A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Jaj, hiszetek ezt, tegnap voltak a csajok másfél évesek, pedig most születtek, nem?!?!

Ajaj, nemsokára férjhez adhatom őket, aztán lehetek ronda háklis anyósmama :lol:

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Ügyik vagytok! Egy percen belül 3 hozzászólás! Én lecsúsztam 1 percet :oops:
davandi

Juci

nem bántásból írtam ám :) helyes, hogy így gondolod.amúgy engem is zavar, de kicsit lusti vagyok már javítgatni.rendesen meg nem tok gépelni, és sietek.akkor meg mindenféle hülyeséget írok :oops:

szanet

Szanet, nem is úgy vettem, én is ütöm rendesen ( a tízujjasom sem a régi már) és néha félremegy :lol:

jucicuki

Nory-s dolog tuti kamu
A 35. héten születet gyerekeim 3 hetesen 2210gr és 2850gr súlyúak voltak.
De nekem 2 fiam van,talán nem lopta le őket.
Ha mégis,nem teszi zsebre amit tőlem kap.
Tényleg beteg lehet az elméje(már bocsánat ha vki még hisz neki ezek után)
Vendég

Davandi!
Nem semmi lenne,ha tényleg innen szedné a képeket(Petri ennek az össze esküvés elméletnek Te vagy az értelmi szerzője :lol: :lol: ).Lehet,hogy meglátta Vandáék képeit és elragadta a kísértés!!
Pasi!
Lehet hogy Téged is lenyúlt pizsistűl,gyerekestűl??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

nekem is ebből kéne inkább diplomamunkát írni, meg a Babanetből! :lol: ezzel többet foglalkozom :oops: :roll:

Petra
Kép
petricsek

bogárka :lol: :lol: :lol:

Petra
Kép
petricsek

Juci: nehogy már háklis anyósmama legyél :roll: :roll:
Egyébként tényleg nagyon telik az idő. Én is még most rohangáltam a kórházba és már 7 hósak a csajszik.
Látod Maryska is már a 13 éves találkozót kezdi szervezni.
A mieink sokat nőnek nem híznak úgy mint más gyereke 16 nap alatt :roll:
davandi

[quote="davandi"]
írta:
davandiA mieink sokat nőnek nem híznak úgy mint más gyereke 16 nap alatt :roll:

Ja!Az enyémek meg törpék
Vendég

Andi, Te is az leszel, Boti meg már mingyá' csajozik, nincs is olyan messze! :wink:

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: nem mingyá' hanem ovis kora óta folyamatosan :roll: úgyhogy Te is felkötheted :lol: :lol:
Egyébként én jó anyós leszek, megfogadtam. Na persze ha olyan párt választanak aki nekem is tetszik.

Banika: nem nagyon értem amit írtál :oops: :oops:
Az enyémek is kicsik még súlyra, hosszra, csak a születésükhöz képest változtak sokat. Nem magyarázkodok tovább mert nem tudok kijönni belőle :roll:
davandi

Szóval Jucinál is arra gondoltam hogy rendes anyós legyen belőle, ne házsártos, akit majd jól kitárgyalnak, meg szidnak a babaneten :wink:
davandi

Látom mindenkit elüldöztem :roll: :roll:

Kérdés: akinek picasa albuma van hogy csináljátok hogy mindenki láthassa, mert nekem állandóan e-mail címet kér hogy ki láthassa :roll: pedig beírtam hogy nyilvános legyen

Jó éjszakát
davandi

Davandi hány kilósak a lányok?

szanet

Úgy értettem,hogy Nory babáihoz képest az enyémek törpék. :lol: :lol:
Vendég

davandi Anyukám most panaszkodott épp a múlt héten, hogy ő megfogadta, hogy jó anyos lesz, és nagyon-nagyon nehezen megy neki :) Az én férjemmel még valahogy boldogul (bár nincs egyszerű dolga, amilyen mogorva tud lenni az uram), de a húgom férje mindent elkövet, hogy kihozza belőle a rossz anyóst (ritka nagy paraszt a pasi, nem tudom tesóm mit eszik rajta), úgyhogy vigyázz, miket fogadsz meg :lol: :lol: :lol:

Ja, az álmokról jut eszembe: tegnap azt álmodtam, hogy örökbe fogadtunk egy 4 hónapos kislányt a csajaim mellé :) Tudat alatt biztos úgy érzem, hogy túl könnyű dolgom van :lol:
szamy

Judit :P
Lemértem. De mire végigolvastam, elfelejtettem :oops: :lol:
No, mindjárt újra :evil:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

4 méter 20 centi

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Davandi,
én már nem emlékszem, hogyan is csináltam, de épp most gondoltam rá, hogy leveszem innen, ne láthassa akárki (tudjátok, kire gondolok). Mi 2200, 2400 g-mal mentünk haza annak idején két hét eteltével, akkor voltak 38 hetesek.

KépKép
lili73

Csá!
Nem olvastam vissza, csak bekukk. Manókkal tegnap voltunk neurológián,Rékát itthon tornáztatni kell, de minden rendben.
Este fél7-től 11ig üvöltöttek, hasfájás+éhség, nem szabad őszilevet innom.
Most reggelre meg betaknyosodtak, de csak szörcsgnek, mint az anyjuk...
vovanda

Vanda,
jobbulást a gyerkőcöknek! A neurológiás tornáztatást nekünk is kellett csinálni. Az elején még nagyon rendes voltam, de egy idő után...(most a bhrg tornát viszont nagyon rendesen csináljuk azóta is).

KépKép
lili73

Vanda :P
Jobbulást nektek!

Tényleg, Márkó születéses képét leveszem :roll:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
épp gondoltam rá, hogy kéne priviben képet kérni a márciusi topikosoktól, mintha az egyikük elég szkeptikus lenne, de végül is nem akarnám őket zavarba hozni, hogy kiadják a képet.

KépKép
lili73

Vanda! jobbulást nektek :(

Nory, na megint nem bír magával, biztos unatkozik. Sztem azt a másik hsz-t is ő írta amit a nővére írt (az ékezet nélküli volt az meg ékezetes). Gergő 2850 g-al született, 3 hetesen 3190 g volt. szóval az tényleg valami turbó táp lehet :)
Én most sem akkor sem hittem egy szavát sem....

de tök érdekes ide nem mer írni....

zsuzska80
Szombathely

Nekem az is bizarr, hogy akivel egyszerre jelentek meg, szintén 3-as ikres lány, az is eltűnt :shock: :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

hinnnya ez a nory akkor egy kicsit agyilag k.o-pedig meg kéne nézni azokat a kamugyerekeket :oops:
vanda jobbulást nektek.
juci boldog másfél évet a kis csiniknek :D hú az én helyesírásomtól akkor kilehetsz :oops: de ez csak itt van mert tőlem már ez nagy szám,hogy számitógépezek mert ez tőlem nagyon messze állt örültem az elején,hogy megtaláltam a betűket aztán ugy voltam vele ütöm amit látok aztán valahogy csak el lehet olvasni a lényeg itt vagyok :D :D :D

lanyané

Igen, a Csillus...ha jól emlékszem...

Lanyané,
nem baj, cuki, ahogy írsz! :) Amúgy jó a hajad!!! Hogy a fenébe tudod hátul levágni? Előrehajtod a fejed?

Judit,
én magamnál meg a páromnál pedánsabb emberrel még nem találkoztam helyesírásügyileg, de ez a párom szakmai ártalma, ami rám is rám ragadt :lol:.

Megyek, rendbe teszem a gyerekeim.

KépKép
lili73

Jó reggelt!

Dorka manó negyed kettőkor lázasan, bőgve ébredt, persze felsírta Lilót is, akinek szintén anya kellett, így kettőt ringattam. Pont tegnap lettek lemérve (Binyek lécci) D 9680g L 9880 g, aztán Ati átvette Dócit, míg Lilkót lepakoltam. Most még alszanak, de jön a Dévényes Ágink tízre, nem tudom merjem-e Dócit kezeltetni...

Maryska!

Másnál nem zavar :lol:

Andi!

Én is megfogadtam, hogy jó anyós leszek, de gondolom ezzel fiatal korában minden lány így van (főleg, ha nehéz anyósa van) csak mire odakerül elfelejti, vagy azt hiszi, hogy jól csinálja :wink:

Vanda!

Jobbulást!

Csajok én ugye hat és fél hetesen hoztam haza a csajokat és Dorka 2260 g volt (1790-nel született). Liló volt 2505 g (1690 születési súllyal)

Judit

jucicuki

Jó reggelt!

Lányaim ma aludtak a legjobbann az elmúlt másfél hétben, és immár Lili is 7 fogú.

Én is kos vagyok. Én dolgoztam az egyetem alatt ruhaboltban, de soha nem tukmáltam, mert az t én is utálom, ha belépk valahová, és rámcuppannak az eladók. Amúgy öcsém és nagyim is kos. Az általam ismert kosok olyanok, hogy sokat-sokáig tűrnek, de ha borul a bili, akkor jobb ha mindenki fedezékbe vonul :twisted:

Nory: NA most lettem durván szkeptikus. AZ enyémek a 33. betöltött héten születtek, 1800 és 1760 grammal. 1 hétig abszolút nem ettek, és utánna is 5-10 milikkel kezdtek. Többet el sem bír a poci, no meg erejük sincs többre. 1500 gr-ra lefogytak, és 3 hét kellett, mire elérték a 2 kilót és fejenként 50 milit. Szóval :roll: :roll: Ha lenne ilyen osztrák turbó-tápszer, akkor talán mi is azt kapjuk, és nem a kifejezetten kissúlyú korababáknak készült tápit, ami durván hízlaló szintén...

Amúgy én láttam olyan babát, aki 27 hétre született... Azokból a babákból nem lesz 3 hét alatt egy jólfejlett újszülött külsejű baba. Én is kíváncsi lennék a képre...
Vendég

Joreggelt!

Nory-ugy..... nekem is gyanus volt, hogy hirtelen mennyi 3mas ikres kismama jelent meg.... :roll: gaz, hogy ilyeneket hazudozik vki.... egy masik forumon ahova irtam volt egy ikres csaj, aki akkorra volt kiirva mint en szinten angliabol, o irt meg furakat neha, de csak nekem volt gyanus.... pl, csaszar utan ROGTON hasra fordulni es hason aludni??? :shock: vagy ez csak nekem fura? en kb 12 het utan tudtam...

Juci, rohan az ido!!!!! Nagyon cukik a lanykak motorozas kozben.

Horoszkop: en regebben olvastam, aztan terhesen abbahagytam, feltem, hogy vmi rosszat olvasnek.... :roll: es azota sem tertem vissza :) sosem gondoltam, hogy tipikus bak lennek, bar miota felnottem, jobban magamra ismerek. Nekem a kinai horoszkopom jott be nagyon, es eddig minden ismerosomre is igazak. En kigyo vagyok. Es nagyon nagyon kigyo.

Maryska, nagyon tuti a hajad!!!!!!! Nagyon ugyi vagy, en estem volna magamnak, kb mint a partvis neznek ki..... :lol:

KI kerdezte a picasa-t? szerintem csak akkor lehet, amikor egy albumot csialsz, mert en meg le akartam vedeni oket, es nem tudtam...... :?
Talan az album tulajdonsagainal?

dragonfly

Anny, lányok is napokig csak infut kaptak, mert emészteni sem tudtak, aztán 2 ml anyatejekkel kezdtek :? furi ez az egész :!: de miért jó ez neki :?:

jucicuki

Nemtom mér jó ez... SOkszor hallottam olyanokról, akik kamuként beregisztráltak fórumokra, aztán írtak a tapasztalataikról valami zaftos kis könyvecskét... bár Nóry nem hiszem, hogy könyvet írna...
Vendég

Picasa képeket én is csak a családban szeretném terjeszteni mert állandóan nyaggatnak.

Nóry figyelj :twisted: Lányok 33. héten születtek 1820 és 2070 grammal. Kb két hétig szondán keresztül táplálták őket. 1 hónap után tudtuk hazahozni őket 2500 grammal. Akkor ettek fejenként 70 grammot, napi 5-6-szor. Múlt szerdán 6330 és 5800 gramm volt a súlyuk. És eszembe se jutott hogy bennt maradjak összeszokni velük :roll: :roll: Már másnap hoztam volna haza őket :roll:

Anyóstéma: barátnője azért nem akarok lenni, de megpróbálok majd mindent bevetni a normális kapcsolat érdekében, elsősorban amik nekem nem tetszettek megpróbálom kiiktatni. Aztán majd meglátjuk. Hát az én napjaim nagyon meg vannak számlálva :roll: :roll: :roll:

Juci: Dorkának mielőbbi jobbulást
davandi

Banika: átküldted nekünk a világvége szürke felhőket? Mert most meg itt felettem gyülekeznek, aztán víz is esik belőlük :twisted:
davandi

Csajok
Én írtam Norynak egy pü.-t,hogy küldjön nekem is képeket,mert nem hagy nyugodni az ügy.Ha van valami fejlemény,írok.

Fanni
Neked akartam még írni fogzásra,hogy ha már látod fehérleni az íny alatt a fogacskát,akkor max. 1 hét alatt kibújik.

Átmehetnék mi is zárt fórumba.
Vendég

Noa elaludt a szőnyegen :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

picassa webalbum: elvileg, ha rákattintasz egy albumra, felül megjelenik egy olyan, hogy szerkesztés, azon belül pedig az album tulajdonságai. Ott a megnyíló ablak alján lehet beállítani, hogy nyilvános legyen-e.
szamy

Eszti: az enyémek az ágyban aludtak most el, pedig ilyenkor nem nagyon szoktak szunyálni. Azért biztos nem lehet valami kényelmes neki a szőnyegen :roll:
davandi

Köszi Szamy majd kipróbálom. Olvastad hogy egy napon születtünk? :roll:
davandi

Davandi
Már betettem az ágyba :lol: :lol: :lol: Amúgy tuti van valami a levegőben,mert az enyémek sem ilyenkor szoktak aludni és most már Szávát is letettem :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Úgy utálom bakker, mikor nem írnak árat az ikreseken valahova. Megint hírdetnek babakocsit, persz ár nélkül... :roll:
Vendég

Biztos kimerítette a drágáimat,hogy összepakoltam és nekik kellett asszisztálni hozzá és bőszen kommentálták is egymás között az eseményeket :D :D :D :D :D
Vendég

Szívem szerint én is ledőlnék az ágyikómba :roll: :roll: NA megyek pakolászni, meg takarítani :twisted:
davandi

Juci
Hogy van Dorka?
Vendég

Emlékeztek még Tdanie-ra?
Vajon mi lehet vele/velük?Kár,hogy nem ír már,úgy bírtam a fiait.Nem tudja valaki,miért töröltette magát?
Vendég

Banika!
Anyukád nem semmi!Tesód tudja,hogy anyud felétek sem jár?
Nálunk Balu ette tegnap a virágföldet :lol:

Dóri!
Szegény Ági!
Jobbulást neki!Anyós ajándék,hát kiváncsi leszekÚgyis meglesz a fia és én közti különbség.Csak az az érdekes,hogy az én szüleim sosem tettek különbséget az uram és én köztem.

Juci!
Jobbulást Dorkának.Reméljük csak az oltástól volt!

Juci,Párizska!
Nem kéne kibeszélni a sérelmeiteket egymással?

Bogár!
Mi volt a szemészeten?

Fanni!
Reméljük hamar kibújik a fogacska.

Davandi!
Nekem is befigyelhetne már egy fogorvos.

Amonré!
Ne aggódj,idővel behozzák a lemaradást!

Tonti!
Nálunk a ropi a varázsszó és tekernek a konyhába! :lol:

Vovanda!
Jobbulást nektek.

Anny!
Grat a foghoz!

Dragon!
Lehet én egy állat vagyok,de kedden reggel császároztak és szerdán délben már hason feküdtem :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
De annyira jó volt :lol: :lol:

Iszonyat szél van és fogzanak,így alig lehet velük bírni.,Asszem kimegyünk sétálni,mert az feldobja őket!Ha csak kimondom,hogy séta,már rohannak a szobájukba a ruháért sikongatva és hozzák kifelé.Most függönyöznek.Az egyik előtte,a másik mögötte áll és vinnyognak a rhögéstől egymásra.Biztos poci emlékük van,AMIKOR A BUROKKAL JÁTSZOTTAK :roll: :lol: :lol:
Vendég

Képzeljétek,Száva tegnap egyedül megállt pár másodpercig,Noa meg mindenhova felhúzóckodik és lóg a levegőben,mint egy kismajom :D :D :D :D :D
Vendég

Eszti, láz nincs, kedve jó. Mindjárt itt a gyógytornász, nem tudom, mi legyen...
nem hiszem hogy Nory fog képet küldeni neked, főleg, ha olvas minket...

Benszi, nem tudjuk megbeszélni, mert totál máshogy látjuk és elbeszélünk egymás mellett :cry: próbáltuk párszor...

jucicuki

Eszti, tök ügyi Száva

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: