sziasztok!
Barbi, nagyon sajnálom, ami Enivel történt a suliban!

tényleg nem tudni, hogy mi lesz ezekből a gyerekekből, akik már kisiskolásként ennyire agresszívak! de azt hiszem, hogy csak a szülőket hibáztathatjuk a nevelésükért, illetve nem nevelésükért!
Aproo, örülök, hogy csak a házidokitok a túlreagálós, bár tényleg lehet, hogy jobb, ha váltotok... azt, hogy ezt hogyan kellene megoldani... hát, jó kérdés, de nem hinném, hogy utána találkoztok vele, szóval nem lesz kellemetlen, ha pedig mégis, Te csak a gyermeked érdekeit nézted, szóval ne legyen lelkiismeret furdalásod egy percig sem!
receptet pedig nyomjad fel az oldalra, most süthetnékem van, főleg, ha ilyen rövid idő alatt megvan, és finom!? hmmmm.
a Cebiont én higítva adnám... de ez csak az én véleményem.
Mecsi, nagyon cukor Áron a nagykádban, és mindig le kell döbbennem, hogy mekkorát nőtt a fiatalúr!
Panna, de jó, hogy Réka is kacag már! mi is ezt várjuk apjával, de még sajnos nem jött el a mi időnk!

na mindegy, talán karácsonyi ajándékra megkapjuk Benitől!
Julcsi, én is úgy szoktam körmöt vágni, hogy apjánál van a gyerek, persze szájában a cumisüveg, és közben meg levágom a kezéről a körmöket... lábon még csak a nagyujjakról vágtam 1x, de ott nem tudom, olyan pindurik a lábujjacskái, meg a körmök is! :S
Sziszka, ortópéd doki(tok)ra no comment! még jó, hogy van az a másik!
ma tökre későn jön haza apa!

szóval egyedül leszek a nagy esti nyüglődés alkalmával, király!
tegnap megrendeltük a karácsonyi ajándékokat, varázsbögre, asztali naptár, hűtőmágnesek! remélem, hogy hamar meghozzák, mert már nagyon izgulok, hogy olyan legyen, mint azt elképzeltem!
Boni, ezt a só-liszt cuccot még nem csináltam meg, mert rájöttem, hogy kezdő háztartás lévén, be kellene gyorsban szereznem egy sodrófát, amivel kinyújtom a tésztát! ja, tök vicces, párom elkezdte olvasni a "receptet", persze nem olvasta végig, csak, hogy x bögre liszt, erre egyből felcsillant a szeme, sütsz valamit!? bögrés mákost!? mondom, ja!

ha Te ezt megennéd! de ezt már csak gondoltam hozzá, mert neki is csinálok Beni lenyomatot a fotók mellé!
JázminAndi, szólj, ha kell segíteni varázsbögre ügyben!

szívesen megcsinálom, ha neked valamiért nem megy!
na most megyek gyorsan, mert gyerek már nagyon nyüglődik, lassan megyünk sétálni is! puszi mindenkinek, igyekszem még ma jönni!