A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Noni!

Nagyon jó a link!!!!! köszi érte

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Én is megnéztem
Nincs pont olyan póz, de látszik :D
Kép Kép

Kép
Kép
csibe21

Ha nem látszana jól a dátum
Jobbra Jázmin, balra Merci (mondjuk kicsit idősebb a képen, mint most Jázmin, de a hasonlóság látszik)

Kép
Kép
csibe21

Ági,
8 órában kell visszamennem, de szerencsére jó a főnököm, úgyhogy viszonylag rugalmasan tudom majd kezelni. Ráadásul marad az itthoni hozzáférés, úgyhogy szeretném vele megbeszélni, hogy a munkaidő egy részét továbbra is itthonról húzzam le

Kép
Kép
csibe21

Csibe!
tényleg van hasonlóság. Azért jó, hogy meg tudod oldani az otthoni melót.

én is hoztam képeket, bocsi, kicsit sok lesz, de nem tudtam válogatni

Kép forgolódok

Kép hasizom gyakorlat

Kép ideforogtam

Kép nézelődök

Kép számítógépezek

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ezt csak azért teszem fel, mert nemrég láttam valamelyikőtöknél pont ilyen anyagot. Nekünk is van, csak hordozókendőként funkcionál nagy ritkán.

Kép

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

márti: köszi :)gesztenye az milyen típusú?én is adnék neki szívesen, de én eddig csak masszát láttam, abbban meg minden rossz is van.....

anyoo: mint két tojás! irtó édik!neked is köszi, igen tápival evett öt kanalat kb. de legalább nem rázta ki a hideg és nem öklendezett, ez már valami :lol:
holnap megpróbálom almával a krumplit, hátha.

Kép
winona

Ági, de jó látni Dávidot, hogy hasal és már élvezi is.
A babakocsis kép nagyon ott van, csak aztán hirtelen meg ne induljon kifelé. :lol:

Anyooo: Mindkét gyerek az apukájára hasonlít (Már írtam, hogy nem egy az apukájuk.) Talán a szemük hasonlít csak rám, de már a szemszínük sem.

Csibe: A csajaid is nagyon hasonlítanak egymásra. :lol:

6 hós kép először, másodszor és lecsaptam:
Tud valaki Ormolyáról valamit?
És Mamburól?
Humanka meg még kicsomagol szerintem.
Nagggyon nehézkesen jön össze, talán a tavasz teszi.

Kép
Kép
noni78

Köszi a bíztató szavakat szétesés ügyben!!!!! Jól esett!

Eszike! Én már korábban is hihetetlenül csodálkoztam, amikor írtad, hogy Noni utánozza amit mondasz! nem akartam elhinni! Azóta meg még elképesztőbb dolgoka művel. Ez az orrfúlyás szenzációs!

Anyoo! Tényleg két kistojás! És olyan gyönyörű a szemük!!!!

Csibe! nagyon hasonlítanak a gyerekeid! Főleg a mosolyuk!!!

Ági! Én Dávidtól teljesen odavagyok! Olyan felnőttes, őszinte tekintete van! És imádnivaló, ahogy nevet!!!! Arról a képről, amelyiken be akar bújni a játékos dobozba, nem tudtam levenni a szemem!!! Beleszerelmesedtem!!!!

Ma Bálint a kiságyában is felállt! És olyan jókedve lett tőle, majdnem megzabáltam!!! És nagyon ügyesen térdel, közben büszkén elengedi a kapaszkodót az egyik kezével, hogy lássam milyen ügyes, aztán persze zakózik egyet, de újra nekiáll... Olyan boldog voltam ma egész nap vele.... Teljes a szerelem!!!!!
blúmi

jujj lányok ez nagyon gáz: orrfújás (tényleg szét vagyok esve) :shock: 8) :oops:
blúmi

sziasztok!
huhh nagyon hétvége van.....

fogzástól volt már valakinél h. a puni is nagggyon kipirosodott??
mert nekünk igen!bekentem dög vastagon sudocremmel, és még csúnyább lett!!!úgyhogy leálltam vele.valami jó kis ötlet, h. mivel lehet még kenni?(bepanthen, meg neogranormonra gondoltam még...)l

Kép
winona

Winona: Nem lehet, hogy a Pimafucort használna? Nekünk az szokott, ha néha Biusnak piros. És ha kicsit hagynád szellőzni neki?
Vendég

csibe :)
de jó, hogy jösz! De nyugtass meg, hogy a kiságyat azóta lentebb tettétek? Nagyon könnyen ki tudnak belöle fordulni, föleg, ha ilyen ügyes, mint Jázmin, hogy már térdel.

winona :)
pirosodásra nálunk felváltva a bepanthen és sudocrem a nyerö (igaz, pöcsös, nem punis... :P ) , ill. hagyd kicsit szabadon, levegöztesd.
Gesztenye: én tescoban veszek masszát, és az mentes minden cukortól, aromától (valami bio cucc, de a sima fagyasztós cuccok között van)

Kép
Kép
Kép
minyu

Winona!

A Neogranormon lesz a nyerő! Nálunk legalábbis az a tuti,kb. 2 használat és minden rendben!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, már noni a múltkor is érdeklődtél, akkor írtam is, csak hát elszállt, és azóta nem is olvastalak Benneteket. Igazad van, a tavasz teszi.

Olvaslak ám én Benneteket, csak hát már időm nem jut írni. A találkozóra is jó lett volna elmenni, de talán már legközelebb (ha lesz) nem jön össze semmi!

Nagyon édesek a gyerkőcök és a videók is! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan nőnek és hogy már ilyen "nagyok"!!!

Rólunk:
Boti is csatlakozik a "fogatlanok" táborába, ugyanis még Neki sem jött ki még egyetlen foga sem!
Ő is többszőr felébred este kb. 3x (olyankor szopizik és alszik tovább) és már 6-kor kukorékol, de egyszer majd ez is megoldódik és mi is alhatunk.
Négykézlábra áll, a fenekét az égbe emeli, próbálkozik mászni. játék közben beszélget magával (de-de-de) és közben hatalmasakat kacag, egyszóval elszórakoztatja magát.

(Valamit még szerettem volna írni, de elfelejtettem, hogy mit :? )
Elnézést, hogy most csak magunkról írtam, de megpróbálok többször jönni és írni is!

Ormolya

6 hónapos kép Kép

Kép
ormolya

Sziasztok!

Előre is elnézést, nem olvastam vissza, csak jöttem jelentkezni, hogy még élünk. Értékbecslés várhatóan május első hetében, kicsit (nagyon) lassabban haladtunk a szigeteléssel, mint akartunk.

Jól vagyunk, volt 2 nyűgösebb hetünk, Zalán most van átállóban a napi 2 nagy alvásra, de a délutáni nehéz ügy, fáradt, de nem alszik el, csak hosszas nyűglődés után, bár ma 20 perc volt össze, múlt hét szombaton 3 és fél óra, és bármit csináltam nem segitett :( Viszont már kutyázik, és egész sokszor kinyomja magát négykézláb, mászni még nem kezdett el.

Hoztam két képet is, remélem lassan véget ér ez az őrület, és tudok jönni rendesen :)

Kép

Kép

Kép
kistiggrincs

Ormolya!

Boti is egy tündér! Nálunk a dá-dá-dá és a dáj-dáj-dáj megy szinte egész nap. Ha egyszer elkezd beszélni, le se lehet majd lőni :D

Nekünk meg kijött alul az 5. fogunk mára (ez viszont észrevétlenül), mint emlékzetek, pár napja jött ki a felső kettő 2 ordítós estével.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

köszi csajok a válaszokat!!
kamillás vizzel is átmossuk és megszárítjuk a kipirult területet, majd neogranormon. egy halvánnyal talán már jobb.

minyu: a gesztenyét h. adod, úgy magába összeturmix?vagy?

sajna a hétre esős időt mondanak.

ti már leteszitek a kúszó gyerkőcöket a játszón pl??nekem mindenki mondja h. tegyem már le!! kétszer már letettem, nálunk itt gumi aljú a játszótér, hát hót fekete lett a cucca, de élvezte a felfedezéseket. vége a tisztaságmániámnak asszem a gyerek nem erről szól. ...

Kép
winona

Jó estét!

Nagyon helyes képeket tettetek fel :wink: :wink:

Ormolya!
Boti nagyon édes kisfiú!
Majd lesz tali szerintem, úgyhogy várunk benneteket is!

Winona!
Adélnak is pirosabb volt a nunusa mielőtt kijöttek a fogai. Közvetlenül előtte.
Hát nekem a sudocrem jött be, de igazán az idő az, ami majd helyrehozza. Tök jó a kamilla is, de óvatosan, nehogy kicsit "beljebb" menjen, mert az meg nem tesz jót, az a jó, ha vattapamaccsal áttörlöd. Óvatosan. És azt mondják,hogy langyos hajszárítóval lehet szárítani, és ráadásul azt élvezik is a babák. _ védőnő mondta -

Alig bírok írni.. elvágtam a gyűrűs ujjam.. és fáj... :cry: :cry: :cry:

Mi tegnap GYőrben voltunk, majd mentem a nagymamámhoz... szegény.. övsömöre van.. és ráadásul így Adélt nem is tudtuk bevinni hozzá.. addig Gyuszi sétált vele és a gyerekekkel.. hát nem egyszerű..
Istenem, csak gyógyuljon meg!!!

Kint tombol a szél, a család apraja-nagyja alszik.. én itt.. majd még vasalok egyet.. most van energiám, mert délután aludtam 3 órát :shock: :shock: :lol: Adéllal.
Nem tudom,hogy ki , hogy van vele-- de én nem tudok napközben vasalni.. csak éjjel. Valahogy éjszakai lény vagyok..

Képzeljétek!
Tudom,hogy hülyének néztek, de történt egy olyan fura eset...
Tegnap mentem be a fürdőszobába... és kezet mostam a mosdónál, és a kádon lévő tusfürdős flakon elkezdett mozogni... :shock: :shock: :shock: :shock: :!: :!: tudjátok, hogy megijedtem????????? Földbegyökerezett a lábam :!: Csak lestem, és nem tudtam megszólalni sem, annyira megijedtem.
- hát csajok, tuti nem én voltam, és senki -látható lény- rajtam kívül a fürdőszobában nem volt.. nem volt huzat , és egyéb olyan tényező sem, ami megmozdíthatta volna a flakont!!!
Ne nézzetek hülyének!

Volt valakinek hasonló tapasztalata???
Remélem, hogy senkit nem ijesztettem meg!

Nyugodt éjszakát!

szeder74

winona :)
almával vagy meggyel adom, turmixolva, néha kicsi fagyitejcsivel vagy tápival. (a fagyitejcsink a héten fogyott el végleg, úgyhogy már csak tápival)
Játszótéren még nem tettem le, itt nálunk fű van.

Én minden hónapban csinálok összehasonlitós képet, leginkább a nagyszülők kedvéért. minnyá keresem a 7 hósat...

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Én rossz hírekkel jövök. Kértem Sziszitől 6 hónapos képet, sokáig nem válaszolt, aztán végre írt:

Sziasztok Noemi!
Koszonom az aggodast!
Jol esett!
Sajnos olvaso uzemmodban sem voltam az elmult honapban... Elegge kemeny honap volt lelkileg, fizikailag es mindenkepp. Gondok a hazassagunk korul:( Cirkuszok:( Eltort a lapockacsontom! Lelkileg K.O. Szoval Semmi jo! Reka es a gyerekek viszont jol vannak, mar amennyire a korulmenyekhez kepest lehetnek:)

Küldtem vissza levelet:
Jesszusom, mi történt? Hogy tört el a lapockád? Remélem a házasságod azóta rendbe jött, éreztem, hogy valami baj van. Jelentkezni szoktál sűrűbben, meg már ment levél és nem válaszoltál.
Remélem a gyerekekkel nincs semmi baj!!!

Jött levél:
Háát a házasságnak lehet vége, nem tudom mi lesz. Nem tudom hogy legyen.. cirkuszok, nem akar dolgozni az édes lelkem szóval csúcs. Nekem már két - három munkahelyem van ahhoz hogy legyen mit megenni na meg a számlák stb. VEszekedés veszekedést követ. Ennek vált áldozatává a lapockám. Iszonyat fájdalmas minden mozdulat, De kénytelen vagyok csinálni mindenfélét.
Réka jól van, már kezdett forgolódni. És mond kegyetlenül, meg kacag. Mos hogy már egyáltalán nem kap antibiotikumot kezd előre törni a fejlődés terén. Kérlek szépen ird meg a babanetre hogy mi a helyzet. NEm tudom mikor, de valamikor jelenkezem. Nagyon sokszor puszilok mindenkit.

Ez nem szörnyű, hogy ilyen megtörténhet? Ha már ide fajult a dolog én biztos lépnék, csak nem biztos, hogy tud szegény hova menni. :cry:

Kép
Kép
noni78

Noni!

Jaj,annyira éreztem,hogy baj van Sziszi körül! Annyit gondoltam rá a múlt héten!
Segíteni kéne valahogy nekik! Borzasztó lehet ez most szegénynek lelkileg,fizikailag,anyagilag,mindenhogy! Nyílván nem tudjuk a családi életüket rendezni,de segítsünk valahogy! Hozzánk tartozik!
És nagyon köszi,hogy megosztottad velünk!

Márti
borossné becz márta

Márti, mire gondoltál, hogy tudnánk segíteni? Lehetne megint a gyerekeknek ruhát, pelust+ kiegészítőket küldeni vagy pénzt összeszedni és elutalni. Csak félő, hogy a pénzt a férje elteszi vagy ...... :cry:
Ha gondoljátok megkérdezem, hogy mire van szükségük, hogy tudnánk segíteni, persze, ha a többiek is így gondolják.

Ne feledkezzünk meg a mai napi ünnepeltünkről sem:
HONEYMOON Boldog Születésnapot kívánok.

Kép
Kép
noni78

Honey!

Nagyon boldog szülinapot Neked!

Noni!

Ilyesmire gondoltam én is! Meg,hogy esetleg nyáron valamikor elhívhatnánk őket nyaralni kicsit,hogy kimozdulhassanak! lelkileg talán jól jönne! Még persze meg kell beszélnem a férjemmel,hogy Ő mit szól hozzá...a sógorom és a leendő sógórnőm is erdélyi,annyira nehéz ott,akkor is,ha a családban béke van. De így...
Most csak ötletelek,de majd biztos a többiek is jönnek jó ötletekkel! Mindegy,csak találjunk ki valamit!

Márti
borossné becz márta

Szegény Sziszi, nem lehet neki könnyű így pici babával meg ezzel a sok teherrel, de megértem
(nálunk is hasonló a helyzet, ami a munkát és a páromat illeti, de még "csak" az állandó veszekedésnél tartunk, amit én sem bírok már sokáig - csak a 2 gyerek tart vissza, bár lehet, hogy jobb lenne nekik is)

Sajnos tényleg van, hogy idáig fajulnak a dolgok és ez elszomorító :(

Kép
Kép
csibe21

Honey, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép
Kép
csibe21

Szegény Sziszi :(
Csomagküldésben én is benne vagyok, hátha tudunk segíteni valamit. Sziszi, drága, ird meg, hogy mekkora ruhát hordanak a nagyok, mert van itt egy csomó cuccunk amit el tudnánk küldeni!
Persze, csak ha elfogadod, mint jószándékú segitséget. Nem akarunk sem megbántani, sem rádtukmálni semmit!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

minyu,

le van engedve már az ágy :))) el is kezdte magát húzogatni fel, már majdnem fel áll (egyelőre féltérdnél tart)

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Én sem nagyon jelentkeztem az elmúlt időben.

Sziszi!
Borzasztóan sajnálom ami veletek történt! Nagyon sok erőt kívánok Neked! :cry:

Csibe!
Hasonlókat kívánok mint Sziszinek. Neked sem lehet könnyű! :(

Sajna én is hasonlóan össze vagyok törve. Bár nem úgy, mint Sziszi. Nekem csak a lelkem tört össze. A párom alig van velünk, sokszor akkor is úgy érzem, hogy csak szenved. Ráadásul megkaptam, hogy amíg ilyen dagadt vagyok, addig nem is kellek...! És utána majd igen??? Hogy is van ez???! Ennyi türelme sincs? Az igaz, hogy meghíztam, Ti is tudjátok, hogy mennyire szeretném leadni azokat a plusz kilókat, de a szopi alatt nem akartam! Ő meg azt mondja, hogy csak erre fogtam. Fogalmam sincs, hogy most mi van. Teljesen össze vagyok zavarodva. Nem tudom, hogy mit csináljak!

Annácskám jól van, bár most már a 8. fogacskával küzdünk! Szegény nagyon megszenvedi a fogzást velem együtt! :(
Most már szinte csak állni és menni hajlandó! Mindig ott kell lenni körülötte! Esik-kel, esik-kel.
Rakok róla képet is:
(És elnézéseteket kérem, hogy nem olvastam vissza. Most nem megy.)
Kép
Kép
Kép

Honey!
Boldog születésnapot!!!

Kép
Kép
konan

Gyönyörű a lányod, Konan :)
Párod meg lehetne türelmesebb ezen a téren (de annnnnyira ilyenek a pasik, néha nagyon tapintatlanok tudnak lenni, még ha utána meg is bánják- vagy nem -, de akkor már a tüske benned van) - úgy is le fog menni

Én most már ugye kevesebbet fejek, meg be kell járnom dolgozni, és ettől várom legalább azt, hogy nem nassolok otthon :oops: , és kicsit gyorsabban apadnak azok a fránya kilók

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Honey, boldogságosat!!! :)

Noni, Köszönjük az infót Szisziről! Szegény :cry: :cry: :cry: Ez borzasztó lehet a három kicsi gyerekkel! :(

Minyu, hol van az összehasonlítós kép?! :wink:

Csibe, tényleg nagyon hasonlítanak! :lol:

Ági, hihetetlenül édesek a képek! :)

Winona, Dorka ugyanígy járt minden fogánál. Sudocrem vastagon és egy nap alatt helyretette!

Blúmi, nagyon ügyes Bálint!!! Érthető hogy büszke magára! :D

Tiggrincs, zabálni való Zalán a fejhallgatóval! :)

Rólunk. Ádám kezd forgolódni végre! Azért nem túl nagy intenzitással, de alakul a dolog...
És ha úgy ül a combomon hogy leér a lába akkor nyomja ki magát állásba.

Hoztam egy képet, a mellette fekvő baba unokatesóm kislánya és most másfél éves :!: :lol:

Kép

Kép

Kép
anyoooka

Hát ezek a tesós képek szenzációsak! :lol: Anyooka: A te gyerekeid, mint 2 tojás! Noni: Hát Misike tényleg nem hasonlít a tesójára, viszont nagyon szépek!

Ormolya: Jó, hogy jöttél..! Boti nagyon helyes kissrác!

Ági: Grat az 5. fogacskához! Nagyon jók a képek! :wink:

Noni: Köszi, hogy megírtad mi van SZiszivel! SZegény Sziszi! :cry: Ez olyan borzasztó!

Honey: Boldog Szülinapot!

Konan: Kitartás, majd lemegy a plusz, a párod meg azt sem tudja majd, hogy kérjen elnézést!
Vendég

Tigrincs: Zalán is tündéri!
Vendég

Bejci: Most néztem a Bius bealszik című videót, nagyon édes. Képzeld Misikéről is van egy ilyen kaja közbeni bealvós videó. :lol:

Kép
Kép
noni78

anyooka :)
tényleg lemaradt :oops:
cserébe itt egy 8 hós, abszolút friss :)
Kép

és egy kép az új "buksival" (ajánlom mindenkinek, akinek ennyire szeleburdi gyereke van, mint Csongi, ő is állandóan esik-kel, feláll, csak 1 kézzel kapaszkodik-ez már egész jól megy, de aztán elengedi a másikkal is, és bumm... )
Kép

és egy kis egyveleg az elmúlt 4 hónapból (bár igy piciben nem az igazi...)
Kép

Honeymoon :)
Isten éltessen sokáig!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Csonginak boldog hófordulót!
Hú,de jó képek! Hát,komoly a hasonlóság nálatok is! Szívdöglesztő kispasik!
Látom,Csongi is szabadon garázdálkodhat a lakásban! Nálatok hogy megy a padló tisztán tartása? Mert gondolom Nándi is el-elszór,csöpögtet stb. dolgokat időnként!
és tökre ledöbbentem,hogy van,akinek jut kapacitása naponta többször is felmosni...én naponta csak 1x tudok,bár nem is érzem,hogy többször kéne! Délelőtt mindig végigporszívózom a földszintet,délután meg felmosok végig,így a kisasszony a délutáni mászókörútját garantáltan tiszta körülmények közt teheti meg! :lol: Persze,ha főzés közben valamikiborul-csepeg,feltörlöm,meg figyelek,nehogy gyurma-maradványokat egyen a lányka,de többször felmosni se energiám,se időm... Senki sem jöhet be az előszobából már utcai cipővel,a srácoknak benti szandijuk van,nekünk papucsunk,a rokonok-barátok meg vendégpapucsot kapnak.

Márti
borossné becz márta

Bejci
Azért ne ijedj meg akkor se ha várólistára kerülsz. Sokan a biztonság kedvéért íratják csak be a gyereket….ha úgy alakulna a helyzet,hogy nem maradhat otthon a picivel legyen hely.
Mi tudtunk testvérkét szeretnénk…de mivel azt nem tudhattuk előre a kistestvérke (emma) mennyit várat magára, henit anno én is beírattam bölcsibe,13. volt a várólistán,mégis telefonáltak,hogy vihetem.

Blúmi
Sok barátnőm van akinek mosogatógépe van + takarítónője+ egy másik néni meg vasal rá….
Oké…jóóó nekik. Nekem a felsoroltak közül egyik sincs….
Meg is jegyezte múltkor az anyósom mikor a szárítóról szedtem le a ruhákat és hajtogattam őket(nálam ez a vasalás kb 2 éve…mióta heni elmúlt egy éves és rájöttem inkább hajtogatok gyorsan majd játszóterezek vele, mint szobafogság a gyereknek,de élre vasalt ruha a polcon.….)hogy ő a saját ruháit mindet kivasalja! Mondtam neki csak nyugodtan ha van rá ideje…
Nálunk is általában bőven akad/na teendő. Este főzöm az ebédet, 2 napi adagot egyszerre.
Sose érem utól magam…

Csibe
A lényeg egy éves korig nőjjön ki legalább egy fogacska!
Addig még van idő…
Szegény kis Merci! Nehéz napokon vagytok túl. Szeretgesd is a kisdrágát! Jázmin minden képen írtó aranyos!!

Ági
Dávidod de édes!!!

Anyooka
Nagyon jó a két kép összehasonlítása! De amúgy alapjáraton se tudnák letagadni egymást,hihetetlenül hasonlítanak egymásra.

Noni
Hasonlítani nem hasonlítanak de szépséges mindkettőőőőő!!!

Konan
olyan szép Annácska!!

a.m.
Az idegrendszeri érintettséget kell kizárni és folyamatos ultrahang és neurológiai vizsgálat szükséges általában. Nektek szülés óta ez volt az első koponya uh? De én is bízom benne,hogy Minigyuszi teljesen egészséges!!!

Winona
Emma már 8 hónapos múlt,de a krumpli-répát csak másfél hete eszi.Csak mióta egy fél almát is hozzápárolok. Előtte is próbáltam adni de nem ette,utálta….most meg falja…
7x kakilt Panna: fogzás:láz,piros popsi és fosi…igen mindez belefér a fogzásba..
DE ugye nem büdi,nem nyákos a kaki? Jó a közérzete? Eszik,iszik rendesen a kislánykád?

Eszike
Tündériek a képek Noncsiról!!
Nagyon ügyes!!

Sziszi
ez rettenetes és nagyon szomorú...

jaj,lányok nagyon-nagyon becsülje meg mindenki aki rendes párt kapott az élettől!!!!!!
én összeteszem a 2 kezem,hogy még 11 év együttlét után is így szeretjük egymást( tegnap hajnal egyig néztünk egy romantikus filmet,teljesen összebújva) PS:I love you...aki nem látta még nézze meg a párjával,én dagadtra bőgtem a szemem rajta....

Emma legújabb csip-csip csókát ha éneklem összefogja a kezeit és mozgatja ahogy kell a mondóka alatt. Már egy hete csinálja,de ma sikerült is levideóznom.

Noncsika és Noni utólag is boldog névnapot nektek!!!
Honey:boldog szülinapot!
holka

Sziasztok! :)

Nem jó olvasni, hogy ennyi kapcsolat romlott meg mostanság. Okosat sajnos nem tudok mondani. Annak idején az én szüleim válásának is ez volt az alapja, hogy az apám nagyon nem szeretett dolgozni, se oda haza se a munkahelyén...

Eszike: Nagy dumaláda Noncsi is :) Donekek is be nem áll a szája :)
Az összehasonlítós kép nagyon tetszett, hogy mennyi hajad volt :)
Már régóta szeretnék én is egy ilyet csinálni de a scenner az istennek se akar működni.

Ági: hogy Dávid is milyen kis mosolygós :)

Ormolya: Nálunk sincs még fog :) A kép nagyon kis huncutos :)

Kistigrincs: Zalán hatalmas azzal a fejhallgatóval :)

Konan: Annácska tünemény :) Azok a szemek :)

Anyooka: Ügyes az az Ádám gyerek :) Nem lesz baj azzal a mozgással :)

Minyu: Mindig olyan ötletes képeitek vannak :) Irigylem a fantáziátokat. Biztos jó lesz nézegetni őket a ballagás/diplomaosztó estéjén :)

Nálunk minden ok. :) 1000L szervezzük a lakást, de már pislákol a fény az alagút végén :)

És már 2 napja több időt volt Doncek kint mint bent :)

Kép

Kép
starlark

Márti
utcai cípőt nálunk is le kell venni.
reggelente poszívózok és napközben állandóan figyelek nincs-e a földön olyan játék ami veszélyes emmára nézve. Konyhába nem jöhet ki,kiskerítést szereltünk fel.
heninek meg lett tanítva,hogy nem etetheti semmivel emmát,eddig nem is volt rá egyszer se példa. És heni is figyel,hallom néha kérdezi: mi van emma a kezedben? Meg kérdezi tőlem egy-egy játékra mutatva:ez nem kicsi,ezt nem tudja lenyelni,ezt odaadhatom neki?
Szóval néha segítség heni. Másrészt meg nyilván azért kell nagyon figyelnem mert pont neki van egy halom olyan játéka amihez emma még kicsi....

bocs a kisbetűkért,van egy alvó kisnehezítő tényező a kezemben.. :lol:
holka

Winona
én még nem teszem le a játszón Emmát. De én is mindenkitől azt hallom tegyem le....Szerintem majd juni környékén..

Minyu
mindkét fiad csodaszép!
fogalmam sincs,hogy gyártasz ilyen klassz képeket.

Starlark
költöztök?
holka

Holka: Igen, már jó ideje :) Úgy készült az a lakás mint a 4-es metró... és a konyhás se kapkodta el.
No de sok bosszúság ide vagy oda, szép lesz és mégis csak ez lesz az első saját lakás :)

Kép

Kép
starlark

sziasztok!
holka: köszi a válaszokat,de, büdi a kakija, dehát nem lehet rózsaillatú, nem?? :D
de eszik iszik, mosolyog állandóan, igen minden rendben, és megpróbálom neki mindig frissen csinálni, mert állítólag a fagyaszott répa az más ízű. gondolom ezért nem ette meg....

sziszit nagggyon sajnálom!!!

Kép
winona

anyooka: én elszúrtam még pirosabb lett a sudo-tól mert vastagon kentem be, és úgy nem tud levegőzni.......azóta csak vékonyan kenem és neogranomronnal és már szebb sokkal.érdekes kinek ez, kinek az jön be. de köszi
tök jó h. forog ádi!!

azt hittem, csak én vagyok mániákus, de tök sokan porszívoztok napi szinten..úgy láccik ez is a kisgyerkőccel jár.

Kép
winona

winona :D :D
igen ha már nemcsak anyatejes a babakaki akkor büdi....de a beteg kaki más szagú....olyan erjedt és savanyú szagú. És ha összeérinted a pelust és széthúzod nyákcsíkokat látsz...

az mindenesetre jó,hogy a közérzete rendben és szépen eszik-iszik
Pannád
holka

Starlark
jaj,dejó lesz nektek! Ha már beköltöztök az új lakásba talán elfeleditek,hogy mennyire nehezen készült el.

Szeder
ma csináltam én is gombapaprikást, szerintem nem lett olyan jó mint a tiéd..de a családomnak nagyon ízlett :D
holka

Sziasztok!

Winona!

Én direkt ilyen mászási célra vettem 3 kertészgatyót Ákosnak. Farmer vastagságú mindegyik anyaga, lehet benne megfázás, és végzetes retkesség nélkül a földön nyomulni. Bár a játszótéren én sem tenném le, de mi nem is járunk játszótérre. Én csak a fűben szoktam szabadjára ereszteni a csávóm, itt az udvaron.

Nálunk nem működik a napi felporszívózás, felmosás. Sajna még úgy van a kégli, hogy apának a szerelős cuccait az előszobai folyosón keresztül kell levinnie a pincébe és ez egyenesen együtt jár azzal, hogy a legtöbb cucc általában fent marad és utcai cipővel járkálunk.
No de hamarosan átalakul az egyik kint helyiség műhellyé és a lakásban megtiltom a szervizdét, valamint az utcai cipővel való bemászkálást. :twisted: Azzal nyugtatom magam, hogy a szegényebb gyerekek a poros padlón is felnőnek komolyabb betegségek nélkül, akkor az enyém is csak kibírja, hogy nincs állandóan pucc tisztaság, amikor kiszabadul az előszobába.

Honey!

Boldog születésnapot!

Sziszi!

Annyira sajnálom! :(((

Noni!

Neked meg utólag is boldog névnapot. Gondoltam Rád, bár írni nem volt időm.

Itthoni ilyen-olyan válságok:
A napokban beszélgettünk erről egy másik lány csapattal, hogy az áldásként, várva várt bébik érkezése is bizony meg tudja cincálni a kapcsolatokat. Mindenhol másért és ennek nem is biztos, hogy elsősorban a gyerek az oka, hanem ezer minden más lehet. Idő hiány, fáradtság, különböző életritmus, súly problémák, szexuális problémák. Valamelyik (vagy több egyszerre) mindenhol felmerül, "csak" az a kérdés, ki hogyan tudja kezelni.
Nálunk is gond volt kb. 1 hete. Elég mélyen voltam magam alatt, két napig bőgtem. Aztán miután félig megemésztettem a dolgokat magamban, a Párom elé tártam a bajom. Nem volt egyszerű, de megbeszéltük, hogy mik az elvárásaink egymással szemben és hogy mik lehetnek, aztán kompromisszumot kötöttünk. Most jobb, remélem egy jó darabig így is marad. Nálunk a fő feszültségi ok az idő és a pénz hiány.
Szóval kedves mindenki! Beszélni, beszélni és beszélni. Valamikor, valahogy (mi chaten szoktunk, úgy nekünk jobban megy valamiért a probléma megoldás) van lehetőség megbeszélni a dolgokat. Mondom megbeszélni, nem egymás fejéhez vagdosni mindenfélét! :wink: :lol:

Húzok, mert a megbeszéltek szerint talán most jut idő egy kis szeretizésre. Asszem már több mint egy hete nem bírtunk egymáshoz jutni és az komoly idő! :D :oops:

Sziasztok! Jó éjt!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Huhh! Sziszi, Lanta! Nagyon elszomorodtam! Sziszi története ezzel a töréssel kifejezetten durva. Ennek ellenére tudom, hogy még így is mindent megtesznek a nők a kapcsolatukért.

Lanta! Te már olyan régóta írogattad, hogy gond van, aztán sokáig nem. Azt hittem, hogy végre már rendeződött. Szerintem az a súly ügy valami kifogás féle lehet. (én legalábbis nem tudom elképzelni, hogy ne kelljen a férjem, ha vmi miatt egy időre kicsit felszedne. Ráadául tudjuk, hogy a gyerekszülés általában ezzel jár. Teljesen egyetértek egyébként moneeval. Nálunk is a beszélős megoldás jön be. Mi csak 4,5 éve vagyunk együtt, és én ez alatt Bálint megszüleése előtt talán egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor mondtam el, hogy mi bánt. Viszont nagyon fankón rágódtam magamban. Semmi értelme nem volt. Ma már elmondom, ha gondom van. (remélem ettől nem lettem sárkány) Nem tudod beszéltetni apát, hogy ténylegesen mi a helyzet? Anna hihetetlenül ügyes!!! El vagyok képeve, hogy már lépeget!!!!

Honey! Boldog szülinapot!!!

Holka! Emma szenzációs, hogy már csip-csip csókázik! Bálint olyan "érdekesen" néz rám, ha mutatom neki... Hiába, a nők korábban érnek. Emma nagyon okos kicsaj lesz szerintem. (akárcsak Noncsi)

Anyooo! Hááát, nem sok kell, hogy Ádám behozza azt a másfél éves kisrokont mértekben!

Tiggrincs! Zalán zabálnivaló a fejhallgatóson!

Lányok, én elköszönök! Holnap elutazunk hat napra. Kicsit hosszú lesz az út, remélem jól bírja majd Bálint. Remélem majd hamar behozom a lemaradást.

(még egy kérdés: kisfiús anyukák! Több féle dolgot hallottam már kukiügyben. Védőnőm szerint az új irányvonal az, hogy két éves koráig nem nyúlnak hozzá, mert addig elvileg magától rendeződik. Az orvosunk - akihez ma megyünk - fel akarja húzni a bőrt már most. (mondjuk én most semmiképp nem fogom engedni). Nálunk a családban kivétel nélkül mindenkinek gondja volt vele kiskorában. Műtétre ugyan nem került a sor, de mindenki emlékszik rá, hogy milyen sokáig fájt. Szóval: jobb, ha minél kisebb korban túl vannak rajta külső segítséggel, vagy két éves korig valóban rendeződik, felszakad magától?)
blúmi

Huhh! Sziszi, Lanta! Nagyon elszomorodtam! Sziszi története ezzel a töréssel kifejezetten durva. Ennek ellenére tudom, hogy még így is mindent megtesznek a nők a kapcsolatukért.

Lanta! Te már olyan régóta írogattad, hogy gond van, aztán sokáig nem. Azt hittem, hogy végre már rendeződött. Szerintem az a súly ügy valami kifogás féle lehet. (én legalábbis nem tudom elképzelni, hogy ne kelljen a férjem, ha vmi miatt egy időre kicsit felszedne. Ráadául tudjuk, hogy a gyerekszülés általában ezzel jár. Teljesen egyetértek egyébként moneeval. Nálunk is a beszélős megoldás jön be. Mi csak 4,5 éve vagyunk együtt, és én ez alatt Bálint megszüleése előtt talán egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor mondtam el, hogy mi bánt. Viszont nagyon fankón rágódtam magamban. Semmi értelme nem volt. Ma már elmondom, ha gondom van. (remélem ettől nem lettem sárkány) Nem tudod beszéltetni apát, hogy ténylegesen mi a helyzet? Anna hihetetlenül ügyes!!! El vagyok képeve, hogy már lépeget!!!!

Honey! Boldog szülinapot!!!

Holka! Emma szenzációs, hogy már csip-csip csókázik! Bálint olyan "érdekesen" néz rám, ha mutatom neki... Hiába, a nők korábban érnek. Emma nagyon okos kicsaj lesz szerintem. (akárcsak Noncsi)

Anyooo! Hááát, nem sok kell, hogy Ádám behozza azt a másfél éves kisrokont mértekben!

Tiggrincs! Zalán zabálnivaló a fejhallgatóson!

Lányok, én elköszönök! Holnap elutazunk hat napra. Kicsit hosszú lesz az út, remélem jól bírja majd Bálint. Remélem majd hamar behozom a lemaradást.

(még egy kérdés: kisfiús anyukák! Több féle dolgot hallottam már kukiügyben. Védőnőm szerint az új irányvonal az, hogy két éves koráig nem nyúlnak hozzá, mert addig elvileg magától rendeződik. Az orvosunk - akihez ma megyünk - fel akarja húzni a bőrt már most. (mondjuk én most semmiképp nem fogom engedni). Nálunk a családban kivétel nélkül mindenkinek gondja volt vele kiskorában. Műtétre ugyan nem került a sor, de mindenki emlékszik rá, hogy milyen sokáig fájt. Szóval: jobb, ha minél kisebb korban túl vannak rajta külső segítséggel, vagy két éves korig valóban rendeződik, felszakad magától?)
blúmi

bocs
blúmi

Ismét idő telt visszaolvasni és hát elég vegyes dolgok merültek fel :o :shock: :? :) :wink:

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: