Sziasztok!
Szilveszter óta nem írtam,de sikerült visszaolvasni.Betegeskedőknek jobbulást!
Gábor is itthon van a héten,mert takonykórban szenved.Hál'Isten nincs komolyabb baja,de inkább itthon tartottam.Zsófi is kezdi már,de remélem egy kis takonnyal megússza ő is.
A mi szilveszteri bulink nagyon jó volt,nagy haveri társasággal.Legalább 30-an voltunk.Nagyon rég buliztam ilyen jót,legalább 4 éve...Fél 5-kor értünk haza,de ahogy letettem a fejem már aludtam is.Anyum vigyázott a gyerekekre.
Fogyókúra:én is belekezdtem pont ma 1 hete.-4kg

,és tegnap elkezdtem a szobabiciklit is tekerni.Már 1 éve porosodik a szerencsétlen a sarokba

.Én ciki nem ciki,de Norbi diétáját csinálom.Egyszer már sikerült 12 kg-tól megszabadulni,remélem most is menni fog,pláne hogy 20kg szeretnék leadni

.Hétvégén bevásároltam tescoba minden Norbis kütyüt,mert felénk még csak véletlen se kapni már.Régen volt,de már igencsak lecsengett ez a norbi mizéria.Na meg oliva olajjal főzök mindent,úgyhogy hellyel-közzel ehetek én is mindent.Úgyhogy drukkolok minden sorstársamnak én is
Zsófim is hisztizik,de nem látványosan(úgy értem nem veti magát a földre),de hangja az van.De amilyen hirtelen jön,olyan gyorsan elmúlik.Meg tudja mindenét mutatni,sőt már unom is,mert kaja közben is ezt kell mondogatnom,hogy egyen...de legalább minden elfogy

.
Az állatokat már ismeri,megmutogatja őket,és az állatos kirakókkal nagyon ügyesen játszik(ez az egyszerűbb beillesztős fajta)
Orrát nagyon ügyesen ki tudja már fújni,így hál Isten ritkán kell már porszívózni neki.Nagyon utálja.
A beszéd terén szinte sehogy sem állunk.Anya,papa,gyerünk,hinta,pápá,hamham,cica,ezek mennek,de hát ráérünk még.Gábor 19 hónaposan kezdett el igazán beszélni,azóta meg be nem áll a szája.
Múlt héten vérvételre kellett vinnem,mert akihez járunk doktornő,csak karácsony előtt látta először,és ő szerinte nagyon fehér,és vékony a korához képest.11kg egyébként.A vérképe szerencsére tökéletes.Bár amennyit rohangálnak egésznap,nem csoda,hogy csak ennyi kg.A bőre meg ilyen...én is és apa is rettentő fehér bőrűek vagyunk.