A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!
Először is a beteg gyerkőcöknek jobbulást!Egyik este nálunk is volt láz meg egy kis köhögés orrfolyás,de adom neki béres cseppet+cebion cseppet és a lándzsás utifüvet és már jobban van!Azt leszámítva hogy egyszerre 3 foga jön!meg tegnap lanyomta a torkán a fogkeféjét és kihányta ami a gyomrában volt!néha csinál ilyeneket!Akkor egy kicsit hadd dicsekedjek!
A mi szótárunk a következő:anya,néha nyanya v. nana, apa,mama,papa,hia= szia,pápá,níni=néni,bácsi,dídi=dédi,tejci,pulycsi=pulcsi,vaú=kutya,de már a nvén is szólítja azaz dedi azaz jerry,poci,paci,kaka,kaki,tete=tea,csecse,cici,pa=parízer,de a lámpára is ezt mondja,baba,tütü,dádá,jaji=Jani az öcsém,mimi=Timi a húgom,maú=miaú azaz cica, :D ,hoppá,bumm,puki,dede v. deje= gyere, popó,jó,oki=oké,stb...már fel sem tudom sorolni annyi mindent mond!És már össze is kapcsol szavakat mint pl. deje baba, vagy a kutyának mondja dede hoppá és közben üti a térdét(ilyenkor meg kell zabálni!), vagy pl. mama puki :oops: :D Akkor az összes testrészét tudja!tegnap meg söpörtem a szobába és megkértem hozza be nekem a lapátot és be is hozta!legújabb elfoglaltsága,hogy pucolja sorban a mandarinikat,de nem eszi meg,csak megpucolja!Néha azért beleharap egyet! :D Akkor ha szemetet lát vagy csinál kiviszi a kukába! Olyan büszke vagyok rá!Ilyenkor már annyira okosak!csak lesek!Soha nem gondoltam volna,hogy egy ennyi idős gyerek ennyi mindent tud!
Bilizés: Lili is ráül ruhástól!Még nem akarom hogy pucérkodjon,mert hátha megfázik!Majd nyáron!De szerintem nem lesz gond a rászoktatással!
Fogyókúra: én nem fogyizom,de mióta nem szoptatok,már fogytam 3 kg-ot!Igaz a terhességből már semmi nincs rajtam,de hormonzavar miatt én előtte felkaptam magamra 12 kg-ot úgyhogy most örülök,hogy elindult lefelé!még 10-et le kell dobnom,hogy elérjem a versenysúlyomat!az még elég sok!de bíztató jelnek veszem,hogy magától elindult lefelé! :D
De azért hajrá a fogyizóknak!
Na nem dicsekszem tovább!majd később dobok képet is!

KépKép
dudu_84

lemaradt: töcc= kösz,hami,nyami! :D
Nóra: tőled akartam kérdezni,hogy ti beszéltek spanyolul is?és tanítjátok a gyerkőcöt,vagy csak a bölcsiben tanulja? és csak spanyol anyanyelvű gyerekek vannak a bölcsiben vagy magyarok is?Azért kérdezem,mert mi meg Ausztriába akarunk költözni és ha minden jól megy sikerül egy magyar- német óvodában helyet kapnunk!igazából ettől függ hogy költözünk-e,mert csak német anyanyelvű gyerekek közé nem szeretném betenni,mert kirekesztve érezné magát,hogy nem érti mit mondanak a többiek!sajnos még nem tudok németül meg a férjem is csak a konyhanyelvet ismeri,ezért nem tudjuk tanítani a gyerkőcöt!Kíváncsi lennék,hogy nálatok mi a helyzet!köszi a választ előre is!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Dani ma már evett, és a közérzezte is nagyon jó volt :) . Kegyetlen mód benyelt valami vírúst, 1 hétig hányt :cry: , én meg eszeveszetten és könyörtelenül nyomtam bele a folyadékot :oops: . Kaptunk ampullába Glucosum injekciót azt kellett innia és ez mentette meg a kórháztól, pedig már nagyon aceton szaga volt :? . Na de talán jól vagyunk. Ja és képzeljétek 1 hét alatt 2kg-ot fogyott.
Igy apa meglepetése is ugrott a fürdőzés, de elmondtam neki mire készültem és azt mondta majd bepótoljuk :D .
Reagálni nemtudok, mert már nem emlékszem miket írtatok :oops: .
Márkanyuka, megy a drukk :wink: !
Dudu, mi is költözünk Ausztriába még 1,5-2 évet maradunk itt. Én még nemtudom eldönteni hogy örüljek-e vagy nem, bár imádom azt a helyet, de ugye az más hogy havonta kirúccanunk.Apa ugye egyszer onnan jött, és szerinte Daninak jobb lesz ott :roll: .

Kép
mona76

Mona!mi is addigra akarunk kiköltözni, mire oviba megy Lili!Addig van időm megtanulni a nyelvet!Ti merrefelé költöztök?Mi úgy néz ki vösendorfba,mert ott dolgozik a férjem és szimpatikusnak is tűnik!Belvárosban lekik 3 rokonom is,de nem nagyon akarunk a városba költözni!Itt nyugisabb azért!

KépKép
dudu_84

Dudu, mi Bécs, vagy környéke.

Kép
mona76

Sziasztok!

A mai délelőttöm két mondattal jellemezhető:

1. Tartoztam az ördögnek egy úttal.
2. Adtam a szarnak egy pofont. (bocsi)

Szóval ma mentem a nődokimhoz beutalóért mammográfiára. Gyerekestől, babakocsistól busszal. Már az odafele menet majdnem szívinfarktust kaptam. Természetesen alacsonypadlós busszal mentünk (ami itt Szegeden óránként jár, de a lényeg hogy van), erre könnyű babakocsival fel-le szállni. Elméletileg. Na meg persze, ha a sofőr elég közel áll a járdához. Mikor szálltunk le úgy tűnik nem állt elég közel. Még az a szerencse, hogy a legforgalmasabb megállóban szálltunk le, ahol a legtöbben szerettek volna felszállni. Szóval tolom le a kocsit, vagyis tolnám, de az első kerekei pont a padka szélére értek és hiába próbáltam megtartani a kocsit, hogy továbblökjem, nem sikerült, hanem becsúszott a padka és a busz közé, szegény gyerek majdnem kiesett a földre és a babakocsi majdnem rajta landolt. Nagy szerencsémre egy néni gyorsan elkapta a kocsit és segített visszaemelni a járdára. Nem győztem a néninek hálálkodni, annyira megrémültem. De szerencsére nem történt semmi baj az ijedtségen kívül.

Aztán a dokinál. Miért is ne, a dokim pont nem volt a rendelőben, gondolom szülése volt, ezért a másik dokihoz kellett bemennem (azt hiszem főorvos, de úgy tudom, hogy a szülésektől el van tiltva). Szerencsétlen gyerek ordított, hiszen még arra sem volt időnk, hogy levessük a kabátunkat, olyan gyorsan mehettük is be. Még én éreztem magam kellemetlenül, hogy én hogyan gondolom azt, hogy ő ad nekem mammográfiára beutalót. Azt csak 40 év felettieknek adnak. Mondtam, hogy mi a panaszom, azt mondta előtte rákszűrés és emlővizsgálat kell, aztán ha ők úgy gondolják akkor UH. És eközben még arra is kioktatott, hogy a gyerekhez beszélni kell, hogy megnyugodjon, főleg orvosi rendelőben stb. Teljesen kész voltam. De egyszerre nem tudok az ő kérdéseire is válaszolni, odafigyelni meg közben a gyereket nyugtatni. Egy olyan beképzelt majom ez a doki. Lényeg a lényeg. Mivel ma jött meg a mensim, így majd ha vége lesz akkor kell visszamennem, és az említett vizsgálatokat elvégzik, aztán majd megmondják mi legyen. A mammót pedig itthon már lemondtam. Szóval így jártam ma délelőtt.

Ja és a hazafelé buszra kellett volna még várnom 1 órát, de mivel a férjem közel dolgozik így haza tudott minket hozni.

Vége.

Dudu: Liliána nagyon kis cserfes csajszi. Úgy bírom az ilyen kis csöppségeket, ahogyan tudják mondani a magukét. Ádám még nem nagyon akarja, inkább csak halandzsázik.

Kép
Kép
márkanyuka

Basszus de sok lett! Bocsi, bocsi, bocsi.

Kép
Kép
márkanyuka

És mivel Ádám alszik, így nem zörgök a mosogatással, inkább mérgemben pókerezni fogok.

Kép
Kép
márkanyuka

dudu!

micsoda hirek! hát Regina itt a bölcsiben spanyol anyanyelvüekkel van, magyar nincs, de van még egy-két külföldi gyerköc is.
Én nagyon jol beszélek spanyolul, néha beszélek hozzá, de alapvetöen a bölcsiben spanyolt, itthon magyart hall. Valahol irtam h mondták is a bölcsiben hogy azok a gyerekek akik két nyelvet tanulnak ált késöbb is kezdenek el beszélni. Mi még ott tartunk csak h mama, pápá....
Ilyen korban a gyerekek simán megtanulnak két nyelvet, és ez szerintem nagyon jó dolog. Nagyon gyorsan tanulnak ,ne félj tőle, nem lesz ezzel gond :wink:

mona!
szintén költöztök? sok sikert :D
nora80

Sziasztok!

Most értünk haza a Lászlóból. Tegnap 5 körül mentünk be, mert Ati dél óta hányt. Ha ivott két korty vizet, az két perc múlva távozott. Szürke volt, bágyadt, borzalmasan nézett ki.
Kapott infúziót - na az maga volt a horror. Egy ilyen picinek nem lehet megmagyarázni, hogy mit nem lehet..... állandóan visszafolyt a vére, megalvadt, kitisztítás, alvás nehézkesen 1-2 órát 1-2 órás szünetekkel. A szobában egyedül voltunk, egy rácsos kiságy járt Atinak, és még volt egy nagyobbacska, normál ágy, amire meghagyták, hogy ne feküdjek le. Köszi..... A rácsos ágyban sem hozzáférni, sem hozzábújni nem lehetett, ordított, kapálózott, úgyhogy sz.rtam bele, Atit odavettem magamhoz, és így sikerült valahogy túlélni az éjszakát. Persze az időt én azzal töltöttem, hogy csepeg-e, nem feküdt-e a csőre, nem folyt - e vissza a vére, nekem a fal hideg volt, fáztam, jaj, Ati nehogy leessen, mert az állvány miatt ő feküdt kívül. Egyedül nem hagyhattam, még a wc-re se tudtam volna kimenni, ha az éjszakás nem segít. Egyébként a kórház szuper modern, csak ez a hozzáállás. Ok, hogy nem én vagyok a beteg, de azért mégis....
Mindegy. Ma már itthon vagyunk, Ati jobban van, remélem már nem lesz gáz.
Na megyek is hozzá, játszunk még egyet :-)

mikegirl

Sziasztok!

Mikegirl jobbulást Atinak!!!Szegénykém.Jobban vagytok már?Azóta nem volt probléma?

Dudu,nem semmi cserfes csajszid van :D .Nektek van igazatok,menjetek.Ez az ország már csak egy halom kaki.Ha tehetnénk szereintem mi is mennénk,de az üzlet ideköt minket,és nincs ismerős külföldön.

Márkanyuka,ez a magyar egészségügy :evil: .

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Beszéd nálunk is elkezdődött, sokszor mondja játék közben a magáét, csak mosolygok rajta. Meg olyan, mintha a mondókát skandálná, tudjátok, gyí-paci-paripa..., erre az ütemre mondja. Megzabálom :) Betegségek szerencsére még mindig elkerülnek minket. Nekem a héten AFP, meg hepatitisz, meg stb. Most kicsit nehezebb dolgom van, mint Esztivel, mert akkor a doki minden beutalót a kezembe adott, most ez a másik doki meg semmit nem ad, így nekem kell összedolgoznom a védőnővel. Szerencsére nagyon segítőkész.

Huni, nem gondoltatok még arra, hogy eladjátok az üzletet? Aztán kint is lehetne nyitni, vagy másba kezdeni.

Márkanyuka, majd írd meg, mi lett a kálváriád vége.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok Csajok!
Ati már jobban van, viszont apa is meg én is megkaptuk. Néhány óra késéssel. Brutális...... én vasárnap du 5-től hétfőn hajnalig óránként jártam hányni, apa ugyanígy, csak ő este 9-kor kezdte. Tegnap kénytelenek voltunk segítséget kérni, hogy ha fél napra is, vigye el Atit, mert felkelni se nagyon bírtunk.
Ati sokkal jobban viselte. A hányások között mosolygott, játszott, mi meg alig éltünk.
A kórházba is, miután levették az infúziót róla, a nővérek azt nevették, hogy Ati nevetve a rácsba kapaszkodva páros lábbal ugrál az ágyon :-)

Ati nagy dumás :D Annyi mindent mond: orrára pl - piszén pisze, fogselyem, sütő, mikró, villany, stb. Most a legújabb, hogy ha nem akar valamit megenni, akkor kitalálja, hogy forró. :lol: De képes ezt még a banánnál is elsütni :-)

Képzeljétek, akarunk csináltatni 2 polcot Ati szobájába, a meglévő bútorához illőt. (szín, forma, stb.) Első árajánlat 200ezer!!! (2 db 75 cm széles polcért) Dobtam egy hátast. Második árajánlat a kettő együtt 50 ezer szállítással együtt. Durva, nem?????

Na eldugultam, folytatom a gyógyulgatást. Szép napot mindenkinek!!

mikegirl

Mikegirl: jobbulást kívánok mindenkinek! A polcon elég rendesen kiakadtam, de lehet, hogy az első ajánlatnál aranyból lett volna.

Diéta megy, tornázni még csak egyszer voltam. Akkor nagyon megfájdult a térdem, most már jó, viszont most meg mensizek és így nem akarok tornázni, mert néha elég brutális szokott lenni.

Ádámnak van egy új szava a mama és a nena után, amire egyáltalán nem vagyok büszke. De tegnap este már dőltünk a röhögéstől ahogy mondja. Amúgy tőlem tanulta: kurva. Elég sokszor felmegy bennem a pumpa és akkor szoktam mondani, hogy a k.. életbe. Ezentúl visszafogom magam.

Na megyek reggelizni: Ham-let pm. sonkával és teával.

Kép
Kép
márkanyuka

Eszter,
nem semmi, ahogy kikaptátok ezt a betegséget. :shock: Tartsatok kalapkúrát. :D

A gyerkőcök haláliak a szókincsükkel, mi még sehol sem állunk ehhez képest.
Ati óriási: fogselyem? :D Meg mi is volt a múltkor? Folttisztító? :lol: A "forró" mint ürügy is nagyon jó. De úgy kell nektek: minek adtok neki sült banánt? :D
Ádám újdonsült szókincséhez külön gratula. :lol: :lol: :lol:

italoman

Márkanyuka
Ati azt tanulta az apukájától, hogy "fasza". :oops: De szerencse, nemigen mondja már. Mondtam apának, ahány csúnya szó, annyi ezres, és azt magamra költöm :lol: A "pasi" az még annyira nem gáz. Ezt tőlem tanulta :lol:

Ildi
Nem sült banán volt :lol:
Igen, az volt: folttisztító. De hogy jót is mondjak, amit az apjától tanult, az autós újságot nézve mutatja és mondja: BMW, Porsche, Audi, Mercedes :lol: :lol:

mikegirl

Üdv! :)

Enikőm új "szava": nem bánom....
És csúnya szót még nem tanult meg, viszont most is kiborított egy doboz pötyit... nagyon szeret vele játszani, pedig elvileg 3 éves kortól lehetne...
És ugyan a tesó csak délelőtt van oviban, de addig is sikerül napona 500-szor megkérdeznie, hogy hol van a Beni... Imádja, lóg rajta. A bátyus ennél jóval tartózkodóbb, de egyenlőre tűri... :) Kép

És imád fogat mosni is a "lány", ahogy ő nevezi magát...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Beszéd témához: Fanni mostanra megtanulta a Télapó itt vanból a zsák zsák telizsák sort. Azt énekli egész nap.... Kicsit későn, így ünnepek után :)

horvviki

Hello!

Viki: Jövőre is lesz télapó! :D Gyakorol...(illetve idén)

Sebi 9 kiló!!! Nem viszi túlzásba, örülnék, ha jobban enne. De szerencsére minden nyavaja elkerül minket, igaz, hogy nem is viszem közösségbe...idén tegnap volt, hogy velem volt, mikor a csajokért mentem.

Franciska: Nagyon jó fej Enikő!

Megjött pütyim, mennem kell...:(

mamiblue

Sziasztok

Édesek a gyerekek.
Mikegirl megnéztem fotóitokat,nagyon helyes kis család vagytok. :P
Beszédhez mindenkinek gratula.Nekünk még ennyire nem megy de alakulunk.

Fogyim jól halad -6 kiló eddig, jan5-én kezdtem.Viszont pár napja fáj fejem szédelgek.Tegnap vérnyomitmértemés majdnem lefordultam a székről.142/93/50 ,140/80/61 és ma reggel is 141/92/65 majd később 138/90/70 most meg 144/91/65.Dokim meg azt mondja nem magas,ettől nem fájaht fejem ,nem szédülhetek.Bizti fogyókúrára átállástól,stressztől van.

Kép

Kép
jucu

Hú, Jucu, hogy csináltad a -6 kilót??? Én jan. 2-án kezdtem, és mindössze 2 kilónál tartok, és mindennap fel akarom adni :oops:

Vérnyomásom nekem alapból magas, amiket írtál az nálam normálisnak mondható. Nem lehet, hogy a melegfronttól van?

Mamiblue: Fanni is csak 9300 gramm volt a héten. Dokinéni megint csóválta a fejét :? Való igaz, hogy mostanában nem eszik jól... alig akar valamit megenni.

horvviki

Sziasztok!

Jucu,kezetfoghatunk :D :Nekem is 5.-e óta -6kg :D .A ruháim már kezdenek lötyögni,de messze még a vége...
Vérnyomás:Én dokim azt mondta,hogy az itthon mért vérnyomásnak a 130 felel meg,140 pedig a dokinál,mivel ott izgulhatsz egy kicsit.
Sajnos nekem gyógyszer kell,de így 120 alatt van legalább,és a pulzosom is helyen van,mert az is nagyon magas volt.De hátha sikerül lefogyni,és nem kell gyógyszer...
De a fogyókúrától való szédelgésben lehet valami :roll: .
Te hogyan fogysz?

Viki,én ZSófim sem eszik mostanában valami jól,igaz neki jön a foga,és ő 11 kg.Meg az megnyugtat,hogy évelején voltunk vérvételen,és ott minden oké.Talán te is elvihetnéd megnézetni,és te is nyugodtabb lennél.Egy vérvétel nem árt.

Franciska,Zsófi utál fogat mosni :( .Összeszorítja a száját,és csak a fejét rángatom a kefével együtt.De ő magának sikálja ,de az nem olyan...

Ági,túl befutott üzlet,hogy csak így itt hagyjunk csapot-papot...
Amúgy mi újság veletek?Jól bírod?Nő már a pocakod?Ez a beutaló téma sajna ilyen,én is utáltam.Ez azóta van így mióta naplószám kell a beutalóra.Bár azt nem értem,hogy magánrendelésen miért nem adhat,mikor a sok pénzt meg kifizeted :? ,na mindegy.Nekem is meg kéne látogatni Harmost,de mindig csak odázom(ejnye-bejnye magamnak)

Betegeknek jobbulást!!!

Kép
Kép
huni

Hali!

Na, hátha most több időm lesz!

Viki: Ne izgulj, még én is csak -3 kg-nál járok. Tudod kevesebből nehezebb leadni, de ez csak rád vonatkozik. :) Fanni sem viszi túlzásba. Én meg akarom nézni, hogy hány centi, mert azt is már régen néztük...

Jucu: Fejfájás, szédelgés...ismerős. Azért van, mert a szervezeted már hozzá van szokva a magasabb vérsukorszinthez és ez most csökken...de idővel elmúlik.

Betegeskedőknek jobbulást! Én kicsit tartok ettől az influenza járványtól...nem Sebit féltem, hanem a nagyokat, mert tudom, hogy valaki betegen is beviszi a gyereket az oviba, suliba. :?

Márkanyuka: Én is sokat kínlódtam, mire eljutottam pár éve ultrahangra. Tamika után, nekem csomók voltak...bár a doki szinte rögtön mondta, hogy nem lesz semmi, de azért biztos ami biztos, elküldött mell uh-ra. De komolyan mondom, hogy szinte könyörögnöm kellett neki, hogy írjon beutalót. Akkor még 30 éves korig csináltak uh-ot, úgy látszik ez most felment 40 évre.

Jucu, Huni: Gratula! Én már azt nézegetem, hova menjünk nyaralni, ez ad egy kis erőt...meg egyébként is jobb kedvem lesz már a tenger látványától is. Szóval nem szeretnék 70-80 kilósan nyaralni. :)

mamiblue

Huni, én is így gondolom, hogy ha már fizetek.... mindegy, az tuti, hogy csak annyit fizetek és akkor, amikor kell. Semmi plusz. Egyébként minden rendben, kezd nőni a pocak, de még mindent bírok csinálni, amit eddig. Szoktam mutatni Eszternek a pocakomra, hogy ott a Tesó, erre ő mutat a sajátjára, és mondja, hogy Tetóóóó. :lol:

Mínuszkilókhoz minden versenyzőnek gratulálok!!

Enikő nagyon laza azon a fogmosós képen :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági: így utólag is boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
márkanyuka

Mamiblue: nem az UH-al volt a gond, hanem a mammográfiával. De UH-ot is csak akkor kérnek, ha indokolt. Majd hétfőn megyek a dokihoz és megmondja a frankót. (Be is vagyok f..sva rendesen).

Kilók nekem is megindultak, a múlt héten kezdtem el a fogyit, igaz eddig csak egyszer voltam tornázni (majd jövő héten bepótolom, szerintem minden nap megyek, a párom úgy is szabin lesz), de már 2,3 kg lement.

Ma kapja meg a félévi bizonyítványt a Márk, már nagyon kiváncsi vagyok, igaz csak szöveges értékelés lesz. Most pedig (már egy órája) színházban vannak, a Diótörőt nézik meg (zenés családi mesejáték). Biztos jól érzik magukat.

Na lépek, bepakolom a mosógépet.

Kép
Kép
márkanyuka

Ági, boldog névnapot!!!!! :lol:

mikegirl

Boldog névnapot Ági! Figyelmetlen voltam :oops:

Gratula minden diétázónak,no persze azoknak is akik szép vékonyak és alapból csinik!

Szétválasztó diétát csinálok,egyenlőre bevált,bár ma 0,5 kilóval többet mutatott.Lehet vizet tartok :lol: én vagyok a teve :lol:
Nagy erőfeszítéseket kell tegyek a napi 3-3.5 lityi folyadék elfogyasztásáért.Lehet azért is voltam szaruzl mert nem ittam eleget.
halkan súgom csak,elhatároztam amgam a konditeremre,már csak bérlet kéne,ma voltam megkérdezni és beszéltem egy rendes palival,segítene abban hogy kezdjem el a mozgást.

Lányom is megkapta ma a bizit ,kiemelkedő lett.Féltem mert tegnap kapta meg első rossz jegyét ,de újraírhatja a dogát,figyelmetlenség miatt,mert nem értette a feladatot angolból,illetve félreértette.

Kérdeznék PANNI,MONA vagy aki tud segíteni.
Ebay-n nem tudok regisztrálni,és vannak tök jó cuccok/high school musical/és ha nézem sokkal jobb árban mint itthon.Nemtudtok segíteni.
Vagy Mona ha esteleg mentek vásárolni nem vennél nekem ,természetesen átutalom a pénzt neked rá előtte.Vagy ha valaki tud segíteni ebay-n előre elutalom neki is. :roll:
Itthon baromi drágán 13-14000 akarják adni a melegítőket,sokallom kicsit,néztem ott és 7-8000 vagy még olcsóbban is volt.

Hú borul a ruhasdzárító :twisted: ma ez a 3.

Kép

Kép
jucu

Köszönöm a jókívánságokat.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jucu: Miért nem keresel használtruha boltokban, tök jókat lehet kapni, és olcsóbb is! Hugom mutogatta állandóan, hogy miket vesz...jó áron, azóta én is vettem már sokmindent.

Márkanyuka: Én most pilatessel próbálkozom....majd megírom, hogy milyen , állítólag nagyon jó! Remélem hamar túl leszel ezen a mizérián...és akkor még csodálkoznak, hogy sokan nem mennek dokihoz... :?

Mi is megkaptuk a bizit! Bár nem volt nagy meglepetés, minden doglozata 95% felett volt!:)

Ági: Mikorra is vagy kiírva?

mamiblue

Ági boldog névnapot!

Jucu, én még soha nem is néztem az Ebay oldalát :oops:
Sajna mostanság nem megyünk Ausztriába, úgyanis apának építőipari cége van, ami ott meg van halva télen :?
De ha tavasszal beindúlunk szívesen veszek neked amit szeretnél.

Csajok, én úgy irigyellek benneteket a fogyi miatt, nekem semmi nincs, még saját magam előtt is szégyenlem. Délutánig bírom, aztán ott úgy döntök, hogy inkább holnaptól fogyizok, ez megy már vagy fél éve :oops:

Kép
mona76

szóval akaraterőm nincs hozzá :x :oops:

Kép
mona76

Húúúú, gratula a sok okos kis gyerkőcnek!!! Kiemelkedő, 95%, szuper!!!!!!! :lol:

Jucu, miért nem tudsz regisztrálni e-bay-en?

Hú csajok, nekem mindenféle vásárlástól elment a kedvem a hat számjegyű gázszámla után :cry:

mikegirl

Sziasztok!

Július 5-re vagyok kiírva, így talán a hőséget már hármasban élvezhetjük itthon a két poronttyal :)

Jucu, a teszveszt meg a vaterát én is ajánlom, vaterán 800 ft-ért vettem Esztinek egy kis irhakabátot, semmi baja!!

Mike, gázszámla :shock:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mike, nekünk van kandallónk, de tavaly úgy gondoltuk hogy ne legyen az én gondom, használjuk a gázt :? . No 2 számlát vártunk meg, és beüzemeltük a kandallót, most is azt használjuk, 10 perc alatt elintézem a begyújtást, és a 300négyzetméterre van 6ezer gázszámlánk :D

Kép
mona76

Sziasztok!
Ahogy igy olvaslak titeket kezdek egyre jobban elkeseredni.... :cry:
Csak nem hogy az én lányom kevesebb mint a többi...
Nem mond semmi különösebbet amit éteni lehetne és a testészeit se tudja....
Baj lehet vele?
Vendég

Csoki, türelem :wink:
Biztos nincs vele semmi baj, csak más ütemben fejlődik. Nyugalom!

Mona
Na igen, most már mi is nézelődünk, hogy mit is lehetne....... Milyen kandallótok van? Egyszintes a házatok? Stb - tudnál tobni privit a témában a részletekkel? Köszi :-)

mikegirl

csoki!

szerintem se aggodj! én is csak ámulok ezeken a babákon :shock: mi is még csak ott tartunk hogy mama meg pápá.... elöbb-utóbb úgyis beszélni fog.... :wink:

Ági!
utólag én is boldog névnapot kivánok! júl.5! gyorsan itt lesz

gázszámla: nem semmi milyen drága, otthon nekünk is kandallónk volt, azzal tényleg lehet spórolni. Itt meg nem is kell fűtenünk, most is 25 fok van. Na jó, nem húzom az agyatokat :roll:

Kép
nora80

Csoki: Ezen tényleg ne keseregj...a testrészeit úgy tudod neki "megtanítani", hogy álljatok a tükör elé és mutogasd, hogy ez Maja feje, szeme, orra...stb. nagyon hamar meg fogja tanulni. Utánna meg kérdezgesd, hogy hol a Maja orra, szeme. Aztán meg térj rá, hogy hol van anya szeme....Meg ha van kedvenc könyve, akkor mutogasd neki a szereplőket. Sebinek pld. micimackó meg tigris nagyon bejött...biztos gyorsan megtanulja ezt is, csak 1 kis türelem kell hozzá.

Most mennem kell...:(

mamiblue

Csoki, szerintem se kell izgulnod. Maja be fogja hozni a lemaradást, foglalkozz vele, lehet, hogy csak lusti beszélni, meg mutogatni :) Szép, értelmes kisgyerek ő is, nincs semmi baja, nyugi.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Lányok olvastalak titeket majd reagálok ,de ma ismét lénapozok és sokkal nehezebben viselem mint az előzőt.
HP vagyok.....

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

HP napnak van eredménye juppi -1 kiló :lol: már 7ment le 23 nap alatt.Büszke vagyok magamra :D

Voltam ma reggel vérvételen is ,holnapra van eredmény kiváncsi vagyok milyen lesz.Kissé sokan voltak 7.30 ra mentem és most értem haza 9-körül. :roll:

Csoki
Szerintem ne parázz ezen,tényleg sokat beszélj hozzá mutogass neki és majd a maga ütemében csinálja.
Egyáltalán nincs lemaradva.ÉS ha jobb inkább nem írunk be legalábbis én ilyeneket mit csinál a Bálint,nehogy másokba okozzak valami bánatot.Okés? :lol:

No lépek mert mennem kell lépcsőzni ,vár a10 emelet 2× :P utána meg a bolt.
Ma még szülői is van 17 kor ,meg szemészetre kell vinnem Diát,szóval usgyi nekilátok a dolgoknak.
Pusza majd benézek.
Jah és köszi mona lehet élek vele majd.VAterán néztem horror áron rakta fel valaki melegítőt/high school musical/14000-15000,és ebayn 7-8 körül volt valamelyik nap.

Kép

Kép
jucu

Jóreggelt :)
...lassan rendezem a vonalaimat kb másfél hete továbbvonult a vírus ami mindenkit ledöntött nálunk kivéve persze engem mert én nem értem rá.. még múlt szombaton volt egy Heim Pál ügyeletünk Bernivel mert több lázmentes nap után kb negyed óra alatt összeomlott nem lehetett felkelteni fájdalmasan sírt és másnap újra belázasodott. Ez minden eddigi tapasztalatom leggenyább vírusa volt ismerősöknél idegrendszeri zavarokat okozott másoknál tüdőgyuszit... ááá szóval óvakodjatok tőle.
Jucu Ebay-t már én sem nyüstölöm ilyen árfolyamnál plusz posta költség plusz magáért az utalásért is lehúznak szóval már nem éri meg... -viszont van egy magyar oldal a www.mesemix.com - mindenféle licenc-es cuccal ott estleg érdemes körülnézni bár pont melegítőt nem láttam viszont ezer más mindenfélét igen.
Ági hihetetlen gyorsan megy az idő -mire észbe kapunk te már szülni fogsz :)
Beszéd ügyben akkor nem nyilatkozom :) ami viszont kimondottan ikerbuli -én azt hittem majd az én gyerekeim nem fogják azt a bizonyos iker halandzsát nyomni egymás között -hát tévedtem :) olyanok vagyunk mint egy madárház :)
Jó bizonyítványokhoz gratula -jó érzés ha az ember gyereke ilyen okos :)
Képzeljétek tiszteletbeli topicbaba kisasszony -tesóm Amirája -hamarosan a Baba magazin címlapjára kerül -roppant jól sikerült darab csupa szem az egész csajszi :) Holnap mennek a fotózásra aztán gondolom ez beindítja a karrierjét :) -csak még a 8 hónapja dacára 1 darab foga sincs mondtam tesónak hogy no problem legalább eséllyel pályázza meg a Mary Zsuzsi helyét a Correga műfogsor rögzítő reklámjában -de szerinte aljas elképzelés :)
Na elindítom a napomat -annyira izgi reggeltől estig pakolok az ikrek után aztán meg főzök aztán megint pakolok és így tovább..jöhetne már a tavasz :)

Kép
Kép
panni7

Kép tegnap pizzát akartam sütni az új tepsimben és amikor kicsomagoltam akkor láttam a feliraton hogy más funkciója is van pl Le pénis ütő csak nem tom azt hogyan kell pedig.. :-) Kép csajok most Kép

Kép
Kép
panni7

Jucu: Itt gondolkodom, de nem tudok rájönni, mi az a HP nap????

Panni: Édesek a csajok, gondolom, hogy egész nap már kicsit sokak, de így képen cukik. :) Szeirntem azért jobb lesz, ha csak sütésre használod a tepsit!

Mona: Én sem nyomom olyan keményen a fogyit...tegnap is bűnőztem, így nekem az is eredmény, ha nem hízok!:) Bár a mozgás nagyon hiányzik de egyszerűen, ha néha lenne is időm rá, akkor már erőm nincs. :(

Márkanyuka: Képzeld itt nálunk van magánban mellultrahang, így el is megyek majd, tavasszal...meg egy csomó minden megcsinálnak (vérvételt is beutaló nélkül) . Férjem csodálkozott, hogy minek megyek magánrendelőbe rákszűrésre, aztán elvitte Tildust sportorvoshoz és el volt ájulva, hogy mekkora tömeg volt...akkor értette, meg, hogy miért nem sajnálom rá a pénzt, hogy normális körülmények között menjek dokihoz, ha már muszáj!!!

mamiblue

Ági: Hugom május 5-re van kiírva, akkor már neked is lehet kis pocakod...:)

mamiblue

Panni,
tündériek a csajok, mint mindig. :) Az új sütőt pedig ha felavatod, majd számolj be az eredményről, hátha mi is kedvet kapunk. :lol:

Csoki,
ne parázz, emlékszel, mit aggódtál össze a mászáskorszakban is? Aztán azóta nemhogy mászik, hanem rohangál is a kiscsaj, nem? Na, így lesz ez a beszéddel is. Egyáltalán nincs lemaradva, ebben is minden gyerek más. Olyan ez egy kicsit, mint a felnőtteknél is a nyelvtanulás: van, aki rögtön használja azt a néhány szót, amelyet ismer, van viszont, aki addig alaposan meggondolja, hogy megszólaljon-e, amíg magabiztosabbnak nem érzi magát. Egyébként én nem csak úgy könnyen beszélek, aztán az én gyerekem már dumál, és garantáltan nem foglak semmi ilyesmivel idegesíteni, ugyanis mi hasonlóan lustik vagyunk a beszédben, de ettől még nem gondolom, hogy baj lenne. Látom Zitán, hogy mindent ért, időnként utánoz ezt-azt, van néhány szó, amelyet kitartóan gyakorol, amúgy meg halandzsával és metakommunikációval is kitűnően megérteti magát. :)

Jucu,
tényleg, mi az a HP-nap? Inkább nem találgatok, mert csak billentyűzetet nem tűrő asszociációim támadnak. :oops: :lol:

italoman

:)
Aranyosak vagytok!
Majd csak behozza. Ma meg is sértődtem rá azt hogy anya nem mondja de ha megjön az apja ( egy héten kétszer) akkor apa apa :cry:
Én meg le vagyok tojva.
Nem nagyon érdekli a mesekönyv se ellapozgatja de egy idő után elkezdi tépkedni pedig ugy szerette ha olvasok neki :roll:
A TV-t meg lassan ott tartok hogy kihuzom. Bekapcsolja és nézi :?
Nem is tudom már mit kezdjek vele annyira anyás lett ne lehet tőle egy lépést se megtenni.... meg az az átkozott Tv...
Na majd lesz valami.... Nemértem mi lett vele.
Vendég

Panni, nagyon szép csajaid vannak :wink:
Dani 10 hónapos volt mikor kibújt neki az első fogacska :D , nem baj, tovább lesznek jók :D
csoki, Dani sem dúmál, de megért mindent, és mindennap előáll valami új dologgal :D
Tegnap megkapta az új ágyikóját, egy körbetámlás heverőt :D . Azt mondtam hogy már 1,5éve szenvedünk a kiságyal, fél év múlva meg úgyanez kezdődik a heverővel, inkább megvettük most. No de ez annyira kedves lett, bárki jön hozzánk fogja a kezét viszi fel a szobájába, mutatja az ágyát és mondja hogy tente, nagyon büszke rá :D
Ja igen, és 1,5 éve átaludtam az éjszakát, este 9-től, reggel 7-ig aludt, majdnem a fejemet a falba vertem hogy ez elöbb nem jutott eszünkbe :roll: .
Ma voltunk szúrin, kettőt kapott a drágám, de meg sem nyikkant, annyira büszke voltam rá :)

Kép
mona76

csoki, Dani is nagyon tv-s, de abban bízok, hogy ez megváltozik tavasztól, ha már többet leszünk kint.

Kép
mona76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: