A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni..........
Anny!
Lányaid gyönyörűek!!!
Sotske!
Szépek vagytok!!!
Szamy!
Jó régen voltál,csajok nagyon husik,jó nagyot nőttek!
Juci!
Nem értem miért finnyáskodsz!Lehet hogy a néni még csak egy kicsit nyálazta össze azt a buktát(azért holnap nézzetek rá arra a szegény kutyára hogy él-e még!!!!!!)
Banika!
Mi volt a dokinál?Számodat mentettem!
Tonti!
Nagyon sajnálom anyukádékat,sajnos szerintem egyre többen lesznek ilyen helyzetben.Örülök,hogy túl vagytok a szurikon(vagy még van egy?)és talán megússzátok a műtétet!!!Husik a törpök az új frizkóval!!Hugod :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Horoszkóp:Én nagyon hittem a horoszkópban,főleg a jellem vonások leírásában.Aztán megismertem a férjem aki egy napon született az apámmal(azért van köztük 20 év :wink: :lol: ).Nem hogy nem hasonlítanak jellemben,de olyan távol állnak egymástól kb. mint fekete a fehértől.Az egyik legjobb barátnőm skorpió :roll: imádom (kb.20 éve a barátnőm)!!!Persze biztos van benne némi igazság :? Az ikreim viszont ikrek :wink: :wink: Én meg a férjem oroszlán :wink: Komoly összeállítás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bognartundi0727

Banika!
Vagyok...

Bensz!
Pasi ma vidéken volt, azokat a pártfogoltjait látogatta, akik igazolatlanul "hiányoztak". Déálután az apai elismerőt intéztük, most meg Balut altat. Illetve a gyerek őt...

Sotske!
Meg voltam róla győződve, hogy a Száva a Sándor Mátyásból van.
A MÜSZI már nem tudom, mit jelentett, de a reklámja nagyon idióta volt, arra emlékszem. Bejött egy fickó, levette a kalapját, csettintett egyet és közölte: müszi. :lol:
vovanda

Nece nektek, pite:

Kép

Kép

Ja, és nemtom ki volt, de ki mondta, hogy nem hízok tőle :lol: :oops: (egyébként teljes kiőrlésű, barna cukros, ezzel nyugtatom magam :? )

Vanda, boldog hófordulót! (remélem jó a vonalzód)
Pasit eltiltottad?

Kép Kép Kép Kép

Judit

jucicuki

Naaa, reggeli szekció? Kávéivó rejtőzködők??? :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

1gyerekes kismama jelentkezik, kukorékolok 6 óra óta :roll:
Vendég

Müszi az azt nem ismerőknek:
http://www.youtube.com/watch?v=XCW48PrV7YM
Semmi extra, csak mindenki emlékszik rá, mert az első olyan reklám volt itthon, amiben eleinte nem mondták meg, mit reklámoznak :wink:

Judit :P
Küldhetnél egy kis reggelit :lol:
Lányok cukik, képzeld, 2 utcányira tőlünk lakik egy 2,5 éves ikerpár kislány, ők is ugyanígy nyomják a kisautózást mint ti, csak mentőmellényt viselnek :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Eszti2 :D
Én nyertem. Milán 5-kor kelt és nem is aludt vissza :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika :P
Lehet, hogy változott a számod? Küldök privit!
Minek nektek a fejlődésneurológia? :shock: A Te gyerekeid fejlődtek itt mozgásilag a leggyorsabban, ki is vagyok akadva, enyémek ma 8 hósak és még nem is másznak :?

Lányok :P
Tegnap a sétánál megállt mellettünk egy autó és megcsodálta a fiúkat egy néni. Megkérdezte mennyi idősek, semmi egyéb idétlen kérdés és halálra dícsérte őket. Olyan jól esett :oops: 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

A tegnapiakra reagálva:
Eszti, gyönyörűségesek vagytok! És gyönyörűek a lányok nevei is, én is valami különlegeset szeretnék majd, vannak már befutók…

Myra, köszi, nagyon örülök neki!!!

Fiú-lány témához: biztos mindkettőnek ugyanúgy fogok örülni, ez nem kérdés!

Maryska, ezt jól megmondtad, lányom lesz azt’ kész, úgy legyen!!! A férjem ROLAND és ha mégis fiunk lenne, Ő is az lesz, fiúnevünk biztos, még csak az nem, hogy sima Roland, vagy Roland Noel (de azt hiszem a második). Hol vettél pengés tépőkét az nekem is kell, állandóan ritkítani kell a hajam!!!

Skorpiókkal nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak, pontosan 3 skorpióról van szó, mindegyikkel rossz lett a vége…de biztos vagyok abban is, hogy emellett nagyon sok mindentől függ még az ember természete!

Szanet, Te is mérleg? Tök jó! Nem baj, majd trenírozom a gyereket, én azt hiszem majmocskát fogok nevelni, ahogy Maryska szokta mondani… én amúgy vízöntő vagyok mérleg aszcendenssel.

Banika, de émelyegni sem émelyegtél a 12. hétig??? Mert én igen, csak nem hányok. Ettől félek én is, hogy még csak most kezdődik majd…remélem nem!

Judit, az a nyanya nem nem százas, hanem alkesz, ha egyre gondolunk, a Böbi anyja nem??? Az full alkesz! Ma én megyek Veletek túrázni délután, mondta anya? Jaj a Dorci milyen öntudatosan nyomul a hencinős kocsival!!! Nem lett a múltkori képekből egy jó se, mi a sajtkukacaid miatt???!!!
[/i]
Vendég

Fanni, na jó Te nyertél...én 6kor keltem a férjemre és nem tudtam visszaaludni, ettől a moncsicsitől a hasamban tök rossszul alszom :lol:
De eddig még csak a háztartásikeksz, gyümilén vagyok túl, mindjárt jön a kávé!!! :wink:
Vendég

jóregggeeellllt :D
juci a kis taxisokkal küldjél lécike egy szelet sütit :D gyönyörűek :D
jucihugi az auchanban kallos boltban kemény 300ft-vot :D :oops: :lol:
apának úgy tetszik a hajam :D jajj keresem a gépet tartozok egy képpel:)
azt álmodtam héviz helyett hozzánk jöttetek anyumékhoz budakalászra a nagy kertes házunkba,apám meg megcsinálta a fesztivált,meg fürödtünk és bensziék értek oda legelősször és a gyerekek 13 évesek voltak :D :oops:
margit normális :oops: :oops:

lanyané

Maryska! Komolyan??? Na ilyet én is veszek, mi a hivatalos neve amúgy pengés ritkító vagy mi??? Most már tényleg kééépet!!!
Vendég

én ugy kértem azt a pengls izébizé hajritkitót lehet kapni :D :oops: és tudta :oops:

lanyané

Na és a kééép?

Oksa még a héten veszek és nekiesek a frufrumnak 8)
Vendég

koszi a jo kivansagokat, meg erkeztek mert Mattia mar sokkal jobban van, az este mar csak 37.8 volt, de azert meg be adtam neki egy adag csilapitot es az ejjel nem is ment fel :lol: :lol: :lol:

melo mizeria, az ugy volt hogy en tavaly mikor haza kerultem az iker veszelyeztettet terheseg miatt (persze meg doliztam nekik bar en szabin voltam, utana meg itthon is, hogy nehogy meg sertodjenek) fonok csere volt, a regi oreg fonokom att adta egy fiatalnak a ceget mindenestol (most pereskednek mert joval roszal adta at es persze o csak a jo aldalakat emlitette annak idejen) azzal a koteleseggel hogy nem bocsajt el senkit :!: , na miutan meg szulettek az ikrek, mivel itt csak 3 honap 100% fizu van, utana csak 30% 1 evig, mondtam a fonokomnek hogy en visza megyek dolizni mert a 30% az keves, erre o azzal jot nekem hogy engem nem akar a cegben mert en nem mondtam neki hogy a cegnak vannak rosz oldalai is (persze a regi fonok nem engedte es nem is volt biztos benne senki hogy ez at veszi) tehat nem bir e miatt es kerte penteken a felmondasomat en meg mondtam hogy nem, mert akor se fizu se semmi, mert az olyan hogy en akartam el menni, tegnap abban egyeztunk meg hogy szeptemberig fizetnek 100% es akor alla irok egy munkahelyi szam leszalitast (vagyis csak en) es akor kaphatok 6 honap munkanelkulit, utana az este voltam a szindikatnal es ok aszt mondtak hogy kerjek 6 havi fizut mint vegkielegitest, most nem tom mit csinaljak :roll: :?: ti mit szoltok?

bocsi hoszu lettem

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Eszti!

Lettek képek, csak elfelejtettem feltölteni a gépről :oops: majd megmutizom.

Tudom, hogy jössz, csak azt nem értem, hogy miért kell megszervezni helyettem az életemet. Úgy csinálnak, mintha egyedül nem tudnék sétálni a csajokkal :roll: persze nem baj, hogy jössz, csak utálom, hogy úgy állítja be anya, mintha egyedül tehetetlen lennék... :evil:

Böbimama is elég félelmetes, de ez felfelé van és nem iszik, csak öreg szegény, meg egyedül él.

Hagytam neked pitét :lol:

Fanni!

Boldog hófordulót!
Nekünk is van láthatóságijuk a csajoknak, csak még kicsit nagy :lol:
Pite fénypostával megy, ne felejtsd el kinyitni az ablakot :lol:

Megyünk ma oltásra, rákérdezek barihimlős témára, aztán majd jelentek :!:

Judit

jucicuki

bocs ha valakinek elrontom a napját hogy a hülye fejemet kell látnia :oops: kutyás pizsimet nem kicikizni :!: amúgy vállig ért a hajam és egyforma hosszú volt szerintem nem lett rosz :oops: Kép
Kép
Kép
Kép

lanyané

Judit :P
Nyitom :lol:

Maryska :P
A szád nem is feltűnő :wink: Az utolsó képen az elégedett fordrászt látom :lol: Tényleg jó lett, helyes vagy!

Móni :?
Nehéz ügy. Az a kérdés, ott mivel jársz jobban. Itthon a végkielégítéssel jobban járnál, mert bár nálunk magasabb adót vonnak belőle, de jóval több, mint a munkanélküli és arra utána is el lehet menni... Nem ismerjük nálatok az adószabályokat, így nehéz tanácsot adni...
Gyógyulgassatok még.... és csak okosan! Kérdezz meg ottani, hozzá értőt!?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

tonti! sajnalom a csaladot :( , hatha lenne a ferjednek sok munkaja mert azert te sem tartatod el oket :(

dragon! igen valami toroknyavalya

maris! gragonnak igaza van nagyon jo babak a merlegek :lol: :lol:

vanda! de szep sulyuk van mar :lol: :lol: :lol: nagyon ugyin novesztitek pasival egyut :lol:

juci! kivanosdi??? csak nem valami kisocsike :roll: :wink: edik a kocsis csajok es pite is kivanni valo

dori! aginak gyogypusz :arrow: :arrow:

eszti! de edeske vagytok es imadom a feher-fekete kepeket :D :D

marianna! ez a "husipuni" kifelyezes nagyon tetszet :D rakjal maan kepet a hajadrol!!!!!!! ez most kiabalos volt

binyk! en a kalapos MUSZI reklamra emlekszem, de mar nem tom mit reklamozot :roll: oregszem de nagyon :shock: :shock:

en mar ereztem hogy ikrek mikor meg lattam az elso BHCG eredmenyt, tehat tudtam hogy terhes vagyok meg 90% bizti voltam hogy ikrek :D es senki sem cserelne el a gereket akar 2 tokis, akar 2 hercegno (sok van beloluk) akar vegyesek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Hé, nem erőszak a disznótor, akkor nem sétálok :? egy szóval nem mondta anya, hogy ne tudnál egyedül sétálni! Mi van, bepörögtél valamiért már "kora" reggel??? Tudod amúgy is anya ilyen megszervezős, mindig is voltak emiatt viták...de valahol Te is engedted, hogy a "fejedre nőjenek" apával együtt...majd csak figyeld, én milyen önálló leszek, rám így is, úgy is sz**nak :roll: :shock:
Vendég

mariann! bocsi, de mikor irtam meg nem volt kep, nagyon jo a frizurad es jo olcso is volt :lol: :lol:

fanni! hat igen ha adnanak vegkielegitest (nem tom menyi az ado) akor is meg kapnak asegyelt, a bajom az hogy ha kerek lehet meg mondjak hogy szeptmberig menyek 4 orat dolizni es gondolhatod milyen hulye levegot szivek kozben :cry: :cry: :cry: de koszi a valaszod

Kép

demoniq13

Ja még valami, tudom melyik az a nyanya most már, aki mindig megkérdezi mindenkitől oda-vissza az utcában, hogy hányadika van...jaaaaaaj! Ha a csajszik meg akarják enni a maradék pitét, nekik átengedem!!!

Maryska, nagyon jó lett a hajad! Nekem is kell tépőke azonnal!!! :shock:
Vendég

szanet! nem tom meg nezni a rucikat

fanni! meg neztem a muszit, soha nem jottot volna eszembe hogy kotvenyekrol van szo :oops: :D

jucitesok! ne maaaa, olyan edi kis tesok vagytok :D :D :D

Kép

demoniq13

Fanni
Nem változott a számom.Elkeveredett az éterben az sms :lol: :lol: :lol:
Ez a protokoll a koraszülötteknél itt,hogy 1 éves korig nézik őket.

Jucihugi
Én is ilyen önállósdi vagyok.Szarnak is a fejemre :lol: :lol: :lol: :lol:
Émelygés volt.

Lanyané
Király a séród szerintem

Móni
Sajnos én sem tudok tanácsot adni.
Jobbulást viszont tudok kívánni :lol: :lol:

Tünci
Vasárnap elméletben itthon vagyunk,ha jó idő lesz akkor csavargunk.A sportcsarnok felé is akár.Persze spontán :lol: :lol:
Árultok is?
Vendég

banika! koszi :D

Kép

demoniq13

Banika, egyik skorpió, akit említettem az apám no comment de tudnék mesélni csak ez nem az a fórum :roll: elég annyi, hogy egyszer sem hívott fel, mióta terhes vagyok
:?
Vendég

Maryska!
Tényleg jó lett! :lol: De bátor vagy ám,így nekiállni... :shock:

Babakocsi:
Tegnap telt le a határideje a kurv@nak,de nem küldte a lóvét! :evil: :evil: :evil: Pedig írtam neki,hogy még a rendőrségre is elmegyek feljelenteni,mert tuti a szándékos átverés(rosszhiszeműség).De semmi....Asszem erre keresztet vethetek!De van két szar babakocsim legalább! :x

Póló:
Akkor ne írassunk rá nevet,csak a gyerekeknek.Viszont akkor dobassunk előre is egy kicsi logót?Vagy elég csak a hátán? :?: :?: :?:
Vagy előre írassuk rá,hogy IKRES SZÜLŐNEK LENNI A LEGJOBB A VILÁGON!
:lol: :lol: :lol:

Juci!
Húúú,de jól néz ki az a pite!Hmmmm... :wink:

binyek

ja itt 3 eves korukig nezik a neuropschiatrian a koraszuloteket

Kép

demoniq13

binyek! hat de nem jelented fel a majomjat???? a kocsik mehetnek a szegenyeknek :cry: :cry:

Kép

demoniq13

Judit most nézem az Avent sterilizálót el ne add azt én megveszem!!! Az a jobb ugye?
Vendég

paris! en nagyon szeretem az avent sterilizatort, anyandekba kaptam, ugy hogy meg jobban :lol: :lol:

Kép

demoniq13

Móni, igen csak 2 van fent neki az eladók között és nem tudom melyik a jobb, emlékszem ment a harc apa meg sógor közöttki vette a faszábbat :roll: Judit akkor is ki volt akadva! EMLÉKSZEL???
Vendég

Hülye vagy, ha kell odaadom. Majd fizetsz érte mi? :twisted:

Nem pörögtem be, gyere csak sétálni :wink:

Judit

jucicuki

paris! a tigezet nem ismerem, de az avent jo :D akor ki vette az aventot? anak adok piros pontot :D

Kép

demoniq13

Akkor inkább Ati volt kiakadva, hogy apának semmi nem jó, amit ő csinál, mikor az ő gyerekei :roll: én azon akadtam ki, hogy ilyen hülyeségeken veszekednek, mikor a Dorka alig él :?

Judit

jucicuki

köszi csajszik :D akkor nem csak én látom jónak,meg jó ócsó volt :D
én nagy ezermester vagyok anyumnak évek óta én vagom a haját ,de tapétázok ,festek mázolok szó szerint 2 éve kajakra egyedül puceváltam ki a lakást lanya lebetegedett feküdt,én dolgoztam mint manikűrös(óürákon keresztül fárasztottak a hülye vendégek :oops: :lol: szeretem őket amúgy ma is jön egy régi vendégem ő augusztusban szülte a fiát én adtam neki szerencsetesztet,amúgy ő 1 petéjű iker :D no megyek is takaritani mert tiszta cink.
valaki gyereke integet?????amira ha örül,ha kér valamit integet és ha mondod neki akkor is,és van a tükrön egy kacsa üvegfestég mutatja hogy menjünk oda és integet neki nevet hangosan ,beszarás :D :D
lányok a d vitamin cseppet kell adni :?: :?:

lanyané

juci! mi volt Dorkaval? gondolom valami rogton a szules utan :cry:

Kép

demoniq13

Maryska! tök jó a hajad , enyém hülye göndör ... :evil: :twisted:
De az arodon lehet látni nagyon hogy fogytál!! ugye már nem szeded a bogyót??

Banika! tök jó hogy minden oké :) mit is várhattunk volna higanykáktól :)

Binyek, akkor hagyod már a dolgot?
engem is átvertek a teszveszen....igaz 440 Ft-om bánta, de akkor is.

Jövő szombaton lesz itt bababörze, azt hiszem kivonulok ezt a sok cuccot eladni! :)

zsuzska80
Szombathely

emlékszem...pont az volt a legfontosabb, hogy ki milyen sterilizálót vett... :twisted: na mindegy, valamelyikre amelyiket gondolod rápályázok! Azért akarom kifizetni, mert nem akarom, hogy ez is kell, meg az is kell, azt a végén mindent odaadsz, ami neked már nem kell, mert testvérek vagyunk. Így is sokkal olcsóbb, mint újonnan és nem kell megvennem annyiért...

megyek én de ha valaki nyálas buktát akar adni a copfosoknak hozzá is vágom én aztán nem finomkodok :twisted:

jaj már az inga miatt izgulok!!! tegnap már a Roland lányneveket mondogatott este...de ő nem hisz az ingában, mert szerinte a tudatunk mozgatja és szerinte Te is lányt akarsz nekem én is azt akarok és mindenki amúgy is mert nálunk csak lányok vannak :lol: :lol: :lol: és szerinte az anyja csak azért akar fiút, mert fiús anyuka...még jó, hogy van egy lánya is :lol:
na majd próbálj pártatlanul ingázni :wink:
Vendég

mariann! nagyon ugyi ezermester vagy, en juliusban egyedul pingaltan az erkelyt, debaret es rozsaszinre a konyhat, a tobbibe meg be segittettem apanak :D en ugy gondoltam inkab terhesen mint a 2 babival kint :D :D

Kép

demoniq13

zsuzska enyim is göngör de a körkefe csodákat tesz és 10 perc alatt száritottam ilyen szépen be :D
gyogyszert 1 hónapja nem szedem még fogytam 1 kg-ot mert tartom a lightos evést
binyek a kurva annnnyját a patkány kurvának :oops:

lanyané

mariann! mivel manikuros vagy, teszek egy bizti nagyon hulye kerdest, hogy lehet le szokni a korom ragasrol??? :oops: :oops: :oops: mar probaltam nagyon hulye izu erositot, de vegulis mikor nagyon izgi vagyok meg aszt is le tudom majszolni :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:

Kép

demoniq13

Móni
Úgy ahogy a cigiről :lol: :lol: :lol:

Ha igazán le akarsz szokni,leszoksz róla.
nekem van egy ismerősöm,a műkörmöt is lerágta :shock:
Vendég

Lanyané!

Csini lett a frizkód, ügyi vagy!
Lányok integetnek és mondják, hogy pápá, most már tudatosan, nem is kell kérni, legalábbis ha ismerős megy el, akkor közlik, hogy pápá és integetnek. Idegeneknél néha még szólni kell

:lol:

Dorka "repked" a kis kezeivel, ha örül, mintha integetne...

Binyek, mi lesz, ráhagyod? Vatera nem tiltja ki?

Móni!

Dorka nagyon betegen született, három és fél hétig úgy tűnt, elveszítjük őt, de nagyon akart élni, küzdött, mi is küzdöttünk érte, meg a dokik is mindent megtettek és most itt van
:lol:

Judit

jucicuki

móni
én is a végkielégítésre szavaznék ... nem lehet egyszerű még ezzel is foglalkoznod. :roll:

maryska
:lol: :lol: jó a hajad. D vitamint 2 éves korig bizti, hogy kell, utána nemtom.

Petra
Kép
petricsek

Megyek ebédet főzni (sütni) meg összekapni a lakást bár alig bírom vonszolni magam - ennek amúgy mikor lesz vége? Fáj a derekam meg olyan vagyok, mint a mosott sz*r! Örülök, hogy reggel egy mosást betettem, az legalább megvan :wink:

JuditLiliDorci, kettő után ottvagyok! Ja elfelejtettem írni, hogy a Roland Dorcinak hív, mióta ilyen rövid a frufrum, azt mondja tiszta egyformák vagyunk :lol:
Vendég

Húúú de idegesítő az új Maggi reklám látta már valaki? zackó meg omlósz két hülyegyerek...
Vendég

[quote="mrsparis"]M írta:mrsparisegyek ebédet főzni (sütni) meg összekapni a lakást bár alig bírom vonszolni magam - ennek amúgy mikor lesz vége? Fáj a derekam meg olyan vagyok, mint a mosott sz*r!

párizska, majd, ha a kis moncsi megszületik, de utána meg más jön helyette! :lol: :wink:

Petra
Kép
petricsek

Jucihugi
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁt :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyszer vége lesz ám :wink: :wink: :wink:
Vendég

Csajok :shock:

Tényleg megyek, további szép napot Nektek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: