A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Csoki
A gyerkőcök 3 éves korukra utolérik egymást. Ki ebben, ki abban van előrébb, de akkorra utolérik egymást.

Siófok - Azúr
Szerintem is jó, és a szoba szerintem is kicsi. Mi már lehetőleg úgy megyünk, hogy Atit lehessen külön helyiségbe tenni.

Mona, MenDan nem tetszik? És ott van Panni kedvence Füreden a Flamingó, és ott is van ilyen családi szoba. Kolping is jó szerintem, apa nem vágyik vissza. Kehida?

Szombati buli
Jó volt. A titkolózás egész sokáig ment. Akkor buktam el, amikor este 6.kor Tarcalon a - 1000-ben romantikus sétára vágyam :lol: :lol: :lol: Hát mégse lehetett a borospincéhez kocsival menni :lol: :lol: :lol:

Munka
Első nap. Halálra untam magam. Semmi nem működött. Amiért ott ültem egész nap, azt cirka 20 perc alatt is elintézhettem volna. A kollégák zöme kedves volt, üdvözöltek, és voltak olyanok is, akik barátságtalanabbak voltak. Elvégre mindenki nem szerethet mindenkit :lol:

Pusszantás

mikegirl

Sziasztok!

Megint régen voltam, de most gyorsan kihasználom, míg Ádám alszik. Tegnap 10 óra után ébresztettem fel! Hétalvó! Bezzeg hétvégén, amikor szeretnénk egy kicsit tovább pihenni, na akkor 6 órakor felébred.

Mamiblue: a kilók nálam is így alakulnak, de én már 20 kilóval is megelégednék. Na de most elhatároztam magam. Itt Szegeden minden év elején indul fogyókúra verseny, amire még a héten benevezek. Pár éve már akartam indulni, de az utolsó pillanatban megfutamodtam. De most komolyan elhatároztam magam, mert nemhogy fogynék, hanem még hízok. A vérnyomásom pedig ismét magas, úgyhogy muszáj. Amúgy nem a verseny kedvéért nevezek be, hanem a fogyás miatt. Eredményekről majd beszámolok.

Ádámnak a 13-14. foga jön, de szerencsére (gyorsan lekopogom) egyáltalán nem viseli meg.

Csokinyuff: szerintem se aggódj a beszéd miatt, Ádám sem mond semmit, csak azt hogy mama, nena. Ő is csak hablatyol. Pedig sokan mondták, hogy hamarabb megtanul majd beszélni a Márktól, de nem így lett. A Márk ilyen idős korában már nagyon sokat beszélt, már kezdett mondatokat alkotni (mikor megyünk sétálni stb.)

Tegnap kértem időpontot mammográfiára, mert már egy ideje fáj a bal mellem. Nem érzem, hogy csomó lenne benne, de nagyon be vagyok f...va. Már olyan rémképeket látok magam előtt, hogy levágják a mellemet. Amit mellesleg a férjem nagyon imád. Na mindegy, majd kiderül, hogy miért fáj a cickóm.

Kép
Kép
márkanyuka

Most jöttem rá, hogy milyen hülyeséget írtam. Ádámnak nem a 13-14. foga jön, hanem a 15. és 16. A felső szemfogak már áttörték az ínyét.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok- mi sajna eltűnve 5.napja kórházban vagyunk Annabellel- 40 fokos lázzal vittem be pénteken a Madarászba- én azóta szivacson a földön mellette kempingezek.Most is csak haza szaladtam fürödni aztán tűz vissza .Ha kicsit csillapodik a láz talán holnap eljöhetünk -de az biztos nem érdemes hosszú hétvégén orvosi képzettég nélkül gyerekkel kórházba menni .Puszi -ha itthon leszek olvasok is...

Kép
Kép
panni7

Panni: szegény Annabell, remélem hamarosan rendbejön. És csak a láz miatt kellett bent maradni, vagy valami más oka is volt? Mennek a pozitív energiák ++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
márkanyuka

Panni!
Sok gyógypuszi Annabell-nek!
Remélem hamar meggyógyul!
És Berni hogy viseli az egyedüllétet?
Vendég

Ja különben beszédet nem úgy értettem!
Maja mondott dolgokat baba mama cica vauvau adjál anya....
De most egy két hete egyeltalán semmi mutatom neki a könyvben a kutyát és csak néz rám bambán vagy csak durcázik nem tudom....
De olyan vidáman gagyorászik össze vissza hangsúlyoz mintha énekelne vagy ez most jobban tetszik neki....

Judit!
Sebi nagyon ügyes!
Én még evvel nem próbálkoztam. Biztosan előbb útobb menne Majának is.
Most a hajmeresztő mutatványokra van rákattanva...
Pl felmászik a székre onnan az asztalra mikor előszőr megláttam, majdnem elájultam. Azóta mindig betolom a széket csak az a baj hogy hamar rájött hogy kell kihúzni. Aztán cipősszekrény onnan meg a mellette lévő asztalra....
Nem sokból tart neki valami új nagyon mókás mutatványt kitalálni.
Vendég

sziasztok!

én is gyogyulást kivánok Annabell-nek, Panni kitartás!

REgina sem beszél sokat, egy-két szót, de azt mondták a bölcsiben hogy ne csodálkozzak ha késöbb fog beszélni, mert most a két nyelvet rendezgeti az agya. Spanyolul is érti amit mond neki az óvónéni.

egyszerre jött ki a négy szemfog, hát durva volt, de tul vagyunk rajta :roll:

kilók: én szerencsére kevesebb vagyok most mint a terhesség elött, ugyhogy nem tervezek fogyikurát :)

Regi már naponta 6 orát van bölcsiben, de nagyon szereti, mindig türelmetlenül várja reggel az ajtoban h induljunk.

Kép
nora80

Sziasztok! :D

Először is Annabellnek gyors gyógyulást! :(

Mi megvagyunk.:) Küzdök a daccal ezerrel.Földhöz csapja magát, üti oda a fejét, rug, csap. Ráhagyom. Egy órát képes zokogni, ott, ahol földhöz vágta magát.Akkor is azért hagyja abba, mert én nem bírom tovább, vagy mert elalszik. :(
Amúgy tündér. :D Mindent megért, megcsinál. Egyedül eszik sok mindent, pohárból iszik, megmosakszik a kádban. Na jó, persze azért kell egy kis segítség. :)
Alap szavaknál tartunk még csak, ami a rokonság. Aludni még mindig rosszul alszik, ezért én is.
16 foggal rendelkezik, amit szépen mos, majd szemen köp a fogkrémmel: D
Én erős hízásba kezdtem, mióta kapcsolatunk a padlón van. A másik pasit Én elszúrtam, maradt minden a régiben.
Jó volt ez a két hét a gyerekekkel. :)

Próbálok képet rakni, de kicsinyítgetnem kell és az olyan izén megy. :(
tuza edit

Kép krampusszal :) Kép Kép ajándék Kép Kép neveltfiammal Kép
tuza edit

Panni
Bellónak sok-sok gyógypuszi!!!!!!!!! Reméljük mielőbb meggyógyul!!!!

Fogyókúrázóknak sok sikert!!!!

Márkanyuka
Sima nőgyogyis uh nem lett volna elég? Mammo 40 év felett, kétévente. Nekem ezt mondta az orvosom.

Edit
Szépek a fiaid!!! :)

Nóra
Na ja, ha nem -10-ben lennénk, mi is kevesebbet ennénk :lol: :lol: Ha többet kellene fürdőruhát hordanunk...... :lol:
Nóri, még mindig az utazási irodánál dolgozol? Dobhatok privit ezzel kapcsolatban?

Múlt éjszaka egész éjjel fent voltunk. Ati nem aludt túl jól, aztán mi sem. Amikor meg lehetett volna, járt az agyam. Hát így kemény volt 1/4 6-kor kelnem. Lehangoló reggel sötétben indulni munkába.

Bölcsiben Ati ma üdvözölt. Mondta, hogy szia :lol: :lol:

mikegirl

És persze Márkanyuka megy a drukk ezerrel, reméljük semmi gáz. Nem ütötted be?

mikegirl

Panni: hogy van Belló? Remélem gyorsan meggyógyul és mehettek haza!

Edit: hogy megnőtt Alex :wink:

Beszéd: mi is alapszavaknál tartunk. Mama, papa, baba, kuka, kaka, kakó (kakaó), szi (szia), sá (sál), sapa (sapka), sü (süsü), gyeje (gyere), dádá... kb. ennyi. Anyát és apát nem mond :(

Fogyókúra: még kitartok... 5. napnál járok. Valaki kérdezte a módszert. Nincs kimondott módszerem, viszont max. 1000 kalóriát eszem egy nap. Most mindent nézek, hogy mennyi kalória van benne. És próbálok minél kevesebbet enni, de nem éhezem. Ja, és lemondtam a kóláról, amiből én kb. 10 éve mindennap 2 litert megittam :oops: Kólafüggő voltam/vagyok. Erről a legnehezebb lemondanom. És nem eszem édességet, nem nassolok. Aztán meglátjuk lesz-e eredménye.

horvviki

Viki, szerintem a hozzászólásod utolsó sora önmagában fél siker!! :wink:

Panni, jobbulást a lánykádnak!

Mi ma megyünk csípőkontrollra, persze műszaki hibás kamion vesztegel a Fhegynél, miért is ne... Mi a ...-ért nem tudják elvontatni az ilyeneket ???????????????? :evil:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mikegirl: köszi a drukkolást. Amúgy nem emlékszem, hogy beütöttem volna, viszont Ádámot azon az oldalamon szoktam felvenni, bár szerencsére elég ritkán kell, meg amúgy is elég nehéz.

Különben felhívtam a mammográfiát és kérdezte a nő, hogy szűrővizsgálatra szeretnék jelentkezni vagy panaszom van. Elmondtam, hogy fáj a cickóm és így adott időpontot (január 22. 11 óra). Több közül is lehetett választani, de lehet hogy ez sem lesz jó, mivel mensi után kell menni, lehet hogy meg sem jön addig vagy még tartani fog. Ezen már utána gondolkodtam el, amikor nézegettem a naptárat (amúgy még nincs 2009-es naptárunk). Na mindegy, akkor kérek egy másik időpontot.

A másik bökkenő, hogy még nincs beutalóm. Gondoltam először időpontot kérek, a beutaló ráér aztán is. (Különben azt hittem, hogy kb. fél év múlva lesz csak időpont). Erre a háziorvosom nem rendel, de aki felvette a telefont nem tudta megmondani, hogy mikor lesz. Úgyhogy még az is lehet, hogy a nőgyógyászomat kell meglátogatnom és tőle kell kérnem beutalót.

Na bocsi a sok dumáért, rövidebben nem tudtam leírni.

Edit: Alex nagyon aranyos és nagyon ügyes. Már mi is próbálgatjuk az egyedül evést kisebb-nagyobb sikerrel. Egyszerűen nem akarja a kanalat megmarkolni, hanem két ujjal fogja a legvégét így szegénykém elég nehezen talál bele a szájába. Fogmosást nem szereti. Csokit imádja. Testrészeit megmutatja. Kedvence a köldöke és az orra, profi módon turkál benne. Ha talál valami porcicát vagy szemetet akkor viszi a kukába. Hiszti nálunk is van, hasravetődik a padlón. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

Azt hiszem megint fel kell ébresztenem. Nem tudom mi van vele, annyit alszik mint egy mormota. Tegnapelőtt 10-kor, tegnap pedig 9-kor ébresztettem fel.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Márkanyuka,
fogmosás, csoki, szemetes - nálunk dettó ugyanilyen. :) Egyébként én is drukkolok, de nyugodj meg, biztos nem lesz semmi baj.

Panni,
az a szegény kicsi lány! :( Megy a távgyógyítás, átmenetileg felcsapok sámánnak, és ezerrel fokuszálok Annabell gyógyulására, hátha mész vele valamire. :)

Csoki,
nyugi, még mi sem állunk sehol beszéd terén (lényegében csak halandzsázás megy, de az ezerrel). Aztán lehet, hogy egyik napról a másikra minden átmenet nélkül megállás nélkül locsogni fognak. :D Tényleg igaz, hogy minden gyerek másban "siet", illetőleg "lazsál". A kis keresztfiam például csak most decemberben, 18 hónaposan indult el, viszont tele van foggal, és már régóta elég sok szót mond. Egy vele egyidős másik rokon kisfiú meg már jó ideje rohangál, de még az istennek sem akar megszólalni. Szóval türelem a jelszó! Egyébként is épp nemrég olvastam, hogy Einstein hároméves koráig nem beszélt, szóval nem kell nagyon aggódni. :lol: Bár lehet, hogy ez csak kamu - valahányszor van valami jó anekdota, azt mindig szegény Einsteinre fogják. :D

A gyerkőcök egytől egyig nagyon édesek, kérünk még képeket - sokat, sokat! :lol:

italoman

mike!

már nem dolgozom ott, de ha valami segitség kell, szivesen válaszolok!

Kép
nora80

Sziasztok lányok

90/5 napon vagyok és meglepően jól bírom.Még bűnözni sem akartam,kivéve tegnapi gyüminap ami azért 10 skálán 5 re sikeredett lelkileg.
Viszont a sok méreg elkezdett távozni a vízzel együtt,-3 kila.
Minden gyüminap után mérleg van hogy kicsit lelkileg megdobjon ha lemegy.Ha megáll akkor nem tudom mi lesz.:S

Olvastalak benneteket ,de írni nemvolt időm sajna.Megint számlarevízió és itthoni sok dolog volt.
Tegnap édes tömzsim megszólalt este a folyosón szaladva.....
"dundi"...apjától mit is tanulna mint ezt.Ő is így szól mindig hozzám,kisdundum figyelj,dundukám szeretlek,dundi telefon....stb...
Jó mi?
Egyre többet próbál utánozni szavakat ahogy hallja,mesélek neki a könyvből és nézi aképeket mondja gombára--bomba,csigára-tiga,lámpára-dámpa.De én még nyanya vagyok :D apja meg papu,papa.
No pusszancs edig tudtam lenni ,mert fiam tarzant játszik a kanapén.

Kép

Kép
jucu

Jucu: Én remélem reggelre elérem a -2-t :D De én csak minden második gyüminapot tartom, mert Sebi még szopizik, így nekem holnap lesz az első. De paradicsomlével át szoktam vészelni, ha nagyon akarom.

Panni: Vigyázz a pici lányra! Tudják már, hogy mitől van?

Márkanyuka: Menj nőgyóygászhoz szerintem. Van olyan betegség is, amit a röntgen nem mutat ki. http://www.ibchelp.org/hsymptoms/

Akkorát koriztunk ma a ráckevei Dunán. :) Csajok is egyre jobban csuszikálnak...

mamiblue

Sziasztok!

Csak gyors bekúkk.
Dani beteg, kedd óta hány, nem eszik semmit, erőszakkal iszik, apa lefogja én itatom, mindent elkövetünk nehogy kiszáradjon, szinte már csak a folyadék jön ki belőle. Ez van éjjel hány 2*, napközben 3-4*. Már kapott egy csomó mindent, most olyan injekciót kell innia, amit az infúzióba tesznek. Hétfőig ha nem jön rendbe, akkor vérvétel, és a dokinő nagyon emlegeti a kórházat :cry: .Már 1.5kg-ot lefogyott.

Kép
mona76

Sziasztok -csak gyors bekukk -nagyon szépen köszönjük a drukkokat -már itthon vagyunk -közben Berni is benyalta -igazából nem tudni mi ez ronda hidegrázós rohamokkal jövő magas láz.Anyu is elkapta aki közben itthon a többieket pesztrálta és a kórházban is sokan voltunk ilyen tünetekkel -különösen a lázgörcsre hajlamos gyerkőcöket viselte meg.Infúzió nekünk is kellett kvázi én írtam ki a gyereknek mert már kicsit aceton szaga volt a kiszáradástól.Egyébként a Madarász belgyógyászat még a jobbak közül való a dokik és a nővérkék is rendesek de a hétvégi ügyelet meg az akkori rezidens doktornő háááát azt inkább ne..
Mona Daninak jobbulást-remélem nem kell kórház.

Kép
Kép
panni7

Betegeknek gyors gyógyulást! Sajnálom, hogy ennyien betegek :(

horvviki

Sziasztok!

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Mona: szegény Dani, nagyon sajnálom a beteg gyerekeket. És nem tudni, hogy mitől van a hányás, mi okozza? Ha már kedd óta tart, akkor biztos nem egy egyszerű kis gyomorrontás!

Mamiblue: köszi a linket, most már tényleg be vagyok f...va. Ha holnap sem tudom a háziorvosomat utolérni, akkor a nőgyógyászomhoz megyek el beutalóért, ő majd biztos megtapizza a cicimet és ha tényleg ilyen súlyos a baj, akkor felismeri, hiszen egy fiatal, szakképzett nőgyógyász, akikben én 100%-ig megbízom.

Fogyókúrázóknak kitartást, holnaptól nálam is beindul a gépezet. Tegnap jelentkeztem a versenyre, holnap kell elmenni a személyre szabott diétámért (azt hiszem vércsoportdiéta), aztán pedig jön a heti 3x-i fitnessz. Remélem hogy sikerekről tudok majd beszámolni minden téren, visszatér a régi kedvem és nem leszek depis meg idegbeteg.

Kép
Kép
márkanyuka

Panni doktornéni: nagyon tetszett, hogy te írtad ki az infúziót, bár egyáltalán nem vicces. A te családodnak is mielőbbi gyógyulást.

Kép
Kép
márkanyuka

Beteg gyerkőcöknek jobbulást, a fogyókúrázóknak pedig sok-sok minusz kilót!
Ati is beteg. Megint takis, és fogdossa a fülét. Sapit (fülmelegítőset) újra elővettük, kapja C-vitamint, orrcseppet, és időnként Nurofent. Múltkor a kezdődő középfülgyulladásra ezt mondta a doki, szóval most önállósítottam magam. Reméljük elég lesz.....

mikegirl

Mikegirl: Atinak is jobbulást!

Azt pedig elfelejtettem írni, hogy amikor tegnap voltam a fogyókúra versenyre jelentkezni, illetve a bemérés is ekkor volt (súly, mell-, derék-, csípőkörfogat, testzsírszázalék mérés), megkérdezte a csajszi, hogy tegezhet-e. Szóval ennyire öregnek nézek ki? De ha gondolja csókolommal is köszönhet. Ezeket csak gondoltam, gyáva vagyok ilyet mondani.

Kép
Kép
márkanyuka

Jobbulást minden manónak!

Daninak Atinak is!
Panni örülök ,hogy minden okés veleletek :)

Márkaanyu
Ez milyen diéta amire neveztél.?Egyedül csinálod vagy közösen előírt kaja torna stb....
Sok sikert neked is hozzá!

Nekem ma CH napom van :):):)
Viszont képzeljétek el , 13 kor nézem a sütőt,hogy jó e már a hús,erre lehajolok és akkor láttam,be sem kapcsoltam 2 órával azelőtt. :oops:
szóval várhatták az ebédet a lányomék.
Első fácánlevesem viszont tutira sikeredett,ízlett nekik.
Hú mennem kell......már megint dundizik Bálintéshúzza a kezemautózni
Pusza

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Mona: Remélem Dani jobban van már, nagyon sokat gondoltam rátok még az este is, meg ma reggel is.

Jucu: ez egy városi fogyókúra verseny (értékes nyereményekkel, de engem nem ez érdekel), ami azt hiszem 3 hónapig tart. Személyre szabott diétát állítanak össze, valamint testmozgás kell, de akkor amikor akarod, tehát a rendes fitnesszterembe rendes órákra kell menni, egy hónap múlva lesz újra bemérés. Tehát nem egy kötött program, kinek mikor jó, önálló az egész. Na jó hülyén fogalmaztam.

Amúgy ma folyadéknapot tartok, hogy kitisztuljon a szervezetem és állítólag több energiám lesz tőle.

Kép
Kép
márkanyuka

Márkaanyu
Értem,jól hangzik.Nekem is a konditeremre kéne rászánnom magam,egyedül olyan ciki.
ME gyüminapom van,tegnap vacsinál bűnöztem és ezért holnap lénap.Csak gyömbér ,hárstea,zöldtea narancskarikával.Ma 1 banánom volt.
Sk sikert neked!

Kistömzsim bevágta a hédert 13 kor..Reggel is,milyen reggel?:O) délelőtt 9.30 kelt.Remélem nem lesz beteg?
Falvédőt kell tennünk mert nekiállt tépni akiságyból a tapétaszegőt.Én meg infaktust kaptam.Most minden alvásnál elhúzom afaltól az ágyat ,és még jó ,hogy maradt egy darabka amit beszabtam a letépett helyére.Jah és hogy nem az egész tapétát tépte vele együtt.Örültem volna :lol: 250000 kitapétáztattunk most meg urasága tépi.De igaza volt apjának,ráértünk volna,2-3 éves korig várni és utána,mert így még bizti lesz gondunk.

Farsangi buli lesz febr.14 én ,mert annyira jól sikerült a szilveszter.+apja,én,barinőm szülinapja egybe....szóval várjuk,és addigra hátha leolvad még pár kiló :P
Betegeskedők mi újság?Remélem mindenki javul :P

Kép

Kép
jucu

Hali lányok :)
Tegnap Berni is elérte a bűvös 40 fokot -nem vittem ügyeletre mert ő legalább a láz szüneteiben rendesen eszik iszik viszont a hűtőfürdőbe sikerült belehányni. Aztán később Bello dobta ki a taccsot a konyhában -most jön ki a pocakjukból az a hihetetlenül sok trutyi ami hátra csorgott a garat irányába.Este kínomban sütöttem nekik napközis piskótát -tudjátok finom puha piskóta csoki öntettel - ettek belőle és csak a csoki 50 százalékát kenték rám. Miután letettem őket aludni komolyan csak bámultam magam a fürdőszoba tükör előtt és gyönyörködtem - ott álltam lehányva lecsokizva a hetek óta tartó nemalvástól méteres karikákkal -Teréz anya hozzám képest üde bakfis...de azé nem élnék nélkülük :)
Diétázóknak sok sikert -nekem a kórházban sikerült ledobnom a maradék 1 kilómat .Régen én is sokat küzdöttem a súlyommal -aztán csak fejben alakul az is -azóta soha nem diétázom azzal csak azt érem el hogy folyton a kaja körül forog minden gondolatom-eszem rendesen reggel délben este közben viszont nem nassolok kevés kenyeret eszem de semmit nem tagadok meg magamtól- na szóval nincsenek hízlaló gondolataim meg bűntudatom- egyébként meg még a szupermodellek sem olyan tökéletesek mint amennyire rongyá retusálják őket -én békében vagyok magammal ilyen tökéletlenül csak egy jó alvás hiányzik :)
Márkanyuka cici miatt próbálj ne izgulni én már mióta nem szoptatok és még néha most is van benne egy két cseppecske lehet neked is pang ott valami...és pimasz tinik engem is csókolomoznak -bekaphatják jön még a kutyára kamion majd rájuk is sor kerül :)
Mike Ati hogy van ? És Dani ? Mostmár mindenki gyógyuljon meg magunkat is beleértve.. :)

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Szilveszter óta nem írtam,de sikerült visszaolvasni.Betegeskedőknek jobbulást!
Gábor is itthon van a héten,mert takonykórban szenved.Hál'Isten nincs komolyabb baja,de inkább itthon tartottam.Zsófi is kezdi már,de remélem egy kis takonnyal megússza ő is.

A mi szilveszteri bulink nagyon jó volt,nagy haveri társasággal.Legalább 30-an voltunk.Nagyon rég buliztam ilyen jót,legalább 4 éve...Fél 5-kor értünk haza,de ahogy letettem a fejem már aludtam is.Anyum vigyázott a gyerekekre.

Fogyókúra:én is belekezdtem pont ma 1 hete.-4kg :) ,és tegnap elkezdtem a szobabiciklit is tekerni.Már 1 éve porosodik a szerencsétlen a sarokba :D .Én ciki nem ciki,de Norbi diétáját csinálom.Egyszer már sikerült 12 kg-tól megszabadulni,remélem most is menni fog,pláne hogy 20kg szeretnék leadni :roll: .Hétvégén bevásároltam tescoba minden Norbis kütyüt,mert felénk még csak véletlen se kapni már.Régen volt,de már igencsak lecsengett ez a norbi mizéria.Na meg oliva olajjal főzök mindent,úgyhogy hellyel-közzel ehetek én is mindent.Úgyhogy drukkolok minden sorstársamnak én is :lol:

Zsófim is hisztizik,de nem látványosan(úgy értem nem veti magát a földre),de hangja az van.De amilyen hirtelen jön,olyan gyorsan elmúlik.Meg tudja mindenét mutatni,sőt már unom is,mert kaja közben is ezt kell mondogatnom,hogy egyen...de legalább minden elfogy :D .
Az állatokat már ismeri,megmutogatja őket,és az állatos kirakókkal nagyon ügyesen játszik(ez az egyszerűbb beillesztős fajta)
Orrát nagyon ügyesen ki tudja már fújni,így hál Isten ritkán kell már porszívózni neki.Nagyon utálja.
A beszéd terén szinte sehogy sem állunk.Anya,papa,gyerünk,hinta,pápá,hamham,cica,ezek mennek,de hát ráérünk még.Gábor 19 hónaposan kezdett el igazán beszélni,azóta meg be nem áll a szája.
Múlt héten vérvételre kellett vinnem,mert akihez járunk doktornő,csak karácsony előtt látta először,és ő szerinte nagyon fehér,és vékony a korához képest.11kg egyébként.A vérképe szerencsére tökéletes.Bár amennyit rohangálnak egésznap,nem csoda,hogy csak ennyi kg.A bőre meg ilyen...én is és apa is rettentő fehér bőrűek vagyunk.

Kép
Kép
huni

Hah Huni 11 kg -Annabellem 9.5 kg a 81 centijéhez -hozzá mit szólt volna a dokinéni? :)

Kép
Kép
panni7

Panni,ZSófi kiindulási súlya 4.25kg :D .Gondoltam egyébként,hogy nem lesz semmi gond,mert rengeteget eszik,csak lemozogja a drágám :lol:

Kép
Kép
huni

Sziasztok

Panni remélem már kilábaltok végre ebből a nyavajából.Szegény lánykák :oops:
Tükrös sztorid jó :lol:

Huni
Én fiam egysúlyba van majdnem a szomszéd 3 és 1/2 kisfiúval :cry: ,de ő is örökmozgó le sem lehet ültetni 2 percre sem.
Enyim 13.8 , ő meg 15 kila körül van.
Gratula a fogyásodhoz. Én is -4 tartok,de ez tudom még csak víz.....
Jah ma lénap és tuti jól bírom eddig.Tegnapi gyüminapom is király volt ,bűnözés nélkül.Mozogni még nem kezdtem el,illetve annyi,hogy gyalog járok fel,le ,és lépcsőzök a tizedikre minden másnap.MAjd ha ideális súlyt elérem akkor nekiállok rendesen edzővel.

Mucáj...apa mellett akarok megöregedni ......és élni.
De sajna a káros szenvedélyem visszajött már egy ideje,igaz nem sokat dohányzom ,de nem kéne.
Pusza mennem kell kitergetni és ledőlök kicsit amíg BÁlint alszik.

Kép

Kép
jucu

Huni stimt a másfél kiló difi mert mi 3 -ról indultunk -ettől függetlenül úgy néz ki a drágám mint egy kis kukac :) Vérképet nekünk is néztek a kórházban de minden hibátlan volt -egyszerűen nem eszik a kis büdös.
Jucukám ügyes vagy csak így tovább -cigi -(virtuális fej csóva)két ilyen szép gyerek megérdemli hogy vigyázz magadra.. :roll:

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!
A kis betegeknek jobbulást kívánunk!

Eszterke sem lett óriásbébi még!
80cm és 9-9,5kg körül mozog!
Nem eszik sokat, néha úgy kell megtömni.

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Panni
Imádom, amikor fogalmazol :-))

Ati köhög, picit folyik az orra, a fülét már nem piszkálja, de adom rá a sapit rendesen. Holnap du jön doktorbácsi - én be nem viszem a rendelőbe, így is állandóan összeszed valamit. Egyébként étvágya van, jókedvű, szóval jár bölcsibe.

Ati egyébként 12 kg. Imádom azt az édes kis pociját, ahogy kidudorodik :-)))

mikegirl

Sziasztok

El sem hiszem,-1,5 kiló lénap és gyüminap után.Most már nem adom fel. :lol:

Mikegirl
Örülök ,hogy Ati jobban van.Nátha remélem hamar elmúlik.

Van aki adja aloét gyerkőcnek.Én erre esküszöm,meg a napi 2 almára mit fiam megeszik minima.

Panni
Értem én értem,igazad van.Abba bízok ,hogy most ez a kevés sem kell majd életmódváltás,fogyi következménye miatt.Mondjuk 1hétig elég volt a doboz,és abba néha apa is besegített.Most egyetlen 1 reggel kávéhoz,1 délben vagy este.max 3.Meg kéne eröltetnem magam ,de ennyire sok együtt nem megy ,gyenge vagyok én is.

Már említettem nektek az ismerősünket ugye?,Sajnos tegnap bekövetkezett a legrosszabb amitől féltek. :( 21-22 éves fiatal srác :cry: 3 hét alatt

Bkrisztike
Gyere többet te is,igazi kis manekened van? :lol:

Többiek, Edit,Csokinyuff,MAndala!!!!,Nora,Ági ,Judit,Márkaanyu,Mona ....... gyertek

Dani jobban van?

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, éldegélünk mi is :) Ma volt protokoll fullservice, ekg, belgyógy, stb., egész délelőtt a monori szakrendelőben voltam. Kis takonykórt kivéve Eszter szerencsére nem beteg. Remélem, többi gyerkőc jó úton halad a gyógyulás felé, vagy inkább már meggyógyult. Mona, mi van Danival?

Fogyisoknak hajrá, én is benevezek vagy egy év múlva :wink:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Legfrissebb ónos eső hírek: Szegeden már süt a nap és olvad! De reggel korcsolyapálya volt, mikor a fiúk elindultak itthonról.

Mona: mi újság veletek? Hogy van Dani?

Panni, Huni, Ágnes: jó hogy jelentkeztetek, már régen hallottam felőletek.

Kép
Kép
márkanyuka

Igen vannak többen!
dincuska! bogesz, kispupu, és vannak egy csomóüan akiket mostanában nem láttam!
Sziontén korcsolyapálya már olvad, úgye szeged nincs mesze:)
Vendég

Üdv!

Remélem, mindenki gyógyulóban!!!
Velünk minden oké. Annyi mindent írhatnék a mindennapjainkról, hogy inkább nem is írok semmit...
Csak két kép kívánkozik ide:

Kép Kép

Kép
Kép
pfranciska

sziasztok

fogyizóknak hajrá-hajrá :D

ma mondták a bölcsiben hogy Regi csoportjában ő és egy másik kislány a dominánsak és sokszor rivalizálnak, de semmi komoly... :roll: na akkor most már értem miért hiszi azt itthon h ő a góré :D

mi is betegeskedtünk, de szerencsére már tul vagyunk rajta, egy kis köhögés volt, láz nélkül, nekem is Reginek is.

sikerült az itteni 20 fokos télben is megfáznom... :oops:

franciska!

nagyon jo a bilis kép! és már rendesen bilizik vagy csak játék?
nora80

Franciska: én is a bilizésre lennék kiváncsi.... Ez már élesben megy? :lol: Fanni még rá se ül a bilire...

horvviki

Akkor a bilizés:
Bár, nálunk speciális a helyzet a nagytesó miatt (a 2. képen már ő van:)...
Mivel Benedek a maga 3 és fél évével is a bilit kultiválja, s a wc-ülőkét egyáltalán nem, így Enikő ezt a bilizés-hadműveletet naponta 5-6-szor minimum megfigyelheti, és mivel mindent szeretne, amit a nagytesó, ezt is ő rinyálta ki (az egyik leggyakoribb "szava": énííí, azaz én is...). Nagyon szeret a bilin ülni, ez kb. naponta 2-szer elő is fordul. Igazából azért nem szeretem, ha bilizik, mert fél órán át le sem száll :) és félek, hogy megfázik a kis meztelen popijával. Ált. az esetek 50%-ában sikerül pisilni, de kaki még sosem került bele.
Szóval az egész nem tudatos és alkalomszerű. Talán nyáron már neki lehet futni komolyabban a dolognak. Jó előjelnek tartom, hogy ha meztelenül van, szokott szólni, hogy "piszi"(pisi) még mielőtt nekiáll csurgatni.

Kép
Kép
pfranciska

Jó reggelt!

Jobbat mint nekem. Ádám hajnali 4 óra után felsírt, átment hozzá az apja. De nem sokáig volt nála, azt mondta, hogy ő nem fog ott ücsörögni az ágya mellett. Persze Ádikám elkezdett sírni. Mondtam, hogy akkor hozza át közénk. Aztán a párom köhögött, orrot fújt, mire majdnem elaludtunk megint, szóval lényeg a lényeg már csak kb. 20 percet tudtam 6-ig aludni. Úgyhogy most a mosogatórongy hozzám képest nagyon jó állapotban van. Ráadásul mindenem fáj a tegnapi torna után (főleg a térdeim), alig tudtam este hazajönni, nem éreztem a lábaimat. De legalább megtettem az első lépést az életmódváltás göröngyös útján.

Ma kellene mennem a nődokimhoz beutalóért, de lehet hogy elmarad ebbe a trutyi időben. Itt szerencsére csak sima eső esik. Valószínű a mammo-t is le kell mondanom, mert még nem jött meg a mensim, azt pedig csak utána lehet megcsinálni.

Na megyek feltöltöm magam egy csipkebogyóteával a la natúre.

Kép
Kép
márkanyuka

Franciska: Enikő nagyon ügyes. Ádám is rá szokott ülni a bilire, igaz ruhástól és kb. 5 mp-ig.

Kép
Kép
márkanyuka

Ja és persze Ádám most békésen alszik a franciaágyban!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!
A bilizés.... Maja is ráül de piár pillanat mulva le is száll róla....
Pedig nyáron csak bilibe kakilt
:roll:
Most megy egyszerűen nem bir a fenekén nyugton maradni. :roll:
Én nagy bátran kimentem de oan jégpáncél van nálunk hogy végig kelle a sövénybe kapaszkodnom hogy a kukát valahogy kirángassam :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kezdünk jól lenni, bár én a héten már úgy éreztem, hogy a dili osztályra jutok. Daninak ma már jók lettek a leletei, már nem hány, még néha hasmenés van, de enni még nem akar.
Olvastalak benneteket, de írni nemtudtam mert mint sok mást Danus a billentyűzetemet is lehányta , és nem működött, na de apától kaptam egy frankót :D
Gyors kicsit rendet teremtek.
Este majd jövök.

Kép
mona76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: