A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

pusza mindenkinek...megyek visszabújok a meleg ágyikómba...ha minden jól megy ma még bekukkolok :D
Jó pihenést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Bea remélem kisfiad nem lett beteg csak az idő viseli meg ez nem is normális engem nagyon kiborít esik,fúj mint egy őrült!!!És néha előbújik a nap!

Csillag ne törd magad annyit csinálj meg amennyit bírsz,ne erőltesd meg magad,Gergőnek nem tetszet a létrázás nem csodálom :? ilyenkor már nem a legjobb elfoglaltság!Ha nem lesz tökéletes minden majd az lesz idővel,nekünk is ki votl festve a szoba és kijön rajta a penész ölő végig ilyen csorgásos a fal,nagyon zavar de így maradt ha szellőztetek eltűnik itt is látszik nagy a páratartalom,szerintem a műanyag ablak.

Évi pihej és ne moss nem erről volt szó jó a gép mos de majd Miki megoldja te fürödj szépítkőz tévéz és kész ennyi és feküdj,ne csinálj semmi mást!!!!!!!!!Orvosod hát elég baj,hogy nem ad kielégítő választ,lehet ő úgy gondolja igen de sajnos nekünk nem minden egyértelmű hisz ez az első szülés érthető kérdezősködünk.Nekem elmondta,hogy lesz a szülés ha az lesz,hogy lesz a császár ha az lesz,nyilván a saját érdekeit nézte mert nem várja meg míg megindul a szülés hanem megbeszélt időre megcsászároz,de biztos nem én leszek az első ilyen eset,nem aggódom,nekem az a lényeg Lili kint legyen és ne legyen semmi baja.Ő meg még 3 hét alatt eldönti,hogy szeretne jönni,csak azt nem tudom ha mondjuk 36 hétre nem fordul be megbeszéljük a császárt és befordul akkor mi lesz,nah ezt nem kérdeztem meg tőle!!!!De majd észbe tartom ha aktuális lesz még a dolog :lol:

Ha minden jól megy akkor megyünk anyukámék és csak délután jövünk haza jaj alig várom kicsit együtt legyünk bár párom későn jött haza hajnal 4 kor,és én fogok szerintem vezetni ő meg alszik kicsit majd míg oda érünk mert neki utána menni kell dolgozni,nem bánom ha pihen ha fáradt vagyok akkor majd cserélünk,de én pihenek elég sokat szóval nem leszek fáradt!!Ő meg aludt vagy 4 óra hosszat még kivitte az embereket most dolgozni és utána indulunk!!Jó pihenést mindenkinek!!!!!!

Kép
bévi

Csillag,létrázás,viccelsz???? :shock: :shock: :evil:

Bévi,pihenek,persze. Nem akarok több gondot.
Programozott császár:bevett szokás,itt is sokat láttam már.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi-szép pocakod van :D Jó kis helye van Tomikának :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem viccelek...máshogy nem érem el a mintát a falon :?
de lassan készen lesz...
ma pihi...csak vagyok...
holnap védőnő,kedden doki...aztán ismét a ház :( :?
de legalább készen lesz Gergő része :wink: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja,a minta...:( bakker,nagyon vigyázz!!
Szívesen látlak de nem a szomszéd ágyon... :?
Szurkára nekem azt mondták,normális,nő,feszül,alakul a méh,a görcs ami nem jó. De arra is azt mondta a szülésznő,hogy ha jönnek a görcsök,próbáljunk meleg vizes(nem forró) fürdőt(persze nyíló méhszáj esetén nem) vagy inkább zuhanyt venni és ha arra elmúlik,jósló volt.

Na,fürödtem,hajat mostam :) most filmezünk...aztán vacsi és lassan vissza a zárdába :)

evilany

Szép napot mindenkinek!

Kép Kép Kép
szilvi35

Szilvi :)))))

evilany

Meleg vízre sem múlott :S
de lepihentem és kb 5-10 perc múlva "eltűnt"...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...most ettem bundás virslit...lepihenek...teljessen leizzadtam :?
nem semmi...már az evés is nehéz :wink:
Évi-Pihenj!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na,megyek vissza.Talán holnap este lesz netem,a mostani laptopom ami nálam lesz nincs wifi,és a mobilnetet nem engedi telepíteni,holnapra kitalál Miki valamit.

evilany

Sziasztok!
Biztos disznóság, de néha jó olvasni, h nem csak én gyengülök, én mindig kicsit elfuseráltnak érzem magam, amikor fölmegyek egy lépcsőn, és lihegek, mint aki 20 km-t futott. de ez csak az ex-sportoló maximalizmusa. :lol: :lol: Miért gondolom, hogy nekem mindent bírnom kell??? Most azért elhevertem, mert kicsit szédülök.

Csillag! Biztos nem helyes, de én is szoktam létrázni :oops: , mivel néha föl kell menni a padlásra, és ott rajtam kívül nem sokan igazodnak ki. Engem is idegesít, hogy nem bírok annyit, és nem úg yhaladnak a dolgok, ahogy kéne, de fékezem magam, majg lesz vhogy.

Bea! Az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán tanítok, a Természettudományi Tanszéken . Eredeti végzettségem :biológia -földrajz szakos középiskolai tanár (ELTE TTK). Aztán doktoráltam , Embertani Tanszéken, 6-18 élves gyerekek testfejlettségi vizsgálata volt a témám (elhízás és annak háttere), de jelenleg nem igazán folytatható a kutatás, most egy kicsit másba kezdünk a Tanszéken. Egyébként tanítani meg minden szakomhoz kapcsolódót tanítok, egészségtan, egészségfejlesztés, növény és állatismeret, anatómia, ökológia, földrajz, stb. most többet tanítok óvósokat, de azért jutnak tanítósok is. Sőt , ha most maradnék, akkor valszeg a közben beindult csecsemő-és kisgyermek ápolói szakon is tanítanék , de most inkább szerzek egy kis gyakorlatot :lol: :lol: Bocs, lehet egy kicsit túl részletes volt a válasz!

Claire
claire

Sziasztok!!!

Évi kicsit töltődtél remélem,biztos kevés volt ez az idő otthon hátha haza engednek már lassan!!!Bár akkor is pihenni kell remélem tudod!!
Programozott császár nekem kicsit szokatlan de majd csak megbarátkozom vele,sok kérdésem lesz majd azért a dokihoz,mi van olyankor ha megfordul időközben és hogyan indítják stb????

Csillag csak óvatosan mindennel biztos szép lesz Gergő lakosztája,de vigyázz magadra magatokra!!!

Claire:érdekes munkád lehet ügyes vagy!!!!!

Lenne egy kérdésem mindenkihez és azokhoz akiknek már van tapasztalata pelus milyet vegyek pampers,libero vagy milyen legyen ami árban türhető is,és a legfőbb kérdés szerintetek érdemes sokat venni vagy vegyek egy kb 82db-at és ha bevált nekünk akkor majd használhatom tovább,igaz,hogy a pampers fiús pelus inkább a libero meg lányos!A libero elég drága még a pampers akcióba tűrhető tanácstalan vagyok,nem akarom itt maradjon rajtunk mert esetleg nem jó a bőrének!

Többi kismami Calrika,Tünde Woddy,Melisch,és mindenki más is???????????

Kép
bévi

Sziasztok!!!
Bocsi a hosszú lelépésért de nagyimnál nem volt net. Ma érkeztem szüleimhez és most itt is maradok meg sokáig.

Velem minden ok!

Megyek visszaolvasok, csak most mar későre jar ha nem reagalok majd a heten reagálok, csak mar latom mar Bevi felírt a hiányzok listájára :oops: és nagyon kíváncsi vagyok kivel mi van :wink:

Kép
Kép
melisch

bocsi de nem értem a végére holnap remélem lesz idom és folytatom az olvasást

jó ejt!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
pelus: mondjuk az enyémek néhány éve már kinőttek belőle, így a mai kínálatot nekem is meg kell majd tekinteni, addig is néhány tapasztalat:
nem feltétlenül a márkás a jó, mi sok-sok diszkontos no name pelust használtunk, meg a DM pelusai is jók voltak. mindenképp érdemes kipróbálni, mert változtatnak is a pelusokokn, meg gyerekfüggő, h mi jön be. (mennyit pisil, mozog, stb)
szerintem az elején nem érdemes nagyon sokat betárazni, pl újszülött pelusból, mert nem tudod, h mekkora súllyal születik. Nekem a 2. fiam majdnem 4 kg-s volt, talán néhány napig, míg a köldökcsonk le nem esett, addig használtunk újszülött pelust. Ja azokon a köldök kihagyás nem hülyeség. aztán az is kialakul, ki milyet szeret, én pl a totál műanyag borításút utálom, mert befülled, és szeretem ha tépőzáras, mert az öntapadóshoz véletlen krémes kézzel nyúlsz, akkor annyi neki, illetve nem lehet visszacsukni, ha tök használatlan , csak megkukkoltad!claire
claire

ja, az első néhány hétben elég sok fogy , aztán majd meglátod, gyerekfüggő is! C
claire

BÉvi
Pelus ügyben én amondó vagyok, hogy még nem találták fel azt, amiből ne folyna ki a kaka piciknél... A csecsemők állandóan rottyintanak valamit, úgyhogy elég gyakran fogod cserélni :) Amíg le nem szárad a köldökcsonk, és be nem gyógyul a helye, addig ollóval vágd ki a pelenkából azt a részt pocaknál, hogy jól szellőzzön!
Én a Pampersből, Liberoból, Babyloveból vettem 1-1 kisebb csomaggal, hogy majd kitalálom, melyik a legjobb..., mikor elfogyott, akkor a férjem vett utánpótlást, mert szerintem nem érdemes betárazni egy szekrénnyel. Az volt a jobb, amelyiknek a hátsó derékrésze rugalmasabb volt... csak sajna már elfelejtettem, hogy melyik... talán a Libero, de nem esküdnék meg rá.

maccs01

Claire, a Rossmannban egyszer sikerült kifognom a tiszta műanyag elejű pelust (saját márkájuk)... továbbajándékoztam gyerekorvosi rendelőbe... az nagyooon gáááz.

maccs01

Jó Reggelt Mindenkinek!
Gondolom ma pörgősebb lesz a fórum :wink: hiszen hétfő van :D
Dolgozóknak jó munkát...ne hajtsátok túl magatokat!!!
Otthon lévőknek,jó pihenést...lazítást. :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

Istenem, egyre valóságosabb, hogy hamarosan itt lesz egy kisbaba... :shock:

pelus? én csak egy 80 darabos csomagot vettem egyenlőre... újszülött Pamperst... tényleg nem lehet tudni, hogy mekkora súllyal születik, és ez 2-5 kgos... aztán majd meglátjuk... úgyis mindenkitől pelust fogunk kérni... ruha rengeteg van! szombaton befejeztem a vasalásukat... hááát.... 3X3 óra volt, mire minden kész lett... az első fél év komplett ruhatára... :)

képzeljétek, apa kitalálta, hogy fog csinálni egy weboldalt nekünk... olyan közösségi jellegűt... babázósat! hát kíváncsi vagyok! ha már használható, szólok! :lol:

mindenkinek szép hetet! pusza!

Kép
gtunde75

Tünde :wink:
Pelus dolog...jól teszed...én is azt kérek és a gyerekeknél is azt kértem :D :oops:
Ruha...hááát,nekünk sok lett a lányos :wink: :wink:
..de aludni jó lesz :D :?
Babázós közösségi oldal???????? woooow...szupi :D :wink: Ügyes apa :)
Neked is szép hetet!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sehol senki????????? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jelen.
Évi, szép pocak.

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Babaimádó :)
Te hogy vagy?
Hogy bírod?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

...megyek hajat szárítani aztán irány a védőnő...alig várom Gergő szívhang hallgatását :oops: IMÁDOM HALLANI :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is jelen, csa későn kelő vagyok (még)!

Pelusból mi is csak egy kis csomagos újszülött Huggiest és egy 80 db-os Pampers Minit vettünk. Van még egy 5 db-os Pampers újszülött mintacsomag, lehet lesz még a kismamacsomagban is minta, és majd igény szerint veszünk még!
Mi is mindenkitől pelust kértünk, abból sosem elég, a márka meg mindegy. Jókat hallottam a dm-sről is, meg ott van a bababónusz program, majd kiderül mit rejt. Hátha lesznek benne használható kedvezmények.
Majd menet közben kitapasztaljuk, hogy mi az ami bejön!
limo73

Sziasztok!

Évi örülök, hogy voltál otthon:-) Nagyon szép a pocid:-))

Claire nagyon szép nagy családod van:-)) Mindegyik gyermekedet simán szülted? Megkérdezhetem hol fogsz szülni?

Mi jól vagyunk. Néha fájdalmat érzek a hátamba, aztán elöl a pocimba, de mély levegővétel egy párszor és minden oké. Úgy tervezem jövő héten megyek dokihoz és akkor gondolom kenetet vesz hisz 36. hét, meg gondolom megkezdődik a ctg is. Hú néztem hogy már nem sok van hátra, a héten csütörtökön töltöm a 35. hetet elkezdem a homeot és a a málnalevél teát inni a 35. hét vége felé. Nekem eddig segített a málnalevél, a homeot mos fogom először kiprobálni mellé.

Ircsi nekem is bevált a dinnye. Sok dnnyét eszem és sokat segített, végre nem dagi lábbal kelek reggel, igaz a kezem dagi, de az is csak néha. De ez a végén belefér az a lényeg vérnyomás jó és fehérje vizeletben nincs:-))
Remélem ez marad is így :-) Jövő héten a doki nénimmel megbeszéljük a szüléssel kapcsolatos dolgokat, hogy miket szeretnék, persze tudom ez alakulhat másképp is:-))

Brik

Jó melegek jönnek a héten és jövő héten.

Kép
Kép
Kép
brikancs

Limo én még igazából semmit nem vettem meg, jövő hétre tervezem:-) Mi eddig Pampers-t használtunk, szerintem most is az lesz. Én most gondolkozom, hogy van az a Felicitas csomag, de én el is felejtettem elmenni érte, annyi dolog volt, hogy nem foglalkoztam vele. Apa a héten megcsinálja a pelenkázó szekrényt lentre. Fent van, de a legtöbb időt lent töltjük és olcsóbb ha elkészítjük:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik, húzz bele a vásárlásba :D :D , én most már nem bírnék annyit menni. Mert ugye takarékossági program van, vásárlás előtt végigjártam mindent, mi-hol-mennyibe kerül! :? De az elmúlt egy hétben észrevettem, ha kicsit többet vagyok talpon, este már alig tudok megmozdulni, olyan kemény a hasam.

A Felicitas csomagban csak pelenka kupon van, de itt nálunk csak a Rossmannban váltható be, ahol a kuponkedvezmény levonása után is drágabb a Pampers, mint máshol. A mintákat úgy kaptam, de azt hiszem amit, majd szülés után adnak újabb csomagot, abban szokott lenni.
limo73

Vagyok én is... csak már egyre kevesebbet bírok fenn lenni... 10-15 perc állás, ülés után kezd fájogatni a pocakom... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo értem, akkor belehúzok-)) hát szerencsém van mert ruhát nem sokat kell vennem, csak textil pelust, bodyt, rugit meg anno eladtam a mellszívót azt a héten megveszem. Meg egy utazóágyat kell vennem mást azt hiszem nem, takaró van, ja meg két fürdőlepedő. Nekem meg hálóing, betét, meg eldobhatós bugyit a kórházba. :-))

Kép
Kép
Kép
brikancs

Én szeretem a baby love-t is...nekem olyan libero utanzatúnak tűnik.Anno Fanni nem bírta a pampers-t így liberós baba volt...:D
Én eddig 2 csomag kis liberó-t vettem.Patikakártyára vesszük majd a patikában :oops:

Csajok!
Anno amikor a babakocsinkat vettem...valaki jelezte hogy őt is érdekelné egy ilyen!!!
Szita agyammal elfelejtettem kinek kellene.
Ha olvassa,legyen kedves szóljon ha kell még neki(érdekli)
Lehet hogy jövő hónapban jönnek az ismerősök Angliából és akkor el tudnák hozni.
Árat egyeztetünk....

Mintha Mares rémlene....de nem 100% :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi-ezzel nem vagy egyedül........

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

egy kép emlékeztetőül:

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na indulok a védőnőhöz...majd jelentkezem!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szia Ircsi, nekem ülés után amikor felállok fáj alul a csontom, alig tudok menni. Szerinted mitől fáj, megy szét?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!
Vagyok ismét.... De nem tudtam visszaolvasni, nagyon sajnálom. :?
Mivel ma kezdték meg nálunk a kocsibeálló térkővezését. És a munkásoknak mindig van valami kérdésük. Ma már reggel 7-kor itt voltak. Hát remélem holnap később érkeznek, mivel így nem tudok aludni sem.
A Balaton szuper volt, ok nem volt valami jó idő, de nem érdekelt a lényeg, hogy sokat olvastunk és pihiztünk. A férjemre is ráfért, mivel még a tavalyi szabit kellett kivenni (elvileg márciusig engedték átvinni, de most sikeült elmenni egy hétre). Így még van neki az idei és remélem majd velünk tud lenni az első időben, lehet, hogy csak heti pár nap, de már nekem az is segítség. (meg anyukám is itt lesz).
Most ismét megyek megnézem mit csinálnak odakint....

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Dia: hmmm , most egy jó kis "nyugtató" koktélért ölni tudnék :) voltunk fent téren ,Pécs, ott ilyen fesztivál van meg minden, jó kis borok, de ugye én nem ihatok : ) de sebaj, eljön majd az én időm és mézes borral én is koccintok majd Gergőm jövetelére :)

Évi: hát , vicces, hogy az emberről azt sem tudják, hogy kicsoda micsoda a kórházban, nekem decemberben a vetéléskor azt mondták reggel hogy ne egyek a műtét miatt én meg felvilágosítottam a vizitest hogy engem este megcsináltak... jó ha az ember észnél van!!! Pocikád szép, vigyázz magadra!!!!!

Claire: iker babák jól lesznek, biztosan!

Clárika: látod, csajok is mondták, lassítani kell!!!

Tünde: urad egy angyal :)

Bévi: buta gyomorfájás, buta gyomorsav.... ropin és korpás kekszen élek... de mondjuk persze próbálok enni mellette!!!

Csajok, tegnap uram elvitt Soltvadkertre, fagyizni, ott voltunk Kalocsán rokonoknál, és átmentünk, istenem, ilyen fagyik, ennyi, és micsoda kiszolgálás! 3 gombóc fagyit úgy hoztak ki, mintha valami neves kelyhet kértem volna! :) brutááááááááááááááál volt :) de persze csak 2 ment le, maradékot uram bepuszilta, ja és 1 gombóc fagyi 130 ft volt! Nem 160-170!

CSillag: te is pihenj csak!!!

Limo: remélem én is mindent még a 30 hét előtt beszerzek, augusztusra meleget mondtak, akkor már nem lesz kedvem gondolom!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Először is ITT SENKI SEM SELEJT természetesen mindenki máshogy viseli a terhességet és ez a normális a lényeg GYÖNYÖRŰ ÉS EGÉSZSÉGES BABÁKNAK ADUNK ÉLETET CIRKA 1 HÓNAP MAGASSÁGÁBAN !!!!

pelus : nekem a pampers vált be a fiúknál és most is az van kaptunk húgomtól 1 csomaggal ,igaz a kisfiáról maradt meg de 50 db az meg egyenlőre elég lesz és ha haza jöttünk majd veszek 4-9 kg -ig méretben mert az kényelmes lesz neki egy darabig . Sokat nem veszek előre meglátom menyi fogy kb 1 hóalatt és az által fogok majd bevásárolni .

A baba csomagot mi már kiváltottuk és volt benne :tea minták meg aventos pohár ha lefejjük a tejet ,meg egy cumi a babának és tisztasági betét meg fürdető minták és 1db pelus.

Jelentem én jól vagyok aludtam ma 10 -ig de még mindig tudnák komolyan mondom mint az alvó macik

:shock: :shock: :shock: :shock: most nézem ma töltöttem be a 35. hetem lassan itt a szülés nem sok van hátra .
Vendég

Sziasztok!

Egy picikét visszaolvastam (ezt az oldalt)...de most már korlátozott géphasználattal rendelkezem, Gábor nem dolgozik már, majd csak aug. 25-től...addig ketten használjuk...

Én tegnap már nagyon szenvedtem...de megtaláltam este a gyógymódomat...néhány napja fájdogált a bal lábam, meg persze a fenekem, de az mindig...úgy sántikálok tényleg, mint egy pingvin...szombaton voltunk névnapozni, és úgy röhögtek rajtam...én is röhögtem,de annyira nem volt kellemes...
Tegnap már ülni is fájt, és nem értettem, mitől van ez az eszement izomláz érzésem...na, este kipróbáltam, hogy a térdem alá is tuszakoltam párnát (eddig bőven elég volt a pocim alá, az viszont már kb a legelejétől kellett) és ma már alig érzem, hogy fájna a lábam, úgyhogy ügy megoldva...
Szegény Gáborom meg itthon néz, és sopánkodik, hogy szegény én, de nemsokára kint lez a baba (na, azért az még nem itt van), és úgy sajnálja, hogy ilyen nehéz...olyan aranyos... :wink:

Szóval szombaton névnapoztunk egy jót...ennyi hastapi nem volt még egyszerre, a végére már simán beszélgettem tovább, mintha észre se vettem volna, de mindegy...nem zavar annyira...neveinkkel már megint problémáztak, de rövidre zártuk...megmondtuk, hogy ehez senkinek semmi köze, így hívják majd és kész, tetszik, nem tetszik...

Tegnap itthon voltunk kettesben...engem elkapott a főzhetnék meg a takaríthatnék (mondjuk a takaritásból nem sokat engedett Gábor)...aztán főztem inkább, Marhapöri volt, meg csináltam Csokis-Mascarponés roládot...nagyon fincsik lettek, de én úgy elfáradtam...viszont így se dagadt be a lábam... csak a pocim kezdett el húzódni...

Amúgy azt veszem észre 2-3 napja, hogy manócska kevesebbet mozog, intezívnek se annyira intenzív...gondolom most már tényleg szűkös lehet neki odabent...és szinte állandóan csuklik...de legalább mozog... ha lerúgja az oldalam se érdekel, csak legyen továbbra is ilyen kis izgága, mint volt... :wink:

Pelus...mi most kaptunk egy 43db-os Pamperst, még akarok venni egy Huggiest, azt láttam tegnap a DM-ben 27 vagy 28 darabos volt 1040FT, meg veszek egy kicsi Liberót, bár az drágább, mint a pampers...de így lesz mindenből, meglátjuk melyik jó...:)
Aztán anyukám tud szerezni nekem ilyen öko pelust, azt hiszem a 100db ilyen 4-5000Ft...meglátjuk....csak abból nincs a legkisebb méret...

Évi, örülök, hogy kicsit otthon tudtál lenni...biztos sokat segített...:)

Mindenki pihenjen sokat-sokat...:)

Holnap megyek babaruháért barátnőmhöz (hozott nekem egy rakat body-t, meg átveszem egy vaterás nyereményemet, ill. kettőt, egy hálózsákot meg egy pelenkázótáskát (fekete, és vállra is akasztható, meg felcsatolható a babakocsi tolókájára), meg apukám ma elhoz egy másik hálózsákot, ő sűrűbben jár arra, mint én és megkértem, de így legalább megspóroltam 100FT postaköltséget...:)

Na, most kicsit megyek, le kell vágnom Gábor haját, már szét szekál, dugdossa itt elém a hajvágót...kis majom, nemsokára már két gyerekem lesz itthon, csak az egyik 26 éves...:P

Később benézek...

Ilus

KépKép
badzsulka

Huu kezdek éhes lenni :roll:

Tegnap beszéltem húgommal 9.-én jönnek jaj lányok sírtam a boldogságtól mert nem láttam a kisfiát tavaly szeptember óta :cry: a húgommal meg februárban találkoztam futtában kb 1,5 órára és most itt lesznek pár napot :D meg hozzák ugye a babakocsit is annyira izgatott vagyok hogy menyit változtak és jó lesz végre élőben is beszélgetni mint régen annó csajos tesós traccs party ,és nem csak chatelni a gépen :)

Tegnap felhívott és beszélgettünk a szülésről és mondta emlékszek mikor ő szült 2 éve mondom igen a falat rúgtad a kórházban kínodban de erre ő nem emlékezett annyira erős fájásai voltak de arra igen hogy a toló fájások között is annyira mozgott a kis fia .
Vendég

Most mikor felkeltem olyan aranyosak voltak a fiaim képzeljétek kitakarították a szobájukat mindegyik a sajátját aztán felöltöztek megreggeliztek és a nappaliban meg a konyhában rendet raktak volt 2-3 tányér elmosogatták eltörölték aztán felsöpörtek aranyosak hogy így segítenek :)

Fáj is a szívem hogy jövő héten vasárnap elmennek nyaralni 1 hónapra mi lesz velem nélkülük :shock: :cry:
Vendég

sehol senki ??? :?
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastam, sőt a hétvégén szorgalmasan olvastam csak a reagálásig nem jutottam. Szombaton sógoroméknál voltunk a keresztgyereket köszönteni. Egész napos program, örültem mikor hazaértünk.
Tegnap meg ugye ami elmaradt szombaton azt próbáltam pótolni több-kevesebb sikerrel. Viszont ma nem kellett mennem dolgozni, mert anyukámnak egész nap ott kell lennie, így én itthon maradtam Bencével. Du védőnőhöz megyünk és elintézzük a dolgainkat a városban.
Reggelről már kivasaltam, Bencéről maradt és előszedett kisruhákat kimostam, alakul már nálunk is minden. Még be kell szerezni egy-két dolgot, ezek is folyamatban vannak.

Pelenka: én megint borítom a papírformát: bár Bence fiú, nekünk a Libero volt jó, utána pedig a DM-es Babylove-t használtam. Most is ezt tervezem venni, de dícsérik még a Tesco saját márkáját, állítólag a Pampers betétje van benne. Szomszéd gyerek abban a gyárban dolgozik, ő mondta, hogy ugyanazt rakják mindkettőbe.

Csillag csak óvatosan. Remélem azért haladtok a munkálatokkal. Én is EP-re fogok venni mindent amit lehet, főleg pelust, popsitörlőt. Ha már van akkor ki kell használni. :wink:

Tünde 3x3 óra vasalás? :shock: Jó sok ruhája lesz annak a leánynak. :D Oké, írtad első fél év...
Apa nagyon szuper! :D

Bamass szépek a gyerkőcök a pasik pedig már csak ilyenek....

Évi örülök, hogy ha csak pár órára is, de hazamehettél. Remélem a legjobbakat veletek kapcsolatban. Ja! És péntek éjjel veletek álmodtam. Már nem tudom, hogy mit, de tisztán emlékszem rátok :D

Bévi azért pihentem is a hétvégén is.

Melisch én tudtam, hogy a mamádéknál vagy csak megírni nem volt időm. Most már akkor végig ott leszel anyukádéknál, ugye?

Mares rajtam ne múljon a koktél. :D

No akkor ennyire emlékszem nagy hirtelen.

királylány

Ilus ez is stimmel: 2 gyerek :D Nekem lassan 3 lesz....

Meccseket nézitek? A németek nagyon jól játszottak, megérdemelnék a végső győzelmet is. Tegnap meg az argentínok...bár az első gól az tényleg les volt....

királylány

meccset csak bele bele lesve nézek apa az aki nézi meg a forma 1-et hu abban mekkora baleset volt tegnap :shock:
Vendég

Fent vagyunk párommal egy közösségi oldalon Donna.hu -n ahol igazából újból megismertük egymást egy véletlen folyamán az oldalon lehet egymás képére szavazni és kommentálni hasonló az iwiw de itt rangokat kapsz minél aktívabb tag vagy na és amit írni akarok ezzel kapcsolatban ma egy néni ezt a szavazatot adta le páromra :)

Szeretettel köszöntelek,köszönöm a szimpátiádat,nagyon jó volt olvasni a bemutatkozásodat,csoda szépen irsz a párodrol és a kapcsolatotokról.Kivánom,igy maradjon egy életen át.Üdv.Meryenn

HU lányok lehet érzelgős vagyok ma de olyan nagyon jól esett ez a pár szó !
Vendég

Brikancs
A terhességi hormonok hatására az izületek lazulnak...
(persze, lehet mástól is... távdiagnózisra nem vállalkozom!!!!)

Vanilla
35.hét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Királylány
Meccs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én az argentínoknak drukkolok!

(Hétvégén beszélgettünk apussal... Mikor átköltözünk az USA-ba, Katus olyan 1,5 éves lesz... addigra tudunk egy IVF-re valót is összespórolni :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: