A mellnövekedésről: hát, aki szoptat, annak szinte biztos, hogy olyan már sohasem lesz a melle, mint a terhesség előtt. Nem csak a mérete, hanem a formája, feszessége, stb. is megváltozik. Az én fiam lassan 19 hós, még mindig szopik, és bizony hiába nagyobbak a cickók mint voltak, azért lett rajta néhány gyönyörűséges csík...
mamacka, utólag is boldog másfelediket Áronnak
Nem akartalak becsapni, ne haragudj, de amíg nem hallottuk Csöppkebaba szívdobogását, addig nem akartuk sehol senkinek sem mondani. De mostmár megnyugodtam, és érzem, hogy nem lehet semmi gond!
Hát relatív, hogy nagy volt a hasam Dominóval, láttam az enyémnél sokkal nagyobbat is. Majd keresek képet
Mostmár amúgy maradok ezen a néven, a 2006-osokhoz tényleg nem írok már, sőt a Családira sem... csak olvasóüzemmódban vagyok. Egyszerűen nincs időm, nyáron ugye az esküvőt szerveztük, most lassan kezdődik a vizsgaidőszak, és melette van az NLC-n egy csapat, akikhez nap mint nap írok + most ide + a blog, szóval elég.
A blogról: baby1024@freemail.hu ez az emilcímem és az MSN is, ha gondolod vegyél fel, ott könnyebb megbeszélni. De amúgy igen, nekem is a freeblogon van a blogom, és bármit fel lehet tölteni. Csak türelem kell hozzá, mert elsőre bonyolultnak tűnhet:)
mezsó, várjuk a híreket a dokitól
Szép napot mindenkinek!