Elfogytak a talis képek

Tavasszal remélem többen leszünk rajta
És még mindig képek - nyilván ezek után hitelesen hangzik tőlem, hogy senkitől semennyi kép nem sok

Mi Atival nagyon szívesen nézegetjük a helyesebbnél helyesebb gyerkőcöket. Az action-képeket pedig én egyenesen imádom

(fogmosós, kávézós, krampuszkodós, stb, stb)
Ildi
Bocsesz a fotókért Rólad. Remélem nem haragszol
Séta - mi arra sétálunk, amerre ő akar

Egyébként boltban nem teszem le, inkább odaadom neki a cuccokat, amit veszek. És azokat megvizslatja, így el van egy darabig. Letenni kész életveszély.
Dudu
Időnként bizony ki kell fejni/masszírozni a tejcit. Egyre kevesebb lesz, egyre ritkábban kell majd ezt tenni. Aztán eltűnik.
Márkanyuka
Meggyógyultatok? Utazás összejött?
Mamiblue, Juci
Dobjatok majd képeket az átalakítás eredményéről.
Jucu
Még annyit, hogy derék ügyben jobbulást. (Na meg anyós ügyben is.) Remélem segít a fizikoterápia, próbálj mielőbb elmenni.
Nálunk a kuki mellett megy a "zacsi" is tisztába tevésnél

Mert azt is krémezem a popin kívül, mióta egyszer kicsípte a pisi. (Korábban nem tettem.)
Mamiblue
Köszi az érdeklődést

Bölcsi szuper, csütörtökön ment Ati először a betegsége után. Én még csak szabin vagyok, január 5-én kezdek igazából. Addig "nagy" pénzért vagyok itthon.
Csoki
Nővérednek gratula!!!!! Noel nagyon helyes kis babóca, jó kondiban van
Etetés - 2 kanalas módszer. Legyen nála is egy kanál, meg nálad is. (És még készíts oda néhányat, mert időnként le fogja dobni a földre

)Te eteted, ő meg közben próbálkozni fog majd. Mutasd meg neki, segíts neki. Igen, eleinte semmi nem kerül a szájába, a földre, a te ruhádra, az övére viszont annál több, dehát ez ilyen

A darabos kajákkal, katonákkal már biztos Maja is remekül boldogul.
Én egyébként röviden el szoktam mondani Atinak, hogy ha valamit nem lehet, azt miért nem lehet, és ott hagyom. Ha látja, hogy eredménytelen a hiszti, akkor egy idő után abbahagyja. Keres másik indokot
Időnként Ati is kis agresszor velem. Múltkor pl sebesre harapta a vállam. (Igen, igazi két kis seb lett a harapása nyomán.) Hajat ő is tép. Nem tudsz mást csinálni, mint elmondod neki, hogy nem szabad, anya szomorú lesz, mert fáj neki.
Edit
Hát te sem vagy egy irigylésre méltó helyzetben.

Sok erőt és kitartást!!!!
Mona
Ati már a lábán sétál. Vagy az enyémen

Ha őszinte akarok lenni, akkor inkább az utóbbin. 5 méterenként alkudozunk, hogy egy picit még sétáljon, aztán viszem, de csak eddig meg eddig, és utána megint sétálnia kell.
Derék vagy vesefájás. Nekem is fáj időnként. Voltam urológusnál, azt mondta, hogy az nem lehet, hogy a 4mm-es kőtől fájjon. Aztán megnyomott egy pontot hátul derék tájon, mire én egy hangos aúúúúú felkijáltással igazoltam, hogy de igen, ott fáj. Azt mondta, hogy az valami izom, ami nem tudom mit mivel köt össze, és hogy valószínűleg a gyerekcipeléstől fáj. Ha jól tudom, Danus sem 5 deka.
Mona drága, a melegítős beszólásra meg rá se ránts!!! Tudod, ilyenkor kell a talpig maszatos gyereket a sógornőd kezébe nyomni, hogy megfognád egy pillanatra?

Egyébként ha ez vígasztal, én is így öltözöm otthon, és akkor is, ha jönnek hozzánk. Attól még nem áll meg az élet, és nem fogok átöltözni, mert jönnek hozzánk.
Panni
Te is el vagy veszve. Utolsó retro beírásod óta sehol semmi.
Rólunk röviden: télapó nálunk is meg volt, de a mostani akcióm után képet egy darabig nem tennél fel, de szerintem nem is bánjátok

Szombat reggel összebalhézás apával, indulás anyósékhoz ebédre szuper hangulatban, ott teljesen kikészültem az uralkodó állapotoktól. Vasárnap meg sem álltam, 1/4 12-kor fejeztem be a vasalást, majd ájultan zuhantam az ágyba. Most elvileg itthon hawaiozok, gyakorlatilag bevásároltam, függönyt mosok, tanulok, házit írok, pakolok. (Nem tudom ti hogy vagytok vele, de időnként a mi szekrényeinkben egyszercsak hatalmas káosz uralkodik el.... sok felesleges holmi, selejtezni kell, amit annyira úúúúúútálok.)