Képzeljétek csak: a tegnapi ügyintézésnél, 8,10-kor a kezemben volt a sorszám, és 8,20-kor meg már indultam kifele. Azt hittem álmodok!!!!!! (pláne, azok után, hogy még mindig nem küldték a tgyást !!! Bár személyesen adtam be, nem mondták, hogy még kell valami, aztán a hiánypotlást a 2 évvel ezelőtti címemre küldték ki (anyóshoz), ráadásul, elírták a tömbház számát, így őhozzá sem érkezett valójában, és csak most jött hozzánk.)
Nem is volt időm ráhangolódni a szokásos "azt sem tudom, hogyan hová tegyem már az üllepem" című ügyinézésre, amelyhez szokva van ált. az ember.
Furcsa érzések a kölkökkel szemben: tudom, már lecsengett a téma, de azért leírom, hogy én néha azon töprengek,hogy ha pl. szállok fel a BKV-ra és mondjuk egyik kint másik bent, és csukódik az ajtó, akkor egy pillanat alatt melyik mellé ugornék-azaz melyiket hagynám magára. Tudom, baromság, (és most jutott eszembe, hogy a primitív megoldások mellett ott a vészjelző is

), de arra jutottam, bármyelyik mellet döntenék, tutira megbánnam. Ez a "melyikujjom harapjam hogy nefájjon" effektus. És én is törpengek azon, hogy tényleg egyformán szeretem-e őket (annak hatására, hogy az egyik barátnőm azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy még egy gyereket úgy szeressen, mint azt az elsőt). És rájöttem, hogy nem. Fannit úgy szeretem, mint a 2 éves nagylányomat, akivel már (többnyire) kommunikálni tudok, aki nagyon sokat vesz ki belőlem, de talán pont ezáltal nagyon sokat is ad, és Nimit pedig úgy, mint egy tehetetlen, kis, védelemre szoruló fiamat, sokszor alig "látszó" fincsi tejcseszagú, csendes bébit.
Tegnapelőtt kapott két nagy staneszlit (nyaklevest) Fanni - a meglepetés erejével hatott!!! Néha sikerül kiborítania - és miközben nyugtatom az apját, hogy ne húzza fel magát, és érzelmileg maradjon kívül, észre sem veszem, és én is bevonódok és hihetetlen gyorsan létrejön az indulatáttétel!!! (Juditkecskemét: ha a Tescos "műsorát" láttad volna, tutira teljesen megnyugodsz Nimit illletően) Azért legközelebb jobban igyekszem, mert úgy gondolom, néha hatásos egy - egy pofon, de ha túlságosan gyakran csattan el, akkor elveszti hatását

.
Szilvánusz: a rövid jellemzéseid nadzson jóóóóóóóóóóóók!!!! És lényegretörőőőőőőőőőőőőőőőőőők!!!!!
aranykavics:

Jó pofák a viccek!!!!!!!! Szeretel ilyesmit olvasni!!!!!!!!!!!
linocs: vaslapátos sztori édi!!!!!!!!!! és magamból kiindulva valós is!!!!!!!!!!
alvás:a dühöngésetek óta Nimi éjjelente egszer felkel enni!!!

Eddig átaludta az éjszakát!!! Szerintem veletek szolidarizál az egyetértésben.

És én a józan paraszti eszemre hallgatva inkább megszoptatom 10 perc alatt, mint hallgassam az üvöltését, akár csak 10 mp. is!!! Fanni is 1 éves koráig 1, 2 -szer felkelt éjjel-és fura módon nem voltam a reggeli ébredésnél fáradtabb - talán aklimatizálódtam

.
nebula: egy kis szójáték ugrott be:
Flóra - Marci
Fanni - Laci . Na jó, ezt csak a rím kedvéért, mert én Nimródnik hívom a kisebbik pereputtyom
Üdv köztünk.
juditkecskemét: bár soknak tűnik a Levi kilója leírva, de a pucér képet nézve, egyáltalán nem tűnik kövérnek!!!!!!! Jó húsban van, az tény-de ez még messze áll a kövérségtől!!! És ezt nem udvariasságból mondom. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de az is lehet, hogy nehezek a csontjai. És Nimidnél is ezt látom. Szóval szerintem bártan lelőheted, aki mást mond!!!
Jim: én is 72 vagyok!! (kilóban) És nekem sem akar valamiért lemenni, bár Fanninál simán lement, és semmit sem csináltam. És egy pár gatyámba férek csak bele, azokba, amelyek régen nagyok voltak. De ha már nem szoptatunk, csinálhatunk egy 90 napos "mindmegette" kúrát!!
És egy kisssé más szemszögből nézve a férjed kijelentésést:
[quote]n írta:em fognak elszeretni tőlem
- ezt azt jelenti, hogy NEKI KELLESZ!!!! Szóval az lehet, hogy a hiúságod sérült (na jó, ez is tud ám fájni) , de A PASID SZERET. És
[quote] írta:Most komolyan, viccet félretéve, a férjem vallásosan lett nevelve és ő olyan jó lélek. Legyenek olyanok a fiúk is.
írásod alapján a túrót akarsz te most már bárki mást az ujjad köré csavarni.
Judit18: eredmény?
linocs: te is kihánynád szerintem ha csak megnyalnád a konakiont!!!!
jim: olvasva a hozzászólásod azon kezdtem el töprengeni hogy vajon csak a napiban működik másként Milán, mint a többiek? te hogyan látod ezt, amikor veled van? és ahogyan a csajok is írták, jó lenne azt kideríteni, mi lehet annak az oka.