Andi
ugyanúgy vagyok vele, mint Te (jó anyós, de tetsszen nekem is majd mindkét kiscsaj)
Anny
Kostessssók vagyunk!

Egyébként ezért aggódom az és „jó-anyósságom” miatt is!
Benszi
séta hallatán rohannak a ruháikhoz?! HOGY CSINÁLOOOD? Az enyémek csak dobálják magukat és üvöltenek, pedig szeretik a sétát.

Gombát én még nem adtam, de az okostábla az oltási könyvből 2 éves kortól írja.
Eszti
kis álló-kapaszkodóknak gratula!

Miújs Nálatok hitelügyileg?
Rebe
Te szegény, remélem nincs nagy baj.

Ezen a pajzsmirigy dolgon én is gondolkodtam, hallottam, hogy a hormonváltozástól is lehet „gubanc” vele. De reméljük nincs szó erről! .. De jók a képek!
Vanda
pocaksimogatás a manóknak! Neked meg buksisimogatás és kitartás! Jobbulást Nektek!
Móni
ezért ki tudnának rúgni??? Ott semmilyen törvény sem védi az anyukákat? Pénzből meddig jöttök ki? Ha addig találnál másik melót (bár úgy lenne), hagyd a francba, nem érdemes idegeskedni miattuk, nem?!
Függönyös dolog
akkor nem vőletlenül szeretnek az enyémet a tüllfüggöny mogött bújkűlni és kukucs-t játszani.
Hát ezt a nory képlopós dolgot jól kitaláltam! Mi Bendust két hét után 2420 grammal (2340grammal született), Zsombit öt hét után 2370 grammal (1350 grammal született) hoztuk haza és 34-35. hétre szültünk. Bendus hamar kikerült inkuból, de Zsombi még volt bent 3 hétig + sok szonda, 5-10 millis szoktatás, szóval nem olyan egyszerű ez a felhízlalás dolog, mint ahogy ő írta. Összeszokás? Hogy mi van? Alig vártam, hogy hazajöjjünk! Ezért meg nem tartanak bent valakit …beteg
Ha jól emlékszem adácsiak voltak. Iwiw-en találtam egy adácsi csillát és 3-as ikreket vár … fura, azóta sem írt ő sem…