általában végigalszom 6 órát. Pár hét múlva ez már csak álom marad :lol:

A hidegfrontot egyben szeretném átvészelni.

Mary: vigyázz magadra!

Annee: hjará!

Mary:
engem minden héten megvizsgál a doki ujjal is, na tegnap rendesen fájt :cry:

Lynia: találkoztál már a gyermekorvossal? Talán jobb előre megismerni, és felírja a recepteket is.

na a gyerekorvossal még nem...majd rákérdezek védőnénitől, hogy mi a szokás errefelé

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Ági na akkor ez tényleg hirtelen volt! én azért szokhattam volna a gondolatot, de nem ment...
és mi a helyzet az asztaloddal? kipakoltad/ták végül, vagy rájöttek, hogy itt a nyár és ráér?

lynia-

anyun a legjobb aludni
Kép
apuval
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Annee
Szurkolunk mi is!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Visszatérve a bölcsőre, kimostam a fejvédőt és összement a huzat, azért ilyen hullámos :evil:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: De édiii :D Rajtad hogy mosolyog! Imááádlak anyucikááám... gondolja :D

Annee: De jó neked! Nemsokára összerágcsálhatod Andrist! :D Hajrááá! ++++++++++++++++++++++++

Móni, Ildi, Barbi: Akkor MOM???

Orsi: C&AAAAAAAA Jeeeeeee!!!!!

Kép
zsuzsi**

istenem de kis édes, én is akaroook!
az első képen olyan mintha mosolyogna, azt jól látom, vagy a szemem is rossz már?

lynia-

Szivvi: Szalajtsd el Apát az IKEJÁBA, ott tök jó fejvédő van. Nem huzat van rajta, hanem nem tom, de ki lehet mosizni, és nem megy össze... Fehér, és szükség esetére tök jó. KRAMA a neve asszem. 2500 pénz.

Kép
zsuzsi**

Szivvi: Jajjjjj de gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű :D :D :D :D :D

Annee: OPT-hez hajráhajrá, emlőbügyürgetés is lesz????++++++++++++++++++++++++++++++++++

Télleg Nenőke hol van??????

Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép
zsuzsi**

Kép
zsuzsi**

miénkgyerek készül valamire, mert a mai program is ugyanaz mint tegnap: alien ezerrel megállás nélkül! mi a fene van vele?
na aztán ha meglezs és akkor is ezt csinálja, nekünk annyi!

lynia-

Szivvi: annyira édes! De jó neked, hogy már ott van veletek! Irigyirigy vagyok és szülni akarok :lol: :oops:

Emi: én teszem magam egyik sarokból a másikba, idegelem magam a kölkeimen akik folytonm azt csinálják amit nem lenne szabad+veszekszenek 1000-el, ma kitakarítottam, mosogattam, mostam és teregettem. Eddig ennyi. Elmenni én sem megyek már sehova egyedül nagyon rég óta. Még jó, hogy elköltöztünk, el sem tudom képzelni mi lenne velünk a 8. emeleten ebben a hőségben 2 kicsivel :roll:

Anneeéknak mennek a drukkok!!! Mostmár biztosan elindul Andris is kifelé!

Nem találom a táskát amibe pakolni akartam a kórházi cuccost :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ceni, ezt az oxitocin terhelést, miért csinálják?

Szivvi, Lilkó egyszerűen Gyönyörű!!!! És az a mosoly, nagyon kis kiegyensúlyozott!

Bori, Ádámról még képek? Rá is kivi vagyok!!!

Engem doki megvizsgált nst után, de abszolút nem fájt. Most szerdán nem lesz, úgyhogy gondolom nem is lesz vizsgálat.

kispiskóta

na felébredt a felső szomszéd, nem tudom mit csinál, valamit mindig tologat! de amikor este 9-10 felé csinálja, na azzal kiakaszt! :twisted: össze fogunk veszni, ha gyerek erre kel majd mindig!
jaaa, és a virágai alá nem tesz alátétet, múltkor is a szárídni kitett cipőmbe folyt a víz! tegnap is jól megöntözte a háló ablakunkat, csurgott lefelé.. :evil:

lynia-

Emi: Asszem én lefejelném! Mi az, hogy rátok csurgatja a hülye vizét? :evil: :evil:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Szivvi nagy sikere van itthon Lilkónak olyan szép!
akartam kérdezni már hogy nem akartok majd babaúszásra járni?

ma elintéztem amit akartam meg feltöltöttem a tisztitószer készletet (Ricsit hétvégén megtanítottam kutyát eteteni)
vettünk új elemeket a gépbe a régit hiába töltöm fel már nem az igazi.
most hűsölök aztán megyek hajat festeteni.

holnap én is megyek nst-re lehet uh is lesz ha nem akkor bekell mennem a dokibácsim magánrendelésére szerdán.

azt mondta Ricsi unokahúga 4 éves, hogy szombaton szülünk! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Anneenak nagyon szorítok!

Emi nálunk is hasonló a helyzet!tegnap ijjaztak a köcsög szomszéd gyerekek (aluminium céltáblára!!!) be is jöttünk pedig Lurkó is olyan jólérezte magát a medencében.csütörtökön betont bontottak reggel 3/4 7-kor!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Emi: Írtam privit...

Kép
zsuzsi**

Esztora!
Szombaton telihold lesz!!
Köcsög szomszéd gyerekek..

Anneenak!
Megy a drukk ezerrel! Most már bújjon a kis Andriska! :lol:

Szivvi!
Nagyon ari a kis Lilkó a bölcsőben..jajj, nem lehet velük betelni..

Na megyek, indul a mandula..Elefániba
torolve_20131003125716

Találkozó:Nekem jó a Mom, de nem tudom, hogy hol van az Angelo. :oops:
Hány órakor talizzunk ott?

Annee: ++++++

Szivvi, Bori: Annyira cukik a babák......... :D :D :D :D

Kép
barbuli

Én javaslom az egy órát a MOM bejárata előtt. Ez jó mindenkinek?

Kép
zsuzsi**

fúúú, na a gyerekek is az a nemnormális itt hátul! ma még nem hallottam ordítani szerencsére

jó hangja lehetett az alumíniumnak :shock:

lynia-

Zsú: Hát az úgy van, hogy CTG-re kötnek és infúzióba bekötik az oxitocynt. És folyamatosan emelik az adagot, közbe ugye megy a CTG gép, amivel figyelik hogy a szer hatására milyen méhtevékenység indul be+ a baba szívhangját. Ha leesik a szívhang akkor irány a műtő. Ha marad szépen fenn, akkor vagy beindul a szülés vagy nem.
Amúgy nekem ilyet 3x csináltak és nem lett semmi eredmény, sőt emlőstimulációm is volt (Bogival) EST a röviditése. Az is kb annyit ér mint halottnak a csók! Szintén CTG-re kötnek, és a mellbimbódat kell bügyürgetni 1 percig, majd 1 perc szünet. Elvileg ennek a hatására is beindul a méhtevékenység.
Hát nekem nem indult be csak másfél órán kerezstül bügyürgettem szét a cicijeimet :evil: Ezt 2 alkalommal játszottuk el, aztán már nyilatkozatot írtam, hogy én nem járulok hozzá, nem akarok ilyet :evil: értelme se volt és fájt is... :shock: :evil:
csak ugyi első gyereknél, még tapasztalatlan az ember lánya.
Na mostani eszemmel hozzá se fognék :lol: :evil:

ceniko
Szeged

Ez az emlőizé elég bizarrnak hangzik :roll: :shock:

Kép
zsuzsi**

még erről nem is hallottam :shock: és csak simán te magadnak kézzel?

lynia-

Az én estém elég jó volt,csak az elalvás a drága kisfiamnak hála kinlódás volt.Annyira mozgolódott,hogy azt hittrm kiszakad a hasam.Teljesen mindegy volt hogy fekszek.Aztán végül felálltam és sétálgattam egy kicsit akkor megnyugodott de amint lefeküdtem előlröl kezdte,végül vmikor elaludtam.Sikerült is 1O-kor kimászni az ágyból.Ilyenkor napközben meg alig mozog és a frászt hozza rám.Lehet éjjeli bagoly fiam lesz?

11 körül tök váratlanul beállított a védőnő,meg se volt beszélve.Mondanom se kell mekkora rend volt itthon.Végül nagyon újat nem mondott,én már olyan okoska vagyok a könyvekből.

Után a legnagyobb melegben elindultam ügyet intézni és boltban is voltam azóta itt pihegek.
pillangó7

Emi a sima alaphangjuk engem nem zavar (alapból ordít az egész család 10-en vannak) de ezek állatok!!!!!!

pakolásztam kicsit a szobában,olyan jó lesz ha ideér Ricsi gardrób szekrénye a jővőhéten.nehezen férünk el az enyémben pedig rendszeresen selejtezek.

micsoda módszerek ezekről még én sem hallottam!

Gurgi a teliholdat nagyon szeretem,mindig ugy éreztem szerencsét hoz nekem.meg olyan szép is!

Bridzsi

Kép
esztora

Ceni, de ezeket, mikor és miért csinálják? Mert Annee juli 4-re van kiírva, tehát még csak túl sem hordta. Vagy a magas vérnyomás miatt lenne? :roll:

Ez a "cicicsavargatás" elég bizarr. De ez beindíthatja a szülést? :roll: Akkor viszont... :oops:

kispiskóta

na én meg utálom a teliholdat, sokszor nem tudok miatta aludni! aztán moszt nem oszt nem szoroz, mert eleve nem alszom!

lynia-

Adnak krémet, hogy kevésbé fájjon, és a szülésznő megmutatja hogyan kell, és magadnak csinálod, közbe nézed az órát :shock: :( Tuti valami állat pasi találta ki, mert értelme nem sok van és még fáj is.... :x :shock:

ceniko
Szeged

Szivvi! Naggyon edes a babad, koszi a kepeket!

Na, koszi, Te is :D Orulok, hogy mar Te is maszkalhatsz, nem kell fekudni!
Akkor ezek szerint ez mar a vegeig mindig fajni fog... De legalabb felkeszulok ra.

Annee! Megy a drukk, remelem kibujik kisfiad!!!

Emi! En mar a fel konyvespolcot kiolvastam :wink: Nekem ez a legjobb idotoltes.
Vendég

Hát ezek ilyen terhelések, hogy lássák a dokik, hogy reagál a baba illetve az anya az esetleges szülésbeindulásra. PL egy barátnőmnek 35 hetesen csinálták, le is esett a a baba szívhangja rögtön császározták is 1080 grammos babát hozott a világra :shock: Ő is toxémiás volt, mint én!

Nekem Bogival túlhordás miatt csinálták a betöltött 40. hét után minden másnap. Először EST, majd másfél óra múlva bekötötték az oxitocynt és OPT volt. Mivel közbe kiokosodtam és az EST-hez már nem járultam hozzá, ezért utána levő napokban már csak OPT volt.... EST 2x, OPT 3x, és aztán eccercsak spontán beindult napra pontosan a 41. héten :lol: bügyürgetés ide, oxitocyn oda :twisted:

ceniko
Szeged

Eniko! Cici-gyurogatas itt is van. Minden nap kell csinalni (egy picit furdes kozben), mert allitolag ettol olyan allapotu lesz, amibol a baba konnyebben tud szopizni. Illetve vajudas kozben pedig azert, mert beindithatja a szulest es segit abban, hogy gyorsan meginduljon a tejci. Nemtom, nekem nem faj szerencsere...
Vendég

Megírtam a sztorit, de 3 oldal lett :D
Írjatok emil címet a szarvasbori@gmail.com-ra, küldöm mindenkinek.
Dorkának mi a mélcíme?
Vendég

Sziasztok!

Lányok: nekem is jó a MOM, és az 1 óra is a bejáratnál. Viszont arra megkérlek benneteket, hogy írjatok tel.számot, hogy ha netán bármi miatt késnék, feltudjak valakit hívni, mert én sem vagyok ott ismerős egyáltalán. Köszi....Remélem mindenki eljön :wink: Ildi, neked is jó az időpont? és igaza van Zsuzsinak, várjuk a többieket is :D

pillangó: milyen jó fej védőnőd van, nem gondolja, hogy egy kicsit pofátlan? :roll:

Lányok! Segítsetek kérlek! Hogy is van mostanság ez a GYED számítás? Ha még ezévben mennék GYED-re, akkor a 2006-os évemet vennék figyelembe az összeg megállapításánál , és ha netán 2008 januárban, akkor pedig a 2007-es évet?! :roll: valami ilyesmiről tudok, de nem teljesen világos a dolog :?
Mert nekem abszolút nem mindegy, hogy melyik év lesz a GYED alapom!!!!!

Iszonyat fülledt idő van, nem tudom mi lesz ebből :shock: Már ma estére is ígérnek lehűlést, vagy csak holnaptól?! Mindjárt utánanézek.

Tök jó, nem soká kész lesz a gyerekszobában a bútor ( párom csinálja) már alig várom, mert akkor végre kimoshatom a bébi ruhákat.

megyek dinnyézni, végre vettem. nem is ebédeltem ma semmit, nem kívánom a meleg ételt :?

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

dejó bori, már nagyon kíváncsi vagyok!
én: j.emilia@freemail.hu

ceniko 35 hetesen 1080 g? az nagyon picikeee! amúyg jól lettek aztán?

lynia-

bori: mail címem: moni1973@freemail.hu

Várom a mail-t, köszi

Kép
Kép
moni1973

Szt. Imrés lányok az 1óra nekem is jó,de melyik bejáratnál? A zebránálévőnél, vagy ott,ahol a bababolt is van? Gondolom belül kéne,mert mégis kellemesebb a klíma és nehezen téveszthetjük el egymást a különös ismertetőjelek után! :lol:
Móni a számom: 20/55-17-317! gypés én választottam :lol: :lol:

Az Nst-t túléltük vizsgálat nélkül,Babus kicsit bealudt,aztán meg elmászkált, tök morgós volt az a nő ott, nem volt szimpi! Szorítanom kellett a hasamra azt az érzékelő izét, a másik kezembe gomb,amit ha esetleg megmozdul nyomjak meg, ezzel két kéz kilőve,pedig nekem melegem volt és legyezni akartam magam :?
De a gyerekágyas részen volt a dokim, így láttam 3 egész friss babát,akiket épp mutogattak! Olyan pirinyók voltak!!
Szivvi: Tündéri a babád!!
Bori: Képeket!
Vendég

Mi a Manó... Kismanó hol van? :lol: :lol: Körözzük? :lol:
Vendég

Lányok, nekem mindegy, hogy hol találkozunk, a számom 06-20-463-8377. Szerintem találkozhatnánk a földszinti aulában. Az a biztos. Ott a padoknál.

Kép
zsuzsi**

Bori: mail címem: hain.zsuzsa@citromail.hu
Dorka címe: babdorka@freemail.hu

Kép
zsuzsi**

Emi: Igen picike volt, még most is kisebb súlyú az átlagnál, de szerencsére egészséges és jól van :) Nemsokára 3 éves. Együtt voltunk terhesek. Én Violát vártam akkor. Én is toxémiás voltam és 36 hétre 2300 grammal született Viola. Ez a szerencsén múlott, nekem előbb észrevették és előbb elkezdtük a keringésjavítót szedni amitől Viola jobban nőtt odabent....
És még az volt a szerencsém, hogy a dokim nagyon hüvelyi szülés párti.... :wink: és hagytuk kicsit a maga természetes útján folyni az eseményeket....

ceniko
Szeged

Na sziasztok,
megpróbáltam pihenni, még a nyálam is kifolyt, de inkább volt ez nyálcsorgatás, mint igazi pihenés! Fújtatok, folyik rólam a víz, kiteregettem, próbálok pakolni, vasalni, de teljesen le vagyok lassulva, semmi sem megy.. pedig még ma főzni is akartam... Nem tudom mi a sz@rt csináljak, egy kis energia kéne csajok!

Enikő: ha ez így folytatódik én mától bimbicsavargatásba megyek át... hátha....

Dikó: azért megvárnám én is a 38. hetet, legalábbis szeretném, de ha júniusban jönne a Gyerkőc - ha már lehet így választani - , akkor legyen jún. 28-29. skorpió miatt. :wink:

Annee: Te Drága! Végre! Nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen! Tsóközön

Esztora: remélem neked jobban sikerül a hajfestésed, én is festettem, szép sárga lettem, most mehetek egy-két barna melírcsíkot belenyomatni, hogy ne ijedjen meg gyerekem, a citromfejű anyjától.

Szivvi: Tüneményes ez a kiscsaj! Ha mégis bevállalod nagyember fiamat, völegénynek jelentkezünk!

Csajok ez a MOM-os találka mikor is lesz?! MElyik napon? Lehet, hogy én is bevállalnám...

Andrea
Kép
kindernay

Ja és Móni nekem is figyel a dinnyém... Megyek falni, majd még estefelé jelentkezem.
Pusszantás

Andrea
Kép
kindernay

Koszi Bori!
Nagyon jo volt olvasni soraid! Tenyleg hosszu volt, de ugyesen megoldottatok! Orulok, hogy parod is ilyen jo szerepet tudott betolteni kisfiatok szuletesenek elosegiteseben!
Tovabbra is sok boldogsagot!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: