A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Apa kérdésben Én is egyet értek Potykával! Lehet, hogy furcsa de amióta terhes vagyok Apa legalább 10-szer(9 hónap) volt beteg előtte amióta megismertem 1-szer(5 év alatt)! Szerintem ez sem véletlen!
Vendég

babu

pakson van egx jo kis bolt én 2200ft-ért vettem és volt e kosaras is

tök fehér

Képimg][/url]
Kép
ronix

:evil: :evil: :evil: kicsit pipa vagyok.... de lehet én vagyok a vak! A dm és a pampers indított közösen egy nyereményjátékot, aminek a sorsolási ideje 23-a volt. Azt írták és mondták a telefonban, hogy a dm honlapján fennt van a nyertesek neve. Én meg NEM TALÁLOM! Ha esetleg valaki rápillantana....
Másik kérdés. Ugye a kismamiknak jár valami ingyenes oktatás a munkaügyi központok által. (uúgy, mint a munkanélkülieknek az átképzés). Erről valaki valamit esetleg tud?
magdolnam

[quote="vidokata"]P írta:vidokataersze mérges szoktam lenni de annak rögtön hangot is adok! Aztán megbeszéljük, hogy nem esett jól, majd kiengesztel és fordítva!

Egyetértek!

Én is kidühöngöm magam gyorsan, elmondom a véleményem.

Azzal is tisztában kell lennünk, hogy igen csak fel vagyunk turbózva most hormonokkal, és vszínű máskor nem tulajdonítanánk ugyanannak a dolognak jelentőséget, ami most kiborít.

Higgyjétek el sokszor apának is elég minket elviselni.....
20150601134430

Jó reggelt!

Visszaolvastam, de már nem nagyon emlékszem. Az tuti, hogy hatalmas pocakokat láttam!

Hene, Andi, Sziszka, megy a drukk+++++

Dittke! Üdv itt. Itt tuti nem fogsz unatkozni.

Ronix! Remélem nem kell megműteni Tinát!

Wera! Reméljük befordult Nóri! Drukk!

Muffin! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Lányok nyugi! Ne is törődjetek apák hülyeségeivel! Fő a nyugalom.

Mi tegnap végigszaladtuk a keresztgyerekeket, elvittük a gyereknapi ajándékokat. Voltunk sógornőméknél ebéden. Grilleztünk. Jó volt, este értünk haza. Kicsit elfáradtam.

Most először álmodtam én is. Azt álmodtam, hogy a Tescoban rohangálok és nem találok újszülöttnek való pelenkát. Tiszta ideg voltam. Meg nem pakoltam össze a kórházi cuccot és már sürgetett az idő. Szóval ma tuti összerakom ami van.

Rolkó is sok játékot kapott gyereknapra. Úgy imádom!! Annyira jó nézni, ahogy örül a dolgoknak.
Mivel tegnap nem aludt délben, még most is húzza a lóbőrt.

Kép
szly27

Ronix! Paks Nekem egy kicsit messze van! De köszi! :D
Vendég

babu tudom
ha gondolod veszek és küldök ha máshogy nem
megy

Képimg][/url]
Kép
ronix

most lépek majd jövök ha megjöttünk

kata szekszárdra járunk

Képimg][/url]
Kép
ronix

Jo reggelt!

ujra itt!
Latom azert a hetvegen nem volt tul nagy porges, mindenkinek volt mit tennie.
En elegge elvoltam otthon, de nem csinaltam semmi kulonoset. Uldogeltem a kertben, ettem barackot:), jott nehany baratom, kaptunk toluk babacskanak dolgokat...De jo volt, most jo darabig ugysemmegyunk megint.

Nekem a feliros dolgokra azt mondta a vedono az elso latogatasa alkalmaval hozza, mert hogy most nem tudja felirni, mert nem tudjuk a gyerek nevet ugye biztire. Hat kicsit furi, hogy hazaerve semmi ilyenunk nem lesz, szoval lehet sok penzert azert beszerzem legalabb a koldokcsonk apolasahoz a cuccokat. Mert az meg hogy apuk aelugrik a receptekert- mondta ez is megoldhato, ha pl hetvegere fog esni a korhazbol valo hazajovetel- na szoval az kivitelezhetetlen, mivel parom fel 7ig dolgozik, es nem eppen a kornyeken.
De az lett volna a meglepo, ha felirta volna, szerintem minden esemeny ilyen korulmenyes lesz ezzel a vedonovel:(, na azt meg nem olvastam vegig amiket ma irtatok, olvasok tovabb!
Vendég

MAgdi: ez az ingyenes oktatas dolog engem is erdekelene!
Egyszer neki is alltam kutakodni utana, de csak olyan helyet talaltam, ami kedvezmenyt ad, ingyenest nem. Pedig multkor olvastam valamelyik ujsagban.
Megprobalok utanajarni!
Bar ha csak a felsooktatas ingyenes, aza nnyira nem erdekel, ha ilyen okjs az naggyon!
Mivel minden tapasztalt nelkul , gyermekkl , 30 evesen nem igen fogok munkat talalani, majd ha itt lesz az ideje:(
Vendég

:) ha tudsz valamit, akkor írd majd meg! Én is próbálok kutakodni
magdolnam

A munkaügyi központban kérdezzétek!!!! SOk minden változott, mióta ezzel foglalkoztam (ingyenes képzés), de gondolom a szervezők ők maradtak. Területileg illetékesek, úgy érdemes keresgetni. (és sok okj-s volt)

potyka

Babuli: en a ugarban levo skalaban vettem 700 Ftert. Kosarmeret nincs rajta. en egyenlore jelenlegi meretem vettem, de volt 95os is.
Ha arra jarsz esetleg megeri megnezni.
De c&a-ban is van, ott a keto 5000 tan?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Muffin! Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!

Wera! Látom lelki szemeim előtt, hogy papucsban és köntösben rohansz hazafelé Nórikával! :lol:

Andi! Bocsi, de negyed háromkor elnyomott az álom és nem tudtam rád tovább koncentrálni! :lol:

Még egy-két felsőt akarok magamnak venni amibe most férek bele.
Apa ma kap fizut, majd körülnézek egyik nap!

Hú, ma megyek este 8ra fogorvoshoz. Előre fo..k!

Apa-témára visszatérve: nem tiltom sehonnan, mehet nyugodtan ahova akar, de mikor négykor azt mondja telefonon a kocsmából, hogy indul és siet haza, és mégis nyolc óra mire hazaér....
Vagy mikor nyolckor elindult, hogy iszik egy pohárral, és nem marad sokáig, mégis hajnali fél 6kor(!) csámborog haza...
Azért ez már nem normális. És ezt megtette a baba előtt is, szóval ne magyarázkodjon! Annyira meg azért nem vagyok hisztis pics@!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

AKata, Ami, Babuli, szép pocakok!!!!
Timi elhiszem, hogy berágtál a párodra! :twisted:
Linda én szoktam néha olyan remegést érezni. De hogy mi lehet??? :roll:
Muffin BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Ronix drukk a kardiológiára!
Andi drukk az NST-re!!!!

Velem nem tudom mi van ma. Tök nyomott vagyok. :? Felkéne kicsit pörögni.

Kép
sziszka82

Szép jó reggelt MIndenkinek!

Muffin boldog névnapot!

Babuli, ha jártok corába akkor ott is van 2e forint körül! Mondjuk csak fehér van, de nagyon jó.én ezt használtam már és most is vettem még egyet! 8)

Roxin, drukk Tinának!

MOst megyek, mert ma lesz az első ctg-m és össze kell szednem magam!

Vigyázzatok magatokra!
bencuri

apa tema: azt hiszem az olvasotta utan fogjam be a pofacskam, hogy parom "csak" a heti egy ket kosarazashoz ragaszkodik. de en abba sem fogok belenyugodni, mert mindig hetvegere esik ugye, mert maskor dolgozik, plussz nem 2 orara megy:(
Nem tudom mi lenne amegoldas, en tiltani nem akarom, megis bant mikor ott van egesz delutan, holott en mindig egyedul vagyok, es azert tobb lenen az igenyem, mint lefekves elott 2 orat latni ot, esetleg beszelgetni kicsit, vagy megnezni egy filmet.
Ez lehet 60 evesen ki fog mar elegieni de most nem!
Es valahogy o ezt ne erti!
mindig mondja szeretene velem lenni, de az egyensuly nincs meg, es mindig szemere vet, hogy a rohadt labad fontosabb neki, mint en.
Sajna nem latom a kiutat, max ha elkoltozunk olyan helyre ahol nincs kozelben palya:)
Nem tudom valtozni fog e a szitu, ha itt lesz babaoka is, de ha nem, akkor lazadozni fogok!
Vendég

ja, remsegesen szuper, otthon mint mindigg elojott az allargiam- amit nem igen tudom mi miatt van, de csak otthon van:(- igy most minden viszket, el van dugulva... AAAAAAAAAAAA!
Vendég

Bencuri: de izgi! Elso ctg!
Mindenkinek hogy szalad az ido!!!!!!!!
Vendég

Igen! Izgi! :wink:

És akkor utána csak ugy elmúlik az allegriád semmitől? ez furi?
bencuri

nem sajna nem csak ugy mulik el. MA is rettentoen szenvedek. Viszket minden orrom bedugulva...
kb eg het es elmulik!Minel tobbet voltam otthon, annal nehezebben mulik el:(
El fogok menni majd egy alleriaszuresre, mert nem igen tudom mi lehet ez, de szerintem vag ypenesz, vagy kutya macska szor.
Es ez azota van,m iota Pesten elek. Elotte semmi bajom nem volt otthon sem!szoval nem a csaladom:) VAgy megis?
Vendég

Sziasztok!

Muffin! Boldog névnapot!

Babuli
! Nagyon durva pocakod van! Mintha ikrek lennének!

Ami! Neked is szép nagy a pocid!

Andi
! Hajrá! Hátha!

Kata! Réka kislánya édes- mondjuk utálja a babakocsiban ülést, így kicsit nehéz sétálni vele, de kenguruban teljesen jól elvolt. Helgáék elvileg pénteken mentek haza, tegnap írtam sms-t, nem válaszolt, gondolom örül, hogy él. Egy 15 hónapos és egy 6 napos nem lehet kismiska...

Ronix
! Drukkolunk!

Kriszti! Szerintem apa jobban fog viselkedni, ha itt lesz már az ő kisfia. Olyankor benő általában a fejük lágya!

Szly! Adj egy puszit Rolinak a nevemben (csak ugy gyereknap alkalmából!:)

Képzeljétek tegnap volt 10 éves az érettségi találkozom. Annyira jól éreztem magam és főleg olyanokkal beszélgettem, akikkel nem szoktam, ugyhogy tényleg klassz volt. 3-an várunk babát, mind július elejére közepére és minden babó kislány! Tök vicces!

Na, megyek kicsit pakolgatni, csempét mosni és salátát csinálni a konyhába.

Sajna nyomott vagyok én is , tompán fáj a fejem. Asszem melegfront....

Na, mindenkinek szép napot mára!!!!

Kép
andkata

Bencuri! Én holnap megyek első ctgre + Uh is lesz!

Dobok néhány képet Roliról.

Mindig menekül, ha öltözni kell:

Kép

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Hát nagyon remélem, hogy megváltozik, mikor már itt lesz Levente! Na majd kiderül nemsokára...

Na, mostmár leszakadok a témáról, megyek festeni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Unokatesókkal:
Kép

Kép
szly27

Apa nyakában, ami nagy szó, ert eddig félt!

Kép

Kép
szly27

Köszi Kata! Már át is adtam Rolinak!

Bocsi, ha sok vagyok a képekkel. Jelentem ennyi!

Kép
szly27

Hene! Merre vagy! Jól látom, hogy ma még nem voltál?

Kép
szly27

Szép napot :D

Ronix+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Muffin :D
Boldog névnapot!!!

Apák: eddig én nem írtam sokat Apáról, de kb. ugyanaz a helyzet vele, mint a többséggel. Félt, meg óv, hogy ne emeljem meg magam, ne hajolgassak, stb., de ha hazaér és - ahogy én hívom - "otthonos rendetlenség" fogadja, akkor csóválja a fejét, és sopánkodik, hogy mi lesz itt, ha 2 gyerek lesz, mi lesz, ha majd... Azt azért tudni kell, hogy ő 4 éve egy nagyon kemény depresszióból gyógyult ki, amit a szüleitől örökölt, és nagyon nehéz vele néha. Rettentően borúsan tud olykor hozzáállni dolgokhoz. Rengeteg energiám van abban, hogy reggel a lehetőségekhez képest jókedvűen induljon el dolgozni.
Ráadásul - és ez szerintem nem csak rá igaz - a felelősség is nyomasztja nagyon. Első gyereknél is felmerülhet ez, de második, többediknél talán fokozottabban, és nála ugye a depresszió miatt még fokozottabban. Fel tudjuk őkat nevelni, elég pénzt fog ő keresni, lesz-e munkája? Ahogy ő mondja retteg a létbizonytalanságtól. Kőműves, tehát szezonális munkája rengeteg van, télen meg fel kell élni a tavasztól-őszig tartalékolt pénzt. Nem könnyű. És közben látja rajtam, hogy mosolyogva simizem a pocakom, csillogó szemmel pakolom a KH-i csomagot, és izgatottan várom a szülést. Ettől talán még nagyobb a kontraszt, és ilyenkor azt mondja rossz embernek érzi magát, aki még örülni se tud. De persze tud, csak ritkábban, és nem olyan felhőtlenül.
Hú, nem írok erről többet, nem akarok mélylélketanba belemenni, de tény, hogy a várandósság, és a szülés, egy hatalmas változás az életünkben, és ezt olykor mindannyian nehezen éljük meg. Még olyan várva várt 2 baba esetén is, mint pl. nálunk...(Tudjátok 6 lombik...)

Hene-Sziszka-Andi :D
Külön drukk a mai napra!!!

Véda
Vendég

Szly: nagyon édi Roli! De ezt már minek is írom! Gondolom tudod! :lol:

Véda: hát nagyon ügyi feleség vagy és csak így tovább! Erről szól a házasság meg a család! Ha valmelyiknek problémája van a másik próbál segíteni! Ha nehéz olyankor meg kitartás!

Az én férjem is retteg, hogy hogy fogunk megélni, meg bármelyik pecben megszűnhet az állása, meg hogy fel tudja e majd nevelni! Sajnos ezzel szerintem a legtöbben így vannak! Én meg nem akarok tudomást venni a még be nem következett rosszról (persze tudom, hogy megtörténhet de még megvan az állás) és moist örülni akarok, mindennek de elsősorban a babának, meg neki!
Vendég

Szly!
Roli nagyon Tündér Manó!!! Micsoda combikája van!!! Harapdáld meg helyettem is!!!!

AKAta!
Örülök, hogy jól sikerült az oszt. találkozó!

Kriszti!
Hát igen, az már nagyon durva, ha fél 6kor jön elő! Én már tuti, hogy a mentőkkel és a rendőrséggel kerestetném!
20150601134430

Szly, nagyon tündéri Roli! :lol: Neked pedig szép a pocakod!

Kép
sziszka82

Megvan a válasz az oktatással kapcsolatban:
kinek nem volt munkaviszonya, annak a gyermek betöltött 1.éves kora után igénybeveheti, ha volt munkaviszonya, akkor a betöltött 1,5 éves kora után veheti igánybe az ingyenes képzést. A képzés csak akkor indul, ha elkülönítenekre a mittom én ki által.... de általában szokott indulni. Nem sorolta fel. Be kkell menni személyesen és ott intézni.
magdolnam

sziasztok csajok!

Wera! :lol: Vicces lehetett a porszívózás!
Vigyázz magadra!
Várom a híreket,kíváncsi vagyok mit mond a dr.!

Szandi,Hene,Sziaszka hajrá!!!

HENE??????????? Még nem jelentkezett!!!+++++++++++++++

Kriszti! Én is azért voltam mérges,mert 3-kor hívott Apa,hogy 1 óra múlva indul én meg rákészültem,erre 8-kor jött!
:cry:
Na mind1 ezen már túl vagyunk!
Biztos mi is nehéz esetek vagyunk!

Szly! Roli nagyon édi!!!

Ronix! Megy a drukk a kardira!!!

Babu! Hajrá költözés!
A hasviszketés nálam megint a tetőfokára hágott,mindjárt megvadulok!!! :twisted:

Véda! Sajnálom a párodat és örülhet,hogy ilyen párja van!
Nagyon nehéz időszak lehetett!
Én pánikbeteg voltam a vetélésem után (még egy kicsi azért maradt) ezt már írtam asszem és ha akkor nem áll mellettem ilyen ember mint Apa valószínűleg már nem élek!!!
Ez most lehet durván hangzik,de így van,volt!
Sok mindent kellett mellettem megélnie!
Regényt tudnék írni,de asszem ennyi elég is erről!

Amúgy rettenet szar éjszakám volt megint,fájt az összes csontom,a derekem,a ahasam!!! :shock:
Kicsit izgultam,hogy mi lesz,de aztán abbahagyta!
És a kutyánk egész éjjel ugatott!!!
Annak is mi baja?????????
Most persze kivan dőlve a napon! :lol:

Apa nemrég hívott,azt mondta nincs kedve dolgozni,nem megyünk szűlni????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

[quote="ibm"] írta:ibm
Apa nemrég hívott,azt mondta nincs kedve dolgozni,nem megyünk szűlni????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sztem meglepődött volna, ha azt mondod, hogy DEEEEEEEEEEEEEE!

Na jobbra el, mert magától nem készül el a rakott krumpli.
20150601134430

jó reggelt mindenkinek :D
próbáltam visszaolvasni, de nem nagyon ment, vagyis sok :D , de azt leszűrtem hogy nem szült még senki :D
a hétvége lehetett volna jobb itt is :(
a pisilésről annyit hogy nem voltam éjszaka, de aki gfondolja nyugodtan adja át nekem mert én boldog lennék ha mehetnék éjszaka pisilni akár fél óránként is :?
muffin szép a lábad, az enyém dupla ekkora :?
tegnapelőttre lement a dagadás erre tegnap visszajött, ami 1,5 liter folyíadékot megittam előtte való nap meg 2 litert nem pisiltem ki, vagyis jó ha voltam 3x össz-vissz toaletten :cry:
du meg védőnő, holnap doki, jó lkilátások :?

Kép
Kép
h. szilvi

MAgdi: ez jo, hir, hogy van, amugy meg nem igen ertem mi a szitu.
De akkor meg van kis idom utanajarni:)
Csak tenyleg jo lenne valami!
Vendég

Na, csak hogy én is egy kicsit.
Az én párocskámnak is van egy depresszív hozzáállása sajna a dolgokhoz. 20 éves kora körül kifejezett pszichoszomatikus tünetei voltak, mostanra sokkal de sokkal jobb, de néha vannak napok- ahogy Véda írja- hogy kb össze kell kaparnom, hogy el tudjon viszonylagosan nyugodtan indulni reggel a munkába ( és szerintem nagyrészt a szülei hozzállásástól és nevelésétől alakult ez igy- habár jószándékú emberek és nem akarom őket bántani....). Néha tök jól van, semmi, de tud azért nehéz lenni... És semmilyen munkában, soha nincs életbiztosítás, hogy nem fognak elbocsájtani.
Véda ez hogy volt Lilla születése után? Rosszabbul volt apa vagy jobban? Attól félek, hogy sokkal kevesebb erőm lesz támasztani őt, ha szüksége lesz rá...

Kép
andkata

Szly! Roli nagyon édi! Te pedig csini kismami! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Még itt vagyok! :cry: Hasonló éjszaám volt, mint Andinak. Estére mindig fáj a poccakom alja, alig bírok mozdulni, csak nyögök. De hát semmi.
Ma korán keltem, be a munkahelyemre, fényképezés. Egy fél órát beszélgettem a kolléganőimmel, aztán jött apa és hazahozott. Megreggeliztem és visszabújtam aludni. Ma nagyon nyügi és álmos vagyok. Állítólag az egyik csajszi végigaludta a szülés előtti éjszakát. Holott ő semt sem hagyta a fia aludni éjszaka.
Nem lenne már rossz. Főleg egy ilyen vonalzó láttán!

Andi nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!! Mesélj mit mondanak a cikk-cakk vonalak??

KépKép
hene

hene: megy a drukk!
Vendég

Hene, ez a szöveg új, ugye? Kezd tényleg izgalmas lenni...

potyka

Anyjuk, Bencuri! Köszi a tippeket a melltartóhoz!

Ibm! Tegnap este Nekem is fájt a hasam alja! Egy kicsit be is szartam! :lol: Apa bizti rosszul lett volna ha azt mondod Neki mehetünk szülni! :D

Szly! Roli nagyon cuki! :D

Andkata! IKREK( horoszkóp)! :D :D :D
Vendég

Hene! Megy a DRUKK!++++++++++++++++ :D
Vendég

Sziasztok!

Voltam gyerekorvosnál meg védőnőnél. OTinak szerdán lesz egy elég durva vesevizsgálata, ahhoz kértem papírokat.
A védőnőnél meg minden ok volt. Azt mondta, ők előre oda fogják adni az újszülött receptcsomagot, a gyerek nevére és az én taj-számomból kombinált számra.

Ronix, drukkolok, hogy rendben legyen minden! Azért nem lehetkönnyű, hogy már 6 éve mindig úgy mentek el kontrollra, hogy hátha az lesz az utolsó, aztán kiderül, hogy még mindig nincs vége...

Szly, Roli édes és bátor! Szép nagy már a pocakod!

Andkata, örülök, hogy jó volt az oszt. tal. Micsoda egybeesés a többi kismamival! Mi tesómék (és Anyuék) szomszédjáékkal vagyunk így: 1-1 hét különbséggel jövünk én, a szomszéd lány és a tesóm, csupa lányokkal :)

Apa-ügyben én is egyetértek Potykával és a többiekkel. Amikor csak úgy önmagáért szeretgetem, látszik rajta, hogy sokkal jobban beletalál a szívébe. Ő legalábbis szerintem nálam is sokkal érzékenyebb fajta. Amióta Oti megvan, és őt aztán tényleg olyannak kell szeretni, amilyen, azóta jobban ráérzek Apánál is, hogy a jóra figyeljek, pozitívan álljak hozzá és a dolgaihoz. Egyedül a dohányzást nem bírom szó nélkül hagyni...

Amikor az első gyerekemet vártam, és amikor Oti még picike volt, én is sokszor kiborultam, hogy nincs velem, velünk, szóvá tettem, ha csak negyedórát késett stb. Most már erre időm és energiám sincs, megtanultam egyrészt, hogy nem lesz tragédia, ha olykor egyedül fektetem le a gyereket vagy egész nap csak én vagyok vele, másrészt rájöttem, hogy nekem is bőven vannak hibáim, amiket fel lehet hánytorgatni. Ennél sokkal fontosabb, hogy tudjam, számíthatok rá az igazán fontos dolgokban.
Azért ha órákat késne, és nem szólna, biztosan megemlíteném neki, hogy ha nem tetszik, hogy kiabálok vele, keressen egy olyan nőt, aki mosolyogva elviseli ezt neki. Ő meg aztán olyan, hogy ha este elmegyek barátnőzni, képes óránként telefonálni, hogy mi van... :roll: szóval biztosan nem pakolna össze :)

Vidokata, Véda, olyan jó, hogy a párotok ebben is számíthat rátok! Sajnos a mai világ nem a biztonságról szól, azért csak imádkozni lehet, hogy odaföntről megkapjuk, idelent meg úgy rángatják alattunk a talajt, hogy csak na.... ezért is vagyok boldog, hogy van egy társam, aki mellettem van és én mellette. Ez azért jelent valami állandóságot az életünkben :)

Anyjuk, mennyire boldog lennék, ha lenne 1-1 esténk, amikor van 1-2 óránk arra, hogy kicsit beszélgessünk vagy csak bámuljuk a tévét együtt :)

Na, kicsit hosszú lettem. Megyek, bekapok még egy szelet kalácsot (ma ez lesz az ötödik....), aztán nekiállok szalvétatechnikázni. Két barátnőmmel is talizom a héten, kapnak csini kis dobozkákat.

További minden jót nektek!

37+-osoknak megy a drukk!!!

Kép
Kép
bondi

Köszi a drukkot! Jó erőssen tegyétek!!!!!!!!!!!! :)

KépKép
hene

Sziasztok!

Nem találom a hozzászólásomat :roll: :roll:
Eltünt valahol az éterben!

Kép
Kép
patr

Na ez bezzeg célbaért!

Bondi, én is imádok szalvétázni!

Kép
Kép
patr

Bondi!
Otinak előre is megy a gyógypuszi! Mennyire lesz durvaa vizsgálat?
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: