A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. márciusi babák

Jim!
Köszi!!!!!! Én mindjárt megrendelem! Nehogy kifogyjon itt nekem a készlet!
De akkor most azt sem lehet csinálni addig, míg szopi van???
Vendég

Pepike!!!!!!!
Szia! Remélem nem nagyon komoly! Ha lesz kedved, mesélj!
Vendég

Márti, ne rendeld meg, mert állítólag 2 hónap, mire leszállítják. A Baumaxban van eredeti Leg Magic, ők hivatalos forgalmazók. Ha oda bemész, megrendelik, hamarabb hozzájutsz.

linocs, most nézem, hogy csak pici babás a link. Nincs meg a 4 évesekre vonatkozó rész???
Vendég

ja és szerintem lehet sportolni, csak ésszel :wink:
Vendég

Jim!
Itt Miskolcon nincs Baumax! :?
Vendég

Melinda!
Én is kiporszívóztam!!!!!!!! :lol:
Vendég

frankó...akkor hívd fel őket és kérdezz rá a szállításra!!!
de most nézem, Miskolcon van Top Shoppos bolt!!!

http://www.topshop.hu/index.asp?lang=HU ... cid=158492
Vendég

Jim!!!!!!!!!
Most látom, hogy Martin ma 2 hónapos!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Jim!!!!!!!!!!!!!!!!
Te egy angyal vagy!

Kép

Már csak fel kell derítenem, hogy hol van! De mindjárt felhívom őket!
Vendég

Na Viszlát!
Felébredt a kis éhenkórász!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Képzeljétek csak: a tegnapi ügyintézésnél, 8,10-kor a kezemben volt a sorszám, és 8,20-kor meg már indultam kifele. Azt hittem álmodok!!!!!! (pláne, azok után, hogy még mindig nem küldték a tgyást !!! Bár személyesen adtam be, nem mondták, hogy még kell valami, aztán a hiánypotlást a 2 évvel ezelőtti címemre küldték ki (anyóshoz), ráadásul, elírták a tömbház számát, így őhozzá sem érkezett valójában, és csak most jött hozzánk.)
Nem is volt időm ráhangolódni a szokásos "azt sem tudom, hogyan hová tegyem már az üllepem" című ügyinézésre, amelyhez szokva van ált. az ember. :lol: :lol: :lol:

Furcsa érzések a kölkökkel szemben: tudom, már lecsengett a téma, de azért leírom, hogy én néha azon töprengek,hogy ha pl. szállok fel a BKV-ra és mondjuk egyik kint másik bent, és csukódik az ajtó, akkor egy pillanat alatt melyik mellé ugornék-azaz melyiket hagynám magára. Tudom, baromság, (és most jutott eszembe, hogy a primitív megoldások mellett ott a vészjelző is :roll: ), de arra jutottam, bármyelyik mellet döntenék, tutira megbánnam. Ez a "melyikujjom harapjam hogy nefájjon" effektus. És én is törpengek azon, hogy tényleg egyformán szeretem-e őket (annak hatására, hogy az egyik barátnőm azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy még egy gyereket úgy szeressen, mint azt az elsőt). És rájöttem, hogy nem. Fannit úgy szeretem, mint a 2 éves nagylányomat, akivel már (többnyire) kommunikálni tudok, aki nagyon sokat vesz ki belőlem, de talán pont ezáltal nagyon sokat is ad, és Nimit pedig úgy, mint egy tehetetlen, kis, védelemre szoruló fiamat, sokszor alig "látszó" fincsi tejcseszagú, csendes bébit.

Tegnapelőtt kapott két nagy staneszlit (nyaklevest) Fanni - a meglepetés erejével hatott!!! Néha sikerül kiborítania - és miközben nyugtatom az apját, hogy ne húzza fel magát, és érzelmileg maradjon kívül, észre sem veszem, és én is bevonódok és hihetetlen gyorsan létrejön az indulatáttétel!!! (Juditkecskemét: ha a Tescos "műsorát" láttad volna, tutira teljesen megnyugodsz Nimit illletően) Azért legközelebb jobban igyekszem, mert úgy gondolom, néha hatásos egy - egy pofon, de ha túlságosan gyakran csattan el, akkor elveszti hatását :lol: .

Szilvánusz: a rövid jellemzéseid nadzson jóóóóóóóóóóóók!!!! És lényegretörőőőőőőőőőőőőőőőőőők!!!!!

aranykavics: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó pofák a viccek!!!!!!!! Szeretel ilyesmit olvasni!!!!!!!!!!!

linocs: vaslapátos sztori édi!!!!!!!!!! és magamból kiindulva valós is!!!!!!!!!!

alvás:a dühöngésetek óta Nimi éjjelente egszer felkel enni!!! :lol: :lol: :lol: Eddig átaludta az éjszakát!!! Szerintem veletek szolidarizál az egyetértésben. :lol: :D :lol: És én a józan paraszti eszemre hallgatva inkább megszoptatom 10 perc alatt, mint hallgassam az üvöltését, akár csak 10 mp. is!!! Fanni is 1 éves koráig 1, 2 -szer felkelt éjjel-és fura módon nem voltam a reggeli ébredésnél fáradtabb - talán aklimatizálódtam :lol: :lol: :lol: .

nebula: egy kis szójáték ugrott be:
Flóra - Marci
Fanni - Laci . Na jó, ezt csak a rím kedvéért, mert én Nimródnik hívom a kisebbik pereputtyom :lol: :lol: :lol:
Üdv köztünk.

juditkecskemét: bár soknak tűnik a Levi kilója leírva, de a pucér képet nézve, egyáltalán nem tűnik kövérnek!!!!!!! Jó húsban van, az tény-de ez még messze áll a kövérségtől!!! És ezt nem udvariasságból mondom. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de az is lehet, hogy nehezek a csontjai. És Nimidnél is ezt látom. Szóval szerintem bártan lelőheted, aki mást mond!!! :lol: :lol: :lol:

Jim: én is 72 vagyok!! (kilóban) És nekem sem akar valamiért lemenni, bár Fanninál simán lement, és semmit sem csináltam. És egy pár gatyámba férek csak bele, azokba, amelyek régen nagyok voltak. De ha már nem szoptatunk, csinálhatunk egy 90 napos "mindmegette" kúrát!!
És egy kisssé más szemszögből nézve a férjed kijelentésést:
[quote]n írta:em fognak elszeretni tőlem
- ezt azt jelenti, hogy NEKI KELLESZ!!!! Szóval az lehet, hogy a hiúságod sérült (na jó, ez is tud ám fájni) , de A PASID SZERET. És
[quote] írta:Most komolyan, viccet félretéve, a férjem vallásosan lett nevelve és ő olyan jó lélek. Legyenek olyanok a fiúk is.
írásod alapján a túrót akarsz te most már bárki mást az ujjad köré csavarni. :lol: :lol: :lol:

Judit18: eredmény?

linocs: te is kihánynád szerintem ha csak megnyalnád a konakiont!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

jim: olvasva a hozzászólásod azon kezdtem el töprengeni hogy vajon csak a napiban működik másként Milán, mint a többiek? te hogyan látod ezt, amikor veled van? és ahogyan a csajok is írták, jó lenne azt kideríteni, mi lehet annak az oka.

Kép Kép Kép
fanetta

pepike: megijesztesz!!!

Mni,Feri: remélem Lillácska betegsége a múlté már!

Kép Kép Kép
fanetta

juditkecskemét: "Levit illetően"-re gondoltam

Kép Kép Kép
fanetta

fanetta: köszi, annyira szeretlek olvasni, jobb lenne, ha gyakrabban írnál. :wink: Amúgy Milán nehezen illeszkedik vissza az oviba, azt mondták az ovónénik, mikor hazajön apjától. Ott csak leépül. (nem gúnyból mondom, de sajnos így van) Apja az Isten neki, ő autózik vele rendületlenül, mert Milóka autózni akar. De könyörgöm, nem csak autóval lehet játszani, vhogy terelni kéne más irányba is. Amúgy tök fantáziaszegény is a fiam és ez is kiakaszt. Na meg egyedül öltözik, eszik, szóval önálló, de ahogy megjelein apa: apa ölöztess...máris kicsim. (Hogy én hogy utállak Szalay!!!!)
A tesóm amúgy 90 napossal fogyott 1 hó alatt 8 kg-ot, de stagnált -nem vmi kitartó- így áttért vmi brutálabbra. Most nem tudom, hol tart. Ha majd házi koszton lesznek a gyermekeink és pl már csak 1-2-szer szopnak (1 éves kor körül kb), akkor már lehet fogyózni??? Jó, nem a káposztaleves kúrára gondolok, hanem vmi lájtosabbra.

Márti, írd majd meg, sikerrel jártál -e és kösz az Angyalt 8) tetszik az a kép!
Vendég

Én meg nem hogy fordítanám az író cimbim irományait...itt szórakozom. De annyira nincs kedvem. Nem tudtok véletlenül vmi ingyenes honlapkészítőt, ami nem html alapú, hanem olyasmi, mint a gportal, de mégsem olyan gagyi? Ez a pali tök kiakaszt. Ugye ki akarja adatni az egyik könyvét Magyarországon...na most nem találtam még kiadót, viszont magánkiadásban simán menne, nem is vészem, mert 700 Ft lenne egy könyv költsége, az ajánlott eladási ár meg a duplája. De ez nem jó neki :x pedig van egy csomó pénze, nekem pl 50 eurót fizet egy fordításért, ami 1-2 oldal. Most akarok neki honlapot csinálni meg felrakni fájlként a korábbi műveit, a gportalra nem lehet, azért kéne vmi más. Amúgy a faszi elég furcsa, közgazdász doktor, a Corriere della Sera -tól ment nyugdíjba (elég neves újság ott kint), és ír hobbi szinten, de novellákat, regényeket :shock: Tőlem ez már távol áll és fordítani is utálok...de ha fizet, akkor kénytelen vagyok 8)
Vendég

Fanetta!
Mik nem juttnak a te eszedbe :?: :?: :?:
Ez teljesen rémísztő!!!!!!!!!!!!
csak soha ne történjék ilyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jim!
Felhívtam őket, és van is náluk, úgyhogy a héten megszerzem!!!!!!!
Mégegyszer nagyon köszönöm!
Vendég

Nekünk a K vitamint csak 2 hetente kell adni, a D vitamint pedig naponta 2 cseppet. Lehet, hogy azért, mert nem elég erős az izomzata?
Ma reggel lemértem és 70-et evett 20 perc alatt egy ciciből. Igaz előtte kicsit próbáltuk tornáztatni és jól végigbömbölte a 20 percet. Lehet, hogy ki is fáradt és ezért evett jobban. De akkor is két hét alatt eddig 17 dkg-ot hízott (8,5 dkg/hét). Az barátok közt is nagyon kevés hiszen a minimum a heti 12. Most pótlást sem adok neki csak cici van és kisség cukros kamilla-édeskömény tea (a kakilás és pocakfájás miatt).Sajnálom őt, de ha adok neki akkor esetleg jobban hízik és nem hiszi el a helyettes gyerekorvos, hogy nem hízik.

Kezdek aggódni, hogy nem lesz kiegyensúlyozott a kisfiam, mert elég sokat sírdogál. Napok óta fürcsi után nem tudom még megmaszírozni sem, mert ahogy megtörlöm elkezd ordítani olyan igazin, könnycsorgatósan, szembepirulósan. Még a ruháját és a pelust is alig tudom ráadni.Ha felveszem megnyugszik, de meztelenül mégsem lehetünk.Tegnap hagytam sírni.Lelkifurkám is volt, hogy mi lesz szegény kis lelkével, de egy pár perc után abbahagyta.

Próbálom magam megnyutatni, mert ugye megérzi, ha anya stresszes vagy aggodalmaskodik, de nem mindig sikerül. :(

Kép
cicuka78

A kilókat illetően amikor 8 hetes (6 hetes csúszott)kontrolon voltam a nőgyógyásznál akkor már a szülés előtti súlyom volt. A barátnőm(fiam keresztanyja) szerint olyan "vékony" vagyok most, mint amikor erősen fogyóztam. Mivel mérlegünk nincs így nem tudom megmondani, hogy igaza van-e, de a nadrágjaim eléggé lógnak rajtam.

Kép
cicuka78

Fanetta!
Hasonlóan érzek én is mint Te, végülis nagyjából egyidősek a gyerekek, ugyanazokkal a probélmákkal (hiszti).

Levi ma azt mondta, hogy meg kell rugni Nimit. Mert nem szereti, mert "gaz". Meg hogy "kosz" :shock: :shock: Mondom neki, hogy nem gaz, anya hasában volt kisfiú. Erre a koszban volt!!! :shock:
Ha sír azt mondja Levi, hogy Nimród nem sír, nem éhes. Menjek vele ki a kertbe, stb.
A gaz és a kosz szó értelmével ezek szerint nincs tisztában, de hogy valami hasonlónak tartja a kisöccsét. :!: :?: :shock:

Levi, egyre többet eszik, jó az étvágya...Ezért egyre több zöldséggel (savanyúsággal) etetem, hogy legalább hasznos kaját egyen. Azt olvastam, hogy kb. 4 éves korára a legtöbb gyerek vékony lesz...(hát ha nyalókát és pez cukrot kell vennem minden vásárlásnál.... :roll: )
Különben Fanetta, tényleg nem néz ki 20 kg-nak Levente, mert sokan fel akarják kapni, és akkor néznek nagyot. Volt aki azt mondta, hogy Ólomkatona.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Fanetta!Én is gondolok ilyeneket, hogy melyiket választanám............

Lányok!
Mindenki volt hathetes nőgyógyászati kontrollon? Én nem....
Valahogy semmi kedvem azért kiadni 7000 Ft-ot hogy megmondja, hogy minden rendben. (császár volt). Szerintetek lehet bármi gáz, ha én nem érzem...???
A védekezés téma meg megoldott....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jajj!
Cicuka még azt akartam írni, hogy Nimi is mostanában kb. 1 hete, rettenetesen üvölt (szinte sikongat), mikor kiveszem a kiskádból. Alig lehet lenyugtatni. Néha olyan érzésem van, hogy biztos ezt érezte, mikor a hasamból kiemelték, és eszébe jutottak az emlékek :roll: :oops: :?: :!: :?:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

judit: én nem magánra mentem, hanem a kórházba. Előtte felhívtam a kórházat, mikor van a dokim. (perkáltam neki eleget) Erre nem ő volt :lol: de kívül belül uh volt, vizsgálat is, így nyugodt vagyok. Ő is a spirált ajánlotta, de azt nem akarom. Egyenlőre marad a coitus interruptus meg a gumi. Az előbbi kissé merész :oops: :oops: :oops: gyógyszert tuti nem fogok szedni. (meg nem is ajánlotta)
Vendég

Jim!
Köszi!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kép Így a legjobb aludni
Kép Ha akarom ilyet is tudok csak kár hogy ritkán van kedvem :(
Kép Amikor jó kedvem van.

Kép
cicuka78

Sziasztok!

Elfelejtettem mit akarok írni! :?

Cicuka!
Tündéri a kisfiad! ÉS már támaszt is!!! :) Naggyon ügyiii! :)

Judit, Cicuka!
Ez nálunk is megvan. Vízben jól elvagyunk, aztán a törlés, testápolás, öltöztetés= ordít! Igazi, anyailelket igazán igénybevevő... :?
4napja kb, már a kádban is kezd brünyizni. szem behuny, száj legörbül, szem bepirosodik, könycsepp megjelenik. Apával meg ott vigyorgunk mint nyúl a birsalmának, hogy abbahagyja. Csend lesz, pilsog. Aztán kezdi előlről (ez nem igazi sírás, inkább nyafi). Na de az öltöztetés alatt. :shock: Mondjuk tegnap este csend volt, de az semmit sem jelent! :?

Jim!
Dejó, hogy megint vagy! Már kezdtem gyanakodni, hogy belefulladtál a balatonba. De a hírekben nem mutattak. :lol: :lol:

Márti!
Nagyon jó nő vagy! Szerintem az a kép ahol talpig feketén vagy, határzottan csinos!!! Értem én, hogy plusz kiló, de akkor iscsinos vagy! :)
A két kutya!!! Nagyon fotogén lények, minden fotón rajta vannak (ami a nagy kertről is készül). Hogy hívják őket? Mennyi idősek?
Ahogy nézem az udvarotokat, háááát, jön hogy összecsomagoljak és költözzek hozzátok! :lol: :lol: :lol:
Kisfiad nagyon aranyos apa kezében. Meg a nagyi kezében is! :D

Fanetta!
A mai világban tessék vigyázni, hogy hol staneszlized az elsőszülött gyereked, mert jön a gyámhatóság és elkobozza! :shock: :lol: :lol:
Szerintem a jól időzített nyakleves valóban hatásos szer a hiszti ellen. Állítólag nálam is bevált, anno.

Pumperka!
A gyerekeid nagyon szépek és jó pasi férjed van! :)

Most ennyi vagyok.
A kisfiam ma megkapta első oltását. Hát, hogy őszinte legyek: NYŰGI! :shock: :( Nem ilyen szokott lenni!
Remélem ennyivel megússzuk és nem lázasodik be!

Mennem kell szeretgetni!
Vendég

Juditkecskemét: tényleg hasonlítanak a lurkók! A fejformájuk nem, de a szemük, szájuk, orruk szerintem is.
Én elmentem hathetesre, mert gyáva nyúl és hipochonder vagyok :lol: és megnyugtatott az alapos (vizsgálat kívül-belül, ultrahang, ja és még rákszűrés is) kivizsgálás. Pedig tudtam volna jobb helyet annak a 10 rugónak...

Fanetta: és képzeld, a múltkor derült ki számomra, hogy ráadásul a választott neveink (Flóra, Márton) külön-külön a 36. helyen szerepelnek a 2007-es névadási statisztikában. Tudom, foglalkozzam valami értelmesebbel :D Amúgy nálunk Flóra Anna és Márton Balázs a teljes nevek.
Tök érdekes ám, amit a testvérekhez való szülői viszonyulásról írsz. Valahogy a szeretet mennyisége számomra nem értelmezhető ebben a kérdésben, annál inkább a szeretet milyensége. Vagyis, amit mondtál, hogy mindkettőt a maga módján, "egyediségében" szeretem. Remélem, később sem kapom majd magam azon, hogy kivételezek, valamelyik felé húzok. Ha pedig mégis? Akkor már annak örülni fogok, hogy ezt felismerem, mert akkor talán a mélyére tudok ásni, és változtatni is tudok rajta. Én egyke vagyok, úgyhogy közvetlen minta (se jó, se rossz) nincs előttem ebben a témában. A férjeméknél meg csak egy igen rossz...

D-vitamin: mi a notorius elfelejtők és kampányszerű cseppentgetők (napi kettő 1-2 napig, míg újra ki nem megy a fejünkből) vagyunk. A K-vitaminnal is maradt már ki hét, de abból nem adtam be kettőt utána.
Ráadásul 2 héttel ezelőttig (könnycsatorna-átmosás) folyton kellett a szemébe is cseppentgetni. Én ennyifele nem tudok figyelni :roll:

Kép
KépKép
nebula

Aranykavics:
Nem támasztott eddig csak 2X az elmúl 2 hétben. Akkor sem sokáig, mert hamar elfáradt és elhúzta a buksija oldalra. Remélem egyre sűrűbben fogja csinálni a fejemelgetést is. Sajnos nem mindig tudom meggyőzni, hogy emelje meg a fejét, pedig annyi féle csörgő, zörgő, sípoló, zenélő játékunk van :(

Cicuka

Kép
cicuka78

jim: megy majd a 4 éves
linocs

cicuka78:
[quote]K írta:ezdek aggódni, hogy nem lesz kiegyensúlyozott a kisfiam, mert elég sokat sírdogál.
[quote]
írta:

A gyerek a környezetét tükrözi szerintem. Csak úgy, önmagától nem lesz kiegyensúlyozatlan, még ha sokat sír is, vagy bármi mást is csinál, ami esetleg nem tűnik teljesen megszokottnak az adott időben. Én azt hiszem, hogy a gyerek kiegyensúlyozottságának titka az anya és apa kiegyensúlyozottsága, illetve az anyával és apával való harmonikus kapcsolata. Ha ez megvan, akkor megvan az alap.

Kép Kép Kép
fanetta

bocsi, az első sor a valódi idézet - a második részben csupán önmagamat idézem

Kép Kép Kép
fanetta

Feri!! remélem minden rendben!! van valami hír, hogy mi okozta a hányást??

Pepike, írj többet és kitartás a problémákhoz!! Ha lesz időd tegyél fel képet a csajokról!!

Judit, Cicuka, Aranykavics
- nálunk az öltözés a kritikus pont, azt szinte nem lehet megúszni üvöltés nélkül....

Judit, én is a kórházba mentem a 6 hetes kontrollra, muszáj a magánrendelésre menned?

Cicuka
, nagyon szépen tartja magát Kristóf!! ahogy elnéztem talán csak azért esik nehezére, mert nehéz a fejét megtartania a testéhez képest. hány kg most? orvos mondott valamit, hogy szerinte miért eszik keveset?
egyébként Eszter csak 10dkgot gyarapodott a héten, az is elég kevés az eddigihez képest!
persze engem senki nem vesz komolyan Eszter evésproblémáival kapcsolatban, mert még mindig nagyon husi

Képzeljétek szerencsére teljesen ok Eszter vérképe!! akkora nagy kő esett le a szívemről!!
az orvos szerint így már szinte mindent kizártunk, a hasával, gyomrával lehet valami.
holnap felír egy olyan tápszert ami nem tej alapú, hátha valamilyen tejérzékenyésge van.
ill. bejelentkeztem a Veres doktorhoz, aki a Kismamában szokott tanácsot adni, állítólag ő nagyon profi csecsemő gasztroenterológus.
Eszter ma is iszonyúan sírt az egyik evésnél - nagyon ijesztő volt, látszott, hogy fáj neki valami, mert nem így szokott sírni

ha csak szimplán kevesebbet enne akkor nem aggódnék talán, valahol azt is olvastam, hogy a nagy súlyú babák akik sokat gyarapodnak az elején néha maguktól "visszavesznek" egy idő után, hogy normalizálódjon a súlya.
de az ahogy ő "szenved" evés közben valami más lehet...

KépKép
judit18

Judit18: mértem: Fruzskának 27 perc hiszti után volt csak kedve enni. Szóval nem vagy egyedül... Ja, és tuti, hogy éhes volt... És tutko, hogy a belei, mert ahogy elkezdett enni, rotyogott a pelus. Szóval ne ijedj meg nálunk is van olyan jelenség, mint nálatok! azért kiváncsi vagyok a dokira!
linocs

Jaj nehogy vki azt gondolja, hogy álltam a gyermek felett, és csak mértem az időt... mindenféle vigasztalást kipróbáltam, mire aztán lenyugodott, és elkezdett enni
linocs

A ti babátok nem volt ma aluszékony?
Hanna szinte az egész napot átaludta, az előbb már másodjára aludt el a játszószőnyegen. Szerintem az időjárás miatt.
marla singer

linocs:
Már akartam mondani, hogy Hanna hasfájásán az segített, hogy nem iszok tejet már vagy 2 hónapja. A Heim Pálban mondta az egyik gyerekorvos, hogy érzékeny lehet a tehéntejre (ami átkerül az anyatejbe) és ezért kell erőlködni, hogy produkálni tudjon vmit. Hannának ráadásul az arca is totál kiütéses volt. De kb. 2 hét alatt megoldódott a dolog, mostmár nem probléma a kaka.Infacolt sem kap már jóideje.
Csak én szenvedek, mert korábban minden reggelt egy pohár hideg kakaóval kezdtem:(
marla singer

Sziasztok!

Hazaértünk a kórházból. :D
Szerencsére nem találtak semmi rendellenest, voltunk hasi UH-on, vérvételen, vizeletvételen és fül-, orr gégészeten. Magyarán nem tudjuk mitől volt a hányás, de szerencsére éjszaka már nem hányt többet így nem kellett infuziót rákötni. Most szigorúan csak 3 óránként ehet, de most evett fél 4-kor és már itt üvöltött... most elaludt kicsit a cumival, de nem tudom meddig bírja.
Judit18, a vérvétel nagyon durva! Szegény annyira sírt, pedig mély álomban volt előtte. És a vizeletvétel se semmi! Te azt hogy bírtad Eszternek odaragasztani? Én nézni sem bírtam!
Köszönjük a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok! Már a kórházban elolvastam az oldalt, mert míg Ferivel vártunk a kórteremben addig talált egy net hozzáférést és letöltötte az oldalakat a telefonjára. :D

A Tűzoltó utcai kórházban voltunk, nagyon kedvesek voltak velünk és persze mindenki megjegyezte milyen szép baba... :oops: Mi egy kétágyas szobában voltunk Lillával. Sajnos, mivel ez gyerek osztály, így felnőtt WC és zuhany sehol sem volt. :( Nem is mehettem be... a felnőtt WC lent volt az épület rendelő részén (mi a 2. emeleten voltunk, egy másik szárnyban). Még szerencse, hogy nem vagyok nagy pisis és az éjszaka közepén nem kellett elindulnom a sötét kórházban...
Úgy örülök, hogy már itthon vagyunk!!! Hurrááá!!! Lillának meg már visszatért a szép szine is! :D

KépKép
KépKép
mni

na szuper Niki, örülök hogy jobban van Lilla!!
a vérvétel horror volt, elvitték, hogy ne is lássam, de addig majd elájultam a folyosón.
a vizeleteszacsit nem egyszerű művelet felrakni, igaz, de úgy tűnt nem zavarta ....

Szilvánusz, Linocs, mi legyen holnap? menjünk ha nem esik?
vagy találkozzunk Szilvinél és meglássuk elindulunk-e?

KépKép
judit18

[quote="cicuka78"] írta:cicuka78Most pótlást sem adok neki csak cici van és kisség cukros kamilla-édeskömény tea (a kakilás és pocakfájás miatt).Sajnálom őt, de ha adok neki akkor esetleg jobban hízik és nem hiszi el a helyettes gyerekorvos, hogy nem hízik.

Cicuka!
Milyen gyerekorvos az, aki nem hiszi el neked, hogy a babád nem hízik? Én biztos adnék neki pótlást, ha ennyire keveset hízik egy hét alatt. Dórinál akadékoskodott a gyerekdoki, hogy felírja-e a tápszert, mert ő nem fogyott, de én nem bírtam elnézni, ahogy sír egy-egy evés után, mert nem elég neki a tejci.

Melinda

Kép
melinda80

Niki: szuper, hogy minden okés!
linocs

Tegnap kérdezték, hogy mohón eszik-e Lilla? Nem tudtam rá mit mondani... nem nagyon szoktam mérni, mikor mennyit eszik...
Most lemértem evés előtt és evés után! 140 grammot evett 1/4 óra alatt, ja és diétán van! :D Remélem nem fog visszajönni!

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok csajok!

Niki: nagyon sajnáltam, mikor olvastam szegény Lillát, de én tudtam, hogy semmi baja és ma már otthon lesztek. Szegényke ilyen csöppnyi és még diétázzon?
Fanetta: Na ne viccelj a 72 kilóddal, hol van rajtad annyi? Biztos, hogy jól mér a mérleged?
Juditkecskemét: Nagyon szép, formás gyerek ez a Levi, igazi kis ennivaló és sem ő sem Nimi nem tűnik kövérnek, de tényleg.
Potyka, Nebula köszi a képeket, Petramama tőled is várunk még.
Eszterxx: na kösz a dekoltázsbókot neked is, hááát, ezért is gondolkodtam már én is a szoptatás utáni mellkorrekción.
Cicuka: hát tényleg ne panaszkodj, gyönyörűen tartja a fejét a kis Kristóf.
Jim: nagyon szívesen megyünk valamikor a jövőhéten, majd egyeztetek, mikor megyünk anyósomhoz Hidegkútra, mert onnan már csak egy köpésre laksz.
Pété: A könyv, amit a Linocs ajánl nekem is megvan, sőt már én is megvettem több barátnőmnek, mert szerintem is nagyon jó. Eleinte én is úgy éreztem, mint te, de aztán ahogy jött a jó idő, meg a találkozók a barátnőkkel, úgy múlt el ez a kis para, hogy na akkor ma mit fogunk csinálni. Na mondjuk én könnyebb helyzetben vagyok, mert az uram többnyire itthon van.

Linocs, Judit meg aki még akar,
gyertek mindenképp holnap ide, aztán majd eldöntjük, hogy hogyan tovább. Már vettem sok nassolnivalót, meg innivalót. :wink:

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Szilvi, Linocs, ti mikorra gondoltatok?

Eszter mindennap máskor ébred, és most összevissza is eszik úgyhogy fene tudja. megpróbálhatom legfeljebb nálad etetni, itthon se akar, úgyhogy nem lehet nagy különbség....

[b]Linocs, [/b]várom, hogy holnap megnyugtass kaja ügyben. mármint te olyan nyugisabbnak tűnsz nálam...a dokihoz majd csütörtökön megyek. bár a barátnőm szerint aki olvasta a Veres doki cikkeit, ha egészségesnek tűnik a gyerek, jókedélyű és nem fogy akkor azt fogja csak mondani, hogy ne aggódjak....
mondjuk a magánrendelésére megyek, úgyhogy lóvéért remélem többet mond....

KépKép
judit18

a fogyás témáról jut eszembe - már 2 napja csak azon jár az eszem, hogy ha megyek a Rózsakertbe a Veres doki magánrendelésére akkor felvásárolom az ottani francia pékség összes sonkás-sajtos croissaint-jait mert annál nincs finomabb :)
beteges, mi?
tényleg ki kellene mozdulnom itthonról... és nem csak a gyerekorvoshoz végre

KépKép
judit18

Hahó!

MOst olvastam Niki névsorolvasását, így hát jelentkezem.

Mostanság még olvasni sem volt időm Benneteket, mert a jó időben az egész napot lent töltöttük az udvaron. Balázs még mindig hasfájós, de ha babakocsiban megébred, könnyű visszaaltatni, csak a füvön kell húzni-vonni.

A kiságyban altatást is megoldottuk cumival. Ez van. Szopiigény nagyon nagy, viszont a pocak nagyon fájós.

Éjszaka általában kétszer kel Balázs (is), valamikor éjfél-egy magasságában, aztán meg 4-5 körül. Már nagyon gyorsan szopizik, éjjel max. 10 percet. Hogy mennyit eszik, azt nem tudom. (Minden estere már hízott itthon 2,2kg-ot és nőtt 10 centit, már a születési hosszméréshez képest.)

Reggel 6kor nála reggel van. Játszani kell vele egy 45-50 percet,aztán hajlandó folytatni az alvást a következő szopiig.

Volt két hetünk, amikor beállt egy rend, de aztán hopp, eltűnt. Kicsit nyűgibb is, de nem tejci miatt, szerintem. Nem tudom, mi oka lehet.

A kéthónapos oltást nehezen viselte. Magánál az oltásnál még minden oké volt, de aztán a következő alvásból fájdalomtól üvöltve ébredt, aztán hőemelkedése volt, aluszékony lett, zöldet kakilt. Szerencsére másfél nap alatt elmúlt mindez, de őszintén megmondom, nem voltam felkészülve minderre. Azt hittem, csak a szuri után kell megnyugtatnom.

Most, hogy már nem alszik velem soha és a hordozókendőben sem tud aludni, mert már megszokta a kiságyban a fészkelődést, annyira hiányzik nekem a fizikai kontaktus. Nem tudom, ő hogy áll ezzel a kérdéssel, de mintha jobban bírná, mint én :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Ja! Egy nem olyan régi kép:

Kép Az anyai szerelem szenvedő áldozata :)

Eszter

Kép
eszter.eu

Márti,
aranyos a kis Bence, ahogy Apa az égbe emeli! :)
Jól van, örülök, hogy ki tudtál porszívózni! :) Én ma már többre jutottam, mint tegnap: mosogatás, mosás, felmosás, fürdő tisztítás.

Linocs,
köszi a könyv részletet! :)

Pepike,
örülök, hogy a lányokkal minden rendben van, kitartás a megpróbáltatásokhoz!!! Gyere, amint tudsz, hiányzol a csapatból! :(

Jim,
Martinnak boldog hófordulót kívánok! :)

Cicuka,
nagyon szépen kitolta magát Kristóf, édes, ahogy mosolyog. :)

Judit18,
szuper, hogy jó lett a vérkép eredmény, kiváncsi vagyok, mit fog mondani csütörtökön a dokibá!

Marla,
Dóri is aluszékony volt ma, valahogy nem igényelte a játszást, beszélgetést. Evett, aztán nyűglődés, sírások közepette elalvás.

Niki,
nagyon örülök, hogy Lilla jól van!!! :)

Eszter.eu,
jó felőled hallani! Szépek vagytok! :)

Melinda

Kép
melinda80

Duracellt szívott ma Nimród!!!! Ilyent még soha nem csinált!!!! Pár 10 perc kivételével egész délután fent volt, és 10 perce még úgy nézett ki, hogy soha nem fog elaludni. Aztán kiengedtem neki egy kis tejecskét -mivel egész délután 2 óránként szopizott, mostanra már nem volt- és kiütéssel győztem. Bevert 50 milit, majd akár a filmekben, lemerevedett-keze megállt a levegőben, szeme becsukódott. :lol: :lol: :lol:

esztereu: igen, én is tapasztaltam már, hogy részünkről nagyobb a függés, mint a kölkök részéről. Akár így is kezdhetnénk a bemutatkozást: Anetta vagyok és Fanni- és Nimródfüggő!!! :lol: Szerencsére függőségünk tárgyát képező kismanóval hosszú ideig elodázható a megvonás tüneteinek megjelenése. :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

linocs: a hiszti az valami egészen más, nem az amit Fruzsi lerendez!!!!! Ugye Juditkecskemét :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

aranykavics: megnézném én azt a gyámügyist, amelyik elviszi Fannit, és max egy napon belül nem spurizik vissza hozzám kétezerrel!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

judit18: Nem azt fogja mondani a doki a lovettáért, hogy "semmi baj", hanem azt, hogy "kedves, mélyen tisztelt, fölöslegesen aggodó anyuka, közlöm önnel a vizsgálat eredményét, miszerint a kedves, igen tiszelt és bájos kis lánykáján nem véltem felfedezni semmiféle, normálistól eltérő változást" :lol:

Kép Kép Kép
fanetta

Ma fürödtünk először együtt Dórival a nagykádban. Nagyokat mosolygott közben, meg bőszen tempózott a lábával, aranyos volt. :)

Melinda

Kép
melinda80

Na lányok? Akkor mondjuk 11 és 12 között számíthatok rátok?

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: