Sziasztok Lányok!
Jó sokat írtatok este!
Ági!
Ez szörnyű! A férjem első felesége csinálta ezt, miután az egész kisváros tudta, hogy akivel csak lehetett megcsalta, miközben ő pesten a rendőrtisztin volt hétközben és csak hétvégére ment haza. Majd amikor a párom közölte vele, hogy ezek után jobbnak látná elválni felvagdosta az ereit. Szerencsére gyerekük nem volt, de a férjem még jó ideig nem tudott elválni tőle, mert rettegett, hogy öngyilkos lesz. A válás óta, már 10 éve nem tud róla semmit!
Már nem vagy egyedül, melletted van a férjed, aki erős, határozott ember! Nincs mitől félned! Vivi pedig már elég nagy megérti, hogy egy ilyen embertől nem várhat semmit!
A fájdalomcsillapításról annyit, hogy vannak esetek, amikor nagyon is jó hatású. Például jól tudja segíteni a tágulást. Szerintem is az a legjobb, ha lehetőség van a szülés közben eldönteni, hogy szeretnéd-e. Én egyik szülésemnél sem éltem vele és a szülőotthonban nincs is rá lehetőség, csak bizonyos esetekben, például faros szülésnél.
Fenike!
Én még nem voltam 20 éves, amikor a legnagyobb született. Már 15 éve! Soha egy pillanatra sem bántam meg.
Egyébként Virág a csúcstartó közöttünk: Remélem hamarosan Ő is tud jelentkezni, mert nagyon hiányzik!!!!!
Erzsike!
Lesz az a cici még jóval nagyobb is! Mondjuk a szoptatás 3. napjától. Képzeld el nekem milyen szörnyű volt! Egyébként is 80-as F kosarast hordok és nem hazudok kb a duplájára nőtt a szoptatás elején. Egy egész nyarat csináltam végig pulóverben, mert mindenhol azt mondták, hogy ilyen mérető melltartó és blúz nem létezik! Az szoptatás végetével minden visszatér az eredeti méretére. A férjem legnagyobb bánatára!
Meri!
Na igen! A kép! Ígérem hamarosan! Pillanatnyilag nincs mivel fényképezni, de karácsonykor a férjem unokaöccsének gépén csináltunk képeket, csak még nem küldte át. Egyébként, meg amik vannak nem túl frissek!
Eszter!
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az orvosnál!!!!
Nekünk is lejár 14-én a beutaló, meg is kérdezem, hogy baj-e, mert még van időm újat kérni!
Titi!
Megnéztem az esküvői képeidet is! Gyönyörű szép vagy rajtuk!!!
Bocs, hogy most nem írok mindenkinek, később még jövök!
Ja és nekem a ferti mindenáron be akarja rakni a pé-t a 9. napra! Lassan már csak peteérni és menseselni fogok! Persze a múlt hónapban a 10. napon volt,de szerintem az a 9. nap akkor se jó!