A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Peppino, nekem azt mondta az orvos, akit leginkább bírok a pápai kórházban, hogy nem mond nekem semmit a szülés megindulásának jeleiről, mert nála még sose indult... Szerintem a fájdalomról is kb. ekkora fogalmuk lehet... :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="laki papné"]S írta:laki papnéüti, nem is alma volt! A jó és a rossz tudásának a fájának a gyümölcse, de hogy milyen alakú és milyen ízű????
Egyébként van egy könyvem, az a címe A természet feletti szülés. Ennek az írója azt állítja, hogy ha valaki mindenből tizedet ad, és nem dolgozik vasárnap és tiszta szívből hiszi, sőt Istennek hangosan megvallja, akkor 1. lehet gyereke, bár minden orvos azt mondja, hogy nem, 2. lehet teljesen derűs gond nélküli várandóssága és 3. fájdalom nélküli gyors szülése. Ő ezt átélte.

Én nem tudom, mit mondjak erre. Sajnos, én eddig még ilyesmit nem éltem át, pedig nagyon is jó lenne...

Peppino, reméljük minden rendben lesz és magától elindul az a kisfiú, mert úgy azért sokkal jobb :wink:

Na jó, Imola, akkor majd veled levelezünk :D

Vasárnapi munka... van ahol nem megoldható, hogy ne dolgozzon az ember :wink:

Egyébként az emberi psziché csodákra képes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Asrtid ,Anna remélem nem volt bántó a kis "viccem".Én tényleg hiszek istenbe,de nem járok templomba.Nem akartam senkinek a hitébe taposni!!!!!!!Csak kicsit "viccelődtem".

sutimano76

Astrid,igazad van nincs az a gyümölcs,de ha már így alakult.......... :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Mabe írta:
[quote]V írta:asárnapi munka... van ahol nem megoldható, hogy ne dolgozzon az ember

Én speckó,jobb szerettem a hétköznapi szabadnapokat.Család dolgozik,nem engem egrecíroztat,tudok pihenni,ügyet intézni!!!!!!!!!

[quote]E írta:gyébként az emberi psziché csodákra képes

Már gondolkoztam ezen,lehet beviszek egy kareoke dvd-t és duettezek Atival,lehet úgy könnyebb lesz!! :oops: :lol: :lol: 8)

sutimano76

3,1 A kígyó pedig ravaszabb volt minden mezei állatnál, amelyet az Úristen alkotott. Ezt kérdezte az asszonytól: Csakugyan azt mondta Isten, hogy a kert egyetlen fájáról sem ehettek? 3,2 Az asszony így felelt a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk,
3,3 csak annak a fának a gyümölcséről, amely a kert közepén van, mondta Isten: Nem ehettek abból, ne is érintsétek, mert meghaltok.
3,4 De a kígyó ezt mondta az asszonynak: Dehogy haltok meg!
3,5 Hanem jól tudja Isten, hogy ha esztek belőle, megnyílik a szemetek, és olyanok lesztek, mint az Isten: tudni fogjátok, mi a jó, és mi a rossz.
3,6 Az asszony úgy látta, hogy jó volna enni arról a fáról, mert csábítja a szemet, meg kívánatos is az a fa, mert okossá tesz: szakított a gyümölcséből, evett, majd adott a vele levő férjének is, és ő is evett.
Vendég

[quote="mabe86"]3 írta:mabe86,1 A kígyó pedig ravaszabb volt minden mezei állatnál, amelyet az Úristen alkotott. Ezt kérdezte az asszonytól: Csakugyan azt mondta Isten, hogy a kert egyetlen fájáról sem ehettek? 3,2 Az asszony így felelt a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk,
3,3 csak annak a fának a gyümölcséről, amely a kert közepén van, mondta Isten: Nem ehettek abból, ne is érintsétek, mert meghaltok.
3,4 De a kígyó ezt mondta az asszonynak: Dehogy haltok meg!
3,5 Hanem jól tudja Isten, hogy ha esztek belőle, megnyílik a szemetek, és olyanok lesztek, mint az Isten: tudni fogjátok, mi a jó, és mi a rossz.
3,6 Az asszony úgy látta, hogy jó volna enni arról a fáról, mert csábítja a szemet, meg kívánatos is az a fa, mert okossá tesz: szakított a gyümölcséből, evett, majd adott a vele levő férjének is, és ő is evett.

Oké ,de akkor ki a találta ki az almát???????Már olyan régen is csak pletykáltak?????Basszus kicsoda,mert Ádámon Éván kívül már csak a kígyó volt??????

sutimano76

ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS AJÁNDÉKBA!!!

Kedves Kismamik!

Olyan leendő anyukák jelentkezését várjuk, akik a tervek szerint :) a szeptember 14-i héten hozzák világra babájukat és szívesen vennék, ha készülne az új családtag(ok)ról egy egyedi, kreatív fotósorozat.

Amennyiben érdekel a lehetőség, írjatok üzenetet és megírjuk a részleteket!
email címünk: babafotozas@gmail.com

Kata (http://www.ribizlifoto.blogspot.com) és Andi (http://www.divicoart.wordpress.com)
lmkata

Rosszul aludtam, mert Nórika 3-tól újra szabadulni akart. (szombat óta nagyon aktív, főleg éjszaka, hajnalban). Reggel arra ébredtem, hogy egy cumi koppant a fejemen. Így elég rossz éjszakám volt.

1-re mentünk ctg-re +vizsgálat, kenetvétel. Ctg-re kb 30-40 percet vártam, majd kb 1 óra volt, mire bekerültem a Dokinénihez. Igaz, azt beszéltük, két ember között becsúszok, mert már nem volt időpont. Olyan volt, mintha kicsit "elfelejtettek" volna. Eddig nem ezt szoktam meg. Sajnos nagyon ideges lettem a végére. Majdnem 3-kor jöttem ki ( 1 re kellett mennem. Picit hamarabb is értem oda, mert nem szeretek késni)

A vizsgálat is fura volt számomra. Gyorsan le is zajlott. Olyan érzésem volt, mintha nem figyelt volna rám teljesen. A méhem teljesen puha, és még fenn van a baba. Legutóbb azt mondta, hogy a külső nyitva van. Most nem mondott erről semmit. Nem tudom, mit gondoljak. Kicsit el vagyok keseredve. Nagyon jó doki, szerintem csak adminisztrációs hiba lehetett. Múlt héten is csúszott a ctg, akkor szülés miatt. Akkor is ültem 2 órát. Ha tudom a csúszást, nem sietek, vagy elmegyünk addig fagyizni.

Ez így nekem sok volt egymás után. :cry: :cry: Nem haragszom senkire, csak "kicsit" elszomorodtam.

spickey

[quote="laki papné"]S írta:laki papnépickey, azért két mondatban megírhattad volna, hogy hogy vagy :wink:

Anna: köszönöm az érdeklődést! :) :) Az előzőeket leszámítva jól vagyunk! :) :)

Ha sikerül megoldani, este feldobom az eddigi ctg-ket. (ehhez Apa is kell, mert Én nem vagyok info guru :oops: :oops: és be is kell vinni a gépbe.)

spickey

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76
[quote]E írta:gyébként az emberi psziché csodákra képes

Már gondolkoztam ezen,lehet beviszek egy kareoke dvd-t és duettezek Atival,lehet úgy könnyebb lesz!! :oops: :lol: :lol: 8)

Süti,én például nem vagyok egy tucc tucc zene szerető,de ha ezt a számot lejátszanák nekem a szüléskor,akkor szerintem 3 perc alatt végeznék Kép Kép Kép

http://www.youtube.com/watch?v=iWUSmUrx ... re=related

Kép
v.andi

[quote="peppino"] írta:peppino
[quote="bibiesbrumi"]S írta:bibiesbrumiÜTI: néha az anyósok is tudnak jó fejek lenni ... az enyémnek az utóbbi 3 évben (amióta házasok vagyunk) még nem sikerült ... de talán majd egyszer...

Bibi! Sajnálom, h. ilyen az anyósod, ne haragudj, de olyan jót nevettem ezen a mondatodon!! Nem féltékeny véletlenül a fiára?? Csak mert MIÉRT PONT a házsasságotok óta ilyen???

Peppino, én is nevetek rajta :):):) ... legtöbbször, aztán van, amikor nem ... :roll: :roll: ... van még egy idősebb fia, nem tudom, miért ilyen ... és azért 3,5 éve, mert azóta ismerem !!! ... (A férjemet már 1996-óta, az egyetemről, de anyósomékat csak 3,5 éve, mi nem az egyetemen jöttünk össze :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti!

Nem, én nem vagyok megsérthető hittel kapcsolatban (ezt már írtam a múltkor), csak azt jeleztem, hogy az alma az már csak hagyomány. Igaziból azt sem tudom, ma a Közel-Keleten (valahol ott lehetett az Éden) termelnek-e almát...
És most volt néhány keményebb összehúzódásom, és hát... Még a vacsimról is lemondtam egyenlőre, pedig mindenféle jó dolog van benne (sajtos-paradicsomos hús, rántott hús, mindeféle saláta, krumpli és rizs).
A hozzáállás sokat számít, ezt jól mondta Mabe, hogy hoyan éled meg. És ha EDA kell ahhoz, hogy jól érezd magad, akkor az...
(Vannak még ilyen hagyományok, pl. a Biblia sehol nem beszél arról, hogy a napkeletről az újszülött Jézushoz érkezők királyok hárman lettek volna, és az se valószínű, hogy épp királyok voltak.)

Spickey!

Sajnálom, hogy így jártál, nekem az előző dokimnál sokszor volt ilyen. Nem figyelmetlen volt, csak sok páciense volt... Most eddig még nagyon jól jártam, nem kellett sokat várnom. De már kalkulálok azzal, hogy kell várni.

Astrid

Kép
astrid

Astrid!

Hát akkor mé nem mondod, hogy költői volt a kérdés, de legalább a kör kerületszámításához értek nem????:D

Kép
babcika

Szép estét :)

Nem is tudtam, h Vikinél bennfekvés, v indítás is játszhat... :shock: :shock:

a 2101-es méhszáj azt jelenti, hogy méhnyak 2ujjnyira rövidült, külső és belső méhszáj egy ujjnyira nyitott, a középső zárt. / bár azt nem tudom, honnan tudja, h a belső nyitva van,ha a külső zárt... :shock: :roll: bár nem vagyok nőgyógyász :oops:

Nem aludtunk, már nem is tudom mit csináltam... ja! Gergő füzeteit kötöttem be. Holnap suli 8) utána meg elsétáltunk a pékségbe kenyérét, mostanában nincs kedvem sütni...

Spickey
, ne vedd a szívedre, s ne legyél szomorú! Lehet, h simán el volt havazva!

Astrid, hajrá hajrá!!!! :)

vicger

éhen halok, megyek vacsizni....

vicger

Spickey,sajnálom,hogy így alakult a mai napod
Kép .Tény,hogy nem lehetett egy leányálom,de biztos sok páciense lehet a dokidnak,főleg, hogy ekkor a volt a csúszás.

Kép
v.andi

[quote="astrid"]( írta:astridVannak még ilyen hagyományok, pl. a Biblia sehol nem beszél arról, hogy a napkeletről az újszülött Jézushoz érkezők királyok hárman lettek volna, és az se valószínű, hogy épp királyok voltak.)

A keresztyén hagyományok miatt lett a "bölcsekből" később király... és az ajándékok hármas száma miatt lettek 3-an :wink:
Vendég

[quote="babcika"]J írta:babcikaajj Bibi!

Most megijedtem! Én csak 159 vagyok és ugye Blankinak 1 hete már 9.6 volt a buksija, és 3800gramm volt. Na akkor majd elbeszélgetek a dokimmal szerdán, hogy ha bármi felmerül rögtön császár, mert a legfontosabb, hogy mindketten egészségesen éljük ezt át.

Andi!

Ő most Vikiviktor, akiről írsz? Bocs, csak nem emlékezetem rá,hogy neki indítani akarnának.

BABCI: az semmit nem jelent, hogy velem mi volt !!!! NE PARÁZTASSUK EGYMÁST !!!! ...simán megszülethetett volna, NEM A MÉRETE volt csak az oka a császának ... ééééééés, ami igazán számított szerintem, az nem a súlya és a feje volt, hanem a hossza ... amit nem tudnak becsülni az UH-val ...

téraránytalanság: amikor az anya medencéje kicsi a baba méreteihez = nem tud úgy helyezkedni kifelé, mint egy átlagos esetben ... nálunk ez látszódott az utolsó időben: nekem semmit nem ment lejjebb a hasam, mési megindult szépen, magától a szülés ... ééééés: PETRA IS MEGSZÜLTE SOMÁT: ő sem túl magas, és Soma is nagy baba !!! ... és Manó is megszülte Ákost császár után : szóval no para, ne is figyelj ezekre a dolgokra :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Andi, akkor vidd be valami adathordozón :wink: 8) :D

Spickey, engem is teljesen ki tudnak borítani az ilyen dolgok :( , de legalább egyébként rendben vagy :) , az jó.

Süti, :wink: :D

Astrid, nem ér, hogy mindig megelőzöl, és én csak akkor veszem észre, hogy te már válaszoltál, amikor elküldtem már a hsz-mat :wink:

Kriszti azt én se igazán értem, hogy ezt a 2101-t honnan tudják :shock:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Babci!

Te még kaphatsz 5-öst felsős matekból, de a többiekkel nem lehetek kíméletes! :D:D

Kriszti!

Jó étvágyat! :)
Igyekszem! :wink: :D

Anna!

Ok, amdj igyekszem picit később válaszolni, hogy legyen esélyed. :D

Astrid

Kép
astrid

Hú!Véres verejték árán,de megcsináltam én is az altáji fazonigazítást.Hát nem volt könnyű,de megérte,mintha kicseréltek volna.

Hogy van mindenki????

Láttam,hogy a szombat éjjel tartalmas volt az éjszakai baglyoknak.Én is csak néztem tegnap délután,amikor láttam,hogy 7 oldalt kell visszaolvasnom.Nem semmik vagytok csajok! :D

Nekem vasárnap hajnalban olyan görcsöm volt,hogy azt hittem megszülök.10 percig folyamatosan görcsöltem,derekam le akart szakadni,már a könnyem is kifolyt.Aztán ahogy jött el is múlt.De azért megijedtem egy pillanatra.
Vendég

Hát, ha nem írtok, folytatom.
Holnap szörnyű migrénem lesz (érzem az előjeleket)
Ma reggel a férjem azt mondta a kicsiknek, hogy a játékokat rendbe kell tenni, Margitka leborította a polcot, az egész szoba tele lett (Ja, az este úgy feküdtek le, hogy nem csináltak rendet (későn vettem észre). A fiúk azt mondták, hogy Margit volt, csináljon rendet ő, pedig nagyrészt az ő játékaik. Még mindig ott szórakoznak, pedig már rég aludniuk kellene, mert holnap meg nem bírnak felkelni. Nekem nagyon fáj a hasam, nem bírok nekik segíteni, a nagyok nem akarnak: nem az ő szobájuk. Aki pedig az egészet kitalálta, pontosan ma este kellett elmenjen családot látogatni. Természetesen akkor szólt "előre", amikor elindult. Úgyhogy ha holnap nem jelentkezem akkor felrobbantam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Mindig akkor írtok, amikor én is :wink:

Lina, szerintem egy ilyentől bármelyikünk megijedt volna.

Köszi, Astrid :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Megyek összekészítem az óvodások cuccát, aztán elzavarom őket aludni (remélem, nagyjából kész lesznek addigra) és bocsánat, hogy már megint csak panaszkodom :oops:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Na azé tánéni, a többiek még eddig sem jutottak!!!!

Bár bevallom,hogy azt tudtam,hogy mit akarok kiszámolni, de a képletet apuci mondta, kb .1 hete, mert engem akkor foglalkoztatott ez a dolog. :D

Nem ilyedezek én Brumi, úgyis úgy lesz,ahogy azt a jó Isten akarja!!! Csak első hallásra gondoltam bele úgy,hogy jaj mi lesz, de általában lenyugszom és akkor normális vagyok ismét.

Olyat főztem, ááááááá, nyami, na csak hülyülök, és ezt lehet diétásoknak is. Szóval család ült egy doboz olajos és egy doboz paradicsomos hal felett, de jó volt, jóllaktunk.

Kép
babcika

Anna, csak nyugodtan panaszkodj :) A rendrakáshoz mennek a drukkok! :) Már nálunk sincsen sok nyoma a gyerekszobában annak, hogy valaha ott puccba vágtam a jövő hetet is....
Fel ne robbanj, annyit nem ér az egész! :)

Andi, de bunkó vagyok, elfelejtettem, pedig akartam: Gratula a 36. héthez!!!!!!!!!!!!!! :) :) :):)

Jó lenne, ha ma éjjel beindulna Luca, így nem kell azon filóznom, hogy most riasszam haza Ateszt szolgálatból, vagy ne.... mert ugye holnap dolgozóba megy... persze ez csak akkor lesz kérdés, ha holnap akar elindulni a világot felfedezni a lányka..... Azért én szeretném, ha Atesz pont itthon lenne :oops:

vicger

én személy szerint segghülye vagyok matekból. és akkor még finoman fogalmaztam.

vicger

Én okosnak akartam tünni, és sikerült is egy darabig, míg Astrid a kérdező ki nem bökte, hogy ő matek tanár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
babcika

Kriszti!!

Mondogasd a lánykátoknak,hogy jöhet, hátha jönni is fog!!!

Kép
babcika

Anna,ennyire megérzed a migrént? :shock: Nem lehet könnyű igazságot hozni a gyerekek között.Holnaptól fura lesz,hogy "nyugi" van otthon.

Lina,az elmúlt hétvége eseménydús és frontokkal teli.Nem csodálom,hogy nálad is így alakult.Az a lényeg,hogy már jobb.

Daninak is holnap évnyitó.Mondom neki,hogy hánykor keltem,hogy elérje a 7 órási buszt,mire kérdezi,hogy nem viszel el???Mondom neki,nem.Szegény teljesen összetört,hogy vége a jó világnak.Pedig tavaly év vége felé mondtam neki,hogy szeptembertől nem tudom minden reggel bevinni.

Kép
v.andi

Babcika mondogatom én, de cseszik hallgatni az annnyára. Na, meg lehet h a hócipője tele ezzel a zsivajjal ami nálunk volt ma. Úgy gondolja, hogy jó neki egyelőre a csendesebb pocakban :lol: :lol: :lol: :?

vicger

Anna!

Migrén, én el sem tudom képzelni milyen az, de a főnökömnek volt rengesen amikor még egy irodában voltunk, és volt,hogy a szemét nem bírta nyitva tartani, meg haza kellett mennie algopirin injekciót beadni magának (doki) annyira szarul volt.

A gyerekek hátha maguktól rájönnek,hogy anya már nem bírja!! De semmiképp ne robbanj fel!!!

Kép
babcika

Kriszti! Van egy ötletem: Legyetek nagyon csendben, és akkor hátha nagyon kíváncsi lesz,hogy hova lett a családja és ilyen :shock: rácsodálkozós fejjel kijön!!!! :lol:

Kép
babcika

Anna, Atesz most okoskodta, hogy a migrén belső szervi elváltozásokra utal /kínai gyógyászat/ vese, máj stb. Ha gondolod, s kedved s időd lesz hozzá, járj utána. Max nem lesz migréned ;)

Az egész napom egy kósza fájás bakker :roll: Jó lenne, ha már sorba rendeződnének :lol: :lol:

Mondjuk az az igazság, hogy ha jobban belegondolok, akkor ez a mostani mindenórás állapot, egy teljesen kiváltságos állapot... valami olyasmi, mint a karácsonyvárás... az adventi időszak.. jó ez a felfokozott izgalmi időszak, hogy az ember figyeli magát, a testét, a jeleket, elképzeli h milyen lesz a szülés, milyen lesz először meglátni a picit, akiről addig csak elképzelései voltak, na meg pár uh kép.. milyen lesz kézbe venni, mellre tenni.... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... szóval jó dolog :) s mennyien szeretnének most a helyünkben lenni....

vicger

Babcika okés :) :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Kriszti,Luca lehet megvárja a hét végi frontot.Szóval várj még egy kicsit :wink: Ez viszont nagyon édes volt,hogy :valami olyasmi, mint a karácsonyvárás... az adventi időszak..

Ma amikor Ritáékat látogattam éreztem,hogy jó lenne,ha a babák végre kibújnának.Annyira jó volt látni Ritát,és azt a gyönyörű,nyugodt kisfiút.Olyan békésen aludt.Elhiszem hogy már nagyon szeretnéd Te is Lucát inkább kint!

Kép
v.andi

Andi, most néztem Junior szobáját, nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! :) :D :D :D :D :D :D

vicger

Az jutott eszembe aznap éjjel mikor begörcsöltem,hogy ha az eredeti kiírást nézem (szept.16.) ami a tényleges utolsó mensim szerint volt,akkor végülis már nekem se sok lenne vissza.Két hét.De ugyebár a doki bevariált és áttette a kiírás napját okt.1-re. De aztán ki tudja.Végülis ha akar úgyis jön a kiscsaj. :D
Vendég

Várok én, várok :) Pedig aztán türelmem az nem sok :D Na, de a cél érdekében mindent :D

vicger

Lina, egyébként miért tette át az időpontot? Az pedig, hogy ha akar úgy is jön, nagy igazság :) Ebben a születésdiben a gyerkőcök döntenek :)

vicger

Hát holnap még pont nem lesz nyugi,mert mire hazaérünk Pápáról, ők is hazaérnek :( , de már főztem egy jó nagy fazék babot, hogy legalább ne haljanak éhen ("Bab? Már megint kedd van?")

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="vicger"]A írta:vicgerndi, most néztem Junior szobáját, nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! :) :D :D :D :D :D :D

Köszönjük a székesegyház nevében. :wink:
Pont most tettem még melléjük hármat,mert végre van matracunk,és lepedőnk :oops: :lol: :lol: :lol:

Ma már nem vettem be magnéziumot.Nagyon megérezni a különbséget.Meg is volt ma az első kósza jóslóm este.Most ezt érzem,nem én leszek az utolsó :roll: :lol:

Kép
v.andi

Vicger:azért,mert nekem pont egy hónappal előte,novemberben volt egy cisztám a petefészkemen és ettől felborult a mensim is.Ő pedig így nem a tényleges utolsótól számolta,hanem az eredetihez viszonyított és abból számolt.Remélem érthetően fogalmaztam meg. :D :D
Vendég

Itt a szeptember, s a tévé ismét tele van full szeméttel.... most mit fogok én nézni? :cry: 8)

vicger

[quote="lina85"][ írta:lina85b]Vicger:azért,mert nekem pont egy hónappal előte,novemberben volt egy cisztám a petefészkemen és ettől felborult a mensim is.Ő pedig így nem a tényleges utolsótól számolta,hanem az eredetihez viszonyított és abból számolt.Remélem érthetően fogalmaztam meg. :D :D

Babcika biztos érti,mert matekzseni :lol: :lol: :lol:
A lényeg,hogy jól vagy! :wink:

Kép
v.andi

Én most elmegyek aludni. De ha nem muszáj, ne írjatok 20 oldalt holnap délig :wink: (ha muszáj, 50-et is elolvasok :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="vicger"]I írta:vicgertt a szeptember, s a tévé ismét tele van full szeméttel.... most mit fogok én nézni? :cry: 8)

Banyek,pont ezen gondolkoztam én is.Eddig sem volt semmi,de most :shock: Újra a jól működő sorozatok.....

Kép
v.andi

Anna,jó éjt neked.Én megígérem,hogy nem virrasztok.Reggel korán kell kelni.Jó pihenést.

Kép
v.andi

Lina, ahhha, assszem értem. ...

Andi, üdv a klubban :D :D :D Egyébként jut eszembe, most mi van Vikiékkel??

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: