A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Nah, örülök Nicko, hogy meggondoltad magad!!

Most akkor hogy legyen holnap? Szerintetek felszáradt az anyaföld? Mert ha álldogálni kell majd, az elég x@r...

Jah, képzeljétek, tegnap amikor jöttem haza babácskával a boltból, jött velem szemben egy srác, a piszkafa csaja, meg egy kisgyerek. Éééés amikor elmentünk egymás mellett, a srác elkezdett röfögni. Na, ez milyen???? De azért hálistennek annyira nem vettem a lelkemre...

Kép
cserkészkolbász

Jo reggelt!

Nico - most csak neked: vigasztalos atolelos smajli!!! Remelem hamar rendbejonnek a dolgok, itt legalabb mindig kiirhatod magadbol, ha ugy erzed.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Jó reggelt!

BENCUSNAK ÉS ESZTIKÉNEK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!

Nicko: GYere inkább, és meséld el, hogy mi a baj! Gondoltam én, hogy rossz passzban vagy! (Én is akkor szoktam sértődőst játszani... :oops: )

Crocus: Fiaink hasonlóságát már régebben kiszúrtam én is, de Vinyóhoz és Zsufi MArcihoz is hasonlítunk szerintem. Alkatra mindenképpen, de talán arcra is. (Hozhatnál új képet, hogy ezt jobban tanulmányozhassam :wink: )

Helga: Bocs (még régebben írtad), ha szabad ilyet kérdezni, miért nem örültél Barbinak, mikor megtudtad, hogy érkezik? (Ha indiszkrét vagyok, akkor ne is válaszolj, és bocs :oops: ) Lombik után Ő maga a csoda, nem? :D

Ladmon: Szerintem Esztike kicsit érzékenyebb típus és csak anyánál, apánál szeret. :) Később bizotsan változik majd, de én is ismerek ilyen gyereket.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Szoni kepek nagyon edesek!!! :lol: :lol: :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Én is akartam kérdezni, mi legyen holnap? 3-an jelezték, hogy biztosan nem, aminek nem örülök... :( Azidő változékony, nem tudom, hogy lenne jó...Szerintetek? (Hadd ne én döntsek ebben egyedül!)

Erika: És nem húztál be neki egyet? :evil: :evil: :evil: Elmehet a...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jaja, fürcsis Szoni édes nagyon!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na meg még egy: mit csinálunk, ha elálmosodnak a babócák? Mert az enyém egy pokrócon biztos nem alszik el, bár ki tudja...

Kép
cserkészkolbász

Julcsi: én a magam részéről elhalasztanám, mert lesz még jó idő, bár nekem annyi program van, hogy június 15-én oltásra kell menni. ( már nem nekem, hanem babácskának... :D ) De ha a többség úgy dönt, elmegyek holnap. Szerintem szavazzunk...

Kép
cserkészkolbász

Erika: Babakocsiban, hordozóban? Ebben nem alszik? Mert az enyém ezekben igen...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Babakocsiban elalszik...na legfeljebb megkérem Apámat, vigyen el...

Kép
cserkészkolbász

Hahó Csajok!
Jujj de jó Nicko,h visszatértél!!! :lol: :lol: :lol:
Annyira jók ezek a nagykádban fürdős képek, vmelyik nap kipróbálom én is, kiváncsi vagyok, h tetszik e neki. Szokott nagykádban fürdeni,de nem egyedül.... :lol: :lol: na meg annyira nagy a kád, h 3 is elférünk , elveszik a gyerek benne.... :shock: :shock:

Édes Szoni ahogy csücsörít, a kis cseresznye szájával!!! :lol: :lol: piszkosul koncentrált valamin,nem?

Szerintem nincs valami fényes idő,még le sem lehet csücsülni a fűbe, valamint holnapra emlegettek egy jó is régen tapasztalt hidegfrontot....,nem várunk egy kicsit??? Legalábbis nekem ez a véleményem :roll: :roll:
Biztos lesz hamarosan egybefüggő jó idő,mert,ha szabadba akarunk csücsülgetni, akkor nem árt,ha előtte 1-2 nap már jobb idő volt?!!!

Kép
kaandi

cserkészkolbász:Az ilyen emberektől ráz a hideg,az ilyen nem is ember fúúúúúú.......... :evil: bocs,de nagyon kitudok akadni a hasonló vadbarmoktól...!!!!!

phpBB: Kép
andrea17

Lányok! El sem hiszem, hogy majdnem 3 oldalt írtatok kerek 1 nap alatt! :shock: :) Így most nem is tudok mindenre reagálni!

Julcsi: én nem haragszom és megértelek. Biztos néha nagyon nehéz lehet Neked, főleg ha ilyen ciciproblémáid vannak. Én még jól emlékszem erre az időszakra és a fájdalmakra, amiket átéltem a szoptatások alatt és le a kalappal előtted, hogy ilyen kitartó vagy. Lehet, hogy még nálunk is ez lenne, ha nincs a műtét. :? Egyébként én is türelmetlenebb vagyok (pedig azért annyira nincs rá okom) és ezt szerintem Apa is érzi, de szerencsére elég megértő.

Tegnap kölcsönöztünk mérleget, hogy most hogy Hanna még mindig elég hígat kakil, tudjuk mérni, hogy van-e súlyvesztés vagy sem. 25 €-t kellett letétbe tenni, amit visszakapunk, ha visszavittük, egyébként meg ingyenes. Ha én ezt tudtam volna előbb... :x Na mindegy.... Este megmértük Hannát és 6210 g, ami nagyon jó, mert 3 hete volt 5700. Szóval 3 hét alatt 500 g-ot hízott, ami ebben a korban egész jó. :) Észre is vettem, hogy hirtelen kinőtte a ruhái nagy részét. Most 68-as méretet hordunk, de ez épp jó rá.

Mai terv: madártej és cigánypecsenye.... :D

Panna
pandusika

Erika: ezt nem is értem, röfögött???? a röhögéstől, vagy mi a fenétől???? mekkora bunkóóóóóóóó

Kép
kaandi

millye: azért gyereket ne a melóhelyre. Ne szomorkodj, te jót akarsz, az elsőn Füge se volt túl sokat, de volt és gjétit is pótoltad, szóval te csak ügyi vagy ésidőt szánsz ránk tehát jó fej vagy.

zsu: igen, és füge is elvolt velünk, estére lett nyüszike

elif: nagyon helyes, fő a nyugalom és apával gyakoroljatok.
Nagyon jót nevettem most reggel a kaki,büfi sztorin.

andrea: de mostmár hogy jösz sűrűn és raksz képet, millye
nem fog kihagyni. Sikerült a gmailt megnyitnod?

babanyul: egyforma hőmérőnk van. Na ezen is jót mosolyogtamhogy Szoni addig élvezte. Tök jó kép

helga: nagyon jó a hármas kép!!!

nicko: inkább gyere és írd ki magadból!!!!!!!

cserkészkolbász: ez egy paraszt volt, biztos megkérdeztem volna tőle hogy irigykedik a babára, mert ilyen egy görény és a hülye picsának még gyereket se tud csinálni
:twisted: :twisted:

Ja tali,s zerintem is halasszuk jobb időre, meg hogy sokan ráérjünk.
Boldog Hófordulót Babucik!!!

Kép
budabo

JA éééééés:
BOLDOG HÓFORDULÓT utólag is Lilibabának,( egy napon születtek gyerekeink) most meg BENSUNAK ÉS ESZTIKÉNEK!!!!!! :lol:

Kép
kaandi

ebéd főzés????????? inkább meglátogatjuk barátnőmet kapok kölcsön egy etetőszéket, amit már ilyen picin is lehet használni, mert állítható magasság, dőlészszög...tutkó állítólag.

Kép
budabo

egy pár keresztelös kép
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nicko

nagyon helyes a kicsi mandarin!!!ki lett a kerimama????

Kép
kaandi

zsuzsi, kreiszi: nézegettem ezt mai tei-t. küldenétek egy linket h nektek milyen van? szerintetek még hozzászokna? engem a háton modszer érdekelne inkább. mert a kenguru nem jön be nagyon. köszi

Kép
Kép
nicko

budabo:igen sikerült megnyitnom,KÖSZÖNÖM!!!Csak még rákell jönnöm a dolgokra,mert nem vagyok egy számítógép zseni :lol:

nicko:Andre gyönyörű baba,és ti is nagyon csinik vagytok a képen!!
pandiuska:
Madártej...............IMÁDOM!!Multkor én is csináltam,megis ettem egy nagy tállal :oops: a cickóim beisdurrantak rendesen :D
500g3-om hét alatt,nagyon ügyik vagytok csak így tovább!!

phpBB: Kép
andrea17

Sziasztok!

Nickó, nagyon szép mandarin a keresztelős képeken! (IS) :lol:

Boldog hófordulót a 3.-ai babáknak. Itt persze magunknak is, mert Zétikém is ma 3 hónapos. :lol: Repül az idő, ha boldog az ember.

majd még jövök

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

andrea: szívesen

nicko: nagyon jó képek! Nagyon jól néztek ki rajta - nagyon csini vagy - nálunk csak szép mamik vannak ?? :shock: André is tündéri.

Kép
budabo

Sziasztok!!!
Tali! Nekem sem jó a holnap 98%, mert védőnénihez kell menni méricskére, meg a nagyok mentek ovi-isisbe, de ebéd után menni kell értük, és most akarnak is menni, úgyhogy nekem csak jövő hét, vagy inkább utána lenne jó......de ez csak én vagyok!Jövő hét kedden 4 hós oltást kapunk, így az se jó :(
ha mégis holnap lenne, nagyon nagyon szomorú leszek, de nemigen tok menni, de időben mondjátok ám, hátha mégis csoda történik, és elhalaszthatom a védőnyanyát....viszont a föld tuti nem lesz száraz, az idő nem baj, ha nem 40fokos, csak ne essen az eső....
Nicko:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Minden hófordulós bébikének Boldogságos szép napot!

Szonibaba édes a fürcsis képeken (meg amúgy is :):) ) Mi eddig csak eti kád vízben úsztunk....hanyatfekvésben simán fel kell mosni a fürdőszobát, és persze át kell öltözni, annyira pacsál :) de nagyon tetszik ez a hasonfürcsi minivízben...ki is próbáljuk ma..bár amilyen az én picifiam tutui kiissza a vizet...hogy lehet ezt megakadályozni? mert nagy vízben ugye, én tartom a buksiját, hogy ne kortyoljon, de ha beteszem így hasra, és otthagyom, az az első, hogy fej le búvárkodin :)

Helga! Nagyon csinikék vagytok tik is!

basszus, annyit akartam írni, de már megin elfeljettetem kinek mit..na majd később...Vinci felébredt, nagy a zsivaly! :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Köszöntöm a hófordulós babókákat -csokornyújtós szmájli

Nicko, nagyon sajnűálom a rossz hangulatodat, írd le itt, meglátod könnyebb lesz a lelked rögtön :wink: . Léna megkönyebbült, hogy megenyhültél, márcsak Mandarin miatt is :wink: Hogy sikerült a keresztelő? És a keresztségben a Mandarin nevet kapta? :D

Elif, nagyot kacagtam és is a sztoridon, jó kis ügynökelűző tipp :wink:

Gabi, Szonibaba szembőlfürdős képe telitalálat, nagyon aranyos! :D

Helga, nagyon meghitt a csak csajos fotó, és nem lelakott anya egyáltalán! Ejnye! :wink:

Julcsi, szerintem is halasszunk. Ha a jövő hét mindenkinek jó, legyen akkor, ne várjatok meg minket! Millyék is mennek nyaralni később.
Képzeljétek, hétfőn vateráztam egy halom ruhát, és ma reggel a postásbácsi ébresztett( nem voltam összekenve se kakival, se mással szerencsére), meg is jött a cucc! Annyira kis szépek, fotózok majd és megmutizom.

Crocus. köszi az uszis infót, nagyon hasznos! :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Helló Lányok!

Nicko: tényleg írd ki, ha valami bánt, itt mindig szívesen meghallgatjuk, ha valakinek problémája van!! Mandarin milyen gyönyörű a keresztelős képeken!!!!! És te is milyen jól nézel ki!!!!

Tali: szerintem halasszuk a jövő hétre, mert holnapra szelet, meg max. 19 fokot mondanak, és az kevés ahhoz, hogy letegyük a kicsiket pokrócra. Többiek mit gondoltok?

C-terv: jövő kedd? Úgy néztem, hogy addigra jó idő lesz már. 31 fok.

Panna: Hannácska is jó súlyban van, Marcika is kb. ennyi. Majd holnap mérjük.

Zsufi

KépKép
zsufi74

nicko!Nagyon szépek a keresztelős képek!!!!!Nagyon szép André baba!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

jövő hét kedden mi 4 hós oltáson leszünk, meg Ágival 6 éves oltáson...nekem kilőve a másnap is :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Sziasztok!
Hát ismét "itthon".Hamar elrepült ez az egy hét....Most repülővel jöttünk vissza,kocsi maradt otthon.Petra nagyon élvezte a repülést,a felszállásnál még kacagott is...aztán apa ölébe a szopi párnán édesen aludt.Leszállásnál se volt semmi...Ügyes kislány,annyira csupa szív,bűbáj,otthon a familitöl se ilyedt meg.Pedig hát volt hogy egyszerre 10en is körberajongták.Volt akinek a tetszését jobban ki mutatta,de egyébként mindenkire nagyon mosolygott.Tesóm munkatársnője is meglátogatta,aranyosak voltak együtt.És nagyon fájt a szívem hogy Barbinak (tesóm munkatársa)nem lehet babája :cry:
Fürcsis képek isteniek!Irigykedek...na majd egy hónap múlva mi is csinálunk egy ilyen képet :lol:

Cserkészkolbász:
Miért nem vágtad tarkon azt a nyikhajt!!!! :twisted:
Ilyen egy paraszt embereket...

Olvasom sok babahátról hasra fordul?Nagyon ügyik...hát mi csak hasról hanyadt.De még nem vagyunk elkésve...megy a nagy gyakorlás :)

Nickó:
Nagyon -nagyon csinos vagy...szép a családod!

BOLDOG HÓFORDULOT MINDEN BABUCINAK!

Holnap megyek dokihoz a vesémmel kiváncsi leszek mit mond

Millye:Nagyon édik a videók!Rakok fel alvós képet én is..akkor bekerülhetünk abba a videóba is?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

Köszönjük a hófordulós köszöntéseket! :lol:

Erika, én lehet hogy pofánvágtam volna! :twisted:

Panna, akkor tuti, hogy minden rendben van Hannával, csak a rota lehet a ludas! :roll:

Tali, én holnap tuti, hogy nem tudok menni, nincs ki elvigyen, meg szerintem hideg is lesz, lehűlést mondanak! :?

Nicko, nagyon szépek a képek!

ZÉTINEK IS NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT! :lol:
zsu83

Tali: Nekem a csütörtök kivételével minden nap jó a jövő héten!!

Szoni-baba de cuki!!! Tényleg jó ez a hasonfürdetés, lehet, hogy mi is kipróbáljuk!!

Helga: tényleg nagyon jó a csajos kép!!! Nagyon szépek vagytok mindhárman!!

Elif: :D

Zsuzsi: muti-muti a ruhákat!!

Csajok van valami tippetek, hogy Marcika miért kel fel éjszaka most már 1/2 12-kor is? Lehet, hogy a foga lesz??? Vagy túl híg a tejcsi??? Már nincs ötletem, és elég rossz a zombi-állapot!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsancy, nagyon örülök, hogy újra itt vagy! :D
Már nem fáj a veséd ugye?
zsu83

Sziasztok!

Köszönöm a biztatást... Ma talán egy kicsit jobb napunk van...
Nyanyuskám jobban van, a doki sem hitte volna, ma este megyek érte... Remélem felépül. Nagymamám viszont nincs jól.... És a legrosszabb, hogy a dokik sem tudnak semmit mondani....

Verus: nagyon jól néz ki a muffin, holnap nekiugrok. Nagyon fini lett a sajtos süti is, jól el is fogyott... :) A párom mindig is furcsán nézte ezt a nagy fórum mániám, de amióta jobbnál jobb recepteket kapok Tőletek, azóta valahogy nem bánja... :P :D

Nico: örülök, hogy vagy, nehogy eltűnj!!! Nagyon szépséges Mandarin a keresztelős képeken!!

SZoni imádnivaló a fürdőkádban!!! Meg kell zabálni... Én még nem fürdettem Vendit a nagy kádban, de most kedvet kaptam... :)

Ma hosszú hetek óta először sikerült átaludni egy éjszakát, fél6kor kelt Kincsem, annyira jó volt... És azóta már másodjára alszik, az előző alvás majdnem egy órás volt, már nem is tudom mikor volt ilyen utoljára... Csak nem a javulás útjára léptünk??? :)

Hel: annyira irigykedem a paciért!!! Énisénisénis.... Annyira nagy álmom egy saját ló... Na jó, nem csak egy... :D Már nagyon várom, hogy Vendit vihessem...

Közkívánatra hozok képet a rucimról, de aztán nem ér röhögni... itt-ott én is látszom... :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Nicko, nagyon aranyos Mandarin a képeken! Apa nagyon kiöltözött! :D Itt a link, én nagyon szeretem háton vinni, ő is szereti, szerintem nem késő elkezdeni használni. Bár az igazi az lenne, ha egyet ki tudnátok próbálni, hogy mégis milyen.
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=14

Zsancy, felszálláskor-leszálláskor pontosan mikor szoptattad? Nem szeretném, ha sírna Léna a nagy nyomás miatt. Hogy vagy azóta?

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Julcsi: egyátalán nem vagy indiszkrét :) Mikor Bernadett megszületett és már növögetett én nagyon eldöndöttem, hogy egygyermekes anyuka leszek, illetve ezt meg is beszéltük a párommal. Nem akartam mégegszer végigcsinálni a lombik procedúrát, ami tényleg nagyon nem egyszerű. Az első lombik nem sikerült, fagyasztóba is került 3, felengedés után nem maradtak "életképesek". Utána spontán terhesség, ami vetéléssel végződött. Majd jött a második lombik és Bernadett :D Hálás voltam ezért nagyon és mivel a doktor azt mondta, hogy gyakorlatilag esélyünk nincs a spontán teherbeesésre, így az esélytelenek nyugalmával nem védekeztünk :D Mikor pozitív lett a teszt, nagyon megijedtem, hogy megint rosszullétek, megint terhesség, megint szülés...........nem kívánta egyetlen porcikám sem. Aztán ahogy telt az idő, már nagyon örültem neki és mostmár el sem tudnám képzelni nélküle az életünket :D

Barbi is ma 4 hónapos :D Ennek örömére még mindig alszik :)

Köszönöm a dicséreteket :oops:

Nicko: nagyon csinik vagytok!

Kép

Kép
hel29

azt hiszem ha elkezdeném irni azt a sok mindent ami engem most nyomaszt itt ülnék sokáig és ti is 1 orát olvasnátok. nagyon nagyon sok ami összejött.
köszi mandarin nevében is a dicséreteket.

kaandi: a tesom a keresztmami, és a két kis ,,picur,, akit tart ö nekik leszünk mi.

zsuzsi: nagyon szép volt minden a keresztelön, jol sikerült, még az idö sem lett gáz mint az elörejelzés mutatta. l

azt hiszem jön mandarin foga,piros és duzzadt az inye, tegnap is csak fél orákat aludt, ma sem indult a nap jobban. bekentem neki most amit a gyogyszertárban kaptam. és alszik el sem hiszem. viszont ami érdekes h nem a metszöfognál hanem a szélén piros mindkét oldalt. létezik ilyen?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicko 2009.06.03 09:29-kor.

Kép
Kép
nicko

Zsu:Köszike aranyos vagy...
Bencus hatalmasat nőt...istenem és annyira szép kis herceg!

Vesém ?.hááát nem fáj folyamatosan,van hogy belenyilalgat,meg szoktam tompa érzést érezni ott a vesémnél...úgy érzem, hogy van belső szervem(na ezt jól megfogalmaztam,sebaj)holnap megyek a dokibácsihoz...remélem itt is elküldenek kivizsgálásra,otthon is küldtek sőt a beutalóim is megvannak különböző helyekre de nem volt idő hogy elmenyek.
Ha itt nem csinálnak semmit,akkor megyek haza és irány valami maszek doki...mert ezt ne m hagyom annyiba...nincs kedvem még egyszer szenvedni.
Azért is megyek magánhoz mert az tuti hogy nem fog letojni,meg hát nincs Tb biztositásom csak itteni+az EU-s kártya.ÁOtthon ellátak vele,de igazából nincsenek erre felkészülve,azt se tudták hogy a lejelentő papiron mit hova kell irni.
Mondtad hogy a férjed is kőves volt..a kő analizist hogy csinálták neki?Milyen vizsgálatokon esett át?
Előre is köszi a tájékoztatást!

zsancy

Amy: csini ruci :) Nekem is kelleni valami 13-án ballagás keresztfiamnak, semmi nem jön rám (hisztis smájli)

Kép

Kép
hel29

Jaj de dilinyós vok! A legfontosabbat elfelejtettem!
Nagyon boldog hófordulót minden babucinak!!!
Én ma egy éve teszteltem zebrásat... :lol:
Istenem, mennyire nagy boldogság volt... fel sem mertük fogni... Férjem is csak azt kérdezgette,hogy de ez biztos??? :)

Most meg itt szuszog a szobában... Nincs is ennél szebb.... jaj, de nagyon elérzékenyültem.... bocsánat............

Kép

Veronika:
Kép
amy81

amy! Csini a ruci nagyon!!!!Főleg Te benne! Nekem van egy nagyon hasonló, fekete, és fehér kis pöttyökkel, és alul fekete tüll felvarrással, nagyon bomba ruha....nem jön rám cicben...még a hasam épp beleférne, sőt egész jól összetart....öcsikémék esküvőjére bele kell fogynom!!!!! Júli huszonvalahanyadikán lesz ....migyá it van!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

G zsuzsi:
A mi repülönk 11:30kor indult igy Petrának 10:40kot adtam enni,Petra eléggé jól eszik gyorsan.Ferihegy 1-en ott a emeleten egy eldugott pihenőbe szoptattam meg..nem ahol a kajáldák vannak hanem a túloldalt.Repülön nem kért enni,hisz épp előtte evet.A nyomást jól viselte,hisz még nevetett is..annyira édes volt.A leszállásnál is aludt,csak mikor a kép földet ért akkor kellet fogni a kis testét és fejét nehogy nagyon elöre döljön.Leszálláskor meg a reptéren van szoptatós szoba és ott adtam neki enni,igaz inkább csak szomjas volt.
Nem tudom hogy tudod-e,de mi is csak most tudtuk meg, hogy a baba kocsiért nem kell fizetni sőt a baba végig benne lehet és mikor szálltok fel a gépre mikor a busz kivisz,ott a gép előtt kell összecsukni és akkor beteszik a rakodok a gépbe,és a babakocsit veszik ki legelsőnek is...csak a be csekolásnál kell a babakocsira kérni papirt.És ugye a gépre felvihető cucc az 8kg lehet és egy táska....na mivel hogy babával voltunk nekem alapból volt 3táskám...játékok takaró szopi párna stb...vittem mindent amire esetleg szükségünk lehet.
norvég légitársasággal jöttünk vissza:
http://www.norwegian.no/sw7127.asp

Amy:Nagyon csini vagy.
Hel:Tuti a lóvad...mennyi benne a ló erő?(na jó ez olcsó poén volt ):lol:

zsancy

Verus: ez csak azért jó rám, mert most vettem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi júliusban a sógoromék esküvőjére megyünk... ez egy ilyen esküvős év nálunk... 8) 8)

Kép

Veronika:
Kép
amy81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:26-kor.
Vendég

nagyon boldog hofordulot a babáknak!!!

Kép
Kép
nicko

Babanyul! Mi az autósülést használjuk eteőszéknek.... :) meg ölben néha, bár az ált.ban kajaborítós... :) Egyik kéz hátam mögött, másikat fogom a másik kezemmel, és asztalon a tálka... aztán van hogy kiszabadul a mancsi, na akkor röpül a tál, és folyik a kaja... :):) amúgy egész nyugis kajáláskor még.....ja, és ki van akadva, mikor mi eszünk, sé ő csak nézi..... :):)

csak felbuzdultam, és felvettem: hát hátul már nagyon kevés hiányzik, hogy összeérjen a cipzár...és az mind háj, nem a tejcsis cici miatt, de hát majd valahogy ledolgozom :)
hasat be kell húzni, de talán jó lesz :) Imádom ezt a rucit....mondjuk csinibb lenne ha leadnék 10 kilát, de elkezdek futni, hátha használ .)
KépKép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

csakhogy lássatok még a nagy fogyás előtt!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

amy: verus: nagyon jok a rucik. csinik vagytok.
apropo etetöszék: milyet vesztek. mi ezt a fábol készültet nézzük ami késöbb tud rendes széknek is használni. ez a kersóesztelö ajándék a tesomtol

Kép
Kép
nicko

Ladmon, jujdejólenne ha meglenne még a Lost :D elmennék érte, ha a szavaszegős-hitegetős galád férjem végre tényleg arra fordítja az autó orrát... :roll: (kezd gyanús lenni, hogy azért lapít, mert ezen a héten is elmarad az utazás........)

Millye, én nagy András-séró-imádó vagyok ugyan, de mostmár tényleg nagyon hosszú volt neked, így "engedélyeztem" a nyírást 8)
És jófej vagy, és szeretünk, és persze hogy nem tudsz negyven babát fejben tartani :)

Amy, csekély gyógyír ugyan a bánatodra, de azért öröm, hogy az öcséd boldog :) meg hogy vettél új ruhát az esküvőjére :) amiben ráadásul még a szokásosnál is csinosabb vagy :D
Gratula az átalváshoz!!! :)

Adrinak is van narancsbőr a popsiján :(

Nicko, figyi, tényleg írd le ide, hogy miért érzed szarul magad, miért vagy szomorú, meg egyáltalán azt, hogy szomorú vagy, hidd el, segít! meg ha ténylegesen segíteni nem is tudunk, az együttérző szavak is nekem pl mindig jól esnek, és jobban érzem magam tőlük! Sajnálom, hogy olyan egyedül vagy ott messze :( én hajlandó vagyok egy órát olvasni 8)
Jók a keresztelős képek, és nagyon csini vagy! :)

Zsuzsi, mármint sülysápi barátnőddel? Olyanom nekem is van bibibííí :D
Külföldi telefonálás úgy van, hogy akkor is te fizetsz, ha itthonról hív valaki (mivel ő jóhiszeműen magyar számot hív, nem tudja, hogy te külföldön vagy). Ehhez be kell kapcsolni a roaming szolgáltatást. De feltöltőkártyás telefonnal készülj, hogy nem lesz ócsóé :roll:
Szerintem ezt itt olvasgasd el: http://www.pannon.hu/egyeni/roaming/kartyas/
(találsz díjszabás táblázatot is ugyanitt)

Andrea, drukk Hannának, hogy ne lázasodjon! :)

Boldog hófordulót a nagy négy hónaposainknak, és a kicsit kisebb három hónaposunknak! :D

Erika, én tuti visszakézből lehúztam volna neki egyet!

Julcsi, szerintem hagyjuk akkor a holnapot, ha sokaknak nem jó. (nekünk a jövő kedd se, szuri lesz :()
Szerintem válasszunk új időpontot kicsit később, mondjuk június végéről, hogy mindenkinek legyen ideje újraszervezni, és akkor próbáljuk meg azt, hogy gyertek hozzánk, csak ide is kell majd pléd, mert ülőhelyem nincs elég - na meg arra azért készüljön fel mindenki, hogy nem valami hatalmas a kertünk. Viszont így nem lesz gond a szopi, meg a pelusozás, és délelőtt a kert egyik fele, délután a másik fele van árnyékban, szóval napszúrástól se kell tartani. Eső az mondjuk itt is gáz, mert a lakásban viszont 100%, hogy nem férünk el sokan. Viszont van játszótér nagyon közel, hogyha hoztok nagyokat is, el tudunk menni oda sétálni. Így az alvás se olyan nagy gáz talán, Adri kiságyát, egy utazóágyat, meg a mi franciaágyunkat is fel tudom ajánlani, ha valakinek a babája nem tud kint aludni.
Annyi még, hogy ilyen sok embernek nem fogok tudni főzőcskézni :( persze valami sütit csinálok, de ebéd az nem megy :( (mondjuk pizzát házhoz hoznak ide is :D)

Zsancy, örülök, hoyg jól sikerült az út, és remélem, minden OK a veséddel!

Verus te is milyen csini vagy :)

KépKép

KépKép
stelly

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 15:27-kor.
Vendég

Ja és még annyit, hogy tegnap lett új telefonom, és azt terveztem, hogy mielőtt jön a nővérem látogatóba (a berlini tesóm most itthon van, most fogja először látni Adrit a kórház óta), szóval azt terveztem, hogy délelőtt szépen testreszabom, meg nyomkodom, erre mit csinálok reggel óta? Itt ülök, és olvasom a babanetet, és szorgosan gépelek (írtam is egy kisregényt 8)). Szegény elhanyagolt újtelefon :D

KépKép

KépKép
stelly

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: