A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Szia Verzsike!
De jó hallani rólad! :) Munkával mi a helyzet? A párod nagyon helyes, hogy így vigyáz rád, meg gondoskodik! Remélem, minél hamarabb sikerül elintézni az uh-ot!

meri

Éva!
Nem nagyon reagáltál a képes kérdésemre! Nem lehet valahogy megoldani, már csak téged nem láttalak! :)

meri

Sziasztok!

Meri,nagyon köszi a zenét. :D

Ági!

Szerintem jól teszitek,ha nem reagáltok rá,remélem kapcsol és leesik neki,hogy Vivi nem épp egy ismerős,aknek dobunk egy üzit. :evil: Sebaj,azt tesz,amit akar,ti már így vagytok egy család,és ezen nem változtathat semmi.

Erzsike!

A cicim nekem is ilyen érzékeny volt és nőtt,én egy csomó új melltartót kényszerültem venni a 9 hónap alatt.Nekem a rugalmas pamut sport vált be,amiben se merevítő,se emelő.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Meri,
lehet tudni, hogy mi a baj az apjával...
Vivi 2 és fél éves volt amikor az apjával szétmentünk. Azóta vagyunk a mostani párommal (6 és fél éve). Amikor elváltam folyamatos zaklatásnak voltam kitéve, meg egy csomó rossz dolognak... (ha szeretnéd elmesélem majd részletesen is) A lényeg, hogy nem fizetett egy forintot se, a nevemen volt kölcsön azt is én nyögtem 4 órás munkából és a gyesből...stb. Nem nagyon jött Vivihez, csak amikor kedve támadt. Volt olyan is, hogy elindult Vivivel, hogy elviszi és nem hozza vissza, ordított az utcán, hogy megöl, idegenek álltak meg, hogy hivjanak-e rendőrt.
(még most is remegek ahogy irom :()
5 éve karácsonykor közöltem vele, hogy vagy fizet, vagy ne jöjjön többet a gyerekéhez. Akkor úgy döntött, hogy akkor ő nem jön...
Most meg megszólalt benne az apa! Vagy mi a franc... Mert egy apa nem tudja 5 évre csak úgy elfelejteni a gyerekét szerintem!
Hát, ez nagyon röviden összefoglalva...
Mostanra egy tökéletes család lettünk Karcsimmal. Annyira, hogy Vivi őt nevezi apának és a vér szerintit csak "Bélázza". Nem hagyom hogy belerondítson, pont most amikor végre Vivim kérte a kistesót!
Húúúúúú, de dühös vagyok! :evil:

Verzsike,
TE MÁZLISTA! Nem akarsz egy kicsi cicit nekem is adni???
Persze, hogy átirom neked a cd-t!!! :) Boldogan!

Éva,
hiányzol ám! ugye nem zuhantál magadba??? :(

Lányok, a hétvégi tali nekem is jobb lenne. Pénteken-szombaton Vivi mamánál van, úgyhogy nekem akkor bármikor tökéletes! Oldjuk meg!
csné

meri,
arra tényleg jó a closty és irgumburgum hogy nem szedted be,de azért nem ezen fog múlni :wink: üdv:drgigi :lol: :lol: :lol:

éva,
hát ilyen kérdést,persze hogy nem kérsz fájdalomcsillapítást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hiba lenne megfosztani magad ettől a hatalmas élménytől úgyhogy ha az én véleményemre kivi vagy akkor eszedbe se jusson többször :lol: :lol: :lol:

feni,
na mi itt nem érjük ám be ennyivel :lol: :lol: :lol: :lol: tessék bemutatkozni

verzsike,
csak nem te is szent imre :lol: :lol: :lol:

titi,
tökre nem emlékszem hogy veled most mi is van :oops: ,visszamentél bbhez?vagy maradtál a klinikán?nem tudod esetleg hogy hova megy át a pap csaba onnan?
Vendég

Gigi,
nekem akartad irni a fájdalomcsillapítást, vagy én néztem valamit félre???
csné

ööööööööööööööööö,fájdalomcsillapítós válasz neked ment ági,de figyelmetlen vagyok ha gyorsan akarok írni :oops:
Vendég

ági,
:lol: :lol: :lol: igen,csak én is wördbe írok és vmi hiba csúszott a másolásba meg kivágásba :roll:
Vendég

Persze, persze! Nem figyelsz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Te hogy szültél?
csné

Hello!

Ági! Nagyon csúnya dolgot művelt veletek a férjed, nagyon becsüllek, hogy túl tudtál lenni rajta, nekem szerencsére fogalmam sincs, hogy egyáltalán hogy kerólhet ilyen helyzetbe két ember...

Eszter! Szívesen adnék a cicimből, én ezt nagyon útálom, pont megfelelt ami volt. Sajna egyre kényelmetlenebb miatta a hason alvás is, pedig nem nagyon tudok máshogy, valamit ki kell kísérleteznem.

Igen, a Szent Imrében szeretnék szülni, mikor ezt elhetároztam senkit nem ismertem Pesten, csak az interneten tájékozódtam és nagyon meggyőztek.

Pusz mindenkinek, most muszáj mennem aludni, majd leragad a szemem. HAjnalban meg majd fel fogok ébredni, mert kialudtam magam, de hát ez van.
verzsike

Húúú, Ági, ez nem semmi! És igen, érdekel, ha leírod, hogy mi történt veled! Persze csak akkor, ha nem kavar fel nagyon!
Egyébként eleinte nekem is mindig meg kellett néznem, hogy neked írok-e vagy Évának. :) Nem tudom, miért... :)

meri

Verzsike,
jó éjt...
Úgy látszik ez egy ilyen nap! A CICIT ÉN KÉRTEM! :D
csné

Bocsánat Ági, nem tudom miért írtam Esztert, már tényleg fáradt avgyok, el is tűnök.
Pusz
verzsike

hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol:

ági,
én teljesen á lá nature szültem és újrázni akarok :lol: :lol: :lol:

verzsike,
és bb a dokid?
Vendég

Sziasztok,azért a cici nálam is elfér. :lol:

Ági!

Most biztosan azt hiszed túlzok,bár nem,mert már ezt kitárgyaltuk mi részletesen annak idején,de a te sztorid szó szerint egyezik az enyémmel,ezt nem is annyira neked írom most,hanem az újaknak,akik még nem ismernek minket olyan részletesen.

Tehát Ági élete és az enyém pont úgy alakult eddíg,úgyhogy ideje követnem a babásodásban. :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Bocs, csak rosszalkodik a gépem...

Nos, én még elég fiatal vagyok, 22 éves. :) Az idén házasodtunkössze a párommal ( ő már 30) és úgy gondoltuk, hogy az idei évet a baby jegyében tervezzük. :lol:
Még most hangolódom a dologra....leginkább amiatt, hogy sokan elég fiatalnak tartanak egy babához.
Én viszont már szeteném.
Ha nem vagyok túl kiváncsiskodó 8) így az elején,: megkérdezhetem, hogy ki hány éves, illetve, hogy hány évesen várta az első babát? (bocs, de leginkább a nagycsaládban most ez a központi kérdés ...) :oops:
fenike

Erzsike!

Jó pihenést! :wink:

Éva!

Azért gondolok ám rád folyamatosan és várom ,hogy gyere!

Titi!

Drága barátnőm,nem enged az urad netközelbe. :evil: Azért holnap várom,hogy jelentkezz,neked is jó pihenést.

Ma már nem hiszem,hogy jövök,úgyhohgy minannyiótoknak szép álmokat. :lol:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

A párom volt felesége Éva... :roll:

Meri,
Én akartam elvállni. 7 évig voltam vele együtt, jó fiatalon kerültünk össze. Soha nem volt velem túl jó, de a szerelem vak. És a szüleim is akkor váltak, jó volt valakihez tartozni...
Sokszor megalázott, bántott, megcsalt. Amikor megismertem Karcsit már 1 éve el akartam vállni, de nem mertem. Féltem tőle. De szerelmes lettem Karcsimba és megmutatta, hogy van másmilyen élet is. Kicsit szégyenlem, mert vállás előtt már megvolt Karcsim, de nélküle nem tudtam volna megcsinálni...
Alig birtam kirakni a lakásból, nem akart elköltözni. Aztán hivogatott esténként telefonon, nem szólt bele. Volt hogy a ház előtt töltötte az éjszakát, azt figyelve, hogy én meddig vagyok fenn, ég-e a lámpa...stb. Bújkálva mentem mindenfelé.
Az első karácsonykor még felengedtem Vivihez. Rosszul tettem. Nálunk vágta fel az ereit (egy életlen késsel próbálkozott - nem sikerült neki). Akkor közöltem vele, hogy többet ebbe a lakásba nem teszi be a lábát, és nem érdekel, hogy hol öli meg magát, de a lánya előtt nem teszi ezt! Rettenetes időszak volt, Vivi az ajtónál kérlelt pár nap mulva, hogy engedjem be apát, hogy megmutassa neki a játékokat. Vivi szemében én voltam a rossz.
Volt, hogy a nagymamám a postaládánkból vett ki véres kést.
Megfenyegetett engem és anyukámékat is, ellopta a telefonomat amig Vivit műtötték...
Szóval sok-sok rossz, amin nagyon nehéz volt keresztül menni... De mégérte, mert van egy csodás férjem, és a lányommal imádják egymást! :) Soha fel nem merül bennük, hogy ők nem igaziak egymásnak! Ők az én boldogságom. Eddig azért is nem akartunk babát, mert én Vivimnek szenteltem az életem. Mindennél fontosabb lett a harc közepette... De tavaly télen ő kezdett el kérlelni minket. Persze nem volt nehéz minket meggyőzni :D
csné

Fenike,
jó helyre jöttél... Azt hiszem páran szültünk korán első babát! :)
Én pl. 20 évesen szültem. Igaz az élettörténetem nem túl fényes, nem kell ám példának tekinteni!
Viszont életem legjobb döntése volt, hogy Vivit megszültem! :)
csné

Fenike! Én is "csak" 23 vagyok :D És, ha Ti a Pároddal szeretnétek babát, akkor mit számít más véleménye... Kép
Vendég

feni,
te örülni fogsz nekem,én ilyenkor már anya voltam :lol: :lol: én 21 évesen szültem és életem legjobb döntése volt úgyhogy én csak bíztatni tudlak.szvsz nem a kor számít hanem hogy érzelmileg és értelmileg érett legyél erre a csodás feladatra.én már 18 évesen gyerekről álmodtam és van aki 30 évesen sincs felkészülve rá,ezt neked magadnak kell érezned.és ne hallgass másokra,csak magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ági,
hát ehhez nem is tudok szólni csak itt ülök és mélységesen meg vagyok döbbenve :cry: :cry: :cry: :cry: emésztenem kell
Vendég

Ja, Ági! Felhívott a csajszi, akitől a cicót elhozzuk, hogy inkább holnap menjünk érte :? Viszont sajnos képet nem tudok majd felrakni róla, mert a fényképezőnk bedöglött... De azt a fotót, ami alapján beleszerettünk holnap felteszem :) Köszönöm szépen, hogy így érdeklődsz!!! :D (ja, és nagyon tetszett, ahogy a kislányod kaját kért :D )

Pusz
Vendég

Végre újra nagy élet van a topikban! Tök jó! Bár mire elolvaslak benneteket, mindig elvesztem a fonalat!
Az összebújáok meg voltak, és biztos ami biztos délután és este is. :lol: Kíváncsi vagyok, hogy tényleg most van e pé-m, mert tegnap is és ma is fájdogált ott lent.

Szia Fenike! Szerintem mindenki akkor szüljön babát, amikor úgy érzi, az, hogy ki hány éves nem számít. Én 28 évesen szülem meg a kisfiamat, és most 2 év után szeretnék egy második babát!

Ági! Nem semmi a történeted. Nem irigyellek, mert tudom milyen bújkálni és félni.Nekem volt egy hódolóm a munkahelyemen, aki meg volt róla győződve, hogy én vagyok neki az igazi. Mindent megtett, hogy szétválasszon a párommal, de szerencsére ez nem sikerült neki. Nagyon rossz időszaka volt ez az életemnek, mert olyanokat híresztelt rólam a cégnél, hogy már tökre szégyeltem magam. Rettegtem minden nap, hogy már megint mivel fog előállni, mit fogok visszahallani, hogy most éppen hol szeretkeztem vele stb.Szerencsére aztán idővel mindenki rájött, hogy milyen, és hogy beteg. Volt, hogy felhívott, és mondta, hogy itt és itt van és most lefog ugrani, de sajnos nem tette meg.Aztán szerencsére kirúgták /amihez nekem is közöm volt/, nekünk felépült a házunk, elköltöztünk, telefonszámot cseréltünk. De ez az oka annak, hogy például én nem vagyok az iwiw-en stb, mert nem akarom, hogy újra eszébe jussak.
Vendég

csajok,
nehogy félreértsetek csak olyan furi tapasztalaom volt régen és meg akarom osztani veletek.szóval mikor én elkezdtem irogatnia a babanetre mindenki megkérdezte hogy a 83 a születési évem e :roll: és úgy csináltak minta vmi hibbant lennék hogy ilyen korán szültem.és én ebből azt a konzekvenciát vontam le hogy tényleg kuriózomnak számítok :lol: :lol: és most látom hogy nem,mert ti is itt vagytok :wink: és én eddig úgy élveztem hogy ilyen szemtelenül fiatal vagyok és mindenkit megbotránkoztathatok a korommal de veszélyben a pozícióm,akad konkurencia :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Te jó ég, Ági miken mentél keresztül :x ...
Vendég

little,
egy nap kétszer :shock: :shock: :shock: áááááááááááááááááááááááááááááááá,mondjuk eddig is sejtettem hogy velem van a baj :? vagyis hogy a vágyammal.én már most rosszul vagyok attól is hogy kétnaponta "kell" :oops: :roll:
Vendég

Nyugi Gigi! Én amióta szültem /pedig császáros voltam/ valahogy elvesztettem az érdeklődésemet a szex iránt! És csak most jöttem rá, hogy amiatt a hülye óvszer miatt volt az egész. Valahogy kizökkentett amíg fel kellett rakni, meg az egész érzés olyan mű volt! /már bocs/ Most baromira élvezem a dolgot, hogy végre nincs ez a zavaró eszköz, meg hát a babáért mindent! :lol: :oops:
Vendég

little,
én fogitabit szedtem :lol: :lol: és én hol elvesztem hol visszajön.persze ha project van tuti elvesztem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Mókuska,
várom a képet! Annyira örülök, hogy sikerült. Valószínűleg azért érzem magaménak ennyire a helyzetet, mert pár hónapja én voltam aki az ajándékozó volt. Anyukámnál született két gyönyörűség, és én is az iwiw-en találtam nekik gazdit :D

Little,
akkor te is tudod milyen valakitől rettegni... :( Nem irigyellek. Nekem legalább a munkatársaim is mellettem voltak a nehéz időszakban!

Gigi,
szeritnem annak csak örülni kell, hogy fiatalok vagyunk...
Vivim pont ma mondta, hogy én olyan lökött vagyok, mintha nem is az anyja lennék, hanem a barátnője! :) Ezekért a pillanatokért érdemes élni!!!

Lányok, én megyek aludni... Illetve meglátom apa mennyire fáradt :oops:

Millió pusza, jó éjt.
Ági
csné

Eszter!
Akkor hajrá!!!! Legyél te a januári! :) Mondom én, ezzel a hozzáállással! :wink: :lol:

Fenike!
A honlapunkon is tudsz rólunk olvasni néhány dolgot: www.babanet.mindenkilapja.hu
Szerintem a babázás nem kor kérdése. Bár, azt hiszem, értem, hogy mire gondol a családod, ez inkább csak féltés, nem? De ez úgyis CSAK a ti döntésetek! Na meg persze - mi már kezdjük sejteni - a sorsé. :wink:
JA, egyébként minket meg évek óta azzal piszkálnak, mikor akarunk már gyereket, mert a végén "kifutunk az időből".

Hát, Ági, nem semmi, amit írtál!!! Nem lehetett könnyű! De az a lényeg, hogy most boldog vagy! És úgy tűnik, az élet is veletek van! Pláne ahogy ez a baba megfogant! Szerintem alig várta, hogy jöhessen. :)
A történet eleje nekem is stimmel, csak én útközben másképpen döntöttem, így jött az a bizonyos ab. De ez is egy hosszabb történet.

Little!
Hajrá-hajrá! Csak így tovább! :wink:

meri

Little!
Most olvaslak: mi így kezdtünk babagyártásba, bár ezt már lehet, hogy írtam. Levették a spirált, és mi még védekezni akartunk. Amikor a második alkalommal is elsírtam magam, mert úgy éreztem, hogy apa "sajnálja tőlem magát", akkor azt mondta, hogy ne legyünk már ilyen lükék így 30 évesen, hadd jöjjön Ricsike, ha akar. :D

meri

Sziasztok!
Ma már ment cici Eszternek, fájdalomcsillapítás nélküli szülés Évának, akkor most én jövök.
Kb. : fél órán át kínlódtam ezzel a fránya fertivel. :mrgreen:
Bepötyögöm a nevemet, megírom a címemet, persze nem enged belépni sehova, a címemre meg nem küld semmit.
Itt voltam veletek, de az idegtől alig látok. Neem leeeheteeek eeenyiree bénaaa!!!! Mára időzítettem a csodálatos görbém felrakását, de nem jött össze.
Meri! Nélküled lótúró vagyok.
Köszönöm a mai segítségedet! Így már van végre vonalzóm, na meg ilyen jó kis halam, ami most pont hasonlít is rám :D

Ági! Nagyon sajnálom, ami veled történt. Pont rosszkor időzített a volt férjed. Ne aggódj miatta! Örülj a babádnak és ne gondolj a rosszra! Nagyon sok erőt és boldogságot kívánok!

Titi! Megköszönném a címeket! Aranyos vagy.

Szia Fenike! Nemsokára 30 leszek, és az első babánkat várjuk. Remélem ebben ügyesebbek leszünk, mint én a mai fertis görbében. :lol: :lol: :lol:
Vendég

SZia Mo!
Mit csináltál a fertivel?

meri

Booocsáááánaat! Elrontottam. Ugye nem versz meg?
Vendég

Nem, csak kíváncsi lettem volna, mi nem jött össze. Feltegyem a "januári görbémet"?

meri

Azzal nem lenne gond (talán), hogy feltegyem nektek a görbét. Az a problémám, hogy nem ad regisztrációs nevet és belépési kulcsot. Beírom a nevemet címemet, továbblépek és hogy van tovább? Mire kell kattintani? Mit jelöljek be? Sajnos sehova se enged lépni a jelszó nélkül. A jelszót meg nem küldi el a címemre.
Phu. Ez a gond, ha csak oroszul tudok. Tényleg! Nincsenek ilyen orosz oldalak? Hajnalig áttanulmányoznám őket..... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mo, kerestem neked a leírást a hőmérőzős topikban, de már nincs erőm végignézni. Majd holnap, jó?

Szép álmokat mindenkinek!

meri

Jaj, de jó. Nagyon aranyos vagy!!!!!! Köszönöm szépen! Szia Meri!

Én is pihizek egyet. Mindjárt reggel lesz. Jó éjszakát Lányok! Sziasztok.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok este!

Ági!
Ez szörnyű! A férjem első felesége csinálta ezt, miután az egész kisváros tudta, hogy akivel csak lehetett megcsalta, miközben ő pesten a rendőrtisztin volt hétközben és csak hétvégére ment haza. Majd amikor a párom közölte vele, hogy ezek után jobbnak látná elválni felvagdosta az ereit. Szerencsére gyerekük nem volt, de a férjem még jó ideig nem tudott elválni tőle, mert rettegett, hogy öngyilkos lesz. A válás óta, már 10 éve nem tud róla semmit!
Már nem vagy egyedül, melletted van a férjed, aki erős, határozott ember! Nincs mitől félned! Vivi pedig már elég nagy megérti, hogy egy ilyen embertől nem várhat semmit!
A fájdalomcsillapításról annyit, hogy vannak esetek, amikor nagyon is jó hatású. Például jól tudja segíteni a tágulást. Szerintem is az a legjobb, ha lehetőség van a szülés közben eldönteni, hogy szeretnéd-e. Én egyik szülésemnél sem éltem vele és a szülőotthonban nincs is rá lehetőség, csak bizonyos esetekben, például faros szülésnél.

Fenike!
Én még nem voltam 20 éves, amikor a legnagyobb született. Már 15 éve! Soha egy pillanatra sem bántam meg.
Egyébként Virág a csúcstartó közöttünk: Remélem hamarosan Ő is tud jelentkezni, mert nagyon hiányzik!!!!!

Erzsike!
Lesz az a cici még jóval nagyobb is! Mondjuk a szoptatás 3. napjától. Képzeld el nekem milyen szörnyű volt! Egyébként is 80-as F kosarast hordok és nem hazudok kb a duplájára nőtt a szoptatás elején. Egy egész nyarat csináltam végig pulóverben, mert mindenhol azt mondták, hogy ilyen mérető melltartó és blúz nem létezik! Az szoptatás végetével minden visszatér az eredeti méretére. A férjem legnagyobb bánatára! :oops: :lol:

Meri!
Na igen! A kép! Ígérem hamarosan! Pillanatnyilag nincs mivel fényképezni, de karácsonykor a férjem unokaöccsének gépén csináltunk képeket, csak még nem küldte át. Egyébként, meg amik vannak nem túl frissek!

Eszter!
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az orvosnál!!!!
Nekünk is lejár 14-én a beutaló, meg is kérdezem, hogy baj-e, mert még van időm újat kérni!

Titi!
Megnéztem az esküvői képeidet is! Gyönyörű szép vagy rajtuk!!!

Bocs, hogy most nem írok mindenkinek, később még jövök!
Ja és nekem a ferti mindenáron be akarja rakni a pé-t a 9. napra! Lassan már csak peteérni és menseselni fogok! Persze a múlt hónapban a 10. napon volt,de szerintem az a 9. nap akkor se jó!

Éva

Kép
balimama

Találtam egy görbét, az együttlétek számát tessék figyelni!!!
Szerintem vetekedhet Norbi edzéstervével!
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/61891.html

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt!

Mororo! Nem lehet, hogy az email címed miatt nem küld semmit? Én például a citromailessel nem tudtam regisztrálni. EZért csináltam egy vipmail-es emailcímet, és azzal sikerült!

Fenike! Remélem megnyugodtál, hogy nem számít a kor. Találtál köztünk hasonló illetve ellenpéldákat is! Mondjuk ha én visszagondolok arra az időre amikor 20 éves voltam, hááááát nem igazán voltam még felkészülve egy gyerekre, és a körülmények se voltak ideálisak, pedig a párommal vagyok már 17 éves korom óta, és 20 évesen volt az esküvőnk.

Hát a ciciről csak annyit, hogy az enyémek se túl nagyok /75B/, de terhesség alatt tök jó volt. Aztán szülés után 2 nappal /ahogy Éva is írta/ reggel felkeltem és olyan volt, mintha plasztikai műtétem lett volna. Aztán sajnos a szoptatás vége felé /16 hónapig szoptattam/ visszamentek, amit nálunk is a férjem sajnált a legjobban! :lol:

Ági! Sajnos én nem tudok neked tanácsot adni az érzéstelenítővel kapcsolatban, mivel programozott császárral szültem és ott eleve kaptam. Mivel nekem elég alacsony a fájdalomküszöböm, valószínűleg én is amellet lettem volna, hogy induljon a szülés anélkül, de ha szükségem van rá, azért menetközben kaphassak!

Egyenlőre ennyi, de majd később még jövök, csak most már éhes kismaszat, és ha egy pasi éhes.......
Vendég

Jó reggelt!

Hát köszönöm a biztatást. Jó látni, hogy vannak nők akiknek ilyen fiatalon a baba fontos. Most már nem érzem magam annyira kakukktojásnak.
Az igazi projekt nálunk csak februártól indul, de jobb már most lelkiekben (?) ráhangolódni.... :D
fenike

Jó reggelt lányok!

Annyira szerettem volna még este jönni közétek, de ahogy Eszter is írta, valóban foglalt a gép otthon, pedig néha sokkal kényelmesebb volna úgy válaszolni, hogy közben nem kell azon stresszelni, hogy lebukok idebent. Sajnos egyszerűen képtelek vagyok úgy írni bármit is, hogy ne olvasnám el, ki mit szólt az előzőekben! Csak így nagyjából 1 órába telik ez reggelente… mert hát közben jövök-megyek, dolgozni is kell.

De a lényeg, hogy végre én is itt vagyok! Tényleg jó sokat írtatok!!!

Ági, ennyire konkrétan én sem tudtam a történeted, ez tényleg szörnyű! De Éva, a te történeted sem egyszerűbb. A lényeg, hogy végre túl vagytok rajta, és megtaláltátok életetek párját, és Éva, a Te párod is benned lelte meg álmaid asszonyát!

Verzsike, ahogy Eszternek is, nekem is a merevítő nélküli, pamut melltartó jött be a várandósság alatt, mivel nem tudtam, mennyire fog nőni a mellem, az pedig nagyon tud ám nyúlni, és nagyon kényelmes is. Lehet, hogy annyira nem szép, de ez az az időszak, amikor nem is a szépség, sokkal inkább a kényelem az elsődleges. Én Triumph-ot vettem, igaz nem volt olcsó, de tényleg jól bírta a sok mosást! Amúgy érdekes módon – bár lehet, hogy csak azért, mert nem szoptattam – nekem nem ment vissza az eredeti méretre, a 75B-s méretem mostanra 75C-s, 80B-s lett, még mindig nem tudom, inkább melyik.

Fenike, üdv köztünk, ahogy Meri is írta, a holnapon találsz infót a lányokról, szerintem egyszerűbb, ha ott informálódsz először!

Éva, aranyos vagy, én is imádom az esküvői fotókat!!!

Gigi, végül még magam sem tudom, mi lesz a dokikkal… a szívem visszaküldene a Szent Imrébe, de az eszem azt súgja, maradjak a Sote-n. Mivel egy ilyen kegyetlen „élményt” éltem át itt a klinikán, szerintem itt fogok maradni, annál a dokinál és szülésznőnél, akikkel szültem. A szülésznővel is megbeszéltük, hogy mindenképp szeretnénk, ha ő segítene hozzá legközelebb egy makk egészséges babához. A doki meg szerintem nagyon-nagyon alapos lesz, és talán ez a legfontosabb!!!

Verzsike, én azt tanácsolom, hogy menj el a kórházi UH-ra! Igaz, nincs itt nálam a száma, de holnapra megnézem, és megírom, mert annak közvetlen száma van. Van két délután, amikorra lehet időpontot kérni, akkor viheted a férjed is, amúgy ha odamész, és sorban állsz, akkor sokan vannak, és csak egyedül mehetsz be. Én kétszer mentem időpontra, sokkal egyszerűbb volt úgy, hogy nem kellett annyi időt várni, max 20 percet, amúgy meg volt, hogy 2 órát is! Végülis a doki sem csinálna mást, csak vérvételre meg vizeletre küldene el. Szerintem kérj a háziorvosodtól egy beutalót teljes vérképre meg vizeletre, és csináld meg az UH-t. Hidd el, egyelőre ez is bőven elég lesz, hogy megnyugtasd saját magad. Én biztosan nem bírnám ki 31-ig!!! Kórházi számot amúgy nem tudok a dokihoz, és sajnos a mobilját pedig igen ritkán tudta felvenni. A végén is szerintem csak azért tudtam elérni, mert már megismerte a számom. (Legalábbis azt hiszem…)

Lányok, a taliról… eddig a másik topikban csak hétvégi talit szerveztünk, csak most én önkényeskedem a dátumokkal kapcsolatosan, mivel nekem már egyik hétvége sem jó, és Virág jövő héten megy haza. Szóval tegnap felhívott, és úgy beszéltük meg, hogy jövő kedden (9-én) 19.00-kor talizunk az Árkádban. Nem tudunk később, mert a másik topikosokkal előtte találkozunk, hisz ott picik vannak a családban, ők had tudjanak hamarabb hazamenni. Remélem, ez nem okoz gondot, úgyhogy Virággal ezt egyeztettem le.

Tehát még egyszer: a tali jövő héten kedden (9-én) 19.00-kor az Árkádban a 2. emeleten a Gelati fagyizóban!!!

KépKép
titi_27

A "nem tudunk később" helyett természetesen előbb-öt akartam írni!!!

KépKép
titi_27

titi,
még egy utolsó és aztán eldugulok :oops: és miért kellett átmenned szülni a sotéra a szent imréből?

talit én ismét ki kell hogy hagyjam mert egy:késő lesz nekem,kettő :2 óra míg odaérek és annyi vissza is :?

most el mert itt vannak a köművesek és csak felületesen tudtam visszaolvasni is :oops: és folyton kell nekik vmi :roll:
Vendég

Gigi... akkor gyorsan néhány sorban.

A dokim küldött át, mert ők felkészültebbek a koraszülésre, és a komplikációkra. Annak idején úgy volt, lehet, hogy leszívják a magzatvizet, és ezt a Szent Imrében nem tudták volna megoldani. Aztán a Sote-n rögtön befektettek kivizsgálásra, és úgy volt, bent is tartanak a szülésig, akkor a 29. héten jártam. Szóval nagyjából az volt a lényeg, hogy pihenjek, és húzzak ki minél többet. Végül nem szívták le a vizet, mert annak még nagyobb volt a veszélye. Csak végül még méhen belül meghalt a pici a 30. héten. :( Így ott szültem.

Sajnálom, hogy nem tudsz jönni! Ígérem, a következő talit hétvégére tesszük, ez most tulajdonképpen kifejezetten Virág megismerése miatt szerveződik. Aztán majd csinálunk egy hétvégit is hamarosan!

KépKép
titi_27

verzsike,
a bártfaiba UH ra ezen a számon tudsz ip-ot kérni:06-1-464-8777.
az én tudomásom szerint minden délutánara lehet ip-ot kérni,kettő utánra talán de ha felhívod őket tuti megmondják.beutaló kell hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de csak az első alkalommal.......
Vendég

titi,
már értem :oops:
Vendég

Gigi, tényleg kell beutaló a bártfaiba első alkalommal?! Tőlem nem kértek!!!

KépKép
titi_27

Csak egy gyors bekukk,mert ellep a munka. :roll:
Apa jövő héten viszi a kiskatonákat,előtte 5 nap önmegtartóztatás. :? A tali szuper,alig várom,én ott leszek. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: