A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Juci
Szerintem ha jó a kedve és nincs láza,akkor nem lehet baj a tornából.
Én is gondoltam rá,hogy nem küld képet,de próba szerencse.
Vendég

Eszti!
Lassan szaladhatsz,hogy utolérd őket! :lol: Még ledobsz egy 3-4 kilót!(fúú de írígy vagyok) :twisted:

Tesók!
Nehogy egymásra is mérgesek legyetek,mert a szüleitek nem fair-ek!
Ti azért szeressétek egymást!Mondom én,aki úgy utálom az öcsémet,hogy ha évekig nem látnám,az se lenne baj... :oops: :oops:
Dorkának jobbulást!

Maryska!
Én meg úgy tapasztalom,hogy gyengébb a só,mint a sima konyhai.

Benszi!
Láttad Te is az ikrekről a filmet?Nagyon jó!Én végigbőgtem,bár akkor még terhes voltam... :oops:

Ez a NORY ügy tényleg érdekes!De ezzel az erővel bármelyikünk régi képeit leszedheti mondjuk a Picasa-ról! :evil: :evil:
Már megint meg kell vernem valakit?????Kiváncsi leszek,hogy mit ír vissza Esztinek...Ha semmit,akkor írni kell az egyik csajnak a fórumon,akinek küldött képet!Leírni,hogy mi az aggályunk,hátha megérti.... :roll:

binyek

Sziasztok!

Juci: sajnalom a betegeskedest, jobbulast Nektek!!! Te is es a Tesod is tok jo fejek vagytok, biztosan meg tudjatok beszelni de szerintem igazabol a szulokkel kellene leulni es elmondani ki mit erez! Bocsi hogy belekaratty!!!

Sotske: gatula Szavanak, ezek szerint hamar jarni fognak!!! :D

Benszi: tok edesek lehetnek hogy rohogcselnek! :D Nagy szelben kimentek setalni?

Itt a reklam helye, ajanlok Nektek egy nagyon jo festot, O festette meg a nagyfiam kepet, font is van a a honlapon maga a festes folyamata, nezzetek meg! :wink: Ja, es egyaltalan nem draga!
Felismeritek a fiamat, ugye? Az a kisfiu aki mogott zold hatter van.

http://www.festmeny-grafika.hu/folap2.html

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok,
Még élünk! :lol: És nem vagyunk kamuk! :lol:
Köszönjük a hiányolást is! Olvastalak benneteket, illetve inkább csak olvasgattam, mire meg írni akartam, újabb 2-3 oldal lett. :lol: :lol: :lol: Jól nyomtátok! :lol:

Nem tudom mi van velem, de elég sz@rul vagyok mostanában, tudjátok mióta írtam, hogy egyik hétvégén hányás, szédülés, fejfájás volt. Na azóta is olyan furán érzem magam, olyan mintha kis szédülés vagy fejfájás lenne, nem tudom pontosan meghatározni. Nyomott a fejem, vagy mi. :lol: Felmerült bennem, hogy hasonló tüneteim vannak, mint Szofinak, basszus, azt hiszem el kell mennem dokihoz. Jövő héten megyek pajzsmirigy ellenőrzésre, kíváncsi leszek.

Visszamenőleg azt hiszem inkább már nem reagálnék, esélytelen. :lol: :oops: Ami megmaradt:
Mariann a hajad nagyon jó lett, irigyellek, hogy ilyen ügyin meg tudod magadnak csinálni. :D
Szamy jó, hogy újra itt vagy, gyerkőcök tündérek!
Párizska, én még nem is üdvözöltelek itt! :wink:

Na próbálok újra bekapcsolódni! :oops:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
De jó,hogy jelentkeztél! :lol:
Tényleg nézesd meg magad!Nem szabad játszani ilyen dolgokkal! :x
Nekem két éve nyáron elkezdett fájni a felem,különben sose fáj!Húztam-halasztottam az orvost,de mikor egy hónap :shock: után se múlt el és néha csak feküdni bírtam,hát elmentem.Nagy riadalom támadt a szemészeten,mert be volt vérezve erősen a szemfenekem,ami agydaganatra utal! :shock: :shock: :shock: AZONNAL át kellett mennünk Pécsre M.R.-re(amúgy hónapokra adnak előre időpontot),ahol megnéztek és szerencsére nem volt semmi gáz a fejemben. :) Azóta se derült ki,hogy mitől volt...

Úgyhogy irány a doki! :wink:

binyek

Tonti
Nekem nagyon tetszik ez a festmény Rate-ról.És mennyiért csinál egy ilyet?Gondolom fényképről dolgozik.Megnéztem az oldalát,de nem olvastam át részletesen.

Rebe
Reméljük nincs komoly baj,lehet,hogy "csak" fáradt vagy.Azért jobbulást.

Dóri
Ági hogy van?
Vendég

Helló mindenki!
Szarul vagyunk, most "csak" Réka bömböl, Dani elaludt. :cry: Szegény szörcsög ezerrel, doki néni délután jön.

Lanyané!
Mi is sk. festettünk. Eredetileg ebben én vagyok rutinos, gyerekkoromban is sok mindent megcsináltunk otthon (na meg kapáltunk mákot is, de ez egy másik sztori), úgyhogy nekem természetes volt, Pasi meg szépen belejött mellettem.

Köszi a gyógyvudut mindenkinek!

Nory: 2000 és 2300 gramm volt a születési súly, 18 nap kórház után kb. ennyivel jöttünk haza. A PICen Réka 1700 is volt, az infúzió meg egyhetes korukig 24 órában ment. Ekkorra ettek 35 milit 3 óránként, így már nem száradtak ki. Szó nem volt tápról, mindenkit szoptatásra/fejésre ösztönöztek, az a legjobb. És jöttünk haza ezerrel...
vovanda

Elolvastam én is a Nory-s újabb írást, á, szerintem is tuti, hogy az egész egy kamu. Lehetetlen, hogy ennyit hízzanak az ilyen pici gyerekek! Most direkt visszakerestem az uh-s papírjaimat, mert emlékeztem rá, hogy a 27. héten voltunk 4Dn. 900 és 948 gr-osak voltunk, és a nőci mondta, hogy ez teljesen megfelelő súly az adott héthez. Neki 3 volt, és mégis mekkora súlyok. Sántít az egész, úgy ahogy van. Én nem tudom miért jó ez! :?

Kép
rebe
Dunaharaszti

És minden betegnek jobbulást, ez kimaradt. :oops:
vovanda

Hű Vanda,nem könnyű :roll: :roll: :roll: :roll: Jobbulást nektek is :!:
Vendég

Binyek, Ez ijesztően hangzik! :shock: Így is már minden hülyeség eszembe jutott, na ez rádobott még egy lapáttal. :oops:
Jövő héten beszélek a pajzsmirigyes dokinőmmel, hogy esetleg tud-e ez ilyen tüneteket okozni, vagy hogy mit kéne még a vérből nézni. Meglátjuk. :oops:

Eszti, Köszi, jó lenne, ha "csak" fáradtság" lenne!

Minden betegeskedőnek vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:, jobbulást!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Tök aranyos a vonalzód :wink: :wink: :wink: :wink:

Enyémek már 1,5 órája alszanak :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Bocsi csajok,szófo...som van,apjuk itthon hagyta a telefonját és így végképp nincs kivel kommunikálnom. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Az enyémek a járókában vannak most, és éppen röhögcsélnek egymáson! :lol: Olyan cukik, eddig nem kommunikáltak így egymással, most egy 2 hete kezdték úgy igazán, meg tudnám őket zabálni! :lol:

Még mindig szoktak délelőtt aludni fél vagy egy órát. Ha nem, elalszanak ebéd közben, már többször előfordult! :wink: Így inkább hagyom! :lol:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sotske: apjuk telefonja itt is nálam van, így nekem kell felkapkodi és Kinga is alszik ezerrel csak Petra van fennt :lol: :lol:
davandi

Írtam privit Nory-ügyben, kíváncsi vagyok, kapok -e választ.

Ja, és még terhesen vitáztam veletek, hogy mikortól vesznek tudomást egymásról. Jelentem: nem szemeznek, de ha egy ágyba pakoljuk őket, megnyugszanak egymás jelenlététől.
vovanda

Sziasztok!
Lányok szobája kifestve,kitakarítva holnap jön az új bútor 8) 8) (elméletileg)
Benszi!
Hétfőn megyünk majd szemészetre :wink: Furdal a kíváncsiság mivel bír előrukkolni a "kedves mama" :roll:
Rebe!
Már jó hogy jössz!Édes a kis álomszuszid :wink: Remélem tényleg nincs komoly bajod,mennek a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :D
Vanda!
Gyógypuszi a két pindurnak!
Juci!
Remélhetőleg "csak" az oltás,szorítok,hogy ne legyetek megint betegek!!!
Binyek!
[quote]M írta:ár megint meg kell vernem valakit?????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Különben felhoztátok Csillust ,a másik 3as ikrest, nekem már akkor megfordult a fejemben hogy a két csaj egy és kamu az egész.Általában egyszerre jelentkeztek,egymással beszélgettek :lol: ,+neki is gond volt az egyik babával!!Túl sok volt a véletlen egybe esés!!!!

bognartundi0727

Szia Rebe!
Tündéri édesek! :lol: :lol: :lol: Sajnálom, hogy nem vagy jól, irány a doki!

Tonti!
Nagyon szuper a kép! Én is akarok!! 8)
Amúgy én írtam, h ritkán sétálunk, de oka is van, nálunk a séta az alvásról szól....5-10 perc után benyomják a szunyát. :roll: akkor minek tologassam őket 2 órát az EGYETLEN parkban ebben a városban, hidegben....de az egyik, du a másik alszik az erkélyen 2-2,5 órát. Majd ha jön a jó idő, ők meg ülnek, biztos mi is többet leszünk kint.

Juci! Vanda! Jobbulást a betegeknek!

Ja, azt akartam kérdezni, hogy..: Léna-mióta beindultak nála a nagyobb mozgások- éjszaka szinte óránként ébred, hintázik a kiságyban, nyomja fel a seggét, forgolászik.....cumira viszaalszik...de baromira kiakasztó...még csak a foga sem jön :roll: , lehet tenni ez ellen vmit, meddig tarthat?? Levi meg alszik 8-tól 6/7-ig ébredés nélkül...

Az autósülésünket meg elnéztem, 9 kg-tól jó, tök hülye vagyok... :shock: , úgyhogy legalább ezt nem kell venni!

Kép
riddencs

rebe! de edesen alszanak ez etetoszekben

csajok! hol olvasatok eszt a noryt, mar eg a segem hogy olvasam en is :wink: es ha el lopta valakinek a kepeit, le mocskolom de nagyon :shock: :shock:

tonti! koszi hogy irtal

munka mizeria2! fel hivtam a balikot aki csinalja a parirokat es mondtam neki hogy fegkielegiteskent kerek nem 4 fizut amenyit mondot a szindikat hanem 2 es jol le tamadt, hogy akar mehetnek nem sokaig dolizni es akkor konyu lenne nekik valamibe bele kotni es ki rugjanak semmi nelkul :shock: :shock: de persze beszeljek a fonokel, aki nem veszi fel a telot es most szindikat tag sem :cry: :cry: :cry: na lehet jol magamra huztam most a bilit :roll: :roll: :roll:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

beteg babaknak! sok gyogy vigyort :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nalunk mostanaba mert van az hogy 5-6 korul hisztiznek es utana alszanak kb 9ig, edig nem volt hiszti es aludtak kb 8ig, Mattia le szivot egy csomo teat, vajon ehesek??? edig nem ettek koran reggel :roll: :roll: :roll:

Kép

demoniq13

Juci!
És tényleg őszínték voltatok egymással,mert az nagyon nehéz.Nekem a szüleimmel lévő gondomast a kineziológus oldotta meg.

Binyek!
Melyik ikres filmre gondolsz?

Sotske!
Ügyik a lányok!

Tonti!
Simán kimegyek velük,mert bírják,de anyuka meg a hisztit nem bírja!Jó lett a festmény!

Rebe!
Reméljük semmi komoly bajod nincs!Édesek a csajok,ahogy beájultak!

Bogár!
Félreolvastam akkor!Este jönnek anyósék,kiváncsi leszek.

Riddencs!
Nálunk is ugyanez volt,mikor ennyi idősek voltak.Pár hét alatt megszűnt!

Demoniq!
Kiváncsi leszek mi lesz a meló ügy vége!
Vendég

Na, itt vagyok, Ági úgy döntött, hogy csak Lilót dolgoztatja meg, mert szerinte nem jön ki ilyen hamar az oltás hatása, lehet beteg lesz Dorka,így nem piszkálja.
Most alszanak. Hülye sötét van és esik az eső...

Riddencs, ez természetes dolog, el fog múlni magától. Kitartás!
Fél éves kor után gyakran még a korábban jól alvó babák alvása is elromlik. Az elsődleges ok a fogzás, de ennél sokkal nehezebben megfogható a mozgásfejlődés miatti éjszakai felkelések, amik általában a mászás megjelenésével jelentkeznek.

Mi szülők hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a babának nagyon jó a dolga, nincs semmi gondja a világon, egész nap játszhat kedvére, mindenki szereti. Pedig a kicsi számára az egész világ egy nagy ismeretlen, tele ijesztő dolgokkal, hangokkal, zajokkal, látvánnyal, amiről nem tudja, hogy micsoda, hogyan működik. Mindez szorongást válthat ki benne.

A szorongás másik oka az új nagymozgások megjelenése. Képzeld el, hogy eddig csak egyhelyben ültél vagy feküdtél, és ha el akartál menni valahová, akkor nem tudtad megtenni, most meg hirtelen mindenhova elmehetsz csak úgy magadtól. Ez hihetetlen élmény a babának, és mindemellett félelmet is kelt benne.

Gyakran még álmában is gyakorolja az új mozdulatokat: forog, félálomban feláll, elmászik az ágyban, lerúgja a takarót.

Ha jobban megfigyeled: az éjszaka felkelések az új mozgásforma megjelenésekor jelentkeznek és ezután 3-4 hétig tartanak, egészen addig, amíg a kicsi nem fejleszti tökélyre az adott mozgást.

A felállás épp olyan nagy sokkot okoz a kicsinek, mint a mászás élménye. Egy egészen új dimenzióval ismerkedik meg a baba, felülről kezdi látni a világot és ezt nehéz feldolgoznia.

A járástanulás időszaka hasonlóan nehéz lehet, de néhány hét alatt ismét visszatér a baba jobbik alvókája, csak türelmesen ki kell várni.

Móni, sajnálom munka mizériát, remélem rendeződnek a dolgok...

Rebe, jó, hogy jöttél!

Bogyóóó!!!!!!!!!!!!!

jucicuki

Sziasztok!

Juci: Dorkánal jobbulást!

Rebe: édesek! :D Rosszúllétet sajnálom, remélem nincs komoly baj!

Demoniq: melót sajnálom! :( Olyan roszz amikor az ember ilyen kiszolgáltatott a munkáltatónak. Szorítok, hogy számodra jól végződjön a dolog!

Benszi: én is kiváncsi vagyok mit kaptok majd.

Tonti: jó a kép a nagyfiadról! Szurikhoz kitartást!

Eszti: ügyesek a lányok! :D

Vanda: jobbulást !

Banika: a Coryzaliát hogy adod a Higanykáknak. Feloldod pici vízben?

Tünde
Kép

Kép
myra77

Moni: ne haragudj, nem ertem rendesen mi van a vekielegitessel! Ird le legyszives kicsit "lassabban", tudod, nekem mint bikanak lassu a felfogasom! :lol: En inkabb a bekes megoldasok hive vagyok ilyen helyzetekben de ki tudja mi jo ...

Rebe: irto edesek ahogy igy alszanak, nem kenyelmetlen Nekik? Merre jartal ilyen sokaig? :wink:

Riddencs: ne aggodj, az ilyen ebredesek-elromlasok par napig szktak tartani max. par hetig, kitatas az elso evhez, ez sajna ilyen. :roll: Ha kell kep a festonek kell irj egy e-mailt! Seta: mertem! De Te nem orulsz meg otthon? :roll:

Benszi: en sem birom a hisztit de ezek meg nem is olyan durvak majd varj egy par evet, a nagyfiam kiakaszt! :? :lol:

Tundi: de irigyellek az uj szobaert! En is akarok!!! Bar en inkabb egy uj hazat szeretnek! :D Remelem raksz majd kepet!

KépKép
KépKép
tontica

Csajok!
Majd este írok ajándék ügyben!

Tonti!
Nekem ez is elég!Amikor a szar is keserűt előadják,na akkor visítok én os,de sajna olyankor csak olaj a tűzre! :oops: :roll:

Juci!
Milyen oltást kaptak?
Vendég

Benszi!

18 hós kötelező a DTPa+IPV Hib negyedik része (diperte)

jucicuki

Nekem mindig éjjel vagy másnap délelőtt lázasodtak be oltás után.
Vendég

Szakad az eső :cry: :cry: :cry:
Vendég

Benszi!
Hát arra a filmre a Spektrumon(vagy Nat.Geo-n),ami az ikrek méhenbelüli fejlődését és születését mutatja be kettes, hármas, négyes ikreknél.Ott volt szó arról a függönyös dologról,amit írtál...Csak azért jutott eszembe. :D

Riddencs!
Én mindkettővel játszom ezt az ébredősdit már hónapok óta! :roll: KATASZTRÓFA! :cry:

binyek

Binyek!
Hát hogyne láttam volna!Terhesen néztem végig őket!És örültem,hogy csak kettő lesz!
Múltkor nem válaszoltál.Hova költöztök a lakás felújítás alatt?
Vendég

Benszi!
Nálunk már elállt 8) Na ma a lányaimnak pont ilyen "a szar is keserű" hangulatuk van :( Reggel óta nyúznak,most "elzavartam" őket csendes pihenőre :? Remélem kipihenik a világ fájdalmukat!A Sára egész délelőtt járkált a lakásban és nyüszített :evil:

bognartundi0727

Alvás!
Éjjel 1-2 felé kel Balu,átvisz hozzánk.4-5 felé kel Dóri átvisz hozzánk!Mi így alszunk!Nekem nincs energiám kűzdeni!Viszont mellettünk békésen szunyókálnak és mi is!
Vendég

Bogárka!
Nálunk ez egy hete megy,hogy lézengenek és semmi nem jó nekik!Csak az a jó,ha kimegyek velük,de ott még hamar elfáradnak!Kb egy órát bírnak sétálni!Anya meg idegbajos,mert ketten nyolc felé!
Vendég

Bocsi csajok!Kicsit hosszú,de nagyon jó!

Csak egy Anya?

Egy nőtől, aki éppen a jogosítványát akarta megújítani a megyei hivatalban

a hivatalnok hölgy megkérdezte, hogy mi a foglalkozása.

A nő hezitált, nem igazán tudta, hogyan határozza meg a munkáját.

"Úgy értem,"-magyarázta a hivatalnok-

''van munkája, vagy csak egy...?"

''Persze, hogy van munkám,"- csattant fel a nő,

''Anya vagyok."

''Az anyaság nem számít foglalkozásnak, a háztartásbeli a megfelelő szó!"-

hangsúlyozta a hivatalnok.

Egészen addig a napig nem is jutott eszembe a történet, amíg egyszer csak

ugyan ebbe a szituációba nem kerültem a polgármesteri hivatalban.

A hivatalnok láthatóan egy karrierista hölgy volt, kiegyensúlyozott,

hatékony és megszállottja az olyan fontosnak hangzó címeknek, mint:

"Hivatali Vallató" vagy ''Városi Nyilvántartó".

''Mi a foglalkozása?"-kérdezte.

Mi késztetett rá, hogy ezt válaszoljam, nem tudom.

Csak úgy kibuktak belőlem a szavak.

''Tudományos munkatárs vagyok a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén.''

A hivatalnok megdermedt, a golyóstoll megállt a kezében

és úgy nézett rám, mint aki rosszul hall.

Megismételtem lassan, kihangsúlyozva a fontos szavakat.

Majd csodálattal néztem, amint a kijelentésemet

fekete nyomtatott betűkkel a hivatalos nyomtatványra írta.

''Megkérdezhetem,"-kezdte a hivatalnok érdeklődéssel-

"Pontosan mit csinál ezen a területen?"

Hűvösen, minden izgatottság nélkül a hangomban,

Hallottam magam válaszolni:

"Továbbképző kutatómunkát végzek,

(amit az anyák nem)

Laboratóriumban és terepen,

(általában úgy mondom a házban és a házon kívül).

A főnökömnek dolgozom, (az Úrnak elsősorban, aztán az egész családnak)

szereztem már négy elismerést (mind lány).

Természetesen ez a munka az egyik legelhivatottabb a földön,

(akar valaki ellentmondani?)

és gyakran napi 14 órát dolgozom (a 24 közelebb áll a valósághoz).

De a munkám több kihívást tartogat, mint a legtöbb átlagos karrier

és az elismerés sokkal kielégítőbb, mint pusztán a pénz.''

A hivatalnok egyre növekvő elismeréssel töltötte ki a nyomtatványomat,

felállt és személyesen kísért az ajtóhoz.

Amint ráhajtottam a kocsifelhajtónkra, a csodálatos új karrieremben elmerülve,

szaladtak elém a laborasszisztenseim -13, 7 és 3 évesek.

Az emeletről hallottam a gyermekfejlődési programunk

új kísérleti modelljét (egy 6 hónapos kisbabát),

amint egy új hangmintát tesztelt.

Úgy éreztem, csapást mértem a bürokráciára!

Úgy tűntem fel előttük, mint aki sokkal előkelőbb és nélkülözhetetlenebb

az emberiség számára, mint "csak egy másik Anya''.

Anyaság!

Micsoda nagyszerű karrier!

Különösen, ha egy cím is van az ajtón.

Akkor a Nagymamák

"Vezető tudományos munkatársak a gyermekfejlődés és emberi kapcsolatok területén '',

és a Dédnagymamák

''Ügyvezető tudományos munkatársak"?

Szerintem igen!!!

És hiszem, hogy a nagynénik

"Tudományos munkatárs helyettesek".
Vendég

Egyedül vagyok?

Ti mikor adtok először gombát a kölköknek?
Vendég

csajok! nagyon arik vagytok hogy szurkoltok es olyan jol esik hogy melletem vagytok :D :D

melo mizeria 3! a 2 havi vegkielegites helyet kapok 60%kat egy fizetesemnek + szeptemberig kapom 100% fizut vagy mehetek 16atol melozni 4 orat, de akar milyen kicsi hibanal varhatom a fegyelmit :cry: :cry: :cry: ne mondjam hogy 2 oraja bogok es meg fogok is emiatt, de vegul el fogadtam hogy nem megyek es a vegen kapok 60% vegkielegitest, minthogy mindig reszkesek, inkab igy, de nagyon faj az egesz :cry: :cry: :cry: :cry: remelem a csoda majd meg lesz, hogy talalok masik munkat, a mostani idokbe nem az szamit hogy milyen csak legyen valami

tonti! sorry ha nem fejtem ki eleg jol a dolgokat :oops: :( , szoval a munkas egyesulettol mondtak hogy kene kerjek vegkielegitest=penz azert hogy megszuntetik a munkahelyemet, ok aszt mondtak hogy kerjek 4fizut mint vegkielegites, mert tobb mint 4 evet dologoztam naluk, en hogy ne legyek elegedetlen kertem 2, erre hogy ne vitazak tovabb el fogadtam a 60%at egyik fizetesemnek (ok aszt mondtak hogy en lasam hogy ok milyen rendesek adjak eszt :roll: :roll: )

na szoval probalom nem untatni tobbet beneteket ezzel a mizeriaval es bocs ha tul sok voltam eddig is :oops: :oops: :oops: de valahogy meg irok nektek, legalab nem bogok

mondjatok mar nekem hol olvashatom eszt a noryt

Kép

demoniq13

Benszi!
Nem akarok még arra gondolni,hogy hova költözünk! :roll: Nem tudom,hogy lesz....Jaj!Talán úgy,hogy rendbe tetetem az új lakást,mert új ablakok,ajtók,vezetékek és fűtés kell.Aztán nyitjuk össze a miénkkel és akkor amíg nálunk megy az átalakítás,addig elleszünk az újban.Csak konyhám nem lesz,a főzést majd még kitalálom.... :roll: :roll: :roll: Talán így...Talán...

binyek

Móni!
A márciusi babások topikban van.

binyek

Ma nem a széltől ilyen gyagyások???Mert az enyémek is nyüsszögnek csak egész nap. :roll: :roll:

Gomba-témához gőzöm nincs. :oops:

Jó ez a szöveg!Majd megjegyzem:tudományos munkatárs! :lol:

binyek

Benszi!
Ez tetszett. :lol:
Gombát direktbe még nem kapott, de a pizzáról pl. már 1 évesen lezabálta a kis gazfickó. Pardon, nagy gazfickó.

Fanni, Szanet!
Csomagok megérkeztek, köszike, Pasi holnaputal, haminden jól megy.

Rólunk: volt doki néni, piros a torkuk, de nincs semmi gáz, csak Dani üvölt evésnél, fáj neki a nyelés. Gondolom Rékának is, de Daninak ugye mindig minden jobban fáj... :lol:
Doki néni azt mondta, hogy nagyon gáz helyzetben adjak Nurofent, asszem ez lesz az életmentés. Azt a tegnap estét nem kívánom senkinek, Balu is tök ijedten nézett, hogy mi van.
vovanda

Köszi a válaszokat! :P Én is próbáltam, h átvittem a franciaágyra, de ott meg csak nézegetett, hol van és méginkább nem aludt...a gyerekszobában van egy kanapé, ott elalszik mellettem és hagy nekem majd 40 cm helyet, úgy elterpeszkedik... :roll:

Ha sokáig vagyok itthon, befordulok, de azért én is kijárok ám! 8)

Kép
riddencs

Köszi a horoszkópokat! :lol:

Kép
riddencs

Binyek,
pont ezért vettem le én is a picasámat a profilomból.

Rebe,
nagyon édesek :D

Vanda,
jobbulást a picinek. Mi túl vagyunk egy enyhe vírusfertőzésen. Vagyis Barnus, volt pár szörnyű éjszakám, köhögött, be volt dugulva az orra, de semmit nem kellett rá, csak orrspray, hársfatea és sok levegőzés.

Gomba: egy évesen lehet nyugodtan, csak talán nem nagyon fogja megemészteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lili73 2009.03.05 14:42-kor.

KépKép
lili73

Sztem nem fog írni a Nory! tuti olvas minket. de hogy tud valaki magából ennyire hülyét csinálni....

Rebe! menj csak el dokihoz!!! biztos ami biztos.

Juci! én azt hittem Ti tök jó tesok vagytok.....

Vanda! jobbulást! nem irigyellek most... (de néha igen hogy még picik a babók:))

Benszi! kérjük majd az élménybeszámolót!

Móni! Te szegény, de azért ne sírj sokat :(

zsuzska80
Szombathely

Lili!
Daninak sajna muszáj a nurofen, egyszerűen lehetetlen megetetni, kortyol kettőt, ordít és éhes marad, amitől meg még jobban bőg. Úgy sajnálom szegényt, bár az este 2 óra üvöltés után már kicsit én is készen voltam...
vovanda

Binyek
Szerintem is a széltől van,az enyémek legalábbis hiperérzékenyek rá :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vanda
Mennek a vuduk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Móni
Sajnálom :( :( :( :( :( :( :(

Én úgy tudom,hogy a gombát is 2 éves kor felett javasolják.
Vendég

Fannikám merre vagy?

Higanymami?
Vendég

Benszi
Én már olvastam,és nagyon tetszik :wink: :wink: :wink:
Vendég

Andi
ugyanúgy vagyok vele, mint Te (jó anyós, de tetsszen nekem is majd mindkét kiscsaj) :wink:

Anny
Kostessssók vagyunk! :twisted: Egyébként ezért aggódom az és „jó-anyósságom” miatt is! :roll:

Benszi
séta hallatán rohannak a ruháikhoz?! HOGY CSINÁLOOOD? Az enyémek csak dobálják magukat és üvöltenek, pedig szeretik a sétát. :roll: Gombát én még nem adtam, de az okostábla az oltási könyvből 2 éves kortól írja.

Eszti
kis álló-kapaszkodóknak gratula! :lol: Miújs Nálatok hitelügyileg?

Rebe
Te szegény, remélem nincs nagy baj. :cry: Ezen a pajzsmirigy dolgon én is gondolkodtam, hallottam, hogy a hormonváltozástól is lehet „gubanc” vele. De reméljük nincs szó erről! .. De jók a képek! :lol:

Vanda
pocaksimogatás a manóknak! Neked meg buksisimogatás és kitartás! Jobbulást Nektek! :roll:

Móni
ezért ki tudnának rúgni??? Ott semmilyen törvény sem védi az anyukákat? Pénzből meddig jöttök ki? Ha addig találnál másik melót (bár úgy lenne), hagyd a francba, nem érdemes idegeskedni miattuk, nem?!

Függönyös dolog
akkor nem vőletlenül szeretnek az enyémet a tüllfüggöny mogött bújkűlni és kukucs-t játszani. :wink:

Hát ezt a nory képlopós dolgot jól kitaláltam! Mi Bendust két hét után 2420 grammal (2340grammal született), Zsombit öt hét után 2370 grammal (1350 grammal született) hoztuk haza és 34-35. hétre szültünk. Bendus hamar kikerült inkuból, de Zsombi még volt bent 3 hétig + sok szonda, 5-10 millis szoktatás, szóval nem olyan egyszerű ez a felhízlalás dolog, mint ahogy ő írta. Összeszokás? Hogy mi van? Alig vártam, hogy hazajöjjünk! Ezért meg nem tartanak bent valakit …beteg
Ha jól emlékszem adácsiak voltak. Iwiw-en találtam egy adácsi csillát és 3-as ikreket vár … fura, azóta sem írt ő sem…

Petra
Kép
petricsek

[quote="petricsek"]
írta:
petricsekFüggönyös dolog
akkor nem vőletlenül szeretnek az enyémet a tüllfüggöny mogött bújkűlni és kukucs-t játszani. :wink:

vőletlenül=véletlenül
enyémet=enyémek
mogött=mögött
bújkűlni=bújkálni

8) :lol:

Petra
Kép
petricsek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: